AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
 /   /  / Nordic tv

Nordic tv

46 Vastausta 6 799 Lukukertaa
Onko tämä sivu turvallinen? Haluisin katsoa sieltä ilmaiselokuvan mutta se vaatii tilin luomista, joten onko turha vaiva alkaa luomaan tiliä vain yhden ilmaiselokuvan takia?
Nordic tv:stä en tiedä, mutta jos tekstityksen puuttuminen ei ole ongelma, suosittelen ehdottomasti alla olevaa linkkiä. Sieltä löytyy tuhansia hyvälaatuisia tv-sarjoja ja elokuvia, enimmäkseen englanninkielisistä maista. Tätä sivustoa varten ei tarvitse luoda omaa tiliä saati latailla mitään epämääräistä. (Suosi saatavilla olevista versioista putlockeria ja socksharea.) En ole tämän sivuston löytämisen jälkeen itse tarvinnut lainkaan tv:tä, sen verran ylivoimaisen hyvä saitti, josta löytyy kaikki katsomisen arvoinen.

http://www.1channel.ch/
Kyllä mulla vaa meni koko aja johonki tililuomis hommaa joho piti työntää puh nro. sun muuta henkilökohtaista.

Missä vika?
Tiedätkö onko sivu luetettava;
Tuleeko viruksia yms....??
älä puhu *askaa, ihan vedätys sivu Nordic sentää toimii ja 5 saa aika paljo katotavaa
saako tonne sivulle mistään tekstejä kun joissakin ei näy??
Saako tuonne 1channelille tekstejä, kun ei ole kauhean monissa??
vitun perseestä TOI SUN LINKKI EI SIELTÄ PYTY KATTOON MITÄÄN!!!
kuule "tvx" toi sun linkkis on ihan syvältä
Vältä Nordic TV:tä. Siellä ei toimi just mikään. Ylläpito on kadonnut kokonaan. Ainoa elonmerkki on se, että sillointällöin tulee uusia elokuvia.
kyl mul vaa siel toimii leffat hyvin. eiköhä niil ylläpitäjilkii oo oma elämä et ei ne siel kokoajan voi olla latailee uusii leffoi tai muut.
Minne on kadonnut Nordic-Tv?! Sivulla vain lukee yläreunassa "we will back soon"... Jos on joku sivujen päivitys, niin kyllähän se yleensä saadaan tehtyä poistamatta koko sivustoja käytöstä ja olisi ollut asiallista ilmoittaa, jos poissa käytöstä esim. tietyt päivät. Harmittaa epätietoisuus kuitenkin VIP-jäsenyyden maksaneena, ja kun tarkoitus oli katsoa näin viikonloppuna sieltä sarjoja..
etkö kuullut? sivusto suljettiin, ei sen kummallisempaa.
SIELLÄ EI TOIMI JUURI MIKÄÄN SUOMEKS TEKSTITETTY LEFFA ( PAITSI KAIKKI TYLSÄT KOMEDIAT )..ei kannata tuhlata aikaa yrittämällä katsoa sieltä leffoja! vippiä ei kannata ostaa ellei halua heittä rahoja hukkaan!
Onko Nordic tv suljettu????
jälleen on nordic-tv kaatunut
kyllä nordic tv on turvallinen ei välttämättä aina laadukkaita leffoi mut muuten hyvä eikä tilin luominen kestä kauaa.
Itse siirryin tämän palvelun käyttöön. Elokuvat näkyvät ilman tökkimistä ja hyvällä kuvanlaadulla, suomeksi tekstitetyt leffat. Toimii samalla periaattella kuin Spotify. Kuukausi hinta 9.95 euroo ja eka kuukausi ilmainen

http://viaplay.fi/
mikä nordic tv:ssä taas mättää...????
Ja mikäköhän nordic-tv:n ongelma mahtaa taas olla? Sinä fiksu joka tiedät, viitsisitkö kertoa?
miksei nordic tv toimi!?!!
If you feel you have reached this page in error, please contact the web site owner: VOI vittu MITÄ SAATANAN HUIJAREITA! pistivät varmaa sivun alas ku rupes rahaa olee tarpeeks käyttäjiltä saatuna
Näyttäs lukevan samaa kuin Fintv:n sivuilla, tais mennä alas se sivu..
nytse taas toimii ku pääsee sivulle. niil on vissii paljon ongelmii vaa ton sivsuton kans, tuskin mitää huijareit..
Ei toimi taaskaan.
ei toimi ei
Ei toimi toi nordic-tv taaskaan! Älkää missään nimessä ostako vippiä, itellä on ja ei ees toimi niin ei voi kattoo leffoi!
Operaattorit Nordic-Tvn estää. Samalla tavalla kuin piratebayn. Ja tarkoitan nytten että jos teillä on esim Elisan verkko niin se estää pääsyn piraatti sivulle.
voiko nordic-tv:n estot kiertää helposti?vinkkejä? Itellä vippi sinne niin olis kiva katella leffoi ym.-.-
Olen ollut erittäin tyytyväinen nordic-tv:n toimintaan. Joskus se ei toimi, mutta se ei yleensä kestä kauaa, enkä voisi tuolla hinnalla odottaa edes parempaa. En ymmärrä miksi pitää valittaa, vaikka ilmaiseksi saa.
''Ilmaiseksi saa :D'' Nordic-tvn hinta on alhainen niinkuin myös 95 % leffojen kuvanlaaduista realisesti,25% yleensä parhaimmat leffat eivät näy kellään koska leffan pyörittäjänä on joku erikoinen ohjelma. Nordi-tv leffat tulevat yleensä 2kk viiveellä ensinäytöksistä SUOMESSA eikä Amerikassa :),Yleensä ensinmäiset lisäykset uusista elokuvista ovat pikseli mössöä ja jos eivat niin ovat pahasti myöhässä,Nordic-tv vetää tilet tasaisin ajovälein noin 1kk välein reilu 4-7 päivän tiltit,siksi sarjat kannattaa kastsoa nopeaa :),Hyvää taas on että Nordic-tvs on noin 10 tuhatta elokuvaa !

Mutta määrä ei korvaa laatua ~
Katson sieltä lähes joka päivä jotain, eikä minulla kyllä tollasia tilttejä ole ollut. En tiedä sitten mistä johtuu.
joooo huijausta koko sivusto!! onko olemassa muita sivustoja jossa olis suomalaiset tekstitykset ?
Jos sivusto on jo olemassaolollaan laiton ei mahollisesti voi odottaa että se niin hyvin toimiikaan? Ihme valitusta kun toimitaan jokatapauksessa laittomasti :D

Suosittelen suuresti käyttämään torrentteja jos haluatte yleensäkään elokuvia laittomasti katsoa. Ja torrentit eivät maksa 5e kuussa...
Veikkaan että nyt on tullu Nordic-tv tiensä päähän. En tiiä onko vika vaan mun koneessa, mutta ei mulla oo avannu ainakaan sivua pariin päivään
ei ole turhaa mutta tai siis se on turvallinen
Minulla nordic-tv ei kyllä toiminut ollenkaan vaikka ostin vipin joten ei kannata!
Ostin vipin n.kuukaus sitte ja aluks toimi iha hyvin mut nyt ei suostu edes avaamaan koko sivua-.- Tällee kipeenä meinasin leffoja katella mut....!
Ei sinne voi es enää kirjautua sisälle
Juu.. ei huoli koodeja?
Ei huoli ei...muka väärä käyttäjätunnus.
Joo ei toimi ei nordic....yhtä paskaa ollut viimeaikoina..väärä tunnus!!!!
Ja paskat ole.Tainneet ylläpitäjät saaneet tarpeeksi vipeistä rahaa ja
pistäneet koko paskan alas
En ole päässyt sivustolle täs kuus olleskaa, tietääks kukaan miks? Vippi on vielä voimassa ensi kuun, kivaaa kun olen hyötynyt siitä vain muutaman päivän!
nordic tv on kyllä ihan luotettava olen ostanut vipin noin 3 kertaa ja se maksaa 5 kahdelta kuukaudelta ja voi kattoa niin monta elokuvaa kun jaksaa ja video vuokraamossa leffan vuokraus on 5e joten miettikää kumpi on kannatavampaa
Miten saan poistettua käyttäjätunnuksen nordic tv:stä? Auttakaa!
Pystyykö omia viestejä muokkaamaan? Tietääkö kukaan?
Lukiessani näitä kommentteja mieleeni heräsi vain yksi kysymys WHAT! Kuka oikeesti menee ostamaan jonku vipin johonki noin uuteen ja epäluotettavaan paskaan????? Samaku menisitte ostamaan venäläiseltä sivulta ilmasta rahaa? Maksa 5€ saat 10€ hurrdurr ette kyllä voi syyttää ku itteänne. Ja sellanen pikku elämän vinkki omia aivoja saa käyttää veloituksetta ;)
 /   /  / Nordic tv

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta