AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
 /   /  / Nettihuijarit

Nettihuijarit

5 Vastausta 446 Lukukertaa
Varoitus nettihuijareista
Suomi24 treffisivustolle on soluttatunut nettihuijareita, jotka yrittävät tehdä tuttavuutta suloisten suomityttäjen ja poikien kanssa. Ensin kaikin keinoin luovat suhdetta ja kirjoittelevat niin sweet letters. Jos yrität ehdottaa tapaamista, joutuvat työmatkalle esim. Nigeriaan. Heille ilmiintyykin ongelma jonkin ajan kuluttua siellä matkalla, eivät saa jotain suurta shekkiä lunastettua ja raha tarvitaan nopeasti töiden edistymiseksi. Alkavat ruinaamaan rahaa. Oma nettihuijarini yritti kärttää 1250€, seuraavana päivänä summa tippui jo 700€ ja kolmantena 500€.
Googlen kuvahaulla kannattaa tarkistaa valokuvat joita he muka esittävät. Yleensä valokuvat ovat ammattilaistenottamia ja löytyvät jonkun näyttelijän sivuilta.
Jos alkaa tuntua, että tuntuupa liian hyvältä, kannattaa lopettaa kirjoittaminen vaan välittömästi.
Itse en lainaisi rahaa melkeinpä edes hyvälle kaverille saatikka tuntemattomille!
Siis nämä huijarit ovat ulkomaalaisia, saattavat väittää olevansa Floridasta, jossa on paljon suomalaisia esim. Daytonasta.
Tuskin kukaan nyt on niin tyhmä että tuollaiseen retkuun menee.
Ihmettelen, kuka nykyihminen, joka käyttää nettiä deittaillakseen, on niin naiivi, että lankeaa tuollaiseen huijausyritykseen. Kuvittelsi, että jokainen on kuullut juuri noista deitti-huijareista.
Haluaisin varoittaa nettihuijareista jotka etsivät uhrinsa Match deittipalvelun sivuilta. He luovat feikkiprofiilin ja eivät edes asu mainitussa maassa. Muutaman chat keskustelun jälkeen he pyytävät sähköpostiosoittettasi ja lähettävät sinulle pitkän kirjeen valokuvien kera selittäen koko elämänsä. He liittävät myös valokuvia lapsistaan. He ilmoittavat olevansa varakkaita, leskiä tai amerikkalaisia sotilaita Afganistanissa keillä on ollut suomalainen äiti ja haluavat löytää itselleen suomalaisen elämänkumppanin tai englantilaisia herrasmiehiä. Esim. yhdestä huijarista kuka sanoi olevansa liikematkalla Gambiassa, eikä rahat enää riittäneet hotellihuoneeseen, joten hän pyysi minua lähettämään 1.200 €. Huijarin sähköpostiosoite: Michael Barclay: happysmile0011@aol.co.uk.
Joka aamu tuli "ihania" sähköpostiviestejä ja sitten rahapyyntö.
Varokaa näitä huijareita!
Onneksi minua kiinnostaa suomimies!
 /   /  / Nettihuijarit

Keskusteluhaku

Laaja haku

Match.com

Oletko sinkku?

1/3 kaikista suomalaisista sinkuista on jo kokeillut deittailua netissä, mikset sinäkin! Match.com on helppo ja turvallinen tapa aloittaa nettideittailu! Liity täysin ilmaiseksi!

E-Kontakti

LÖYDÄ SE OIKEA!

Hae sinkkuja Suomen suurimmasta nettideittisivustosta E-kontakti.fistä. Löydä seuraa jo tänään!

Haen naista:  25-34 v.  35-49 v.  50+ v.
Haen miestä:  25-34 v.  35-49 v.  50+ v.Facebookissa suositeltua

Tietoa mainosten kohdentamisesta