irem garden side

menossa kesällä

onko kellään kokemuksia kyseisestä hotellista?

15

1718

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mie vaan

      menossa ollaan myös ja tosiaan olis kiva tietää kyseisestä hotellista jotain :) koskas työ olette lähdössä jos saa kysyä?

    • irem garden

      lähtö ois 24.6 ja siitä pari viikkoa eteenpäin :D

    • meitsi123

      Ollaan kanssa lähdössä kaverin kanssa 24.6. kyseiseen hotelliin, kokemuksia?

    • K1mble

      Parempi mitä Finnmatkojen ja hotellin omat nettisivut antavat ymmärtää. Meillä oli n. 80 m2 kolmio kahdessa kerroksessa, kolme parveketta, 2 kylpyhuonetta joista toisessa pieni poreamme, siisti, ystävällinen henkilökunta. Hotellin yhteydessä oleva market hieman kalliimpi kuin lähistön muut marketit, joihin n. 200-300m. Myös vaatekauppa löytyy joka oli jopa edullisempi kuin vanhankaupungin kaupat. Uima-altaita 4 4 lasteallasta, 2 kpl vesiliukumäkiä. Ei pahaa sanottavaa... Nämä kokemukset siis viime viikolta.

      • tiittis

        Kertokaahan kokemuksia sitten kun käytte! Meillä huone varattu elokuun alkuun.

        Ai siellä on liukumäkiäkin? Mahtavaa!! Ihme, ettei kuvissa näy. Vinkatkaa ostospaikkoja myös. Ja onko Sidessä vesipuistoa vai täytyykö mennä kauemmaksi alanyaan tai johonkin? Me kun ollaan melkoisia vesipetoja ;)


      • Kati

        Onko B-osa uudempaa Irem Gardenia? Meillä huoneisto A-osassa, parveke altaalle. Osaatko sanoa, mitenkähän äänekästä meteliä ravintolasta/baarista kuuluu iltaisin ja öisin näihin huoneistoihin? Oliko hyttysä riesaksi asti? Minkälainen matka kävellen Siden keskustaan (mukana 7-vuotias)?


    • -iinuska

      Meinasin varata matka kyseiseen hotelliin mutta lastenaltaat näyttävät kuvissa ihan onnettoman pieniltä eikä todellakaan näy vesiliukumäkiä. Jos on kunnolliset lastenaltaat ja noita vesiliukumäkiä niin taidanpa sittenkin varata tämän hotellin. Hotellissa olleet, millaisia nuo liukumäet ovat, siis ovatko lastenaltaassa vai isommassa altaassa? Meillä lapset 6,8 ja 9v. joten veiliukumäet on "in". Onko Irem garden kaukana vanhasta kaupungista? Olen kerran käynyt Sidessä mutta silloin olimme hotellissa josta oli melko pitkä matka rantaan ja vanhaan kaupunkiin.

    • Miusku

      Huoneiden taso vaihtelee ilmeisesti todella kovasti, jos siellä jonkulla on poreammeita ollut. Meillä oli pieni kaksio jonka tasoa ei neljä tähteä kyllä kuvaa. Kahden tähden koppero joka oli epäsiisti ja ankea. Hotelli alueena taas on tosi mukava ja liukumäet kyllä löytyy. Oma kylpylä on plussaa ja henkilökunta todella mukavaa. Mutta huoneen perusteella en ko. kohteeseen enää jalallani astu.
      Ranta on lähellä ja hotellilta on sinne aamulla ja iltapäivällä ilmaiset kuljetukset. Pikkukauppoja on lähellä ja Siden vanhakaupunki kävelymatkan tai ihan ok hintaisen taksikyydin päässä. Vesipuistoja ei Sidessä ole, mutta Finnmatkat järjestää vesipuistoon päiväretkiä muistaakseni kahdesti viikossa.

    • Tiittis

      Hei,

      facebookista löytyi paljon kuvia hotellista ja alueesta! Siellä oli myös liukumäet. Lasten altaat näyttää tosiaan pieniltä, mutta meidän 5 ja 6 vuotiaat osaa jo uida, joten me pärjättäs ilman lastenaltaitakin :)

      Mutta mahtavaa, kohta on meidän vuoro mennä tuonne!! JEEE! :) Hotellihuoneen laadulla ei niin väliä meille, tuskinpa siellä ollaan muuta ku yöt ;)

      Millainen tuo kylpylä on hotellissa? Entäpä paljonko maksaa? Onko siellä hoitoja tms?

    • tyttö

      me mennään sinne kesällä :)

    • matkailija.

      mekin olemme syksyllä menossa kyseiseen hotelliin ja olisi kiva kuulla lisääkin kokemuksia kyseisestä paikasta! :)

    • Irem garden yäk

      Koko perhe sairastuttiin vatsatautiin kun siellä söimme hotellin ruokia, 4v sai tosi pahan ruokamyrkytyksen, me muut lievemmän vatsataudin. Hotellialue ihan siisti, altaat kylmät, huone ok. Aamupalatarjonta oli surkein ikinä! Ei ikinä enää tähän hotelliin!!

    • Sidessä ollut

      Olimme kesäkuun alussa Irem Gardenissa perheen kanssa. Tykkäsimme kyllä hotellista. Meillä oli kolmio, jossa ihan ok kylpyhuone. Keittiö oli tosi siisti. Siivous pelasi ja palvelu oli muutenkin tosi asiallista. Liukumäki altaan vesi oli viileää, mutta toisen ison altaan vesi ihan lämmin. Aamupalan teimme itse huoneessa, iltaisin söimme muutaman kerran hotellin ravintolassa. Meistä ruoka oli hyvää. Yksi lapsista sai vatsataudin, joka kesti 1 vrk:n, mutta en voi sanoa mistä se tuli koska söimme kaikenlaista muuallakin Sidessä. Side on hyväloma kohde!

    • Punanahka

      Viime viikko vierähti Irem Gardenissa ja me pidimme paikasta.

      Altaat olivat siistit ja vesi todella lämmintä, liukumäet melko pieniä, mutta lapset tykkäsivät.

      Hotellilla on omat market tien molemmin puolin. Valikoima on hyvä ja hinnat samaa tasoa tai hieman halvempia mitä vanhassa kaupungissa. Esim sukkapari 1 liira ja 2 kpl boksereita 10 liiraa. Iso Efes 6 liiraa, jäätelöt 2-5 liiraa. Marketin omistaja mukava engelsmanni ja toisessa kaupassa lupsakka tanskalais-täti. Kaupasta saa aamuisin tuoretta leipää ja sämpylöitä n. 1 liira/kpl ja muutenkin kaikki aamupalatarpeet.

      Hotellin ravintolassa ruoka oli erinomaisen hyvää, pippuripihvi (32 liiraa) aivan mahtava, Anatoli Kebab (35 liiraa) vei kielen persuksiin niin sanotusti. Pizzat (15-20 liiraa) parhaat mitä tuli vastaan koko sidessä.
      Ravintolan henkilökunta mukavaa, aina tietysti on joukossa se koko pullon partavettä päälleen kaatanut yli-innokas, joka huutaa aina "mita kulu rakas".
      Koko reissun parhaat ruuat söimme hotellin ravintolassa.

      Hamamin kiertelevä myyjä on töykeä ja unohtaa mitä tuli luvattua. Hamamin henkilökunta on väsynyttä ja alipalkattua, minua hieronut mies Georgiasta. Jos hamamiin aikoo, alle kilometrin päässä liikenneympyrän vieressä on isompi hamam, joka saattaisi olla parempi. Hotellin hamamista jäi aika laimea kuva.

      Hotellilla on parrakas veitikka joka kauppaa valokuvausta. Kuvia otetaan puistossa ja rannalla, kuvat hienoja ja maksavat 6€/kpl. Tosin toimitus saattaa venähtää päivän pari, eli ei kannata mennä lähtöä edeltävänä päivänä jos kuvat haluaa mukaan. Tämä parrakas veitikka vaikutti mukavalta, mutta lipevä himokas 13-vuotiaan tyttäremme jatkuva tuijottaminen pilasi senkin maineen.

      Hotellin vastaanoton väki ei elämäänsä turhalla hymyilyllä pilaa, mutta asiat tulee hoidettua, viimeistään toisella kerralla. Kysyin voimmeko pitää huoneemme lähtöpäivänä pidempään ja se sopi, paitsi ettei respan isäntä muistanut sitä enää lähtöpäivänä vaan meitä tultiin häätämään pois huoneesta klo 13, vaikka olin sopinut luovutuksen klo 17 (70 liiraa). Vastaanotossa rahanvaihto ilman välityspalkkiota ja kurssi on ok.

      Meillä oli B-osasta perhehuone, joka oli tilava. 2mh oh k. Kolme ilmastointikonetta, jotka maksavat 170 liiraa viikolta. Huoneen sähköjen kanssa kannattaa olla vähän hereillä, hiustenkuivain polttaa sulakkeen, pistorasiat jää käteen jne. Kahvinkeitintä ei ole, mutta vedenkeittimella pihautettiin sumpit aamuisin.

      Hotelli ei sovi luksusta hakevalle, mutta mukavaan peruslomailuun lasten kanssa oikein mukava. Meillä ei ollut mitään ongelmia vatsatautien tai ruokamyrkytysten kanssa. Juomat tilasimme aina ilman jäitä, pesimme kädet ennen ruokailua ja vielä käsidesikin mukana ennen ruokailua.

    • Sidenkävijä

      Mekin olimme Irem Gardenissa kaksi viikkoa ja palasimme 12.7.14. Asustimme B-osassa ja muuten hotelli mielestämme mukava ja huoneistommekin. Miinuksena minusta oli se, että huoneistomme oli viidennessä kerroksessa ja ilman hissiä. Eihän siinä muuten mitään, mutta kun olen jo yli 60 ja huono jalkainen (toinen lonkka leikattu, toinen jotenkin vielä pelittää) niin voisivat hotellilla huoneita jakaessaan vähän katsoa minkä ikäisiä laittaa mihinkin kerrokseen. Tulipahan vietettyä kuntoiluloma samalla!

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      67
      6539
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      27
      4223
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      270
      2627
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2030
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1558
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1397
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1107
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1101
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      1056
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1031
    Aihe