listatkaapa selvännäkijöitä jotka....

...oikeasti näkevät.

eli laitelkaapa ihmiset selvännäkijöitä joiden tulkinnat on pitäneet paikkansa? ei väliä onko sähköpostin kautta vai puhelimen :) tämä ei ole haukkuma topikki mutta saa mainita myös sellaiset jotka ovat puhuneet ihan ympäripyöreitä....

118

16975

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • molempi parempi

      Mä olen ottanut kahdeltakin tulkitsijalta toinen on kristallisilta otan aina puolenvuoden tulkinnan nyt ei ole kyllä pitänyt paikkansa, tekee sähköpostitse.
      Nina kalliolta myös ottanut ja olen ollut häneen erittäin tyytyväinen.

      • Sari 07

        Kaia on hyvä...löytyy googlettamalla...


    • ...oikeasti näkevät

      ilmeisesti ninan tulkinnat pitää aina paikkansa mitä olen netistä seurannut?

      • mikä kuka häh

        Taas se kehuu itseään, ihan läpinäkyvää mainontaa... heh
        ai netistä seurannu? Noei se ennustukset palstalla ennusta.


    • ....oikeasti näkevät

      tarkotin ihan näitä mitä oon nähny topikkeja suomi24! ku ihmiset on kehunu...heh vaan itelles!

    • Selvännäkijöitä

      Michelle whitedove ja diane lazarus

    • nöjd11

      Eija NIkko on nähnyt aika hyvin. Muutaman kerran olen soittanut, viimeisestä soitosta alkaa olla vuosi. Ihmissuhteista olen kysynyt ja hän on kyllä osannut sen tärkeimmän viestin oikein kertoa. Toinen asia sitten, että en olisi halunnut ottaa vastaan. En ylipäätään usko mihinkään varsinaiseen tulevaisuuden ennustamiseen, selvännäkemiseen vain jo olemassa olevasta tai lähitulevaisuuden tilanteesta ja näihin Nikko on kertonut ihmeen hyvin oikein.

    • Humpuukkia

      Täyttä humpuukia selvänäöt ja tarot-tulkinnat.En usko!

      • kumma tyyppi

        jos mielestäsi on humpuukia niin mitä ihmettä edes vaivaudut näille sivuille


    • nuori tyttönen

      keskiyö, joka täällä suomi24:n keskusteluissakin "ennustaa" on ainakin huijari.

      ihan paha mieli tuli, kun niin täyttä tuubaa satuili.

      tuntuu, että "ennustaa" katselemiensa elokuvien mukaan, ainakin minulle ennustaessa huomasin selviä yhtymäkohtia erääseen suosittuun elokuvaan.

      sen lisäksi, ulkonäön kuvaus meni niin päin metsää, kuin vaan voi mennä.

      älkää ainakaan maksako mitään tälle "ennustajalle".

      • keskiyö ei näe

        maksoin, eikä sen jälkeen tullut ennustusta ollenkaan...sitä ennen oli yhteydessä ja yritti tiedustella tarkemmin asioita. Surkuhupaisaa oli se, että kysyin vielä raha-asioista, koska itselläni on tiukkaa sillä saralla.
        Eli en saanut tulkintaa, maksoin, odotin ja unohdin.


      • keskiyö ei näe kirjoitti:

        maksoin, eikä sen jälkeen tullut ennustusta ollenkaan...sitä ennen oli yhteydessä ja yritti tiedustella tarkemmin asioita. Surkuhupaisaa oli se, että kysyin vielä raha-asioista, koska itselläni on tiukkaa sillä saralla.
        Eli en saanut tulkintaa, maksoin, odotin ja unohdin.

        Hei

        ei pidä paikkaansa, pidän tarkkaa kirjaa tulkinnoistani ja maksan myös verot.
        yksikään tulkinta ei ole jäänyt tekemättä.
        ei myöskään kuulu tapoihini kysellä asioita, asiakashan se kysyy.

        mutta jospa lähetät kuitin "maksustasi"?

        t. Keskiyö


      • En saanut vastausta
        tuntianasi kirjoitti:

        Hei

        ei pidä paikkaansa, pidän tarkkaa kirjaa tulkinnoistani ja maksan myös verot.
        yksikään tulkinta ei ole jäänyt tekemättä.
        ei myöskään kuulu tapoihini kysellä asioita, asiakashan se kysyy.

        mutta jospa lähetät kuitin "maksustasi"?

        t. Keskiyö

        Pitää kyllä paikkansa. Kaikella kunnioituksella, ei minulla ole muuten mitään syytä tulla tänne tai muihin palstoille ketään arvostelemaan. En alkanut kyselemään jälkikäteen, koska ajattelin, että se mitä on tarkoitettu niin on. Voi tietysti olla, että meni roskaposteihin tai jotain, mutta yleensä tarkistan nekin....


      • Anonyymi
        keskiyö ei näe kirjoitti:

        maksoin, eikä sen jälkeen tullut ennustusta ollenkaan...sitä ennen oli yhteydessä ja yritti tiedustella tarkemmin asioita. Surkuhupaisaa oli se, että kysyin vielä raha-asioista, koska itselläni on tiukkaa sillä saralla.
        Eli en saanut tulkintaa, maksoin, odotin ja unohdin.

        oikeinhan se rahasi sitten näki


    • HannaRiitta

      Hei,
      olen saanut paljon apua Minna-Susannalta. Hän todella paneutuu asiaan ja on muutenkin fiksuin kokeilemistani näkijöitä..

      • Uteliask

        Kukas tämä Minna-Susanna on ja minkä kautta tavoittaa?


    • nih nih

      keskiyön tulkinnat on kyllä mennyt ihan perseelleen. Esittää että tekee ilmaistulkintoja mutta kuitenkin kun häneen ottaa yhteyttä niin haluaa maksun sam tämä agdmaria vai mikä oli. Nina Kalliolta olen saanut erittäin paikkansa pitävän tulkinnan, tiesi jopa asioita minusta joita en kenellekkään ole kertonut. mä en usko tuollaisiin harrastelijoihin kun kattoo normaalista korttipakasta. En maksa euroakaan heille, mielummin ihmiselle joka oikeasti näkee

      • Asiakas.

        Mulle keskiyön tulkinnasta joku osui kohdilleen. Mutta pakko kyllä sanoa että Nina on huippumisu, tietää tarkkaan ja mulle nähnyt hyvin. Potkii eteenpäin ja tsemppaa vielä senkin päälle että näkee asioita ja tuntuu kuin antaisi jotakin hyvänolon tunnetta kun se jotenkin välittää aidosti.


        Enkä ole Nina- ennen kuin joku sieltä alkaa huutelemaan.


    • tuutis

      Ennustaja Mirjalle soitin ensimmäisen kerran kolme vuotta sitten. En kertonut hälle mitään muuta kuin muistaakseni hiusteni värin. Sen jälkeen Mirja kertoi mieheni ulkonäöstä melko tarkasti (hiusten väri ja ruumiinrakenne), minun ruumiinrakenteestani melko tarkasti. Kertoi, että kolmen vuoden sisällä rakennetaan oma talo, ja viiden vuoden sisällä meille syntyy poika ja että se tulee yllätyksenä.

      Ennustamisen aikoihin oltiin miehen kanssa suunniteltu talon rakentamista, ja Mirja ihmetteli, että miksi me viivytellään (en kertonut hänelle mitään edes tästä suunnittelusta). Talo rakennettiin ja viime vuoden lopulla saatiin valmiiksi. Myöskin täysin yllätysraskaus tuli eteen, ja poika syntyi viime kesänä. Kaikki ennustamisessa oli mennyt niin nappiin, että tiesin heti raskaustestin tehtyäni, että poika tulee.

      Nyt on elämäntilanne taas sellainen, että tekisi mieli soittaa uudelleen.

      • turhia ovat

        Siitä on jo muutama vuosi kun Irmeli -niminen tulkitsija kertoi mitä tulossa ja niin vain tapahtui, mitä hän kertoili. Vuosia myöhemmin ei hänkään ole enää oikein onnistunut. Kukaan ei ole nähnyt (paitsi tuo Irmeli)todellisia tilanteita mitä olisi ehkäpä voinut, useammalle olen soitellut mm.unil.Tältä ninakalliolta tilasin tulkinnan, mutta eipä ole tapahtunut mitään hänen kirjoituksistaan vielä, ihmettelen jos niin tapahtuisi.huomasin vain tiliotteella maksu olikin mennyt toisen nimiselle.


      • tyttönen

        Hei miten tuohon Mirjaan saa yhteyden?? Tahtosin itsekkin soittaa ja kysyä. Kiitoksin.


      • Mainospalsta

        Mainostavat vaan itseään tällä palstalla. Onko tämä Mirjan mainos omaksi edukseen ja sen jonku ystävän jotka keskenään kehuskelee toisiaan.


      • Anonyymi

        Mistä tämän Mirjan löytää???? Haluaisin soittaa tai ottaa yhteyttä..


    • myrkkä

      kertoisin jos muistaisin nimen! joku jolla ei ollut 0700linjaa vaan maksettiin tilille etukäteeen ja soitettiin sitten. Asui helsingissä tai vantaalla. Näki paljon muttei kaikkea. Eniten olen ikävä kyllä törmännyt puhelimitse huonoihin tai huijareihin. Huonoilla tarkoitan sellaisia jotka eivät sano juuri mitään asiaa, puhuvat ylimalkaisia tai eivät ole "juttutuulella". Huijarit ovat niitä jotka puhuvat paljon sååpaa, ovat hiljaa miettivät ja tuumivat (ilmaista rahaa heille tuo huohottaminen). Pahimmat vielä kolistelevat kattiloita tai niitten toinen puhelin alkaa soimaan. On muuten käyny niin useammankin kerran ja katkaisen pokkana puhelun.

      Mutta hyviä, kuulevia ja vastaaviakin on linjoilla. Sanoisin "auttaja-sofia", Anu jotka löytyvät, Johanna vilén jotka löytyvät astro.fi-sivuilla.

      Numerologi ja tarot-tulkitsija Annina Kyrklund on myös hyvä. Kysyi vielä kuinka kauas tulevaisuuteen haluan nähdä ja en uskaltanut ottaa puolta vuotta kauemmas. Sen mitä sano puolen vuoden sisälle piti paikkaansa. Ottaa siis vastaan kotonaan ja aikapaljon MUUTAKIN se sano tunnin aikana....

    • uskon niin

      Nina Kallio on kyllä erittäin pätevä ja lämmin näkijä. Jopa pelottavan tarkka tulkinnoissaan. huh mikä nainen

      • pepe o

        Tuloksia? Onko jotain saatu aikaan?


      • Että tällee täällä

        Eipä nähnyt minulle yhtään mitään. Löysin samat tarot kortti vastaukset myös rajatiedon tarot pöydästä.


    • höpsis..

      aika heikko oli kyllä tuo [email protected] pappaki ois tehny paremman katselmuksen niillä tiedoilla mitä annoin...huh huh mut toki kaikki ei passaa kaikille mut tää oli huonoin mihin oon viime aikoina törmänny..valitettavasti :/

      • nimellä mielummin

        Tämä nakija_ ...hm... juu kuka vaan pystyy päättelemään niinkuin hän (minulle näki niin hämäriä kuvia, ettei pystynyt kertomaan niistä). Laitoin itse kanssa postia sille. Kannattaa olla varovainen kenen kanssa näitä leikkii, jos ei voi omalla nimellään edes sähköpostia antaa tai sähköpostissa ei lue nimeä, niin aika hämärää puuhaa on kyllä.


    • heh!

      "eli laitelkaapa ihmiset selvännäkijöitä joiden tulkinnat on pitäneet paikkansa?"

      No listataan muutama:
      Minä, kaverini Tane, Jussi, Timo, Liisa, Tuula, ja Johanna nyt ainakin. Me kaikki nähtiin tänään ainakin portsarin ja pari tarjoilijaa ja taksikuskin. Tulkintamme että he kaikki olivat selviä, pitänee paikkansa. Myös muita ihmisiä näimme, mutta emme ole ihan varmoja, että olivatko selviä kaikki.

      • selvä.. kö

        Ei sitä nykypäivänä tiedä kuka on selvä ja kuka ei. Oi näitä aikoja, hohhoijaa..aaa.


    • _______------

      --------
      --------
      -----
      --------------
      ---
      -----.
      Enempää ei löytyny.

    • maavaa1

      googlettakaa sieluntulkki

    • maatushka..

      googlettakaa kristallikello

      • nah1

        tai osta oma tarot kortti pakka ja lue sieltä kirjasta samat löpinät, mitä ilmainen ennustaja sinulle sieltä kirjasta lukee. Jos se vakuuttaa enemmän, että joku tuntematon satuilee samat asiat sähköpostitse, niin googleta sitten.


    • olivia....

      Nina Kallio on ollut tarkka tulkinnoissaan, mikä suuri plussa, hän vastaa lisäkysymyksiin ja saa kysyä niin paljon kuin tykkää ja aina vastaa, lämmin näkijä joka myös kannustaa ja lohduttaa. Olen ottanut monilta näkijöiltä tulkinnan ja kukaan ei vastaa jos kysyy lisää, Nina kyllä vastaa ja auttaa elämän ongelmakohdissa. suosittelen. ei ole pahan hintainen kun ajattelee että vastaa moneenkin kysymykseen

      • ...tähän täytyy kyllä kommentoida että mulle on kyllä pari kolme muuta näkijää vastannut kun kysyin tarkennusta (siis ilman mitään lisämaksuja).


    • harmissaan...

      mulle ei ninan túlkinta ole valitettavasti toteutunut...2011 olen ottanut..kysyin myöhemmin samasta asiasta nii aika ympäripyöreää tuli ja plussana joku numero hässäkkä mikä löytyy myös rajatiedon sivuilta...mukava ihminen nina kyllä on :)

      • N Kallio

        Hassua sinänsä, että en ole tehnyt tulkintoja v 2011 sähköpostitse, tein silloin tulkintoja puhelimessa erään yrityksen palkkalistoilla


    • oivoi29

      lopeta jo nina...

    • meiju 74

      Sanokaa mitä tykkäätte mutta Nina Kallio on yksi parhaimmista näkijöistä. On nähnyt minulle asioita josta en ole kenellekkään puhunut. On myös reilu ei lupaa kuuta taivaalta vaan sanoo suoraan mitä näkee. Myös koko tulkinnan keston ajan saa kysyä jos mieleen jotain tulee. Ja ennen kuin alatte sanomaan että olen Nina joka kehuu itseään, en todellakaan ole, meiju on etunimeni joten palstan ennustajat voisi tässä samalla katsoa vaikka minulle

    • Ei kannata

      Hölömö, Ninalta taitaa olla rahat loppu kun mainostaa tälleen. ihan läpinäkyvää skeidaa..
      Eipä ennustele palstalla kun ei uskalla antaa näyttöjä hehe, sitte sanoo että on antanu näytteen mutta palstaa muutaman vuoden lukeneena voin sanoa, ettei ole.

    • ihmetteleevaan

      Samaa mieltä edellisen kanssa.. Ikävä kyllä ei mene Nina nyt läpi kellään.

    • meiju 74

      Miksi kenenkään pitää ilmaiseksi ennustella? Te olette kyllä niin säälittäviä ilmaisen ennustuksen kinuajia, kysykää ninalta ilmaiseksi kai se sähköpostiinsa vastaa. Täällä joku kertoi että oli saanut tulkinnan ilmaiseksi. On todella säälittävää haukkua täällä ketään. Ihmisillä on mielipiteitä ja kaikki ei voi olla samaa mieltä hyvä niin

    • Caroline G.

      Soitin tänään Kirsi Savolaiselle ja kysyin häneltä yhden kysymyksen koskien tulevaisuuttani. Hän käyttää siis Tarot-kortteja. Sain vastauksen, mutta myös lohduttavia sanoja ahdistavassa tilanteessani. Aika näyttää miten käy, mutta puheluun kaikenkaikkiaan olen todella tyytyväinen.

    • huiputettu2

      tähän voisi vastata, ettei ainakaan ennustaja/selvännäkijä rauhamariaan kannata luottaa ollenkaan. Hän ei ainakaan tiedä yhtään mitään. Olen ystäväni kanssa molemmat soittanut hänelle ja hän on kummallekki luritellut samat höpinät..2

    • asdfasdfasdfasdfdddd

      Yksikään ennustaja ei ennusta oikein(kuin tuurilla), koska ennustaminen on mahdotonta.

    • Ninni

      Minkälainen toi Heidi Sandborg on joka oli Onni Extreme ohjelmassa?

    • leinne

      Olen kokeillut muutamaa ennustajaa, ja sellainen kuin Kristiina Viljanen oli ihan kohtuullisen hyvä, tosin ehkä vähän "monimutkainen" ennustus, mutta aukeaa paremmin ehkä muutamalla lukukerralla. Sähköposti oli ihan tää suomi24. Eli ellen nyt ihan väärin muista niin etunimi.sukunimi@suomi 24.fi.

      • Sasu 76

        Mitä tuo ennustus maksaa?


      • Anonyymi
        Sasu 76 kirjoitti:

        Mitä tuo ennustus maksaa?

        minulle voitte lähettää rahanne kysykää joltain ennustajalta tilinumerot


    • Onhannäitä ennenkin

      Eikö voisi joillekkin messuille tms hommata useampi ennustaja samaan aikaan paikalle ja testattaisiin kuka osaa parhaiten??

      • akkapirulainen

        Kuinka siinä paikan päällä toteat ennustuksien toteutumisen? Ei toimi. Eikä toimi nämä juorupalstatkaan. Täällä liikkuvat vain harvat asiasta kiinnostuneet ja useammat ennustuksien parissa tavalla tai toisella työskentelevät. Osa kehuu itseään ja mainostaa hienoja "kokemuksia" sekä mustamaalaa muita . Osa keskittyy pelkkään mustamaalaamiseen ja osa hammastelee piruuttaan. Kuten minäkin. Olen kuin akat jotka käyvät kirkossa kyttäämässä miten muut käyttäytyvät ja tekohurskaasti siunailen muiden tekohurskautta. Onhan tämäkin jotain kun ketju on jo yli seitsemän vuotta vanha. Kuka viitsisi etsiä oikeita uutisia tai talouden tilannekatsausta niin monen vuoden takaa.


      • höpönlöpö
        akkapirulainen kirjoitti:

        Kuinka siinä paikan päällä toteat ennustuksien toteutumisen? Ei toimi. Eikä toimi nämä juorupalstatkaan. Täällä liikkuvat vain harvat asiasta kiinnostuneet ja useammat ennustuksien parissa tavalla tai toisella työskentelevät. Osa kehuu itseään ja mainostaa hienoja "kokemuksia" sekä mustamaalaa muita . Osa keskittyy pelkkään mustamaalaamiseen ja osa hammastelee piruuttaan. Kuten minäkin. Olen kuin akat jotka käyvät kirkossa kyttäämässä miten muut käyttäytyvät ja tekohurskaasti siunailen muiden tekohurskautta. Onhan tämäkin jotain kun ketju on jo yli seitsemän vuotta vanha. Kuka viitsisi etsiä oikeita uutisia tai talouden tilannekatsausta niin monen vuoden takaa.

        paskaa jauhat. Toisin päin. Täällä pyörii vain harva oikea ennustaja ja muut on asiasta tavalla tai toisella kiinnostuneita, ehkä elämään pettyneitä. Näkeehän sen jo tällaisten palstojen kysymystulvasta, kun yksi "näkevä" osuu paikalle ja tarjoaa palvelustaan. Sama Kristallipallolla, muutama näkijä, sata näkijää leikkivää ennustuksia päivittäin vonkuvaa akkaa ja sitten ne loput kyselijät.


    • viilattu

      älä vitsi sarijohanna mainostaa itseäsi ja haukkua muita.. ihan puutaheinää sun juttus.. oikeesti et näe mitää..

      • hullunpuuhaa

        sarijohanna on niin monessa topicissa nyt, melkein jokaisessa näissä mitä täällä lukee. Itse en häneltä viitsi vaivautua kysymään mitään, on muute huippu kehumaan itseään, kukaan näkijöistä ei näin paljon ole mainostanut täällä itseään


      • Jaettu ilo=yht.ilo
        hullunpuuhaa kirjoitti:

        sarijohanna on niin monessa topicissa nyt, melkein jokaisessa näissä mitä täällä lukee. Itse en häneltä viitsi vaivautua kysymään mitään, on muute huippu kehumaan itseään, kukaan näkijöistä ei näin paljon ole mainostanut täällä itseään

        Eihän täällä ole mitään näkijöiden mainoksia? eikö täällä saa kuka tahansa osallistua keskusteluihin ja jättää omat kommenttinsa.Onko nämä haukkumaviestit sitten toisten kateellisten panettelua kun joku oikea tietäjä vie huijareilta osaamisellaan asiakkaat ja siitä toinen kilahtaa kun jotain toista kehutaan.Suomalaista pahansuopaa kateutta ja ilkeyttä sanon minä.Hävetkää käytöstänne ja olkaa asiallisia ja ystävällisiä jokaista ihmistä kohtaan.Se on hyvin osuvasti ja hauskasti sanottu ; kun jenkkiläinen näkee naapurin pihalla uuden upean urheiluauton ,hän haluaa itselleen samanlaisen ,,mutta kun suomalainen näkee naapurin pihalla uuden Volvon ,hän haluaa sen naapurilta pois.Kateus on kamalinta mitä tiedän ihmisluonteessa,se myrkyttää kaiken!


    • voi että teitä

      miten te USKALLATTE LEIKKIÄ Näin vakavilla asioilla ?

      tämä ennustelu on Jumalan sanan, RAAMATUN vastaista.

      annatte saatanalle ohjauksen omaa elämäänne .
      saatana on haluaa tuhota jokaisen ihmisen. tie helvettiin on rakennettu tyhjillä lupauksilla .

      tiedättekö mitä ongelmia ennustelijoiden kanssa leikkivät joutuvat kärsimmään. sitten on vaikea myöntää virheensä kun on oikein hukassa..

      ota vastuu omasta elämästäsi, on kai sulle suotu kyky analysoida mitä teet ?

      • Diupdaupdaa

        Minua ihmetyttää tuo kun eräskin ennustaja ukko selittelee kuin on uskossa? Raamattuhan ei hyväksy ennustajia :)


      • Sari

        Jos et tiedä raamatun on kirjoittanut ihmiset ei Jeesus eikä Jumala !


      • ottaapaselvää
        Diupdaupdaa kirjoitti:

        Minua ihmetyttää tuo kun eräskin ennustaja ukko selittelee kuin on uskossa? Raamattuhan ei hyväksy ennustajia :)

        On tainnut jäädä Raamattu lukematta. Luepa korinttolaiskirjeistä, siellähän nimenomaan kehotetaan ihmisiä kehittämään profetoimiskykyjään ja käyttämään niitä ihmisten hyväksi. Se että se pitää tehdä ilmaiseksi, siitä ei tosin puhuta:)


    • Osaava

      Www.aurasi.fi on selvännäkijä joka tekee tulkintoja sekä sähköpostilla että puhelimitse. Tulkinnat on pitäneet aina paikkaansa. Suosittelen lämpimästi.

      • ilmoilpo

        Hei, netissä voi ihan reilusti mainostaa. Maksukin on kohtuullinen. Osaavalle ei liene ongelma. Piilomainonta tekee huonon ja epäluotettavan kuvan.


      • osaava
        ilmoilpo kirjoitti:

        Hei, netissä voi ihan reilusti mainostaa. Maksukin on kohtuullinen. Osaavalle ei liene ongelma. Piilomainonta tekee huonon ja epäluotettavan kuvan.

        Hei. Olen oikeasti ollut ihan asiakkaana kyseisellä selvännäkijällä. Tämä ei ollut mainostusta vaan halusin jakaa tiedon teille muillekin. Olen itse saanut häneltä apua elämäni "ongelmissa". Tekee myös meediointeja ja osasi kuvailla "tavoittelemani" henkilön täysin oikein. Eikä ollut sellaisia asioita jotka sopivat kaikkiin ihmisiin vaan osasi kertoa asiat hyvin tarkasti luonteesta lähtien. Pahoittelen jos vaikutin jotenkin mainostavalta, mutta luulin että tässä ketjussa kysyttiinkin hyviä selvännäkijöitä ja halusin kertoa mielipiteeni.


      • Tama

        Onko muilla hyviä kokemuksia aurasi.fi: tä?


    • sisäpiirissä..

      niimpä, netissä voi ihan reilusti mainostaa ja olla sarijohanna kehumatta itseäsi, aika läpinäkyvää menoa. Ihan olen varma tästä.. sama koskee muita..

    • lllll2

      Itse sain Ninalta ympäripyöreän vastauksen, aika lyhyehkön. Maksoin vähän enemmän eräälle toiselle ennustajalle ja sain 4 arkkia A4 tekstiä ja huomasi, että oikeasti panosti työhönsä.

      Nina oli kyllä lempeän oloinen ja mukava, mutta olin pettynyt. Ehkä Nina ei vaan nähnyt minulle. En halua häntä haukkua, mutta mielipiteen sanon.
      Nina vastaili kyllä kun kysyin tulkinnan jälkeen, mutta tuli olo ettei hän tykkää kun kysellään eikä ollut enää niin lämmin mitä alussa kun tulkintaa kysyin.

      • yksi kokeillut

        sama tunne täällä


    • upphetta

      Minä olen ollut oikein tyytyväinen Ninan tulkintoihin mitä olen häneltä ottanut.
      Hän sanoikin niistä lisäkysymyksistä, että olisi mukavampi kun kaikki kysymykset olisivat yhdessä sähköpostissa, eikä niin että kirjoittaa kymmeniä sähköposteja päivässä.

      En minä ainakaan loukkaantunut, mutta ymmärsin sen, että itse kirjoitin aika useinkin hänelle kun tuli mieleen kysymyksiä. Mitä jos kaikki tekevät niin? On sillä siinä vastaamista.

      Hieman olin pettynyt myös siihen tulkinnan lyhyyteen, mutta otin sen puolenvuoden tulkinnan ja hän sanoi, että ei voi asioiksi muuttua, eikä hänellä ole tapana lörpötellä ylimääräisiä. Jokainen tyylillään. Eikä kyllä sinä aikana mitään suuria mullistuksia tapahtunutkaan, joten ei se silläkään saralla olisi voinut olla pitkä.

      Kerrotkos tuon kuka teki sinulle noin pitkän tulkinnan niin kokeilen sitä myös

      • Tippapullo

        En ole sama vastaaja mutta minä sain Keskiyö/tuntijasi-nimiseltä näkijältä kolmen arkin pituisen tulkinnan, mikä oli hyvä ja syvällinen, siis asiallinen. En osaa sanoa lämpöisyydestä mutta asiaa tuli paljon.
        Häneltä saa kysyä yhden kerran uudestaan, minkä teinkin.


    • utelias4

      vastaako toi [email protected],olen lähettänyt hänelle 2x kertaa sähköpostia,saamatta vastausta???

      • Tama

        Minulle sarijohanna4 on vastannut. Myt jää nähtäväksi toteutuuko yksi asia minä on alkamssa.


    • pöljäke?

      ei kai sekään nyt jatkuvasti koneella istu, mitä helvetin koneita luulette että ne on tai sit se vaa huomas ettei osaa hommiaan, mut just sun tyyliset ihmiset kun pommittaa kerta toisensa jälkeen eikä tajuu että vastaa ku vastaa. Ja miks sun piti taas laittaa se koko osoite, tääl on mainostaminen kielletty, antais vähän näytettä kyvyistään niinkun muutkin tekee tuo on jo niin yliampuvaa ettei saa asiakkaita

    • Voiko Ninalle soittaa?

    • Raija_L

      Anteeksi!! Kirjoitin vain koska näin että muutkin ovat maininneet minne ovat lähettäneet sähköpostia/kotisivuja/soittaneet. Saa poistaa jos on tiukka pipoista!! Yritin vain olla avuksi kun tätä kyseltiin...

    • yksi

      Tietääkö kukaan tuosta sarijohannasta,ei vastannut minullekaan sähköpostitse???

    • tama

      Onko kellään viime aikaisia kokemuksia aurasi.fi:stä?

      • Huppuli

        Minulla on puolen vuoden takaa aurasi.fi tulkinta.työasiat näki hyvin sen hetken tilanteen ja näki myös että esimieheni on nainen työskentelen miesvaltaisella alalla. Ihmissuhteet ei ainakaan vielä ole toteutuneet, mutta antoi kyllä tarkan kuvauksen tilanteeseen ja tiedän tämän miehen nyt jo....Sanoi myös että tulee työn kautta, mikä piti paikkansa...


    • Planeetta

      Kävin joskus Pirjo-nimisellä Pasilassa, ottaakohan enää vastaan?

    • Mirindahh

      Minulle aurasi on tiennyt. Nyt odottelen että tämä viimeinen toteutuu.. Kaikki eivät myöskään näe kaikille, minulle etsinnän jälkeen hän on ollut oikea henkilö.

    • Eggeli

      Minä olen soitellut monille viimeisen 5 vuoden aikana. Parhaiksi ovat osoittautuneet Leena Palo, Linda vedetty ja Helle, ovat nähneet monimutkaiset työ ym kuviot.

      • Siiri66-

        Millaisella aikavälillä Leena Palon näyt toteutuneet sinulle?


      • Eggeli

        Leenalla soitin ekan kerran loppukesästä 2014. Ensimmäiset tapahtuivat jo muutaman kuukauden kuluttua. Työ asian toteutumiseen meni lähes 2 vuotta. Terveysasiat myös tapahtuneet. Ihmissuhteissa ei vielä ole hänen näkemiään tapahtunut. Realistisesti kuitenkin kertoi. Myös eräs hankinta, jonka näki toteutumassa vuoden loppuun mennessä, pidempi prosessi.


    • Niinjanäin

      Koulun aloituksen tiesi Iiris ihan ajallisesti. Ihmissuhteet on haastavampia ilmeisestikkin. Tähän mennessä niiden saralta ei ole pahemmin asioita toteutunut. Muutenkin näyttää siltä, että näkevät aina sen seuraavan kehen tutustuu.. Näkevät parhaiten siihen hetkeen kun kauemmas.

    • Säikähtänyt

      Voisko joku auttaa please ja kertoa jos ollut kokemusta näkijästä jonka nimi on ennustaja Ann? Soitin enkä oikein tiedä uskoako vai ei kertomaansa kun oli aika kamalaa kuultavaa, eikä tuollaista tietoa kukaan ole kaupannut aikaisemmin. Nyt vaan jäi hirveästi vaivaamaan ajatuksiin...😞(www.ennustajaann.com)

      • apujavaan

        sanon nyt vaan että..huh olen sanaton, pahoja illkeitä asioita ei saa ketrtoa näkijllä vissin huono päivä. suosittelen ottamaan [email protected]. Hän pystyy neuvomaan sinua, sekä puhdistamaan kehosi, asuntosi sekä siihen kuuluvat, ei ole kallis


    • ilmaseksi

      0700 93161 saa 7 minuuttia puhua ilmaiseksi, soitin eilen ja olin tyytyväinen. Ei kannata soitella kelle vaan jos huonoa palvelua niin nyt voi ainakin testata menettämättä rahaa turhaan.Astralla taitaa olla 3 minuuttia ilmaseksi myös mutta tuo aika menee nopeasti.

    • mievaantääl

      Kristallikello on nähnyt miulle hyvin, sain pyytäessäni aikatavalla neuvoja ajankohtaiseen ongelmaani ja vinkkejä pariin asiaan. Mukavan oloinen nainen, ei mene sekuntikello kädessä joten rauhassa sain tätä tulkintaa kuunnella ja kysellä hiukan lisääkin kun meinas aika loppua kesken. Tosin, aika ei osunu ihan kohilleen eli asiat rullasi hiukan jälessä. Soitan toistekkin.

    • Anonyymi

      puhelin laskutuksella olevat näkijät ja ennustajat sun muut on selviä huijareita !

    • Anonyymi

      [email protected] on tuntuu olevan suosittu ja lämmin näkijä? Oon täältä lueskellut ja kaverini kirjotti hänelle.. en ite oo vielä uskaltanu.

      • Anonyymi

        ala nyt jaksa taalaki elamanvirta ilman aan pilkuja


    • Anonyymi

      Ainoat jotain nähneet: Virve Kraft, Unil Angela. Parhaiten nähnyt: Kaia. Nyt elämäntilanne minkä näki. Vuosia kesti kyllä.

    • Anonyymi

      Sähköpostilla katsova [email protected] näkee tarkkaan tulevia ja nykyisiä energioita, ainaski mulle. Moni ystäväni on kehunut eikä ole kallis ! Eli siis vaan hyvää sanottavaa toistaiseksi löytyy vaikka näkeekin usein että täällä muut näkijät haukkuu toisiaan .. alhaista .

    • Anonyymi

      Suomessa on ollut 6 henkilöä, jotka todistettavasti ovat nähneet. Edesmenneet Aino Kassinen, Suntta, Vilho Raatikainen ja Madame K, sekä 2 elossa olevaa miestä, jotka eivät enää "katso". Loput ovatkin enemmän, tai vähemmän satutätejä- ja setiä, valitettavasti.

      • Anonyymi

        On muitakin hyviä.


      • Anonyymi

        Melkoista yleistämistä. Minulle on ainakin selvännäkijä Naomi M. tehnyt useammankin katsannon ja ovat kyllä "todistettavasti" pitäneet kutinsa että hänen näkijänlahjastaan minulla on varmuus.
        Miksi aina vedetään tuollaisten jo kauan sitten toimineitten nimiä näihin keskusteluihin. Oman hyvän näkijän löytäminen on varmaan jokaisen oma asia, se on vähän että mistä kukin tykkää.

        Olen käynyt muutamilla joita on näissä keskustelu palstoillakin kovin ylistetty mutta en kokenut itse hyvinä.
        En oikein ymmärrä että mitä tarkoittaa nuo että tapahtuvien ajat heittää. Minulla on ainakin mennyt sille aikavälille minkä on sanonut. Joitakin asioita on sanonut hyvinkin tarkalle ajalle, kerran jopa juhlapäivän milloin tulisi tapahtumaan ja paikkansa piti.


    • Anonyymi

      Mielellään nimiä ja näyttöjä, eikä turhia höpinöitä.

      • Anonyymi

        Miksi? Eikö ole nyt aivan selvää, että lista yllä ei voi olla ehdoton. Näkijänlahjalla olevia syntyy edelleen. Ei kaikki edes halua nimeään retosteltavan somessa tms. Osa vain puskaradion kautta tavoitettaviakin.


      • Anonyymi

        Hyviä näkijöitä:
        Marja Pennanen
        Eija Nikko
        Terhi jansson
        Harriet Piekkola

        Muista ei ole hyviä kokemuksia


    • Anonyymi

      Marja Pennanen ja Sisko-.Liisa Tuurinmäki ovat empaattisia ja sööttejä tätejä, mutta eivät nähneet mitään. Ei yhtäkään osumaa. Näkijöillä tulisi olla sen verran "ammattiylpeyttä" ja selkärankaa kertoa avoimesti, kun eivät näe jollekin.

      • Anonyymi

        Pennan on meedio.


      • Anonyymi

        Meedio Marja Pennanen on nähnyt minulle, olen käynyt pari kertaa hänen kotivastaanotollaan Lahdessa ja nauhoitin käynnit. Hän kertoi paljon tunnistettavia yksityiskohtia edesmenneistä läheisistäni, ja viestejä heiltä.

        Muista näkijöistä se alkuperäinen Leena Palo, joka on jo lopettanut, näki minulle hyvin. Nykyään hänen nimimerkillään toimii muita näkijöitä. Firma harhauttaa sillä tavoin uusia ihmisiä soittamaan, kun kuulevat kehuja. Haluan tämän mainita erikseen, jos joku tämän perusteella kiinnostuu soittamaan. Alkuperäinen Leena Palo lopetti jo toissakesänä.

        Virve Kraft näki minulle aikaisemmin hyvin mutta en ole vuosiin hänelle soittanut, kun hänellä ei ole enää linjaa, jolle voi soittaa anonyyminä. Ajan voisi varata, mutta haluan soittaa niin että tarvitsee kertoa vain etunimeni. Myös täytyy sanoa, että loppuvaiheissa Virve ei nähnyt minulle enää niin hyvin, ja joskus tuli puhuttua paljon hänen omista asioistaan, vaikka kyseessä oli minuuttihintainen linja. Mutta kyllä hänellä näkökykyä oli, ja alkuvaiheissa sain häneltä useita osuvia ennustuksia ja henkistä tukea.

        Nykyään soittelen astrologi Tiina Kalliolle ja Eija Elomaalle (ent. Nikko), ja joskus Aliisalle, harvakseltaan Samirillekin. Olen oppinut tunnistamaan tavat, joilla he ennustavat. Tiina K. on minulle ollut aika ehdoton... :) Ajatkin pitävät hänellä melko hyvin paikkansa. Kokemukseni on että näkijöiden ajat eivät yleensä pidä paikkaansa, vuodenajat ehkä paremmin kuin muut, vuodetkin voivat heittää.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Meedio Marja Pennanen on nähnyt minulle, olen käynyt pari kertaa hänen kotivastaanotollaan Lahdessa ja nauhoitin käynnit. Hän kertoi paljon tunnistettavia yksityiskohtia edesmenneistä läheisistäni, ja viestejä heiltä.

        Muista näkijöistä se alkuperäinen Leena Palo, joka on jo lopettanut, näki minulle hyvin. Nykyään hänen nimimerkillään toimii muita näkijöitä. Firma harhauttaa sillä tavoin uusia ihmisiä soittamaan, kun kuulevat kehuja. Haluan tämän mainita erikseen, jos joku tämän perusteella kiinnostuu soittamaan. Alkuperäinen Leena Palo lopetti jo toissakesänä.

        Virve Kraft näki minulle aikaisemmin hyvin mutta en ole vuosiin hänelle soittanut, kun hänellä ei ole enää linjaa, jolle voi soittaa anonyyminä. Ajan voisi varata, mutta haluan soittaa niin että tarvitsee kertoa vain etunimeni. Myös täytyy sanoa, että loppuvaiheissa Virve ei nähnyt minulle enää niin hyvin, ja joskus tuli puhuttua paljon hänen omista asioistaan, vaikka kyseessä oli minuuttihintainen linja. Mutta kyllä hänellä näkökykyä oli, ja alkuvaiheissa sain häneltä useita osuvia ennustuksia ja henkistä tukea.

        Nykyään soittelen astrologi Tiina Kalliolle ja Eija Elomaalle (ent. Nikko), ja joskus Aliisalle, harvakseltaan Samirillekin. Olen oppinut tunnistamaan tavat, joilla he ennustavat. Tiina K. on minulle ollut aika ehdoton... :) Ajatkin pitävät hänellä melko hyvin paikkansa. Kokemukseni on että näkijöiden ajat eivät yleensä pidä paikkaansa, vuodenajat ehkä paremmin kuin muut, vuodetkin voivat heittää.

        Millaisia heittoja TK ajoissa?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Meedio Marja Pennanen on nähnyt minulle, olen käynyt pari kertaa hänen kotivastaanotollaan Lahdessa ja nauhoitin käynnit. Hän kertoi paljon tunnistettavia yksityiskohtia edesmenneistä läheisistäni, ja viestejä heiltä.

        Muista näkijöistä se alkuperäinen Leena Palo, joka on jo lopettanut, näki minulle hyvin. Nykyään hänen nimimerkillään toimii muita näkijöitä. Firma harhauttaa sillä tavoin uusia ihmisiä soittamaan, kun kuulevat kehuja. Haluan tämän mainita erikseen, jos joku tämän perusteella kiinnostuu soittamaan. Alkuperäinen Leena Palo lopetti jo toissakesänä.

        Virve Kraft näki minulle aikaisemmin hyvin mutta en ole vuosiin hänelle soittanut, kun hänellä ei ole enää linjaa, jolle voi soittaa anonyyminä. Ajan voisi varata, mutta haluan soittaa niin että tarvitsee kertoa vain etunimeni. Myös täytyy sanoa, että loppuvaiheissa Virve ei nähnyt minulle enää niin hyvin, ja joskus tuli puhuttua paljon hänen omista asioistaan, vaikka kyseessä oli minuuttihintainen linja. Mutta kyllä hänellä näkökykyä oli, ja alkuvaiheissa sain häneltä useita osuvia ennustuksia ja henkistä tukea.

        Nykyään soittelen astrologi Tiina Kalliolle ja Eija Elomaalle (ent. Nikko), ja joskus Aliisalle, harvakseltaan Samirillekin. Olen oppinut tunnistamaan tavat, joilla he ennustavat. Tiina K. on minulle ollut aika ehdoton... :) Ajatkin pitävät hänellä melko hyvin paikkansa. Kokemukseni on että näkijöiden ajat eivät yleensä pidä paikkaansa, vuodenajat ehkä paremmin kuin muut, vuodetkin voivat heittää.

        No jos vuodetkin voi heittää kannattaisiko mennä jollekin oikealle näkijälle.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No jos vuodetkin voi heittää kannattaisiko mennä jollekin oikealle näkijälle.

        Vuodet heittää kaikilla. Tai aikajana paremminkin, joskus vähän ja joskus paljon. Jopa tolla kehutulla Naomilla. Näkijät näkevät tapahtumia ja oikeastaan on turhaa puhua ajasta, tulee eteen kun tulee. Näin on aina ollut, näin tulee olemaan. ... Mutta kun tapahtumat tulevat eteen, niin sen tietää heti, että tästähän se puhe oli silloin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Millaisia heittoja TK ajoissa?

        Tiina Kallion ajat ovat ihmeen hyvin pitäneet minulla paikkansa. Oikeastaan hän on ainoa, jonka ajoista voi sanoa, että niihin voi yhtään luottaa. Olen aina tehnyt muistiinpanoja tai nauhoittanut, niin että voin seurata toteutumisia. Joskus kun hän ennustaa hyvin pitkälle, on kyllä tullut vuosienkin heittoja, mutta tarkentaa kun kysyn uudelleen samasta asiasta sitten kun prosessi on käynnissä.
        Mutta ei oikeastaan kannattaisi kehua ketään näkijää, kun kukaan ei kuitenkaan voi nähdä kaikille, se on niin paljon henkilökemioista kiinni, ollaanko samalla aaltopituudella, puhutaanko ns. samaa kieltä.
        Yksi tosi hankala prosessi oli, jossa kysyin Tiinalta heti kun se lähti käyntiin, viime keväänä. Kyse oli raha-asioista ja siihen liittyi ihmissuhdekuvioita. Todella stressaava juttu. Tiina sanoi ekalla soittokerralla, että tämä asia reilaantuu minun osalta hyvin ensi vuoden tammikuussa. Vasta silloin se siis saa päätöksensä, ja minun kannalta hyvin. Ja näki, että joku yrittää huijata minua siinä. Näin kävikin. Oli ihan järkyttävä kiista erään lähipiirin ihmisen taholta, siihen liittyi lopulta viranomaisiakin. Nyt tammikuussa se on vihdoin saanut päätepisteen, ja pitkän vääntämisen kautta se kääntyi minun kannaltani hyvin. Tässä väliaikana kyselin Tiinalta (ja parilta muultakin näkijältä) useita kertoja, koska meinasi hermot mennä. Tiina piti kiinni tammikuusta, että silloin olisi asia selvä, mutta näki myös välivaiheita kun asiassa tapahtui jotain.
        Eija tiesi myös. Ja unohdin mainita edellisessä viestissä Unilin Sonjan, häneltäkin tuli tarkka ja realistinen näkemys, jossa muuten, harvinaista kyllä, oli ajatkin oikein.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tiina Kallion ajat ovat ihmeen hyvin pitäneet minulla paikkansa. Oikeastaan hän on ainoa, jonka ajoista voi sanoa, että niihin voi yhtään luottaa. Olen aina tehnyt muistiinpanoja tai nauhoittanut, niin että voin seurata toteutumisia. Joskus kun hän ennustaa hyvin pitkälle, on kyllä tullut vuosienkin heittoja, mutta tarkentaa kun kysyn uudelleen samasta asiasta sitten kun prosessi on käynnissä.
        Mutta ei oikeastaan kannattaisi kehua ketään näkijää, kun kukaan ei kuitenkaan voi nähdä kaikille, se on niin paljon henkilökemioista kiinni, ollaanko samalla aaltopituudella, puhutaanko ns. samaa kieltä.
        Yksi tosi hankala prosessi oli, jossa kysyin Tiinalta heti kun se lähti käyntiin, viime keväänä. Kyse oli raha-asioista ja siihen liittyi ihmissuhdekuvioita. Todella stressaava juttu. Tiina sanoi ekalla soittokerralla, että tämä asia reilaantuu minun osalta hyvin ensi vuoden tammikuussa. Vasta silloin se siis saa päätöksensä, ja minun kannalta hyvin. Ja näki, että joku yrittää huijata minua siinä. Näin kävikin. Oli ihan järkyttävä kiista erään lähipiirin ihmisen taholta, siihen liittyi lopulta viranomaisiakin. Nyt tammikuussa se on vihdoin saanut päätepisteen, ja pitkän vääntämisen kautta se kääntyi minun kannaltani hyvin. Tässä väliaikana kyselin Tiinalta (ja parilta muultakin näkijältä) useita kertoja, koska meinasi hermot mennä. Tiina piti kiinni tammikuusta, että silloin olisi asia selvä, mutta näki myös välivaiheita kun asiassa tapahtui jotain.
        Eija tiesi myös. Ja unohdin mainita edellisessä viestissä Unilin Sonjan, häneltäkin tuli tarkka ja realistinen näkemys, jossa muuten, harvinaista kyllä, oli ajatkin oikein.

        Harmi. Minulle Tiina näki parannusta ihmissuhteisiin marraskuussa, tammikuussa piti olla jo jotain vakavaakin. Sonja näki myös toiveeni toteutuvan, mutta mitään ei ole tapahtunut :( Minut on kirottu.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Harmi. Minulle Tiina näki parannusta ihmissuhteisiin marraskuussa, tammikuussa piti olla jo jotain vakavaakin. Sonja näki myös toiveeni toteutuvan, mutta mitään ei ole tapahtunut :( Minut on kirottu.

        Minulle Tiinankin ajat heittäneet toisinaan vuosilla. Kyse asiasta mitä kysyt - ylempänä esimerkki hyvinkin pian eteentulleesta / ratkeavasta asiasta, menee aika nappiin, vaihtoehtoja ei ole. Esim. ihmissuhteet - voi mennä vuosia siihen mitä näkijä oikeasti näki, ihmiset sekoittuu jne. Lopulta kuitenkin jyvät akanoista erottuvat.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Minulle Tiinankin ajat heittäneet toisinaan vuosilla. Kyse asiasta mitä kysyt - ylempänä esimerkki hyvinkin pian eteentulleesta / ratkeavasta asiasta, menee aika nappiin, vaihtoehtoja ei ole. Esim. ihmissuhteet - voi mennä vuosia siihen mitä näkijä oikeasti näki, ihmiset sekoittuu jne. Lopulta kuitenkin jyvät akanoista erottuvat.

        Siinä esimerkissä, mitä selostin, Tiinan ilmoittama aikataulu (kevät- tammikuu) oli hyvin epätodennäköinen. Asian piti ratketa jo loppukesästä, ei ollut mitään syytä olettaa että se olisi jotain muuta kuin rutiinijuttu, jossa oli selvät viralliset säännöt kuinka toimitaan. En ensin uskonutkaan, että voisi mennä tammikuuhun. Mutta niin vain kävi.

        Kyllä Tiinallakin minulle on jotkut ajat heittäneet, nimenomaan isommissa elämänmuutoksissa. Esim. asuntomuutto toteutui viiden vuoden viiveellä sanotusta. Se olikin kyllä sitten sellainen kuin hän kuvaili - joitakin yksityiskohtia naapureiden suhteen jne. Hän ennusti myös, että kun muuttaisin, muuttaisin sitten parin vuoden päästä uudelleen. Olen nyt asunut pari vuotta tässä mihin muutin, ja suunnittelen että vaihtaisin asuntoa yhden naapurin kanssa, jos hän suostuu. Vielä ei ole siis varmuutta, mutta tämä on suunnitelmani. Jos se toteutuu, niin toteutuu siis ennustus, että muutan parin vuoden päästä uudestaan. - Se ei ole itseään toteuttava ennustus, sillä nykyisessä asunnossa on tiettyjä selviä haittapuolia, jotka häiritsevät minua jatkuvasti, ja näitä ei uudessa olisi, kannattaa siis muuttaa jos asia järjestyy... saa nähdä.

        Älä huoli jos ennustukset eivät toteudu kohdallasi, jotain niistä toteutuu todennäköisesti jossain vaiheessa, tai sitten joku toinen näkee sinulle paremmin. Jotkut näistä jotka minulle yleensä näkevät, näkevät hekin aina joskus jonkun asian väärin... Pitää myös tulkita heidän sanomisiaan siltä kannalta, että ihmiset ja tilanteet sekoittuvat. Ennustus voi toteutua jonkun toisen ihmissuhteen kohdalla, tai toisessa tilanteessa, mistä ei varsinaisesti ole kysynyt. Sellaista toteutunutta ennustusta ei välttämättä aina edes huomaa.

        Tiina on mielestäni ollut hyvä myös katsomaan ihmissuhteita toisen osapuolen näkökulmasta, jos tietää syntymäajan. Silloin kun on kyse ihmisistä, jotka tunnen hyvin, kuten esim. perheenjäsenet, osaan arvioida, että hän tosiaan näkee heistä jotain paikkansapitävää.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Siinä esimerkissä, mitä selostin, Tiinan ilmoittama aikataulu (kevät- tammikuu) oli hyvin epätodennäköinen. Asian piti ratketa jo loppukesästä, ei ollut mitään syytä olettaa että se olisi jotain muuta kuin rutiinijuttu, jossa oli selvät viralliset säännöt kuinka toimitaan. En ensin uskonutkaan, että voisi mennä tammikuuhun. Mutta niin vain kävi.

        Kyllä Tiinallakin minulle on jotkut ajat heittäneet, nimenomaan isommissa elämänmuutoksissa. Esim. asuntomuutto toteutui viiden vuoden viiveellä sanotusta. Se olikin kyllä sitten sellainen kuin hän kuvaili - joitakin yksityiskohtia naapureiden suhteen jne. Hän ennusti myös, että kun muuttaisin, muuttaisin sitten parin vuoden päästä uudelleen. Olen nyt asunut pari vuotta tässä mihin muutin, ja suunnittelen että vaihtaisin asuntoa yhden naapurin kanssa, jos hän suostuu. Vielä ei ole siis varmuutta, mutta tämä on suunnitelmani. Jos se toteutuu, niin toteutuu siis ennustus, että muutan parin vuoden päästä uudestaan. - Se ei ole itseään toteuttava ennustus, sillä nykyisessä asunnossa on tiettyjä selviä haittapuolia, jotka häiritsevät minua jatkuvasti, ja näitä ei uudessa olisi, kannattaa siis muuttaa jos asia järjestyy... saa nähdä.

        Älä huoli jos ennustukset eivät toteudu kohdallasi, jotain niistä toteutuu todennäköisesti jossain vaiheessa, tai sitten joku toinen näkee sinulle paremmin. Jotkut näistä jotka minulle yleensä näkevät, näkevät hekin aina joskus jonkun asian väärin... Pitää myös tulkita heidän sanomisiaan siltä kannalta, että ihmiset ja tilanteet sekoittuvat. Ennustus voi toteutua jonkun toisen ihmissuhteen kohdalla, tai toisessa tilanteessa, mistä ei varsinaisesti ole kysynyt. Sellaista toteutunutta ennustusta ei välttämättä aina edes huomaa.

        Tiina on mielestäni ollut hyvä myös katsomaan ihmissuhteita toisen osapuolen näkökulmasta, jos tietää syntymäajan. Silloin kun on kyse ihmisistä, jotka tunnen hyvin, kuten esim. perheenjäsenet, osaan arvioida, että hän tosiaan näkee heistä jotain paikkansapitävää.

        Ootsä ihan viisas, eihän toista voi toinen korvata?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ootsä ihan viisas, eihän toista voi toinen korvata?

        Älä haasta turhaa riitaa. Lapsellista.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Siinä esimerkissä, mitä selostin, Tiinan ilmoittama aikataulu (kevät- tammikuu) oli hyvin epätodennäköinen. Asian piti ratketa jo loppukesästä, ei ollut mitään syytä olettaa että se olisi jotain muuta kuin rutiinijuttu, jossa oli selvät viralliset säännöt kuinka toimitaan. En ensin uskonutkaan, että voisi mennä tammikuuhun. Mutta niin vain kävi.

        Kyllä Tiinallakin minulle on jotkut ajat heittäneet, nimenomaan isommissa elämänmuutoksissa. Esim. asuntomuutto toteutui viiden vuoden viiveellä sanotusta. Se olikin kyllä sitten sellainen kuin hän kuvaili - joitakin yksityiskohtia naapureiden suhteen jne. Hän ennusti myös, että kun muuttaisin, muuttaisin sitten parin vuoden päästä uudelleen. Olen nyt asunut pari vuotta tässä mihin muutin, ja suunnittelen että vaihtaisin asuntoa yhden naapurin kanssa, jos hän suostuu. Vielä ei ole siis varmuutta, mutta tämä on suunnitelmani. Jos se toteutuu, niin toteutuu siis ennustus, että muutan parin vuoden päästä uudestaan. - Se ei ole itseään toteuttava ennustus, sillä nykyisessä asunnossa on tiettyjä selviä haittapuolia, jotka häiritsevät minua jatkuvasti, ja näitä ei uudessa olisi, kannattaa siis muuttaa jos asia järjestyy... saa nähdä.

        Älä huoli jos ennustukset eivät toteudu kohdallasi, jotain niistä toteutuu todennäköisesti jossain vaiheessa, tai sitten joku toinen näkee sinulle paremmin. Jotkut näistä jotka minulle yleensä näkevät, näkevät hekin aina joskus jonkun asian väärin... Pitää myös tulkita heidän sanomisiaan siltä kannalta, että ihmiset ja tilanteet sekoittuvat. Ennustus voi toteutua jonkun toisen ihmissuhteen kohdalla, tai toisessa tilanteessa, mistä ei varsinaisesti ole kysynyt. Sellaista toteutunutta ennustusta ei välttämättä aina edes huomaa.

        Tiina on mielestäni ollut hyvä myös katsomaan ihmissuhteita toisen osapuolen näkökulmasta, jos tietää syntymäajan. Silloin kun on kyse ihmisistä, jotka tunnen hyvin, kuten esim. perheenjäsenet, osaan arvioida, että hän tosiaan näkee heistä jotain paikkansapitävää.

        Anteeks ny vaan mutta sekotetaankohan tässä ny jotai ihan oleellista. Selvännäkijät on selvännäkijöitä ja astrologit ihan oma ammattikuntansa.
        Jos haluu elämäänsä selvännäöllisiä palveluita nii mennä astrologille on vähän sama ku mennä lonkkavaivoja valittaan hammaslääkärille.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No jos vuodetkin voi heittää kannattaisiko mennä jollekin oikealle näkijälle.

        Nimenomaan. Ja mikä ihmeen TK? en ole kuunaan kuullukkaa?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Nimenomaan. Ja mikä ihmeen TK? en ole kuunaan kuullukkaa?

        Siinähän se yllä mainittu kuka on kyseessä noilla nimikirjaimilla.


    • Anonyymi

      Elämännälänhimo on koukuttavampaa, kuin ylös nouseminen. Eihän jokaisen pidä näyttää philspectorilta kuitenkaan.

    • Anonyymi

      Videokamera, poliisikin asennoituu varauksin.

    • Anonyymi

      Olen törmämnyt maksuttomiin selvännäkijöihin ja ennustajiin sattumalta ja saanut viestejä, mutten vielläkään tiedä mikä minun tarkoitukseni on? Olen ö luokan kansalainen, jolla ei tämän hetken yhteiskunnassamme oikeuksia ole, varaton, moniongelmainen ja syrjäytynyt, mutten voinut vaikuttaa edes tilanteeseeni. Kuitenkin tasasin väliajoin olen tekemisissä asioiden kanssa joita on vaikea selittää ja tosiaan kaikki näkemiset ja kohtaamiset ovat olleet sattumia ja ilmaisia.

      • Anonyymi

        Mielenkiintoista! Kerro lisää...


    Ketjusta on poistettu 24 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1888
    2. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      128
      1874
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1838
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1620
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      60
      1442
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1256
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1153
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1150
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1148
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1127
    Aihe