Käsittämätöntä meininkiä salkkareissa!

Salkkarit roskaa!!!

Salatut Elämät sarjassa voidaan juonia ja asioita kääntää ja vääntää ihan miten tahansa, eikä asioiden "todellisuudella" tarvitse olla mitään todellisuutta? Ei edes siitä huolimatta, että suuri osa suomalaisia varhaisnuoria katsoo tätä sarjaa... ja kuvittelee että asiat menee tosi-lämässäkin niin. Näin synnytetään sitä HARHAKUVAA ja sitten aamu-tv ohjelmat saavat ne keskustelunsa missä aina kysytään asiasta kuin asiasta tyyliin MIKSI?

Listaan tähän joitakin pointteja, ja TE jatkakaa!

1. Peppi Puolakka. Teki perättömän ilmiannon konstaapeli Polvijärvestä jota väärin syin epäiltiin raiskauksesta. Koko asia suli lopulta kuin pissa lumeen ja Peppi ei koskaan joutunut vastaamaan väärästä ilmiannosta?

2. Sergei Kuula päässyt valvontapannan kanssa ehdonalaiseen koevapauteen ja syylistyi yllyttämään Peppi Puolakkaa väärään ilmiantoon konstaapeli Polvijärveä kohtaan. Seuraukset - EI SEURAUKSIA. Sergei on muuten ehdonalaisessa vapaudessa mutta ei tapaa koskaan ehdonalaisvalvojaansa?

3. Bar Moose. Kummallinen paikka. Paikassa ei käy juurikaan 18 over jengiä pilettämässä, eikä siellä ole koskaan kukaan humalassa. Sen sijaan siellä notkuu 15-16v. koululaisia kuin kotinsa "olohuoneessa" limulasit käsissä. Paitsi Janne on vetänyt siellä kahdetkin kännit alaikäisenä.
Ei ainakaan mun lähellä olevaan kulmakapakkaan pääse alaikäiset notkukaan, ainakaan klo. 16.00 jälkeen joten ne makkaraperunatkin on haettava ennen sitä. Moosessa ei ole koskaan paikalla edes portsaria?

4. Ismon Valinta. Puotipuksu Laitela se vaan luopui yht'äkkiä kioskistaan ja kukaan ei enää näytä ko. kioskissa, vaikka se vain vaihtoi omistajaa? Ismo löysi nopeasti suojatyöpaikan majatalo Amandasta jossa ei koskaan näytetä, kuka loihtii ne majatalon hienot kurmeet lautaselle, Seppoko?

5. Amadeus. Ossin ja "stuban" pitäs pyörittää tota kuntosalia? Ossi kuitenkin heiluu tarjoilijan vaatetus päällä Amandan puolella. Sebastian taas ei näytä tekevän mitään töitä tällä hetkellä.

6. Day Spa. Kovin vähän kopea Isabella on kiinostunut yrityksestään ja "sjärdän" tuotteista ei ole ollut enää sanaakaan. Cindyn ainoa rooli näyttää olevan siellä vastata puhelimeen ja ottaa varaus vastaan. Peppi pitää käsissään vain pyyhkeitä ja on pihalla olevan näköinen.

7. Talotaikurit ja Suppo Seppo Taalasmaa. Onko sitä firmaa enää? Ainakaan Suppo Taalasmaa ei ole tehnyt hetkeen mitään työtä, ei mopannut hissin edustaa tai harjannut Pihlajakadun pihan samaa kohtaa tai olut vaihtamassa missään lamppua?

8. Lasse käy töissä mutta Rauta vaiko Routaketo Oy:tä ei enää näytetä kuin Lassella ei ole enää haastavia projekteja joista aikoinaan kilpaili tyttärensä helin kanssa? Mies ei ilm. muuten ei menettänyt edes tilapäisesti aseitensa lupia huolimattoman säilytyksen johdosta & ei selvinnyt kuinka rikoksessa mukana olleet kiväärin kävi? Mies puhuu aina hirvipaistista mutta ei ole käynnyt metsällä sitten Jeesuksen syntymän...

9. Paula Sievinen. Tosikko Paula. Paula ei käy missään töissä mutta sillä on mukamas jotain kirjaprojekteja johon pitää saada jo kansikuvakomistuksesta ulos kasvanut Ossi kansipojaksi (hah, hah!).


ENÄÄ ENEMPÄÄ EI JAKSANUT RUSTAILLA MUTTA TÄSSÄHÄN TÄTÄ! Kirjoitukseni pointti on se, että jos jollekin ei ole vielä välähtänyt, niin salkkarit edustaa "piiloasennemuokkausta" pahimmillaan ja miettikää sitä, kuinka se vaikuttaa maamme pikku Jani-Pettereihin ja Liisoihin & heidän seksuaalisuutensa muodostumiseen. ;D

10

1099

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Salkkarit roskaa!!!

      Koska palvelu ilmoitti "body is too long" jatkan hieman teemaani kirjoituksen loppuosalla:

      11. Joonatan Sievinen. Onko Joonatan missään töissä, Amadeuksessako? No ainakaan hän on mukamas "toipilas". Joonatanin aseen anastamisesta ja vaaran aiheuttamisesta sillä ei myöskään näytä tulevan mitään seurauksia kuin Pepinkään väärästä rikossyytteestä?

      12. Johannes Veljet. Matleenan ja Ritva-cindyn isä johtaa Johannes Veljiä, hullua ja aivopestyä n. 5 hengen Kristillistä lahkoa. Vaikka suomessa on Jehovan Todistajia ja Lestadiolaisia niin oikeasti suomessa ei ole noin huurupäistä kristillistä meininkiä, pitää mennä jenkkilään ja sinne "raamattu vyöhykkeelle" asti. Sen sijaan Islamin piirissä tälläistä huurupäisyyttä esiintyy ja ei ole lainkaan tavatonta, että perheen isä lahtaa muun perheen hiljaisella hyväksynnällä kunniamurhan nimessä perheensä tyttären joka on liikaa länsimaistunut ja ottanut vääräuskoisen poikaystävän!!!

      13. Matleena. Matukka oli alussa kova uskovainen joka rukoili joka päivä. Liekö musiikki muuttanut matukan elämän perusteellisesti? No joka tapauksessa matukka ei tunnu olevan enää lainkaan uskovainen, eli rukoukset Jeesukselle ovat historiaa. Luulsi että Matleena olisi tutustunut paikalliseen lähimpään Helluntai seurakuntaa ja Helluntai nuoriin mutta ei... Matukalla muuten ei tunnu olevan muuta elämää kuin kysyä "onks meillä bilsaa" ja naispuolisia kavereitakaan hänellä ei ole kuin yksi nainen, Tale, eli Onni Taalasmaa.

      14. Onni Taalasmaa. Jos joku ei teidä "who" Onni, niin se on Talen oikea nimi. Tale ei enää tanssi lainkaan vaan hengaileen Moosessa. Tale asuu Taalasmaa-Kuulalla ja jakaa ilmesesti huoneen Iidan kanssa?

      15. Iida. Iidan äiti kuolla kupsahti ja Iidan uusi isä Stuba muutti sen sijaan asumaan Katariinan kanssa. Iida asuu nyt uudessa mummolassa, Sepon ja Helenan kanssa... ja Talen kanssa. En tiedä vain missä huoneessa Iida asuataa, ehkäpä Talen vuoteessa? Iidalla ei ole muita ystäviä kuin homo-Elias, Tale kuin Janne ja bi-Lari. PS: Iidaa näyttelevä henkilö on oikeasti yli 20 vuotias eikä tod. mikään 16 wee!!!

      16. Elias sukunimi mikä lie. Ritva (siis kuka?) no Cindy on Eliaksen äitee mutta se ei ilmene enää mitenkään kuin sekään, että Sebastien siis "Stuba" on hänen isä. Mä kun luulin, että Elias ja Stuba on vain kavereita? Elias pyörii lähinnä Iidan kanssa ja luo yhä edelleen tyyppikuvaa siitä, että homot ovat naismaisia ja itse asiassa ämmämäisempiä kuin itse ämmät? (vrt. naisten puuttumisen haluun ja moralisointia asiassa kuin asiassa).

      17. Lari. Todella imelä Lari mutta ihan oikeasti, Ronny nimenä suomalaiselle miehelle on aikas imelä jossa Hemmo "Janne" Karja on vielä kevyttä kamaa. Lari ei muuten varsinaisesti ole homo vain pikemminkin bi. Noo, toisille se on yks ja sama, pakopukeen se ennen tai myöhemmin asettelee...

      18. Heidi. Heidi on orpo ja veljestäkään ei ole enää kuulunut aikoihin. Heidi ei käy enää koulua, ei opiskele (eiks sen pitänyt päästä johonkin opiskelemaan????) mutta eipä käy töissäkään enää edes Moosessa. Salkkareissa voi olla työtön kuten Ismo Laitela joka surkuttelee, millä minä nyt elän? Salkkarein maailma ei tunne termiä Työttömyyspäiväraha tai sosiaalitoimiston toimeentulotukihakemus??

      19. Liisa sukunimi mikä lie? Liisa on määrätietoinen ja itsekeskeinen nainen joka ei käy tässä vaiheessa enää edes töissä. Liisan tyyppiset naiset eivät tosielämässä kiinostu Ismo Laitela tyyppisistä miehistä. Varsinkin nyt kun Ipe on kioskiton ja rahaton tavallinen möhömahanen Laitela. Liisan oikeudenkäynnistä "lukemattomista rikoksista" ei kuulu mitään.

      20. Antti Polvijävikin menetti kokonaan kiinostuksen saada Liisa nalkkiin mutta ei... Stuba, Sedu ja Antti ovat veljeksiä kuin ilvekset? Ei musta, ei mitään samaa ulkonäkö ole kolmikossa, paitsi jos kaikilla on sama äiti mutta eri isä! Onko Helena Kuula siis syntinen ja "sellainen" nainen?

      ENÄÄ ENEMPÄÄ EI JAKSANUT RUSTAILLA MUTTA TÄSSÄHÄN TÄTÄ! Kirjoitukseni pointti on se, että jos jollekin ei ole vielä välähtänyt, niin salkkarit edustaa "piiloasennemuokkausta" pahimmillaan ja miettikää sitä, kuinka se vaikuttaa maamme pikku Jani-Pettereihin ja Liisoihin & heidän seksuaalisuutensa muodostumiseen. ;D

    • Höpöhöpö123

      Yllä olevassa kirjoituksessa kirjoittaja on niin pihalla, et tuskin on sarjaa edes seurannut. Monet ns havaitut epäkohdat on kyllä selitetty ja selvitetty. Eli jälleen kerran vois ottaa selvää ennen kuin alkaa suoltamaan sontaa.

    • salkkarit jyrää

      1. Peppi ei saanut syytettä, koska Antti ei halunnut nostaa syytettä.
      2. Samasta syystä myös Sergei jäi syytteittä.
      7. Talotaikuireita ei ole enää, Seppo on talonmies.
      9. Paula tekee käännöstöitä lähinnä kotoa käsin.
      15. Iidan iästä. Aika monet noista nuorista on oikeasti vanhempia kuin ovat. se on ihan yleistä, että näyttelijä on hieman roolihahmoaan vanhempi.

      • ...

        Itelle tuli tässä nopeasti mieleen,
        21. Asuntojen koot muuttuvat sitä mukaa, miten monta ihmistä siellä asuu. Esim taalasmaille tuntuu olevan rajattomasti makuuhuoneita. Myös ismon asunto vaikuttaa melko joustavalta, koska esim salinit ja puolukat ovat asuneet siinä asunnossa. Mutta viime kesän uusinnoissa kun Ismo pelasi asuntonsa, tein semmosen huomion, että hän sanoi että kyseessä on yksiö tai kaksio.
        22. Ossi heitti Antin ulos, vaikka todellisuudessa asunto on Antin. Tämän lisäksi Ossi muutti Antin alivuokralaiseksi, mutta pian toi myös naisensa, lapsensa ja naisensa siskon. Harva varmaan tälläisten järjestelyyn suostuisi. Muutenkin asunnot tuntuvat vaihtavat omistajaa miten sattuu. Esimerkiksi Jennin asunto vain jäi katariinalle, joka heti Jennin katoamisen jälkeen päätti alkaa tehdä remonttia.


      • gffdgdfgdfgdfgdg
        ... kirjoitti:

        Itelle tuli tässä nopeasti mieleen,
        21. Asuntojen koot muuttuvat sitä mukaa, miten monta ihmistä siellä asuu. Esim taalasmaille tuntuu olevan rajattomasti makuuhuoneita. Myös ismon asunto vaikuttaa melko joustavalta, koska esim salinit ja puolukat ovat asuneet siinä asunnossa. Mutta viime kesän uusinnoissa kun Ismo pelasi asuntonsa, tein semmosen huomion, että hän sanoi että kyseessä on yksiö tai kaksio.
        22. Ossi heitti Antin ulos, vaikka todellisuudessa asunto on Antin. Tämän lisäksi Ossi muutti Antin alivuokralaiseksi, mutta pian toi myös naisensa, lapsensa ja naisensa siskon. Harva varmaan tälläisten järjestelyyn suostuisi. Muutenkin asunnot tuntuvat vaihtavat omistajaa miten sattuu. Esimerkiksi Jennin asunto vain jäi katariinalle, joka heti Jennin katoamisen jälkeen päätti alkaa tehdä remonttia.

        23. Aloittaja on idiootti -.-


      • gfhfghfghfgh
        gffdgdfgdfgdfgdg kirjoitti:

        23. Aloittaja on idiootti -.-

        24. Perseeeeeee


      • Salkkarit roskaa!!!

        1. Peppi ei saanut syytettä, koska Antti ei halunnut nostaa syytettä.
        - poliisivirkamiehestä annettu perätön raiskausilmoitus EI OLE asianomistajarikos vaan menee syyttäjälle.

        2. Samasta syystä myös Sergei jäi syytteittä.
        - sama pointti, ei asianomistaja rikos ja henkilö on rikkonut käytännössä ehdonalaismääräyksiä.

        7. Talotaikuireita ei ole enää, Seppo on talonmies.
        - talonmiehiä enää ole, kaikki on kiinteistöpalveluksien hoteissa.

        9. Paula tekee käännöstöitä lähinnä kotoa käsin.
        - niin mukamas tekee kunhan blogin kirjoittamiselta kerkiää

        15. Iidan iästä. Aika monet noista nuorista on oikeasti vanhempia kuin ovat. se on ihan yleistä, että näyttelijä on hieman roolihahmoaan vanhempi.
        - mut toi menee jo huvittavaksi asianomaisen henkilön kannalta!!!


    • RoopeJohannes

      Matukan, Liisan, asumisjärjestelyjen, toimeentuloasioiden sekä työssäkäymisten (tai –käymättömyyksien) suhteen samaa mieltä.

      23. Anni. Hänen sukunimensä on Vatanen, mutta poikien Vanala (Vanala se Aarokin oli ennenkuin vaihtoi nimensä poliisina ollessaan). Valehteliko Anni sukunimensä, kun kävi ilmi, että hänen pojanpoikansa asuu Sievisillä, jotta Sieviset eivät osaisi tajuta yhteyttä Severiin?

      Poliisilaitoksella, kun Anni kävi puhumassa Joonatanin vapaaksi, joku poliisi oli muistanut Annin pojan (Aaron) työkaverinaan. Annin oli täytynyt esiintyä siellä sitten Vanalana tai Aaron aikanaan Vatasena. Mikä on oikea teoria? Kertokaa.

      • sepi92

        anni on varmaankin vaihtanut sukunimensä tai eerolle ja aarolle on annettu isänsä nimi


      • Kautto
        sepi92 kirjoitti:

        anni on varmaankin vaihtanut sukunimensä tai eerolle ja aarolle on annettu isänsä nimi

        Joo, tai sitten käsikirjoittajille on sattunut pieni lapsus. Eivät ennakoineet Aaron ja Eeron elossaollessa, että näiden äiti ilmestyisi jonain päivänä sarjaan.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      146
      2550
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      1986
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1968
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1776
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1530
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1306
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1202
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1167
    Aihe