Seven Seas Sidessa?

Lomaillut

Onko kukaan ollut Finnmatakojen Seven Seas -hotellissa Sidessa? Sinne oltaisiin loppukesästä menossa. Mitäs tykkäsitte?

27

2401

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 32

      onko kokemusta kellään tästä hotellista?

    • mappet

      Myös menossa Seven Seas Sideen loppukesästä, 26.8.-9.9. Olisi kiva kuulla kokemuksia jo hotellissa käyneiltä. Tripadvisorin sivuilta lukenut arvosteluja, ja siellä kommentit ollut pääasiassa positiivisia.

    • Loman odotus

      Meillä kans meno ko hotelliin 2.9 - 16.9 ja vain positiivista oon kuullut, mut ois kiva kuulla lisää...

      • ei nii hyvä

        se on ihan kauhee paikka mä sain jonkun vakavan taudin sieltä jo 2kertaa en tykkänny oikeesti ihan kauhee paikka !!


      • robot..en tiiä
        ei nii hyvä kirjoitti:

        se on ihan kauhee paikka mä sain jonkun vakavan taudin sieltä jo 2kertaa en tykkänny oikeesti ihan kauhee paikka !!

        ruma kieli olen robotti... ei siis olen öö no jaa en tiedä


      • Ihmettys
        ei nii hyvä kirjoitti:

        se on ihan kauhee paikka mä sain jonkun vakavan taudin sieltä jo 2kertaa en tykkänny oikeesti ihan kauhee paikka !!

        Niin tyhmä olit, että menit uudelleen???


    • seven seas

      Tosi mahtava paikka! Siistiä, ystävällistä. Hyvää ruokaa ja ihan vaihteluakin, kun viikko oltiin. Uima-altaille sai aika hyvin aurinkotuoleja, vaikkei nyt ihan aamusta varannut (ei nyt ihan altaan vierestä välttämättä).

      Ruoka ei tosiaan lopu kesken. Aamupalan ja lounaan välillä rannalta ainakin sai pientä suolaista syötävää (voileipiä) jätskiä, ruokailut olivat runsaita. Ohjelmaa oli joka ilta kai, mutta en nyt siitä itse niin välittänyt.

      Ranta oli muuten hyvä, mutta vaikea mennä uimaan, kun ainakin juuri tän hotellin rannalla oli melko kivikkoista. Mutta rantaahan riittää :)

      Suosittelen ja menisin vaikka heti uudestaan!

    • Vertti42

      Olimme Seven Seas hotellissa kesäkuun viimeisellä viikolla. Täytyy sanoa, että ehdottomasti upein hotelli, missä olen koskaan ollut! Hotellialue oli mykistävän hieno, kuin palatsin puutarha. Alueella oli upeita palmurivistöjä, erilaisia patsaita, vesiputouksia, suihkulähde ja mitä erilaisimipia kasveja ja kukkaistutuksia. Alueella kierteli polkuja, joita pitkin pääsi tutustumaan ympäristöön. Uima-altaat olivat suuria ja janon pääsi sammuttamaan allasbaarissa. Vesiliukumäki ja kiemurteleva "joki" olivat lasten mieleen. Ruokailu oli aivan oma lukunsa! Ruoka oli todella maukasta ja tuoreista raaka-aineista valmistettua. Buffet-tyyppisen ravintolan ruoat olivat jaoteltu esim. turkkilaiset ruoat, italialaiset ruoat, itämaiset ruoat, hedelmät&kasvikset, jälkiruoat (jälkiruoissa oli tarjolla kymmeniä erilaisia turkkilaisia makeita leivoksia, jotka olivat kerrassaan herkullisia). Juustoja oli myös tarjolla useita eri laatuja. Mielestäni turkkilaiset perinteiset ruoat olivat ehdottomasti parhaita. Lisäksi oli kaksi jäätelöpistettä, josta sai kauhoa mielensä mukaan erilaisia jäätelöpalloja. Puna-ja valkoviiniä sai hanasta, samaten 5,0% Marmara olutta sekä tietenkin mehuja.Henkilökunta keräsi hiki hatussa tyhjiä lautasia ja täydensi ruokapisteitä heti kun jokin ruoka pääsi loppumaan. Illallinen oli luonnolliseti kattavin, mutta aamiainen ja lounas olivat mielestäni myös todella hyviä. Rantaan oli lyhyt matka ja hotellin rannalla oli aurinkotuoleja tasakatoksen alla. Loivat mukavan varjon. Tilaa oli hyvin. Rannan läheisyydessä olevasta Snack-baarista voi hakea kylmää juotavaa ja pikkupurtavaa rannalle tai nauttia aterian rantabaarissa. Huoneemme oli tilava ja äärimmäisen siisti. Ilmastointi toimi moitteettomasti ja siihen voi säätää halutun lämpötilan. Hotellin oven edestä lähti dolmus-bussi useita kertoja tunnissa Manavgatin ja Siden kaupunkeihin. Hinta oli parisen liiraa. Kannattaa ehdottomasti käydä Manavgatissa; se on 90 000 asukkaan, aito turkkilainen kaupunki. Varsinkin paikalliset markkinat olivat mukava kokemus. Kaiken kaikkiaan hotelli oli napakymppi valinta.. Mukana ollut siskon perhe aikoo varata matkan myös ensi kesäksi samaiseen hotelliin. Seven Seas hotellissa saa kyllä rahoilleen vastinetta - ja ehkä hieman ylikin!

    • ?

      Paikka kuulostaa käymisen arvoiselta:) Mitenkäs olikos kuinka lähellä kauppoja?finnmatkojen sivuilla kartassa maininta ,että hotellialueella pari kauppaa?Tai oliko hotellin lähellä kauppoja joista sai matkamuistoja tai lasten rakastamaa krääsää?Entäs rantapyyhkeet,saiko niitä helposti vuokrattua niin ei tarvitsisi suomesta asti viedä.
      Toimiiko muuten ilmastointi hotellihuoneissa hyvin?,ensi kesän matkaa tässä jo suunnitteilla.

      • Vertti42

        Aivan hotellin läheisyydessä on yksi lyhyt kauppakatu, jossa myydään kaikkea turistikrääsää. (Pääportista ulos ja suoraan oikealle kohti joen rantaa). Ja hotellialueella on yksi kauppa; tosin kallis. Allasalueella turkkilainen myy oma tekemiä korujaan pienessä kojussa. Suosittelen ehdottomasti, että hyppäätte pääportin edestä dolmus-bussiin (pari liiraa maksu) ja ajelette Manavgatin kaupunkiin. Jäätte pois, kun näette kallioilta alas valuvat vesiputoukset vasemmalla; siitä alkaa pääkatu ja dolmus-pysäkit ovat kadun alkupäässä. Kaupunki on noin viiden kilometrin päässä ja pääkadun varrella on paljon hyviä liikkeitä ja suuri basaari. Torstaisin on markkinat, jossa saa päänsä pyörälle krääsästä, jos haluaa. Isot rantapyyhkeet ovat ilmaisia ja ne löytyvät hotellihuoneesta. Niitä saa vaihtaa puhtaisiin vastaanotossa kerran päivässä. Oman huoneeni ilmastointi toimi aivan loistavasti! Hiki ei tullut huoneessa kertakaan, vaikka ulkona oli 36 C!


    • Matkaa odotellessa..

      Olimme kesällä 2012 ja nyt on jo varattu uusi matka Seven Seas Sideen. Sekä lapset että me pidimme ja kaikki toimi yli odotusten - ei edes harkittu paikan vaihtoa!

      • Äiti-72

        Mäkin varasin ensi kesälle nyt matkan kahdeksi viikoksi kyseiseen "perhehotelliin" lasten ehdoilla, kun vielä mennään...varauksen tein siis normi perhehuoneeseen merinäköalalla ja suuremmalla parvekkeella. Side vaikuttaa kaikin puolin ihan kivalta paikalta...kesää odotellessa;)


    • seitsemänmeren hotel

      Oltiin kyseisessä hotellissa kesäkuun alussa 2 viikkoa. Aivan mahtava paikka ja suosittelin hotellia myös tuttaville. Myös Siden keskustassa meni kaikki meillä hienosti.
      Tuttavat olivat tuossa hotellissa viikko sitten ja kertoivat ettei mikään toiminut. Palvelu huonoa, huoneet siivottiin silloin kun jaksettiin, jollain suomalaisilla oli ollut jopa patjat homeessa.Ruokaa ei riittänyt ja Siden keskustassa oli ollut erittäin töykeitä kauppiaita. Antoivat Finnmatkoille runsaasti palautetta.
      Molemmat perheet olemme olleet useita kertoja Turkissa ja aina on kaikki toiminut hienosti.. Ilmeisesti loppukaudesta alkaa palvelut heikentymään , tai sitten hotellin ja koko Siden taso on romahtanut 3 kk todella pahasti.

    • uutta lomaa ...

      Me palattiin ko hotellista 16.9 ja kaksiviikkoa oltiin. Upea hotelli oli ja kaikki toimi ihan hyvin. Ruoka oli erinomaista ja sitä oli todellakin riittävästi. Jos joku asia ei ollut niinkuin piti ja tästä ilmoitti niin välittömästi asia tultiin korjaamaan . Suosittelen ehdottomasti kyseistä hotellia kaikille. Upea oli.

    • keväällä seven seas

      Kauanko matka bussilla lentokentältä kesti kyseiseen hotelliin? Toukokuussa ollaan lähdössä ja pieniä lapsia mukana, niin mietitään kumpi lentoaikatauluista olisi parempi? Myös muita kokemuksia hotellista/ sidestä otetaan mielellään vastaan.

    • Me oltiin 14.-21.10 eli muutama päivä sitten tultiin kotiin ja hotellistra ei ole kyllä mitään pahaa sanottavaa! Kaikki toimi ja ihmiset oli superystävällisiä. Vaikea kuvitella ettei jollakin ole asiat toimineet kun meillä taas toimi kaikki. Meillä mukana 8 ja 7 vuotiaat lapset ja yksi puoli vuotias. Maanantaisin hotellihuoneita ei siivottu, lapuissa luki ettei lakanoita vaihdeta kun kolmen päivän välein ja siivouspyynnön voi erikseen laittaa huoneen oveen. Meillä kyllä siivottiin todella hyvin ja huomasin et laatu parani kun siivoojia tervehti aamusta ystävällisesti, samaten ravintolassa hymyilevä naama ja tervehtiminen johti siihen et mulle tuotiin juomat pöytään tarjoilijoiden puolesta kun istuin vauvan kanssa odottelemassa et muut saa haettua ruokaa.

      Hotelli oli hieno ja lapsille oli kaikkea, myös rattaiden kanssa kulku oli todella helppoa. Ranta ei ollut paras mahdollinen lapsille, mutta altaat oli sitäkin parempia. Yhtään kertaa ei tarttenut ostaa ruokaa tai juomaa itse, hotellin puolesta tuli hienosti kaikki. Ainoat hetket kun ruokaa piti odotella oli se kun odoteltiin valmistumista. Kaikki ruoat valmistettiin meidän nähden ja välillä piti hetki odotella, mutta oli se sen arvosta kun sai suoraan pannulta kunnon sisäfilettä!

      En voi muuta kun suositella. Itse ei liikuttu hotellilta muuta kun lähimmille kauppakaduille ja hyvin pärjättiin lasten kanssa sillä, eikä kyllä tehnyt mielikään lähteä sieltä pois :)

      Bussimatka kesti vajaan tunnin kentältä hotellille. Se et oltiin hotellilla jo ennen puolta päivää oli tosi hyvä aikataulu eli me lähdettiin 5.55 lennolla aamulla.

    • toukokuussa

      Onko hotellissa lapsille järjestettyä ohjelmaa iltaisin ja mihin aikaan? Onko lastenaltaan vesi lämmitetty?
      Oliko lapsille oma noutopöytä, ranskalaisia?

    • sideeen

      Lisää kokemuksia?

      • kohta jee..

        up :)


    • Pari viikkoa vielä..

      Oliko hotellin yhteydessä tai lähistöllä pankkiautomaattia?

      • vipe 11

        Hotellilla ei ollut, mutta läheisen pienen basaarikadun toisessa päässä on.


    • matkaaja2

      Millaista ruokaa Seven Seassa oli tarjolla lapsille? Saiko allasbaarista pasta-annoksia tai muuta kivaa syötävää mihin aikaan tahansa?

      Hotelli kuulostaa kaikin puolin kivalta!

    • Mammajee

      Hei!
      Oltiin ko hotellissa juhannuksena 2013 ja voin todella lämpimästi suositella. Olimme viikon ja aika ei käynyt pitkäksi. Mukana reissussa 3- ja 6-vuotiaat pojat.

      Iltaisin oli lapsille ja koko perheelle esityksiä, meidän lapset ainakin tykkäs kovasti. Bamse vieraili aina välillä.

      Ruokaa oli paljon ja kaikenlaista. Meidän lasten suosikiksi tuli rantabaari josta sai päiväsaikaan hampurilaisia, ranskalaisia ja pitsaa yms yms. Jäätelöä tietenkin. Illallisaikaan ravintola oli aika täynnä, joten aina ei voinut rauhallisesta ruokailusta puhua, mutta nopeesti opittiin välttää ruuhka-aikoja. Vikana iltana käytiin turkkilaisessa a la cartessa ja se oli huippu hyvä, aikuisille perinteisiä turkkilaisia ruokia ja lapsille lasten makuun pastaa ja lihapullia. Eli kivaa ruokaa löyty milloin vain!

      Lastenaltaan lämmityksestä en tiedä. Toisen puolen allas oli matala ja iso ja aivan ihanteellinen lapsille. Rannassa uiminen hankalaa liukkaiden kivien takia. Muuten ranta kiva!

      Sideen ei niin ihastuttu, käytiin bussilla yhden kerran. Paljon tyrkyttäviä kauppiaita...

      Mikäli kaipaat rentouttavaa lapsiperheen lomailua niin hotelli ihan paras siihen!

    • Auringon tarpeessa

      Lomamme lähestyy, innolla odotamme :)
      Joko joku on ehtinyt tälle keväälle käydä Seven seas Sidessä? Uusimmat kuulumiset kuulisin mielelläni. Toki vanhojakin kokemuksia on kiva lukea.

      Saako hotellista mukaan eväspaketin, jos lähtee päiväksi muualle reissuun? Useammasta allinclu-hotellistahan sellaisen pyytämällä saa.

    • yrjöttävä hotelli

      Turkin Sidessä sijaitsevassa hotelli Seven Seasissa jyllää parhaillaan laajahko vatsatautitartunta.

      Pohjoismaalaisten suosimaan täyden palvelun kohteeseen Suomesta matkoja järjestää Finnmatkat, ja yrityksen tiedottaja Antti Mäkelä vahvistaa tapauksen Iltalehdelle.

      Ruotsalaislehti Aftonbladetin mukaan ärhäkkään vatsatautiin on sairastunut 47 ruotsalaisturistia, joista 15 on lapsia. Lehden haastattelema turisti arvioi sairastuneita olevan yhteensä jopa satoja.

      Matkanjärjestäjät eivät ole vahvistaneet sairastuneiden tarkkaa määrää.

    • Saikku79

      Lokakuussa menossa Seven Seas-hotelliin koulujen syyslomalla ja tuo vatsatautijuttu mietityttää? Tässä ketjussa suurin osa on ollut tyytyväisiä eli tuntuisi siltä, että kesän vatsatauti oli poikkeus, mutta miten muiden viime aikoina (vuonna 2014) Sidessä lomalla olleinen lomat menivät?

      • Kiva paikka

        Hei,

        elokuun alussa oltiin viikko Seven Seas-hotellissa, eikä mitään moittimista (hotellissa). Ilmeisesti vastataudista säikähtäneinä altaiden reunoilla kyltit, joissa käskettiin käyttää non toilet trained-lapsilla uimavaippaa, lisäksi asiasta kuulutettiin altailla monta kertaa päivässä. Ravintoloissa ja vessoissa käsidesiautomaatit joka välissä.

        Siitä huolimatta yhtenä päivänä altaat kiinni (desinfiointi kesti 6h), ja yksi suomalainen kertoi nähneesä pökäleen altaan pohjalla juuri kun altaat suljettiin. Ja tämä siis tuossa aktiviteettialtaalla, jossa vauvat eivät juuri pyöri. Tuskin mikään hotelli voi ehkäistä epidemiaa, jos asiakkaat paskovat altaisiin. Ilma oli n 33 asteista ja altaat varmaan lähelle sitä keskellä päivää, joten epäilen, että silloin epidemian aikaan eivät ole heti pökälettä huomanneet ja epidemia alkanut siitä.

        Edellisellä viikolla lomaillut suomalaisperhe kertoi myös, että heidänkin viikollaan altaat olleet yhden päivän kiinni, syytä ei ole kerrottu, mutta varmasti sama syy.

        Satuimme olemaan Sidessä silloin kun altaat olivat kiinni, joten meitä ei haitannut. Mereen pääsee myös jos sattuu sellainen päivä kohdalle.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      154
      2646
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      1996
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      22
      1991
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1786
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1540
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1306
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1202
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1198
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      9
      1171
    Aihe