jänkhällä jytisee

mc halinallet

vai jytiseekö? onko käyneitä, uudelleen menijöitä?

13

12313

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • on...

      Jep,

      pari vuotta sitten käytiin. Toivottavasti homma muuttunut siitä. Silloin homma pelkkää rahastusta. Kyseisillä kekkereillä ei ollut mitään moottoripyöriin liittyvää ohjelmaa lukuunottamatta "paraatia". Hotellin yökerhossa pippaloitiin ökyhinnoilla... Bändi oli sentään hyvä, mutta tuskin kaiken 25 euron arvoinen (vai oliko se 30 euroo). Tervetulojuomat oli loppu jo parin tunnin päästä. Saunat yms kuului vain Tunturihotelliin majoittautujille... Olipa hyvä tapa tuollaisella "kokoontumisajolla" saada hotelli täyteen. Jäi fiilis, että kaikki pääsylipputulot käytettiin lyhentämättömänä järjestäjäkerhon kassaan. Kuulin myöhemmin, että järjestäjäkerhon puheenjohtaja oli tunturihotellin joku pomo. Liekö totta vai ei...

      Toivon todella, että homma muuttunut. Jos päätät lähteä sinne, niin kerrohan kokemuksista tällä palstalla. Ois kiva kuulla, mikä siellä on nykyään meininki.

    • Pohojalaanen

      ** Siellä missä kutsuu koillinen siellä missä ihmisen kohtaa toinen ihminen, sinne kokoontuu matkamiehet karuimmat ** Näenkö sinut siellä 7 tuulen tiellä... notta siellä ollaan jos ei kuolo korjaa :)

    • matka on tärkeintä

      Neljättä kertaa olen menossa. Matkaa kertyy 1070km per sivu joten joku taika ko. tapahtumassa on. Omanlaisensa tapahtuma joka sytytää tai sitten ei , onneksi osallistuminen on vapaa ehtoista. Jatkossakin mun elokuisen pitkän viikonlopun käyntikohteena.

      • jarna

        osallistumista? En ole kys.tapahtumassa itse käynyt,mutta se mitä olen tästä toiminnasta
        kuullut niin,tuntuu siltä että tässä on tärkeintä ollut bisnes eikä motorismihenki.No,yks tykkää äidistä toinen tyttärestä.jokainen ymmärtäköön miten haluaa.


      • Hanne

        V. 2004 on toinen "Jytinäni" . Kivaa on ollut vaikka sadetta riitti. Matkaa kertyi yhteen suuntaan 731 km, ja se hurautettiin yhtäjaksoisesti-eikä oltu mistään
        kipeitä. Parhaita hetkiä matkassa oli, kun aurinko pilkahteli ja tuli tunne, että "rakastan moottoripyöräilyä ja lappia"...poroja olis voinut olla vähemmän, mutta ehjinä perille ja pois päästiin.


    • JankhäFJR

      mennään neljättä kertaa.Tapahtuma on siisti,ja varmaankin tarkoitettu 30 ikäluokalle.Paikalla kannattaa olla perjantaina 20.8. ennen 18:aa,koska tänä vuonna tulijoita on ennätysmäärä,eli yli 600;riittääpähän tulosnapsi kaikille.Normaalia ravintolaelämää ja paraatiajo Inariin komeissa maisemissa.Majoitus kannataa ottaa hotellista,koska maasto kovemmanpuoleista.Suosittelen.

    • Moottoripyörämimmi

      Olin toista kertaa tänä kesänä 2004 Jänkhällä jytisee ajoissa ja se oli minun viimeinen kerta. Todella rahastamista ja huono palvelu. Siellä ei ole olleenkaan sellaista yhteishenkeä kuin esimerkiksi Levillä oli Yöttömän Yön ajoissa tänä kesänä. Lisäksi Jänkhällä jytisee järjestetään väärään aikaan. Yksikään viikko aikaisemmin niin ilma suosisi vielä motoristeja. Jänkhällä Jytisee on ihan liian "vakava" ja tapahtumaköyhä. Osallistujat sijoitetaan niin laajalle alueelle, ettei siellä tapaa naapuriaan, vaikka oltiin samoissa ajoissa. Kyllä Levin Yöttömän yön ajot Juhannuksena oli sentään muistelemisen arvoinen tapaus. Mennään Leville porukalla ensi Jussina, siellä ei rahasteta osallistujia ja ruoka ja juomat riittää pitkälle aamuyöhön saakka. Lisäksi Taihvaan valkeissa on rempseä meininki mutta ystävällinen henkilökunta.

    • Pelimies

      Mittees poijjat ja tyttäret onko jänkhällä neiti ihmisiä?

    • Oulu MC

      Kaikki mukaan 2014! Hyvä paikka,paraati reitti Inariin ja Niin paljon Motoristejä Itse olen Kemistä Etelästäki tulee ajo kavereitia Nyt mukaan ja kävijä ennätys eli jtn 2500 !! :D

    • Espoon isoarska

      Kelit näyttää suosivan Levi Wild Rideä. Ovat laskeneet hinnat melkein puoleen, tapahtumat on tiivistetty kahteen paikkaan -> tunnelma parempi! Perjantain buffet sisältyy passiin! Aikas hyviä parannuksia. Tuntuu että vaihtelu voisi nyt virkistää, ei aina jaksa sitä Inarijärven 5 km mutkatiepätkää hehkuttaa Jänkhällä. Leviltä Pallakselle upea reitti, perillä saa maan parasta lohisoppaa kohtuu hinnalla. Kilpisjärvellä voi käydä päiväreissulla. Lisäksi Levillä on muitakin matkailijoilta, ei tartte vaan motoista haastella jos sille päälle sattuu ;-).

      • Lusthin pithon

        Jytinöihin menemmä taas. Hyvä on fiilinki ja porukkaa tuntuu tulevan, pääasiassa motoristi henkistä jengiä ja mikäs sen mukavampaa : ).


      • Kale Brown

        Levillä tuli käytyä ja hyvä mieli jäi - isoarskan arvio osui kohdalleen.


    • Anonyymi

      Jytisee ja yhä jytiseeki!! P

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      47
      4643
    2. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      95
      4522
    3. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      614
      4130
    4. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3077
    5. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      79
      2651
    6. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      129
      2193
    7. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      346
      2144
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      209
      2121
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      29
      1745
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1482
    Aihe