AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / Purolan Kollit

Purolan Kollit

56 Vastausta 1 542 Lukukertaa
80-95 luvulla.Siis tällä vuosisadalla.Määtän veljekset,ähly,jo silloin.Kääriäisen veljekset,Haapakosken veljekset,Pussiset.Monta tarinaa.Centrumin nurkilla ei silloin muut kuin purolalaiset juhlineet.Ja poliisilaitos oli siinä nykyisen museon paikalla.100 metriä putkaan,eivät koskaan vieneet....
Onkohan sulla joku asennevamma?
Niinpä. Purolasta tuli ja tulee edelleen kovimmat kundit. Jopa virkavalta kunnioitti heitä ja kunnioittaa edelleen.. Siksipä täällä asuukin paljon poliiseja. He tulivat idoliensa perässä.
Purolasta on aina tullut kaupungin suurimmat paskahousut. -70 ja 80-luvuilla vedeltiin niitä nokkaan yhdellä kädellä. Taisi Rekka-Sepe olla Purolan kuumin hottis. Niissä päälle kaatuvissa tönöissä ollut kuin hiiriä ja hammasmätää.
Sitä jonkinlaista "jengiaikaa" on Kajaanissa ollut viimeksi 70-luvulla, ei tosiaankaan 80- tai peräti 90-luvuilla. 70-luvulla oli pienet piirit ja siksi silloin pelättiin kaikkea erilaista, kuten esim. naapurikaupunginosien asukkaita. Erityisesti köyhimmissä kaupunginosissa, joissa kansalaiskoulunkin suorittaminen tuotti kovasti tuskaa, oli näin.
Äläpä höpötä. K.E.S.U- jengi oli vielä 90-luvulla. Mc Kesu ja kukaan ei vittuile ja sitten tuli pataan!
Heh, otti kyllä keulii ja sutii nahkatakki pennut aika pahasti pataan Rolssin nurkilla kun luulottelivat ettei kukaan vittuile.

Eikä ollut 1 tai 2 kerta.
tuskin otti, ainakaan lohtajan räkiksiltä.
hoonasivat toisiaan hanuriin... siinä se niitten kovuus.
"80-95 luvulla.Siis tällä vuosisadalla."
Purolassa asui silloin vain apukoululaisia ja muita vajakkeja, pelkkiä
paskahousuja joiden elämänänsisältö koostui liimanhaistelusta ja kiljun
latkimisesta. Ei ne mitään kovia jätkiä olleet, isoäänisiä porukassa vain.
Yksinään vikissivät kuin siat ja eivät uskaltaneet edes päin katsoa.
Tämän päivän kovat jätkät ovat Anders Behring Breivikin ja Hyvinkään kaltaiset ampujat. Näitä henkilöitä ei tarvita yhteiskunnassa. Jokainen tappelija on myöskin potenttiaalinen murhaaja ja näille henkilöille pitää tehdä aina mielentilatutkimus ja asettaa seurantaan vuodeksi. Tämä on ennaltaehkäisyä mitä vaaditaan turvallisuusviranomaisilta nykyisen rikoksen toteamisen sijaan. Esimerkiksi mottoripuöräkerholaisille pitäisi tehdä kaikille ielentilatutkimus, js kerhon jäsenista jotkut tekevät rikoksia.
Keskuskoulun apukoululaiset tulivat pääosin Purolasta. Elettiin 70-lukua. Muutama vähemmistökansalainen ja loput Purolan pussihousuja. Räkänokkaisia tursoja, jotka yrittävät nostalgiapaskalla tunnelmoida.
Letku:oletko ylipäätään asunut purolassa kun sukunimetkin on väärin,Kyyriäiset,ja mitä Haapakosken 2 veljeksestä?korkeintaa suunsoittajia,tosin sanotaanko näi et 70-80 luvun alkupuolelle purolassa oli muitakin kun sormen imiöitä,puhumattakaan Mitrosista,Ronkainen,ei ne paljon kuvia kumartaneet.mutta oli niitä Letikallakin omat joukkonsa.hmm....ketkä oli apukoulussa?ei ainakaan nämä 60`alun syntyneistä kukaan,kiljukin tais olla ihan ehtaa bonanzaa.ja Setti nyt on luku sinänsä,puhumattakaan Peetu vainaasta.
Luusereita kaikki, Mitronen taitaa olla ainut vähän pärjännyt.
Täysiä paskahousuja kaikki, vanhemmat kommareita, lapset lukutaidottomia harvahampaita. Häirikköjä koulussa, valittavia laislureita tänään.
Kyllä taisi Purolassa olla kaikista vähiten apiksen velukkeja? Liiman pehmittämien aivojen sopukoista kaivellun tiedon tai luulon perusteella uskallan väittää että joen tuolta puolen ne pääsääntöisesti tulivat. Nyt huolestuttaa Purolan tuleva kohtalo kun tänne on pesiytynyt ilmeisesti Oksatien asukkaita johonkin taloihin kun häviää pihoilta kaikki myytävä tavara ja piikkejä yms. huumeidenkäyttövälineitä löytyy metsistä ja puistoista. Pontikalla me ennen pää pehmennettiin ja tälläista toisilta varastamista emme hyväksy.
Mut silti et kuitenkaan tee asialle yhtään mitään.
Purolan (+Makkolan+Puistolan) väki oli huomattavalta osaltaan Kajaani Oy:n työntekijöitä. Nakertaja (Uusikylä+Suvantola)) oli toinen yhtä selkeästi "yhtiöläisten" alue. Kuurnan "orjarinteestä" puhumattakaan. Koulutus- ja sivistystaso ei näiden kaupunginosien asukkaiden keskuudessa ollut kovin korkea, kuten ei työläiskaupunginosissa yleensäkään. Purola on vanha kaupunginosa ja sillä on selkeä paikkansa kaupungin historiassa.

Kaikissa kaupunginosissa on ollut omat poikaporukkansa ja sekaan mahtuu monenlaista persoonallisuutta. Monen persoonallisuuden kohtalo on ollut siirtyä täältä jo varsin nuorena yläkerran porukoihin.

Ja niin kuin usein, muistin mitta on miesmuisti. Nyt muistellaan jo 70-80 lukuja, muutama kymmenen vuotta lisää ja näitä asioita ei muista enää kukaan.

Ja mitä edellinen kirjoittaja sanoi varastamisesta, niin tehtiin sitä ennenkin. Nykyisin se lienee kuitenkin lisääntynyt ja mennyt muutenkin härskimpään suuntaan.
Purolasta tulee ja on aina tulleet kaupungin surkeimmat vellihousut.
Eipä sulla itselläsikään kovin hyvin mene, päätellen nimimerkistäsi. Tuliko löysät housuun?
Olihan niillä "komeet" rotsit, selässä luki "FC Kopsa".
Ihmisiä purolassa asuu !!!!
Räkänokka kakaroita on aina purolassa asunu ja edelleen asuu.
perse niillä röplättää hervottomasti, mistähän lie johtuu...?
Ai tällä vuosisadallako?? Kerro lisää.. Et taida itekään mikään ruudinkeksijä olla?
monessa paikkaa Kajaanissa asunut ja paljon nähneenä voin sanoa, että Purola on loistopaikka. eläkää siellä muualla niiden karvakäsien kanssa hyvässä yhteiselossa, olette sen ansainneetkin.

ps. ne lökäpöksyt on idiootin merkki.
"Karvakäsien" heh..heh.. he ovat sentään sivistyneitä teihin kanta-astujiin verrattuna.
sivistys haisee yleensä metrien päähän!
Jallu oli kovin, sekä iso Jykä ja Halla-Aho..läde muffe ja pietu kuurnasta..SOLE?
kaikki nämä olivat häviäjiä, sossun vakiasiakkaita ja rosvoja.
Mielipuoli taas kirjoittelee pään sisäisiä kuvitelmia. Asutko kaupungin vuokra-asunnossa neljän seinän sisällä oman mielikuvituksen varassa?
Saatanan sosiaalipummit hankkikaa työtä tai menkää hoitoon. Näitä palstoja lukevat myöskin nuoret tietämättä kirjoittajien mielentilasta.
Hulluus oli huipussaan 80 - 90 luvulla suuren työttömyyden aikana ja ihmisillä ei ollut mitään muuta kuin oma mielikuvitusmaailma. Tänäpäivänä joutilailla on televisio ja internetti, mistä voi lueskella kaikenlaista kuten teki Anders Behring Breivik.
Onko monikaan näistä Kajaanin "koviksista" osoittanut pärjäävänsä muuten kuin sossun ja kelan rahoilla? Monestako on tullut yrittäjä, kuten edellä mainitusta herra M:stä? Moniko on rakentanut itselleen omakotitalon? Moniko on perustanut perheen josta myös kykenee pitämään huolta? Tai yleensäkään kunnostautunut ja ryhdistäytynyt jotenkin? Näihin asioihin tarvitaan sitä todellista kovuutta.
pilalle menossa koko purola,varmaa tietoa että mies oli tampannu mattoja vaikkakin pimeän turvin,sakinhivutusta moiselle purolassa kuitenkin periaatteet oli ennen kohillaan
Kaksi vuotta vanhoja nämä kommentit. Nyt paskahousuja ei ole. Koko Kajaani on täynnä juoppoja ja maahanmuuttajia. Oujee! Silti täällä elellään. Ajakaa paskat ulos.
Teppanan jätkät pieksi aina purolan pöljjät milloin halusi.Settikin tipahti kun aku ankka isoJ.läsäytti.
Teppanassa asuivat tunnetusti 60-70-luvulla kaikkein kurjimmat ja vajavaisimmat sosiaalitoimen luku- ja kirjoitustaidottomat elätit. Suurin osa teppanan lyhytkasvuisista lökäpöksyistä piti aamulla taluttaa sillan yli sivistyksen puolelle. Ihan turhaa sekin kuten lopputulemasta voidaan todeta. Nyt kurjistuneen kaupungin eliittiä ovat tummapaahtoiset, jotka jörnii juoppojen ylipainoisten teppanalaisten 70-80 lukulaisten jälkikasvua.Tulee teppanaan sivistys 40-vuotta myöhässä aina afrikan sarvesta saakka. Saadaan vihdoinkin teppanan puolella geenit kohdalleen.
Eläkkellä jo monta alle 50v. purolan poikaa.Pälli on läsähtänyt.Liima kilju viina kalja.yms...
näin on.
70- luvulla siinä purolan porukassa pyöri semmonen tyyppi joka oli komee kuin
james dean.ja karismaattinen,cool. pöksyt pyöri jalassa mulla ja kavereillakin kun sen näki.
en uskaltanu mennä koskaan juttelemaan, harmi. se oli joku j:llä alkava nimi, Jouko, Jouni,....
Sen nimi oli Jorma, oli kuulema kovasti kiinnostunut ryppyreiän kolvaamisesta.
jukka, jyrki, jaska? Olihan niitä. useempikin samanniminen. Tiedä sitten komeudesta ym....
Joo minä muistan kans. Sillä oli muuten suhteettoman suuri terska, olii niinkuin olisi nauris laitettu tulitikun nokkaan.
Purola kuuluisa on no vanha kaupunginosa on on. Viihtyisää seutua, samoin puistola.
Purola ja Puistola ovat kyllä Kajaanin kauneimpia alueita. Ja eiköhän sitä ihmisetkin kehity, pikku hiljaa. Jokainen jos keskittyy siihen oman hyvinvointinsa ylläpitämiseen, niin ei mene turhaan energiaa toisten haukkumiseen :) oikein rauhallista illan jatkoa.
säälittävää.... tämä ketju ja koko palsta, itseasiassa koko kajaani, surkuhupaisaa....
kateellisia reppanoita kajaanilaiset.
Eipä nämä Kajaanin lähiöt ja niiden häiriköt kovin kummosilta tunnu kun on varttunut 70-80 luvulla Stadin lähiöissä.
ne kaikki paskahousut tuleekin
Varttunut stadin lähiöissä (?!) Johtopäätös: vanhemmat ja suvun geenit syvällä landella ja ehkäpä peräti savossa eli kyseessä toisen polven 'hesalainen'
Isovanhempien isovanhemmat Varsinais-Suomesta. "Suvun geenit" syvällä Tanska/Norja/Varsinais-Suomi/Länsirannikko akselilla.. Olen syntyjään neljännen polven Stadilainen, äitin puolelta viidennen. Stadista muutin muualle jo päälle parikymmentä vuotta sitten.
Se "tatilainen" älähtää johon kalikka... jne. Koeta kestää. Stadin lähiöissä on vartunut moni muukin hesalainen eli alkujuurinen landepaukku. Aito stadin kundi tai friidu ei selittele. Junan tuomat päätyy Kajaanissakin lähiöihin. Onneksi pääset suoraan hiihtoladulle...
paskahousu sinä olet, kunhan yrität leuhottaa. äitis on konnevedeltä ja isä persjärveltä, jos se edes on isäs
No ennemmin olen paskahousu Stadilainen kuin, insestin riepottelema ummikko metsäläinen Kainuun ison kiven alta.
Aika ummikkolta vaikuttaa, "gfgfggfgggg" ota suukapula pois, vai kolvaako joku tatilainen varjon puolelta ku ei ääntä lähde?
 /   /  /  / Purolan Kollit

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta