AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!

 /   /  / Voi poijaat, mikä näky!

Voi poijaat, mikä näky!

27 Vastausta 385 Lukukertaa
Jännää seurata, aiheuttaako eilinen skandaali suorassa tv lähetyksessä kostotoimenpiteitä? Meinaan oli aikas törkeä mekko sillä serkulla joka ninon vierellä keimaili...
Vaatteet sillä päällä oli ja Nino laulo hionosti. Tsemppiä ninolle!!! Hyvä Nino
Herraisäsentään - eihän kukaan mollaa ninoa vaan sitä puolialastonta romaninaista vierellään joka auliisti esitteli sulojaan, ettekö olekaan tarkkoja mitä saa näkyä ja mitä ei - jos ette - niin miksi romaninaiset ovat pakotettuja pukeutumaan samettihökötykseen?
Nino onkin oksettava nimi. Terno on kyllä rumin.
Ja sinä voisit ihan " hionosti" mennä kouluun takaisin...
kirjoitat kuten joku ameeba - heehehe nino laulo hionosti . . . hhaaeee anna kaikki kestää............
huoran vaatteet, kuinka kukaan voi itsensä tuolla tavalla häväistä!
Laulutaidoista on kyse ja eletään vuotta 2012.

Ketjun aloittaja- skandaalin käryn tunnet nenässäsi vain sinä. Jokainen täysjärkinen ihminen ymmärtää, että esiintyjä valitsee vaatteensa tilaisuuden mukaan. Kauneus on katsojan silmissä. Älä ala provosoimaan (=yllyttämään) ja yritä keksiä muista asioista jännitystä elämääsi.

goldie E - yritä sinäkin mitään toisesta kulttuurista ymmärtämättä keskittyä vaikka ihan Tangomarkkinoihin ja jätä muut asiat epäolennaiset mielestäsi.

Onnea kaikille osallistujille tasapuolisesti!
Eihän se puolialaston serkku esiintynyt ! Haloo - haloo kuuleeko joku?
Kyllä kulttuurin mukaisesti voi lähettää muutaman tappouhkauksen tytölle.
Tappouhkausten lähettely ei kuulu kulttuuriin piste
Mikä teitä vaivaa?
Ettekö osaa enää nauttia kesästä ja kaikesta hyvästä?
Kannattaa katsoa peiliin jos on huono olo ja käsitellä omat ongelmansa niin ei tarvii purkaa muiden niskaan.
Onpas Aila nohevana! Ailalla taitaa ruma röijy ja samettisäkki hiostaa, kun on kateellinen kauniimmalle ja nuoremmalle naiselle, joka ei ole laittanut hameita.
Oliko se sittenkin Mirikli taikka Anette! :o
Romani nainen ei pukeudu kuin katu****a ja piste. Varmasti tiesi että moni vanhempi romani katsoi tangolauluja,nii pitikö häpäistä itsensä ja koko sukunsa, hä????????? Tuommoista ei katsota hyvällä. Röyhkeetä!!!!!
Eikö itsekullakin ole oikeus 2000-luvulla pukeutua miten parhaaksi näkee ilman mitään arvostelua, jos pukeutuminen on YLEISTEN NORMIEN mukaan asiallista ? Kun mennään muutama kymmenen vuotta eteenpäin, niin voisi arvella, että romanipukua käyttävät ne jotka haluavat ja muut pukeutuvat normaalisti tavallisiin vaatteisiin, eikä kukaan enää pahoita mieltään.
Jaa mutta ei tule meneen niin, romaninainen ei saa pukeutua pikkuhameisiin eikä esin.t-paitaan. Ja kunnon nainen tietää sen ja paikkansa. Jos minun nainen niin tekisi tietäisi paikkansa tai ei olisi enään minun akka. Minulla ei ole akkaa kun on muuta hommaa,kerkee sen hommata myöhemminkin. Tämä on minu mielipide ja sanon että naisen pitää osaata hävetä. Ja monen muunkin mielipide.Te suomalaiset saatte kulkee vaikka alasti ei minua hetkauta. En ole kiinnostunut. Suomalaisilla ei ole tapoja,kuulin että koko perhe menee yhessä saunaankin.Voi luoja!
Et sä saakaan muuta kuin mustalaisakan, sorry vaan.
eikö monen romani nuoren huono käytös ja moraalittomuus loukkaa enempi kulttuuria tai vanhuksia kuin ihmisen joka ei oo kasvanut romani kulttuurin keskellä me kaaleina ollaan tosi raakoja ja ymmärtämättömiä hän pukeutui niin kuin oli oppinut pukeutumaan loukkaamatta ketään.semppiä nino koita kestää femita ne puhuu jotka eivät ymmärrä
Onpa tekopyhää !
Silmät sikkuralla kyllä kurkitaan naisia kartsalla, mitä vähempi vaate sen pitempi katse - myös romanimiehiltä.
Ai, että menevät yhdessä saunaan?
Niin on tehty kautta vuosisatojen - mistäs teille ne lapset tulevat ?Housunpuntistako?
Jos ei aivan luonnollisia asioita pysty käsittelemään niin voi voi ja voi - mitä opetatte lapsillenne seksuaalielämästä?
Luultavasti ette mitään kun näkyy hyvin, hyvin nuoria romaninaisia vatta pystyssä - eli hässiä saa- mutta ei puhua siitä?
Alastomuudessa ei ole mitään rumaa tai hävettävää.
Tekopyhyydessä sen sijaan ja paljon.
Katsotko telkkarista alastomia naisia - miehiä?
Pistätkö kädet tumman naamasi eteen kun telkusta tulee seksikohtaus ?
Turha sulle on mitään vastata, et ymmärtäisi kuitenkaa. On asioita mistä ei puhuta ja ne on ne häpiän asiat. Miksi niistä pitäisi puhua? Mitä pahaa siinä että peittää alastomuutensa? Mitä väärää siinä että kunnioittaa niin paljon vanhempia romaneja että osoittaa sen käyttäytymällä.Kysyn vaa?
Naisten pitäisi aina hävetä ja olla siipiään myöten ! Entä miehet ? Häpeävätkö he yhtään mitään, vai laativatko he nämä omituiset säännöt ja vahtivat niiden noudattamista ? Te hävitätte pitkässä juoksussa oman kulttuurinne museoon. Eivät tulevat polvet enää halua tällaisia kahleita - ainakaan naiset !
Mustalaisten elämä on pitkälti miesten sanelema. Miehet hommaa ruuan( tienaa) pöytään ja naisen paikka on kodissa( ilmainen piika ja palvelija) Jo lapsesta mustalaistytöt opetetaan passaamaan jopa omia veljiään. Mies saa aika vapaasti olla ja mennä,saa jopa kurittaa naistaan,että siihen sen kummemmin kukaan puuttuu,vaikka tietääkin. Mutta on poikkeuksiakin,harvassa. Siis se että nainen on se vahvempi osapuoli ja päättää. Ja on niitäkin missä mieskin tekee kotiaskareita ja on naiselleen hellä. Mutta pääasiassa romanomaailma on miesten maailma.
En ole huomannut, että mustalaismies IKINÄ maksaisi kaupassa ruuat, vaimo ne maksaa ja kantaa, ukko kiukuttelee siinä ympärillä ja peilailee itseään kiiltonahkakengistään. "Tienaaminen" taitaa jäädä taaskin vaimon harteille eli soppalassa käymiseen. Muut toimet voitte lukea MTV3:n tekstitelevision sivuilta 893 - 894.
Mitähän se peittää tai kunnioittaa tyköistuva läpinäkuvä röijy???? Kaalo puree kateuttaan!!!!!!!!
Ja ne "rinsessa-asut" on rumia ja näyttää typerältä, kun natjarosita vaappuu kuin ruuhi aallokossa hinatessaan itseään autolta markettiin.
Kyllä oli hyvin sanottu,mutta totta.
Ei tuo Nino ainakaan laulaa osannu. Ääni oli ihan ok, vaikka meinas välillä kyllä pettää, mutta sävelessä ei pysyny ollenkaan.
 /   /  / Voi poijaat, mikä näky!

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta