AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / Pollux vai Penny girl????

Pollux vai Penny girl????

24 Vastausta 612 Lukukertaa
Te jotka ootte Penny girl kerhossa, kummpi teistä on parempi nimi Pollux vai penny gril? Omasta mielestäni Pollux oli parempi nimi. Oliko teistä hyvä vai huono juttu että yhdessä paketissa tuli meikkejä? Mun mielestä se oli ihan ok, vaikka en meikkaa, paitsi juhliin.
Pollux, on parempi nimi.Minua ei haitannut vaikka tuli meikkejä, sillä ne, jotka eivät niitä halua, voivat perua paketin tai antaa meikit jollekkin muulle;)

//Minun mielestäni pitäisi tehdä äänestys, että halutaanko nimeksi, PennyGirl vai Pollux, sillä meidän asiakkaiden mielipide on tärkein;)
minusta pollux oli paaalljoonn parempi nimi ja mulle se on ikuisesti pollux :) ne meikit oli turhia ja mulla ne oli mäsät mut ei haitanna ku en käytä... Onks muute outoo jos 13v tyttö ei käytä meikki?? Mikä on teidän mielipide??
Ei ole noloa, koska on oma asia jos ei käytä!;) Mutta vie ne meikkiasias muualle!!;)
NO EI TODELLAKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
minulle se on nyt ja aina pollux.=)

Ja eihän niitä meikkejä oo pakko käyttää jos ei halua!=)
Erosin kerhosta nimenvaihdoksen ja uusien muutosten takia.

Eipähän tuota ole ollut ikävä, vaikka vanha Pollux esimerkiksi vuosina 2006-2008 oli aivan loistava.
Pollux oli ehkä vähän parempi.

Meikeistä en oikein välitä. Siis oikeesti! Pojatkin joutuvat kestämään niitä. Mut kyl sen paketin peruakki voi. Mut en mä meikeist oikein tykkää...
Joo, oikeesti Pollux parempi poikijenki mielest varmaa kiva saada penny tyttö niminenpaketti mulle ei tullu meikki pakettia ja omistan ponin joten ois kiva saada ihan tarpeellista niinku säästäriks ennenki tuli ratsastus heijastin loimi nyt ne on vaa jotai elokuvii . Ja toi uus logo vanha tuplasti hienompi. Nykyään pinkkiä siellä pinkkiä täällä . Siis onhan noita tyttö kerhoja joten oisnyt pysyny ihan hevoskerhona. Ja ne lehdetkin on aika ohuita vanhoihin verrattuna.
Miks jossain heppakerhossa tulee mukana meikkejä? Hei haloo! En oo nähny kertaakaan että tallitytöllä olis meikkii! Enkä käytä kyl itse..
Penny girl on huononpi koska penny girlissä voi olla poikiakin!
ENEMMÄN HEPPA JUTTUJA!
Musta parempi olis Polluxs!
Ehdottomasti Pollux.Koska:Polluxissa tuli parempia tavaroitakin,esim.ne makeat starshine-ja starstable pelit.♥Ja lisäksi kerholehti on hieman tylsempi kuin ennen ja vähemmän sivuja myös.Entisessä lehdessä oli sarjakuvia niistä ihmeen piirretyistä Willy & Boris-hahmoista ja myös heistä tavaroita,yms.Ja se W&B tietsikkapelikin oli aika kiva.Ja ennen jäsenet saivat lähettää lehteen myös omia piirustuksiaan(en ole ihan 100%varma saako nykyään vai ei..),joten...):

Kiitos Pollux niistä hyvistä entisistä ajoista.:---))
Mun mielestä pollux on parempi. Ja nythän Penny girl on oikeastaan tarkoitettu työille :((
Ja olen huomannut että lehdessä on ihan älyttämasti virheitä!
Pollux on parempi... PennyGirl kuulostaa jotenkin liian kakaramaiselta :B
Pollux!! PennyGirl kuulostaa minusta semmoselta lissumaiselta... :3
Totta.
Pollux on BILJOONA kertaa parempi nimi kun PennyGirl.
Meikit on turhii
Hei mä oon ollu hevoskerhossa 2008 ja oon edelleen vaik ikää mul on 24
tykkään olla kerhossa kirjat on hyviä mul on kaikki pollux kirjat mitä on ilmestynyt
ja on tullu hyviä tavaroita ja hyödyllisiä ja tietokirjoja on tullu hevosista ja rotukirjoja
oon oppinut paljon hevosista
Pollux on parempi! ja oon ollu molemmissa!
Pollux, koska Se kertoi enemmän hevoskerhosta. Kun nimi vaihtui pennygirliksi, niin siitä tuli teinityttöjen kerho!:( Meikit olivat ok mutta miksi HEVOSKERHOSSA TULEE MEIKKEJÄ!!! Olen pennygirlissä ja nyt tuli toilettilaukku ja muuta... Pennygirl ja Girl:it on yhteistyössä jotenkin, mutta girl:it on teinejen ja sellatteitten kerho ja pennygirl ja girl:it oli vielä pari vuotta sitten ihan eri asia mutta nyt melkein sama asia!!! Pennygirl on mielestäni nyt vähän "hienostelukerho" ja aion vaihtaa pennygirlin hevoshulluun!;) Mutta ne jotka on tässä kerhossa niin älkää ottako nokkiinne tästä!
Ja pennygirl suomennettuna pennityttö.. Hei oikeesti eikö ne toimittajat ja muut tajuu et täs kerhos on poikii!!!!!! Ja muutenkin luin siit lehdestä et poikia on vähentynyt kerhosta. Alussa oli 94 poikaa ja nyt 91!!! Mut kaipaan niitä hevostavaroita...:|
Moi pulla poni! Olen tullut siihen tulokseen että kerho tarvitsisi kokonaan uuden nimen koska pennyGirl kerhossa ei kovinmontaa poikaa ole ja pollux on niin vanha. Ja kerhotavaroissa voisi lukea pienemmällä esim se pennygirl.
Pollux oli paras!
PennyGirl kuulostaa just tosi lissumaiselta, ja ne meikit voi ostaa ite jos niitä on pakko olla!
 /   /  /  / Pollux vai Penny girl????

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta