Tiedättekö hintoja Roboclean:lle?

Masa

Ystäväni iäkkäille vanhemmille oli joku kaupustelija myynyt Auara Robocleanin hintaan 1000 euroa. Mitäs tehdään? Minkä hintaisia ne oikein ovat???

21

3205

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Sam13

      Mielenkiintoista jo sikäli, ettei ko. imurille tiettävästi ole edes maahantuojaa/edustusta Suomessa ja koko firmasta jää "hieman arveluttava"
      mielikuva muutenkin - mistään ei löydy ko. tuotetta ns. suoraan hyllystä eli homma tuntuu toimivan juuri kuvatun kaltaisella markkinoinnilla tyyliin "pyydä meidät esittelemään..", "täytä kaavake, niin otamme yhteyttä.." ??

      Meikäläisen korvaan haiskahtaa kyllä pahasti jonkinlaiselta verkostomarkkinointiviritelmältä eli ylihinnoiteltuja tuotteita suoramarkkinoinnilla..

      Huom.
      Vaikka minulla on omakohtaista kokemusta verkostomarkkinoinnnista ja siihen liittyvistä tuotteista 15 vuoden ajalta -
      niin yllä on silti vain oma nopeasti muodostettu mielipiteeni ko. yrityksestä.
      Älkää ottako liian vakavasti ja miettikää itse mihin luotatte.

      Ensimmäisenä epäilyt herää kuitenkin siinä, ettei tuotetta löydy mistään suoraan hyllystä.
      eBayssa sitä on myynnissä $1200 (hieman alle 1000€) hintaan -
      mikään ei mielestäni puolla noin korkeaa hintaa, jos unohtaa teknologisen hölynpölyn "vesifiltteröinneistä" jne.

    • ------

      Meillä tarjottiin tuota messuilla hintaan 800 e, Itä-Suomessa.

      Roboclean on edullisempi kuin muut ja tuolla hinnalla ollaan kys tuotetta hankkimassa.

      • -----

        Niin, jatkan vielä että muut puhdistusjärjestelmät samoilla ominaisuuksilla maksavat väh 1500 e....


      • puhdasta kotona

        Kukahan tuota on myynyt 800 ekua, kun meillä kävi esitteliä, hän pyysi 1850 ja sanoi sen olevan halvan. Tuntuu vähän oudolta hintatarjousten suhteen. Ottaako joku välistä ja paljon, jos joku vaan maksaa?


    • siivoojaa

      mulla kävi koti esitrely sen hintä oli 1850e
      oli tehokas mutta kallis en ostanut

      • JepJep

        Vahvistan hinnan, että se on 1850 e. En ole esittelyä nähnyt. Kilpailijoitahan ovat Hyla, Rainbow, Pro Aqua. Muista en tiedä. Yksi noista meillä on. Ihan tyytyväisiä ollaan oltu ja jälkimarkkinointikin on toiminut hyvin. Ilmanlaatu kotona on parantunut ja laitteissa on useita muitakin ominaisuuksia, ei vain imuri. Pölupusiton imuri lienee seuraksi paras vaihtoehto tai sitten keskuspölynimuri. En ostaisi tavallista pölypussillista monia suodattimia sisältävää siivouslaitetta, joista on runsaasti kokemusta. Mutta jokainen saa päättää, mihin rahansa laittaa; vaikkapa siihen satasen imuriin.


    • Satennkaaren puolest

      Täälläkin ollaan tutustuttu yllä mainittuihin laitteisiin ja hankinta on tehty tyytyväisin mielin. Sanotaan vaikka näin Roboclean on kyllä viimeisin jonka näistä ottaisin. Halvin harvoin on se paras vaihtoehto

    • hyvän valinnan tehny

      ostettiin hyla suoraan niitten sivuilta, koska kuultiin paljon hyvää ja tiedot oli kaikki selkeesti esillä netissä. täytettiin lomake ja sieltä maahantuonnista sitte otettii yhteyttä ku haluttii se erissä maksaa. laite tuli parin päivän päästä ja hemmetin tyytyväisii ollaan!!

    • 5h perhe + elukat

      Meillä kyseinen laite ollut vuoden.
      Ei ole kertaakaan tarvinnut viedä mattoja pesulaan.
      Soffa on puhdas ja autonkin penkit on tosi hyvä pestä tuolla.
      Sekin, että viet kerran kaksi vuodessa matot pesulaan pestäväksi, maksaa jo sen 300e kerta ( mein matto määrällä ) eli 600e vuodessa. Mutta nyt saa itse pestä kotona ja matot saa olla lattialla koko ajan.
      Lapset kun on okseennus taudissa ja oksua pääsee matolle, niin on Robosta heti apua. Saa pestä maton puhtaaksi oksusta. Samoin petarit saa pestä kotona ja sänkykin pysyy puhtaan raikkaana.
      Suosittelen kaikille investoimista Robocleaniin.

      Ja jos on yritys, niin kannattaa ostaa sen nimiin ja saa vähennyksiin ;)

    • Hyvä vehje

      After Rain Service Oy, Joensuu

      Kun katsotte hintoja viestiketjussa, kiinnittäkää huomiota milloin on kirjoitettu.

      Laitteita on neljä eri merkkistä markkinoilla. Ne on hyviä!

      Olen vuoden käyttänyt omaani. Imin sillä tukkoon menneen lavuaarin viemärinkin auki! (Latoin ensin soodaa ja etikkaa viemäriin ja annoin vakuttaa - näin mälli pehmeni ja desinfioitui, eikä ollut kauheita viemärihajuja).

    • Rickky
    • siivouksesta nauttiv

      Meillä on kyseinen laite,mikä on ollu todella hyvä. En ottais mistään hinnasta tavallista halpaa imuria enään. Onhan se huoneilma paljon raikkaampi imuroinnin jälkeen. Usein vaan on niin,että ei raskita laitetta ite ostaa,mutta lainaksi hyvä kone kelpaa useammalle mm. auton penkkien puhdistukseen ja pesuun,samoin kun isojen mattojenkin pesemiseen.

      • Inkki

        Olen edustanut yli kymmenen vuotta osaa näistä neljästa Suomen markkinoilla olevista separaattoritekniikalla varastetuista "imureista", jokainen hakkaa mennen tullen muut imurit, myös keskuspölyimurin. Yksikään ostaneista ei ole antanut kielteistä palautetta (näitä tyytyväisiä on omalla kohdallani varmaan toista sataa).
        Ei kannata muodostaa mielipiteitä näiden keskustelupalstojen perusteella, Pyytäkää esittely kaikkien merkkien osalta, vasta silloin tietää eri merkkien erot ja hinnat. Soita ja pyydä sitoutumaton esittely 0407081700.


      • ammattisiivooja
        Inkki kirjoitti:

        Olen edustanut yli kymmenen vuotta osaa näistä neljästa Suomen markkinoilla olevista separaattoritekniikalla varastetuista "imureista", jokainen hakkaa mennen tullen muut imurit, myös keskuspölyimurin. Yksikään ostaneista ei ole antanut kielteistä palautetta (näitä tyytyväisiä on omalla kohdallani varmaan toista sataa).
        Ei kannata muodostaa mielipiteitä näiden keskustelupalstojen perusteella, Pyytäkää esittely kaikkien merkkien osalta, vasta silloin tietää eri merkkien erot ja hinnat. Soita ja pyydä sitoutumaton esittely 0407081700.

        "jokainen hakkaa mennen tullen muut imurit, myös keskuspölyimurin"

        http://www.suomenimurikeskus.fi/tuotteet/center-ts/

        Yksikään perässä vedettävä imuri, tai ihmelaite ei hakkaa mennen tullen tätä laitetta. Maksaa melkoisesti, mutta jos kotiin haluaa todella tehokkaan keskuspölynimurin ja on siihen valmis hieman sijoittamaan, niin tässä on oikea laite. Vuoden ollut nyt käytössä ja voin todella suositella. Sopii kaikkien putkien kanssa asennettavaksi, meillä Allawayn putket ja rasiat.

        Niin, eikä tämä keskuimuri sen kalliimpi ole kuin joku robo-ihmelaitekaan.


    • imuri1

      Olen ylläolevan nimimerkin 'Inkki' kanssa samaa mieltä, että kannattaa pyytää sitoutumaton esittely jokaiselta separaattoritekniikalla varusteuista "imureista". Esittelyssä tulee kyllä aika kattava käsitys, millaisia laitteita "imurit" ovat. Rainbow on näistä se alkuperäinen ja ollut markkinoilla n. 80 vuotta. Muut jäljittelevät ikäänkuin Rainbow:ta. Innovaation, vesisaparaattoritekniikan keksi aluperin Rainbow USA:ssa. Se taitaa olla kallein näistä 'imureista', mutta sen olen pannut merkille, että minun mielestäni Rainbow on myös laadukkain ja tehty kestämään.
      Mutta jokainen tehköön oman ratkaisunsa. Perinteiset imurit ovat leluja kuitenkin kaikkiin vesiseparaattoritekniikalla varustetteuihin puhdistusjärjelmiin verrattuna. Onko valinta sitten HYLA, ProAqua, Rainbow tai Roboclean....on sitten "makuasia".

    • Ammattisiivooja

      Imuri löytyy jokaisen kaapista. Tekstiilihuonekalujen ja mattojen pesuun saa asiallisen laitteen halvemmallakin. Nuo Robocleanin sivuilla kerrotut ominaisuudet ovat täyttä puppua.

      Tässä yksi hyvä ja toimiva painehuuhtelukone (pesevä imuri) Vielä parempi (tekniikaltaan sama laite) on metallikuorisena ja hieman pitemmällä letkulla oleva malli.

      https://www.netrauta.fi/portal/keittio/siivous/imurit/pesevat_imurit/peseva_imuri_lava?pIndex=1&pCount=28&min=-1&max=-1&man=Clen&st=0&showall=

      https://www.netrauta.fi/portal/keittio/siivous/imurit/pesevat_imurit/peseva_imuri_rio?pIndex=1&pCount=28&min=-1&max=-1&man=Clen&st=0&showall=

    • imuri1

      Ammattisiivoojalle voin sen verran sanoa, ettei Robocleanin sivuilla olevat ominaisuudet laitteesta ole täyttä puppua. Hyviä laitteita ovat varmaan nuo linkkijesi alla olevat laitteetkin.
      Siinä ammattisiivooja on oikeassa, ettei pelkästään imuroinnin osalta mikään vesiseparaattorilaite hakkaa keskuspölynimuria mennen tullen. Keskuspölynimuri on imurointiin ihan ok. Paljon parempi kuin ns. perinteiset imurit. Hintaahan sille kuitenkin tulee asennuksineen päivineen toista tonnia ainakin (meillä maksoi sen verran) ja sillä voi vain imuroida.

    • d.i.y

      Hyvinvointi
      Puhtaamman sisäilman tuomat positiiviset vaikutukset itsesi ja perheesi elämän laatuun. Säästöjä voi tulla mm. lääkekustannuksissa. Vuodepatjan ja tyynyjen syväpuhdistuksella sekä pölypunkkisaneerauksella voi mahdollisesti parantaa unen laatua sekä allergiaoireita.

      = voi luoja. tällaisen laitteen pitäisi pyöriä 24/7 parantaakseen sisäilmaa.



      Säästää aikaa ja rahaa
      - Tehokkaalla laitteella saadaan homma hoidettua nopeammin > aikaa ja vaivaa säästyy.

      = laite on niin kallis, ettei maksa itseään ikinä takaisin.



      - Roboclean puhdistus on tehokkaampaa > siivoustarve kerrat vähenevät ja turhatyö jää pois

      = paskan marjat. Teho = imuteho ja se ei ole kummoisempi kuin missään koti-imurissa


      - Ei ilmavirran menetystä > siivousteho säilyy kokoajan

      = tavallaan totta, pussi ja suodattimet pitää muistaa vaihtaa normi imuriin



      - Mattojen ja patjojen syväpuhdistus moottoroidulla harjasuulakkeella > tehoton, aikaa vievä ja äänekäs mattojen tamppaus ulkona jää pois, ei tarvitse kanniskella mattoja

      = huuhaa. Tällä imurointi ei ole yhtään tehokkaampaa kuin normi imurilla imurointi. Moottoroituja harjasuulakkeita on saatavilla muihinkin imureihin


      - Mattojen ja tekstiilipintojen pesu kotona > säästyt kalliilta ulkopuolisilta palveluilta

      = osta painehuuhtelukone, niin osta vielä paremman laitteen. Tuossa aiemmin olikin hyvä esimerkki..



      Monta eri ominaisuutta samassa tuotteessa
      Samalla laitteella hoituu monta hommaa ja säästyt useiden eri laitteiden hankkimiselta ja tilan tarpeelta.

      = niin kuin kaikki moniotoimilaitteet. Kaikki periaatteessa toimivat, mutta oikeasti yhdelläkään ei tee mitään ja homma jää 1 x kokeiluksi.


      Roboclean on:
      - Ilmanpuhdistaja
      - Pölynimuri
      - Märkäimuri
      - Laakavesipesuri
      - Mattojen ja patjojen syväpuhdistuslaite
      - Painepuhalluslaite
      - Aromatisoija
      - Vakuumoija

      Kuten totesin: Rasittava monitoimilaite, joka jää sinne kaappiin makaamaan.

      Painepuhalluslaite, aromatisoija ja vakuumoija, voi hyvä luoja...

    • onnekas omistaja

      No ei varppina jää kaappiin vaan on koko ajan käytössä, ja on muuten helvetin hyvä. Näiden palstojen kovaäänisimmät kriitikot tietää yleensä vähiten siitä, mistä puhuu. Lyön vetoo, ettet d.i.y. ole koskaan laitetta nähny livenä, saatuja kokeillu kuinka toimii. Taidat olla katkera toisen imurimerkin myyjä.

    • Wanhempi valtiomies

      Kannattaa muuten kaikkien kriitikoiden tilata yksinkertaisesti ilmainen kotiesittely kaikilta vesiseparaattoripohjaisien puhdistusjärjestelmien maahantuojilta. Omin silmin voi jo tehdä havaintoja. Keskustellakin voi rakentavasti ja antaa myös kritiikkiä asiallisesti. Näin olen itsekin tehnyt. Ennakkoluuloni olivat erittäin suuret ko. laitteita kohtaan.

      Kenenkään edustajan osalta en ole kokenut minkäänlaista pakkomyyntiä. Varmaan edustajissa on myös ns. epäkuranttia ainesta, mutta sellaiset karsiutuvat pois. Näin on kaikissa ammattiryhmissä.

      Nämä keskustelupalstat eivät aina välttämättä ole oikea foorumi keskusteluun varsinkaan, kun ja jos sitä ei käydä rakentavassa hengessä toinen toista kunnioittaen. Mutta tällöin pitää olla faktoja, mitä tuoda esiin.

      Monet arvostelevat laitetta, eivätkä ole koskaan edes kokeilleet sitä. Onhan sellaisiakin, jotka eivät ole tyytyväisiä laitteeseen syystä tai toisesta. Yleensä tälläisten asiakkaiden kanssa ollaan päästy yhteisymmärrykseen. On myös muistettava se, ettei ole pakko-ostoa. On muistettava myös sekin, että kotiesittelyiden yhteydessä ostettu laite, siitä tehty kauppa on purettavissa 14 vrk:n sisällä kaupantekohetkestä.Näin sitä kokeiluaikaakin tulee runsaasti.

      Minulla itselläni on em. tyyppinen laite. Pitkään harkitsin jo ostoa, mihin taisi mennä puoli vuotta. Pian huomasin jo itse edustavani erästä merkkiä sivutoimisesti.

      Kauppaa ja laitteen ostoa en ole katunut hetkeäkään. Kotonamme on keskuspölyimurikin. Sitäkin tulee käytettyä, mutta harvoin. Ainakin se on varmaa, etten koskaan enää tulee palaamaan tavalliseen jo alkaen muutamalla kympillä kaupasta saatavaan ns. tavalliseen imuriin. Vesiseparaattori periaatteella toimivista laitteista minulla on jo kymmenen vuoden kokemus.

      Vaimoni oli aluksi täysin vastaan koko laitteen hankintaa, kuten minäkin harkitsin pitkään. Hänenkin kohdalla on mieli muuttunut ja muuta laitetta hän ei käytä esim. kotimme puhdistuksessa.

      Meillä on myös allergiaa potevia ihmisiä kotonamme. Allergiset oireet ovat merkittävästi pienentyneet, kun laitetta alettiin käyttää säännöllisesti. Flunssan aikaan meillä on yöllä monesti käytössä laite helpottamassa flunssan oireita. Yleensä sellainen mini-ilmankostutin, johon on veden sekaan lisätty merisuolaa. Esim. yskän oireita helpottaa selvästi. Roboclean (minulla ei ko. laitetta ole) taitaa olla tänään jo niin hiljainen laite, että pelkästään senkin voisi laittaa yöllä makuuhuoneeseen pyörimään.

      Hyvää loppusyksyä kuitenkin kaikille keskusteluketjuun osallistuneille.

      Hymyillään, kun tavataan :)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      50
      5015
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3287
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1422
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      181
      1275
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      967
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      888
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      857
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      219
      750
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      738
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe