AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!
 /   /  /  / Joku täällä väitti

Joku täällä väitti

32 Vastausta 158 Lukukertaa
että Late Johansson ei ollut uskovainen kun murhansa teki. Tässä video
Siinä hän sanoo, että on aina "tiennyt" että jumala on. Joten mikä ateisti sellainen muka on. Tuo sälli on laskelmoiva kriminaali joka haluaa armahduksen elinkautisestaan, ja siksi se riiputtaa ristiä kaulalla ja puhuu tsiisuksesta.
Maarit pappi: Toisen ihmisen uskomiseen pitää vain luottaa. Meillä ei ole valitettavasti olemassa uskovuus-mittareita, joilla puolueettomasti voitaisiin sanoa jonkun todella uskovan tai pluffaavan. Ainoastaan Jumala tietää sydämemme todellisen tilan. Suljen Laten taistelun rukoukseeni.
" Siinä hän sanoo, että on aina "tiennyt" että jumala on."

Saatanakin tietää, että JUMALA ON ! Mutta silti ei palvele häntä.

On eriasia sanoa tietävänsä jotain, kuin tehdä sitä minkä tietää OIKEAKSI !
Mitä sitten jos joku uskoo johonkin jumalaan? Tekeekö se Maarit sinun mielestäsi ihmisestä jollain tavalla paremman? Jos vielä voisit antaa todisteen edes yhdestä jumalasta, niin kiitoksia vaan kovasti.

Täällä kuitenkin joku huusi, ettei Late Johansson "ollut uskossa" murhat tehdessään, vaan vasta kun sai elinkautistuomion. Sitä paitsi, sinun jumalastasi en kovin korkeita moraalipisteitä antaisi. Kai te teologisessa aloititte raamatun ensilehdiltä?
Maarit pappi: Juu Raamattu alkaa luomisesta, kauniista ylistyslaulusta Luojallemme, että teki meille maailman ja meidät loi Jumalan kaltaisiksi.

Jumalaa ei voi todistaa, koska Hän on Jumala. Jos hänet voisi todistaa, ei hän sitä olisi. Siihen on vain tyytyminen.
Saunatonttua ei voi todistaa, koska Hän on Saunatonttu. Jos hänet voisi todistaa, ei hän sitä olisi. Siihen on vain tyytyminen.

Amen....

Oikeasti. Miten jotain noin falskia joku tosissaan(?) voikin kirjoitella)
Meidän on siis tyydyttävä saunatonttuun, vaikka sitä ei voi todistaa todelliseksi. Hyviä löylyjä kaikille saunojille:)
Kiitos, menenkin saunaa, vaikken tonttuun uskokaan.

Mutta uskislogiikkaa siteeratakseni "Mitä se haittaa jos varmuuden vuoksi kuitenkin hiukan uskon"

Mintumaaria zyrtille ja muille!
Tänkjuu veri meni. Minä en usko varmuuden vuoksi yhtään mihinkään mikä ei uskottavalta vaikuta.
Mene, läskiperse pesulle.....................
Voi miten typerää ja alhaista!
Jos minulle tarkoitit kommenttisi, niin mitä typerää ja alhaista kirjoitin?
"Jumalaa ei voi todistaa, koska Hän on Jumala. Jos hänet voisi todistaa, ei hän sitä olisi. Siihen on vain tyytyminen. "

Millä lailla Jumala poikkeaa kaikista muista olioista, vaikka spagettihirviöstä, joita ei myöskään voi todistaa?
Jumalaa ei voi todistaa, koska Hän on satua ja höpötystä.

Ole rehellinen, Maarit.
Papin toimenkuvaan ei kuulu olla rehellinen...
Loi maailman Ussherin laskujen mukaan joskus vuonna 4044 eaa. Uskotko sinä siihen, että maailmankaikkeuden loi joku mieheksi väitetty henki, joka oli olllut ikuisuuden olemassa ja sitten ykskaks päätti luoda maailmankaikkeuden. Jos siis näin, niin missä se jumala oli ennen kuin hän päätti luoda kaiken. Missä se oli ennen kuin oli mitään?

"Ussher tuotti suuren määrän uskonnollisia kirjoituksia. Niistä kuuluisin on Annales veteris testamenti, a prima mundi origine deducti ("Vanhan testamentin aikakirjat, johdettuna maailman alkuhetkistä"), joka julkaistiin vuonna 1650. Tässä teoksessa hän esitti kuuluisan väitteensä, jonka mukaan maailma luotiin sinä iltana, joka edelsi päivämäärää 23. lokakuuta vuonna 4004 eaa. Yleensä kellonajan siteerataan virheellisesti olleen joko 9.00 aamulla, keskipäivä tai kello 21.00 illalla 23. lokakuuta"

http://fi.wikipedia.org/wiki/James_Ussher
Tämä oli Maaritille.
Jumalaa ei voi todistaa koska se on satua ja höpötystä. Jos joku uskoo aivopesun johdosta tähän jumalaan, ei todista jumalaa millään tavalla todeksi. Vainoharhaisuus on todistettavissa oleva tosiasia.
"Jumalaa ei voi todistaa, koska Hän on Jumala. Jos hänet voisi todistaa, ei hän sitä olisi. Siihen on vain tyytyminen."

Tajuatko kommenttisi ristiriitaisuuden? Väität että jumalaa ei voi todistaa ja väität että "hän" on. Mitä järkeä tuossa on?
minä uskon että late on vilpittömästi uskossa. mutta miksi hän tulee uskoon vasta tosipaikassa eli vankilassa on eri asia. ja hieman erikoista hänen puheissaan on sekin että hän keskittyy vain itseensä ja pelastukseensa ja siihen miten hienoa on ollut uskossa. entäs ne jotka kuolivat? joutuiko he helvettiiin kun ehtivät varmasti kuolla ennen uskoon tuloaan. jos olisi elonpäiviä ollut olisi voinut paukahtaa uskoon ja pelastua
Johansson yrittää kaiketi saada armahduksen elinkautisestaan. Minä en tuollaista vapaaksi päästäisi, eikä uskovaisuus ole syy sellaista antaa.

Alibi-lehden kannessa oli lööppi: ex-jengipomo Late Johanssonin tilitys: murhat pelastivat minut.

Voiko sairaammin sanoa?
Johanson sanoo näin uskoon tulonsa jälkeen City-lenden haastattelussa:

"NBK:n perussääntö oli Matteuksen evankeliumin seitsemännen luvun kahdestoista jae:"Sen tähden kaiken sen minkä toivoisitte muiden tekevän teille, tehkää se heille." Kun ammuin vasikkaa päähän, lähdin siitä, ettei ketään saa kiduttaa tai härnätä. Jos tapetaan, niin tapetaan kerralla."

http://www.city.fi/artikkeli/Lauri+Johansson/2640/

Mitä tuohon nyt voisi sanoa? Uskova voi tulkita Raamattua näköjään aivan tahtonsa mukaan ja pitää sitä sitten armollisuuden osoituksena.
Jaa. Eli Matteuksen evankeliumi oli Laten sääntönä.
Itse en ymmärrä tuota Raamatuntulkintaa koska minulla ei ole Pyhää Henkeä. Jostakin syystä yksikään sellaisen omaava ei halua asiaa avata.

Tässä olisi loistava tilaisuus palstan pertsoille, yakeille, tmiveille, jaakobeille ja luminarskuille kertoa meille mitä moinen PH:n täyttämän ihmisen kommentti nyt sitten selkokielellä tarkoitta.

Todennäköisesti ei kommentoida kuitenkaan lainkaan.

Kirjoittaja on poistanut tämän viestin

Ne ei osaa selittää uskontoaan, siksi ne ei vastaa kysymyksiin. Mutta tämä että tapetaan kerralla ei oikein natsaa sen kanssa että jeesusta kidutettiin kai kolme päivää ristillä.
a-teisti

"Tässä olisi loistava tilaisuus palstan pertsoille, yakeille, tmiveille, jaakobeille ja luminarskuille kertoa meille mitä moinen PH:n täyttämän ihmisen kommentti nyt sitten selkokielellä tarkoitta."

- Jos ne ovat jossain uskovaisten suvijuhlilla.
no eikös se Late tuolla tarkoita, että jos hän itse olis ollut vasikka niin hänkin ois halunnut että ammutaan heti kuoliaaksi eikä jätetä kärsimään.
Näinkin voi olla...

Kyse ei ole kuitenkaan siitä vaan siitä kuinka näköjään mitä tahansa tekoja voidaan puolustella Raamattuun vedoten, tässä tapauksessa osoitetaan jonkinlaista armollisuuta jälkikäteen vaikka kyse on murhista.

Mielestäni lausuma on vain aika käsittämätön itseään uudestisyntyneeksi tituleeravan suusta. Mutta ehkä en vain ymmärrä uudestisyntymän syvintä olemusta.
Sinä et ilmeisesti ole saanut "pyhän hengen" lahjaa ymmärtää raamatun mongerruksia.
mutta kun Raamatussa lukee myös että älä tapa, niin ei sieltä voi vain poimia jotain semmoista mikä miellyttää itseä ja perustella tekojaan sillä ja sen on Late uskoontulon jälkeen tajunnut
Joku väitti minulle hiljan, että jatkosodan juoksuhaudoissa ei olisi ollut yhtään ainoaa ateistia.

Mutta jos kerran uskovan käsky on että "Älä tapa", niin ei siellä sitten voinut olla yhtään ainoaa uskovaakaan, koska ihan kaikki tappoivat minkä vain kerkisivät.

Joten keitähän siellä sitten oli? Ei siis yhtään uskovaa, eikä yhtään ateistia.
Vai oliko se raamatun käsky kuitenkin muotoa "Älä tapa, paitsi..."

Paitsi että ei niissä alkuperäisissä käskyissä ole mitään kohtaa "paitsi".
Kaikki ne paitsi-selitykset ovat uskovat ihmiset myöhemmin sinne lisäilleet.
Kun huomasivat että ei niitä kaikkia muuten pysty mitenkään noudattamaan.
"Joku väitti minulle hiljan, että jatkosodan juoksuhaudoissa ei olisi ollut yhtään ainoaa ateistia."

Kyllä siellä oli. Esimerkiksi minun isäni.
nyt juuri hiffasin että pahuushan se todistaa Jumalan olemassaolon ! Pakko olla pääsinkeino synneistä! Ja siksi onpi Jeesus, jos ei olis pahaa oltais paratiisis jne. Nyt ei olla ja se on nähtävissä mutta avot Herra vapahti meidät. Minä uskovainen.
 /   /  /  / Joku täällä väitti

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja haku
Hae Raamatusta
Loading

Lisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta