AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

Ruokasooda

23 Vastausta 748 Lukukertaa
Mistä voi ostaa ruokasoodaa, joka ei sisällä alumiinia?
Mistä alumiinikammo?

Maustebörsin ruokkasoodassa ei ainakaan mainita että olis mitään muuta.
Muutkin varmaan ihan puhdasta kamaa.
http://fi.wikipedia.org/wiki/Sooda

Lisäksi se on erittäin tehokas jalkasilsa tai muu sieniongelma lääke!

sen sisäisesti syöminen pitkään voi aiheuttaa anemiaa. Ihan kuin wiki kertookin.

Sen PH on korkea ja nostaa syötynä paljon ihmisen ph:ta myös
>Sen PH on korkea ja nostaa syötynä paljon ihmisen ph:ta myös

Pystytkö yhtään täsmentämään, mitä tarkoitat ihmisen ph:lla?
Ei nyt sattunut olemaan rautalankaa varastossa, jotta olisin voinut vääntää sulle selityksen.
Ai sinä et tiennyt. Niin arvelinkin.
Ei aivoinvaliidille mitään voi neuvoa.
Mites olis, jos tenttaisit ensin lukion kemian_
Alkuperäinen kysymys oli, että alumiinitonta ruokasoodaa.....

Minä kysyin paikalliselta luontaistuotekauppiaalta ja hänkään ei tiennyt. Olen myös kuullut, että vaikka tuoteselosteessa sitä ei mainita, silti se voi sitä sisältää. Harmillista, kun silloin tällöin vesilasilliseen sekoitettuna tekisi hyvää elimistölle.

Jalkakylpyveteen tai muuten ulkoisesti käytettynä ei ehkä ole niin tarkkaa, mitä käyttää. Tai varsinkaan siivouksessa......
Miten ruokasoodaa annostellaan/ vrk? Sen takia kysyn kun ikeniin ilmestyy epäsäännöllisin väliajoin. Jos vaikka ruokasooda edes vähentäisi niitä.
3 krt /vrk
aamulla
keskipäivällä ja
illalla
K-city-market espoo.
Turu cittari on paremp ja paremp soota kans.
En kyllä mitenkään käsitä miten ruokasooda muka nostaisi elimistön pH-arvoa. Jos ette satu tietämään, mahalaukun pH on tasoa 1 - 2, joten kyllä siinä soodat neutraloituu mennen tullen.
Jäi siis koulut kesken ja varsinkin kemian opinnot!

Sooda neutraloi vatsahapot ja vatsan ph nousee 7 tasolle, kun on riittävästi soodaa!

Et siis taaskaan tiennyt, että emäs neutraloi hapot!
Olet siis lukematon ja tyhmä!
Oletkos vielä apukoulussa?
Hei, mitä kouluviisautta tuo on että haukutaan muita kommenteissa ja unohdetaan alkuperäinen aihe? Soo, soo! Jos ihminen kysyy, siihen vastataan asiallisesti ja jos joku ei jotain tiedä, aina voi neuvoa viisaasti. Eihän se niin vaikeaa ole :) Soodasta löytyy paljon hyvää tietoa, kannattaa tutustua aiheeseen! Youtubesta löytyvä syöpävideo on täynnä hyvää matskua.
pH- testi toimii näin. Osta apteekista pH-indikator paperia. (joudut tilaamaan ..yleensä) Paperi on vähän niinku teippirullassa. Maksoi jotain 20 euroa. Repäise pala liuskaa aamulla ennen kuin olet syönyt mitään ja kostuta liuskaa kielelläsi. pH arvo mitataan tällä menetelmällä kielen päältä. Rullassa on selkeä asteikko pH vertailusta. Jos pH arvo on alle t niin tulos on hapan. Taso on alhainen. Jos yli 7 niin tulos on emäksinen . Pitäisi olla tuollainen vähintään 7. Netistä löydät lisää tietoa.
Ruokasoodassa ei ole alumiinia.
Leivinjauheessa voi alumiinia olla.

Luulo, että ruokasooda sisältää alumiinia perustuu väärinkäsitykseen. Sekaannus on melko varmasti peräisin englanninkielisistä vastineista baking powder sekä baking soda, joista jälkimmäinen on ruokasoodaa -eikä sisällä alumiinia.

Vaikka en kaikkea lukemaani uskokkaan, niin uskon kyllä että kehon pH-tasapainolla on merkitystä.

Luontaistuotekaupoista löytyy omat tuotteensa mutta ruokasooda on halpa ja kohtuullisesti käytettynä ihan hyvä ratkaisu jos tarvetta on.

Ruokasooda-vesiliosta ei pidä lipittää tolkuttomasti koska silloin vatsan toiminta häiriintyy. Ainakin aamuisin tyhjään vatsaan ja toinen lasillinen iltaisin on yksi lukemattomista suosituksista mitä netistä löytyy.
--Luontaistuotekaupoista löytyy omat tuotteensa mutta ruokasooda on halpa ja kohtuullisesti käytettynä ihan hyvä ratkaisu jos tarvetta on.--

Siis ruokasooda on ratkaisu mihin?
Noh, Wanha kansa käytti ainakin närästykseen.

Seuraavista hoidoista löytyi jotain mutta en ota kantaa:
Metabolisen asidoosin hoitoon.
Kroonisten suolistotulehdusten hoitoon.

Joidenkin väitteiden mukaan ehkäisee syöpää ja jopa parantaa sitä, mutta tuollaiseen en itse oikein usko.

Itse käytän ruokasoodaa apteekin perusvoiteeseen sekoitettuna psoriasiksen ja atooppisen ihottuman hoitoon. Soodavoide lieventää kutinaa ja kirvelyä paremmin kuin pelkkä perusvoide vaikka ensimmäisillä kerroilla itse soodavoide kirvelee.
Pitkäaikaista kokemusta ei soodavoiteesta minulla vielä ole, mutta motiivina olisi pystyä vähentämään kortisonivoiteiden käyttöä.

Kannattaisi monen kuitenkin hillitä ruokasooda-intoiluaan, koska suomalaisen "varman päälle"-mentaliteetin tuntien, soodailee porukka itsensä yliannostuksen kautta huonompaan kuntoon. Suosittelisin kysymään lääkäriltä.

Potilailta joilla ruokasooda kuuluu hoitoon, haarukoidaan oikea annostus verikokeiden avulla.
British Medical Journalin (BMJ) Clinical Evidence verkkojulkaisussa lehden asettama tutkijaryhmä arvioi kaikkiaan 2500 erilaista lääketieteellistä hoitoa ja niistä olemassaolevaa tutkimusnäyttöä. RCT-tason (satunnaistettu kaksoissokkotutkimus) vankka näyttö katsottiin selkeäksi osoitukseksi siitä, että hoidolla on muutakin kuin lumevaikutus.
BMJ:n tutkijaryhmän mukaan vain 13%:lla hoidoista on vankka tieteellinen näyttö niiden toimivuudesta, 23 % :lla hoidoista on todennäköisesti hyödyllisiä vaikutuksia, 8 %:lla hoidoista haitan ja hyödyn suhde on epävarma, 6 % hoidoista ei ole todennäköisesti hyödyllisiä, 4 % hoidoista on todennäköisesti tehottomia ja jopa haitallisia, mutta suurimman ryhmän 46 % muodostivat hoidot, joiden tehokkuudesta ei ole mitään varmaa tietoa.

Tutkijaryhmän myöntää, että hoitojen jaotteleminen eri kategorioihin on erittäin vaikeaa vaikka käytettävissä on eri alojen asiantuntijoita, vertaisarvioitsijoita ja huippututkijoita. Hoitojen ryhmittely eri kategorioihin sisältää aina jossain määrin subjektiivista arviointia ja kiistanalaisia tulkintoja. Joka tapauksessa oheinen jaottelu kertoo tiedeyhteisölle sen, että paljon on vielä tutkittavaa ja useimmat päätökset hoidoista tehdään lääkärin henkilökohtaisten tietojen, taitojen ja asenteiden perusteella, myös potilaan ja lääkärin onnistunut vuorovaikutus on tärkeää.

Kirjallisuusviitteet
http://clinicalevidence.bmj.com/ceweb/about/knowledge.jsp"
Hieno homma, kiva tietää mutta tutkittiinko näiden 2500.n hoitomuodon joukossa myös ruokasoodaa? Kertoisitko myös mihin verrattuna on ruokasooda parempi?

Niinkuin aikaisemmassa kommentissa näkyy, käytän itse soodavoidetta ihon hoitoon, mutta BMJ:n lopputulema ei sinänsä todista mitään, jollei ruokasooda ole arviossa mukana, vai onko?

Yllä oleva linkki ei vienyt tietoon ruokasoodasta, mutta kaikkea muuta luettavaa löytyi kyllä.
Allopaattinen lääketiede (koululääketiede) on Kuhnin kuvaamaa normaalitiedettä parhaimmillaan. Olemme kuitenkin lähestymässä hetkeä jolloin lääketieteessä tapahtuu paradigman vaihto ja sekavat teoriat saavat antaa tilaa uusille, todellisuutta paremmin kuvaaville malleille.

Murrosta pidättelee vielä hetken se tosiasia, että allopaattisen lääkebisneksen kannalta sen perustana olevan teorian heikkoudet ovat paremminkin siunaus kuin kirous. Mikäli allopaattinen lääketiede korjaisi perusteorioidensa heikkoudet, tuhoaisi se samalla oman tuottoisan liiketoimintansa.

Väitänkin, että allopaattinen lääketiede on tätä nykyä lähinnä tieteelliseksi hiottu menetelmä jonka avulla yksilö kyetään oireita peittelemällä saattelemaan pois homeostaasista.

Tämän jälkeen voidaankin siirtyä core-bisnekseen eli kontrolloimaan ja säätelemään saavutettua epätasapinotilaa kemikaalien ja kirurgian avulla. Kyseessä on siis nerokas bisnesmalli joka takoo rahaa sitä enemmän mitä suurempi osa kansasta saadaan ajautumaan pois homeostaasista.

Tämän pohjalta käy ymmärrettäväksi myös se, miksi allopaattinen lääketiede jatkuvasti vähättelee ruokavalion ja elämäntapojen merkitystä terveyden ylläpidossa sekä tukee ruokavaliosuosituksia joita noudattamalla homeostaasin ylläpitäminen on pidemmällä tähtäimellä lähes mahdotonta.

Allopaattinen lääketieteemme on liiketoiminnan ala joka takoo suuria voittoja homeostaasista sivuun ajautuneiden massojen tietämättömyyden kustannuksella.

Näillä voitoilla voidaan huoletta synnyttää tusinoittain parhaaseen katseluaikaan näytettäviä lääkärisarjoja sekä ”dokumentteja” joiden tarkoituksena on myydä allopaattinen inkvisitio massoille edistyksellisenä tieteenä.

Ikävä tosiasia kuitenkin on, että käynti allopaattisen lääkärin vastaanotolla jättää ongelmien alkusyyn lähes poikkeuksetta hoitamatta samalla kun niistä kertovat oireet pyritään piilottamaan jollain puoli-ilmaisella öljypohjaisella kemikaalilla jonka patenttitodistus, pseudotieteelliset tilastotutkimukset sekä ennen kaikkea massiivinen markkinointikoneisto on muuttanut ihmelääkkeeksi. "
Norvital TESTOMAX

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta