no no hair

kiitän jo etukäteen

ostos-tv:ssä myydään uutta laitetta, maksaa jotain 250€, onko kukaan testannu et toimiiko?
Itellä on salon rion laseri, (maksoi uutena kaupassa 399€), ja ON TÄYSI PASKA!!!!!!!!
Älkää ikinä ostako sellasta.

Mut siis toi uusi härveli poistaa karvat lämmöllä(?), ei laserilla. En vaan halua enää tulla huijatuksi.

19

3752

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Humpuukiahumpuuk

      Todennäköisesti ei toimi senkään vertaa kuin Rion "laseri". Valoimpulssiin ja sen myötä lämpöön perustuu Riokin. Aito ammattilaser on valtavasti tehokkaampi ja laservalon aallonpituus soveltuu tummaan karvatuppeen ja kuumentaa pelkästään sen.

    • Parkkiintunut_nainen

      Laitoin juuri oman kysymyksen samaan aiheeseen liittyen... Kun on niin ristiriitaista tietoa. Toiset kehuvat koti laseroinnin olleen tehokas, toiset taas pitävät täytenä humpuukkina. Hesarissa oli joskus juttu, jossa toimittaja kokeili kotilaserointia ja ammattilaisen tekemää, ja vain jälkimmäinen tehosi.

      Itselläni vertailukohtana on pitkäaikainen epilointi, joka sekin on joillain vähentänyt tai poistanut karvankasvua. Itselläni ei. Joten epäillyttää, onko laser kohdallani lainkaan toimiva.

      Sitäkin olen miettinyt, että aurinkokin lämmittää ja säteilee, eikä se vaikuta mitenkään karvojen kasvuun. Miten siis jokin härveli vaikuttaisi. Itse asiassa minulla näyttää kasvavan karvoja jopa pienen palovamman alueella pohkeessa. ..

      • Kyllä lähtee

        Ammattilaisen tekemä karvapoisto laserilla on tehokas. Mutta onnistuakseen se edellyttää että iho on vaalea ja karvat tummia riittävän kontrasti saamiseksi. Hoitokertojakin tarvitaan 4-6 viikon välein 6-8 kertaa ennen kuin kaikki karvatupet on kuollut. Minulla oli kova karvankasvu kasvoissa ja tummien karvojen kasvu loppui alexandriittilaserilla. Vaaleisiin karvoihin tehoaa pysyvästi pätevän ammattilaisen tekemä neulaepilaatio.


      • asderty

        Tämä nono ei ole laser, vaan se polttaa karvat, sen toimintaperiaate on aivan eri kuin laserilla. Kokeilepa laittaa vaikka käsikarvat sentin päähän kynttilän liekistä, sinne kärvistyy, että voishan tän poltto-operaation suorittaa ihan tulellakin :) mutta se ois aika vaarallista leikkiä kun tota liekkiä ei pysty samalla tavalla kontrolloimaan kuin tuota thermodynaamista lankaa.

        Uskoisin että laite toimii jonkin verran, mutta ottaen huomioon, että sen tekniikka on suht yksinkertainen, ja se on valmistettu tosi halvalla, eli laite ja sen varaosat ja kärjet näyttää todella hepposilta ja lyhytikäisiltä (sain laittee juuri, en ole vielä kokeillut) tämä laite on tietysti hintansa puolesta hirveää rahastusta. Mutta minkäs teet, ehkä joskus joku tekee samalla tekniikalla kestävistä osista paremman version.


    • ILoveIt

      Toimii! Ja on kivuton! Oli hintansa väärti! =)

      • AV

        Siis toimi sinulla tuo NO NO Tvinsin laite? Oletko kokeillut kasvojen iholle,ärsyttääkö ihoa?


    • truth2

      ei toimi sen paremmin ku epilaattori toi nono

    • Nolo Sika

      Kyllä laite toimii todella hyvin, ei se niitä tietenkään pysyvästi pois, koska ei iho tiedä mikä sen karvan on kadottanut.

      Eli olen poistanut tuolla laittella prarran/viikset ja alapään karvat, ja laite vain polttaa kennosti karvat pois, ei ärsytä ihoa lainkaan, eikä tule näppyjä, tai haavoja tms. eikä satu juuri lainkaan, lämpöä tuntee iholla saman verran kuin tehokkaalla taskulampulla osottaisi lähelle, eli juuri lainkaan

      Itse olen todella, todella tyytyväinen laitteesene, tulos on tosiaan samaa tasoa kuin karvat "sulattavilla" voiteilla, mutta ilman että ihao tarvitsee hangata tai levittää myrkkyjä

      Jotenkin ihme että tällainen laite on nyt vasta tullut myyntiin, sehän on tiedetty jo kauan että karvat palaa hyvin.

      Voin siis suositella lämpimästi, niin miehille kuin naisillekin, lisäksi laitteen käyttö on todella nopeaa

      Mutta en kyllä usko, että karvojen kasua mihinkään väentäisi

      • ghjkl4

        Tä oli nyt joku mainos, koska partaa ja viiksiä tolla laitteella ei voi pois saada, koska hädin tuskin katkasee naisen hentoa säärikarvaa...


    • karvajalka2

      toimii, ihan uskomantonta mutta totta. Olen käyttänyt laitetta kolmisen kuukautta sääriin ja kainaloihin. Karvan kasvu on vähentynyt, ei loppunut.

      Todellinen ongelma epilaattorin ja höylän jäljiltä oli se, kun karvat alkoivat kasvaa sisäänpäin. Mutta nono laitteen jäljiltä sitä ei tapahdu .

      Iho ei ärsyynny eikä kutia ollenkaan. Käsittelyn aikana tuntuu lämpöä, mutta se ei satu. Tatuoinnit olen kiertänyt, sen verran skeptinen olen vieläkin. Enkä ole uskaltanut kokeilla kulmakarvoihin lämmön tuntumisen takia.

      nono oli tosi kallis, mutta olen tyytyväinen laitteeseen.

      • dflgj

        Minä ostin juuri kyseisen laitteen juuri sen takia, että itellä sheivaamisesta ja epiloinnista tulee tosi ärtynyt iho ja sisäänpäin kasvaneita karvoja. En laita juuri painoarvoa sille mainostukselle, että karvat maagisesti katoaisivat kokonaan, vaan kunhan se poistaa karvat ilman nirhamia, niin olisi hyvä. Tvinsiltä ostin, ja koska on 30 päivän palautusoikeus, niin aina sen voi palauttaa, jos en tykkää.
        Olen kokeillut myös kotilaseria, joka oli surkea.. se oli aivan lelu, eikä tehnyt yhtään mitään. Lisäksi maksoin pari tonnia muinoin kosmetologilla laserissa käymisestä, eikä sekään auttanut lainkaan, että näihin lasereihin en enää mene, koska ne tehoavat vain mustaan tai tummaan karvaan, ei tällaiseen hiiren harmaaseen.


      • asderty

        Ostin ko. laitteen juuri, haluaisin tietää kuinka kauan (eli kuinka monta käyttötuntia tai kertaa) nuo thermicon kärjet kestävät? Mikä on sinun kokemuksesti? Luin kaikki käyttöohjeet läpi, eikä missään ollut tietoa siitä kuinka äkkiä ne palavat puhki.


    • sdfghjklö21

      Eli siis kannattaako ostaa? kun höylän jäljiltä iho palannut normaaliksi on karvat jo takasi eli oisko tää nyt ostettavan arvonen?

      • Muista toimintatapa

        Siis vielä uudelleen (on jo kerrottu tuolla yllä), tämä laite on verrattavissa höylään ja sillä saadaan vain sheivattua karvat pois. Tässä laitteessa on se etu ettei iho kärsi mitenkään kuten höylällä tai karvanpoistovoiteilla tapahtuu. Lisäksi jää hyvin pieni sänki jonka vuoksi ei tule myöskään sisäänkasvaneita karvoja. Jos on valmis maksamaan paljon enemmän sheivauslaitteesta höyliin verrattuna niin mikäpä siinä. Mutta se pitää mieltää ettei tämä laite poista karvoja pysyvästi, se vain polttaa karvat pois ihon pintaa pitkin.


      • dfsj
        Muista toimintatapa kirjoitti:

        Siis vielä uudelleen (on jo kerrottu tuolla yllä), tämä laite on verrattavissa höylään ja sillä saadaan vain sheivattua karvat pois. Tässä laitteessa on se etu ettei iho kärsi mitenkään kuten höylällä tai karvanpoistovoiteilla tapahtuu. Lisäksi jää hyvin pieni sänki jonka vuoksi ei tule myöskään sisäänkasvaneita karvoja. Jos on valmis maksamaan paljon enemmän sheivauslaitteesta höyliin verrattuna niin mikäpä siinä. Mutta se pitää mieltää ettei tämä laite poista karvoja pysyvästi, se vain polttaa karvat pois ihon pintaa pitkin.

        ... paitsi että ei poista. Thermicon kärki ei tule edes ihoon asti, joten sängestä jää jopa 2 mm pitunen, tuntuu ja näyttää ihyan karmeelta sellanen sänki jossain säärissä esim koko ajan! p***a mikä p***a!


      • huhhuh

        ei kannata, jos ei siedä sändeä. Tämä jättää sängen jo valmiiksi, ja sängenkin aikaansaaminen kestää todella kauan!

        Myyn kyllä tän sulle kahella sadalla jos haluut :D varotettu on kumminkin :)


    • hukkaan meni rahat

      Mulla on toi, aivan täysin paska.

    • dflgj

      Mulla siis on toi, ollut helmiskuusta. Laite on täys p***a!

      Ei voi verrata höylään, koska höylä ajaa sentään karvan ihosta asti, tämä vasta parin millin päästä, koska tämä thermicon kärki ei edes osu ihoon asti.

      Se tosiaan poltaa karvat niin, että siitä jää sellanen pitkäshkö sänki jäljelle. Ja ihan turha yrittää hioa ihoa sillä "erikoisvalmisteisella" hiontatyynyllä, "joka poistaa kiteytyneet karvat". Ei muuten poista! Karvat eivät a ole "kiteytyneet muutakuin siitä karvan latvasta, jonka jälkeen sitten vielä jää ihan normi sänki.

      Lisäksi yhden säären ajaminen tolla laitteella, eli se, että saa yhdestä säärestä pitkäkarvaisen sijaan sänkisen :D kestää noin tunnin, koska sängenkin aikaansaaminen vaatii joku 20 kertaa käsittelyä samalle alueelle, ennenkuin se oikeesti katkee kunnolla.. ja mun säärikarvat ei oo erityisen paksut, eikä tiheät..

      • haiseekin......

        Ja aivan kamala haju lähtee ku karvat palaa!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      354
      4041
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      83
      1759
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1530
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      61
      1497
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      28
      1338
    6. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      58
      1315
    7. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      51
      1312
    8. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      199
      1282
    9. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1190
    10. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1187
    Aihe