AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!

 /   /  /  / kultaisennoutajan pentu hakusessa

kultaisennoutajan pentu hakusessa

13 Vastausta 952 Lukukertaa
Mistä saisi kohtuu hintaan kultaisennoutajan pentuja? Tai edes osamaksulla?
Oon selannu monta päivää netissä ilmotuksia, mutta kaikki on vähintään tonnin luokkaa. Nyt olis tosi hyvä koti tarjolla, ku vaan löytyis koira. Narttu, joko puhdas tai puoliksi kultanennoutaja. Ja luovutus mahd. pian.
Jospa säästäisit rahat koiraan ensin. Jokainen haluaa halvalla tai ilmaiseksi kaiken. Koiran pito maksaa myös. Haluatko siitäkin päästä mahdollisimman halvalla?
Lues laittamani jutut ja mieti.
http://www.goldenring.fi/index.php?option=com_content&view=article&id=129&Itemid=136
Kasvattajan vastuu rodun jalostuksessa on suuri. Kasvattaja on osaltaan vastuussa kasvateistaan, myös niiden perinnöllisten sairauksien osalta. Hänen on kerrottava pennun ostajalle rodussa ja omissa linjoissaan tiedossaan olevista seikoista avoimesti ja rehellisesti. Myös jalostusurosten omistajilta vaaditaan samaa avointa asennetta.

Kultaistennoutajien PEVISA uusittiin vuonna 2009 ja se on voimassa 1.1.2010 - 31.12.2014. Molempien vanhempien on täytettävä PEVISA-ehdot, jotta pennut voidaan rekisteröidä.

Pentujen vanhemmista tulee olla ennen astutusta annettu lonkkakuvaus- ja kyynärkuvauslausunto sekä astutushetkellä voimassa oleva silmätarkastuslausunto. Silmätarkastuslausunto ei astutushetkellä saa olla 24 kk vanhempi.

Rekisteröinnin raja-arvona on lonkkaniveldysplasian aste C ja kyynärniveldysplasian aste 1.
Koiran jälkeläisiä ei rekisteröidä, jos sillä on todettu PRA, geograafinen RD tai totaali RD. Lisäksi kaikki perinnölliset kaihit lukuun ottamatta anterior sutura sauma -muotoa (linssin etuosan saumalinjan katarakta) estävät jälkeläisten rekisteröinnin.
Tiedän kyllä että koiran pitäminen maksaa. Minulla on ollut niitä koko elämän ajan. Mutta olen kuullut tutuilta että ovat saaneet paljon halvemmalla. Siksi kysyinkin että mistä niitä sais. Ja tosissaan kelpais sekoituskin.
kysys tästä osoitteesta pennut11@hotmail.fi
Oletko ajatellut sijoituspentua? Saat hyvän rodun edustajan (huonoa ei yksikään kasvattaja ala sijoittaa) puoleen hintaan koiran arvosta. Sopii mikäli olet innokas koiraharrastaja.
Meillä olisi kultaisennoutajan pentuja myynnissä ja vielä vapaana. 05.06.2012 syntyneitä puhdasrotuisia, hyvistä, terveistä vanhemmista. Etsimme pennuillemme rakastavia, huolehtivia perheitä. Pennut luovutetaan 24.07.2012 alkaen madotettina, rekisteröityinä, sirutettuina ja eläinlääkärin tarkistamina. Mukaan tulee pentupakkaus ja liitämme pennut rotujärjestö Golden Ringin jäseniksi ja maksamme jäsenyyden vuodeksi. Pennun hinta on 1000 euroa, osamaksukin onnistuu tarvittaessa. Asumme Ulvilassa, Porin naapurissa. Kiinnostaisiko? Annamme mielellämme lisätietoja ja pentuja saa tulla katsomaan =)

yst.terv. Jonna Elonen
Moi! Onko teillä vielä kultaisen noutajan pentuja?
Moi! onko jollain myynnissä kultaisen noutajan pentuja? myös kultaisen noutajan ja labradorin noutajan sekoitus käy :) ei tarvitse olla ihan pentu kunhan alle 1vuoden ikäinen :) 4v uros labbiksen kaveriksi etsitään
Meille tulossa ei rekattu kultsu mukula täältä kullannuppu2012@hotmail.fi
haluaisin koiran mutta sen hinta pitäisi olla noin.400-800euroo kultaisennoutajaa etiskelen :)
Tuohon hintaan voisit saada kivesvikaisen, häntämutkaisen tai muuten pikkuvikaisen pennun.Sijoiuskoirankin....

Tai jos löydät jostain nuoren kodinvaihtajan, niitäkin aina välillä on.
Apulassa jopa lahjoitetaan rekisteröityjä rotukoiria.
Tällä hetkelläkin siellä myytävissä näkyy ilmoitus jossa 7kk ikäinen kultainen noutaja etsii uutta kotia.
Sinuna katsoisin sellaista.Nuori koira viellä, helppo opettaa omanlaiseksesi.Sopeutuu viellä helposti uuteen kotiin.Ja usein ovat jo sisäsiistejäkin.
Hinta noilla nuorilla koirilla on yleensä halvempi kuin pennuilla.
Toivottavasti löytyy sopiva.Ei kannata hosua, vaan etsiä ajan kanssa, niin löydät itsellesi sopivan koiran :)
Googleta myydään kultainennoutaja kuvahaulla, niin voi muutamia löytyä.
Apulassa ja torillakin joskus kultaisia noutajia on näkynyt myynnissä.

Tai sitten googletat Goldenring ja sieltä paina "pentuvälitys",ja vasemmalta alhaalta teksti " uutta kotia etsivät".Siellä on usein useampia kodinvaihtajia, tai nuoria kasvattajalla viellä ollevia koiria.

Kannattaa kysellä hintoja, jospa sitä kautta sopivainen löytyisi.
Toivottavasti ymmärrät, että puhtaan kultsun yleinen myyntihinta on sitä tonnin luokkaa. Lisäksi myyntihinta on vain todella pieni osa kuluista joita koira tulee aiheuttamaan. Tonni on puhtaasta jo suhteellisen alhainen hinta, yleensä kultsut myydään 1100-1300 euron hintahaarukalla.
Mitä ihmettä on tapahtunut koirien hinnoille. Mulla oli kultainen noutaja melkein 16v, maksoi ostettaessa 2000 markkaa eli hinnat on siis nelinkertaistuneet 18 vuodessa.

Toinen asia mitä mä en voi ymmärtää on nämä helvetin pentutapaamiset jne muut muka hassunhauskat tapahtumat joita kasvattajat sitten järjestää. Se että mä ostan joltain koiran ei lienee tarkoita että meistä tuli sitten myyjän kanssa samalla ystäviä. Ei meistä tullut. Kun mä olen maksanut sulle sen koiran, sä et myyjänä näe etkä kuule enää musta ikinä. Ja juu, ei olla menossa mihinkään näyttelyyn koskaan. Koirasta tulee meidän perheen jäsen. Mä vien sen mieluummin lenkille tai kesällä mökille ja uimaan. Ei olla myöskään teettämässä pentuja ikinä. Meille riittää se yksi koira aivan mainiosti lenkkeilyyn, leikkiseuraksi, koulutettavaksi, rakastettavaksi jne.

"Liitän pennunostajan myös Suomen Noutajakoirayhdistyksen jäseniksi."

Et muuten liitä. En halua/tarvitse myöskään minkään näköisiä Golden Ring-lehtiä tai muuta markkinointiroskaa.

Miksi sen koiran nimi muuten täytyy olla tyyliin: Lady Maximus auf Dorkenberger Fairytale Moonshine Frank Zappa III ja sitten sulkuihin kutsumanimi (Mölli)? Mä nimeän oman koirani loppujen lopuksi itse.
 /   /  /  / kultaisennoutajan pentu hakusessa

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Viikon keskustelluimmat

Tietoa mainosten kohdentamisesta