AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / kultaisennoutajan pentu hakusessa

kultaisennoutajan pentu hakusessa

8 Vastausta 850 Lukukertaa
Mistä saisi kohtuu hintaan kultaisennoutajan pentuja? Tai edes osamaksulla?
Oon selannu monta päivää netissä ilmotuksia, mutta kaikki on vähintään tonnin luokkaa. Nyt olis tosi hyvä koti tarjolla, ku vaan löytyis koira. Narttu, joko puhdas tai puoliksi kultanennoutaja. Ja luovutus mahd. pian.
Jospa säästäisit rahat koiraan ensin. Jokainen haluaa halvalla tai ilmaiseksi kaiken. Koiran pito maksaa myös. Haluatko siitäkin päästä mahdollisimman halvalla?
Lues laittamani jutut ja mieti.
http://www.goldenring.fi/index.php?option=com_content&view=article&id=129&Itemid=136
Kasvattajan vastuu rodun jalostuksessa on suuri. Kasvattaja on osaltaan vastuussa kasvateistaan, myös niiden perinnöllisten sairauksien osalta. Hänen on kerrottava pennun ostajalle rodussa ja omissa linjoissaan tiedossaan olevista seikoista avoimesti ja rehellisesti. Myös jalostusurosten omistajilta vaaditaan samaa avointa asennetta.

Kultaistennoutajien PEVISA uusittiin vuonna 2009 ja se on voimassa 1.1.2010 - 31.12.2014. Molempien vanhempien on täytettävä PEVISA-ehdot, jotta pennut voidaan rekisteröidä.

Pentujen vanhemmista tulee olla ennen astutusta annettu lonkkakuvaus- ja kyynärkuvauslausunto sekä astutushetkellä voimassa oleva silmätarkastuslausunto. Silmätarkastuslausunto ei astutushetkellä saa olla 24 kk vanhempi.

Rekisteröinnin raja-arvona on lonkkaniveldysplasian aste C ja kyynärniveldysplasian aste 1.
Koiran jälkeläisiä ei rekisteröidä, jos sillä on todettu PRA, geograafinen RD tai totaali RD. Lisäksi kaikki perinnölliset kaihit lukuun ottamatta anterior sutura sauma -muotoa (linssin etuosan saumalinjan katarakta) estävät jälkeläisten rekisteröinnin.
Tiedän kyllä että koiran pitäminen maksaa. Minulla on ollut niitä koko elämän ajan. Mutta olen kuullut tutuilta että ovat saaneet paljon halvemmalla. Siksi kysyinkin että mistä niitä sais. Ja tosissaan kelpais sekoituskin.
kysys tästä osoitteesta pennut11@hotmail.fi
Oletko ajatellut sijoituspentua? Saat hyvän rodun edustajan (huonoa ei yksikään kasvattaja ala sijoittaa) puoleen hintaan koiran arvosta. Sopii mikäli olet innokas koiraharrastaja.
Meillä olisi kultaisennoutajan pentuja myynnissä ja vielä vapaana. 05.06.2012 syntyneitä puhdasrotuisia, hyvistä, terveistä vanhemmista. Etsimme pennuillemme rakastavia, huolehtivia perheitä. Pennut luovutetaan 24.07.2012 alkaen madotettina, rekisteröityinä, sirutettuina ja eläinlääkärin tarkistamina. Mukaan tulee pentupakkaus ja liitämme pennut rotujärjestö Golden Ringin jäseniksi ja maksamme jäsenyyden vuodeksi. Pennun hinta on 1000 euroa, osamaksukin onnistuu tarvittaessa. Asumme Ulvilassa, Porin naapurissa. Kiinnostaisiko? Annamme mielellämme lisätietoja ja pentuja saa tulla katsomaan =)

yst.terv. Jonna Elonen
Moi! Onko teillä vielä kultaisen noutajan pentuja?
Moi! onko jollain myynnissä kultaisen noutajan pentuja? myös kultaisen noutajan ja labradorin noutajan sekoitus käy :) ei tarvitse olla ihan pentu kunhan alle 1vuoden ikäinen :) 4v uros labbiksen kaveriksi etsitään
Meille tulossa ei rekattu kultsu mukula täältä kullannuppu2012@hotmail.fi
 /   /  /  / kultaisennoutajan pentu hakusessa

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta