AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
 /   /  / Aikuinen jättäytyi junan alle lapsi sylissään!

Aikuinen jättäytyi junan alle lapsi sylissään!

257 Vastausta 11 738 Lukukertaa
Vantaalla aikuinen ryömi raiteille pieni poika sylissään. Molemmat loukkaantuivat erittäin vakavasti jäätyään junan alle.


Tänään aamulla noin kello 10 aikaan tapahtui järkyttävä onnettomuus Myyrmäen juna-asemalla kohti Louhelaa

Tapahtumat saivat vielä kamalamman käänteen.

- Henkilö ryömi, konttasi kiskoille päin makuulle ja jättäytyi siihen lapsen kanssa.

Kuljettaja ei pystyt estämään törmäystä. Lapsi ja aikuinen ihminen jäivät junan alle.

Molemmat loukkaantuivat erittäin vakavasti.
TÄSSÄ TOINEN SAIRAS IHMINEN!!

"toivottavasti tulee lisäää" - MITÄ?

ALOITA VAIKKA ITSESTÄSI!

mikä pelle tää oikeen on että kehtaa edes tuollaisia kirjoittaa?!
Päättäjien vika vai?
Kyllä se on enemmän sinunkaltaisten kansalaisten vika! Juuri tollaset asennevammaset idiootit saastuttaa koko maan ilman. Päättäjät on osasyyllisiä, mutta enemman se vaikuttaa miten me 5 miljoonaa kansalaista käyttäydytään ja kohdellaan toisiamme. Sun asenteelle ei ainakaan saa muuta kuin pahaa aikaan, että syytä ensin itseäsi ja sitten vasta muita.
Minäpä sanon pahaa, mutten tee, siinä ero. Minä arvostelen sitä, miten tämä maa nykyään toimii. Itselläni menee suhteellisen hyvin, kuten lähipiirissänikin.
Olisi kiva tietää, kuka oli tekijä.
Ei ne itsemurhat juurikaan ole lisääntyneet. Niistä vaan infotaan enemmän ja media on aina heti paikalla. Kyllä ihmiset ennenkin perheitään tappoivat ja vetivät itsensä narun jatkoksi! Luonto on siitä armoton, että se korjaa sellaiset, jotka eivät pärjää. Se tietty tuntuu epäoikeudenmukaiselta, että mukana menee syyttömiäkin. Niin on aina ollut. Tänne palstoille pääsee jokainen, joka vähänkin osaa tietokeonetta käyttää, vaikka muuten olisi täysi idiootti, se on vähän harmi. Toisaalta, ehkä tälläkin tavoin säästämme muutaman ihmishengen, kun nämä idiootit saavat purkaa sisintään, ovat ainakin sen aikaa pois kaduilta pahojaan tekemästä. Meitä fiksuja, koulutettuja varten pitäisi olla aivan eri keskustelufoorumit, joihin pääsisi vain pankkitunnuksilla. Rupusakki saisi sitten hillua täällä mielin määrin! Vaikka-minua tällaiset yksilöt lähinnä säälittävät. No, se on heidän murheensa!
Mikäs ääliökerholainen se sinä oikein olet?
"Meitä fiksuja, koulutettuja varten pitäisi olla aivan eri keskustelufoorumit, joihin pääsisi vain pankkitunnuksilla."

No sinähän voit vaikka itse perustaa tuollaisen keskustelufoorumin, mitä sinä tänne vajaaälyisten palstalle tulet meuhkaamaan.
Joo kyllähän se niin on, että kaikenmaailman köyhät saa syyttää itseään , että ovat ylipäätään syntyneet tänne meidän viisaitten riesaksi.

Aatelkaa nyt,mikä sotku taas olisi tullutkaan radalle jos nämä ihmiset olisi päässeet oikein kunnolla suloutumaan junan alle jauhelihaksi.

Kuka maksaa siivoukset?KUKA?

ME VIISAAT Ja ÄLYKKÄÄT SUOMEA PYSTYSSÄ PITÄVÄT VERONMAKSAJAT!!
Me korkeasti koulutetut Perus Suomalaiset kannamme kaiken vastuun kaikista a- sioista.......... sinustakin
Täytyykö sinua kouluttaa, niinkuin eläintä? Minä opettelen itse asioita.
Kyllä se niin on että ihminen syntyy pää tyhjänä, sinne alkaa kertymään sitten viisautta tai tyhmyyttä riippuen millaiset aivot on saanUT perintönä, ja millaisisa olosuhteissa kasvaa ,koTi ja ympäristö vaikuttaa molemmat 50%

Älä kuvittele itsestäs liikaa

Tää on sulle sinä joka sanot syntyneesi viisaana
Kyllä niissä perhesurmissa on ollut mukana teitä fiksujakin, jotka ovat vain haalineet liikaa omaisuutta, veläksi ja sitten, kun ei kaikki mene putkeen, niin tapetaan perhe, ettei niiden tarvii hävetä suuruudenhullua isää!! Miksi keskustelet täällä, jos olet niin fiksu. Perusta oma keskustelufoorumi teille kokoomikselaisille!! Ja muille, jotka ette ymmärrä, koska ymmärtämiseen tarvii aivojen lisäksi TUNTEET! Teillä mensalaisilla taitaa olla vain luettua tietoa, ei ELÄMÄNVIISAUTTA!
Nämä ovat olleet perhesurmia eikä itsemurhia, niissä on pieni ero.... lisäksi näitä on ollut paljon viime aikoina.
Nämä ovat olleet perhesurmia eikä itsemurhia, niissä on pieni ero.... lisäksi näitä on ollut paljon viime aikoina.
En usko, että olet mensan jäsen. Mensan jäsen ei kirjoita noin tavismaisesti.

Toki olisi hyvä, että ihmisten keskustelutaidot lisääntyisi ja fiksutkin saisi fooruminsa.
No voi #####!

Ketä kiinnostaa onko joku Mensan jäsen tai vaikka "jopa" ihan Korkeakoulutettu! Vau,nytkö piti kumartaa??
Hah!
Nauran teille te pikkusieluiset,tekoälykkäät,oi niin itserakkaat-tuhkamunat!

Pysykää te "paremmat ihmiset"vaan siellä pikku kuplassanne,älkäkä vaan ikinä tulko ulos.
Kun katsos täällä oikeassa elämässä sattuu kaikenlaista!

Mukavaa Kesää kaikille oikeasti fiksuille ihmisille,
ja otan osaa tohon juna-turmaan.
Myös tekstin sisältö ei viittaa älykkyyteen.
Ei viittaakkaan. Henkisesti kehittynyt ja viisas ihminen ei kirjoita tuollaista roskaa.
Kyllä se näin on kuten kirjoitit. Myös minun mielestä tämä kieroakin kierompi nykypolitiikka ajaa ihmisiä itsetuhoon. Halitus, passiivinen ministeriö ja muu virkavallalla on syy-yhteys.

Itsemurhat ovat lisääntyneet rajusti eikä loppua näy. Joka päivä 2-3 päättää lähteä. Peruspalveluministeri Maria Guzenina Richardson tietää myös tämän varsin hyvin että laki, oikeusjärjestelmä on mätä. Laki uudistusta tehdää mutta laiskasti. Se kertoo jotain viranomaisten ajattelutavasta esiasteisesta sellaisesta jossa ei ole mitään järkeä. Virkamiesten politiikka-ajattelu painottuu tulopolitiikka-ajatteluun eikä konreettiseen ihmisoikeuksien ja tasa-arvoajatteluun.

Ne puhuvat jotka asiasta tietävät ja joilla on omakohtaisia kokemuksia. Varanomaiset peittelevät motiivisyitä jotta heidän on helpompi luistaa vastuusta. Laki ei suojaa ihmisoikeuksia suomessa on valitettavaa. Suomessa on korruptiota aina oikeusjärjestelmästä eduskuntaan asti joten ei siis ihme jos ihmisoikeudet eivät toteudu Suomessa.

On selvää että hallitus ajaa ihmiset ahdinkoon jota ei kestä kukaan loputtomiin. Ihmisellä ei ole paljon muuta vaihtoehtoa kuin tehdä oma valinta jatkaako hallituksen sätkynukkena olemista vaiko ei. Hallituksen toimet ja laki hulluuden kansalaisaivopesu on kansan ja kansalaisen taivuttelua ja sietorajan kokeilemista. Ei ihminen kestä nuijimista loputtomiin. Suomen kansa on lyöty kansa jota hallutus haluaa vielä rangaista kerta toisensa perään.

Ihminen on osa kansaa jonka hallitus haluaa tuhota. Tuossa uutisessa taas hyvä esimerkki että ihmiset, eli kansa voi todella pahoin.
sossulaumaa niin keksit varsin pian ettei se niin helppoa ole, oli taskussasi mikä puoluekirja hyvänsä.
Hallituksen niskaan on äärettömän helppo kaataa kaikki shitti, omalla tekemisellä kun ei taida olla omaan hyvinvointiin mitään vaikutusta,,,vai? Taloustilanteet maailmalla ovat siinä jamassa, että on ihan se ja sama kuka hallituksessa istuu. Suomalaisen vaikutusmahdollisuudet maailmantalouden kääntämiseen plussalle ovat marginaaliset jos sitäkään.
Eikö nuo hallituksessa istuvat kuitenkin valita sieltä kansan keskuudesta? Äänestäisit toisin tai alkaisit tosiaan itse hanskata tätä kolhoosia.
Itsemurhat eivät ole lisääntyneet, vaan vähentyneet viimevuosina. Perhesurmat ovat lisääntyneet.
Sinulen nimimerkki Ihmisoikeus kaikille : Tarkotitko tosissaan "halitus"?
Joo Nostakaa vaan kaikki hinnat pilviin ei tääl oo kellään varaa elättää lapsia eikä hoitaa parisuhdetta kyllä joukkoitsemurha kohta ainoo ratkaisu !
Miksi tämä kansa silti näyttää vaeltavan lentokoneilla lämpimiin maihin monta kertaa vuodessa, ostaa tonneittain kiinalaista tavaraa, asentaa parkettia, savuttaa, juo alkoholia ja turhalla autoilulla saastuttaa maan. Ne rahat voisi käyttää itsensä, perheensä tai lähimmäisensä auttamiseen.
Älä yleistä "rupu" ! Täällä ei todellakaan kaikki lomaile lämpimässä.eikä osta tonnettain tavaraa.Hyvä kun saa leipää kaupasta ja on katto pään päällä.
Siinä olen samaa mieltä,että rikkaat voisi auttaa köyhiä tai valtio.

Ihmettelen vaan ,miksi suomea sanotaan sivistysvaltioksi ?
Ei pitäisi olla köyhiä sellaisessa maassa,eikä kellään nälkä .
AINOA JOKA PYSTYY SUOMEA PELASTAMAAN JA AUTTAMAAN ON SOINI TIMO PUH JOHT PERUSSUOMALAINEN JA JUSSI HALLAAHO JOKA ON TOHTORIKSI ASTI KOULUTETTU JA ERITTÄIN VIISAS MIES PERUSSUOMALAISISTA TULEE SUOMEN SUURIN PUOLUE JA ASIAT SAADAAN JÄRJESTYKSEEN KÖYHILLE RAHAA JA TYÖTTÖMILLE TÖITÄ PERUSSUOMALAISET SUOMEN PARAS JA KUNNIOITETUIN PUOLUE KUNHAN EURO KAATUU TULEE MARKKA TAKAISIN JA SE ON SOINI TIMO JOKA AVUN TUO
Köyhien ei pidä tehdä lapsia koska he eivät niitä pysty elättämään ja köyhyys periytyy jälkipolville.

Köyhät on parempi steriloida niin ei synny maahan turhaan hyödytöntä sosiaalipumminainesta.
Vikahan ei ikinä ole kansalaisessa vaan syy on aina pahoissa päättäjissä ja niin edelleen. Päättäjät sitä ja tätä ...nyt pitää herätä ja katsoa peiliin jos se vika olisikin siellä. Tässä maassa on kuitenkin periaatteessa ihan hyvät puitteet elämiseen niin voisiko ainakin ajatustasolla vähän katsoa sitä omaakin olemista eikä aina heittäytyä uhriksi.Jos jotakuta ahdistaa niin kovasti (tätä en missään nimessä toivo)eikä mitään ratkaisua löydy niin sen verran kunniallisuutta ja viimehetken järkeä pitää olla että riistää hengen vain itseltään eikä vedä viattomia lapsia tai ketään muutakaan mukanaan.
Hahahah. Näkee että Kokoomusnatsit peukaloivat täällä suoraan peukkujen määrää. Tämänkin "aloita itsestäsi" kirjoittaja on sitä Natsien propagandaväkeä jotka itse lisäävät peukkuja sen mukaan, mitä enemmän muut antavat miinuksia....

Tällä palstalla on jo niin moneen kertaan nähty kuinka Kokoomuksen arvostelujen peukutus nollautuu muutamassa sekunnissa sadoista. Tai sitten nyt, peukkuja tulee tuosta vain kymmeniä kun kokoomuksen arvostelijoita arvostellaan...

KOKOOMUSDIKTATUURIN ALLA RYPEVÄ SUOMI JA S24 SEN MUKANA, ON TODELLA SÄÄLITTÄVÄ SAIRAS MÄTÖKASA.
Mene sinä mielisairas kommaripaska saunan taakse ja ammu itsesi niin teet palveluksen tälle maalle.

Sinunlaisiasi sosiaaliloisia ei tässä maassa tarvita vaan yrittäjiä ja työntekijöitä jotka saavat tämän maan nousuun ja elättävät vanhuksemme sekä lapsemme.

Viher kommari apinat joutavat menemään sinne omaan onnelaansa Pohjois-Koreaan syömään ruohoa.
tulee lisää, tää on uus muotiilmiö.

eikä siihen kukaan herää. kun ahneus ajaa kaiken edelle.
kokoomusko ne tappaa? käy tekemässä rikosilmoitus saa..lin punikki!!!
Ei siinä kyllä oikeasti ole mitään järkeä että suomalaisten selkänahasta revityt rahat kannetaan kreikkalaisiin kaivoihin.
kohta pitää myydä osa maasta venäläisille että saadaan lähettää kreikkaan lisää vaan...
ETKÖ SÄ EDES HÄPEÄ OMIA KIRJOITUKSIA?

miksi sä vedät tähän politiikan? Tuo on alinta mahdollista
ja todella säälittävää poliitikka skeidaa, kuka edes miettii noin?

KUINKA SAIRAS OLET?

Kokoomuksella tai politiikalla ei ole mitään tekemistä
perhesurmien kanssa, säälittävää vetää ne edes mukaan
kyllä jyrki käteinen ja kansakoulun opettaja urpilainen molemmat on takana näissä tämmösissä jutuissa.
Eikös se Jutta niitä rahoja käsittele. Jyrki vaan hymyilee ja on iloinen että Espanjakin pyytää fyffeä. SDP,KOK,Vasemmistoliitto ja Vihreät ovat päävastuussa suomalaisten kurjistumisesta. Kotimaan asiat eivät kiinnosta!
"KuolemaTalkoot" on venäläinen desantti, saanut propagandakoulutuksen venäjällä. Tai sitten vain katkera ex-taistolainen joka käyttää päivänsä tämmöisen skeidan kirjoittamiseen.

Muuta jo sairas urpo P-Koreaan, siellä sinulle löytyy käyttöä aivan varmasti.
Kylla syy on demarit,jotkan ovat hokeneet "pitäkää huolta toisistanne" on ihmisiltä unohtunut "pitäkää huolta itsestänne ,ettette joudu toistenn huollettaviksi"(kreikka)
älä sinä aivoton urpo syytä perussuomalaisia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

he on tähän saakka pitäny kaikki lupaukset!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jos ps saisi päättää!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

niin SINÄKÄÄN KU-SIPÄÄ ET MAKSAISI KAIKKIEN MAIDEN PANKKI ROSVOUKSIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ON MEILLÄ PER-KELE PAS-KAHOUSU JA AIVOTONTA KANSAA.

MUISTATKO MITÄ TIMO SOINI SANOI??????????????????????

MIKÄ MAA KERJÄSI RAHAA EKANA??????

JA MIKÄ MAA LOPETTAA KERJUUN???????????????????????

KATSOITTEKO mitta on täysi ohjelman eilen????????????????

ette tietystikään,kun olette niin ku-sipäitä.

se ohjelma kertoi miten te tyhmät sponsoroitte EU pankkeja...
Syytän kokoomusta, Eloppia ja hyvätuloisia tästä. Super-Timo olisi hypännyt junan eteen ja pysäyttänyt sen populistisella hölinällään.

Vaadin uusia eduskuntavaaleja koska vaalitulos ei miellyttänyt minua. Ottakaamme oppia Venäjästä, siellä osataan tehdä hyviä vaalituloksia!
Heh ... tämä oli hyvä ! Vaikka itse uutisessa ei olekaan mitään vitsailtavaa. Viheliäisen raukkamainen teko mieheltä laajentaa itsemurhansa lapsenlapseen. Toivottavasti lapsi selviää.
vittu olet pelle.
Kun kaikki tuntuu kaatuvan päälle, niin kuolema tuntuu helpommalle kuin elämä.
Mielestäni nykyinen Suomen alasajo pahentaa tilannetta.
Tässä tapauksessa ei kyseessä ollut alasajo vaan yliajo. Henkilöt makasivat kiskojen välissä junan suuntaisesti. Tähän tapaan:

TAPAUS 1. Järvenpäässä koettiin pienoinen ihme sunnuntaina aamulla. Pohjoisen suunnasta tullut pikajuna ajoi kiskoilla maanneen naisen yli.

Junan mentyä nainen nousi ylös ja käveli omin jaloin pois radalta. Tapauksesta kertoo Iltalehti.
http://www.aamulehti.fi/Kotimaa/1194730134859/artikkeli/il+pikajuna+ajoi+yli+-+nainen+selvisi+parilla+naarmulla.html

TAPAUS 2. Helsingistä Ouluun matkanneen Pendolinon kuljettaja havaitsi, että Poikkimaantien sillan kohdalla raiteilla makasi selällään mieshenkilö. Mies makasi raiteiden välissä jalat lähestyvän junan suuntaan. Vaikka veturinkuljettaja aloitti välittömästi hätäjarrutuksen, ehti juna ajaa miehen ylitse.

Junan mentyä yli mies oli kuitenkin noussut kävelemään radan varteen. Erittäin vaarallisesta tapahtumasta huolimatta hän selvisi tapahtumasta kyynärvarren avomurtumalla ja jalkaruhjeilla.
http://www.mtv3.fi/uutiset/kotimaa.shtml/mies-jai-junan-alle-oulussa---selvisi-hengissa/2010/06/1143852

TAPAUS 3. Kanadalainen mies sammui junan raiteille, eikä kuullut lähestyvän junan ääntä. Junan konduktööri näki raiteilla makaavan miehen ja yritti antaa hänelle merkkiäänen, jotta mies tajuaisi poistua raiteilta. Veturinkuljettaja teki junan hätäjarrutuksen, mutta juna ajoi silti tajuttoman miehen yli.

Mies ei kuitenkaan kuollut, koska sattui makaamaan oikeassa asennossa raiteilla. Humalaisen rento makuuasento pelasti miehen, joka ohitti vaaratilanteen itse sitä tietämättä. Tajuihinsa palattuaan mies vain otti oluensa ja lähti kävelemään.
http://www.stara.fi/2012/05/27/raiteille-sammunut-jai-junan-alle-ja-selvisi/
Mitä helvettiä tällaisella on politiikan kanssa tekemistä saati yksittäisen puolueen!!!???? ...tanan pahvipää!!!!!
Kas kun et syytä vielä Elintarviketurvallisuusvirasto Eviraa XD
Voi pikkuista Petriä, joka ei tajua yhteiskunnan toiminnasta vielä hölkkäsen pöläystä. Jatka vain tietsikapelien runkkaamista ja pidä silmät kiinni. Olet säälittävä.

Kirjoittaja on poistanut tämän viestin

No mutta, sehän osui ja upposi :)
VETURINKULJETTAJA SAATETTAVA VASTUUSEEN TEOSTAAN JA TUOMITTAVA ANKARIMMAN MUKAAN!
PS on täysin syytön! Sen sijaan hallitusvastuussa olleiden poliitikkojen vastuun pakoilu pistää silmään. Esim virheiden Pölhö-Pekka Sauri selitteli näitä tapahtumia sillä, että ihmiset vain ottavat mallia toisten tekosista. Heh, jos tällä voisikin selittää kaikki puolueelle ikävät tosiseikat? Pölhö-Pakka myös järkkäsi Stadin lumihuollosta pois miljoonien vähennykset, kaikkien huonojalkaisten kiusaksi, ilmastonmuutosta odotellessa. Itse hän on eniten saastuttavalla lentokoneella matkustelevia kaupungin isokenkäisiä.

Perussuomalaisiin lasken toivoni. Jos seuraavissakin vaaleissa kansa antaa luottamuksensa tälle oikeasti pienistä ihmisistä välittävälle puolueelle, on muiden puolueiden pakko ottaa se lukuun ja muutos alkaa tapahtua pikkuhiljaa.
Aivan hullua touhua , ois nyt vaikka hypännyt jostain korkealta niin kuolema ois ollu varma.
Nyt jäivät eloon ja yhteiskunna eläteiksi
Kyllä täytyy olla melkoinen ahdinko ja suuri masennus,
toivottomuus kun tuollaisiin tekoihin joku ryhtyy!?!??

Ei voi käsittää
MITÄ TAPAHTUU TODELLA? Kyseessä täytyi olla mentaalihygieniakeissi.
Onko junan alle jääminen miellyttävämpi tapa kuolla kuin esim. järveen hukuttautuminen? Junan kuljettaja joutuu taas kriisiterapiaan.
En ymmärrä mitä nuo kuskit stressaavan joistain alle jääneistä kusipäistä, se ei ole heidän syynsä ja eivät voi asialle yhtään mitään
Jotain rajaa nyt kirjoituksiisi.

Tajuatko sinä edes, että toinen junan alle jääneistä on pieni lapsi, joka ei edes mennyt itse junaradalle vaan hänen isoisä vei hänet sinne ja sinä kehtaat haukkua pientä lasta kusipääksi.

Nimimerkkisi ei sovi sinulle lainkaan, koska sinä et todellakaan ole mikään tosimies, sillä oikeat tosimiehet eivät tuollaista roskaa kirjoittele, eivätkä varsinkaan hauku pieniä lapsia kusipäiksi.
Eivätkä ne edes kuolleet. Jäivt henkiin vakavasti loukkaantuneina.
Hyvällä lykyllä saadaan kaksi elinluovuttajaa...
Ja kaksi avointa työpaikkaa.
Toivottomuus vaan lisääntyy tässä pahoinvointivaltiossa.
Tässä maassa voidaan todella huonosti, ainoastaan ne vielä pärjäävät, jotka rahan voimalla porskuttelee. Köyhyys tappaa.

Mahdotonta edes kuvitella sitä tuskan määrää ja toivottomuutta, joka ajaa ihmisen noin epätoivoiseen tekoon
.Todennäköisesti hyvästeli lapsen kyyristellessään lapsi sylissä ennen radalle siirtymistä.
Pahalta tuntuu.
Ihminen on, niin PrkeleenAhne ja itsekäs, että tappaa itsensä, kun rahat loppuu.

-91 kun lama tuli, lisääntyivät itsemurhat räjähdysmäisesti. Jos kapitaali on tärkeämpi kuin elämä, ati mennä vaan, pask-at.
ja miten sitten elät tässä mädässä systeemissä ilman rahaa?
Uutisoinnissa on outoa se että kyse aikuisesta ja lapsesta? Ei kerrota oliko aikuinen mies vai nainen vai peräti sukupuoleton? Taitaa olla romanikerjäläisiä, mutta silti järkyttävää oli kyse mistä ihmisryhmästä tahansa.
Isoisästä ja lapsesta on uutisoitui
mutta poliisi ei tietysti vielä tässä vaiheessa halua kertoa enempää.

Mutta ei sillä väliä ole,mikä on sukupuoli tai muu ihmisryhmä,
samaa tuskaa me jaetaan
Eihän tuo pidä paikkaansa taas yhtään!

mm.Bulevardin kuviossa ei ollut kyse rahapulasta,
joten ihan turhaan taas yleistät ja väität että talousasiat vain vaikuttaa.

Ihan samalla tavalla köyhä kuin rikkaan mieli voi järkkyä
Kunniamurha???
Oliko ei-kantasuomalainen?
Siis mistä kulttuurista?

...luin tuommoisen ajatuksen muulta yleisöpalstalta!
Kokoomus tappaa kotona ja puutarhassa.
LOPETA NYT JO TOI POLITIIKKA SKEIDA!

etkö osaa edes hävetä sun kirjoituksia,
mitä ihmettä sä vedät tähänkin tuon kokoomus-jutun?

Toisilla ihmisillä on suuri hätä ja tekevät hirveän teon
ja sitä onneton luuseri tuut tänne jauhamaan jotain
vasemmisto propagandaa - ETKÖ YHTÄÄN HÄPEÄ EDES?

MIKÄ SPEDE
Sinä et oikein tajua. Vaikka olen melko hyvässä hommassa vielä 56-vuotiaana, näen miten paskaksi maailma on mennyt. Kyllä se on osittain lähinnä niiden idioottien ansiota, jotka äänestävät Kokoomusta.
Sinä olet varmasti joku nuori joka ei pysty huomaamaan tätä nykyajan paskamenoa. Nuorenahan oltiin kuulemma omasta mielestämme kuolemattomia.
toweri:)).
On se ihmeellinen puolue se kokkarit kun koko maailman on pistänyt sekaisin.
Tuosta iästä päätellen ikänäköänne on korjattu hieman punasävyisin lasein.
Oli meno mitä hyvänsä niin aina löytyy kitisijät ja ylistäjät. Se, että ennen oli paremmin on ikuinen tarina.
Vaan jospa se on niin,että maksamme kommunistien ja demareiden aikaansaannoksia 70-lluvuilta-1980 ja 1990 luvuilta
Ketähän Spedeä ihmiset tarkoittavat , Spedeä esittänyt Pertti Pasanen oli hyvin älykäs ihminen vaikka roolihahmot olivatkin erikoisia.
Pertti Pasanen teki kyllä niin typeriä sketsejä, ettei mitään rajaa. Törkeimmät sektsit leimasivat nolosti kaikkia köyhiä, hyvään uskovia jne. Pahimmissa tapauksissa esitetiin esim. naurettaviksi sellaiset ihmiset, jotka asuivat köyhien alueilla tai jotka ainoastaan kansalaisvelvollisuutta noudattaen koettivat hyvää hyvyyttään auttaa ahdinkoon joutunutta esittäviä pellejä. Speden moraali oli siis alle kaiken arvostelun näissä esimerkeissä. En tiedä, ymmärsikö häne edes vanhentuneena omia mokiaan. Jotkut ei kasva ikinä aikuisiksi.
yhteiskunnan kustannuksella elävää hörhöä ehtii kannattamaan tätäkin mielipidettä sillä aikaa kun tavalliset ihmiset ovat vielä töissä.
Olisko se tuo Kataisen kiiltävä otsa, jonka kautta tämä hulluus leviää? Belsebuubi Katainen vilkuttaa telkkarissa hiestä kiiltävää otsaansa, väki hulluuntuu ja tappaa perheensä.

Jospa se vaan on näin yksinkertainen se ratkaisu. Mitä enemmän se on telkkarissa, sitä enemmän perheet menee hulluiksi.

Kun se yksi kahjo siellä televisossa sanoo sairaalloisesti nauttivansa, kun saa hoisella ja maksella veronmaksajien selästä kaltatulla rahoilla eurokriisiä.
semmoiset puskurit, että eteen hyppivät hullut singahtavat radan sivuun mistä ne on helpompi puhdistaa.

Sinänsä pyrkimys oli aito ja hyvä. Kun oivaltaa ettei yhteiskunnassa pärjää, niin yhteiskunnasta pois. Tässä nyt vain on niin että siitä aiheutuu myös sivullisille haittaa. Mieluummin pitäisi kaisaniemeen rakentaa pummilinko jolla sekopäät singautetaan salmen yli tuomiokirkon seinään. Siinä sitä olisi kansanhuvia.
tappaa talossa ja puutarhassa.
politiikan puhumista estämään pyrkivät idiootteja vai Bobin palkollisia?

Aina siihen liittyy politiikka, jos ihminen tekee itsemurhan masentuneena (oletan näin teon järjettömyyden perusteella). Masennus on monien tekijöiden summa, eikä todellakaan vähiten maailmankuvan syytä. Tämä nykyinen poliittinen suunta on viemässä meidät tavalliset kansalaiset (velka)orjuuteen ja sen tiedostaa yhä useampi.

On aivan uskomattoman röyhkeää väittää, että politiikka ei vaikuttaisi näihin lasten tappamisiin mitenkään.. Totta kai se vaikuttaa, koska se on pohja tälle ihmistä ja luontoa polkevalle valtiolle!
Miksi tällaosella pitää "hekumoida" ???? Miksi suomi24 laittaa keskusteluun tällaista?? Törkeää!!!!!! No, suomi24 onkin sama kuin seiska..paskaa molemmat
kyllä tämä on ihan selvästi Elopin syytä että täällä ihmiset toisiaan tappaa, kun ei anneta mitään arvoa suomalaiselle osaamiselle
No eihän tämä mikään Venäjä sentään ole??!!?

Että kansalaisten mielipiteet ei enää lainkaan saa tulla esille. Kaikkien pitäisi vaan niellä asiansa takaisin sisällensä, ja pitää visusti siellä.
Niin kauan kun saa nimimerkillä kirjoittaa näitä pöllöjä riittää:
Niin kauan kun saa REKKAAMATTOMALLA nimimerkillä kirjoittaa näitä pöllöjä riittää:

Siinä on eroa. Rekatulla nikillä pitäisi olla oikeus bannata joku epämiellyttävä henkilö. Eli omiin avausiin hän ei pääsisi. Se on teknisesti mahdollista. Räkänuoret ja kannbiskauppiaat häipyisi.
mikä teitä joitakin vaivaa vitun urpot!! kehtaatte kirjoittaa ''voi voi harmi,kun ovat niin kusipäitä'' kommentteja tänne!
Nykyihmiset ovat kuin raudasta veistettyjä supersankareita. Kyllä ennen vanhaan kuoli kaikki jotka jäi junan alle.

Tämä teknologian ihmeaika yllättää aina.
Miksi perhosen siivet ovat niin pehmeät? Miksi kärpäsillä on niin monta silmää?
Ei yhtään ehdotusta hallitukselta junien kieltämiseksi vielä. Jotain nyt kuitenkin on kiellettävä ja äkkiä!
> Kyllä ennen vanhaan kuoli kaikki jotka jäi junan alle.

Nahkan alle laitettu Bilderbergin uusi biosiru on niin voimmakas, että se pystyy nostamaan minkä tahansa alle 2 päivää kuolleena olleen ihmisen takaisin jaloillensa.

Ylös nousee, kun BB käskee, niin vainajankin liha tottelee käskijäänsä.
"Forced stand-up" komento auttaa väen valvonnassa ja siivoamisessa paljon.
Mutta ei se pystöön nousseena välttämättä enää kovin hyvin toimi, voi se mennä hakkeeksi sitten kuitenkin.
Seuraavana ostoslistassa on sitten joko tuo siru tai Nintendo Wii U.

Onkos tämä siru jo myynnissä? Nintendo tulee vasta jouluksi.
Ei siinnä auta raha, jos pää sekoaa.
Vallanpitäjien mielestä olisi niiiiin kivaa, jos poispotkitut ja näyryytetyt kansalaiset syyttäisivät tästä sotkusta vain itseaään eli oma syy. Tää on poliitikkojen vakioselitys kaikelle eli katso peiliin, sitä saa mitä tilaa ym soopaa, jolla nujerretaan yksilön itsetunto ja oma-arvo. Tätä aivopesua on kestänyt jo liian kauan ja alkaa olla kovin läpinäkyvää eli nyt jo se kuuluisa pihtiputaan muijakin ymmärtää kusetuksen kuvion eli kyse on keskiluokan alasajosta.
Koivukylä on estynyt ja ahdistava. Olin siellä lukion ajan, valitettavasti.
Ei kai ole pedofiili joka pelkäsi kiinnijäämistä ja tekojensa seurauksia.
Se minullakin tuli ensimmäisenä mieleen. Mutta kai niitä muitakin motiiveja voi olla.
Perussuomalaiset ovat tehneet näistä keskustelupalstoista poliittisen agitaatiokanavan. Näillä palstoilla ei voi keskustella asioista asioina vaan aina tulee esiin EU,euro,Kreikka, Urpilainen, Katainen.
Rekisteröinti pakko pitäisi saada joka paikkaan voimaan niin eivät he ainakaan yhdeltä koneelta saisi kun yhden nimimerkin viestit.
Ei tätä perhesurmiin voi verrata.

Uskon, että vanhus oli vain äärimmäisen sekavassa mielentilassa. Ei tajunnut yhtään mitään Maailman menosta.
Jaa, vanhus? Oli 59 vuotias, kaukana vanhuksesta.
Hyvin ahdistuneessa ja/tai sekavassa tilassa kumminkin.
Eikä etes kuollu vaan jäi kitumaan. :(
Se on kyllä julmaa ja todistaa sen, ettei hyväntahtoista Jumalaa ole olemassa.
No, ei kai se Jumalan vika ole. Kun joku yrittää tappaa itsensä ja toisen. Ihminen on ihan itse vastuussa omista teoistaan.
Onks kuvaa tai videoo silminnäkijöiltä?
Vielä sulle kuvaa tai videoo.

Sanonko mitä tarvitset?
hyvä niin näkis, miks ei kuollu. Sais muut oppia sitten jotain tästäkin epäonnistumisesta. On se tietysti kurjaa jos luuserilla ei onnistu edes itsari. Se kertoo luusereista jo sinällään paljon kun suksi ei vaan luista.
Olen lukenut erästä kirjaa, jonka mukaan kopioimme lapsuudesta lähtien ajatuksia ympäristöltämme. Nämä ajatukset määrittelevät meille vahvasti, mitä meidän elämässämme tulisi tehdä, eli niistä muodostuu ulkoisia tahtoja ihmismieleen. Kirjan mukaan jokaisella ihmisellä on kuitenkin oma aito tahto, joka joutuu ristiriitaan opittujen ajatusten kanssa, eli toisin sanoen ihmismieleen syntyy sekavuus. Useimmat onnistuvat elämään sekavuutensa kanssa siten, ettei se nouse esille kovin paljoa (mikä ei tarkoita sitä että ongelmaa ei olisi) mutta joissakin tilanteissa tai joidenkin kohdalla sekavuus purkautuu esille järjettöminä tekoina.

Kirjasta löytyvän tiedon varassa oppii tarkastelemaan ajatuksia mielessään. Kun ajatus paljastuu, siitä tulee tietoiseksi jolloin sen voi valita pois. Sitä ennen se vaikuttaa toimintaan tiedottomuudesta, eikä henkilö voi sille mitään. Ajatuksia paljastaessa mielen ristiriita katoaa, ja samalla oma alkuperäinen tahto nousee tiedottomudesta ohjamaan valintoja elämässä. Samalla on hoitanut myös oman osansa ja ottanut vastuunsa yhteiskunnan hyvinvoinnista, sillä jokainen on ympäristöä muille ihmisille. Kannattaa tutustua tähän kirjaan, se todella toimii! Lisää sivulla www.alkuajatus.org
Kun mies konttaa lastaan kantaen junan alle, ei siitä voi jättää huomioimatta tuota symboliikkaa.
Tämä on kokoomuksen syytä. Kokoomus pitää pankkien ja kapitalistien puolta
Ja kommarit ne Suomeen taivaan toisivat.
siellä porin satanistipiireissäkin vaari itse paukuttamassa isän ja lapsenlapset hengettömiksi?

Isä ja lapset kun löytyivät piharakennukseen piilotettuina samassa ruumiskasassa, ja vaari jonka ase oli käytössä oli paikalla mutta pakeni paikalta kun surmatyöt oli tehty.

Poliisi vain lähti liikkeelle siitä OLETTAMUS-LUULOSTA että isähän se AINA surmaa perheensä. Eihän se mitenkään vaari voi olla, vaikka kaikki johtolangat vaarin murhatöihin osoittaisivatkin.

Tappaja-vaarista on vaivihkaa tullut salakavala trendi.
Isoisä ja lapsi?what mikä yhdistelmä?? :O missä lapsen vanhemmat? :O
Kuulemma isoisä oli saanut tarpeekseen suomen valtiosta joka maksaa tukirahoja joka maahan, eikä halunnut että oma lapsi tulee elämään somalivaltiossa. Täysin ymmärrettävä teko
Oikein. Näin toimii kunnian mies.
Eihän tässä uskalla pian jättää lapsiaan edes isovanhemmille hoitoon enää.
Älä yleistä.

Taidatkin olla tavallista tyhmempi tapaus.
olipa yllätys.
Olisi hyvä tietää mikä oli iso-isän ja lapsen ihonväri? Sama vai eri? Mmm.....
Kesäisin vaikea sanoa oliko päivettymistä.
kEPU PETTI TAAS
Aikanaan tulee esiin mitä siellä on ollut takana, uskoisin että on ollut erittäin ahdistunut ihminen, joka ryhtyy tänkaltaisiin tekoihin..

Siinä on ehtinyt käymään asioita läpi moneen kertaan kun on lpsiparan kanssa kohti rataa kävellyt. Lapsi on varmaan kysynyt moneen kertaan että "mihin me pappa olemme menossa ja miksi".?
Mikään ahdistus ei aiheuta ihmisessä tappamista. Riivaajien vallassa ihminen vain voi tehdä tällaista pahaa.
jos Kreikka pyytää 100 miljardia,niin heti paikalla...
jos yksinhuoltaja pyytää 20 euroa kuukaudessa lisää,niin ei millään..
Lähijunan luo käy lapsi sylissään,
äiti nuori laulaen / lausuen:
Katsohan kuink valot junan nuo
sulle loistaa kutsuen.
näistä jutuista päätellen jonkin asteista puutos tilaa suomen kansalaisilla
onko "seleenin vähyyttä"...tai jotain puuttuuko meidän joka päiväisestä leivästä jotain...tutkimuksen arvoinen juttu....kun näitä tekstejä luen ja luulempa että
näistä tosi typeristä suurin osa tulee savo karjalasta....lähinnä kait kuopion ympäristöstä..
kataiselle syötetty lapsena paljon "seleeniä" ja siitä tullut tosi viisas ja fiksu.
koko kansan pääministeri...

hehe.
Tuokaapa minulle lastenlapsia hoitoon, niin...
Niin raiskaat sen lopullisesti, juu...
Vanhempien kannattaa hoitaa ihan itse jälkikasvunsa. Isovanhemmat ovat jo oman urakkansa suorittaneet. Aikuiset lapset käyttävät monesti härskisti omia vanhempiaan hyväksi esim. jatkuvalla lapsenpiikana pitämisellä.Ei ihme, että vanhukselle tulee bornoutti eikä enää jaksa katsella kurittomia kakaroita. Kysymys kuuluukin, kuka enää jaksaa hoitaa ja hoivata suomalaisia pikkupilttejä?
Mut kun ne isovanhemmat soittelee koko ajan, että tuokaa lapset hoitoon tms.
...vien ne katsomaan junia ja rekka-autoja.
kuoleman talkoot... liikkuuko sulla mitään päässä... NO EI LIIKU!!! turpaan sulle pitäis antaa ja 24/7
Tuo on Miehen puhetta. Turpiin vaan ja onnea jos ei puhe tehoa.
> jos yksinhuoltaja pyytää 20 euroa kuukaudessa lisää,niin ei millään..

Justiinsahan Arhinmäki nosti teitin kuukausittaista rahaa 25 eurolla.
http://www.taloussanomat.fi/politiikka/2011/06/24/100-euron-korotus-perusturvaan-onkin-vain-25-euroa/20118912/12

Arhinmäki itse väittää nostaneensa Perusturvaa 100 eurolla, mutta oikeasti siitä jää se 25 euroa käteen.

Viime viikolla Arhinmäki lähetti EU-pankkiireilla 12.5 miljardia euroa rahaa. Siitä potista jokainen köyhä jää velkapuolelle 2300 € verran. On siinä köyhällä oma rupeamansa, ennen kuin tuon on saanut maksuun Suur-Pankkiireille.

Tällaista tää nykyisen hallituksen valehtelupolitiikka on. Junan alle menemällä pääsee helpommalla.
No pientä se on työnväestön puolesta tehty työ.Aiva samanlaista elämöintiä kuin natseilla.Jopa samanlaiset punapohjaiset liputkin kummallakin puolella.
Suomi on ainoa maa maailmassa jossa ollaan kateellisia köyhille ja työttömille.

On aika tekopyhää itkeä siitä kuinka on niin kamalaa kun hädässä ja ahdingossa olevia ihmisiä hyppää junien alle, kun samaan aikaan ollaan vaatimassa pakkotyöleirejä työttömille ja kaikkien työttömyystukien poistamista.

Ensin ollaan niin vaatimassa työttömien ja muiden "loiseläjien" tappamista, mutta sitten kun niin käy, itketään kun on junat vähän myöhässä. "Menisivät luuserit muualle tappamaan itseänsä että tässä saa kunnon ihmiset käydä rauhassa töissä ja kaupassa."

Siinä se suomalaisten empatia on pähkinänkuoressa.
Kiukkuiset alipalkatut ihmiset katkeruuksissaan vihaavat pikistä aamu-unista nauttivia köyhiä.

Kiva lähteä aamuisin töihin, kun naapuri kuorsaa seinän takana. Etkä saa penniäkään enempää rahaa, kuin myöhään naureskeleva naapurisi.
Miksi ottaa lapsen kuolemaan? Jos itse haluaa elämän lopettaa. se on hänen päätös. mutta oman lapsenlapsen matkaan"!
Taivahan Jumala- kuka tuomoista voi ymmärtää ??
Millaiset vanhemmat lapsella vai oliko lapsi tyrkätty isovanhempien harteille? Mutta olisi toki voinut soittaa sossuun ja sanoa ettei jaksa enää lapsen kanssa.
Aika monikin lapsi on välillä isovanhempien hoidossa, eikä siinä pitäisi olla mitään ihmettelemistä.
vasurin perustulon kustantaa? Työhän teille ei tunnetusti maita ja sama sakki kiukuttelee jos työ karkaa ulkomaille. Kovin pitkälle ei sätkitä kun huomataan, että velaksi ei voi pitää hauskaa loputtomasti. Sinä päivänä et näe edes unta tuosta 2000:sta.
Sinä olet työttömille kateellinen. Oikeasti, myönnä vaan. :D

Vähänkö olet nolo pälli. Sinunkaltaisesi ovat heti ensimmäisenä potkimassa ankarasti toisia päähän ja sitten kiroilette sitä kun kaikki ei sitä päähänpotkimista kestäkään.

Kuinka moni elämässä pohjalla oleva masentunut työtön täällä muka pitää "hauskaa loputtomasti"? Olet kyllä vitun yksinkertainen juntti jos luulet että yhteiskunnasta syrjäytyneet viettävät jotain luksus-kulutusjuhlaelämää.

Sinä haluat kovaa yhteiskuntamallia mutta samaanaikaan haluat peittää sen seuraukset. Et pysty käsittämään sitä ettei kaikista ole miksikään koko elämänsä pelkälle työnteolle omistavia rottia.

Sitten sinä selität että "jonkun ne on työtkin tehtävä". Niin onkin, mutta oletko koskaan miettinyt miten paljon tehdään TURHAA työtä kaikenlaisen turhan pinnallisen materialismin vuoksi. Kyllä tässä maailmassa vähemmälläkin tultaisiin toimeen eikä aina tarvitse laskea kaikkea vain pelkän rahallisen arvon mukaan.

Niinkauan kun tämä yhteiskuntamalli on tätä pelkkää kovaa kilpailua toisia vastaan, tullaan näkemään lisää velkakriisejä ym. kurjuutta koska juuri tämä ankara ja armoton systeemi on se joka niitä "häviäjiä" luo yhä kiihtyvämpään tahtiin.

Sen sijaan että pidettäisiin huolta toisistamme, pitääkin ottaa aseet käteen ja tappaa heti kaikki jotka eivät enää pysy kiihtyvän tahdin perässä. Lopulta jää jäljelle vissiin vain robotit jotka tekee väsymättä aivan älyttömällä nopeudella ja tehokkuudella.
Toivoisin kansan saavan viisautta ja muuta. Useimmat kuolemaanjohtavat tapauksetkin ovat ihmeitä, jos oikein ajatellaan, ainakin onnistuneimmat, mitä tämä radalle ajautuneen lapsenlapsensa kanssa olisi nyt tehtävissä, ihmeparantumisia vai uutta yritystä vai luonnon valintaa, voimme ajatella tässä tapauksessa? Ollut todella vanha suvun pyrintö harjoittaa ...
Oikeesti toi oli hyvä toi 24/7 oikeesi .
Ja mitähän eroa on,jos äänestän vasemmistoliittoa tai natseja.
Tää on kauheaa ihan kuin ulkomailla...
Sairasta! Miksi ottaa alle 2 vuotias lapsi mukaan tuohon! Miksi ei voinut vaan tappaa itseään? Ja vielä loukkaantuneet molemmat erittäin vakavasti. Ja entäs se junankuljettaja. Minkäköhänlaiset traumat hän on saanut loppuelämäkseen?!
Mutta jos halusi tappaa lapsen ja itsensä, niin tietenkin se lapsi piti ottaa mukaan.
Hallitusko, tarkoitaaks se sitä porukkaa tuolla mäellä, missä akat viilaa kynsiään ja jätkät jakaa sulle mulle periaatteella. Huvitta koko sirkus, ja varmaan tämä Isoisä on ollut sitä mieltä, että turha jättä köyhää kärsimään. Totta on se ettei taaskaan ole autettu ajoissa, luin juuri, että Riihimäen juttuun sysätään rahaa 200000. Tämä kulunee terveiden sosialityöntekijöiden palkkoihin. Tukee se on tyhjänpuhuminenkin, tehtyä ei saa tekemättömäksi. Ammattitaitoa ei lohduttamiseen tarvita, vanhemmat joutuu kuitenkin elään asian, eikä siinä paljon palkka surijat auta. Onnea vaan yritykselle.
Taas huomaa, ettei täällä moni kirjoittaja tiedä mistään mitään. Miten niin muka Kokoomuksen johtama hallitus lisännyt itsemurhia???

Viimeisen parin vuoden aikana Suomessa on tehty vähemmän itsareita kuin juuri koskaan aiemmin. Esim. 1990-luvulla 1500 suomalaista tappoi itsensä joka vuosi (määrä oli noin 3% kaikista kuolleista), viimeisen parin vuoden aikana vain noin 1000 ihmistä on tappanut itsensä vuosittain, joku vuosi taisi olla vain 900...

Näyttää siis ennemmin siltä, että oikeistopuolueiden (aluksi Keskusta ja sitten Kokoomus) hallintokaudella itsemurhien määrä päinvastoin on laskenut roimasti =)

Eli turha syyttää Kokoomusta! Suomessa tehdään nyt vähemmän itsareita kuin koskaan! Media vain kirjoittaa niistä herkemmin kuin ennen...

"Lähde: Tilastokeskus"
Tässä tilastoa.
Suomessa on viimevuosina hukattu kuoleman käsite niin totaalisesti,että kun kuolemantapaus sitten osuu kohdalle,niin sitä ei osata käsitellä.Aletaan syyttelemään toisia.Tässä tapauksessa kokomuusta,jos myös muitakin puolueita.Kieltämättä voidaan tosin sanoa,että ei Suomessa poliitiikkojen viimeaikaiset toimet ole edistäneet milläänlailla ihmisten hyvinvointia.Päinvastoin kylläkin monessa asiassa menty huonompaan suuntaan,mutta se ei taas poista sitä tosiseikkaa,että kuolema on monelle Suomessa aivan sanoisinki abstratki-käsite.Miksi tähän on tultu,niin syitä on varmaan monia.Ehkäpä vasemmiston tuputtama oppi,että Jumalaa ei ole,kirkkoon ei kannata kuulua.Lääketieteen huima kehitys,joka saa meidät uskomaan kuolemattomuuteen.Yleensä vanhukset viedään laitoksiin pois kotoa kuolemaan.Kun ei nähdä,eikä ole mitään tajua,mitä kuolema voisi olla,niin siitähän sitä syytellään toisia.
Ajoin tuosta juuri puoli tuntia ennen tapahtumaa ohitse, veljeni lasten isoisä asuu 500 m päästä tapahtumapaikalta..viime yönä näin unta paikasta
Ihanko totta?

Vai että unta oikein näit?

Voi että,kyllä tuo olikin tärkeä tieto meille kaikille lukijoille,

Et taida olla penaalin terävin kynä.
Heikommat sortuu elon tiellä. Todella inhottavaa kun viattomia menee siinä samalla.

Sitä ei voi kieltää että nykyinen politiikka yllyttää itsemurhiin ja perhesurmiin. Politikot jakaa Suomalaisten rahoja ympäri eu:ta jotka sitten revitään tavallisten työntekijöiden selkänahasta. Kieroakin kierompi nykypolitiikka ajaa ihmisiä itsetuhoon.

Suomen laki ja oikeusjärjestelmä on mätä. Hallitus ajaa ihmiset ahdinkoon jota ei kestä kukaan loputtomiin. Ihmisellä ei ole paljon muuta vaihtoehtoa kuin tehdä oma valinta jatkaako hallituksen sätkynukkena olemista vaiko ei. Hallituksen toimet ja laki hulluuden kansalaisaivopesu on kansan ja kansalaisen taivuttelua ja sietorajan kokeilemista. Ei ihminen kestä nuijimista loputtomiin. Suomen kansa on lyöty kansa jota hallutus haluaa vielä rangaista kerta toisensa perään.
Hammaslahdessapa sattui aikanaan myös tapaus, jossa kiskoilla makaava mies jäi junan alle. Onneksi mies nukkui kiskojen suuntaisesti. Mies ei olisi välttämättä havainnut koko tapausta ellei olisi sattunut heräämään viimeisen vaunun kohdalla ja kohottanut jalkaansa. No, siitä selvittiin kipsaamalla.
Jos nykyaikainen diesel tai sähköjuna ajaa täysillä kiskojen suuntaisesti makaavan yli, sotkeutuu kiskoilla makaava jauhelihaksi junan akselistoon koska imuvoima on niin kova. Se on eri juttu jos juna on juuri lähtenyt asemalta eikä ole kerinnyt kiihdyttämäänkovia vauhteja, silloin voi ehkä hyvällä tuurilla selvitäkkin.

Ennenvanhaan tuolla lailla höyryveturin alle jäänyt saattoi selvitäkkin kun höyryvetureissa maavara oli suurempi ja nopeudet paljon pienempiä.
Kiskojen suuntaisesti makaamalla on paljon todennäköisempää selvitä hengissä. 100% varma kuolema tulee silloin kun makaa radalla poikittain niin että pää ei mene yli radan. Pää raiteelle oikein sijoitettuna ei uhri edes ehdi tajuamaan mitään muuta kuin sen että juna lähestyi, mitään kipua ei ehdi tuntea. Selvitä voi vain jos junan kuljettaja pysäyttää junan ajoissa tai itsemurha kandidaatti vedetään pois radalta, tai uhrille tuli pupu pöksyyn ja keskeyttää itsari yrityksen ajoissa.
NIINKÖ
Onneks ei nostanu päätänsä, siitä ei kipsaamalla oltas selvitty:??
Poliitikot herätkää. Te teette pahoinvointia tähän yhteiskuntaan.
Pelaatte isoilla rahoilla,mutta rahat ovat kansan,eivät teidän.
Ettäs kehtaatte
MÄHÖLEHMÄ +SYLKI KÄTEINEN siinä syy.....
No tuskin se kokoomus, on isoisää neuvonut tekemään tuon teon. Kansa on itse äänestänyt puolueen hoitamaan asioitaan, ja sillä siisti, ei kannata valittaa, jos kuuluu niihin vajaa 30%, tietty asia on, ettei kaikkia voi miellyttää. Suomi on Eu:n jäsen, ja on ollut alusta asti nettomaksaja, kyllä se pää tulee vetäjän käteen ja kansan käsi ei enään olekaan karttuisa. Liitytään Natoon vaan ja luullaan, että saadaan Ameriikasta apuja , niin kun viime sodassakin, elikkä - ei mitään, paitsi ,että rikkaitten aikamies kakarat paineli sinne välttääkseen kutsunnat. Natosta saadaan taas yksi maksu lisää. Toinen asia on sitten tuo itänaapuri, mitähän tarkoittaa vastatoimilla Putin. Luultavasti jää taas tälle puolelle kaikki vientikaupan tuotteet, ja pidemmäksi aikaa kuin viimeksi, kun stupido aukaisi suunsa. Tai sitten jotai muuta, kysykää Kekkosen ainoalta luotetulta Väyrysen Paavolta, Tietää kuinka homma hoidetaan.
Pitäs ylläpidole tehdä valitus näsitä sairaista viesteistä, joita jotkut tänne edes KEHTAAVAT laittaa koskien todella kipeää ja vakavaa asiaa.

Kehotan kaikkia empatiakyvyn omaavia, ns. " normaaleja" rukoilemaan asianosaisten puolesta.

Törkyviestittelijät osoittavat oman tyhmyytensä. Elämällä on tapana näpäyttää.
MENSAlainen, joo mä oon samaa mieltä. Sinun täytyisikin keskustella jossain muualla,mieluiten semmosella suljetulla...
TV-luvan omistajan protesti YLEn juhannusjunaa vastaan!
Olikose miesjuna, joka oli täynnä kansanedustajia?1
Kolme eläköön huutoa hallitusellemme, joka ajaa ihmiset ahtaalle!

. ja tutkittaa aselain säätämisen sijaan sitä, ettei kukaan vain riko Veikkauksen monopolia, jos esim. nuori perustaa yrityksen Internettiin..

... voisiko kusipäisempää hallitusta olla ?!
Miksi veturinkuljettaja ei HETI PYSÄYTTÄNYT vaikka myönsi nähneensä ensin kyykyssä olevan miehen aidan sisäpuolella lähellä kiskoja. Kyllä kuljettajan olisi pitänyt ymmärtää mitä kohta tapahtuu eikä ajaa vaan ja odottaa ..mitä tapahtuu.
Mielestäni junan kuljettaja syyllistyi teollaan päälleajoon koska näki tapahtuman jo ennakolta eikä pysähtynyt. Kuljettaja on saatettava vastuuseen teostaan.
Vaikka yhtion omistaa valtio se ei tarkoita sitä etteikö kuljettajan tule tehdä kaikki voitavansa estääkseen päälleajon. Mikäli VR n omistaisikin yksityinen liikenne yhtiö niin kansa tuomitsisi teon. Mutta kun valtio omistaa VR n niin ajatellaan ..hys,hys.
mene homo hoitoon tai eduskuntaan.. siellä et ole vaaraksi ihmisille,..
Vitsi, mitä aivottomia apinoita täällä kirjoittaa niin karmeata tuubaa, ettei noita kannata edes kommentoida. Jos on laho päästään kannattaisi mölyt pitää mahassaan.
Olen aina ollut sitä mieltä, että sadasta prosentista 15 % terveitä ja loput pipipäitä. Koko aika vahvistuu tunne, et oikeassa olen. Mihin tämä maailma on menossa? Sairaita ihmisiä joille ei riitä se, että päättää omat päivänsä vaan pitää haalia viattomia mukaansa. Ei kukaan voi sairasta auttaa, jos hän ei itse tai lähimmäiset osaa hakea apua. Pidetään kulissit yllä, juu kyllä meillä menee tosi hyvin. helvetti eihän tuolla kadulla kohta uskalla liikkua, saa pelätä jo varjoonsa. Sitä en ymmärrä miten tässä keskustelussa vedetään politiikka mukaan tai mennään henkilökohtaisuuksiin.. Onko se tervettä vastaan ihan itse EI OLE.
Olet väärässä, pipipäiden osuus on yli 99 %.
AI KAMALAA MITÄ MEIDÄN IHANASSA SUOMESSA VOI OLLA.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
toivottavasti selviävät huh hui. Yerkuin mummeli
Kun 'napsahtaa', niin 'napsahtaa'... päässä. Sille ei välttämättä mahda yhtään mitään.
Siinä taisivat molemmilta raajat napsahtaa irti.
Saavat elää ilman niitä sitten.
" Vantaalla aikuinen mies ryömi raiteille pieni poika sylissään. Molemmat loukkaantuivat erittäin vakavasti jäätyään junan alle.
Poliisi vahvisti IS:lle iltapäivällä, että mies oli lapsen isoisä. 2-vuotias poika ja hänen 59-vuotias äidinisänsä loukkaantuivat erittäin vakavasti.

Poliisin mukaan isoisä meni junan alle luultavasti tarkoituksella.

Päivystävän palomestarin Ari Koivun mukaan veturinkuljettaja oli havainnut miehen asettautuvan kiskoille lapsi sylissään, kun juna oli lähtenyt Myyrmäen asemalta.

- Kuljettaja huomasi kyykyssä olleen henkilön kiskojen vieressä pylvään juuressa. Hänellä oli pieni lapsi, muutaman vuoden ikäinen poika, sylissään, kertoo päivystävä palomestari Ari Koivu.

Sähköpylväs sijaitsee rataa reunustavan verkkoaidan sisäpuolella.

Tapahtumat saivat vielä kamalamman käänteen.

- Henkilö ryömi, konttasi kiskoille päin makuulle ja jättäytyi siihen lapsen kanssa.

Kuljettaja ei pystyt estämään törmäystä. Lapsi ja aikuinen ihminen jäivät junan alle.

Ilmeisesti kuljettaja soitti heti apua paikalle.

- Aivan lähellä oli poliisipartio, joka saapui kohteeseen ensimmäisenä. Ensimmäisten hoitoyksiköiden ja pelastusyksiköiden tultua kohteeseen tehtiin hätäsiirto, ja saatiin nämä henkilöt pois kiskojen välistä.

Molemmat loukkaantuivat erittäin vakavasti.

- Tämä raiteille ryöminyt vanhempi henkilö oli niukin naukin hengissä, kun saimme hänet hätäsiirrettyä junan alta. Myös lapsi oli hengissä. Vanhempi henkilö siirrettiin välittömästi jatkohoitoon ambulanssilla ja lasta jäätiin hoitamaan tilannepaikalle hetkeksi.

Poliisi tutkii tapausta lapselle sattuneen turman osalta henkirikoksen yrityksenä".

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288479757803.html

Hälytys tapahtuneesta tuli pelastuslaitokselle kymmenen aikaan.

Törmäys sattui muutaman sadan metrin päässä Myyrmäen asemasta Louhelan suuntaan.
Jossakin yleisöpalstalla arvuuteltiin,
että voisko olla vaikka kunniamurha ! ???
Miehen etnisyys jos tiedettäis...
Nyt saa luvan loppua tuo termi *Kunniamurha*!!!!!
Tilalle otettakoot HÄPEÄMURHA!!!!!!!
Todella hyvä ehdotus!!!
Kunnialliseksi mielletty teko muuttuu heti häpeälliseksi teoksi.
Miljoona köyhyysrajalla elävää ja näköalatonta politiikkaa harjoittava johto on saanut aikaan melkoisia tapahtumia Suomessa.
kannattaisikohan poliitikkojen vihdoinkin suunnata katseensa omiin kansalaisiin.ei se että aina leikataan oman maan asukeilta onnistu pidemmän päälle.suomi on hoitanut asioitaan joten miksi suomen kansalaiset joutuu kärsimään muiden ylitse varojensa elävien maiden takia. minua ainakin rasittaa jatkuvat esim kreikasta uutisoimiset,hoitakoon kreikka omat sotkunsa ei siitä suomalaisille pidä joka uutisessa toitottaa.suomi on pieni maa jonka ei tarvitse maksaa isojen ja rikkaiden maiden sotkuja.
Kreikan väkiluku 10 milj., Espanjan 50 milj., siestalla aikaa miettiä varojen sijoituksia, valtioilla paljon varallisuutta, Espanjalla on kuninkaat ja hovit. Siniset uimavedet, lämpöä ja kypsiä hedelmiä, ympäri vuoden.
Mut sit me 6 milj. lähdetään aamukuudelta syksy- ja talvipimeään työmatkaa tekemään ja tullaan illalla pimeällä loppuunväsyneenä takas kotiin keittämään kuoriperunaa, lapset olleet yksinään.Kesälläkin palellaan.
Voi näitä ihmiskohtaloita... täällä totalitäärisen sosialismin EUkkulassa ja sen Pohjoisimmassa territoriossa, Suomessa.

"Vantaalla kadoksissa ollut, noin 20-vuotias nainen on löytynyt. "

"Poliisi käynnisti naisen etsinnät maanantaina ja oli pitkin tiistaita hyvin vaitonainen tapauksen yksityiskohdista. "

Jos olisin elokuvakäsikirjoittaja.... yhdistäisin nämä kaksi tarinaa.

No... tämä ei ole kuitenkaan elokuvaa. Valitettavasti.

http://omakaupunki.hs.fi/paakaupunkiseutu/uutiset/katoamismysteeri_ratkesi-nuori_nainen_palasi_kotiin/?ref=tf_iOKisboksi_news_p2
Sinulta puuttuu useita eri yhteyksiä päästäsi mitä tarvitaan järjenkäyttöön.
Katsokaapa elokuva "Hurmaava joukkoitsemurha" tai lukekaaps se Arto Paasilinnan kirja, siinäpä selitystä suomalaisten pahoinvointiin!
Minä olen 58 v ja voin jatkuvasti pahoin yhteiskunta voi pahoin ja kaikkilla on jotain valittamista, voikohan sivujen stalkkaaja taas pahoin? Kun keskeytti viestin. Vali,Vali. Ja toi uuski provo.
Näitä tapauksia on siis todella mahdotonta estää tai ennakoida! Eihän tuo ollut mikään onnettomuus vaan tahallinen ilmeisesti itsemurha/murhayritys...sääliksi käy lapsen vanhempia,olisi pappa vaan mennyt yksikseen junan alle! Elämä on julmaa eikä näitä yksittäistapauksia voida koskaan täysin estää sillä maailmassa aina on ja tulee olemaan mieleltään sairaita ja jos täällä ei halua/jaksa elää niin saa sitä itseltään hengen riistää mutta ei siihen pidä vetää muita mukaan sillä se on todella raukkamaista ja anteeksiantamatonta mutta sitähän nämä mieleltään sairastuneet ja järkkyneet eivät ymmärrä ! (esim Breivik joka laittaa mielisairautensa jonkin aatteen syyksi..)
Veturikuljettajan kauhunhetki, näkee näkymän lopunelämänsä. Voiko enää edes toimia veturinkuljettajana? Kauheaa!
Minä toimisin samalla tavalla veturinkuljettajana kuin ennenkin jo seuraavassa työvuorossa. Miksi tuota pitäisi jäädä märehtimään? No akat tietenkin, mutta oletan että kuljettaja oli mies.
TODELLA typerä viestiketju. Kannatetaan poistoehdotusta.
Kannatan SINUN poistamistasi.

Hyppää junan alle.

HOP HOP!
korvilles,---juntti!
Kyllä viestien sävy olisi AIVAN toinen mikäli VR olisi yksityistetty. Heti oltaisiin syyttämässä yhtiötä. (Ajetaan vaan rahankiilto silimissä) jne.jne.
oli taas liikenteessä?
tuo on todella kumma juttu, olisin ymmärtänyt itsemurhan... mutta LAPSEN kanssa tuo oli erittäin ääliömäistä!
joo joo mun näkökulma tähän on että TYHMÄ UKKO JOKA LAPSEN KANSSA RYÖMII JUNAN ALLE!!!
Tästä viestiketjusta tulee taas se perinteinen suoli24 ketju johon ei kannata osallistua
tappajavaari vantaan gyrbämuftina? Onko kyseessä juuri se tyyppi, joka on gyrbä pystyssä GYRBÄHOMMISSA ennenkin ollut lapsia jahtaamassa näillä tienoilla? Tapaus kyllä SETApiireissä tunnetaan.
Oliko vaarilla heppi kovana lasta junan alle työntäessään?

Vai juuri siinäkö piili tappohommien motiivi, ettei heppi enää heilunut?
Sinipuna + virheet (kokoomus, demarit, vihreät) = varma tuho.
Eihän tämmöinen voi olla mahdollista kun meillä on presidenttinä Sauli Niinistö. Eikö kaiken pitänyt olla auvoista ihanuutta?
Kuvittele vaan, mitä olis, jo solis homo-Haavisto????+ :D:D:D:D
mamu
Toivottavastii saadaan molemmista elimet talteen kun eihän ne tuosta selviiä.
lausunnon mukaan ukolla viuhui mulkku hypätessään junan eteen.
Miten täältä SAKlandiasta pääsee pois?
Hyppäämällä ylikulkusillalta moottoritielle rekan eteen.

Siinä seuraava MEGATRENDI. Näyttävästi ja ryminällä. SUUREN MAAILMAN MALLIIN.

Suomi ei ole nousukiidossa vaan syöksykierteessä. MUTTA LÄHTÖ SE ON KOMEE.
Tais olla SSRI-lääkitys vaarilla.
Taisi olla Viagra lääkitys.
Rakas ylläpito, arvoisat sheriffit!! Sensuroikaa nyt kaikki, joka puolueen politiikka pois tämmösestä ketjusta ja KAIKKIIN väestöryhmiin kohdistuva vihapuhe, niin ulkomaalaisiin kuin perussuomalaisiinkin.

Hiljaiseksi vetävä surullinen juttu, mutta kyllä mä ymmärrän niitäkin joille shaiban jauhaminen on defenssi pahaa maailmaa vastaan..
KUOLI saatana!
NIINPÄ!!! mitä mieltä olette mr. raccoonin dubstepistä? siiitä on tullut youtuben suuri hitti ja kiiinnostaisi tietää mistä tämä bassdropin kuningas on peräisin?!?!

Erittäin positiivinen yllätys tämä mr.raccoon. Olenkin odottanut toista skrillexin kaltaista nykymusiikin mestaria. Tämä kyllä päihittää kaikki edelliset musiikin taitajat! TYKKÄÄN!
Työnnä perseesees
noniiieeenngngngn olenkin odottanut keskustelua tästä aiheesta
Vaari on tavis suomalainen, mutta mikä on lapsen ihonväri?
Jospa lapsi on vääränvärinen, eikä persu-vaarin kunnia vaan enää kestänyt tätä häpeää?
Vierittäisin syyn aika pitkälle yhteiskunnassamme vallitsevasta häiriötilasta ja hädästä yltiöpäisen euron ehdoilla elämisen syyksi, joka ikäänkuin irrottaa ihmiset perinteisestä suomalaisesta identiteetistä.
Olemmeko vuosiin kuulleet poliitikkojen pitävän huolta suomalaisista ja heidän murheistaan. Ei, kaikki aika on mennyt siihen,miten saadaan kuralla olevat euromaat rahoitettua ja miten rangaistaan kansalaisiamme, jotka uskaltavat arvostella lepsua pakolaispolitiikkaamme.
On mielen häiriössä täytynyt olla en ymmärrä tapausta muuten.Isovanhemmille lapset ovat silmäterä ilo joita haluavat hoitaa avustaa lapsen vanhempia.Osanottoni läheisille.
Kyllä se on oikeistopolitiikalla paljon tekemistä pahoinvoinnin lisääntymisellä. Markkinatalouden peruspilareihin kuuluu yksilön korostaminen, josta seuraa vääjäämättä oman edun tavoittelua ja ajatusmallia jossa vahvat pärjäävät ja heikot sortuvat. Vahvempi syö heikomman -poltiikalla ei eletä onnellisesssa yhteiskunnassa. Tämän yksilökäyttäytymisen päälle on helppo rakentaa markkinatalous jonka pääasiallinen tehtävä on tuottaa omistajille voittoa hinnalla millä hyvänsä. Ennen peloteltiin Jumalalla, nykyään kun se ei oikein toimi pelotteena toimii mm. terrorismi. Sotia ylläpidetään, joukkovoima minimoidaan ( esim ammattiyhdistysliikeet), julkinen terveydenhuolto, bisnes sun muu yksityistetään kommunismin nimissä jne. Harvalla on edes tietoa mitä tarkoittaa tietyillä laeilla säännöstelty valtiomuoto. Ihmisen energiasta kuluu huomattava osa periaatteessa naurettavien asioiden järjestelyihin ja elämän ylläpitämiseen. Sontaa hukkuvalla energialla voisi esim pyrkiä olemaan onnellinen. Markkinatalous -ajattelu on myös saanut ihmisen luulemaan, että on onnellinen kun on Audi ja omakotitalo, tietenkin velaksi. Stressi lienee korkeuksissa kun "onnellisuus" on velkarahalla tuotettua ja työpaikka voi mennä alta ensi viikolla. Ei riitä että persaukinen kansa kuluttaa, he tuhoavat myös muiden ihmisten ympäristöä ja lisäävät ekokatastrofin läheisyyttä, hermoheikkoina aiheuttavat ympäristössään autokolareita, työpaikkakiusaamista, yhteiskunnan varoilla maksettavia sairauskuluja, lastensa onnetonta elämää, naapurihäirintää .... jne. Maapallon alasta 50% on 15v kuluttua ihmisen kansoittamana, joka tarkoitaa jonkinlaista ekokatastrofia - ja pelkästään sen vuoksi että ihminen kuluttaa koko ajan lisää oman tyhjyytensä täyttämiseen. Että kyllä se oikeistopolitiikka ruokkii pahaa oloa. Ennenkö kukaan 35v omastamielestään pätevä yhteiskuntakriitikko avaa suunsa, neuvon miettimään pari kertaa ja kaivamaan oikeata tietoa asiaoista eikä elämään mustatuntuutiedolla. Lukeneempien seurassa osoitatte vaan oman typeryytenne.
Näinhän se vain on!
Sinällään olisi mukava tietää, mikä hänet tähän tekoon todella ajoi. Sen sijaan että lähdettäisi purkamaan tilannetta alkutilanteesta, niin pompataan heti päättäjätasolle osoittamaan sormella. Kysymykset miten ja milloin ovat kyllä selitetty, mutta kysymys miksi välivaiheineen lienee tutkinnassa vielä hyvinkin avoinna.

Ikäviä luettavia nämä, mutta toivottavasti syy edes jotenkin selvinnee :)
kusta ja spermaa.

Sitä se teettää, sitä teettää. Joopa joo.
Karmeita tarinoita nämä yleistyvät surmat, jotka aiheuttavat tämä kieroutunut yhteiskuntamme ja ihmisten henkinen kieroutuminen sekä itsekeskeisyys.
Vain rahaa palvotaan ja ahnehditaan, kaiken pitää myös olla aina hauskaa ITSELLÄ.
Siinä jää muut huomiotta.
Kun eläkkeet, ym. peruspalvelut menevät jatkuvasti kehnompaan suuntaan on jälki juuri tätä.

Sanoi Katainen ja muut Kokoomuslaiset mitä tahansa, kieltääkseen tosiasiat.
Minä myös heti miettimään, että olikohan pedofiili.
Taidat itse olla, kun sellainen heti mieleen tulee.
Sinulla on omakohtaista tietoa.
Tälleen olisin ennen itsekin tokaissut, kunnes viime vuosina olen joutunut tajuamaan, että niitä pedoja ihan aikuisen oikeesti on vaikka kuinka paljon ja keskuudessamme ja ne tekee töitään aktiivisesti.
että kansa saa sellaiset päättäjät ja viranomaiset kuin kansa on ansainnut.
Pitänee paikkansa tätäkin ketjua tutkillessa..... otatko itse vastuuta? Kyseenalaistatko? vai menetkö vain mukana ja luulet että enemmmistö on oikeassa?

Yrittikö isoisä pelastaa harhaisuudessaan lapsenlapsensa TEILTÄ?
Kaikenkaikkiaan järkyttävä teko taas kerran!!!!! Monenlaista spekulointia teon motiivin suhteen on lukemani mukaan esitetty. Ottaisinkin tässä yhteydessä puheeksi maassamme toimivan?? psykiatrisen laitos- sekä avohoidon . Valitettavasti sillä saralla mennään jatkuvasti huononpaan suuntaan. Avohoito ei kasvata palveluitaan samaan tahtiin kuin sairaansijoja vähennetään. Tämä on todella pelottavaa, sillä yhä enemmän psyykkisesti sairastavaa väestöä jää avun ulkopuolelle. Nämä laajennetut itsemurhat ja "puukotti tuntematonta vastaantulijaa" ilmiöt senkun vain lisääntyvät jatkossa.... Valitettavasti!!!! Ja syyttömät ihmiset kärsivät!!!!!
Ongelma on puolen miljoonan masentuneen joukko.

Kun lääkkeitä ei voi käyttää ja terapiaa ei kaikille voida kustantaa niin heikoilla ollaan.

Pitäisi kysyä miksi masentuneita on niin paljon ja mitä voitaisiin tehdä tilanteen korjaamiseksi.

Kun perheessä ei ole isää tai äitiä iltaisin kotona ja kasvatus on myötäilyä niin ei kai muuta voi odottaa. Koulu ei voi korjata vanhempien tekemiä virheitä.

Kun lapset eivät edes elä reaalimaailmassa vaan pelaavat pelejä ja kuvittelevat pystyvänsä mihin tahansa niin eipä ihme että todellisuus yllättää kun ei löydy työtä tai opiskelupaikkaa.
Miksiköhän kommenttini psykopaattien säännöillä toimivasta maailmasta tämän konttaajan masennukseen ja näiden tunnevammaisten osuuteen kansansairauden puhkeamisessa (masennus) piti poistaa? Ei kai vaan mikään pikkusieluinen ihmisraunio pyytänyt sitä poistettavaksI?

Ainakin se näytti aiheuttavan narsistisen kriisin jollekin palstan tunnevammaiselle nykymenon kannattajalle, mitä noista yllä olevista häpeä-kommenteista voinee päätellä...

Surullinen tapaus, jossa ei saa unohtaa tätä että MIES KONTTASI JUNAN alle. Tuo saattoi hyvin olla poliittinen kannanotto.
Ja ennenpitkää se tulee siitä vähästäänkin pääsemään linnassa. Onneksi !
Polttihan se yksikin mies itsensä Kreikassa. Kyllä näitä alkaa tulemaan Suomessakin niinkauan kun Jutta ja Jyrki heittelee rahaa Suomesta pois. Itsemurhatilastot tulevat kasvamaan, jopa tuplaantumaan kun tosilama iskee Suomeen, nyt peltaan vain aikaa ennenkuin se tulee. Suomessa tehdään nykyään noin 1000 itsemurhaa vuodessa, eli tosilaman aikana 2000, ja osa niistä laajennettuja (perhe mukaan). Se tarkoittaa noin 10 000 laman takia tapettua vuodessa.
Suomessa tehdään itsemurhia paljon enemmän kuin Kreikassa vaikka olemme rikkaampia kuin koskaan. Mistähän sekin kertoo?

Suomalainen ei taida osata ratkoa ongelmiaan tai hakea apua vaan otetaan ensin pullo viinaa ja sitten lääkkeitä tai ammutaan laukaus päähän.

Ongelmaihmisiä eli mielisairaita on Suomessa miljoona joten kaikille näille vammaisille ei voida järjestää tukea ja terapiaa ympäri vuorokauden.

Kun maassa on vain 2.5 miljoonaa elättämässä loppuja 2.7 miljoonaa niin ei ole mahdollista antaa sosiaalitukien varassa eläville luksuselintasoa vaan on tyydyttävä vähempään.

Onneksi Suomesta saa aina muuttaa pois omaan onnelaansa jos kokee että muualla on paremmin. Suomessa saadulla koulutuksella voi monessa maassa pärjätä hyvinkin.

Jos kokee että elämä ei ole elämisen arvoista ja on saanut vielä ammattiauttajan tukea niin aina voi tehdä omat ratkaisunsa muutamalla metrillä köyttä.

Kaikkien ihmisten elämä ei varmasti ole hohdokasta filmitähden malliin ja ei koskaan tule olemaankaan joten miksi sitä turhaan jäisi tänne kitumaan jos siltä tuntuu.
Suomen itsemurhaluvut ja bruttokansantuote olivat korkeammat kuin koskaan aiemmin vuonna 1990 eli juuri ennen lamaa.

Jostain kumman syystä laman aikana itsemurhien määrä lähti rivakkaan laskuun joka on jatkunut näihin päiviin saakka (ks. http://www.findikaattori.fi/fi/10).

Talous on taas lähtenyt nousuun niin että olemme rikkaampia kuin koskaan ainakin bruttokansantuotteella mitattuna (ks. http://www.findikaattori.fi/fi/2).

Mikä siinä on että kansalainen hamuaa aina vaan enemmän? Kaksikymmentä vuotta sitten ei valitettu aivan kaikesta niin kuin nykyään.

Suosittelen valittajille matkaa vaikka Afrikkaan niin näette oikeasti millaista on köyhän ihmisen elämä.

Kaikkein paatuneimpia sosiaalikommareita tämäkään tuskin muuttaa.
Pikku lapsi on pahasti vammautunut. Murhamiehestä ei ole paskaankaan väliä.

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2012062715764308_uu.shtml
Siinä voi käydä noin kun yrittä tappa itsensä ja muita: huomaa, että elämä ennen olikin helppoa. Saattaa vaikeasti vammautuneena tulla vaivoja ja ongelmia, joista ei aikaisemmin tiennyt mitään.
Eräässä sairaalassa. Eräässä kaupungissa. Makaa vanhainkodissa kuvankaunis mies letkuissa. Neliraajahalvaantunut. Puhekyvytön. Järki kulkee.
Mies on maannut laitoksissa jo yli kymmenen vuotta.

Syy:

Suomalainen mustasukkaisuus.

Tyttöystävä jätti. Mies yritti syyllistää tyttöä ja tehdä itsemurhan. Miehen kaveri oli paikalla ja Elvytti.

Että sitä se sitten on suomalainen rakkaus. Maata letkuissa loppuelämänsä ja kuunnella radiota?

Herätkää suomalaiset.

Toista ihmistä ei voi, eikä saa omistaa.
Miehen ikä? Tällä hetkellä 30 vuotta?+
Teko hetkellä hän oli parikymppinen nuorimies. Peruskysymys on, mikä mättää suoalaisessa kasvatuksessa?
Aivan varmasti näitä vammautuneita nuoria on monissakin laitoksissa.
Mikä mättää kasvatuksessa? Väärä kysymys. Ei tässä kasvatuksesta ole kysymys.
Mun mielestä toi ei ole itsemurha, vaan raukkamainen LAPSENMURHA, ei edes selkärankaa kantaa vastuuta teoistaan, vaan yrittää tappaa itsensä samalla. En lähtisi tätä sotkemaan yhteiskunnallisiin asioihin ja lamoihin, vaan uskon miehen olleen mielenterveysongelmainen.
Koittakaa kestää, lapsen omaiset.
Murha? Onko joku kuollut? Kuka?
Suomalainen maailman-/ elämänkuva on sairas. Johan se on aikaisemminkin nähty. Suomalainen mies ottaa haulikon kirveen, puuko. Tai sitten nyrkki verissä mennään että " perkele, mun kakaroiTa ei oteta, muut kuoloo!" Tässä tapauksessa olisiko jo patukin asialla, samoin mielin?
Sairas on tämän maan mieskansa, naiset myös. Olisiko asia jonkin puuttua ylemmältä taholta suomalaisten kulttuuriin ja käyttäytymiseen. Mutta pappapressa jolla on nukke vaimona tuskin osaa ja taitaa tapoja ja sanoja vaikuttaa kansaan rakentavasti.
Tuo viestisi se vasta sairas on. Ihmissuhteet ovat ihmissuhteita ja jos jotain oppisit niin katsopa vaikka areenalta a-studion Rakkautta vai lumeliitto... jospa jotain opit ihmissuhteista. Ei ne mene niin kuin sivulliset luulevat.
Luitko edes aloitusta?
Ihannoit vain utopiaa, etkä halua myöntää ongelmaa?

Totuushan on, että tältä valtiolta puuttuu vahva ja pätevä johtaja. Mutta se ei ole se pahin ongelma, vaan jokin on pahalla suomalaisessa kasvatuksessa, jos parikymppinen mies tekee tämän. Ja miten paljon heitä makaa hoitolaitoksissamme?
Eikä suku edes käy katsomassa.
SaaTanan prinsessaunelmoijatkin. Jokos Kauniit ja Rohkeat jäivät tauolle? Ei hätää. Hölmöt maksaa Dallasia 1970-luvun alusta filmattua paskaa. Muistutus: JR Ewing näyttelijä on jo vainaa. Että silleen. Kohta suomiladyt vaihtaa hiihtopuvut lepakkolahkeisiin. : Jälleen kerran. :D
Parempi presidentti nyt on kun entinen maanpetturipressa suosi sairasta seta kulttuuria, kommunistista maailmankuvaa, sosiaalipummien haalimista Suomeen, pyrki tuhoamaan maanpuolustuksen toimillaan ja halveksi sotaveteraaneja. Onneksi päästiin mokomasta pirusta eroon. Joutaisi koko syöpäläinen maasta karkotettavaksi.
Jaa a, eli murhanyritys. Saako siitä Suomessa nykyään ehdotonta, vai pääseekö sakoilla?
Romanimies Waldemar jäi kauan sitten vartioimattomalla ylikäytävällä junan alle. Eukkonsa Wiivi ainoa silminnäkijä selittää poliisille:

Näin kun Waldemar söi eväitään ratapenkalla. Kun juna tuli, se suorastaan koukkas ja vei Waldemarin.
taas yksi hullu meni junan alle ja vei lapsenlapsensakin mukana----miksi mennä toisen hmisen työmaalle tappamaan itseään-------------junankuljettajaa tulee eniten surku tässä tapauksessa----heille kova paikka kun joutuvat ajamaan ihmisen päälle junalla joka ei pysähdykään metrin päähän
FANTASTISTA!
Toivotalkoot ovat jo hyvässä vauhdissa, vaikka tämä kyseinen perhesurma epäonnistuikin.
Tämmöisiä ne ovat. Ei tarvitsisi yhtään sääliä vaan antaa nyrkin puhua korkeaa veisua ja hakata se sairaalaan aina uudestaan ja uudestaan.
Tuollaisen nyrkityksen takia isoisästä ehkä tuli tuollainen.
Aivan hirveä juttu :(.En tiedä uutisoidaanko näistä enemmän vai tapahtuuko näitä kokoajan?
No tämä teko vaikuttaa aivan taas tahalliselta muttei ehkä viimeisenpäälle
harkitulta.
Aina ei ihmisen tekoihin löydetä sopivaa syytä edes asijantuntijavoimin vaikka jokin
syy/seuraus yhteys varmasti kaikessa on.
Usein ei tekijä itsekkään pysty kertomaan mitään järjetöntä tai järkevääkään syytä
poliisi kuullusteluissa tälläisissä tapauksissa.
Joten ne tuppaavat jäämään arvoituksiksi vaikka kukaan ei kuolisi.

Muistuu mieleen kun eräs sotaveteraani käveli Mikkelissä Suomenpulustusvoimain
lippujuhla paraatissa Leopard panssarivaunun telakettingin alle ja sai surmansa.
Ilmeisesti junankaan alle ei aina kuole vaan voi jäädä myös kitumaankin?

Mielestäni Suomessa eriarvoistaminen ja mm.rikkaitten ja köyhempien
väliset tuloerot ovat omiaan aiheuttamaan sellaisia ongelmia joitten
seuraukset saattavat olla näinkin hirvittävän rajuja.
Kosto tuskin on motiivi tässä mutta jotain kohtaan kummiskin ehkä on?
Voi olla niin ettei rikas hyvätuloinen välitä muusta kun...?
Ja tekee huomaamattaan haluamattakaan tietää jonkun muun elämästä
ainakin välillisesti helvettiä joka taas johtaa epätoivoisiin usein viimeisiin tekoihin.

Asiaan olisi saatava muutos jossain muualla kun missään ministeriön tutkintalautakunnassa tai huu-haassa.
ERÄS valitti että Jeesus sallii pahaa lapselle.Asia on niin että Jumala kerran hukutti ihmiset vedenpaisumuksellla koska ei voinut kestää heidän pahuuttansa. Jumala pelastaa kerran vain Häntä kuuliaisesti seuraavat, siitä palkkana on taivas, pahoille on oma paikkansa. Katsokaa tarkoin kuinka vaellatte ei niinkuin tyhmät vaan niinkuin viisaat, määrämpää on sen mukainen ja armonaika loppu. on siis kaksi tietä ja kaksi määränpäätä, valitse, ikuisuus ei lopu koskaan eikä puolta voi enää vaihtaa kuoleman jälkeen....
Voi lapsi parkaa.
Mun mielestä näiden ihmisten, jotka ajautuvat tälläisiin epätoivoisiin tekoihin nimet pitäisi tatuoida syyllisten otsaan mm. urpilainen, ihalainen ym. jotta muistaisivat mitä hyvinvointivaltion alasajo tarkoittaa.
 /   /  / Aikuinen jättäytyi junan alle lapsi sylissään!

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta