Suuri ikäero! (+20vuotta)

ellinoora1986

Olen tällä hetkellä aivan korviani myöten ihastunut itseäni 26-vuotta vanhempaan mieheen. Olemme molemmat vapaita, joten sen suhteen ongelmaa ei ole. Tämä ihastukseni on kaikkea, mitä vaan voin toivoa. Kuitenkin minua mietityttää. Hän on äitiäni vanhempi sekä hänellä on minua vanhempia lapsia. Olen umpikujassa enkä tiedä mitä teen. Tunteet sanoo, että anna mennä, katso, kokeile miten käy. Mutta järki taas käskee panemaan suhteelle stopin.

Onko muilla vastaavia kokemuksia suuresta ikäerosta? Ja nyt tarkoitan yli 20-vuoden ikäeroa. Haluaisin kuulla kommentteja ja kokemuksia.

61

9825

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tre56rtfg

      "Järki" eli vapaasti suomennettuna toimiminen niin kuin oletat "ihmisten" odottavan sinun toimivan, on yliarvostettu juttu.
      Tietysti voit kääntää selkäsi tälle miehelle "yleistä mielipidettä" arkaillen - mutta samalla voi sivu suun mennä jotain ainutlaatuista. Voit alkaa seurustella enemmän itsesi ikäisen miehen kanssa - mutta mitä takeita sinulla on, että homma toimii, vaikka olettekin saman ikäiset?

      Hyvän ystäväni apella ja anopilla on ikäeroa 28 vuotta. Saivat yhdessä kolme lasta ja vaikka pappa on nykyään hoivakodin asukki terveyden horjuessa, ei heidän välistään rakkautta ole koskaan voinut olla huomaamatta.

      Olette vapaita, aikuisia ihmisä - joten mitä vielä odottelet... :-)

      • kyse on siis ihanteista vs.vieteistä. ihanteiden tavoite on sosiaalinen hyväksyntä, viettien tarpeittesi tyydyttäminen mikä johtaa ns.onneen.


    • Kannattaa kokeilla

      Olet siis 26-vuotias itse ja mies on 52-vuotias?

      Voi olla että päädytte eroon, toisaalta voi olla että homma toimii.
      Mitä haittaa on kokeilla?

      "Ex-painija, olympiavoittaja Pertti Ukkolan ja vaimon 28 vuoden ikäero oli yksi syy siihen, että vaimo lähti."
      http://www.iltalehti.fi/viihde/2009101410420806_vi.shtml

      • luetun ymmärtäminen

        Opettele lukemaan :-D


    • Ikärajaton rakkaus

      Toimii se näkin päin:

      Brittiläinen naisohjaaja Sam Taylor-Wood, 45, ja brittiläinen näyttelijä Aaron Johnson, 22, menivät juuri NAIMISIIN. Heitä ei yli 23 vuoden ikäero haittaa.He ovat VAKAVASTI SEURUSTELLEET jo yli 3 vuotta.

      Maailmalla naiset uskaltavat nauttia elämästään ja nuoresta miehestään.
      Suomessa pelätään "mitä naapuritkin ajattelis". Elättekö naapureita varten vai itseänne?

    • Pienempi ikäero

      Suosikkipoikabändin One Directionin jäsen Harry Styles tapaili naimisissa olevaa, yli tuplasti itseään vanhempaa naista olleessaan vasta 17-vuotias.

      Harry tiesi tarkalleen mitä teki, vaikka hän oli vasta 17-vuotias. Hän sanoi seksin olleen loistavaa, ystävä kertoi Mirrorille.

      Nainen oli huolissaan paljastumisesta ja siitä, että ihmiset vihaisivat häntä sen vuoksi, että Styles oli vasta niin nuori poika.

      Harry Styles tapaili myöhemmin myös itseään 15-vuotta vanhempaa televisiojuontajaa Caroline Flackia.

      He erosivat aiemmin tänä vuonna, sillä heidän suhteensa saama negatiivinen huomio oli heille liikaa.

      Flack sai jatkuvasti epämiellyttäviä uhkauksia Stylesin faneilta, joiden mielestä hän oli liian vanha idolilleen.

      http://www.iltalehti.fi/viihde/2012062515751749_vi.shtml

      Vaikka rakkaus ei katso ikää, niin kateelliset katsovat ja katsovat vielä oikeudekseen uhkailla täysin laillista suhdetta!

    • Ikärasismia

      Valitsetteko te ihan todella puolisonne tai seurustelukumppanine IÄN perusteella?

      Tuo on sairasta!

      Mitä jos joku ihminen olisi teille juuri se oikea kumppani, mutta hän sattuu olemaan "väärän" ikänen niin menetätte mahdollisuutenne onneen?

      Yhtä hyvin voisi sanoa että "voin seurustella vain rikkaamman kanssa" tai kauniimman tai älykäämmän tai hoikemman tai jonkun muun ULKOISEN ominaisuuden vuoksi, eikä sen vuoksi MILLAINEN IHMINEN on.

      Laihduttaa ja kuntoilla voi, rahaa voi hankkia lisää, opiskella "älykkäämmäksi, käydä kauneusleikkauksissa jne.. mutta Ikä on sellainen ominaisuus jota EI VOI MUUTTAA!

      Ymmärrättekö kuinka pinnallista on lokeroida joku pelkän iän perusteella sopivaksi tai epäsopivaksi?

    • ellinoora1986

      Kiitos asiallisista vastauksistanne!

      Kyllä mä sen tiedän, että rakkaus ei katso ikää. Ja olen miettinyt, että JOS tästä nyt tulee jotain vakavampaa niin kestän kyllä ihmisten puheet ja katseet. Eniten mua tässä mietityttää se, että itse olen vielä suht nuori ja haluaisin lapsia. Mies taas on jo puolessa välin elämäänsä ja ei ole takeita pystyykö hän edes lapsia enää hommaamaan. Toinen asia, mikä mua mietityttää kanssa kovasti on se, että sitten kun mä joskus täytän 50-vuotta, mies on jo päälle seitsemänkymmentä. Eli siis, jos ihan realistisia ollaan niin meillä ei tuskin tule olemaan yhteisiä eläke päiviä.

      Tiedän, että tämä mies on mulle se oikea. Jotain "suurempaa" meidän välillä on. Ensin kuvittelin, että haluan vaan kokeilla seksiä vanhemman miehen kanssa, mutta sen jälkeen nämä tunteet on vaan syventynyt.

      Hän mulle sanoi, että hän vielä mut alttarille vie ja tekee musta onnellisen. Itse taas toivon, että voi kun hän nuorenis kymmenen vuotta niin sitten en epäilisi hetkeäkään alttarille astumista.

      • mekkkk

        Itten kun mies on yli 60 v niin vaihdat nuorempaan kun seksihommat ei pelitä enää kunnolla noiin vanhoilla tai sitten tarvitaan lääkitystä.


    • Woman123

      Saaneen kysyä sinulta että minkä ikäinen olet ja minkä ikäinen miehesi on?Minulla ja uudella miesystävällä 32 vuotta ikiäeroa!!

      • Miäs -59

        Kuin myös. Olemme 53 mies ja 20 nainen. Yhdessä jo puolitoista vuotta ja erittäin onnellisia.


      • AKKKKA...
        Miäs -59 kirjoitti:

        Kuin myös. Olemme 53 mies ja 20 nainen. Yhdessä jo puolitoista vuotta ja erittäin onnellisia.

        en muista oliko tuo Woman123 minun nimimerkki mutta tosiaan meilläkin on n.30 vuotta ikäeroa. Miäs -59 saako kysyä että missäpäin asustelet?missä päin suomea??


    • Ikärajaton rakkaus

      "voi kun hän nuorenis kymmenen vuotta niin sitten en epäilisi hetkeäkään alttarille astumista. "

      Ikä on valitettavasti sellainen ominaisuus jota ei voi muuttaa, mutta hyväkuntoinen vanhempi elää huomattavasti pitempään kuin nuori yli-lihava ja laiska.

      Sitäpaitsi mies voi tulla isäksi viel 70-vuotiaanakin.

      Onko parempi olla edes vähän aikaa onnellinen jonkun kanssa kuin onneton koko elämänsä?

      Tiedän täsmälleen saman ikäisen pariskunnan joka oli yhdessä tuskaisesti toistakymmentä vuotta, kunnes he erosivat ja toinen löysi huomattavasti eri-ikäisen jonka kanssa elämä on ihanaa

    • Voimorjesta

      Jollain jääny isä pois elämästä joskus kun pitää 20 vuotta vanhempia kuolata? Ihan oikeesti, minusta se vaan on jotenkin vinksahtanutta katella semmosia jotka vois olla omia vanhempia. Sitte on sekin että tahotko alkaa hyysäämään keski ikäsenä vanhusta?

      • Ikä ja ikä

        Voimorjesta. Sinun asenteellasi se varmaan olisikin vinksahtanutta. (Ps. Itse en ole, ainakaan tällä hetkellä, tuollaisessa ikätilanteessa.)


      • morjesta vaan tosiaa

        Mun mielestä on vinksahtanutta, että ei erota ketkä ON omat vanhemmat ja ymmärrä sitä, ettei ne muut voi olla vanhempia. Ei niissä muissa ole mitään samaa.
        Mä erotan kyllä kuka on mun isä ja tuleekin mieleen aina tämän kaltaisista kommenteista, että etkö sä erota vaikka 50-vuotiasta isääsi muista 50-vuotiaista millään lailla? Luuletko sä niitä kaikkia sun isäksi vai oletatko sä että heillä olisi mahkut sun äitiin? Että niillä kaikilla edes on lapsia tai että ne haluaisi olla vanhempia? Vai onko niillä joku mystinen velvollisuus vaikka töissä, työkavereinakin, muistaa että ne "vois olla" sun vanhempia... Vai mitä se ylipäätään tarkottaa. Typerä teoria ja perustelu. (Ei siis tarvitse katsella vanhempia, makunsa kullakin, tarkoitan vaan että tuo perustelu on tyhmä ja ei millään pohjalla, ellei sen esittäjällä tosiaan ole vaikeuksia erottaa vanhempiaan ja muita aikuisia toisistaan.)

        Vai miten voi perustella tolla että "voisi olla omia vanhempia"? Ei voisi, jos ei ole. Ei voisi eli ei voisi ja ei ole.
        Mun mielestä on vinksahtanutta, ettei erota omia vanhempiaan ja luulee että kaikki sen ikäiset voisi olla muka jotenkin tai että pitää kaikkia "isällisinä".
        On vaikea ymmärtää sitä, kun en tosiaankaan yhdistä äitiä ja isää itseasiassa kehenkään muuhun, parisuhteesta puhumattakaan. Parisuhde on seksisuhde (minulle) myös ja seksi taas ei kuulu vanhempien ja lapsen suhteeseen, joten siinäkään ei kyllä ole mitään pohjaa. Jos vanhemman näkisi omana vanhempanaan, sen kanssa tuskin haluaisi seksiä harrastaa.
        Se sijaan kun sen erottaa, niin se on vain vanhempi ihminen. Ja ikä taas sinänsä ei ketään huononna.

        Mitä taas hyysäämiseen tulee, niin ei ole tässä yhteiskunnassa pelkoa hyysäämisestä. Ei tosiaankaan yksikään keski-ikäinen taida hoitaa edes omia oikeita vanhempiaan eikä tosiaan hyysätä vanhuksia. Jätetään laitoksiin mätänemään tai heitteille tai mitä milloinkin. Tärkeintä on olla hyysäämättä ja ajatella omaa napaa.
        Oishan se rakkaussuhteestakin hirveä hinta, jos vaikka 20-30 vuotta saisi elää onnellista perhe-elämää ja olla rakastunut, rakastaa ja olla rakastettu, ja sitten joutuisi hyysäämään jotain s-tana. Joo, se ois hirveetä. Tarttis sitte sulkee se vanha ja hyödytön kurppa laitokseen ja varmaan maksaa jotain hoitomaksuu... Eihän vanhat ole edes enää ihmisiä, kuka niitä edes rakastaa? Ja miksi niitä rakastaisi, ai sen takia että on jakanu elämänsä sen ihmisen kanssa parikyt vuotta? Hei haloo, tuskin!

        Joo. Kaunis maailman kuva sulla, mutta et ole yksin ajatuksinesi.

        Todella. Tahotsä hyysätä ketää, ku vois vaa panna ja aatella aina itteensä. Olet oikeassa. Ois se kova hinta olla epäitsekäs ja kestää sitä vastamäkeäkin. Nykyliitoissa sitä ei tosiaan paljon harrasteta. Ainahan voi erota ja ottaa uuden.


      • Riittävästi kokenut

        Tuo nyt on täyttä paskaa,etkö ole vielä älynnyt että tulojärjestys ei ole lähtöjärjestys,eivätkä erilaiset sairaudet säästä nuorempiakaan!On ääliömäistä päästellä kallostaan tuollaista paskaa!


    • M50N28

      Tee omat päätöksesi, omat onnistumisesi ja omat virheesi, kunhan teet sen olemalla rehellinen itsellesi. Älä mieti mitä muut ajattelevat.

      Terveisin nimimerkki "ikäeroa 22 vuotta - no problem".

    • ellinoora1986

      Hei taas!

      Minä olen 26- ja hän 52-vuotias. Ihana kuulla, että myös muillakin on suuria ikäeroja. Itse en henkilökohtaisesti tunne yhtäkään paria, jolla olisi yli 20-vuoden ikäero. Eikö teitä haittaa, että ihmiset katsovat teitä ja miettivät, oletteko pari vai onko teilla vaan vähän läheisempi vanhempi-lapsi suhde?

      Itselläni on todella hyvä suhde isääni, joten en ole etsinyt itselleni isän korviketta. Enkä muutenkaan ole etsinyt itselleni vanhempaa miestä. Tämä vaan tapahtui.

      Kyllä kai se on myönnettävä, että hän taitaa olla elämäni rakkaus. Nyt vaan pitäisi itse uskaltaa tehdä siirto. Voi että kun osaisi olla ajattelematta, mitä muut tästä miettivät. Loppu peleissä kuitenkin, minä olen oman elämäni ainut tähti ja ainut kenen onnellisuudesta mun pitää huolehtia.

    • oma elämä piste com

      Rohkeutta teille.... ja onnea rakkauden poluille :)

    • 872

      Ap sulla on isäkompleksi. Tyypillinen naisille, joille ei ole isää. unohda pappa ja etsi itsellesi ikäisesi mies.

    • Mummo56v

      Tosi rakkaudessa ei edes epäröi ja sinä epäröit. Uskon, että vasta monien vuosien kuluttua ymmärrät mitä tuolla lauseella tarkoitin.

      • tytyt767567

        Kyllä epäröi. Tuo on ihan vain sinun ehkä oma kokemuksesi, ei mikään yleismaailmallinen totuus. Vaikka olisi tosi ihastumista, mitä kaikki alussa on, on jokaisella oma itsensä, persoonansa, pelkonsa ja kaikki muukin, joillain jopa painolastia, mikä aiheuttaa epäröintiä juuri siksi enemmän että oikeasti välittää. Ei tässä maailmassa mitään pelkkiä satuja ole.

        Tai jos on nuorikin, ei kaikkea tarvi heti tietää eikä joka asiaan suinpäin syöksyä. Se mikään tosi rakkauden merkki ole.

        Suhteen alussa ollaan suhteen alussa, ja kaikki ei usko satuihin. Ensisilmäyksellä rakastuminen on ensisimäyksellä ihastuminen ihmiseen, joka vastaa omaa fantasiaa unelmien kumppanista ja ilmeisesti biologisesti sattuu sopimaan, jotta seksuaalinen himo herää. Se on kyynikon totuus asiasta.

        Tosi rakkaus syntyy nimenomaan ajan kanssa, kun toista oppii tuntemaan. Eikä se Tosi Rakkaus ole pelkkiä vahvuuksia sietävää, vaan nimenomaan siinä heikkouksissa, peloissa ja epäröinneissähän se punnitaan. Semmoinen suhde, mikä ei edes alussa anna aikaa epäröidä, ei minun mielestäni taas ole mistään kotoisin: jos ei alusssakaan saa epäröidä niin koska sitten? Jos rakkaus on niin hataraa ettei se mitään kestä, miksi vaivautua? Jos joku asia ei kärsi harkintaa, kyseenalaistamista eikä pohdintaa, niin se ei ole tottakaan.

        Et ole vuosienkaan kuluessa kyllä tätä asiaa ymmärtänyt voisi sanoa ihan yhtä hyvin, sori nyt vaan. Olet ehkä ollut onnekas ja kerralla tavannut sen oikean, mutta siinäkin tapauksessa, jos et todella tajua sen olevan myös hillitöntä säkää, et omaa kovinkaan hyvää yleistietoa maailmasta ja muista (ihmisistä, kohtaloista, pareista), sekä siitä, miten elämä usein menee. Harva elämässään paljon nähnyt uskoo mihinkään mustavalkoisiin tai yhteen totuuteen.
        Muuten, realistit yleisesti ottaen sitoutuu paremmin, romantikkojen rakkaus useammin päättyy mielikuvan haihtumiseen. Realistien rakkaus kestää arjenkin, romantikkojen romanssi haihtuu ensihuuman myötä. Usein, ei aina.
        Kiintymys tulee ajan kanssa.

        Tässä nyt tämmöinen toisenlainen totuus.

        Toki jos harkinta menee tasolle, että kokee häpeävänsä kumppaniaan, tai ei tunne oikeasti ihastuneensa/rakastuvansa vaan kokee vaan laskelmointia, niin silloin se on kyllä turhaa aikaansa haaskata. Eli, jos epäröi siksi, ettei oikeasti kiinnosta juuri se ihminen, vaan miettii että nyt ois vaan joku...


    • emäntä1

      Meillä ikäeroa 28 vuotta, minä 25 ja mies 53.. Ollaan tunnettu lähemmäs 8 vuotta, ja nyt viidettä kuukautta yhdessä...

      • akkkkka...

        Saako kysyä etttä siis tunnet varmaanki seksuaalista vetovoimaa tähän mieheen?minä olen päälle parikymppinen myös ja minulla viiskymppinen mies.Tunnen häntä kohtaan vetovoimaa.minua kiinnostaa nähtävästi itseäni vanhemmat miehet?lieneekö syy se että olen kypsä vai mies lapsellinen???


      • Kaikkea hyvää
        akkkkka... kirjoitti:

        Saako kysyä etttä siis tunnet varmaanki seksuaalista vetovoimaa tähän mieheen?minä olen päälle parikymppinen myös ja minulla viiskymppinen mies.Tunnen häntä kohtaan vetovoimaa.minua kiinnostaa nähtävästi itseäni vanhemmat miehet?lieneekö syy se että olen kypsä vai mies lapsellinen???

        Sinä olet varmasti normaali nuori nainen joka pitää itseään paljonkin vanhemmasta miehestä!Miehesi on hyvin normaali mies ja varmasti ylpeä nuoresta naisestaan!Ei kannata välittää kateellisista paskanpuhujista niitä tulee riittämään!


      • akkkkkkka.....
        Kaikkea hyvää kirjoitti:

        Sinä olet varmasti normaali nuori nainen joka pitää itseään paljonkin vanhemmasta miehestä!Miehesi on hyvin normaali mies ja varmasti ylpeä nuoresta naisestaan!Ei kannata välittää kateellisista paskanpuhujista niitä tulee riittämään!

        voi kiitos.olkaamme kaikki omia itseämme t. akkkkkka...


    • ellinoora1986

      Kiitos taas kannustavista kommenteista!

      Emäntä1, miten perheesi/ystäväsi ottivat asian? Tänään vähän juttelin vanhempieni kanssa aiheesta, että mitä jos minusta ja tästä miehestä tulisi pari. Isäni sanoi hyväksyvänsä asian, mutta mutsi taas oli vähän erimieltä. Mutta uskon kyllä, että jos meistä pari tulee niin kyllä vanhempani hyväksyvät sen. Pakkohan niiden on.

      Mutta täytyy nyt varmaan edetä hiljalleen ja katsoa miten tässä käy. Aika näyttää.

    • emäntä1

      Isäni ei tänä päivänäkään tiedä että seurustellaan. Eikä tule tietämäänkään, ellei tajua itse kysyä. Isäni on suunnattoman ahdasmielinen ihminen, sellainen jonka voisi kuvitella asumaan jossain arabimaassa neljän vaimon kanssa, asenteeltaan olisi siihen rooliin täydellinen..

      Äitini vähän kauhisteli juuri ikäeron vuoksi, muuten pitää miehestäni. Mies jo 6 vuotta sitten vähän vihjasi, että olisi kiinnostunut, mutta seurustelin silloin. Ei meidän seurustelu tainnut tulla kenellekään yllätyksenä, mieheni kuului minun ja tyttäreni elämään niin tiiviisti jo ystäväaikanamme.

      Miehen taholta siis tuota yrittämistä oli useamman vuoden, ennenkuin uskalsin edetä suhteessamme. Kuuntelin itseäni paljon, mietin pystynkö todella olemaan sinut ikäeromme ja erilaisen elämäntilanteemme kanssa. Mietin myös sitä, että pystynkö kohtaamaan myös negatiivista palautetta suhteestamme, ja tuijottamista ja kauhistelua myös vierailta (kun liikumme yhdessä julkisesti)

      Muiden mielipiteet tosiaan vähän mietityttivät, mutta kuten mieheni sanoi, omaa elämää tässä eletään, ei muiden. Ja että ei pidä välittää muiden mielipiteistä. Jos niin tekee, voi jäädä paljon kokematta.

      Niin minäkin ajattelin, silti vähän kauhistutti muiden reaktiot.. Lopulta tapahtui jotain, mikä sai minut ajattelemaan asioita. Kaverini alkoi seurustella 29 vuotta vanhemman miehen kanssa. Hänen kanssaan tuli juteltua kaikenlaista asiaan liittyen.. Aloin taas miettimään mieheni hyviä puolia, ja mietin voinko tulla toimeen niiden vähemmän hyvien kanssa.

      Toki suuren ikäeron suhteissa on asioita, joita on syytä miettiä.. Mies oli elänyt aikuisen elämääkin jo jonkin aikaa, ennenkuin itse edes synnyin, se vähän hirvitti :-D

      Muiden mielipiteet kannattaa jättää omaan arvoonsa. Jos yhtään epäröit, odota vielä. Mieti tarkkaan elämäntilanteenne erot, ja se, oletteko samoilla linjoilla isompien asioiden suhteen. Lapset, yhdessä asuminen, avioliitto...

      Miehessäni on paljon hyvää, vaikka välillä onkin hulivili. Ei piittaa muiden sanomisista, vaan elää miten haluaa, eikä hänellä ole enää tuossa iässä kiire mihinkään. Tietää että riittää omana itsenään. Sellaiset, joille ei riitä sellaisenaan, karsii elämästään.

      En antaisi päivääkään pois ystävyysvuosistamme, enkä antaisi pois seurusteluajastamme, vaikka epäilyksen hetkiä onkin ollut. Lähinnä mietin, riitänkö miehelleni, vaikka tiedän riittäväni. Ja kyllä tuo minusta tykkää edes vähän, kun jaksoi melkein viisi vuotta yrittää ennenkuin alettiin seurustella. Toki miehellä oli pari lyhyempää suhdetta tuossa välissä, mutta ei niistä mitään suurempaa tullut.

      Meillä toimii homma hyvin, ollaan yllättävän paljon samoilla linjoilla ajatustemme kanssa, ja huumorintajumme kanssa ollaan todella samalla aaltopituudella. Sitä miehenikin jaksaa vielä vuosien jälkeen ihmetellä :-)

      Tulipas pitkä selostus, toivottavasti tästä oli apua :-)

    • Kane-

      Veikkaan että suhde päättyy nuoremman osapuolen kyllästymiseen. Ei se viisikymppinen tuosta enää ainakaan nuoremmaksi muutu.

    • ellinoora1986

      Oli kiva kuulla Emäntä1 sinun kokemuksistasi. :) Ihana kuulla, että mulla on kohtalontovereita!

      Mulle tuli vaan taas yksi yllätys eteen. Mies joutui lähtemään pitkälle työmatkalle (ainakin puoleksi vuodeksi) satojen kilometrien päähän. Toisaalta asia on varmasti hyvä juttu, kerkeänpähän ainakin miettimään tätä suhdetta. Mutta toisaalta taas mua pelottaa, että nyt mulla on aikaa miettiä myös tätä ikäeroa. En tiedä, huhhuh.

      Parin viikon päästä menen käymään miehen luona. Saas nähdä vieläkö ollaan yhtä rakastuneita kun viime viikolla.

    • Meillä on 14-vuoden ikäero ja on tässä nyt pian 1,5v yhdessä oltu. Nyt ollaan 9kk samankaton alla asusteltu ja ei voisi onnellisempi olla :) itse olen 21 ja mies 35.

      • Nykyään pappa

        Onhan meitä joidenkin mielestä epänormaaleja!Olin 42v kun alettiin seurustelemaan,tyttöystäväni oli 20v!Vuosi oli -92!Siis tänä vuonna tuli 20 vuotta täyteen yhteiseloa!Olemme naimisissa ja meillä on yhteisiä lapsia!Edellisestä liitosta on minulla vanhin lapsi vaimoni ikäinen!!Asia ei ole koskaan ollut meille ongelma!!Samaa ei voi sanoa kaikista tuttavista,heille suhteemme kestäminen muuttui ongelmaksi kun he "tiesivät" ikäeron johtavan nopeasti eroon!Näyttääpä noita"tietäjiä"ja"veikkaajia"olevan tälläkin sivustolla!!Ei kannata kuunnella tuollaisten kateellisten "neuvoja" tehkää itse omat ratkaisunne!


      • akkka...............
        Nykyään pappa kirjoitti:

        Onhan meitä joidenkin mielestä epänormaaleja!Olin 42v kun alettiin seurustelemaan,tyttöystäväni oli 20v!Vuosi oli -92!Siis tänä vuonna tuli 20 vuotta täyteen yhteiseloa!Olemme naimisissa ja meillä on yhteisiä lapsia!Edellisestä liitosta on minulla vanhin lapsi vaimoni ikäinen!!Asia ei ole koskaan ollut meille ongelma!!Samaa ei voi sanoa kaikista tuttavista,heille suhteemme kestäminen muuttui ongelmaksi kun he "tiesivät" ikäeron johtavan nopeasti eroon!Näyttääpä noita"tietäjiä"ja"veikkaajia"olevan tälläkin sivustolla!!Ei kannata kuunnella tuollaisten kateellisten "neuvoja" tehkää itse omat ratkaisunne!

        Minä olen nimimerkki akkkkka.... olen kirjoittanut tässä varmaan yhteen vastauksen. siis "nykyään pappa" minkä ikäinen siis nyt olet?Meitä on siis monia varmaankin sillä minä olen 21 ja miesystävä 53 :DDD hehheh...silti ei mitään ongelmia välillämme..Onko tunne vielä samanlainen?eli olit silloim siis rakastunut häneen kovasti?


      • Nykyään pappa
        akkka............... kirjoitti:

        Minä olen nimimerkki akkkkka.... olen kirjoittanut tässä varmaan yhteen vastauksen. siis "nykyään pappa" minkä ikäinen siis nyt olet?Meitä on siis monia varmaankin sillä minä olen 21 ja miesystävä 53 :DDD hehheh...silti ei mitään ongelmia välillämme..Onko tunne vielä samanlainen?eli olit silloim siis rakastunut häneen kovasti?

        Olen nyt 62 vuotias!Joo tietysti olin rakastunut ja kävin kuumana kun olin ite 42 ja nuoren naisen kanssa,eihän sitä malttanut nukkua eikä juuri syödä kun oli parempaa puuhastelua!Kaksivuosikymmentä on yhdessä mennyt enkä sitä aikaa vaihtaisi pois!Mitään isompia selkkauksia ei ole ollut,ei erolla uhkailuja,tietysti jotain pientä aina välillä mutta varmasti kaikissa parisuhteissa on nousua ja laskua!Muistelen mielelläni seurustelun alkuaikoja ja kuinka kaverit ja varsinkin työkaverit muistivat asiasta huomautella kai ne oli kateelisia kun yli nelikymppisellä kakskymppinen tyttöystävä!Olihan se kieltämättä leuhkaa!Tietysti tunteet tasaantuu alkuvuosien kiihkosta,ei enää halua mennä esim talvipakkasella auton takapenkille rakastelemaan tuntikausiksi ja mitä hulluimpiin paikkoihin,hyviä muistoja jäänyt paljon!


      • akkkkka......
        Nykyään pappa kirjoitti:

        Olen nyt 62 vuotias!Joo tietysti olin rakastunut ja kävin kuumana kun olin ite 42 ja nuoren naisen kanssa,eihän sitä malttanut nukkua eikä juuri syödä kun oli parempaa puuhastelua!Kaksivuosikymmentä on yhdessä mennyt enkä sitä aikaa vaihtaisi pois!Mitään isompia selkkauksia ei ole ollut,ei erolla uhkailuja,tietysti jotain pientä aina välillä mutta varmasti kaikissa parisuhteissa on nousua ja laskua!Muistelen mielelläni seurustelun alkuaikoja ja kuinka kaverit ja varsinkin työkaverit muistivat asiasta huomautella kai ne oli kateelisia kun yli nelikymppisellä kakskymppinen tyttöystävä!Olihan se kieltämättä leuhkaa!Tietysti tunteet tasaantuu alkuvuosien kiihkosta,ei enää halua mennä esim talvipakkasella auton takapenkille rakastelemaan tuntikausiksi ja mitä hulluimpiin paikkoihin,hyviä muistoja jäänyt paljon!

        siis hyvin paljon kiitoksia vastauksesta "nykyään pappa" Kyllä minäkin olen kuullut että kateutta tämä viiskymppinen saa.


    • ellinoora1986

      Ajattelin tulla vielä kertomaan, miten tälle tarinalle kävi. Näin ihan sattumalta tämän miehen ex-vaimon tässä yksi päivä kaupassa ja juteltiin niitä näitä. Mulle sitten selvisi, että he ovaat palaamassa yhteen tämän miehen työreissun jälkeen. Käskin naista sanomaan miehelleen paljon rakkaita terveisiä minulta. Varmaan terveiset menny perille, kun ei tästä miehestä ole enää kuulunut yhtään mitään. Tekisi mieli kertoa tälle naiselle, mitä hänen miehensä on puuhaillut viime aikoina, mutta mikäs minä olen toisten onnea pilaamaan. Eiköhän se ole ihan tarpeeksi, kun oman sydämeni taas rikoin. Ottaa vaan päähän, kun mies pääsee tästä kuin koira veräjästä..

      • DW.

        Muista, että silloin kun se leikki vähän aikaa sun (pikkutytön) kanssa kotia, niin se ex-vaimo ei välttämättä vielä ollut kuvioissa, sen yhteenpalaamisen merkeissä. Nyt kävi näin ja elämä jatkuu.


    • emäntä1

      Harmi, että teillä kävi näin :( Pää pystyyn, kyllä se siitä.

    • avovaimo85

      Mistä tiedät pääseekö mies kuin koira veräjästä? Mitä jos he ovat palaamassa yhteen vain tämän ex-vaimon mielestä? Puhu miehen kanssa asiasta! Jos hän on kerta sanonut että voisi viedä sinut alttarille, niin luulisi hänelläkin olevan jotain tunteita sinua kohtaan.

      Meillä minä olen 27-vuotias ja mies 39-vuotias, yli 3v ollaan oltu yhdessä. Äitini sanoi, että sen ikäinen (36-vuotias) ei pelleile ja ylistääkin vävykokelastaan joka käänteessä. Eivätkä kummankaan vanhemmat olleet kauhuissaan ikäerostamme.

      Että ihan vaan vastaisuuden varalle, jos vielä rakastut vanhempaan mieheen, niin kuuntele itseäsi äläkä muita. Jos ajattelet, että mitähän muut minusta ajattelevat, niin siinä vaiheessa sinulla on korjattavaa omassa asenteessasi.

    • ellinoora1986

      Kiitos kommenteistanne!

      Mies soitti minulle pari päivää tuon kauppa-tapaamisen jälkeen. Eivät miehen mielestä ole kyllä edes puhuneet yhteenpaluusta ovat muuten vain olleet yhteyksissä ex-vaimon kanssa. Mutta en tiedä, mitä tässä pitäisi ajatella. Nainen oli niin rakastunut ja varma siitä, että he palaavat yhteen ja elävät elämänsä yhdessä onnellisena loppuun asti. Mies taas sanoi, että tämä ex-vaimo kuvittelee kaiken olevan heidän välillään hyvin, kun he ovat jopa puheväleissä.

      Täytyy tässä nyt kuunnella ja katsella mihin suuntaan tämä tilanne kehittyy. Mies kyllä sanoi tulevansa käymään ensi viikolla tai sitä seuraavalla viikolla täällä kotipuolessa ja sanoi, että meinaa olla koko vierailunsa ajan kanssani. Jospa silloin saisin selvyyttä tähän asiaan, kun päästään näkemään ihan kasvotusten.

    • avovaimo85

      Kun mies tulee käymään, niin puhukaa asiat selviksi. Vaadit vastauksen joka ikiseen asiaan, mikä sinua mietityttää ja epäilyttää. Ja jos palaatte yhteen, niin mies saa tehdä ex-vaimolleen selväksi, että hän haluaa olla sinun kanssasi eikä hänen kanssaan, ex-vaimo ei saa sotkeutua teidän elämäänne eikä puhua sinulle täyttä bullshitiä.

      Tehkää nyt päätös tulevaisuudestanne, vietättekö sitä yhdessä vai erilleen. Älä vatvo asiaa liian kauan. Vaadit vastauksen nyt. Naimisiin ei tarvitse heti mennä, mutta tehkää päätös yhdessä. Älä käytä elämääsi tuollaiseen epävarmuuteen! Jos mies on vielä epävarma, niin älä jatka. Jos mies rakastaa sinua, niin hän hoitaa asiat sinun sekä teidän molempien eduksi. Jos on epävarma eli ei rakasta, niin älä roiku hänessä enempää. Toivottavasti asiat kääntyvät hyväksi!

    • efwfw
      • Millaaah

        On munkin yks kamu -97 ja sen poikkis on syntyny -80. Ihan hienosti niillä menee!


      • poliisiasia
        Millaaah kirjoitti:

        On munkin yks kamu -97 ja sen poikkis on syntyny -80. Ihan hienosti niillä menee!

        Eiks too mene jo alaikäisen hyväksikäytön puolelle. Varmaan tosi kypsä ja fiksu 'poikkis'.


    • Dr.Phil 17:45

      ""Teinidraama. 19-vuotiaan Jamie Lynnin vanhemmat eivät hyväksy tyttärensä suhdetta 41-vuotiaan Shawnin kanssa, eikä Shawnin hämärä menneisyys ainakaan helpota asian hyväksymistä. Jamie Lynnin pikkusisko Jordan pelkää Shawnia, ja perheen välit kiristyvät lähes räjähdyspisteeseen""

      Tänään Dr. Phillissä käsitellään tätä ajankohtaista aihetta.

      Katsokaa...

      • Pelleäijä

        Eipä kiinnosta katsoa itseään täynnä olevaa vaimonsa hakkaajaa!


    • 16v + 41v

      Errol Flynn, joka "oli yksi elokuvahistorian suurista sankareista, jonka elämään mahtui paljon muutakin kuin näytteleminen". 50 - luvun suuri tähti rakastui 16 v vastanäyttelijään 41 v iässä ja he menivät naimisiin, saivat tyttären. Liitto oli Flynnin onnellisin ja kesti 10 vuotta, kunnes Flynn kuoli.

      Namu mies, kelpais varmaan muillekin:
      http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/9/95/Errol_Flynn1.jpg

      Eli ei todellakaan kaikki ikäerosuhteet ole hyväksikäyttöä!

      • Lady Marian

        Errol oli juoppo, seksiaddikti, narkkari ja sekoboltsi. Kelpais varmaan sullekin...


    • mikseiäitikertonut

      Eihän ikäero ole miehiltä mitään pois, hyvä kun saa nuorta jalkoväliä.Nainen uhraa nuoruuitensa, mutta on niin tomppeli ettei huomaa sitä.

    • Ei haittaa

      Ikä on vain pelkkä numero..Eikö se tärkein ole se rakkaus?

    • puhutaas totta

      Tottakai vanhempi mies kiinnostaa kun sillä on paljon rahaa. Jos se olis köyhä niin et kattelis päinkään. Vanhempi ostaa nuorelle naiselle lahjoja ja kaikkee kun nuorempi nainen antaa huomiota vanhemmalle miehelle.

      • puolimatkassa

        Mulla on vanhempi rikas mies, mutta en sitä tutustuessani tiennyt. Siis että on rikas. En välitä rahasta pätkääkään eikä mies ole ostanut mulle koskaan mitään, ei edes synttärilahjaa. Ehkä maksanut jonkun lounaan joskus, mutta ei ostanut mitään lahjoja, enkä niitä tarvitsekaan. Jonkun pitää miettiä, kumpi on tärkeämpää, raha vai rakkaus, mun ei.


      • 22o
        puolimatkassa kirjoitti:

        Mulla on vanhempi rikas mies, mutta en sitä tutustuessani tiennyt. Siis että on rikas. En välitä rahasta pätkääkään eikä mies ole ostanut mulle koskaan mitään, ei edes synttärilahjaa. Ehkä maksanut jonkun lounaan joskus, mutta ei ostanut mitään lahjoja, enkä niitä tarvitsekaan. Jonkun pitää miettiä, kumpi on tärkeämpää, raha vai rakkaus, mun ei.

        juu ei taia olla sitten mikään unelmamies


      • puolimatkassa
        22o kirjoitti:

        juu ei taia olla sitten mikään unelmamies

        Miksi ei olisi? En tarvitse tavaroita todisteeksi rakkaudesta.


      • moneyhoney

        Ehkä joissakin piireissä (niissä tunteettomissa ja kalseissa) se menee noinkin, mutta toisissa porukoissa nuorempi nainen/mies ei katsele vanhempaa miestä/naista minkään rahan tai "elättäjän" takia.

        Omassa ikäerosuhteessa (~20vuotta) välillä oikein tapellaan siitä, saanko maksaa itse oman osan kuluista (kauppa, asumiskulut, vakuutukset jne.) vai annanko puoliskoni maksaa. Minulla siis huomattavasti pienemmät tulot kuin hänellä. Silti osallistun mielelläni kustannuksiin ja jopa vaadin, että saan tehdä niin. En ole hänen kanssaan hänen rahojensa takia. Mitään maksullisia lahjoja en voi sietää, sillä en halua hänen tuhlaavan omalla työllään ansaitsemiaan rahoja minuun tai muihin ulkopuolisiin - arkipäivän kulut, kuten nuo kaupat, asumiset ja vakuutukset, ovat tietenkin eri asia. Arkikulut kun hoidettu, loput OMISTA RAHOISTA tuhlataan tietysti itseensä. Niin minäkin teen, enkä ymmärrä, miten joku työssä käyvä tai vapaaehtoisesti työtön ihminen voi edes elää jonkun toisen elättinä.


    • korvaaa

      no jaa jos nainen on isän tyttö ei saman ikäinen mies välttämättä korvaa mies kuvaa.

    • vanha poika viiksekä

      ei ikä ole mikään este jos nainen jaksaa ajatella positiivisesti asioista ja samankaltainen huumorintaju . kyllä arjessa mutkia matkaan tulee mutta niistähän selviää puhumalla. ja jos erimielisyyttä tulee niin mummini sanoi että erimielisyydet on sovittava ennen auringon laskua.

    • Vilhomikko

      Luultavasti, ja onneksi, päättynee, ennen kuin joudut vaihtamaan miehellesi vaipat.

    • 20+40

      Erittäin hyvin menee 20-vuoden ikäerosta huolimatta. Olen 20v ja mies 40v ja kukaan ei ole ollut suhdettamme vastaan. Eihän sillä iällä mitään väliä ole, jos oikeasti rakastaa toista. Voin sanoa että olen nyt onnellisempi kuin koskaan aiemmin. Olen löytänyt elämäni miehen :) Antaa kateellisten haukkua jos haluavat.

      • Voipapsu

        Tuskinpa sulle kukaan on kateellinen 20v kuluttua, kun itse olet vielä viriili ja paappa kulkee rollin kanssa rinnalla, mutta onnea matkaan..


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5750
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3637
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      221
      1836
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1752
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      94
      1202
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      29
      1155
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      278
      929
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      927
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      74
      867
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      848
    Aihe