AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
 /   /  /  / Laivamatka Latviaan, Riikaan

Laivamatka Latviaan, Riikaan

9 Vastausta 1 268 Lukukertaa
Hei! Olisimme kiinnostuneita lähtemään perheen kanssa Latviaan, riikkaan muutamaksi päiväksi laivalla. Onko kenelläkään tietoa näistä laivamatkoista, sillä en itse löydä mitään sivustoa, josta löytyisi meno-paluu suoraan Riikkaan.
Suoraan ei pääse, joko tukholman kautta kahdella laivalla tai tallinnasta maitse.
Eipä ole kannattavaa tuo suomen ja latvian välinen liikennöinti edes kesällä
Mistä tiedät asian olevan noin? Juttuahan ei ole koskaan kokeiltu. Aikoinaan Silja Opera ajoi sinne risteilyjä ja laiva oli talviaikaankin täynnä, mutta tuo ajelu ei ollut jatkuvaa.
Kyllä se on moneen kertaan kokeiltu, joka kerta tulos sama. Reitti ei riitä peittämään siitä aiheutuvia kuluja. mm rahtia ei saada kuljetettua koska se on nopeampaa maitse. Ja laivalle pitäisi olla myös muuta kannattavaa käyttöä, makuuttaminen maksaa myös euroja ja paljon

ei ollut jatkuvaa, koska se ei ollut kannattavaa. Muistathan miten silja linelle kävi mm. noiden kokeilujen vuoksi, niin sitä ei ole enää. On vain tallink silja.
Jos haluatte muutamaksi päiväksi Riikaan, niin suosittelisin menemään auton kanssa laivalla Helsingistä Tallinnaan, josta ei ole kuin noin 300 km ajo Riikaan. Tie on hyvä ja matka menee nopeasti vaikka yhteen kyytiin tai sitten pysähdytte matkalla Pärnussa.

Toinen vaihtoehto on tietysti varata reittimatka Helsingistä tai Turusta Tukholmaan ja varata Tukholma-Riika päiväristeily Tallinkin Romantikalle tai Tallinkin Silja Festivalille.

http://www.tallinksilja.com/fi/trips/cruises/stoRig/
Viime kesänä menimme Riikaan niin, että pikalaivalla Tallinnaan, josta bussikuljetus Riikaan. Tämä varmaan onnistunee suoraan myös toisinpäin, vaikka itse jatkoimme Tukholman kautta Helsinkiin (Ikaalisten matkatoimisto).
http://www.vikingline.ax/vikingclub_aland/formaner/formaner_kryssningar.asp

Tossa on vikinglinen matka Riikaan Maarianhaminasta. Maarianhaminaan pääsee halvalla Turusta tai Helsingistä.
Tuo näyttää olevan Ahvenanmaalaisille tarkoitettua herkkua.
Onnistunee kuitenkin näin: Turusta/helsingistä marikseen.
Reittimatkana mariksesta tukholmaan cintulla. Siihen tuo cintun riikanristeily seuraavana ja paluu mannersuomeen joko mariksesta tai tukholmasta.
Noita viking club aland etuja et voi muuten hyödyntää kuin olemalla ahvenanmaalta!
Missä on riikka?
On lapsilla koko päiväksi iloa kun löytävät keskustelupalstalta kirjoitus/näppäilyvirheitä, Päiväsi on pelastettu, pätemisesi voi jatkua
 /   /  /  / Laivamatka Latviaan, Riikaan

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta