AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!
 /   /  /  /  / TEINIVANHEMMAT KYSYN TEILTÄ

Kirjoittaja on poistanut tämän viestin

8 Vastausta 149 Lukukertaa
En ala laittamaan sähköpostia, mutta voin vastata täällä.

Oikeusministeriön luvalla joka vuosi noin 40/50 alaikäisen avioliittolupahakemuksesta menee läpi. Lupia kuitenkin saatetaan hylätä esimerkiksi sosiaaliviranomaisten tai vanhempien vastustamisen vuoksi.
Olen sitä mieltä, että jos vilpittömästi haluaa lapsensa syntyvän avioliiton sisälle, siihen pitäisi olla kaikilla oikeus, riippumatta iästä.

Erikseen mielestäni pitäisi karsia esim. sosiaaliviranomaisten tarkastamana ne kamalat ihQd44-teinit, ketkä ovat niin in lööv ihQn hanipöön kanssa ja siksi haluavat naimisiin, ja erikseen teinivanhemmat.
"Olen sitä mieltä, että jos vilpittömästi haluaa lapsensa syntyvän avioliiton sisälle, siihen pitäisi olla kaikilla oikeus, riippumatta iästä."

Ai että Suomessakin pitäisi asioiden olla, niin kuin islamilaisissa valtioissa, joissa jo 10-vuotiaitakin menee naimisiin?

Juuri kukaan alaikäinen ei juurikaan ymmärrä sitä, että kuinka iso asia avioliitto lopulta on. Ei se ole mikään "tuosta noin vain" asia vaan siihen sisältyy myös monia lakiin perustuvia oikeuksia ja velvoitteita.

Onneksi Suomessa alle 18-vuotias ei saa mennä avioliittoon ilman erikoislupaa. Ja onneksi sitä erikoislupaa ei myönnetä aivan helpolla.
"Ai että Suomessakin pitäisi asioiden olla, niin kuin islamilaisissa valtioissa, joissa jo 10-vuotiaitakin menee naimisiin?"

En todellakaan tarkoittanut, että Suomessa pitäisi olla niin kuin kolmannen maailman valtioissa, ELI NIIN että 10 ja 40 vuotiaiden pitäisi saada avioitua keskenään sen jälkeen kun tämä kyseinen 40v on käyttänyt lasta hyväksi.
Vaan sitä että jos alaikäiset saavat lapsen, heidän kuuluisi saada mennä naimisiin jos vilpittömästi haluavat, ilman vanhempien suostumusta, mutta tietenkin "tarkastettuna" kuten jo mainitsin (SITÄ MIELIPIDETTÄ RAMIPUSSINEN ALUNPERIN KYSYI ).
Ihan Suomen lakien mukaan mentäisiin, ei kolmannen maailman hilibilisääntöjen tai "viidakon lakien".

On se kummaa, että melkein kaikissa keskusteluissa joidenkin vaan pitää vetää se herne nenään ja heittää keskustelu ihan eri aiheeseen, ja ottaa hihasta niitä kuuluisia ääripääkortteja mukaan jokaisen mielipiteestä :D
En nyt muista missä, mutta jossain maassa tehtiin niin, että 13v. voivat mennä naimisiin ilman vanhempien suostumusta. Sen maan hallitus olisi nostanut ikärajaa vielä tästä, mutta monien vanhempien mielestä teiniavioliitot ovbat hyvä tapa.
"En nyt muista missä, mutta jossain maassa tehtiin niin, että 13v. voivat mennä naimisiin ilman vanhempien suostumusta. Sen maan hallitus olisi nostanut ikärajaa vielä tästä, mutta monien vanhempien mielestä teiniavioliitot ovbat hyvä tapa."

Varmasti jossakin muslimimaassa tms tuo tapa. Ei toimisi Suomessa. 13-vuotias ei vielä edes ymmärrä avioliiton merkitystä, homma kestäisi 2 viikkoa ja ero tulisi sen jälkeen. 13-vuotiaan tehtävä on asua kotona ja käydä koulua, ei leikkiä jotain pikkuvaimoa.
Niin. Mutta kun sitä ei aina tunnta Suomessakaan ymmärtävän. Harvinaistahan se toki on.
no mjun on kyll pakko kertoo omasta kokemuksesta,et olin 17,kun menin naimisiin samanikäisen mieheni kanssa,ollessani 38+ viikoilla raskaana. paperisodan ja vanhempien suostumuksilla mentiin naimisiin, ja tässä ollaan,edelleen. tytär on 1,5v ja olemme edelleen onnellisesti naimissa.

ensimmäinen vuosi oli lapsen kanssa rankin,mutta nyt,kun tyttö kävelee ja rupeaa oppimaan itse syömään,pukemaan,on pottailut,sun muut ja yöheräämiset on loppuneet,on parisuhdekkin saanut uutta potkua,kun jaksaa paremmilla voimavaroilla.. onhan noita vanhempia ihmisiä,kolmekymppisiä,jotka menee naimisiin ilman avioehtoa ja kynii toiselta omaisuuden..

meitä on moneen junaan, me tyydytään tähän meidän tilanteeseen paremmin kuin hyvin ja olemme onnellisia.
Miksi tämä pedofiili ei voi lopettaa uhrien etsimistä? Oksettavaa touhua kun lukee sun viestejä muiltakin palstoilta. Mee hoitoon jooko?
 /   /  /  /  / TEINIVANHEMMAT KYSYN TEILTÄ

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta