AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  /  /  / Passat ET

Passat ET

2 Vastausta 95 Lukukertaa
Passat 07 3c malli ja tuo ET luku näyttäsi olevan 37-47 välille, tutun kaveri kauppaa kiinnostavia vanteita joissa uudehkot kitkat hintaan 400e, mutta tuo ET- luku on vanteissa 35mm, onko jollain enenpi tietoa muuttuuko ohjaus mitenkään alkuperäisestä, jonka ET-luku on 42mm eli 7mm;n ero kuten tuossa seuraavassa>,
Kyselen vaan sen takia kun edellisessä autossani ( Mondeo) -vm 02, tuo luku on niinkin tarkka kuin 52.5mm ja erehdyin laittaan siihen 45mm, vanteet niin auton hyvä ajettavuus häipyi sen siliän tien ja jouduin myymään ne kirpputorilla pois.
Pienempi ET johtaa raideleveyden kasvuun ja laakerikuormien lisääntymiseen, koska pyörä "kulkee" ulompana suhteessa auton koriin. Ohjauksesta tulee levottomampi, vetely kiihdytyksessä lisääntyy. Kitkaerojarrutuksessa mennään helpommin poikittain.
Monenlaista haittaa on tiedossa jos poiketaan tehtaan suosituksista. Ei niitä suosituksia ole hatusta vetäisty.
Juu olen täysin samaa mieltä noista ET luvuista enkä uskalla enää poiketa alkuperäisestä koska vahingosta viisastuu, mutta halusin vaan kysellä täältäkin mielipidettä, monella on vaan niin että hyvien ominaisuuksien kustannuksella pitää saada jotain näyttävyyttä, ja pilata auto.
 /   /  /  /  /  / Passat ET

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta