AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!

 /   /  /  / Canon EOS 600D -kamera ja superkuva.fi verkkokauppa

Canon EOS 600D -kamera ja superkuva.fi verkkokauppa

11 Vastausta 820 Lukukertaa
Mitä kyseisestä verkkokaupasta saa kameran mukana? Ja mitä yleensäkkin tämän kameran ostaessa tulee mukana? Akku ja laturi tulevat melko varmasti.... Ja millaista muistikorttia suosittelette aloittelevalle käyttäjälle?

Ja pahoitteluni että teen miljoona (2 kpl) topiccia kyseisestä kamerasta! :D
Tsekkaa ensiksi, että saat suomenkieliset ohjeet, manuska cd-suomeksi, yli 200 sivuinen ohjekirja ja pikaohje, molemmat suomeksi.

On aika kallista, jos joutuu tilaamaan ohjekirjasen.
APUA! Kuulostaa jo pahaenteiseltä... Onko sinulla kokemuksia kyseisestä paikasta?
Kaikki kamerakaupat Suomessa, verkkokaupat mukaan lukien, toimittaa saman perussetin kameran mukana. Yleensä siihen kuuluu ohjelmisto-cd, käyttöohjeet suomeksi, akku ja laturi. Siinä ne tärkeimmät ja ai niin, kuminen silmäsuppilo. Superkuvan hinta ei kylläkään ole halvimmasta päästä. Katsos esim. tuota:
Muistikortti kannattaa hankkia parhaasta päästä, Ja tuo edustaa tämän hetken parasta ja edullisinta: http://www.verkkokauppa.com/fi/product/38167/cfqtt/SanDisk-16GB-SDHC-Extreme-muistikortti
Saako, ja minkä kameran mukana nykypäivänä vielä saa koko 200 sivuisen ohjekirjan paperilla?

Kyllä ne on siellä cd:llä pdf-muodossa niin suomeksi kuin kahdellakymmenellä muullakin kielellä.

Firma näkyy myyvän 600D:tä kolmella eri kitillä, joten mukana tuleva(t) objektiivi(t) riippuuu siitä minkä paketin otat. Ja ne asiat, jotka EIVÄT tule automaattisesti kameran mukana, näet kohdista "tarjouspaketit" ja "lisävarusteet".
Tarjoustare tietää, että kaikkiean järjestelmäkameroiden mukana tulee edelleen ohjekirja oiken paperiversiona. Viimeksi ostamaani mukana tuli 444- sivuinen ohjekirjanen.
Ei tule aina paperimanuaalia.
Eräs tuttava osti järjestelmän eräästä hämäläisestä valokuvausliikkeestä, eikä siinä tullut mukana mitään paperia, ohjelmat ja pdf CD:t-kuitenkin.
Ei vain pystynyt lukemaan CD:tä ennenkuin olin ladannut sille acroreaderin.
Manuaali siis oli, mutta vain pdf-muodossa.
Olen aika muutamalle joutunut tulostamaan nuo manuaalit, kun ei ole tullut, tai ovat hukanneet.

Kuitenkin, jos osaa "lontoota" on parempi työntää suomen- ja muunkieliset manuaalit saunan kiukaan alle, sillä ne on nykyään Googlella käännettyjä ja jopa virheellisiä.
Itse ostin äskettäin kitin kahdella objektiivilla, eikä mukana tullut yhtään manuaalia edes englanniksi. Kaikki ohjeet (myös suomeksi) oli toisella rompulla.

Objektiivinkin mukana tuli enemmän papereita kuin itse rungon.
täytynee kehua/hehkuttaa superkuvan toimintaa! itse oon tilannut kaikki kuvaamiseen liittyvat tuottee tuolta, luvattu toimitusaika 1-2pv(tuotteetariippuen) on pitänyt aina paikkaansa! juuri tilattu järkkäkameran "tappaja" canon s100 pokkari, tuli tänään, (eilen tilattu!) =) palvelu ollut aina mukavaa, mitä joitakin viestejä vaihdellut, miinus, ei ehkä joka asiassa halvinliike,mutta hyviä tarjouksia on ollut aina!
Turhapa on Rajalaa ja Superkuvaa verrata kun ovat yksi ja sama nykyään...
 /   /  /  / Canon EOS 600D -kamera ja superkuva.fi verkkokauppa

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta