AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!
 /   /  /  / Katumajärvi?

Katumajärvi?

18 Vastausta 580 Lukukertaa
Sijaitseeko järvi kaukana Hämeenlinnan kaupungista ja löytyykö sen rannoilta uimarantaa. Olen kiinnostunut Katumajärvestä ihan tietystä syystä.
Jos tarkoituksesi on mennä "pesemään" ( hukuttaamaan) itsesi katumuksista, niin en kerro!
Saat itse hakea järvesi.
No kerron syyn. MInut kastettiin lapsena EV. lut kirkkoon kuten monet muutkin. Minä kuitenkin käännyin kristinuskosta pois vanhaan pakanuuteen eli Suomenuskoon.

Tarkoituksenani on käydä pesemässä kristillinen kaste pois. Katumajärvi on saanut nimensä siitä, että ristiretkeläisten pakkokäännyttämät Hämäläispakanat pesivät pakkokasteen pois katumajärvessä.

Jotkut Suomenuskoiset ovat perinnettä noudattaen pesseet kristillisen kasteen pois Katumajärvessä initoituen samalla uuteen uskoonsa. Tätä perinnettä ajattelin noudattaa itsekin.
Kaupungin kylmin järvi, siellä tulee vilu uidessa.
Muutama kilometri keskustasta, kävellenkin pääsee tai sitten busseilla 12 tai 15 (muistaakseni).
Rantaviiva lähes koko matkalta kelpaa kastautumiseen, muutama uimaranta ja venepoukama löytyy. Vesi on kelvollista ja uimakelpoista. Onpa tuolla tullut kastettua monenlaista pakanatavaraa.

Katuman rannalla on myös muinainen Mantereenlinna, vanha puolustusasema jolta on hyvät näkymät järvelle, sinne voi tehdä nuotion ja kuivatella. Lähistöltä löytyy myös miekkakivi sekä verta itkevä kivi jos pakanuushistoria enemmänkin kiinnostaa. Kirjastosta lainaa Akseli Salokanteleen opuksia ja perehdy. Saat todellisen elämysmatkan!
Siis bussit 12 ja 15 mahtaako kulkea Lauantaisin. Toivottavasti muistit oikein kun tarkoitus olisi Helsingistä asti tulla pesemään kaste pois. Ajattelin tehdä sen ensi Lauantaina kun se sattuu olemaan juuri Karhun päivä.
Joo, pultsarit ottaa arskaa rannoilla ja kuulema nussiikin siä.
Tietyt syyt sillä on housuissa.
Ei ole kaukana keskustasta. Hyviä uimarantojakin löytyy katisista ja käikäälästä.
Miten sinne pääsee bussilla kaupungin linja-autoasemalta?
Ei saa uida. Se on suunniteltu rikkaiden asuinalueeksi. Ensin pitää tosin häätää kerrostalot pois, mutta kun lopettaa kaupat ja muut ravintelit niin äkkiäkös se tapahtuu.
kaupungista olis sellainen 2-3kilsaa katisten rantaan. hyvä ranta siellä on puhdistautua.
Katumaan ei kannata mennä uimaan, kuten ei Vanaveteenkään. Veden laatu on kummassakin ongelmallinen. Vajavedessä voi saada paskakikkareen suuhusi, sillä huviveneitten vessat tyhjennetään usein Vanajaan.
Katumassa on puhdas vesi, koska moottoriveneily on kielletty.
Katisissa on varsin mukava uimaranta.
Bussilla 12 pääsee lähelle.
Rautatieasemalta on lyhyt kävelymatka Katisiin.
Bussilla 12 tai 15 Katumantie kaksvitosen pysäkille. Siitä vaan pihan läpi ja uimaan. Vau,mikä ranta!
Älkää ihmeessä kävelkö siitä 25:sen lpihan läpi, siinä asuu sellanen 50-60v partanen mopoukkeli joka melskaa ja kitisee jos pihan läpi kulkee muita kun asukkaita.En ole ikinä tavannut henkilöä, mutta kuullut juoruja, että ei osaa kun huutaa ja valittaa kaikesta, jos paikkansa pitää niin täytyy kokeilla joskus ja jos vinkuu ja pihisee jotakin, niin kantaa ukko sen moponsa kanssa sinne katumaan kutemaan.Piste!
No nyt se on tehty. Kävin eilen pesemässä kasteeni pois Katumassa Kiitokset erityisesti Juhana Lekalle hyvistä ohjeista jotka auttoivat minua paljon.
No olisit kilauttanut, niin oltais menty kalalle ;D
 /   /  /  / Katumajärvi?

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta