AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / Fressi Ylöjärvi

Fressi Ylöjärvi

8 Vastausta 621 Lukukertaa
olen juuri muuttanut paikkakunnalle ja haluaisin kovasti ruveta treenaamaan. onko kukaan käynyt tuossa fressillä?onko millaiset palvelut ja entäs henkilökunta? kiitos vastauksista :)
Ylöjärven monipuolisin paikka. Hyvää palvelua ja ammattitaitoiset/mukavat ohjaajat. Olen viihtynyt :)
Sinne voi tulla tutustumaan ilmaiseksi.
Kallis, se easyfit tai vastaava on selkeesti halvempi. Kummassakaan en ole käynyt joten vehkeistä yms. ei ole tietoa, mutta raha ainakin itellä ratkaisisi ton easyfitin suuntaan. Sitten jos vielä haluaa säästää niin meet lielahteen gogo expressiin, saat 18 eurolla kuussa pääsyn sinne ja pirkkalankin gogohin.
Voi voi hirveen kallis paikka Ylöjärvellä on kyllä hyviä
ja halvempia sielläkin pääsee kiloista ja kunto kohoaa
GouGou paras paikka
syksyinen tervehdys!

onko kellään tiee tosta tampereen Lielahden GOUGOUSTA . Oon vastaalkaja ja olis kiva saada informaaatioo, he ilmoittavat kuukausimaksuksi 18 euroa, tuleeko siihen muita maksuja. minkälainen vastaanotto siellä on ja mikä tunnelma
Ystävällisin terveisin. " pullukka 10"
Olen käynyt Ylöjärven Ateenassa noin vuoden verran. Kiva suht pieni paikka, missä mukavaa porukkaa niin asiakkaina kuin vetäjinäkin. Siistit tilat saunoineen, myös solarium löytyy. Hintataso sama kuin vastaavissa paikoissa Ylöjärvellä. Sijainti hyvä Liikekulmilla S-Markettia vastapäätä Ylöjärven keskustassa.
Jaa se johtuu varmaan liikunnasta syntyvästä lämmöstä, kun rakennuksen räystäillä on ehkä koko Suomen komeimmat jääpuikot talvisin?
Arktan arkitsta rakentamista. Olen ihmetellyt kuinka kauan kiinteistöyhtiöllä on varaa tuollaiseen energiantuhlaukseen. Luulisi että urakoitsijalla on edelleen vastuu tällaisen asian korjaamiseksi.
Suomalaisilta odotetaan nyt innovatiivisyyttä, jotta talous saadaan nousuun. Kuka keksisi menetelmän, jolla kuntosalilla kulutettu energia voitaisiin hyödyntää energiantuotannossa, jolla pidetään yllä mm. lämmitysta, valaistusta ja ilmastointia. Jos jokaisessa laitteessa olisi systeemi joka varastoisi käytetyn energian niin siitä kertyisi jo huomattava määrä sähköenergiaa.
Liikekulmat oli pitkään Arktan omistuksessa. On ehkä vieläkin. Myyvät varmaan kymmenen vuoden kohdilla kaupungille samaan tapaan kuin jäähallin.
 /   /  /  / Fressi Ylöjärvi

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta