AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / Lumia 900 täys paska!

Lumia 900 täys paska!

44 Vastausta 1 142 Lukukertaa
Hyvin markkinoivat Lumia 900 business puhelimena, mutta täysi paska on! Kosketusnäyttö ja sisältä (mm kalenteri, s-posti ja soittaminen) täysin epäonnistunut. Ymmärrän että puhelimen 'pitää' olla älykäs pieni kämmentietokone, mutta miksi siitä ei voi silloin ehdä loogista ja selkeää käyttää kunnon näppäimistöllä??
En yhtään ihmettele että tyrkkyttävät niitä kaupoissa ... Tähän mennessä niin E7 ja N9 olleet parhaat! ELI EN SUOSITTELE AINAKAAN BUSINESS KÄYTTÖÖN VAIKKA ILMAISEKSI TYRKYTTÄVÄTKIN !
Perusteles vähän, millä lailla on paska? Miten esim. vastataan puhelimeen? On oleellisin asia puhelimessa, että vastaaminen onnistuu helposti ja varmasti ilman virhenäppäilyä. Kehut E7:kaa, mutta tuskin olet käyttänyt sitäkään. Kun kaivat E7:n taskusta, niin et voi välttyä virhenäppäilyltä, joko puhelu katkeaa tai siirtyy kaiuttimelle tai soittelee muuten vaan omia aikojaan.

Joskus kyselin täältäkin lääkettä noihin vaivoihin, mutta ei tunntunut selviävän. Ei osannut myyjäkään auttaa.

Nuo älyttömät "älypuhelimet" lienee tarkoitettu vain pöydällä pidettäväksi ja leikkimistä varten leluja kaipaavalle.

Kyllä ennen oli paremmin, avasi läpän ja vastasi. Puhelun jälkeen suljit läpän ja sujautit puhelimen taskuun, esim 3710 oli sellainen.

Nyt täytyy sammutella avoimet sovellutukset ennen taskuun panoa, jotta akku kestäisi edes sen pari päivää.
Kyllä ennen oli paremmin, avasi läpän ja vastasi. Puhelun jälkeen suljit läpän ja sujautit puhelimen taskuun, esim 3710 oli sellainen.

Löytyy monia vieläkin ja lisää tehdään ja älyttömät puhelimet painaa taskussa.

Peruspuhelin hyvällä kameralla olis jotain.
http://www.tietoviikko.fi/kaikki_uutiset/nokian+lumia+voitti+quotmuotoilun+oscarpalkinnonquot/a820785

No onhan sinulla toki oikeus mielipiteeseen, mutta muut ovat eri mieltä.
N9 siis voitti muotoilupalkinnon.
Ei onnistu multimediaviestien lähettelyt niinkuin vanhoissa Nokian puhelimissa. Ei saa sähköpostia kytkettyä puhelimeen vaikka mitä tekisi. Nyt puheluissa keskustelun toinen osapuoli kuulee oman puheensa rämisevänä kaikuna. Eiköhän tämä Nokian Lumia kokeilu ollut omasta puolestani tässä.
Taidat olla vajukki, jos et saa s- postia Lumiaan? Ja multimediaviesteissä pitää olla datayhteys käytössä. Nämä kaikki ovat helpompia Lumiassa kuin kilpailijoissa, joten koko kommenttisi on puuta heinää.
Näin on!

Taitavat todella olla vajukeita nämä, jotka eivät osaa puhelimeensa vastata, tai taskusta kaivettaessa puhelin tekee omiaan.

Itselläni on E7 ja parempaa puhelinta saa hakea.

Oli tosin yksi pieni ongelma. Miten tätä laitetta käytetään?

Ongelmaan löytyi aivan yllättävä ratkaisu: KÄYTTÖOHJE.

Käyttöohjeesta olen löytäny neuvon ja ratkaisun kaikkiin puhelintani vaivanneisiin ongelmiin. (Oikeastaan ongelmat olivat minussa itsessäni).

Puhelimen työpöytää voi muokata haluamakseen ja esim. näppäinlukko auttaa virhesoittoihin yms. sekoiluun.
En edellenkään usko, että olet käyttänyt E7:kaa. Kun puhelin soi, niin näyttö avautuu vaikka olisi mitkä lukitukset päällä. Siten kun kaivat puhelimen taskusta, niin sormi osuu sokkona "katkaisepuhelunäppäimeen".

Ainoa apu on hankkia tämä nahkainen avautuva suojakotelo ja käyttää puhelinta sen kanssa. Kun tunnut tietävän, et siis ole vajakki, niin miten se tärkein puhelimen käyttö, eli vaastaaminen Lumiassa hoituu?
Jos paskalumiaa ei saa toimimaan edes ohjeisiin tutustumalla, on kapulan vertaaminen ehtaan eritteeseen ulosteen solvaamista.

Paljonkohan floppi maksaa uunolle valehtelemisesta vai valehteleeko uuno ihan ilmaiseksi.
Minulla ei ole Lumia puhelinta, mutta kun lukee näitä arvosteluja niin en voi käsittää sitä, koska puhelinta on kehuttu laajasti.
Eikä todellakaan tällaisia http://www.tietoviikko.fi/kaikki_uutiset/nokian+lumia+voitti+quotmuotoilun+oscarpalkinnonquot/a820785 atikkeleita julkaistasi ellei se olisi hyvä puhelin.

Tottakai kun alkaa "näpelöimään" ekakertaa ei merkkistä ja mallista puhelinta niin siinä on opettelemista käytön kanssa.
Vai väittääkö akressiivinen aloittaja, että esim. Iphonen käyttö on opittu hetkessä?
... valitettavasti sisältö ei vastaa odotuksia. Saat näpelöidä manuaalin kanssa tunnista toiseen, mutta skeida ei hunajaksi survomalla muutu.

Eikö nykyään muka ole enää muita puhelimia kuin Nokia ja Iphone?
Huonosti menee kaupaksi ei taida olla hyvä puhelin.
Kyllä kuluttaja tietää, kansa ei enää nykyään tiedä kun äänestää jotain sellaista kun perssuomalaisia.
Ostakaa 808...siinä on kaikki mitä tarvii,ja se kamera on iso plussa...;-)
Laite ostettu kesäkuussa, nyt huollossa kuulemma seuraavat 4-6 viikkoa. Langaton luurikaan ei toimi. Ei ihme jos koko firmalla menee päin synnytyselintä.
Ensinnäkin itselläni Lumia 800 maaliskuusta, eikä MITÄÄN ongelmaa.

Toisekseen huollon aika ei riipu Nokiasta saati synnytyselimistä, vaan huoltoliikkeestä mihin veit. Ei minkään puhelimen huollossa kestä 6 viikkoa, korkeintaan päivä yhtäkyytiä korjatessa.
Nokian -takuu voimassa puhelimia- ei huolleta Suomessa.. kyllä siinä se reilu viikko meni ja kaksikin.. kolmenella kerralla sain uuden puhelimen..
Vein pikahuoltoon vaikka oli takuu, veloitus 40 € ja yks anturi vaihdettiin.

Nyt puhelin toimii ja mikä parasta ei tullut mitään tehdaskorjattua...
paskoja puhelimia lumiat.
Vielä kuukausi niin markkinoille tulee uudet iPhonet. Lumialla voi pyyhkiä sen jälkeen vaikka mitä...
Itselläni on Nokia jota on korjattu useaan kertaan ja useissa eri paikoissa. Voin Nokia Turussa Skanssin puhelinkauppaan. Sieltä luuri lähti päivässä Saloon, mutta salossa ei osattu tehdä sille mitään. Sieltä se matkasi Tampereelle, mutta Tampereella ei osattu tehdä mitään. Sieltä matka jatkui Vantaalle, jossa mukamas saatiin jotain aikaan. Vantaalta puhelin meni takaisin Saloon, koska salon huolto tiesi minne liikkeeseen puhelin piti lähettää. Sitten tulee viesti, (aikaa kulunut 4 vkoa ja 3 päivää), että puhelimenne on huollettu ja noudettavissa myymälästä. Ei muuta kuin SIM kortti sisään ja virrat päälle. En edes ehtinyt autolle kun huomasin samat viat olevan edelleen luurissani. Ei muuta kuin takaisin kauppaan. seuraava huolto retki kestikin vain 2 viikkoa. Silloin puhelin ei käynyt kuin salossa.
Onko toiminut sen kahden viikon huoltoretken jälkeen?
Ei, vein luurin kolmannen kerran huoltoon, jonka jälkeen sain "uuden" puhelimen. Eli minulle uusi, mutta jonkun vanha, jossa on ollut jotain muuta vikaa kuin se mistä minä olin vienut omani kolmatta kertaa. Mutta kuinkas ollakkaan tämä "uusi" puhelin on nyt ollut kans 2 kertaa huollossa ja vikaa on edelleen. Hatuttaa tää meininki. Eipä tartte enää ikinä ostaa Nokiaa.
Olisikohan tuossa jo kaupan purkamisen edellytykset ilmassa?
Varmaan olisi, mutta ei jaksa enää tapella asian kanssa. Liian monta hetkeä olen tuhlannut ajastani ku olen joutunut jonottamaan myymälässä. Kerran kysyin kyllä hyvitystä puhelimen hinnasta (kytkykauppa), että kai saan jonkinlaista hyvitystä koska uusi hieno älypuhelin on ollut enemmän huollossa kuin omassa käytössä. mutta korvausta ei kuulemma anneta. Onhan se kiva käyttää 5110 nokiaa useita viikkoja ja samalla maksaa liittymästä n.50euroo kuussa. Eipä tarttenut datapakettia käyttää niillä laina puhelimilla. Nyt ottaa niin rankasti päähän, että en enää ikinä osta nokian luureja. Ottaa myös päähän se, että nykyään on "sallittua" myydä ihan täyttä paskaa. Kukaan ei ota kunnolla vastuuta, että toimiiko sähköisissä laitteissa kaikki ominaisuudet vai ei? Elektronisia laitteita saa laittaa myyntiin vaikka softa olisi ihan raakile.
Windows alusta on näyttävä, vaan ei kauheen toimiva.

iPhonet vahanikaisia joten androilaiteet on se ... juuri se :D
Ei toimiva? Eihän se toki olekaan kuin paras mitä markkinoilla on, ulkonäkö on suunniteltu käytettävyyden ehdoilla ja koko systeemi on erittäin kevyt, nopea ja turvallinen. Android taas ei ole mitään noista. Lisäksi erilaisia androideja on niin paljon, että koko ekosysteemin tietoturvallisuutta voi kuvata sanalla reikäjuusto.
iPhonet vanhanaikaisia? Taidat itse olla joku ns. "scifistelijä"...
Nokian paras puhelin on N9.Onneksi tulee Jolla ja meegon kehittäminen jatkuu.
Lumia on täysi P A S K A mutta Nokia care -palvelu on vielä surkeampi. Oma Lumia on ollut kohta kuukauden huollossa ja kun reklamoin asiasta, care -palvelusta ilmoitetaan, että eivät millään ehdi vastaamaan viestiin kun Lumia on niin kaamean suosittu.

Kaikille tiedoksi, älkää ostako Lumiaa, siitä ei huollossa ole omistajalle mitään iloa.
miksi hajotit puhelimesi
huonoa laatua,niin ei kestä käytössä.
Miksi profiloidut noin dorkaan porukkaan?
Meikäläinenkin sai tällaisen viestin Nokia Caresta viime viikon torstaina. Lukekaa ja naurakaa. :)

"Hei! Kiitos yhteydenotostasi Nokia Care –asiakastukeen.

Olemme vastaanottaneet sähköpostiviestisi ja teemme parhaamme auttaaksemme sinua. Käsittelemme kysymyksesi ja otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Uuden Nokia Lumia -puhelinmallimme menestyksen vuoksi olemme viime aikoina
vastaanottaneet tavallista enemmän sähköpostikyselyitä. Pyrimme vastaamaan viestiisi mahdollisimman pian, mutta pahoittelemme mahdollisia viiveitä.

Ystävällisin terveisin,

Nokia Care"
Heti kuntoon14.8.2012 15:44

"Vein pikahuoltoon vaikka oli takuu, veloitus 40 € ja yks anturi vaihdettiin.

Nyt puhelin toimii ja mikä parasta ei tullut mitään tehdaskorjattua..."

Mikäs anturi siellä huollossa vaihdettiin, nokka-akselin asentotunnistimen
anturiko ?
Korva-anturi, eli ei haistanut onko puhelin korvalla.
Aiheutti sen ettei puhelua saanut poikki..onneksi vastapuoli yleensä laittaa poikki, et pääs räpläämään puhelinta.
Tosin hieman ihmetyttää toi 40 egee, jonoa ei ollut...ja heti korjattiin.
Vetkuttaako takuuhuollot tahallaan viikosta 2 viikkoon joka puhelinmerkillä näitä korjauksia, jotta pikahuoltoon saataisiin maksavia asiakkaita...
Jos huolto kestää liian pitkään, vaadi todistus huollon kestosta. Siitä riippumatta annetaanko todistus vai ei, vie asia kuluttajaneuvojalle. Viikkoja kestävä huolto ei ole asianmukaista palvelua, edes flopin nokialta.
Milläs vaadit, sähköposteihin ei edes vastata!!!!!
Kuukauden oli käytössä, kuukauden huollossa, viikon käytössä ja nyt taas huollossa. Business käyttöön liian usein huollossa.
Lumia on varsinainen paskojen paska. Huoltopalveluja tarjoavissa liikkeissä loppuvat jo asiakkaille huollon ajaksi tarjottavat varapuhelimetkin kesken.

Meego takaisin ja Elop vaihtoon!
Itellä ei oo viel lumiaa mut aikoisin ostaa mut nä kommentit on liian rankkoja!
Lumia on täyspaska. Kaikki perustoiminnot on POISTETTU (vrt. esim. vanhat Nokia-puhelimet), ei ole profiileja (on vain äänet päälle tai pois, tai jos haluaa lisää vaihtoehtoja pitää käydä muuttamassa asetuksia), herätyskello ei toimi jos puhelin ei ole päällä (mitä helvettiä?), bing-haun sijaan ei voi valita googlea, ei pysty asentamaan muita selaimia kuin explorer (ei esim. opera miniä), nettiselain on joo suht nopea mutta esim. paluu-nappulaa painamalla joutuu aina jonnekin ihan mihin sattuu tai esim. facebookissa aina pääsivun alkuun kun käy katsomassa jotain kommentteja... vittu että menee hermot. paska mikä paska, älkää helvetissä ostako!!!
Niin on !
kamerakin on täysin surkea!
 /   /  /  / Lumia 900 täys paska!

Keskusteluhaku

Laaja hakuFacebookissa suositeltua

Tietoa mainosten kohdentamisesta