AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
 /   /  /  / Eilen 11.7 Särkällä, yli tuhat ihmistä.

Eilen 11.7 Särkällä, yli tuhat ihmistä.

26 Vastausta 484 Lukukertaa
Olipa taas monipuoliset ja hyvät tanssit. Kolme esiintyjää ja kaikilla loisto tanssi musaa.
Pelkkä ajatuskin suositun Teräsniskan aiheuttamasta kaaoksesta sai menemään muualle. Teräsniskan vuodentakainen kaaosilta Särkässä oli tuoreessa muistissa ja Ämyrillä jussina toinen kerta kyseistä fanipaljoutta riitti. Ei siis harmita yhtään vaikka jäi väliin :) Särkässä lienee vasta elokuussa hyviä tansseja, joten silloin mahtuu pahemmitta kolhuitta tanssimaan. Neljänsuoran ja Suvin bileet jätän suosiolla nuorisolle.
Seuraavat tanssit ja siitä eteenpäin näyttäisi olevan eläkleläistanssibändeja paria poikkeusta lukuunottamatta. Särkän imago nuorten paikkana ja loppukauden ohjelmisto ei oikein natsaa yhteen.
Mitä ihmeen eläkeläisbändejä? Hyviä nuo kaikki ovat.
Ei eläkeläisbändi tarkoita huonoa bändiä. Ne soittavat sellaista musiikkia minkä tahtiin myös eläkeläiset mielellään tanssii.

Noilla useillakin loppukauden bändeillä monella tanssipaikalla enemmistö tanssijoista on varsin varttunutta väkeä ja eläkeläisiä.
"Seuraavat tanssit ja siitä eteenpäin näyttäisi olevan eläkleläistanssibändeja paria poikkeusta lukuunottamatta. "

- sinulta taitaa unohtua, että että siihen nuorison ja eläkeläisten joukkoon mahtuu iso osa Särkän tanssivasta väestä. Toki ymmärrän että olet nuori ja kaikki vanhempiesi ikäiset ovat jo aivan ikäloppuja :) Mutta vanhenet sinäkin ikanaa ja näet asiat aikuistuttuasi hieman eri näkökulmasta.
Sinä ja sun kommentit Eläkeläinen. Mee yksin jos huvittaa. me emme nuoret tule. Riutalla, Kolmilammilla viihdytään me nuoret.
"Mee yksin jos huvittaa. me emme nuoret tule. "

Puhu poju vain omasta puolestasi. Katsos kun Särkkä on nuorten suosima paikka halusit tai et. Särkässä on aina sinun ikäisiä tyttöjä vailla tanssittajaa esiintyjästä riippumatta, joten tule toki sinäkin. Eläkeläisiä on varmasti enemmän Riutalla ja Kolmilammilla, mitä olen vuosien aikana paljon ennen sinua molemmissa paikoissa käyneenä huomioinut.
Riutta ja Kolmilammi ovat olleet molemmat myös eläkeläisten suosimia paikkoja. Riutanharju on eläkeläistanssijansa pitänyt, mutta Kolmilammilla eläkeläisten määrä on selvästi vähentynyt. Särkkä on nuorten paikka sinne ei eläkeläiset muuta kuin eksyksissä ollessaan.
Eilen tuli tuli todettua, että Kolmilammilla on eläkeläisiä tosi paljon, että se siitä nuorison suosimasta paikasta.. Särkässä ei noin vanhaa väkeä ole koskaan, oli esiintyjä sitten kuka tahansa.
Jäänyt avautujalta vousiluku pois otsikosta.
Tuollaisissessa tungoksessa osaavat tassijat käätyvät viimeistään parkkipailalta pois. Niin ahdasta ettei tuollaista tilaisuutta voi tansseiksi kutsua. Selaiset ihmiset
jotka eivät osaa tanssia vain uskottelevat iselleeen osaavansa, se on mahdollista kun tuollaisessa tungoksessa ei kertakaikkiaan voi tanssia.

Ei tassikilpailuissakaan ole 500 paria parketilla yhtäaikaa ja silti nissä tanssitaan hyvin. Opettele tanssimaan niin ei tarvi mennä mihinkään jokun Teräsniskan tissejä kurkkimaan.
Sitäpä onkin sitten kiva arvailla, tuota vuosilukua nimittäin.
Mutta Särkällä 11.7.2012 oli mahtava meno. Pidän erityisesti siitä että musa ja esiintyjät on valittu monipuolisesti. lavalle saapuu enemmän porukkaa ja aivan hyvin mahtui tanssimaan ihan tarpeeksi. Kahden muun tanssi bändin aikana tanssiminen toteutui upeasti, niin kädenalitus kuin perinteinenkin. Fanit pysyivät kahviossa ja ulkona. Suvin aikaan sitten fansit valloittivat lavan edustan, johonka ryhmään itsekkin liityin ja samalla sain sen setin ajan huilata ja kuunnella ja katsoa hyvää musaa ja silti ihmiset näyttivät tanssivan sulassa sovussa. Samanlaisia iltoja lisää niin saa rahoilleen kunnon vastinetta. Liput maksoi 14€ ja sillä sai kaksi tanssi bändiä jotka soittivat hyvää tanssi musaa ja kaiken kruunasi Suvin konsertti. Näitä lisää, please!
"Eilen 11.7 Särkällä, yli tuhat ihmistä."

Särkän Lattia 400 m² (mitattu)

- joo varmaan tosi kivat tanssit, yhdelle parille kun ei riitä edes neliömetrin tila, koska tanssitilaa pienentää entisestään iso osa faneja lavan edessä..
"Särkän Lattia 400 m² (mitattu)

- joo varmaan tosi kivat tanssit, yhdelle parille kun ei riitä edes neliömetrin tila, koska tanssitilaa pienentää entisestään iso osa faneja lavan edessä.."

Olisit ollut paikalla niin ei tarvitseisi epäillä.
Mielestäni loistavat tanssit, samanlaisia lisää.
Humpatkaa te vaan muualla jotka ette ymmärrä hyvän illan päälle mitään.
Lisäksi haluan todeta että ilmeisesti suurin osa tanssioista on niin adiktoituneitta tanssiin että alkaa olla jo sairauden puolella, enkä edes ymmärrä mitä ne saa siitä lattian kiertämisestä kävellen, vakavalla naamalla ( ja olevinaan vain tanssimassa). Ei näytä juuri tanssilta, oli sitten mikä esiintyjä , mikä lava tai kuinka paljon tilaa tahansa. Usein aika naurettavan näköistä menoa. Se vielä lisäksi että joka ikinen kappale on saatava kävellä illan aikana, muuten ollut huono ilta. Jos osaa tanssia ja tanssii kunnolla, niin ei edes jaksa tanssia koko iltaa, mutta kävellenhän sitä menee vaikka 6h putkeen, kun ei edes hiki tule, tai tulee jos on huono kunto niinkuin suurimmalla osalla on.
"Olisit ollut paikalla niin ei tarvitseisi epäillä."

- olin vuosi sitten, oli samanlainen kaaos silloinkin, vellovassa massassa ei pysty tanssimaan. Sama tilanne Neljänsuoran keikalla vuosi sitten. Jätin väliin senkin tänä kesänä. En viitsinyt todellakaan tulla toiste Suvin Särkkäbileisiin, kun Suvin suosiosta kokemusta tuli myös Ämyriltä juhannuspäivänä. Särkkä vielä pienempi lava kuin Ämyri. En siis epäile vaan tiedän tasan tarkkaan tilanteen jos paikalla on yli tuhat henkeä kuten oli vuosi takaperin myös.
"Mielestäni loistavat tanssit, samanlaisia lisää."

- juuri noin pidä toi, siis Sinun mielestäsi. Älä siis yleistä, katsos kun voit puhua vain omasta puolestasi.
"Humpatkaa te vaan muualla jotka ette ymmärrä hyvän illan päälle mitään."

- kannattaisi sinunkin keskenkasvuisen miettiä ketä haukut. Ei se Särkän lava teidän fanituspaikkana kauaa säilyisi ilman maksukysyisiä iloisia tanssivia ihmisiä tai naurettavankin näköisiä jopa 6 tuntia putkeen käveleviä vakavia ihmisiä. Mietipä sitä, kun tuollaista törkyä suollat. Kasvat sinäkin joskus aikuiseksi niin ymmärtänet ettei se tanssilavan ylläpito ihan ilmaista ole. Teidän nuorten viikkorahoilla ei sitä ainakaan ylläpidettäisi koko kesäkautta, se on faktaa jos mikä.
Vanhaan hyvään aikaan tanssilavojen kannattavuus perustui 14-20 vuotiaisten maksamiin pääsylipputuloihin. Kun tämä ikäluokka lopetti lavatanssimisen 70/80- lukujen vaihteen tienoilla, niin se johti satojen tanssilavojen toiminnan lopettamiseen. Teini-ikäisen tanssijan euro on täysin saman arvoinen kuin vanhemman tanssijan euro. Koskaan ei päästä samoihin toimivien tanssilavojen määrään, kuin silloin kun teini-ikäisten ostamien pääsylippujen tuloilla oli toimivien lavojen lukumäärä - 60/70-luvuilla.
Ihmettelen myös ulkopuolisena, ei tanssijana , mutta tanssipaikoilla käyneenä, että mitä nautintoa te tanssijat saatte siitä jatkuvsta ruuhkassa kävelemisestä. Se on siis suurimmaksi osaksi niin naurettavan näköistä touhua. Myös kun katsoo tanssijoita , niin suurimmaksi osaksi aika tasotonta porukkaa. Naiset enimmäkseen toivottomia, tyylittömiä vanhojapiikoja ja miehet sama juttu vanhoja poikia viiksekkäitä joilla ei paljoa markkina arvoa ole olemassa. Siitä se kait johtuu että kaikki on vain tanssimassa, koska kriteerit on liian suuret ja sitä sopivaa ei vain sieltä lavalta löydy eikä muualtakaan. Kertokaa mulle mikä siinä lavan kiertämisessä kiinnostaa, aina viikosta toiseen, kuukaudesta, vuodesta toiseen ja jopa useita kertoja viikossa. Tasokkaita naisia ja miehiä ei montaakaan lavoilla, niin tanssijoina kun muutenkaan. Maalaisten touhua.
Käyppä katsastamassa veikkaan että 90 % on kaupunkilaisia, katsos on sula mahdottumuus että mailta noin paljon ihmisiä löytyis
Mitä hittoa sä siellä tansseissa teet jos et kerra tanssi.
Jos et osaa tanssia ei sullakaan tansseissa ole juuri
"markkinaarvoa".
Katsos tanssilavalla voi viettää muutenkin aikaansa kuin kävelemällä lavaa ympäri. Siellä voi kohdata ihmisiä, jutella , nauttia musiikista ( tosin yleensä silloin kun siellä esiintyy joku muu kuin perus tanssimusiikkia esittävä yhtye, eihän Suomalaista tanssimusaa kuuntele Erkkikään) ym. Eikä lavalla markkinaarvo ole siitä kiinni osaako tanssia, varsinkin kun vertaa tanssiviin. Ja kysyn vielä mikä markkinaarvo, kun kaikkin kuulema on vain tanssimassa.
Yksinäisiä maalaisia jotka muuttaneet kaupunkiin ja houkutelleet jonkun muun yksinäisen kaupunkilaisen mukaansa, on se vaan niin pieni tuo tanssiporukka Suomessa. Esim. Hesa, Vantaa ja Espoo, paljon ihmisiä ja 1 lava, 400m2 ja risat. Eri asia sitten nämä salsa, swing ym. erikoisemmat tanssi bileet joissa suhteessa enemmän tanssin osaajia ja silmän ruokaa, on tasokkaita miehiä ja naisia.
Huvittaa sekin kun naiset lavoilla tanssilenkkareissa, mummotossuissa, kävelykengissä. Todella harva pukeutuu naisellisesti ja tyylikkäästi. Ravintoloista löytää parempia ja tyylikkäämpiä ja jopa parempia tanssijoita kuin lavalta. Eikä tarvitse tanssia ällöttävien vanhusten kanssa, en mä lähtis kävely lenkillekään jonkun tuntemattoman papan kanssa, niin miksi sitten olisin hänen kävelytyksessä lavalla. Kilpatanssijatkin käyvät ravintoloissa, mutta eivät lavoilla, vaikka osaisivatkin mennä hienosti lavatyyliin ilman goreja.
Jive, Boogie Woogie ja onhan hitaassa valssisskin sving.

Tuosta silmänruuasta salsabileissä olen kyllä erimieltä. Sanotaan että miehillä on
jotkut housut jossa ei ole lahkeita. Jotkut valkoiset sukat joissa pari punaista raitaa. Parhaimilla on siniset farmarihousut. Jaloissa lekkitossut. Komeuden kruunaa vielä joku T-paita.
Missä päin Suomea tuollaisia bileitä, ja millaiset noin pukeutuu, nuoret, keski-ikäiset, ulkolaiset,Suomalaiset, joku tietty, kaikki? No trendikäämmin mun mielestä kuitenkin kuin lavoilla.
Ruotsissa kaupunkien puistolavoilla tanssitaan erittäin runsaasti. Tansseja voin olla useampanakin päivänä viikossa ja tanssimusiikki saattaa soida keskipäivästä yli puolenyön. Musiikki soi usein levyiltä, mutta myös paikalliset bänit ovat usein esiintymässä. Keskiviikkona ja viikonloppuisin niissä paikoissa soittavat usein myös tunnetummat tanssibändit. Myös suomalaisia bändejä on vieraiillut näissä puistolavatansseissa.
 /   /  /  / Eilen 11.7 Särkällä, yli tuhat ihmistä.

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta