AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  /  / Palstalle puhdistus!!!!

Palstalle puhdistus!!!!

39 Vastausta 217 Lukukertaa
Olen tässä huolestunut keskustelusta, mitä tällä palstalla käydään. Olen room. kat. seurakunnassa aktiivijäsen, en kylläkään Suomessa. Täällä, missä asun, suurin osa on room. kat. kirkon jäseniä, ja kirkkoon kuuluminen ja siellä toimiminen on luonnollinen osa ihmisten elämää.

Minusta on silloin tällöin kiva seurata, mitä Suomessa tapahtuu ja missä mennään kirkossa, silloin tällöin luen myös tätä palstaa. Valitettavasti minulle on tullut sellainen tunne, että 90%:a kirjoittajista ovat muita kuin katolilaisia. Ja kansa suorastaan pursuaa vihaa kirkkoamme kohtaan.

Kyllä me aktiivit ollaan ihan hyvin tietoisia kirkkomme piirissä tapahtuneista ikävistä laittomuuksista mm. seksuaalirikoksista. Ei niitä tarvitse hellareiden yms. meille jatkuvasti linkittää. Kirkko on pyhä ja pysyy sellaisena, siinä toimivat ihmiset taas eivät ole aina pyhiä, ja kaikilla on heikkoutensa, joidenkin heikkoudet ylittävät jopa rikoksille tunnusomaiset rajat. Koska tämä meidän rakas äitikirkkomme on niin suuri, tietysti lukumäärällisesti rikoksiakin on enemmän kuin esim. luterilaisilla, mutta prosentuaalisesti katolilaiset kirkon työntekijät eivät ole yhtään sen rikollisempia kuin muutkaan.

Minusta on ikävää, että tällä palstalla ei saa rauhassa keskustella meidän omien kesken päivän polttavista aiheista, vaan täytyy olla kokoajan puolustuskannalla ulkopuolelta tulevia hyökkäyksiä vastaan. Lisäksi saa kertoa meille katolilaisille itsestäänselvyyksistä ihmisille, jotka arvostelevat kirkkoa tietämättä asioiden taustoja. Se on tietysti hyvä, että joskus voi katekumeeneja auttaa.

Summa summarum; olen/mme kyllästyneet teihin ulkopuolisiin, menkää muualle räksyttämään. Niin kuin joku on täällä maininnutkin, me pesemme likapyykkimme kotona, pesulaan niitä viedään vain kun ei ole muuta mahdollisuutta, ja torilla ei pyykätä koskaan.

Hyvää sunnuntaita
Olet tietenkin täysin oikeassa.

Kesällä vain käy usein niin, että me normaalit ihmiset vietämme kesälomaa perheidemme kanssa, jolloin palsta päätyy muutamaksi viikoksi helluntailaisten, sinkkujen ja muiden ei-katolisten häiriintyneiden vapaaksi temmellyskentäksi.

Palsta palaa normaalieloon yleensä elokuun aikana. Koeta kestää siihen asti.
Arvon nimimerkki on yleensä täyttänyt tuon roolin ihan itse, milloin syntymäkireä nuttura on kiristänyt liikaa.
Olette aivan oikeassa, puhdistusta todella tarvitaan! Nythän täällä kuka hyvänsä voi tuoda vaikka mitä epäkohtia esille, mutta eihän se sellainen toki sovi.

Tiedän hyvin, että puhdistusta on käytetty aika monta kertaa historian aikana. Viime vuosisadalta tulee mieleen juuri Stalinin ja Hitlerin suorittamat puhdistukset, ja taisi Mussolinilla ja Francollakin omat puhdistuksensa olla. Tällaiset puhdistukset ovat olleet aika tehokkaita, jälkikäteen on löydetty vain joukkohautoja ja sitten huolellisesti arkistoidut tiedot puhdistuksen kohteeksi joutuneista.

Nyt olisi varmaan hyvä ensin keskustella, miten laaja puhdistus olisi paras tässä tapauksessa ja kuka sen puhdistuksen sitten suorittaa. Monia muitakin käytännön asioita on, mutta nehän täsmentyvät täällä keskusteltaessa. Joten suunnittelemaan siis kaikki me, jotka haluamme voida hyvin ja viihtyä kaikesta pedofiliasta, seksuaalisesta hyväksikäytöksestä ja turmeluksesta huolimatta, joista me emme toki halua tietää mitään pahaa.
Me katoliset emme nyt ymmärrä, mikä on vapaiden keskustelupalstojen henki. Täällä saa mellastaa kuka tahansa sanan vapauden turvin ja sen rajoissa. Olen lueskellut silloin tällöin luterilaisten Kirkko-kuulolla sivustoa ja siellä mellastaa valitettavasti ateistit suurimmaksi osaksi.

Jos haluamme katolisen keskustelun, niin meidän täytyy lopettaa ilmainen palvelu Suomi24:lla ja perustaa salasanalla suojattu keskustelupalsta ihan itse.

Minusta katolista kirkkoa vahingoittaa tällaiset vaatimuksen sanan sensuurista. Se ei kuulu tähän aikaan ja kirkon sekä meidän kaikkien täytyy kestää meihin kohdistuva kritiikki. Totuus kestää aina tulessa, mutta valehtelijan täytyy turvautua voimakeinoihin ja sensuuriin.

On selvää, ettei täälläkään saa laittomasti herjata ketään, mutta kovasanainen kritiikki voi olla laillista.
Emmekö me voitaisi toimia jotenkin viisaammin. Elikkä ei sensuroida vaan tehdään jotain tehokkaampaa, onhan meillä roomalaiskatolisessa kirkossa pitkät perinteet myös inkvisitiolla, joten sieltä voitaisiin ottaa uudelleen käyttöön erilaisia soveliaita kidutuskeinoja, joilla kaikille arvostelijoille osoitettaisiin täysin selvästi, ettei todellakaan kannata tulla ryppyilemään katolilaisille mitenkään.

Inkvisitio oli tehokas kidutuskeino kaikenlaisia harhaoppisia vastaan ja toki nykyaikana kaikki roomalaiskatolisen kirkon pedofiliaa ja seksuaalista turmelemista kritisoivat voidaan luokitella harhaoppisiksi.
Kolme viimeistä viestiä ovat jälleen kerran (yllätys yllätys) saman mieleltään järkkyneen häirikön kirjoittamia provoja. Palstan seriffi voisi ottaa nyt vähän aktiivisemman roolin ja bännätä tämän turhia postauksia tehtailevan henkilön sivustolta.

Jään odottelemaan mitä mielenkiintoista ja kivaa hourinaa tämän viestini vastauksiin piakkoin ilmestyy! :)
Yllätys yllätys, mutta eipä pidäkään paikkaansa. Eikä edes mieleltään häiriintynyttä ole. Jos te sitten käsitätte nämä asiat provoiksi, voisitte itse miettiä syytä siihen asiaan. Onko roomalaiskatolisen kirkon asiat niin arkaluontoisia, ettei niistä voi edes keskustella julkisesti vaan puhdistuksia jo pitää miettiä?
Kuten taas näimme. Trolli on puhunut. :D
Tunnustan kirjoittaneeni nimimerkillä katolislainen, mutta en ole kirjoittanut kahta muuta viestiä.

Älkää nyt ihmessä alkako olemaan jo vainoharhaisia.
Näitä vainoharhaisia on ilmeisesti vain yksi ainoa kirjoittaja usealla ei nimimerkillä. Hänen kirjoituksensa ovat aina samaa perinjuurin ennalta-arvattavia ja itseään toistavia. Lisäksi hänellä on kenties joitain pakkomielteitä, jotka liittyvät voimakkaasti trollien aihepiiriin?
Ei tietenkään tarvitse ottaa mitään kuraa vastaan. Miksi tarvitsisi. Minun oikeuteni nauttia tästä keskustelupalstasta (joka on katolilaisuus-palsta) on ihan yhtä suuri kuin niidenkin, joiden motivaattorina on viha katolilaisia kohtaan.

Ei meidän tarvitse ottaa mitään kohtuutonta vastaan. Liian kauan katolilaiset Suomessakin ovat käyttäytyneet alistuvasti. Kyllä meidän tulee ottaa oma tilamme haltuun vaikka fyysisesti. Minä en ainakaan väisty vaikka te väistyisitte. Mikäli katolinen kirkko on oikea ja Pyhä niin mitä ihmettä me sitten näiden samojen anteeksipyytelyjen kanssa oikein arvomme?

Mitä tiedät historiasta? Miksi sensuuri on paha asia? Tuo on sanapeli mitä sinä pelaat. Sensuuri on paha asia mikäli asia, jota sensuroidaan on hyvä ja oikein. Älä ole relativisti.
Voi hyvänen aika, kyllä sitten aloitukseni on osattu ymmärtää jo moneen kertaan väärin. En ole vaatimassa sensuuria, vaan rauhaa, siis että me katolilaiset saisimme rupatella ihan keskenämme.

Joku edellä mainitsi sanan harhaoppinen... se on oikein kaunis ja hyvä sana, ja sopii tilanteeseen hyvin....

Jotta teen itseni ymmärrettävämmäksi täällä, niin pitää käyttää näköjään kovaa kieltä; siis summa summarum, jotta minua ymmärrätte: HARHAOPPISET HELVETTIIN TÄLTÄ PALSTALTA MÖYKKÄÄMÄSTÄ, JA SITTENKIN ERITTÄIN NOPEASTI!!!
Suomi 24 on vapaa palsta, täällä voi jokainen kirjoittaa näkemyksiään eri asioista ja ennen kaikkea VAPAASTI. Ymmärrän toki että kun teille arkaluontoisista asioista käydään keskustelua, ne tulisi bannata. Voitte perustaa oman hymistely sivuston jonnekin jonne voitte rajata halutut "keskustelijat" Täällä ei toimita niin.

Hiljaisuus ja vaikeneminen ei ongelmia poista, vaan avoin keskustelu ja sehän tuntuu olevan mahdotonta palstan katolisille!!

"En ole vaatimassa sensuuria, vaan rauhaa, siis että me katolilaiset saisimme rupatella ihan keskenämme"
Rupatelkaa kirkon jälkeen!
Toki hyvien ihmisten pitäisi voida rupatella kaikessa rauhassa ihan niitä näitä ja täysin tietämättöminä siitä, miten kauheita asioita samaan aikaan tapahtuu ehkä hyvinkin lähellä toimivassa roomalaiskatolisen seurakunnan sisäoppilaitoksessa, missä kirkolliseen pedofiilirinkiin kuuluvat papit nöyryyttävät pieniä poikia ja "tarkastavat" säännöllisesti heidän sukupuolielimiä mukamas kouluterveydenhoitajan pyynnöstä.
Tai pikemminkin haluttomina tietää enempää, koko elämähän murenisi jos alkaisi uskoa mitä tiedotusvälineet ja uutiset kertovat. Ei, ei sellaista ei tapahdu meillä, rupatellaan vaan mukavia ja juodaan vaikka pulla kaffet..
Jos asioista voitaisiin puhua avoimesti, luultavasti aika moni pikkupoikien turmelemiseen seksuaalienergiansa kohdistava pappi voisi itsekin aikuistua täysikasvuiseksi mieheksi ja solmia pysyvän vaikkakin täysin salassa pidetyn seksisuhteen ja kaverisuhteen esimerkiksi toisen saman seurakunnan papin kanssa.

Jos seurakuntapappien selibaatti on aivan pakollinen, tämä olisi täysin tyydyttävä ratkaisu, eihän seurakuntalaisten tarvitsisi tietää siitä mitään, eikä toisaalta turmeltaisi enää yhdenkään miehen elämää lapsuudessa jatkuneella seksuaalisella hyväksikäytöllä.

Suomessa tämä ratkaisu saattaa vaikuttaa aivan järkyttävältä, mutta jollakin tavalla meidän tulisi auttaa kieroon kasvaneita pappeja.

Kaikilla ei ole omaa tahtoa ratkaista ontelmiaan, mutta suuressa maailmassa tiedetään paljon seurakuntapappeja, joilla on visusti salassa pidetty vaimo ja ehkä monilapsinen perhekin. Esimerkiksi Britanniassa roomalaiskatolisten pappien salassa pidetyt vaimot ovat jopa pwerustaneet oman yhdistykseksen hoitamaan etujaan ja tukemaan kanssasisariaan.
"En ole vaatimassa sensuuria, vaan rauhaa, siis että me katolilaiset saisimme rupatella ihan keskenämme"
Rupatelkaa kirkon jälkeen!

- Sinä olet fasisti.
Evätkö toki ne katolilaiset, jotka haluavat vain rupatella ihan kaikessa rauhassa jotain kivaa, voisi merkitä keskustelun alkuun, että tämä keskustelu tässä näin on tarkoitettu juuri meille katolilaisille, jotka toki haluamme vain rupatella, eikä mitään asiaa tähän keskusteluun siis.
Sillä tavallahan kaikki asiasta kirjoittavat voisivat vältää pelkkiä rupattelukeskusteluja.
Niin laita sitten dollareia pöytään ja osta katollisille oma keskustelupalsta.

Tämä palsta on mainosrahoitteinen Suomi24:n omistama palvelu, jossa noudatetaan firman kirjoittamia sääntöjä.

Minusta voisit hieman pohtia myös sitä, miten suhtaudut toisten mielipiteisiin ja myös heidän esittämään kritiikkiin. Meidän pitää osata kunnioittaa toisia ihmisiä myös silloin, kun olemme eri mieltä asioista. Joskus meidän pitää osata myös ottaa vastaan palautetta, jos olemme tehneet syntiä.
Asiallinen keskustelu ja kritiikin esittäminen on tietysti sallittavaa, mutta tässä nimenomaisessa tapauksessa näyttää kyseessä olevan enemmänkin yksittäinen henkilö, joka pelkässä provoilutarkoituksessa spämmää keskustelupalstan eri ketjuja täyteen pedofiliaviesteillään, mikä on nähdäkseni hyvin mautonta ja epäsopivaa ilkkumista oikeasti vakavalla aiheella.
Aivan uskomatonta, onko tosiaan tällaista tapahtunut tässä keskustelussa?

Miten nyt itse olen ehtinyt asiaa seurannut, täällä on selvästi useita hyviä keskustelujen aloituksia, ja varsinkin itse paljon kirjoitetun viestinnan kanssa työsketelevänä huomaan ne eri henkilöiden tekemiksi.

Sen sijaan olen enemmänkin hämmästynyt oikean keskustelun puutteesta. Katolilaisilla näyttää vielä puuttuvan keskustelun perinne, ei siis missään muualla Euroopassa, mutta erityisesti täällä Suomessa.
Pax vobiscum

Facebookissa on suljettu sivusto "Suomessa asuvat suomea puhuvat katolilaiset." Olet varmaan fb:ssa. Pyydä jotain ystävääsi hyväksymään Sinut jäseneksi sinne. Siellä on asiaa eikä kukaan riitele meille kaikille katolilaisille itsestään selvistä asioista.
Nähdäkseni kagelberg on hyvin oikeassa tämän asian tiimoilta.

Arvoisa trolli, vastauksenne ovat perinjuurin ennalta-arvattavia ja itseään toistavia. Onko teillä kenties joitain pakkomielteitä tietyyn aihepiiriin?
Täältä on taas poistettu paljon viestejä. Huomasin, että pari asiallistakin viestiä on poistettu.

Tuo lähes kaiken kriittisen keskustelun tukahtamisen yrittäminen suorastaan provosoi erilaisia tahoja postaamaan milloin pedofoliasta ja milloin katolisten muista asoista.

Olen itsekkin ollut pettynyt siihen kuvaan mitä annamme, kun torjumme meitä kohtaan esitettya kritiikkiä jyrkillä sanoilla tai keinoilla.

Pedofiliasoissa ei ole mitään uutta, joten sellaiset postaukset kuihtuvat aikanaan listoilta pois, kunhan emme provosoi turhilla väitttelyillä tai viestien poistamisilla jatkamaa näiden viestien lähettämistä.
Tämä on suomenkielinen keskustelupalsta, joten ole hyvä ja käännä tuo!
Ymmärrän murheesi. Suurin osa suomalaisista ymmärtää hyvin englantia. Tässä on tietokonekäännös julkaisusivustosta, käännös on auttava, mutta siitä saa selvää:

http://translate.google.fi/translate?sl=auto&tl=fi&js=n&prev=_t&hl=fi&ie=UTF-8&layout=2&eotf=1&u=http%3A%2F%2Fend-times-prophecy.com%2Fblog%2F%3Fp%3D3235
Pyysin poistamaan viestisi, joten pyydäppä sitä jumalaasi käväisemään luonani niin keskustelen hänen kanssaan!
Kuten joku muu on kirjoittanut aiemmin tämä on suomenkielinen palsta. Jos kuitenkin on pakko postita viestijä englanniksi voisitko varmista että kysessä ainakin olisi hyvä englannin kieltä? Jos Jumala -kuten uskomme- on täydellinen en oikein usko että Hän tekisi niin paljon kielioppi virheitä. Tietäisi varmaan myös että koko viestin kirjoittaminen ISOLLA on huono tapa.

On muuten myös iroonista että juuri ne jotka valittavat siitä että Jumalan perustama ainoa pelastava Kirkko vetoa Raamatun lisäksi traditioon vetoavat niin kovasti epämääräisiin "profettoihiin"
Kaikki profetiat on kirjattu Raamattuun. Tämän ajan profeettojen tehtävä on usein kertoa, milloin toteutuu Raamattun kirjattu profetia.

Tuossa edellä oleva Jumalan puhe kertoo asioista, jotka kaikki löytyvät pääpiirteittäin Raamatusta.

Uutinen on se, että nyt alkaa tapahtumaan ja tuossa on tarkentavaa tietoa siitä, miten kaikki tapahtuu.

Tuossa edellä oli toinen Jumalan viesti. Hän kertoi siinä, että absoluuttinen totuus Hänen sanastansa löytyy vain ja ainoastaan Raamatusta. Siis Hän ei viitannut mihinkään kirkkokuntaan.

Katolinen kirkko on itse keksinyt sen asian, että se olisi joku valittu kirkko. Tuo ylpeys käy lankeamuksen edellä. Jos katsot Jeremian, Malakia kirjoja sekä Johanneksen ilmestystä, niin kirkot ovat aina tehneet siellä sun täällä syntiä ja saaneet siitä sitten moitteita.

PS: Jos googlaat tuon viestin, niin se löytyy täältä ja alakulmassa oli Googlen tietokonekäännösapua. Tässä käännetty teksti, josta saa auttavasti selvää suomeksi.:

http://translate.google.com/translate?u=http%3A%2F%2Fwww.yhwh-glory-end-time-ministry.com%2Findex.php%3Fp%3D2_161&langpair=en|fi&hl=en&ie=UTF8
PS

Ne teistä jotka seuraavat tiedekeskustelua, niin olette huomanneet, että monet tiedemiehet ovat sitä mieltä, ettei ole olemassa hiilidioksiidipäästöjen aiheuttamaan ilmaston lämpenemistä. Eli hiilipäästöillä ei olisi yhteyttä lämpenemiseen.

Vaikka Jumalan viesti on sinänsä vakava, niin tuossa välissä on sitten tieto siitä, ettei ilmasto ole lämmennyt hiilen polttamisen takia.

Eli nämä oppositiossa olevat tiedemiehet ovat olleet oikeassa.

Pidän uskottavana tuota vakavaa Herran viestiä, koska se sopii ajan merkkeihin. Meidän pitää nyt etsiä turvaa Herrasta ja pyhittää elämämme entistä paremmin.
Tuoss Herran kirjeessä on manittu, että maapallon pyörintäkaselia tullaan kallistamaan. Eli pyörintäakseli tulee muuttumaan.

Silloin saattaisi toteutua se ilmestyskirjassa mainittu asia, että antikristus onnistuu nostamaan ja laskemaan aurinkoa. No hän ei varmaan pysty liikuttamaan aurinkoa, vaan tietää milloin maapallon pyörintäakseli muuttuu ja silloin on noituvinaan aurinkoa ylös tai alas. Pyörintäakselin muutos voi hyvinkin toteuttaa sen, että näemme auringon nouseva ja laskevan luonnottomalla tavalla.

Tuossa kirjeessä kerrotaan myös se, että maapallo singotaan pois pyöreältä auringon kiertoradalta. Ilmestyskirjassa ennustetaan, että Jumala korventaa kuumuudella ihmisiä vihan maljojen aikana. Jos maapallon pyörintäakselista tulee soikea, niin silloin maapallo tulee lähemmäs aurinkoa osassa kiertovaihetta, mikä aiheuttaa korventavan kuumuuden.
Tuossa Jumala kertoo myös, että maapallon magneettikenttä kääntyy toiseen asentoon. Tästä voi seurata se, ettei magnettikenttä suojaa enää maapalloa aurinkotuulelta, jolloin taivaalle voi syntyä todella voimakkaita revontulia.

Ilm. 13:13 kertoo, että peto osaa tehdä väkeviä tunnustekoja: "Se tekee suuria tunnustekoja ja saa tulen lyömään taivaasta maahan ihmisten nähden."

Korjauksena edellä lausuttuun sen verran, ettei Raamatussa tainnut olla sitä auringon nousu ja lasku juttua, mutta se on apokryfikirja Elian ilmestyksessä: "..Laittomuuden poika seisoo pyhissä paikoissa. Hän sanoo auringolle "laske", ja se laskee. Hän sanoo "loista" ja se tekee sen. Hän sanoo "pimenny" ja se tekee sen. Hän sanoo kuulle "muutu veriseksi" ja se tekee sen.." http://www.apokryfikirjat.com/elia.htm
"Tässä Jumalan sanaa: - -"

Puhuuko Jumala ainostaan englantia?

Näiden "profeettojen" sanojen postaaminen tälle palstalle on typerää. Niistä kiinnostuneille on oma suomi24-palstansa. Täällä keskustellaan katolilaisuudesta, ei muiden uskonsuuntien profeetoista.

Voisiko sheriffi ystävällisesti siirrellä profetiat pois katolilaisuus-pastalta. Kiitos.
Moraalin lasku on tämän ajan ilmiö lähes kaikilla alueilla. On valitettavaa, että sitä esiintyy paljon myös kirkollisissa piireissä. On ikävää, että skandaalien vuoksi jää se oikeamielinen osa kirkon tytöntekijöistä vaille huomiota, jotka ovat vuosikausia uurastaneet ja hoitaneet tehtävänsä moitteettomasti. Heistä ei puhu juuri kukaan koskaan. Aina kiinnitetään päähuomio niihin, jotka aiheuttavat negatiivisia otsikoita lehtiin ja muualle. Eikö joskus tasapuolisesti voitaisi tiedottaa myös heistä ja heidän saavutuksistaan? Kirkot perustavat sairaaloita, lastenkoteja, kouluja, lastentarhoja ja monia avustusjärjestöjä. Katolisen kirkon työntekijöitä on tapettu lähetyskentillä, missä ovat epäitsekkäästi vaivojaan säästämättä toimineet. Heistäkin vaietaan. Aina ja ikuisesti puhutaan vain pahasta - ei juuri ensinkään enää hyvästä. Kuinka monelle lapselle esim. katolinen äiti Teresa sai hyvät adoptiovanhemmat - kuinka moni köyhä pari sai asunnon tai tontin hänen toimestaan. Kuinka monet sairaat ja orvot korjattiin pois kaduilta, kuinka moni sai kunnollisen koulutuksen, joka ilman kirkollista myötävaikutusta olisi jäänyt kokonaan saamatta. Kuinka moni köyhä sai elää loppuaikansa hoitokodissa kadulla makaamisen asemasta. Kuinka moni nainen sai sairaanhoitajakoulutuksen ja kuinka moni turvaton katon päänsä päälle.
Pitäisikö nämä kaikki asiat unohtaa joidenkin hairahtaneiden pappien takia?
Heitä ei ole vain katolisessa kirkossa - heitä on lähes kaikissa muissakin uskonnollisissa yhteisöissä. Toiset yhteisöt ovat vain pienempiä. Suuriin yhteisöihin mahtuu paljon ja monenlaista. Muutenkin kristittyjen tulisi nyt pitää yhtä eikä olla jatkuvasti toinen toistensa kurkussa. Mitä kristillisyyttä se muka on olevinaan. Eikö olisi kritisoimisen sijasta aika tulla aikuisiksi ja oppia jotain toinen toisiltaan? Eikö Jeesukseen uskovat ole - tai eikö heidän tulisi olla yhtä?
Onhan teillä sheriffi, miksi hän ei hoida hommia? Meillä ei ole sellaistakaan, koska ei anneta palstanpuhdistajaa. ;o)
Vaikuttaa siltä, että sheriffi on (loppuun?) väsynyt. Ei ihme, voin kuvitella, että tämän palstan päivittäinen valvominen ja siivoaminen käy työstä, kuitenkin ilman mitään palkkiota, ilman kiitoksiakaan.

Olisiko aika suoda nykyiselle sheriffille "eläkkeelle" siirtymisen ilo?
Onko palstalaisista kukaan muu suostuvainen sheriffiksi, joka uusin voimin siivoaisi täällä aktiivisesti? Senhän voisi ottaa hyvänä tekona oman kirkon ja hiippakunnan ja Suomen katolilaisten puolesta. Ja ehkä ajatella siltä pohjalta, että sheriffiä jatkossa vaihdetaan tiheämmin, jaetaan vastuuta.
Esim tästä ketjusta on poistettu noin puolet kaikista viesteista mikä on paljon. Jos seuraat palstaa päivittäin niin pystyt havaitsemaan poistettujen viestien määrän. Itse en ymmärrä miksei aktiivinen keskustelija esin "helluntailainen, profetoija jne " voi myös täällä kirjoitella jos hänellä on asiaa. Heidän asiattomat viestit tulee kyllä melko hyvin siivottua. Olen ennenkin sanonut jos joku haluaa seriffiksi niin toki annan ilaa aina uudelle ihmiselle.
Kiitos sinulle sheriffi työstäsi. Edellinen viestini ei tarkoittanut, etten arvostaisi sitä.

Mutts kyllä näidern helluntalaisten, profetiaproffan, uskisssin ja muiden kanssa pitäisi olla aika paljon tiukempi, ja se olisi palstan keskustelulle hyväksi. Tämä on katolilaisuus-keskustelu, ei jonkin muun uskonsuunnan palsta, jossa saa propagoida omiaan.

Ei-katolilaisten profetioille ja muulle julistukselle (esimerkiksi Neitsyt Marian ja pyhien vastaiselle kirjoittelulle) on olemassa muita keskustelupalstoja täällä suomi24 uskonnot-osiossa. Eikö sheriffi pysty siirtämään viestejä?
Jos ei pysty, sitten sellaiset viestit, jossa profetoidaan tai muuten kirjoitetaan pelkästään katolisuudelle vierasta sisältöä, pitää vain kylmästi poistaa. Toivottavasti nämä kirjoittajat oppivat kirjoittamaan viestinsä suoraan sinne, missä niiden olisi palstan ylläpitäjän asuunnitelman mukaan asiallista olla.
Rakkaat uskonsisaret ja -veljet, ensinnäkin kiitos sheriffille. Haluan tämän ketjun aloittaneena ensinnäkin kiittää sheriffiä, ja toivotan hänelle voimia ja siunausta varsin epäkiitollisessa tehtävässään. Hyvää työtä on kuitenkin tehty!! Ja Kiitos siitä! Ja lisäksi kiitos kaikille teille kirkkomme jäsenille, jotka jaksatte pysyä meidän omien puolella.

Olin juuri saattamassa viheriäimmille niityille erästä uskonsisarta, joka oli nuoruusvuosinaan joutunut katolisen uskonsa tähden keskitysleiriin. Hän säilytti uskonsa, joten pitäkäämme lippukorkealla näistä nettihyökkäyksistä huolimatta! Ei meitä nujerreta!
 /   /  /  /  / Palstalle puhdistus!!!!

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta