Everbuying.com ja lähetystapa

kiinnostava paikka

Pitääkäö paikkansa, että everybuying.com lähettää kaikki tilaukset kirjattuina tilauksen arvosta riippumatta? Tämän käsityksen saa ainakin heidän sivustoltaan:

2.5. How about the delivery methods? Where can I track it?
Everbuying.com offers the following 3 types of delivery methods for your convenience:
NO. 1. Flat Rate Shipping: it may take 7 to 25-days,which includes:
- Registered airmail (Hong Kong) RR**HK: http://app3.hongkongpost.com/CGI/mt/enquiry.jsp
- Registered airmail (China): http://intmail.183.com.cn/item/itemStatusQuery.do?lan=0
- Signpost RR**SG:http://www.singpost.com/

NO.2. Standard shipping (EMS) EE**CN, check it in http://ems.com.cn/english.html
It may take approximately 6 to 8 business days for the delivery.
Please note: For heavy parcels, or for high volumes, please choose EMS as the option, we will contact you to confirm this.

NO.3. Expedited shipping
(DHL), check it in http://www.dhl.com/en.html
(FEDEX),check it in http://www.fedex.com/us/
It may take 3 to 5 business days for the delivery,
Please note: Customers are personally responsible for any Customs issues (and for resolving the specific Customs policy in the relevant country).
For parcels sent by DHL/FEDEX, please double check the shipping address, and leave a contact number. If there any delivery problems, our Customer Service representative will send you e-mails to confirm the information.

http://www.everbuying.com/m-article-id-85.html

Millaisia kokemuksia teillä muuten on ko. paikasta. Onko kaikki tavara varastossa ja postitetaanko se nopeasti? Minkälainen vasteaika asiakaspalvelulla on kysymyksiin?

13

1773

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • verkkoshoppailu
    • ChinaShoppailija

      Itse olen sieltä yli 10 tilausta tehnyt ja kyllä ne ovat aina kirjattuina tulleet ja perille löytäneet. Posti on lähtenyt 1-3 päivän sisällä riippuen tilauksen koosta ja perille ovat tulleet sellaisessa 6-8 arkipäivässä. Asiakaspalveluun en tosin ole ollut yhtydessä kuin kerran, kun eräs tilaamani tuote olikin loppunut., jolloin ehdottivat korvaavaa tai rahoja takaisin.

    • Keke1245

      Singpost maksaa monesti muutaman euron enemmän. Mutta tulee varmemmin ja nopeammin perille. Tuon CN postin kanssa saattaapi olla joskus onkelmia.

    • Tilattua tuli

      Tilasin ja maksoin 21.10 mutta tavaraa ei kuulu vieläkään.Ei oikein voinut kuin tilata tuolla i8lmaisella kuljetuksella kun olisi mennyt yli tuon maagisen tullin määräämän arvon ja kukapa haluaisi maksaa tullia kun kerrankin löytää jotain halvalla.Suuret miinukset tilauksen toimituksen hitaudelle!

      • 19+10

        Hitaus on koskenut syksyn aikana kaikkia Kiinan Postin kautta toimitettavia lähetyksiä. Kiinan tulli on puuttunut lähetyksiin, jos niissä on ollut jotakin turvallisuutta vaarantavia esineitä tai aineita, esim. litiumakkuja. Jopa postisäkissä on yhdenkin tuollaisen lähetyksen löytyminen aiheuttanut koko säkin palauttamisen uudelleen tarkastettavaksi. Syynä näihin tiukentuneisiin tarkastuksiin oli Kiinan kommunistisen puolueen kokous marraskuun alkupuolella. Kokouksessa valittiin mm. presidentti. Tämä tiukka linja on koskenut myös HongKongin postia, mutta se on selvinyt hommasta ilman isompia viiveitä.

        Nyt on palattu normaaleihin järjestelyihin. Jumiutuneita paketteje lähetetään uusien pakettien rinnalla ulos. Noiden ruuhkien purku vie aikaa varsinkin, kun alkaa olla jo normaali jouluruuhkatkin päällä. On tietysti harmillista, jos paketti on sen verran arvokas, että siitä joutuu maksamaan alvin ensi vuonna, kun tänä vuonna selviäisi ehkä ilman.


    • Tilattua tuli

      Selväksi tuli syy postin kangertelemiseen Kiinan suunnalla.Toivottavasti tulee ehjänä jos sitä on lähetelty edes takaisin postin ja lähettäjän välillä.

    • Pettynyt ostelija

      Kestää julmetun kauan tulla tänne suomeen ja yllätys oli se miten tulliraja on nyt vain 22 euroa kun aikaisemmin se oli n.43,5 € .
      Nyt kun tilaa ei voi enää ostaa kuin jotain pientä jota saa myös vaikkapa nettihuutokaupoista pienemmällä vaivalla,myyjät kun hoitavat tilaamisen ja muun siihen liittyvän.

    • Ostomies

      Olen ollut yhteydessä moneen kertaan parista ostamastani tuotteesta, jotka olivat huonon pakkauksen takia vahingoittuneet kuljetuksessa. Vastauksen saaminen kesti pari viikkoa toisessa tapauksessa ja toisessa hieman vähemmän. Lupasivat hyvittää rahallisesti, mutta pari viikkoa kulunut lupauksesta ja mitään ei ole tullut. Toisesta on kulunut viikon verran ja samoin tuloksin. Pari kertaa olen kysellyt rahoja takaisin, mutta eivät ole vaivautuneet vastaamaan. Kyselin myös tapausten tunnuksilla Facebookin ja Twitterin kautta tänään, tiedä auttaako asiaa.
      Olen ko. firmasta ostanut useita kertoja ja aina ollut ihan hyvin asiat, mutta näyttää menevän vaikeaksi, mikäli jotain tapahtuu. PayPalin kautta täytyi tehdä vahingoittuneesta ekasta lähetyksestä valitus, että vastasivat!
      En kehota ostamaan heiltä, samat tuotteet olisin saanut Aliexpressin kautta edullisemmin ja sieltä hankinkin yhden sellaisen.

    • Ostomies

      Nyt useiden yhteydenottojen jälkeen tapahtui tulosta, palauttivat osan( reilu 70%) maksusta toisesta tuotteesta, jonka olin ilmoittanut saaneeni korjattua.
      Toisen ostoksen lupasivat lähettää uudelleen ja antoivat seurantakoodin.

      Kokonaisuutena oli hieman liian isotöinen tuo hyvitysten saaminen, vastaavissa tapauksissa Banggoodilla ja eBaylla asiat sujuneet helposti kuntoon.

    • MakkaraMaijaa

      Tilasin jo viimekuun puolella tuolta puhelimen autolaturin. Vieläkään ei ole tullut. Ensin oli ongelmana pikalähetys (ei voitu toimittaa sillä), joten vaihdettiin hitaampaan. Nyt ems:n sivuilla viimeinen merkintä 3.10. että on lähetetty eteenpäin, mutta nyt ei seurantakoodilla löydy mistään enempää.. ? Mahtaakohan tulla? Ilmoittaako (suomen) tulli, jos eivät "päästä läpi" ?

    • CodyMismit
    • forupzop
    • teejii2

      everbuying = neverbuying
      b-luokan kamaa

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      53
      5118
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3347
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1482
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      182
      1317
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1026
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      928
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      877
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      816
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      758
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      717
    Aihe