Sairaala Lapponian päivystys.

Työssä käyvä ihminen

Olipa taas todella mielekäs vastaanotto siinä tiskillä että piti ihan tänne tulla kertomaan. En ymmärrä miksi päivystyksen tiskillä pidetään elämään kyllästyneitä hoitajia ottamassa vastaan, kun asiakas on oikeasti kipeä ja on viimeinen vaihtoehto päästä päivystävälle lääkärille pää kainalossa ja edellisestä käynti kerrasto on melkein kymmenen vuotta kun on käynyt koko puljussa, eikä ikinä mielellään sinne ole edes tulossa, niin kohtelu on sitten sitä että mitä se sinäki täältä tulit TAAS vinkumaan sairaslomaa vai??
Varsinkin päivystyksen vanhemmat rouvat ovat niin leipääntyneen näköisiäkin jo että tekee mieli kääntyä samalta seisomalta takaisin kotiin kärsiä ennemmin kivusta.

Tässä käydessä oli pienempi, tumma, silmälasipää, vanhempi rouva päivystämässä.
Ensin jaaritellaan päivystävän lääkärin kanssa lasintakana niitä näitä, eikä olla huomaavinaankaan asiakasta ja kun vihdoin katsotaan parhaaksi keskeyttää keskustelu, niin sitten näytetään niin tympääntyneeltä kun asiakkaan vuoksi joutui mielenkiintoisen keskustelun keskeyttämään ja sitten kysytään tyyliin mikä sinuakin vaivaa, piruako tulit täältä hakemaan, mene töihis takaisin!? Ei hymyä, ei tervehdystä, ei mitään ja itse olet niin kipeä että itkettää, eikä todellakaan halua siinä vaiheessa kuulla vielä joltakin suojatyöläiseltä suoraa pään aukomista!! Rouva hyvä, saannen muistuttaa olet asiakaspalvelussa töissä, ei pitäisi sinua paljon liikuttaa sairaslomalleni jäänti!!!!

No ei se mitään, kolme päivää sain saikkua ja kaksi kipupiikkiä ja se on varma että jos sama vaiva uusii niin en todellakaan ole tulossa päivystyksen kautta hoitamaan itseäni, ennemmin lähden yksityiselle.

50

4855

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tuli se totuus esiin

      Niin että saikkua tuli, olivat siis aivan oikassa, saikun kinuaja olet ja tuo vuodatus oli vain huonoa omatuntoa potevan vaikerrus.
      hyvä kun edes huonoa omatuntoa podet, mokama filunkin pelaaja.

      • Late Lapista.

        Haista sinä totuuden esilletuoja selvänäkijä piiiiiiitkä sian fitta!


        Late Lapista.


    • Samassa veneessä.

      Juu, samanlaista kohtelua on tullut saatua ja siitä kyllästyneenä päivystykseen soittaessa asioin ennemmin niiden nuorempien naisten kanssa. Odotan niin kauan että päiviystysvuoro vaihtuu.

    • avun saanut

      Minä taas sain tänään oikein hyvää ja ystävällistä palvelua Lapponian päivystyksessä. Soitin aamulla itseni jonoon, minulle soitettiin parin tunnin päästä että nyt saapi tulla. Ei tarvinnut odottaa kauan, että pääsin lääkärille, sain lääkkeet ja reseptin. Ei valittamista. Jouhevasti ja ystävällisesti sujui kaikki.

      • Anonyymi

        Mihin kemijärven johtavaan sukuun kuulut vai kuulutko muuten vain parempiosaisiin eläjiin tavalliseen tallaajaan verrattuna?


    • Jo on touhua

      Ihmetellä täytyy, näin muualta muuttaneena, muutenkin tuota päivystyksen toimintaa. Kun sinne soitat kipeänä, kysellään ummet ja lammet, sitten sanotaan että soita parin tunnin päästä uudelleen. Ja sitten ootat sen pari tuntia ja sitten hyvässä lykyssä sanotaan, että nyt on ruuhkaa, soita uudelleen parin tunnin päästä. No, totta vieköön sinne on ehtinyt jo lapata parissa tunnissa porukkaa. Muualla kun päivystykseen soittaa, annetaan aika että tule vaikka klo 13.00 ja piste. Silloin mennään päivystykseen ja asia hoituu. Mahtaako tämä olla keino päästä asiakkaista eroon että jospa ne sen parin tunnin oottamisajan aikana ehtivät parantua niin etteivät tulisi turhaan sinne keskeyttämään mukavampia puuhia. Minä vain ihmettelen.

      • haahahooo

        olisihan se mielenkiintoista jos vastaanotolle pyrkijälle hymyiltäs ja naureskellen
        toivotettiais tervetuuleeksi!!!!! kerrottasiin vielä muutama vitsi.


      • Hehheh
        haahahooo kirjoitti:

        olisihan se mielenkiintoista jos vastaanotolle pyrkijälle hymyiltäs ja naureskellen
        toivotettiais tervetuuleeksi!!!!! kerrottasiin vielä muutama vitsi.

        Niin olisihan se toki sairaalle epämukavaa jos kohdeltaisiin kuin ihmistä kun tullaan päivystyksen luukulle. Ja vitsinkin hoitaja ilman muuta voisi murjassa jos se vaikka piristäisi asiakkaan päivää ja veisi ajatukset kivusta pois. Kannatan.


      • 690

        Joo lapponia on ihan syvältä. Lääkärit eivät osaa mitään tai uskalla tehdä diagnooseja. Sairaslomaa ei saa vaikka oli hakattu huonoon kuntoon. Lääkkeitäkään ei annettu vaan haukut sai päälle. Yritä siinä sitten olla ystävällinen. Onneksi samasta lääkäristä on jo useammalta lähteny valviran le ilmoitus


      • Anonyymi
        690 kirjoitti:

        Joo lapponia on ihan syvältä. Lääkärit eivät osaa mitään tai uskalla tehdä diagnooseja. Sairaslomaa ei saa vaikka oli hakattu huonoon kuntoon. Lääkkeitäkään ei annettu vaan haukut sai päälle. Yritä siinä sitten olla ystävällinen. Onneksi samasta lääkäristä on jo useammalta lähteny valviran le ilmoitus

        Esim.narkkarit saattaa murtaa käden jalan yms vaan et saa lääkkeitä. Erittäin hyvää palvelua olen saanut aina Lapponia sairaalassa suuri kiitos ❤


    • joskus potilas

      Meitä on monenlaisia vastaanotolle pyrkijöitä.
      Jos meidät otettais riemusaatossa ja hurraata huutain vastaan, niin mehän olisimma siellä, ainakin jotkut, joka päivä menossa.
      Asiallinen potilas saa asiallisen kohtelun.
      Se on murheellista, että lääkärille ei saa aikoja hengenhäättömissä tarpeissa.

    • =/

      Mie soitan päivystykseen ja kerron asiani ja saan vastauksen, että nyt ei kannata tulla. Soita mielummin huomen aamulla ja laita ittes jonoon, ku nyt on niin ruuhkaa, että vasta tyyliin yölä pääset tänne. Niin tyytyväisenä jään odottamaan aamuun ja soitan heti seiskalta itseni jonoon. Antavat jonkin n. ajan ja kehottavat soittamaan vielä ennenkun lähden kotoa että tiedetään varmasti, että pääsen silloin. Ja hyvin on toiminut. Ennemmin mie täälä kotona oottelen jos ei hengen hätä ole, ku se että menisin jonneinpäivystykseen oottanhan ja tuskailehan, että on se kumma ku ei tästä pääse. Ku valitettavasti siellä on niitä muitakin sairaita ja kippeitä.
      Että tet yksin ole siellä jonottamassa, Ja tämmösessäkin paikassa on vissiin aika vähän lääkäreitä, että jos huonossa tuuriissa sattuu olehan, niin hoitaa vielä net osastonki potilaat siinä päivystyksen ohella jos tulee jotain äkkihoppua osastolla =/

    • Joo-o

      Edellinen kirjoittava on aivan oikeassa! Kerrankin menin sovittuna aikana jonottamaan (oli soitettu että nyt voisit tulla) niin aikani siinä odoteltuani hoitajalta kävin kysymässä että onko unohtaneet, niin sanovat että lääkärille tuli kiireellinen tapaus osastolla ja siinä voi mennä aikaa...odottelin sitten parikin tuntia vielä lisää. Ei ne hoitajat varmasti halua että kaikki kynnelle kykenevät oottavat siellä paikan päällä vaan sen vuoksi käskevät vielä kotoa lähtiessä varmistamaan kannattaako edes vielä tulla. Ja nekin on NOIN aikoja milloin ei enää ehkä ole niin kauheasti ruuhkaa. JA päivystyksessähän hoidetaan kiireellisyys järjestyksessä potilaat, eli yllätyksiä voi tulla jotka menee luonnollisesti jonon ohi vaikka muut ois oottanut kuin kauan tahansa. Ja mieluumminhan sitä kotona oottelee jos ei nyt aivan ole pää kainalossa oikeesti....

      • Anonyymi

        Menkää oulun osyppiin jonottaa niin tiedätte edes mitä on jonottaminen 🤔 tiedän osypissa 12h jonottaneen diabeetikon sit meni hypoglykemiaan muut potilaat häntä auttoi ei henkilökunta.


    • joskus potilas

      Päivystyssairaan hoidossa on paljon puutteita, mutta se ei johtune paikalla olevasta henkilökunnasta.
      Suurin syy on lääkäripula. Lääkärit eivät lähde tänne syrjäseuduille, kun työtä saa etelästäkin. Keikkalääkärit kiristävät yhteiskuntaa kalliilla hinnalla.
      Kunnilla ei ole varaa pestata, erikoislääkärille lähettäviä, keikkalääkäreitä riittävästi. Lääkärit vastustavat lisääkoulutusta, oman erikoisasemansa turvaamiseksi.
      Siis vika lienee maan koulutuspolitiikassa.

      • Joopajoo

        Keikkalääkäri ei ole paikkakuntalainen,joten pitää saada enemmän tuloja kun tulee kaukaa. Olen kuullut,että ei huolita töihin lääkäriä,jolla on väärä puoluetausta. Kemijärvelle nimenomaan halutaan keikkalääkäreitä,niin kaukaa kuin mahdollista


      • Anonyymi
        Joopajoo kirjoitti:

        Keikkalääkäri ei ole paikkakuntalainen,joten pitää saada enemmän tuloja kun tulee kaukaa. Olen kuullut,että ei huolita töihin lääkäriä,jolla on väärä puoluetausta. Kemijärvelle nimenomaan halutaan keikkalääkäreitä,niin kaukaa kuin mahdollista

        Äläpä puhu potaskaa mun isä käyny keikkalääkärinä ja ei omaa puoluekirjaa ja hoitaa hyvin potilaat


    • asenne muutos

      No menkääpä sitten samantien valittajat rovaniemelle, niin minäkin aikanain tein,mutta kas kummaa löydän taas itseni oman hoitolaitoksen päivystysjonosta. Kokeilkaapa hyvät ihmiset joskus katsoa itseänne peiliin ja vähän asennetta muuttaa kun käytte vaivojanne näyttelemässä.

      Itse olen ainakin huomannut, huomasin,. että omassa käyttäytymisessäkin oli parantamisen varaa.

      Ei se rovaniemi autuaaks tee

      • Anonyymi

        Riippuu vähän siitä mikä on vaiva. Itse olisin mullan syönnissä mikäli en päässyt lapponiasta rovaniemen hoitopiiriin. Eihän minulla pitänyt olla kyseistä sairautta. Oisin vasta ollut 3 uhri suvussani hoitamatta jättämisen / tietämättömyyttänsä eteenpäin jatkotutkimuksiin lähettämisen vuoksi. Harmittaahan se kolleegoille pajastaa ettei ite osaa "arvata" mikä sairaus se vois olla vaikka potilas itse tiesi sen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Riippuu vähän siitä mikä on vaiva. Itse olisin mullan syönnissä mikäli en päässyt lapponiasta rovaniemen hoitopiiriin. Eihän minulla pitänyt olla kyseistä sairautta. Oisin vasta ollut 3 uhri suvussani hoitamatta jättämisen / tietämättömyyttänsä eteenpäin jatkotutkimuksiin lähettämisen vuoksi. Harmittaahan se kolleegoille pajastaa ettei ite osaa "arvata" mikä sairaus se vois olla vaikka potilas itse tiesi sen.

        No otanpa tähän myös omakohtaisen kokemuksen.... vaimo passitettiin rovanimeltä kotiin muutamien kipulääkkeiden kera.. 2 päivää tästä saikin alkaa valmistelemaan hautajaisia...että kyllä sitä rovaniemelläkin osataan.


    • näin tälläkertaa

      Välillä saa aivan surkeaa palvelua Kemijärven päivystyksestä. On vastenmielistä soittaa sinne ja jos täällä olisi yksityinen vastaanotto niin varmaan olisin siellä jo asiakkaana. Jos olisin päässy ajoissa lääkärille eikä minua vain säästösyistä hoitajalle olisi työnnetty niin olisin saanut aikaisemmin oikeaa hoitoa ja vähemmän saikkua.Jouduin loppujen lopuksi sairaalan puolelle ja siellä kyllä pidettiin huolta. Ja siis olen lempityössäni haluan todellakin käydä töissä.

      Tuo päivystys ei toimi, se on todettu moneen kertaan. Lapset hoidetaan kyllä, mutta aikuisia ei tunnuta otettavan vakavasti ja papereita ei ilmeisesi aina lueta ja parhaimillaan lääkäri (eri lääkäri tietenki kuin se jolla kävit vaikka edellisenä päivänä) vaan soittaa labratulokset eikä edes kysy, että mitkä ne vaivat olikaan, että miten nyt sitten jatkettaisiin. Eihän siinä voi kuin hämmentyneenä tuijottaa luuriin kun puhelu on ohi. EI sairaana huomaa kaikkia kysyä, kylläs se lääkärin pitäisi vähän papereitakin lukea. Siinä sitten miettii, että jospa sitä sitten taas joutuu päivystykseen menemään. Mutt nyt kyllä taas mietin siiryrnkö Rovaniemen puolelle veroja maksamaan. Ja ehkä yksityspuolelle sielläkin jos sielläkään ei julkinen toimi. Mitä usempi siirtyy yksityiselle niin sitä huonompaa se tietää julkisellekin puolelle, kukas sinne enää verorahojaan haluaa laittaa.

      Nykypäivänä sinne pitäisi myös voida antaa palautetta, mutta eipä löydy palautepaikkaa terveyskeskuksen sivulle, siksi tänne vuodatan. Meidän verorahoilla he siellä ovat ja kyllä pitäisi saada hyvää vastinetta verorahoille. Me olemme heidän asiakkaitaan joita pitäisi vähintää kuunnella ja ottaa vakavasti siis myös hoitajien päivystyksessä.

      Jos koulutilannekin huononee ja päivystys on tuota tasoa, Rovaniemi houkuttaa ja Kemijärvi menettää taas yhden perheen.

      • Anonyymi

        Jos "hyvinvointikeskus Lapponia" ei pysty tarjoamaan potilaan tarvitsemaa hoitoa tai hän tuntee itsensä huonoin kohdelluksi, täytyy ottaa yhteyttä johtavaan lääkäriin ja mielellään kirjallisesti. Sähköposti toimii ja siitä aina jää dokumentti, johon lääkärin on vastattava. Loppusuoralla jos lääkäri ei ota yhteyttä selvittääkseen tilanne, täytyy valittaa kaupungin valtuustoon hyvinvoinnista vastaavaan elimeen. Jos sekään ei auta , ilmoitus Valviraan.
        Nämä ovat ikäviä asioita mutta niin totta monella hävikkipaikkakunnalla. Asioihin kuiten tulee puuttua, että ne kirjataan. Kaupunki ja kunta on lain velvoittamalla tavalla vastuussa asukkaidensa hyvinvoinnista ja terveyspalveluista.


    • Kemiat pelaa

      Näin se uusi "sote" kehittyy ja potilaat ajetaan yksityiselle puolelle.Lääkärikeskuksissa on 3000 lääkäriä ja palvelu pelaa,mutta,mutta se maksaa euroja.Verorahat menee aivan nuiden "luusereiden"suojatyöpaikkojen kuluihin.Mitä on sairaalassa,ne kahtaalle kävelijät?Kopina kuuluu,niinkuin "karjalauma" olisi liikkeellä?Labrassa on hieno asiakaspalvelu,vaikka verta käsitelläänkin.
      Vaikka "piikillä" pistettiin,niin sydäntä vain lämmitti se asenne!

    • Ehkä ehkä ei

      No no, hyvä jos jossain. "mutta,mutta"? Käveliätkö käy hermoon?

    • Kemiat pelaa

      Kyllä käy hermoon tyhjän kävelijät!Minä olen yksi heidän palkanmaksajista (kunnallisveron muodossa).Nykyaikana tieto kulkee sähköisesti,ei tarvita "kuriiripostinkantajia".Neljä viikkoa kesti lähete päivystyksestä,sisätautipolille kemijärvellä.Kävelijä oli varmaan eksynytkin välillä pururadalle.Ehdotan kävelijöille:aino-jalkineita,jotta vastaanotolla,sairaat eivät tressaannut turhalle melulle.

    • Ei kopise

      Älä hätäile kohta joudut roihin päivystykseen, noniin, asiat hoituu ja kopinakin

    • Itseoppinut

      En joudu,minulla on itsemääräämisoikeus.On senverran "täpäkkää" takataskussa,että voin itse valita paikan missä ja kuka hoitaa.Harmittaa,kun verorahat meni aivan hukkaan.Luuseri demareille,ja perässäkävelijöille.

    • Et siis tiedä.

      Nyt olet väärässä!mieti ketkä ovat määräämässä kempassa? EI! Demut!!

    • Kyllä tiedän

      S-markettia ei tullut!H-hiltunen valitti ja voi vieläkin viivyttää valittamalla (tonttikaupasta),vaikka ei asu kemijävellä.Tuottava työ kunniaan,demut ei tee tuottavaa työtä,eivät edes tiedä,mitä se on.
      Terveydenhoito on tähdellistä ja toivottavaa,mutta luuserit ja siipeilijät pois.

    • Sisäpiiritietoa.

      Se tulee se tulee hox se tulee!

    • kaikki loppuu

      sun täytyy van totuttautua tuohon tilanteeseen , se on tulevaisuutta.... ja soten tullessa muuttuu vielä pahemmaksi, Parempi kuolla kotiin kuin lähteä Rovaniemelle.

    • Ei ole ruoho vihreää

      Ei se yksityispuolikaan apua anna. Vetävät rahat välistä ja tekaisevat lähetteen erikoissairaanhoitoon jotta saataisiin potilas pois silmistä mahdollisimman pian. Enemmän potilaita, enemmän rahaa.
      Erikoissairaanhoidossa sitten kiroillaan turhia lähetteitä ja todetaan potilas terveeksi tai ainakin erikoissairaanhoitoon kuulumattomaksi. Antibiootti tai joku muu resepti kourassa potilaat pääsevät sitten ajamaan kotiin Kemijärvelle muutaman sata euroa ja useampia tunteja menettäneenä.
      Tervemenoa vain Rovaniemelle pösilöt!

    • kaiken nähnyt

      Erikoissaairaanhoidossa tulevat lähetteet käsitellään perusteellisesti usein moniammatillisissa työryhmissä. Ihmetellään perusterveydenhuollon niukkoja resursseja, osaamattomuutta ja välinpitämättömyyttä monissa tapauksissa.
      Jos teistä tuntuu, että ette saa perustasolla palvelua niin hekeutukaa yksityislääkärille ja sitä kautta tarvittaessa erikoissairaanhoitoon.
      Yksityislääkäreiden lähetteeet ovat pääsääntöisesti asianmukaisia. Yksityispuolella saa myös laadukasta palvelua ihan alusta loppuun. Hoitosuhteet ovat pitkäaikaisia, jos potilaalla on mahdollisuutta siihen taloudellisesti.

    • Missä mennään?

      Kemijärvelle tarjottu koko sote-osaston ulkoistusta. kenen hoidettavaksi? En tiedä. Siinähän käy niin, että ylimääräiset johtajat pannaan pois. Ulkopuolinen yrittäjä tarvitsee vain suorittavaa osaa työntekijöistä. Heillä ilmeisesti johtajat omasta takaa.Vai tuleeko kaksinkertaiset johtajat, sekä ulkoisen yrityksen ja Kemijärven soten johtajat?

    • Painajainen

      Kemijärvellä on paljon työttömiä hoitajia. Kaikki sijaiset pannaan pois. Kova miettiminen johtajilla, miten työt saadaan tehtyä ilman hoitajia. Sallainen yhtälö, että on paljon johtajia, jotka eivät tee oikeita töitä. Sitten hoitajista imetään kaikki mehut, jotta työt saataisiin tehtyä.

      • vakava kysymys

        Kuka nostaisi kantaan SOTEsta että miksi se vie Kemijärveltä pois nämä sairaanhoito- ja terveydenhoitoresurssit?

        Hoitajat eivät jaksa, lääkäritkään ei varmaan enää jaksa kauaa, on aivan liikaa yhdelle tai kahdelle noita potilaita.


      • Kannattaa lähteä
        vakava kysymys kirjoitti:

        Kuka nostaisi kantaan SOTEsta että miksi se vie Kemijärveltä pois nämä sairaanhoito- ja terveydenhoitoresurssit?

        Hoitajat eivät jaksa, lääkäritkään ei varmaan enää jaksa kauaa, on aivan liikaa yhdelle tai kahdelle noita potilaita.

        Sote tulee koko maahan. Kemijärvi ei ole poikkeus. Perustyötä tekeviä ei kunnioiteta lainkaan. Koko järjestelmä on johtajien ja heidän perseennuolijoiden pönkitystä. Oikeaa työtä tekevä kunnon ihminen ei saa mitään arvoa. Ei täällä kannata olla. Todellinen osaava työntekijä saa töitä muualta, joten kannattaa lähteä. Sitten kun enää on paikalla johtajia, jotka eivät osaa tehdä oikeita töitä. Miten sitten. Noille läheisille ole sanonut, että älkää jääkö tänne. Olette arvokkaita ja osaavia työntekijöitä. Sinne lähelle yliopistoja, sinne kannttaa lähteä.


      • vastiketta.verolle
        vakava kysymys kirjoitti:

        Kuka nostaisi kantaan SOTEsta että miksi se vie Kemijärveltä pois nämä sairaanhoito- ja terveydenhoitoresurssit?

        Hoitajat eivät jaksa, lääkäritkään ei varmaan enää jaksa kauaa, on aivan liikaa yhdelle tai kahdelle noita potilaita.

        Sotea ei ole vielä ja hoitoja et saa Kemijärveltä! Lääkärit ovat tumpeloita, hoitajat osaamattomia. Nykyisin asiakkaat ovat valveutuneita Asiakkaitten pitää olla jämynä ja pyytää lähetettä roihin, muuten matka loppuu.


    • paska.mikä.paska

      Tässä joku vuos sitten oli kans yks esimerkki paikkakunnalle pesiytyneestä "hoitokulttuurista".
      Kävin leikkauksissa roissa ja sieltä myöhemmin pyydettiin varaamaan aika lappooniaan tikinpoistoon, tein työtä käskettyä ja menin paikalle soiton yhteydessä annettuna ajankohtana.

      Kyseessä oli siis vain yksinkertainen tikkien poisto, viiden minuutin homma ei sen kummempaa.
      Kuinkas ollakkaan, paikalla oli varmaan 3-4 sairaanhoitajaa koko ajan ottamassa vastaan pääasiassa vanhempaa väestöä, päivystävä lääkäri lisäksi muuta porukkaa otti vastaan siinä ohessa. Ei olleet päällisin puolin kukaan edes minkään kiireellisen hoidon tarpeessa. Sinne lappoi koko ajan lisää uutta porukkaa niille sairaanhoitajille vastaanotettaviksi ja päivystävällekin kerkis tulla varmaan 5-10 henkeä sen n. 2,5-3 tunnin aikana, mitä odotin omaa toimenpidettäni suoritettavaksi. Joka sairaanhoitajallekin varmaan nuo samat 5-10 henkeä kerkes käydä, sitten karehduin siihen odotuttamiseen - sain sellaisen vaikutelman että touhu oli tahallistakin.

      En olisi joutanut odottelemaan, vastuullani oli katsoa hieman perään osittain jo muistisairasta vanhusta pitkien matkojen päässä vaan kun oli pakko tulla niitä tikkejä poistattamaan. Kävin asiasta huomauttamassa ja kas kummaa, jo löytyi jouten oleva akka tikit ottamaan ja sen 5 minuuttia vei. Ensin vaan piti tyhjää tarkoituksella odotuttaa se melkein kolme tuntia ja riskeerata sen vanhuksen henkeäkin siinä samalla. Kyseltiin vaan että mikset sanonut, ettei olis turhaan odotutettu näin pitkään.

      Samainen vanhus kyllä sitten kuoli pois parin vuoden sisällä, eikä edelleenkään missään vaiheessa voi sanoa että olisi ne syövät tulleet todennetuiksi saatikka hoidetuiksi ajallaan. Ei edes yritetty kertaakaan, ei näiden toimesta ainakaan. Se vaan loppuvaiheissa se pyöveli siellä pistää sen lääketokkurapoiston ja nopeutetun mullanalushommiin lähtöprosessin päälle ja se on sitten siinä. Sitä ennenkin parhaansa mukaan pyrkii olemaan hoitamatta joka vaivan minkä vaan hoitamatta jättää voi ja mistä kustannuksia uhkaa tulla.

      Tällaisia pyöveleitä kun on vastassa ja jos ei ole jotakuta joka tietää tuon paskasysteemin läpíkotaisin ja pitää omia puolia siinä vaiheessa kun omat voimat ehtyy, ne käytännössä tappaa sillä hoitamatta jättämisellään. On sinne pesiytynyt tosiaan melkoinen "hoitokulttuuri".

      En välitä enää siitä, vaikka nämä pirut tulevatkin tulevaisuudessakin tekemään oman terveyden hoitonikin kohdalla parhaansa sen sabotoimiseksi, aivan niin kuin monin paikoin ovat jo tehneet tähänkin asti, toivoisin vain että saisivat itsekin maistaa jokainen osallinen omaa lääkettään omaksi lopukseen samalla tavalla. Jos olisin vielä voimissani, alkaisin henk. koht. pitämään siitä huolta.

    • enkäy

      Itse poistellut aina tikit, käy niin näppärästi.
      Välillä se lapponian ihmisten toiminta saa ajattelemaan että laudat lyödä oviin, on se palvelu väliin niin ala-arvoista.

    • virkailijanvaimo

      Turhaan haukut Lapponiaa, on ihan ykkösluokkaa kun sitä vertaa kunnan muihin palveluihin!

    • Anonyymi

      Kyllä se on suurin kemijärveläinen ongelma JOHTAVAT YLILÄÄKÄRIT johtavat toimintaa ilman minkäänlaista esimieskoulusta/ kokemusta johtamisesta.... Keskittyisivät ammattia vastaavaan työhönsä niin kaikki muuttuisi parempaan suuntaan!

    • Anonyymi

      Lopettakaa jo terveyskeskus.... viekää se ylimielinen lääkärikääkkä jo pois sieltä...ihme diagnooseja antaa ja voi hyvänen aika sentään, mitä käyttäytymistä häneltä saa.....Enpä ihmettele kun täällä ko paikassa käyneet kirjoittelevat ja antavat palautetta!

      • Anonyymi

        Voi hyvänen aika sentään mitä käyttäytymistä on Sairaanhoitajalla joka oli eilen illalla 24.10.2019 klo 18 Päivystyksessä. Pukeutui valkoiseen t-paitaan jonka alta paistoi pinkit rintaliivit.
        Ymmärtääkö tämä henkilö kuka/ketkä maksavat hänen palkan, luultavasti ei.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Voi hyvänen aika sentään mitä käyttäytymistä on Sairaanhoitajalla joka oli eilen illalla 24.10.2019 klo 18 Päivystyksessä. Pukeutui valkoiseen t-paitaan jonka alta paistoi pinkit rintaliivit.
        Ymmärtääkö tämä henkilö kuka/ketkä maksavat hänen palkan, luultavasti ei.

        Johdossa on vika kun asiakkaat kirjoittavat huonosta käyttäytymisestä, no tämä onnistuu vain Kemijärvellä, eikä siinä tule korjausta, maine tiedetään jo ympäri Suomen.
        Yksi ihminen pilaa muitten maineen ja tämä saa jatkaa epäpätevää käyttäytymistä.


    • Anonyymi

      Olipa taas todella mielekäs vastaanotto siinä tiskillä että piti ihan tänne tulla kertomaan.
      Ilme oli,niinkuin olisi "tärpättiä" juuri ryypännyt!

      Ulko-ovessa (tuulikaapissa) oli ilmoitus,että on vapaita aikoja ja puhelin numero.
      Puhelin numero on lääkärikeskukseen Rovaniemi!
      Että ohjataan oikein yksityislääkärille ja kuka maksaa=potilas!
      Verorahoista maksetaan palkka,näille "ilmaston pilaajille"!

      • Anonyymi

        Kemijärviläisillä on nyt jo 100km lähinpään sairaalaan, vanhuushoito on vieraitten käsissä. Velka se vaan kasvaa jopa yli 7000e nyt jo henkiä kohden. Ei tarvi ihmetellä miksi ihmiset muuttavat palvelujen luo.

        Mitä tarkoittaa:Hyvinvointikeskus?
        Jaaknkadulla on tietääkseni yksi:Hyvinvointi "piste"!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kemijärviläisillä on nyt jo 100km lähinpään sairaalaan, vanhuushoito on vieraitten käsissä. Velka se vaan kasvaa jopa yli 7000e nyt jo henkiä kohden. Ei tarvi ihmetellä miksi ihmiset muuttavat palvelujen luo.

        Mitä tarkoittaa:Hyvinvointikeskus?
        Jaaknkadulla on tietääkseni yksi:Hyvinvointi "piste"!

        Katselkaa ympärille kuinka paljon on tyhjillään olevaa liiketilaa, eihän meillä ole etes sairaalaa ei sielä kukaan vastaa puhelimeen. Kouluja lopetettu, myös toisen asteen kouluja.
        Kaupunginjohtaja hakee Rovaniemelle joka on hyvä asia, koska ei saanut taloutta hoidettua niin hyvä kun lähtee.


    • Anonyymi

      tympeää palvelua, ihan inhottaa,
      eivätkä tajua että inhotaan,
      pankaa pää pensaaseen

      • Anonyymi

        Tuntuupa olevan Kemijärvellä huonoa palvelua terveyskeskuksessa. Ratkasuhan olisi yksityinen lääkäriasema, mutta se myös maksaa. Luulempa ettei sekään toimisi koska lappilainen on tottunut saamaan kaiken lähes ilmaiseksi.

        Lääkärissä ei alle 150€ käy erikoislääkäri 200-300€ Mahalaukun tähystys 800-1000€


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      90
      4140
    2. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      43
      4022
    3. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      609
      3874
    4. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      19
      2667
    5. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      78
      2455
    6. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      127
      2052
    7. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      339
      2051
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      190
      1920
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      28
      1579
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1412
    Aihe