Äidin vihainen mielipide

Vihainen äiti

Poikani on ollut nyt armeijassa reilu kaksi viikkoa. Touhuhan on ihan uskomatonta! Herranjestas, en todellakaan tiennyt että tällaisella ihmismielien raiskauksella tätä maata muka puolustetaan. Poikani ei ole mikään mammanpoika, ollut aina enemmän isänsä kanssa, mutta häneltä nyt kuulemani jutut ovat ihan uskomattomia. Suihkuun ei pääse, hampaita ei ehdi pestä, ruokaa ei ehdi syömään, pakkia ei ehdi pestä, vessassa ei ehdi käydä. Poika yrittää juoda mahdollisimman vähän ettei tule asiaa vessaan, koska lupaa siihen ei saa. Koko porukka kauheassa nuhassa, mutta nenän niistämiseen tarvitaan alikersantin lupa.

Kertakaikkiaan uskomatonta tarinaa. Aikuinen ihminen, jolla tähän asti on ollut lupa määrätä itsestään ja omista vessassa käynneistään alistetaan tällaiseen paskaan! Olen todella vihainen. Miksi tällaista naurettavaa insituutiota ylläpidetään maassaamme? Miksi emme siirry palkka-armeijaan, jolloin saisimme aikaan todennäköisesti motivoituneempia sotilaita? En halua että poikani on tuollaisessa "miesten koulussa" enää päivääkään!

78

3836

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Vielä paljon tulossa

      Joko ovat mitanneet lämpötilan persiistä ja joko on annettu pakollinen homo, mamu ja mutiaisviha puhuttelu..?

    • aliker

      Armeijasta tehdään pojista miehiä.

      • ...jos ei mies itse

        Armeija ei oikeasti ole koskaan tehnyt yhdestäkään pojasta miestä.
        Jos poika onnistuu kasvamaan mieheksi armeijassa ollessaan, niin se on kyllä hänen ihan omaa ansiotaan, ei armeijan.


      • armeija degeneroi
        ...jos ei mies itse kirjoitti:

        Armeija ei oikeasti ole koskaan tehnyt yhdestäkään pojasta miestä.
        Jos poika onnistuu kasvamaan mieheksi armeijassa ollessaan, niin se on kyllä hänen ihan omaa ansiotaan, ei armeijan.

        Jos onnistuu kasvamaan mieheksi armeijasta huolimatta, niin on oltava järkeä ja sydäntä.


      • jfkdfjdslifjhsdlfhd

        Ei miehiä tehdä, miehen pitää itse kasvattaa kivekset ja oppia kantamaan vastuuta teoistaan. Jos armeija kannustaa pulauttamaan nämä pallukat vatsaontelosta ulos, niin jipii, sehän on vain hieno bonus


    • a + b = c

      Äiteen kannattaa vähän rauhoittua.... Äitee ei ole vissiin poikaporukassa kohdannut tarinoita alokasajasta joka on ollut vaativampi ja kauheampi kuin Kolla ja Ihantala yhteensä....

      Jutut kummasti paranee viikonloppulomalla, muista äitee se.

      • rupareiän rassarit

        Seuraavaksi otetaan ne lämmöt rupareiästä!


      • huolta nyt ei kun
        rupareiän rassarit kirjoitti:

        Seuraavaksi otetaan ne lämmöt rupareiästä!

        rupa-rilluma-rilluma-reiiikä!


    • Vihainen äiti

      Äitee on nyt vähän rauhoittunut, mutta kyseenalaistaa edelleen koko touhun. Onko tuollaisella joukkiolla (nykyajan nuorilla) kykyä ja ENNENKAIKKEA HALUA puolustaa tätä maata. Eli onko tossa mitään järkeä?!?!? Verorahojen tuhlausta. Itse olisin parempi este tuolla itärajalla. Varsinainen tankki ryssää vastassa...

      • Koul/RUK

        Jos tuo kaikki aloituksessa on totta, kannattaa välittömästi ottaa yhteys yksikön päällikköön. Noin ei tulisi missään nimessä menetellä.
        Varsinkintuo vähäinen nesteen nauttiminen näillä säillä voi olla jopa terveysriski.


      • Mamma-Power

        Äitee on kuullut vain siloitellun version mitä siellä alokastuvissa tapahtuu.

        Alikessut kiertää perseraiskaamassa poikia vuorotelleen iltanimenhuudon jälkeen. Homoksi ne siellä sun omaa kultamussukkaa nyt opettavat.

        Mee äkkiä hakeen omas pois! Suorita väkivaltainen rynnäkkö mamma-powerilla poikasi palvelusyksikköön!


      • Ikävä kyllä
        Mamma-Power kirjoitti:

        Äitee on kuullut vain siloitellun version mitä siellä alokastuvissa tapahtuu.

        Alikessut kiertää perseraiskaamassa poikia vuorotelleen iltanimenhuudon jälkeen. Homoksi ne siellä sun omaa kultamussukkaa nyt opettavat.

        Mee äkkiä hakeen omas pois! Suorita väkivaltainen rynnäkkö mamma-powerilla poikasi palvelusyksikköön!

        Näin se on juurikin. Itse sen olen kokenut kun alikki peppuneitsyyteni vei ja tupakaverit vaan nauroivat päälle! :'(


    • 6+19

      Voi herranjestas...Kyllä tuon nyt pitäisi jokainen kestää. Taitaa mamma nyt turhaan pelätä muksunsa puolesta. Yksi asia mikä armeijassa on huonosti, on se, että porukka on jatkuvasti sairaana. Onkohan noita kasarmeja tutkittu, että olisiko homevaurioita ??

      • hyvä pointti

        Naisiakin voitaisiin vähän kidutella ja raiskata, kyllähän sellainen jokaisen pitää kestää ja viimeistään sotaa varten oppia kestämään.


      • Kops, kops kuuluu jo
        hyvä pointti kirjoitti:

        Naisiakin voitaisiin vähän kidutella ja raiskata, kyllähän sellainen jokaisen pitää kestää ja viimeistään sotaa varten oppia kestämään.

        Se kun otetaan sellainen systeemi, ettei millään mitään väliä, niin saavat Suomenkin äidit "enemmän käyttöä". Niin se on aina ollut. Ota äitee poikasi vaan pois armeijasta, niin pian on vieras kurkkaamassa ovelta.


      • pimeä keskiaika
        Kops, kops kuuluu jo kirjoitti:

        Se kun otetaan sellainen systeemi, ettei millään mitään väliä, niin saavat Suomenkin äidit "enemmän käyttöä". Niin se on aina ollut. Ota äitee poikasi vaan pois armeijasta, niin pian on vieras kurkkaamassa ovelta.

        Voi saa-tana että jaksaa naurattaa noi teidän idioottien "vihollinen tulee ja raiskaa teidän naiset" fantasiat.


      • Anonyymi

        Voi voi näkkileipä on kovaa.


    • Reservin alikersantt

      Joo tulipa itekki käytyä kyseinen kidutuslaitos ja aikaa meni koko vuosi 2008 ja todennäköisesti kadun lopun elämäni.

      Palkaksi siltä reissulta ei jäänyt kuin vähän uusia kavereit mikä oli se hyvä juttu mutta kaikki asuvat kaukana. Siinä olikin sitte se hyvä puoli.

      Huonoja kyllä riittää, mm. kasarmihomeesta johtuva allerginen astma laukaisi lukuisia allergioita kuten huonehome, huonepöly, timotei, hevonen (vaikken ole niiden kanssa edes ollut tekemisessä), siitepöly jne.... ja näitten kanssa joutuu vaan elään.

      Puhumattakaan siitä että pelkästään siellä oleminen aiheutti koko ajan päätähalkaisevaa vitutusta ja vihantunnetta koko fasistista sairasta järjestelmää vastaan, ikää ei ole kuin vasta 24 mutta arvostan nykyään suuresti sivareja, pasifisteja ja totaaleja jotka ihan vaan vittuillakseen tälle järjestelmälle eivät suostu orjakyykytykseen.

    • tyhmä päästä kärsit

      Olit itse poikaasi sinne kuitenkin työntämässä henkisesti, myönnä pois ja poika on tyhmä ja nöyrä, siitä saa ansaitusti kärsiä koko kroppa. Mitäs meni, vielä ehtii kuitenkin hankkia vapautuksen, muuten tukee intinkäynnillään hulluuden jatkumista, joten kärsiköön ja saakoon elinikäisiä vammoja.

    • mummo vaan

      Olen kuullut että ruokailu mahdotonta, kun aikaa vähän ja ssekin menee jonottaessa. Kyllä nyt pitäis kaikille olla kunnon ruoka ja juoma aika, jossa voi kiirehtimättä syödä.

    • Armeija on kunnia!

      VOI JESSUS!

      Olen nyt armeijassa, samassa saapumiserässä tullut kun poikasi. 5viikkoa oltu.

      Kaikki pitää suurinpiirtein paikkansa: Jos on aamulenkki niin vessassa ei rehellisesti sanottuna ehdi käydä, jos on sellanen hätä että on oikeasti pakko niin sitten käydään, ei siitä seuraa kuin vähän huutoa. Mutta jos ei ole aamulenkkiä niin vessassa ehtii käydä vaikka paskalla, ja silti särmätä punkka, pestä hampaat ja pukea! Kuka muuten estää pistämästä herätyskellon soittamaan 5min ennen oikeaa herätystä..

      Ruokailuajat on ihan perseestä suoraansanottuna, 5viikon aikana ei riitä yhden käden sormet laskemaan niitä kertoja jolloinka ruoka on pitänyt hotkia, ja silti joutunut heittämään osan roskiin ja juoksemaan kokontumispaikalle (mikäli myöhästytään, niin tulee tupakointikielto) meidän porukka myöhästyi toisen kerrankin ja rangaistukseksi tuli tunti siivoamista ja tunti järjestymistä pihalla (juoksua). Pakkia ei aina ehdi pestä, se on totta mutta käske poikas käyttää pakkipusseja.. niin minäkin teen.

      On myöskin totta, ettei suihkuun pääse. Me marssittiin 9km maanantaina, suurin osa porukasta mukaanlukien minä valvottiin koko yö vartiovuoroissa, joillekkin osui hyvä tsäkä ja saivat nukkua muutaman tunnin. Koko ilta/yö oli juoksemista ja poteroiden kaivamista, ja keskellä yötä tuli hälytys ja alettiin paukuttaa paukkupatruunoilla "vihollista" eli siis alikessut meni siä pimeessä mettässä ja me tykitettiin niitä poteroista. No tiistaina marssittiin 9km takas ja sen jälkeen esim. minä en kerennyt suihkuun, vaan vasta iltavapailla pääsin suihkuun. Eli 17km marssia taisteluvarustuksessa ja 36h olin hereillä ennekuin pääsin suihkuun.

      Totta on myöskin että niistämiseen tarvitaan alikersantin lupa JOS OLLAAN MUODOSSA, ihan samanlailla sylkäisemiseen tarvitaan lupa ja kaikkeen "härväämiseen" jos härvätään ilman lupaa niin juostaan.

      Mutta kysymys kuuluu että mitä ihmettä sää itket ja kitiset? Isä kävi sissi koulutuksen vuonna -74 ja ei voi muuta sanoa, kuin että oli rangaistukset pikkasen eri luokkaa silloin.. Esim. jos et ottanut asettasi mukaan kuselle, niin aseen perä maahan, pää piipulle ja juoksit asetta ympäri, se loppui yleensä oksentamiseen tai pyörtymiseen.. nykyään siitä ei seuraa kuin äänen korotus että "ase mukaan perkele"

      Armeijan on tarkoitus kouluttaa sodanajan joukko. Kun pilliin vihellettään niin luuletko, että ehditään suihkuun joka päivä, luuletko että edes saadaan ruokaa sinne likaiseen pakkiin joka päivä. Nytkin se määrä leirellä on todella pieni, ja periaatteessa koko ajan on pieni nälkä. Mutta hyvin ollaan selvitty, aika reippaasti porukkaa lopettanu mutta me jotka ollaan jääty puhalletaan yhteen hiileen. Ryhmä henki armeijassa on aivan uskomatonta, tiesin että täällä yhteen hiileen puhalletaan mutta että näin vahvasti.

      Tiedätkö millainen meininki on esim. utin erikoisjääkäreissä, jos valitat noin pienestä niin et halua edes tietää.

      Palkkasotureilla motivaatio? Minkätakia ne sotii? Jos yhtäkkiä sinne tilille ei tulekkaan sitä palkkaa niin voi olla että se motivaatio laskee, minkä takia varusmiehet sotivat? Tää on meidän maa ja me puolustetaan sitä.

      Armeija on mahtava asia, olen ylpeä että voin sen käydä

      • Mieti!

        "Meidän" maa?

        "Suomi on tällä hetkellä Euroopan Unionin osavaltio, jonka korkein lainsäädäntö- tuomio- ja toimeenpanovalta on EU:n epädemokraattisella koneistolla (komissiolla). Suomella ei ole enää omaa valuuttaakaan. Suomi ei täytä itsenäisen valtion tunnusmerkkejä. Suomen esivalta on EU:n ja bankstereiden ohjaksissa kulkevia byrokraatteja ja Ottowillekuusisia, jotka eivät puolusta ja suojele suomalaisten oikeuksia, vaan toimeenpanevat EU:n määräyksiä. Suomen esivalta suojelee ja toteuttaa lisäksi laajamittaista kansallisvaurauden lahjoitusta toisille EU:n osavaltioille, vaikka samalla meidän jälkipolvien maksettavaksi jäävä valtionvelka senkun kasvaa."

        http://markusjansson.blogspot.fi/2011/10/tiesitko-etta-suomi-sai-eilen-uuden.html


      • tryjytjytjtyjtyj

        "Armeija on kunnia"- nimimerkille:

        Olet kapiainen tai joku Suomessa valmistettu androidi. Et ole edes ihminen.
        Et ole minkään arvoinen, pelkkä pieni pelinappula palvelemassa herroja.

        Et suojele mitään, olet silkkaa tykinruokaa. Toimit Bilderberg- Kataisen, Niinistö- (jen) ja muiden roistojen käsikassarana. Tappaisit varmaan omia kansalaisiasikin, mikäli herrat niin määräisivät?

        Aivan kuten Syyriassa.


      • meidän maa
        tryjytjytjtyjtyj kirjoitti:

        "Armeija on kunnia"- nimimerkille:

        Olet kapiainen tai joku Suomessa valmistettu androidi. Et ole edes ihminen.
        Et ole minkään arvoinen, pelkkä pieni pelinappula palvelemassa herroja.

        Et suojele mitään, olet silkkaa tykinruokaa. Toimit Bilderberg- Kataisen, Niinistö- (jen) ja muiden roistojen käsikassarana. Tappaisit varmaan omia kansalaisiasikin, mikäli herrat niin määräisivät?

        Aivan kuten Syyriassa.

        Hah hah, aina yhtä huvittavaa kun joku aivopesty ääliö selittää jostain "meidän maasta" ja ties minkä kunnian puolustamisesta. Tulee ihan islamistisissit mieleen. Ihmisiä (läh. typeriä nuoria miehiä) juoksutetaan poliitikkojen toimesta tappamassa toisiaan kaikenlaisten lapsellisten abstraktioiden avulla.


      • drtyuiolknbvcx

        Varusmiehet ovat joukko vankeja pakkotyössä, ei sellaisella porukalla maata puolusteta, ehkä se onnistui vuonna 1939, kun vastassa oli toinen samanlainen joukko ja miehet voitiin viedä rintamalle vaikka käsiraudoissa, vahtien seläntakana, etteivät sieltä lähde pois. Enään kun ei käydä rintamasotia, on pakolla otettettujen asevelvollisten aika ohi, jokaista kohden pitäisi olla seläntakana kaksi sotapoliisia vahtimassa. Tämä on tajuttu maailmalla yleisesti ja asevelvollisuudesta on luovuttu. Asevelvollisuus on kansallinen häpeä nykypäivänä.


      • Ei näin

        Muuten olen ihan samoilla kannoilla kun sää mutta, on toi ihan hunningolla koko laitos. Suomen suurin kuntokoulu, ei kovin hyvä kun lihoin 15kg (85->100), ja ei en ollut sotkussa kokoajan, ihan muken antimia on 90% noista. Lasten leikkikoulu ainakin Panssari prikaati.

        Miten edes normaaleissa töissä pärjää jos ei heti voi mennä syömään kun vatsa vähän kurnahtaa tai joutuu hentken pidätteleen, kun hätä tulikin vasta bussissa! Nyt. Kettu. Oikeesti.


      • Voe elämä...

        "Isä kävi sissi koulutuksen vuonna -74 ja ei voi muuta sanoa, kuin että oli rangaistukset pikkasen eri luokkaa silloin.."
        "Vahinko kiertää"-argumentti, se ainoa todellinen syy miksi meillä yhä tänä päivänäkin on käytössä asevelvollisuusarmeijan kaltainen paskalaitos...

        "Armeijan on tarkoitus kouluttaa sodanajan joukko."
        Ja siinä se onnistuu nykyisin sievästi sanottuna päin persettä.

        "Palkkasotureilla motivaatio? Minkätakia ne sotii? Jos yhtäkkiä sinne tilille ei tulekkaan sitä palkkaa niin voi olla että se motivaatio laskee, minkä takia varusmiehet sotivat?"
        Luuletko ihan oikeasti, että sotilaskoulutukseen pakotetut hommaa karsastavat miespolot (joista suurimmasta osasta ei edes aikuisten oikeasti saa sotilasta tekemälläkään) olisivat tositilanteen tullen muka lojaalimpia heidät pakkotöihin laittanutta organisaatiota kohtaan, kuin sotilasuran itse omasta tahdostaan valinneet palkkasotilaat, jotka saavat tuosta ammatistaan vielä asiaankuuluvan korvauksen?
        Selitä minulle, miten se mielestäsi muka laskisi armeijan lojaaliteettia, jos sinne ei ketään väkisin laitettaisi ja ne jotka sinne menisivät saisivat siitä hommasta rahallisen korvauksen, kuten työnteosta kuuluukin?

        "Tää on meidän maa ja me puolustetaan sitä."
        Mistä maasta sinä kuvittelet, että ne sotilaat muka tulisivat jos meillä olisi palkka-armeija?
        Sekoitatko palkka-armeijan kenties muukalaislegioonaan?


    • Take it easy

      Meidän pojat ottivat ajoissa asioista selvää - yhdestä tuli sivari tuntien oman luonteensa. Intissä nyt oleva viihtyy äidin yllätykseksi. Tiesi etukäteen mm. että heti hankittava pakkipusseja, kun ne loppuvat suuren kysynnän vuoksi. Eniten hermoja on vienyt armeijan polkupyörät ja tietenkin se, että pitkään flunssaa ja yskää. Flunssista kun ei pääse paranemaan ja nyt uuden erän tultua paikka taas täynnä uusia viruksia.
      Viihtymiseen varmaan vaikuttaa se, että haki ja pääsi mieleiseen hommaan, jossa myös riittävästi fyysistä haastetta.
      Äitinä eniten on ärsyttänyt se, että joka viikonloppu lomille. Eipä perheen ruokakulut pienentyneet!

    • lelulaatikko-armeija

      Reserviläistenkin täytyy pysyä sotimiskuntoisina??!! EEhhehee..
      Ja ketkä muut sitten on muka sotimiskuntoisia, kuulopuheiden mukaan ei ainakaan nykyarmeijamme väki. Kun suuri osa keskeyttää jo ekapariviikon jälkeen, kun ei ole tuvissa jääkaappeja, joista hakea energiajuomaa tai kolajuomaa, eikä ole äitiä tai isiä lähellä, joka voisi auttaa, kun itselle on niin raskasta tehdä mitään.
      Armeija on paikka, jossa opitaan ja noudatetaan tekemään mitä käsketään mukisematta monista pikkuasioista tms.
      Toki, perusasiat tulee olla kunnossa, kuten juominen lämpimällä säällä jne, jos näistä lipsutaan, silloin tulee kapiaisetkin laittaa koulutukseen ja vietäköön asiat niin korkealle taholle, että asia hoituu, jos ei muuten, niin Sauli Niinistö ottakoon kantaa.
      Onhan se jo epäoikeudenmukaista, kun merkittävä osa nuorista käy armeijan, mutta muut ei "tee mitään" ko.asian hyväksi, onhan se selvää, että jonkinlaista soppaa siinä keitetään.
      Katsokaapa uutisia mitä Venäja ja sen armeija tekevät, nytkin hankkivat lentokoneita ja muuta kalustoa aivan merkittävästi ja ei pidä luulla, että kalustohankinnat on ainoa osio, johon ne satsaavat...
      Ministeri Häkämies taisi olla oikeassa, kun totesi, että Suomen uhat ovat Venäjä ja Venäjä ja Venäjä. Tällä menolla Venäjän armeijalle on yksi lysti, missä Suomen"armeija" on, kun sen olemassaololla ei ole kuin symboolinen merkitys.
      Oman armeija-aikani aikana tehtiin mitä käskettiin, jupinaa oli, mutta mitä sitten, aina löytyy purnaamisen aihetta, lepokodit on eri asioita kuin armeija.

      • Suomessa leikitään

        Katsopa joo Venäjää, asevelvollisuuden siellä suorittaa hyvä jos 10% miehistä, ja ammatilaisten osuutta lisätään jatkuvasti, lopullinen suunta on sielläkin palkka-armeija.


      • Naapurissa leluja
        Suomessa leikitään kirjoitti:

        Katsopa joo Venäjää, asevelvollisuuden siellä suorittaa hyvä jos 10% miehistä, ja ammatilaisten osuutta lisätään jatkuvasti, lopullinen suunta on sielläkin palkka-armeija.

        Joo siel on 250 000 ammattisotilasta joka päivä varusmiehet. Meki voitas siirtyy ammattiarmeijaan, jos olis varaa sitä ylläpitää. Naapuri laittaa vuosikymmenen aikana 600 MRD ilmavoimien kehittämiseen, meillä koko Suamen budjetti on sen 53 MRD ja pualustukseen menee reilu 2MRD. Sotilaallinen uhka = voima halu sitä käyttää, naapurilla on voimaa, mutta ei onneksi halua. Toivotaa ettei tulekkaa.


      • pali kalle
        Naapurissa leluja kirjoitti:

        Joo siel on 250 000 ammattisotilasta joka päivä varusmiehet. Meki voitas siirtyy ammattiarmeijaan, jos olis varaa sitä ylläpitää. Naapuri laittaa vuosikymmenen aikana 600 MRD ilmavoimien kehittämiseen, meillä koko Suamen budjetti on sen 53 MRD ja pualustukseen menee reilu 2MRD. Sotilaallinen uhka = voima halu sitä käyttää, naapurilla on voimaa, mutta ei onneksi halua. Toivotaa ettei tulekkaa.

        Siis oletko tyhmä? Kun Suomeen tulee ammatiarmeija, niin ei se tietenkään tule olemaan yhtä iso kuin Venäjän vastaava. Ei Suomeen ikinä saada vastaavia resursseja, ei millään orjuuttamisella eikä pakottamisella.


    • dfbdberb

      Patriooteille puhuminen on sama asia, kuin yrittäisi opettaa karhua käyttämään vessaa.

      Luupää mikä luupää. Ei ne nutinahat tajua , että kokonaisen sukupuolen orjuuttaminen ei kuulu 2000- luvulle. No , onneksi patriootteja on niin vähän.

      Ja kyllä, jos ajatellaaan, niin meitä miehittävät tällä hetkellä sosialistinen diktatuurihallitus sekä poliisi ( etsien ajatusrikollisia).
      Asevelvollisuusarmeija= paskaa paketissa parhaimmillaankin.

      Ongelmaan ei auta muu kuin verojen kiertäminen. Kaikilla tavoilla vaan suomea turpaan, ehkä sitten oppivat tavoille. En ikinä osta kotimaista. Ruokakin Lidlistä.

      • Patriot = idiot

        Aivopestylle idiootille on aina yhtä mahdotonta puhua järkeä, olipa aivopesu tehty sitten "Islamin" tai "Suomen" tarpeisiin. Tarkoitushan on kasvattaa jo nuoresta pitäen itsemurhatehtäviin valmiita kiihkoilevia marttyyreja, joita vanhat kyyniset miehet käyttävät hyväkseen marionettien tavoin.


    • Patriootille kuolema

      Täytyy olla aivan saatananvitun sairaalloisen typerä että edes yrittää sysätä sodassa kuolleet pasifistien kontolle. Ja kuka on edes sanonut että olen pasifisti? Sinä olet niin sairaalloisen typerä ihmiskunnan alimman kastin paskakasa, että tappaisisn sinut kyllä ilomielin. Hitaasti ja nauttien. Typerysten kuuluisikin kuolla, koko kirjoitelmasi oli taas sellaista typerää aivopestyn paskakasan aivotonta hevonpaskaa, ettei sillä nyt ole mitään muuta arvoa, kuin että voi naureskella miten vitunhelvetin typerä tuollainen aivopesun tuotos on. Rukoile paskakasa ettei tule mitään sellaista tilannetta jossa joutuisimme vastatusten.

      • kiitos piristyksestä

        No kuule nyt pikku hurjimus.Kun sinua ei nyt oikein ole valtaisalla aivokapasiteetilla varustettu, niin ihan helppo kysymys. Kumpi joukko sodassa kokee enemmin tappioita, huonosti koulutettu/varustettu, vai hyvin?
        Et poikanen kuitenkaan osaa vastata, niin lue vähän historiaa joskus. Ehkäpä vaikka opit jotakin. Yleensä paremmin asiat hanskaava sakki kokee pienempiä tappioita, ja uskomatonta kyllä, myös siviilit pääsevät helpommalla. Ihmeellistä eikö totta?
        Aina pääministereitä myöten on hoettu kautta historian " rauha meidän aikana ym." Ja jätetään puolustus hoitamaatta. Ja aina vaan konflikteja tulee. Ja teille Ruotsiin pakeneville vellihousuille, ilmeisesti ette piittaa, mitä tutuille, sukulaisille ym. tapahtuu, ja mistä tiedätte , että juuri teille lähtö onnistuu, ja mistä tiedätte 50 v. kuluttua, mitä maaimassa on meneillään?
        Joku armeijan käynti on aika pieni koettelemus ja ajanhaakaus siihen, mitä "siviilissä" edes vaikka työstresseineen on edessä.
        Mutta jatketaanpa taas tämän uhoajan kanssa. Niin, kiitos tuosta paatoksesta ja vuodatuksesta. Kannatti kirjoittaa tänne, olipa piristävän hauska kommentti.
        Kyllä tuo antaa vain vahvistuksen sille, että oikealla tiellä ollaan. Jos saa pikku tarinalla jonkun sekopää maailmanparantajan tuolla lailla kuolaamaan, niin se on hyvä. Sinusta aika vaikea muuten saada kuvaa, kuin että ei ole ns. "kaikki kukkaset hatussa." Et kuitenkaan ole siis pasifisti, mutta ameija ja aseet on yök yök? No, en jaksa siihen enempää uhrata, aivan sama. Ei taida oikein asiat sujua, vai? Ainakin kirjoituksesi perusteella voisi epäillä, että jokin lääkitys on menossa.
        Älä silti rupea terveytesi kanssa leikkimään. Jos kylään joskus löydät, niin ihan jännittää, kumman läpi päivä paistaa.


      • Pata kattilaa...
        kiitos piristyksestä kirjoitti:

        No kuule nyt pikku hurjimus.Kun sinua ei nyt oikein ole valtaisalla aivokapasiteetilla varustettu, niin ihan helppo kysymys. Kumpi joukko sodassa kokee enemmin tappioita, huonosti koulutettu/varustettu, vai hyvin?
        Et poikanen kuitenkaan osaa vastata, niin lue vähän historiaa joskus. Ehkäpä vaikka opit jotakin. Yleensä paremmin asiat hanskaava sakki kokee pienempiä tappioita, ja uskomatonta kyllä, myös siviilit pääsevät helpommalla. Ihmeellistä eikö totta?
        Aina pääministereitä myöten on hoettu kautta historian " rauha meidän aikana ym." Ja jätetään puolustus hoitamaatta. Ja aina vaan konflikteja tulee. Ja teille Ruotsiin pakeneville vellihousuille, ilmeisesti ette piittaa, mitä tutuille, sukulaisille ym. tapahtuu, ja mistä tiedätte , että juuri teille lähtö onnistuu, ja mistä tiedätte 50 v. kuluttua, mitä maaimassa on meneillään?
        Joku armeijan käynti on aika pieni koettelemus ja ajanhaakaus siihen, mitä "siviilissä" edes vaikka työstresseineen on edessä.
        Mutta jatketaanpa taas tämän uhoajan kanssa. Niin, kiitos tuosta paatoksesta ja vuodatuksesta. Kannatti kirjoittaa tänne, olipa piristävän hauska kommentti.
        Kyllä tuo antaa vain vahvistuksen sille, että oikealla tiellä ollaan. Jos saa pikku tarinalla jonkun sekopää maailmanparantajan tuolla lailla kuolaamaan, niin se on hyvä. Sinusta aika vaikea muuten saada kuvaa, kuin että ei ole ns. "kaikki kukkaset hatussa." Et kuitenkaan ole siis pasifisti, mutta ameija ja aseet on yök yök? No, en jaksa siihen enempää uhrata, aivan sama. Ei taida oikein asiat sujua, vai? Ainakin kirjoituksesi perusteella voisi epäillä, että jokin lääkitys on menossa.
        Älä silti rupea terveytesi kanssa leikkimään. Jos kylään joskus löydät, niin ihan jännittää, kumman läpi päivä paistaa.

        "Kumpi joukko sodassa kokee enemmin tappioita, huonosti koulutettu/varustettu, vai hyvin?"
        Tuskin tarvii vastata, mutta vastakysymyksenä esittäisin, että kumpaa tyyppiä sinusta meidän nykyinen armeijan tapaisemme sitten oikein edustaa, tuota hyvin vai huonosti koulutettua?
        No vastaus tähänkin lienee melko ilmiselvä. Siellä kun yhä edelleen selkeä leijonanosa miesmassasta koulutetaan jalkaväkeen, josta ei nykysodankäynnissä ole juuri muuksi kuin tykinruuaksi. Lisäksi koska suurinosa näistä "sotamiehistä" on sinne puoliväkisin laitettu, niin harvat ovat sellaisia, että oikeasti edes kävisivät sotilaasta ja armeijan koulutus on vielä luonnollisesti toteutettu näitä sotilaaksi kelpaamattomia silmällä pitäen.

        Loppukommenttiasi en sen pahemmin viitsi kommentoida, kun se on aika tyypillistä omaehtoisesti ajattelukyvyttömän militanttipellen vaahtoamista.
        Kehottaisinpa vaan, että jos maamme turvallisuus oikeasti on sinulle niin tärkeä asia kuin esität, niin keskittyisit mieluummin parantamaan sitä tosipaikan tullen umpihyödytöntä paskalaitosta jota me kutsumme armeijaksi, sen sijaan että täällä itket "maailmanparantajien" ajattelun naiiviutta ja muuta vastaavaa. Sellainen tyhjästä mellastaminen kun ei ainakaan hyödytä yhtään ketään.


    • Vaivieläkertauksia

      Patriootti yrittää nyt värvätä jopa talvisodassa taistelleita PASIFISTEJA samaan mätään porukkaan kuin hän itse on.
      (suurin osa veteraaneista oli haluttomia tappamaan, taistelivat kuolemantuomion uhalla.)

      Siinä se suomalainen "talvisodan henki" on kokonaisuudessaan kiteytettynä:
      "Olet joko samanlainen juntti kuin minä , muuten tapan sinut saunan takana."

      Valtiomme on mätä johtajia myöten, kun vastuuttomasti velkaannuttavat jälkipolvia, sitten ne ROTAT odottavat, että taistelllen puolustamme "vapautta" olla persaukinen , ylivelkaantunut suomalainen.

      Ehei kuule, ei se laulu niin mene. Se kenen leipää syöt, sen lauluja laulat. Olen veronmaksaja, valtio saa minulta pitkät "kriisin" aikana. Otan lapset ja vaimon mukaan Ruotsiin. Heippa.

      • läksyt lukematta

        "Patriootti yrittää nyt värvätä jopa talvisodassa taistelleita PASIFISTEJA samaan mätään porukkaan kuin hän itse on.
        (suurin osa veteraaneista oli haluttomia tappamaan, taistelivat kuolemantuomion uhalla.)"
        Tottakai suuri osa ihmisistä on haluttomia tappamaan, sinne mentiin puolustamaan omaa maata ja kansaa, tuskin kukaan toisten ampumisesta nautti. Mutta muuten kommentti meni niin väärin, että vaikea alkaa korjaamaan. Et näköjään ole asioista perillä ollenkaan. Pitää toivoa, ettei oikeat veteraanit lue näitä bs -palstoja, tuollainen tietämättömyys vie kunniaa heiltä.


    • FLOYD

      ALOKAS VOI HAISTATTAA PITKÄT PASKAT ALIKESSUILLE

    • Isän mielipide

      Pitkät on rämpsyt, mutta vain 1 hyvä kirjoitus vastaukseksi "Vihaisen äidin kysymykseen":
      Armeija on kunnia!
      Eikä nähdäkseni minkään kapiaisen , vaan nimen omaan nuoren alokkaan kirjoitus?

      Aina on puhuttu, että armijan helpottuu ja kohta se käydään "kirjekurssina", "Vihaisen äidin!" ja "Armeija on kunnia" kirjoitusten perusteella voisin sanoa, että sehän on pirusti tiukentunut, sitten vuoden 1978.
      Silloin sai vielä ruokailla rauhassa, käydä paskalla rauhassa (vaikka ei ollutkaan huussin ovia), ruokaa oli riitävästi, jopa väitän että moni senaikainen sotilas silloin söi armeijassa paremmin (ainakin ravitsevampaa) kuin kotonaan.
      Pitää myös muistaa mitä varten armeja käydään !

      Täällä usein morkataan sotia käyneitä , sanoisin morkaajille, menkäähän käymään Virossa ja haastatelkaa vanhoja ihmisiä , jotka ovat kokeneet Neuvostoajan( tai käykää edes museoissa), niin saatte tietää miltä se tuntui ja sitä kautta ehkä ymmärrätte antaa arvon ihmisille jotka olivat rintamalla aikanaan ja puolustivat tätä maata. (Niin sotillaille kuin lotillekkin).
      Joskus tuntuu kyllä, että täällä kirjoittajilla ei älykkyys riitä edes siihen, saati ajattelemaan, miltä maailmamme näyttäisi,, jos maata ei olisi puolustanut kukaan.
      Todennäköisesti tällaisia juttuja ei kirjoitettaisi tänne, ja olisiko meitä kirjoittajiakaan edes olemassa?

      Itse en ole mikään sodan ihannoitsija, yleinen maailmanrauhahan olisi ihanne, mutta niin kauan kuin muilla on sotavoimat joilla meitä voi uhata, niin kauan myös meillä pitää olla armeija jolla puolustautua.
      Jos sitten halutaan palkka armeija , "Paljonko sinä " olet valmis maksamaan veroja siitä per/sotilas, 100000€/150000€/250000€...? Ihan pieni armeija ei kuitenkaan riitä ja ei ne palkka soturitkaan ilmaiseksi "sodi".
      Ja onko meillä riitävästi palkkasotilaiksi halukkaita, vai täytyykö ostaa niitä "muualta" lisää? Mistä ja mitä se maksaa?

      • -OneLove-

        Miltäköhän maailma näyttäisi, jos kukaan ei olisi sotinut laisinkaan? :)


    • kauheatasössötystä

      Opettele oikeinkirjoituksen jalo taito.

    • Isän mielipide

      Myönnän, että kirjoitukseni sisältää paljon virheitä.
      Mutta jos sinun ainut asiasi on tarkkailla kirjoittajien virheitä, olet väärällä sivustolla.
      Huom. täällä kirjoitetaan mielipiteitä asioista ja jos haluat kirjoitusvirheisiin puuttua, niitähän riittää, koska tämä on vapaasivusto ja sinänsä hyvä, että täällä saa tuoda omat mielipiteensä julki, kirjoitus virheineen.
      Me kaikki kirjoittajat emme ole äidinkielen lehtoreita.

      Jos sinulla ei ole omaa mielipidettä ko. käsiteltävään asiaan, voisit varmaan korjata tällaisten ”tollojen” kirjoitukset ja julkaista ne virheettöminä.
      Koska itsellä ei aika ja taito riitä niitä korjaamaan.

    • mobemaroberob

      Tappaisitko omaa kansaasi, jos Katainen niin määräisi?
      Ajatellaanpa epäonnistunut kansannousu:

      Pystyisitkö katsomaan naista tai lasta silmiin, kun painat liipaisinta?

      Jos pystyt, niin....et ole ihminen.

      Voltaire: "He ketkä saavat sinut uskomaan absurdeihin käsitteisiin, saavat sinut tekemään julmuuksia."

    • Isän mielipide

      Ensinnäkin Katainen ei anna mitään käskyjä niin kauan, kun tasavallan presidentti on puolustusvoimien ylipäällikkö.

      Toisekseen kuvitteellisessa kansannousussasi asetat minut asemaan, jota et voi tietää, koska en itsekkään tiedä "kenen joukoissa seisoisin".

      Kolmanneksi kun seuraa tämän päivän maailmanmenoa, absurdia on kuvitella maailman rauhaa, mutta ei vieraan valtion hyökkäystä maahan, sen kokevat valitettavasti tänäkin yönä kymmenet tuhannet ihmiset ympäri maailman.

      Lopuksi, ehdottomasti en ampuisi naisia tai lapsia. En yleensäkään ketään, edes vihollisen sotilaita, jos ei olisi pakko.
      Kannatan kuitenkin puolustusvoimia, jonka tehtävä olisi mahdollisessa sotatilanteessa puolustaa juurikin niitä naisia, lapsia, vanhuksia (siviileitä) mahdollisen vihollisen mielivallalta.
      Näen myös niin, että yleinen asevelvollisuus tuo armeijaan inhimillisyyttä paljon enempi, verrattuna siihen, että olisi palkka-armeija.
      Luulen, että esim. kuvitteellisessa kansannousussasi, palkka-armeija olisi paljon huonompi vaihtoehto, kuin yleiseen asevelvollisuuteen perustuva armeija, joka koostuisi suurelta osin tavallisista inhimillisesti ajattelevista ihmisistä.
      Ainakin kuvittelen, voin myös olla väärässä, että suurella osalla palkka-armeijaan hakeutuvista inhimillinen ajattelu on eritasoista kuin tavallisilla asevelvollisuusarmeijan käyvillä ihmisillä.
      Jos ei kuvittelemassasi tilanteessa olisi "virkakoneistoa, poliisi, armeija tai vastaava" pitämässä järjestystä, erittäin nopeasti ko. valtatyhjiöön syntyisi esim. siviileistä puolisotilaallisia ryhmiä, joiden inhimillisyydestä ei olisi mitään takeita. Kuten olet varmaan "hullun maailman" uutisista huomannut.

    • gnfnfn

      MInusta on naiivia kuvitella, että puolustusvoimat on "hyvä", palkka-armeija "paha".

      Hullun maailman uutisissa on tällä hetkellä Syyrian asevelvollisuusarmeija, joka lahtaa omia kansalaisiaan.

      Olet varmaan kuullut, "diktaattori- optiosta", jonka Kataisen hallitus jätti kriisin ajan vaihtoehdoksi.

      Perustelehan, miten asevelvollisuus, joka on siis de facto pakkotyötä sukupuolen perusteella voisi tuoda inhimillisyyttä armeijaan? Palkka-armeija perustuisi siis vapaaehtoisuuteen, vaikka se käsittäisi vain 5000 miestä.

    • riuttala76

      En tiennyt minäkään vaikka aseettoman palveluksen suorittanut isoveli sanoikin kerran et en tajua minkälainen systeemi se on et jos joku jolla on kauluksessa merkit jotka osoittavat sen tavallista jääkäriä isommaksi herraksi sanoo vaikka et hypi yhdellä jalalla niin hypit. Aattelin et älä viitsi naurattaa. No tosi paskaa homma tosiaan oli ja tosi vaikeaa oli uskoa et jotkut täysin selvin päin voi olla niin vittumaisia. Mun ratkaisu oli tarkkailla kavereita joilla usein oli helppoja päiviä kun lääkäri oli antanut esim. 2 vp-päivää (vapautettu palveluksesta). No niiden kanssa kun tutustui ja uteli kuinka he sen tekevät, niin konsteja löytyikin monia. Ah! Johan muuttui meininki kun joku alikessu tuli huutelemaan et miksi makaan tuvassa sängyssäni ja oli niin ihanaa yksinkertaisesti todeta et VP.

      • riuttala76

        Enhän mä koskaan ole mitään toisten käskyjä ennen tykännyt noudattaa kuin rahasta. Armeijan päiväraha ei todellakaan ole riittävästi siihen. Ekana päivänä olisin jo muuten ollut tottelematta käskyjä, mut sit kun huomasin et koko joukkue jostain kumman syystä tahtoi totella kapiaisten käskyjä ja kun omat joukkuetoverit ja vielä hyvät niistä hermostui ja neuvoi tekemään mitä ne idiootit vaan keksii käskeä, niin siinä ei oikein halunnut ylimääräistä harmia aiheuttaa niille, vaikka en koskaan tajunnut miten helvetissä ne ei yksinkertaisesti nauraneet, jättäneet tekemättä typeriä pyyntöjä ja sanoneet älä viitsi naurattaa. Hitto aiemmin harvoin tuli ees sanottua naapureille tai tutuille nähtäessä et moi ja yhtäkkiä kävellessäkin joutui kyttäämään kapiaisia joille piti muka vetää kättä lippaan. No loppujen lopuksi enimmäkseen tuli totelluksi, tosin sotilasvalassa pidin suuni koko ajan kiinni. Helvettiäkö mä vannomaan et tappaisin jonkun ihmisen siksi et se on sattunut syntymään eri maahan. Enhän mä ikinä ole pyssyllä ampunut edes mitään eläintä enkä ole halunnutkaan. Kyl suomessa murhaajat istuu vankiloissa, mut sit armeijassa kuitenkin yritetään tappajaksi kouluttaa. Outoa.


      • riuttala76
        riuttala76 kirjoitti:

        Enhän mä koskaan ole mitään toisten käskyjä ennen tykännyt noudattaa kuin rahasta. Armeijan päiväraha ei todellakaan ole riittävästi siihen. Ekana päivänä olisin jo muuten ollut tottelematta käskyjä, mut sit kun huomasin et koko joukkue jostain kumman syystä tahtoi totella kapiaisten käskyjä ja kun omat joukkuetoverit ja vielä hyvät niistä hermostui ja neuvoi tekemään mitä ne idiootit vaan keksii käskeä, niin siinä ei oikein halunnut ylimääräistä harmia aiheuttaa niille, vaikka en koskaan tajunnut miten helvetissä ne ei yksinkertaisesti nauraneet, jättäneet tekemättä typeriä pyyntöjä ja sanoneet älä viitsi naurattaa. Hitto aiemmin harvoin tuli ees sanottua naapureille tai tutuille nähtäessä et moi ja yhtäkkiä kävellessäkin joutui kyttäämään kapiaisia joille piti muka vetää kättä lippaan. No loppujen lopuksi enimmäkseen tuli totelluksi, tosin sotilasvalassa pidin suuni koko ajan kiinni. Helvettiäkö mä vannomaan et tappaisin jonkun ihmisen siksi et se on sattunut syntymään eri maahan. Enhän mä ikinä ole pyssyllä ampunut edes mitään eläintä enkä ole halunnutkaan. Kyl suomessa murhaajat istuu vankiloissa, mut sit armeijassa kuitenkin yritetään tappajaksi kouluttaa. Outoa.

        Oli mulla armeijassa se pieni hetki melkein joka päivä et sain olla oma itseni. Kun illalla suurin osa meni vähätkin päivärahansa tuhlaamaan sotilaskodin munkkeihin, niin itse menin kuntosalille ja mikä ihanaa kukaan salilla ei valittanut vaikka treenasin omissa treenivaatteissani. Tuntui tosi hyvälle ettei tarvinut siellä pukeutua armeijan t-paitaan ja smurffiverkkareihin. Kaikenlisäksi kun päivärahat säästi, niin lomilla suunnistin suoraan eroottisiin ravintoloihin ja olin suorastaan taivaassa vaikka rahaa ei hirveästi ollutkaan.


    • Kiitos ja anteeksi

      Armeija piti Suomen itsenäisenä, eikö se merkitse mitään?`
      Armeijjassa koulutetaan ihmisiä tositilanteita varten, ei joulupuuron hämmennykseen. Olen itse hakemassa YK:n rauhanturvaaja joukkoihin ja nautin joka hetkestä mitä vietän armeijan harmaissa. Se on ihan itsestä kiinni miten sen asian ottaa. Joskus on pakko olla oman onnensa seppä. Ei ole minulta pois jos joku on toista mieltä mutta totuus on se, ettei tässäkään asiassa ole yhtä ainoaa oikeaa mielipidettä. Jokaisen pitäis vähän miettiä sitä että asioissa on toinenkin puoli ennenkuin tulette huutamaan että armeija on kidutuslaitos.

      • jgjgjgjgjgjgjg

    • tyjtyjytmytm

      No juuri siitä syystä asevelvollisuus voitaisiin lakkauttaa, kerta halukkaita lapsentappajia/murhaajia/raiskareita/ramboja tuntuu löytyvän joka nurkkaan.

      Pitäkää inttifanit tappituntumaa keskenänne. Köhköh*Homot*köhköh

    • gfgsdfsd

      poikas puhuu paskaa ja sinä tietenkin uskot !!! '

      1. ehtii pestä hampaat

      2. ehtii syömää

      3. ehtii käymään vessassa

      POIKAS ON PASKAN PUHUJA TURPAA TOLLASIA !!

      • GG1

        1. vanha ketju

        2. ap on trolli, selvästi ei ole mikään mamma tuolla kirjottelemassa

        3. en keksi mitään tähän kohtaan mutta laitan silti


    • varu

      Kyllä armeija on vaan paikka missä tuhotaan ihmisen terveys. Esimerkiksi nukkuminen, ihmisen tulee saada riittävästä unta pysyäkseen hengissä. On todella paljon tapauksia, joissa on mies päässyt hengestään täyden unettomuuden takia.

    • Anonyymi

      Se on armeija. Lupa kaikkeen. Vessaan ym muuhun lupa..muodollinen... Saa aina mennä.. sinun pojan pittää ryhdistäytyä.. meen vessan NY. Turpa kii....

    • Anonyymi

      Ja mitäpä ne äidit tekivät 39-44? Repivät pelihousuja? No useat äidit saivat poikansa kotiin mutta moni äiti sai vain muistoksi sururistin ja useampi äiti sain niitä monia.Joten älä huoli kyllä Valtio pitää pojastasi huolen ja tekee pojastasi miehen,moni tämän päivän äideistä monestakaan ei ole siihen(tekemään pojasta miestä)!

      • Anonyymi

        Toivottavasti sinun lapsesi kuolee juopon upseerin vuoksi erittäin kivuliaan ja hitaan kuoleman.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Toivottavasti sinun lapsesi kuolee juopon upseerin vuoksi erittäin kivuliaan ja hitaan kuoleman.

        Sellaisen kivuliaan kuoleman kuin eräälle täälläkin keskustellulle kävi eli raaja repeytyy irti.


    • Anonyymi

      No pyydä se poju sieltä välittömästi helmojes suojiin.

    • Anonyymi

      Äiti olisi voinut aikoinaan valuttaa mönjät lakanalle niin nyt ei olisi stressiä pojasta.

    • Anonyymi

      On se nyt jumakekka kummallista kun pitää äipän olla nenää niistämässä mettäleirilläkin🤣🤣🤣

    • Anonyymi

      Sota-aikana oli samanikäiset todella kovissa paikoissa eikä ollut äippä auttamassa. Kyllä nuori pärjää ja sopeutuu ihan mihin vaan.

      • Anonyymi

        Nyt ei ole sota!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Nyt ei ole sota!

        Tuo on juuri tuota joutavaa suomisontaa!

        Kesät ja talvet hiihdettiin kouluun, maito piti lypsää käpylehmistä ja kymmenvuotiaana käytiin yksin tukkimetsällä hevosen kanssa jne jne...

        Kaikki ovat kuulleet nuo liioittelut. Mailma on sittemmin muuttunut ja vain vanhat jäärät ovat jääneet menneisiin aikoihin!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Nyt ei ole sota!

        Tuo on juuri tuota joutavaa suomisontaa!

        Kesät ja talvet hiihdettiin kouluun, maito piti lypsää käpylehmistä ja kymmenvuotiaana käytiin yksin tukkimetsällä hevosen kanssa jne jne...

        Kaikki ovat kuulleet nuo liioittelut. Mailma on sittemmin muuttunut ja vain vanhat jäärät ovat jääneet menneisiin aikoihin!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuo on juuri tuota joutavaa suomisontaa!

        Kesät ja talvet hiihdettiin kouluun, maito piti lypsää käpylehmistä ja kymmenvuotiaana käytiin yksin tukkimetsällä hevosen kanssa jne jne...

        Kaikki ovat kuulleet nuo liioittelut. Mailma on sittemmin muuttunut ja vain vanhat jäärät ovat jääneet menneisiin aikoihin!

        Vanhoilla huru-ukoilla ei ole mitään muuta elämässä enää kuin vanhojen muistelu.

        Sellaiset voidaan jättää horisemaan itsekseen.


    • Anonyymi

      Orjamiespalvelun arkea ja kuka oli yllättynyt?

    • Anonyymi

      Heti toi nykynuoriso valittaa kun on "mammanpojaksi" saanut kasvaa. Olin intissä 89 joten aikaa on ja meno oli vielä karumpaa.

      • Anonyymi

        Minä olin 1983 intissä. Ei valitettu vaikka simputusta tuli. Naurettiin vain kun jokainen joskus sai simputusta.


    • Anonyymi

      Turha huolia, kyllä siellä näkkileipää ja pyllyn kannikkaa riittävästi saa.

    • Anonyymi

      kaikki kerkiää tehä. tosin ketju on 10vuotta vanha niin en sitte tiiä et miten kurjaa se tuolloin oli mutta nykyään ei ole tollasta paskaa. kiire oli ainakin aluks mutta ei se mitään noin epäinhimillistä ollut lol. taitaa olla trolli ap kyseessä vai mitä

    • Anonyymi

      Itse olen 65% invalidi ja armeijan käymisestä on 51 vuotta. Kaikkeen oli syypä suomen valtio, sen fasismi, natsismi ja Jumalaa pilkkaava asenne.

    • Anonyymi

      Tosi mies, kun laittaa äitinsä tänne kritisoimaan. Sota on karua ja vain karaistuneet sotilaat pärjäävät. Nykyään monissa paikoissa armeija jo lähinnä aikuisten lastentarha. Mitä vielä pitäisi tehdä, että äidin omat kullanmussukat ei saa pahaa mieltä. Itänaapuri kun tulee voi olla monella itku silmässä. Ei saa nukkua 12 tuntia, pestä rauhassa hampaita, syödä ja käydä vessassa kun haluaa JA KAIKEN LISÄKSI VOI KUOLLA! Miettisit vähän mitä varten armeija on ennen kun kirjoitat moista totaalista p…a!

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5450
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3497
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1622
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      198
      1564
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1076
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1038
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      897
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      836
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      799
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      798
    Aihe