AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

optimizer pro

14 Vastausta 2 712 Lukukertaa
Kerran kun avasin koneeni se ilmoitti että virheitä on 1040 joka hidastaa konettani. Otsikon niminen ohjelma ehdotti rekisteröitymistä joka puhdistaisi koneeni. Mitä mieltä olette?
Älä rekisteröidy. Kyseinen ohjelma on humpuukkia, joten se kannattaa poistaa koneelta.
Rahan kuppaamista.
Ilman maksua ei tapahdu mitään, ja maksun jälkeenkin pyörittää feikkiä.
Mulle tää paska tuli kylkiäisenä Lightroom-ohjelman kokeiluversiossa!
Kiitos! Ihmettelinkin että mistä moinen on koneelleni tullut mutta onhan tällä koneella toinenkin satunnainen käyttäjä. Täytyy siis poistaa se. Hyvää alkavaa viikonloppua kahdelle edelliselle vastaajalle :)
Oletko aina ollut huumorintajuton? Konsonanttirypäs vastasi naulan kantaan. Kaikki ohjelmat, joissa luvattaan optimointia tai vastaavaa, ovat käärmeöljyä.
tämä on paras ohjelma ikinä !
minun koneessani oli saakelisti viiruksia ja jtn muuta !
134 erros fixed !
ostin 34,95 €
postissa sellanen pieni jutttu asensin jo koneeni oli aivan huippu nopea !
tämä on hyödyllinen
joten älkää puhuko paskaa tästä ohjelmasta !
Tuollaisten hölmöjen takia vastaavaa fuulaa on pilvin pimein.
"""tämä on paras ohjelma ikinä !
minun koneessani oli saakelisti viiruksia ja jtn muuta !
134 erros fixed !
ostin 34,95 €
postissa sellanen pieni jutttu asensin jo koneeni oli aivan huippu nopea !
tämä on hyödyllinen
joten älkää puhuko ****** tästä ohjelmasta ! """

Saako sen Ubuntuun?
Itselleni on jotenkin tullut tuo Optimizer Pro koneelle. Koitin sitä poistaa, ja etsin kaikki tiedostot joiden nimenä oli optimizer pro, ja postin ne. Siltikin aina kun avaan koneen, tulee sellainen pieni ikkuna joka kysyy jotain, että haluanko puhdistaa koneen tällä yms. Että miten saisin tämän poistettua täysin kokonaan, kun ei tuo ilmeisesti halua tältä koneelta lähteä >.<
Allamainittu adware haitake tämäkin - vähä tutumpi ja yleisempi, oikeastaan roguewareksi luokiteltu jos en väärin muista. Mutta ehdottomasti poistettava, ei pankkiin tai palveluihin ennen jos tätäkään tulee vastaan. Olen poistellut näitä tusinat kertaa viime vuonna. Vaatii kanssa jotain syvempää poisto-ohjelmaa kuten easyclean tai ad-aware (joka on muuttunut ärsyttäväksi mainoksineen kaupalisesta versiosta ja raskaaksi, kannattaa poistaa kun ei enää tarvi).
Ainakin kuulosti että tässä on pari eri versioo palstalla samasta tai eri haitakkeesta vaikka samaa nimeä kantavatkin useimmiten, eri hakkerit jalostelee niitä edelleen vähä ku linuksin jakeluita. Niin tai näin, se mikä ei lähde pois ja jää kummitteleen on haitake ja tekee paljon muuta kuin se mitä käyttäjä näkee tai poistaa, sinne alle jää piiloon muuta haitaketta.

Intel läppäreiden hidastuminen voi johtua sitten vielä erikseen tuuletuskanavan tukoksesta jollon intelin lämpöteknologia laskee tehoa. Toinen läppäri kanssa meni ihan tervaseksi ennenkuin imuroin pölyt pois, sillä saanu nettivideookaan enää pyöriin ja uudelleen käyntiin jäähyttämättä 5 minuuttia. Nvidia piirisarjasissa käryis piirit irti mutta kyseessä on intel pohjanen yritysmalli joten ei hajoo tollaseen. Kaikki pitäs imuroida 1-2 vuoden välein mutta hirvee ruuvailu ja klipsien aukominen useimmis. Ei mitään tee-se-itse hommaa. HP takuuhuollos hajottivat yhen tutun läppäristä näyttökaapelin tossa hommassa eikä ehtiny tajuun ennenku takuu oli menny.
Oletko kokeillut palauttaa koneen siihen palautuspisteeseen, jolloin kyseistä ohjelmaa ei ollut koneella?
toi ohjelma on niin ärsyttävää.ja hidastaa konetta niin paljon kuin vain voi
tietääks kukaan mitensen voi poistaa.
Kokeile tällä luotettavalla ja tehokkaalla ohjelmalla ja jos ei lähde niin vikasietotilassa. http://www.revouninstaller.com/revo_uninstaller_free_download.html

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta