AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
 /   /  / Nettipoliisi voisi napata pedofiileja Suomessakin

Nettipoliisi voisi napata pedofiileja Suomessakin

107 Vastausta 1 788 Lukukertaa
Hienoa toimintaa poliisilta tässä uutisessa, vielä parempi jos tapahtuisi Suomessakin. Eikö Suomessakin pitäisi ryhtyä samaan? maassa jossa suhteellisesti kaikilla kansainvälisillä mittareilla mitattuna todella suuri määrä lapsista ja nuorisosta surffailee netissä kaikenlaisilla habbo ja gosupermodel yms sivustoilla päivittäin. Vanhempien on mahdoton valvoa kaikkea mitä lapset tekevät ns luotettavilla sivustoilla. Lapsi ei kerro, jos "nettikaveri" sanoo: "pidetään tämä meidän salaisuutena"

Pervoja riittää maassamme, on parempi että ne saadaan kiinni yrityksestä kuin että nuoren ihmisen elämän turmelemisesta teon jälkeen. Yritys on tuomittava ankarasti. Kuten tiedämme, Suomessa vankeustuomiot ovat naurettavan lyhyitä, istuttu aika tästä puolet ja vankiloissa olo on lähes kuin motellissa asumista harrastuksineen. Pedofiilejä ei vankeustuomion jälkeenkään saada mihinkään julkiseen rekisteriin kuten monessa muussa sivistysvaltiossa. Tuomion jälkeen pervoilu jatkuu.. tähän tultava stoppi.

-------
"Lapsena esiintynyt poliisi narautti nettipedofiileja Israelissa"

Israelissa poliisi kertoi tiistaina pidättäneensä yli 30 pedofiiliepäiltyä.

Internetissä uhreja etsineet epäillyt saatiin kiinni kolmen kuukauden työn tuloksena.

Operaatiossa nuori naispoliisi esiintyi lapsena puhelinkeskusteluissa pedofiiliepäiltyjen kanssa. Hän oli esiintynyt sekä 12-vuotiaana tyttönä että poikana.

Poliisien kerrotaan myös käyneen epäiltyjen kanssa netissä chat-keskusteluja, joiden aikana epäillyt näyttivät itsestään sopimattomia kuvia.

Epäiltyjä syytetään lapsipornon hallussapidosta ja jakamisesta, tapaamisista alaikäisten kanssa ja raiskauksista. He ovat iältään 20-57-vuotiaita.
STT-AFP

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2012073115903605_ul.shtml
Raskas mutta todella tärkeä aihe. Poliisiopisto voisi kouluttaa nettipoliiseja muiden opintojen ohella. Netissä liikkuvat pedofiilit ja paljon mutakin rikollista toimintaa.
Varmaan poliisi tekisi tuon jos edellytykset sille täyttyisivät.

Ensimmäinen edellytys olisi palkata tuohon hommaan lisäväkeä, nykyisellään se ei onnistu.

Toinen edellytys on lainsäädäntö. Lainsäädännöllisesti poliisi ei voi tuota Suomessa tehdä, joku toimittaja kyllä voi. Ehkäpä asia muuttuu.
Eihän täällä kai saa sanoa että provo, mutta kun aloitus on provo, ja vieläpä jatkuvasti toistuva helvetin tyhjänpäiväisen aiheen provo.

Heittäkää jo vi***n ne lapsenne ja keskittykää johonkin kunnon aiheisiin.

Aloitus on provo!
Millainen on kunnon aihe?
Positiivinen, ihmisiä ilostuttava, viihdyttävä ja sellainen, että kun sen lukee, se ei herätä ajatuksia, vaan positiivisia hyviä tunne elämyksiä.

Eli ei näitä elämäni on pilalla, lapseni raiskattiin ja Suomi vei rahani, nyt ammun itseni.

Eihän suomalaiseen kulttuuriin positiivisuus tunnetusti kuulu, mutta ainahan on hyvä yrittää.
Joku huutaa kuitenkin välistä siihenkin että PROVO!
Jospa poliisi voisi värvätä toimittajia yhteistyöhön ja valeprofilisteiksi.
Onko tarkoitus pitää lasten perheitä jonain autuuksina bedofiiliasioissa,jos niin miksi?
KUTEN SINÄ.
No entäs naisten valeprofiilit sitten: tekstissä väitetään iäksi aina 10 vuotta vähemmän kuin kuvasta näkyy. Väitetään aina myös, ettei haeta seksiseuraa, mutta naisten ilmoitustiheys tuplaantuu juuri ennen viikonloppua. Väitetään, että ollan sinkkuja, mutta lapsia onkin yhteishuoltajuudessa. Väitetään, ettei olla puumia, mutta haetaan poikasia viihdykkeeksi. Samat naamat aina pienten suhdekuvioiden jälkeen uudestaan tarjolla kiertopalkintoina, vaikka haetaan lopuksi ikää halinallea. Kapakat on mukamas jätetty taakse, mutta naama näyttää toista.
Siinä sitä valeprofiilia!
Tälläisiä profiileja on myös miehillä!
Tälläisillä profiileilla ei ole mitään tekemistä pedofiilian kanssa joten asiaan ei voida puuttua. Eiköhän se ole jokaisen oma asia mitä tietoja sinne nettiin laittaa itsestään, oli sitten oikeita tai ei. Yksityisyys kunniaan!
Vaikea sanoa, kyllä jos tuo toimii niin pitäisi käyttöön ottaa. Itse ainakin perus nettisääntöjä noudatan eli näitä älä kerro salasanaa älä tapaa ketään nettikavereitasi irl jne. niin jos vain kaikki näitä noudattaisivat niin eiköhän sekin riittäisi.
"on parempi että ne saadaan kiinni yrityksestä kuin että teon jälkeen. "

Minkä ihmeen tuomion sinä muka antaisit rikoksen yrityksestä?

Onhan Amerikassa kokeiltukkin tuota ennalta rankaisu systeemiä, se oli joku "pre crime" niminen juttu, jossa he käyttivät tiedettä, ennustajia ja lentäviä autoja yms tosi futuristisesti, näin siitä teeveessä dokumentin. Lopulta he lopettivat koko homman, kun ei siinä mitään järkeä ollut, kaikki syytetyt vapautettiin.
Sitten se olisi rikos, kun olisit sen tehnyt, olisit rikkonut lakia.

Minkä tuomion sinä sitten antaisit siitä että aiot puhua "Munaa suuhun ja perseeseen juttuja alaikäisille"?

Se olisi jälleen "pre crime" sarjaan kuuluva rikos.
Lakeja ja säädöksiä voidaan muuttaa hyvinkin nopeasti. Rikoksen suunnittelu on lähitulevaisuudessa muuttumassa rangaistavaksi Suomessakin. Pedofiileihin ei tarvitse välttämättä edes lakeja. Saunan taakse ja homma on selvä, jos kukaan ei kyselisi enempää.

http://yle.fi/uutiset/miksi_rikoksen_suunnittelu_on_sallittua_suomessa/5353075

"Monen suomalaisen oikeustajuun ei mahdu se, että rikosten suunnittelu on Suomessa tällä hetkellä laillista. Loimaalla huhtikuussa tapahtuneen ryöstöyrityksen jälkeen myös viimeisetkin rikosoppineet alkavat olla sitä mieltä, että lakia on muutettava."
Eikö kannattaisi olla niin että rikoksen suunnittelu on laillista mutta se että AIKOO toteuttaa sen on laitonta?
Mietin että mut ois 5. luokalla voinu pidättää, mietin välkäl luokkakaverin kanssa että miten voisi tehdä täydellisen murhan. =) Eihän me koskaan oltais ketään murhattu.
Minusta epäonnistunut rikoksen toteuttaminen täyttää jo sen rikoksen kriteerit. Mitä eroa sillä on, että jos yrittää raiskata lapsen, mutta jää kiinni ennen toteutusta ja sillä, että raiskaa lapsen? Samanlainen henkilö sen tekee, mutta toisessa on uhrin elämä pilalla.
"Minkä ihmeen tuomion sinä muka antaisit rikoksen yrityksestä?"

Ai, että jos esimerkiksi yrittää ajaa vaikka jonkun päälle autolla, mutta ei osu ja onnistu, niin eipä siinä mitään... niinkö? Tai kun yrittää ampua jotakuta, eikä osu on kaikki ihan OK????

Tahallinen rikoksen yritys on Suomen lain mukaan rangaistava teko! Aivan kuin esimerkiksi rikokseen yllyttäminenkin on! Rikoksen suunnittelu tehtäneen piakkoin myös tuomittavaksi teoksi.
Kaikille tuohon asiaan puuttuneista voin kertoa, että se oli kirjoitusvirhe, ei rikoksen yritys, vaan rikoksen aikominen.

Se selitetään tuossa alempana, lukekaa koko paska ennen kun alatte selittään.

Sitäpaitsi ei ole siviili ihmisten asia ratkoa rikoksia keskustelupalstoilla, tämä kuuluu typerien jeesustelu aiheiden sarjaan, kuten siviili politiikkakin.
Seliseli, plaplaaplaa..
"Sitäpaitsi ei ole siviili ihmisten asia ratkoa rikoksia keskustelupalstoilla, tämä kuuluu typerien jeesustelu aiheiden sarjaan, kuten siviili politiikkakin. "

Mitä rikosta tässä keskustelussa sinun mielestäsi ratkotaan???
Ei mitään yksittäistä rikosta mutta lakia täällä yritetään muokata, kuin tämä olisi joku eduskunta ryhmä, sitä tämä ei ole, vaan läskit koneella ryhmä.
pedofiilit kiinni keikolla millä hyvänsä, ja sittenkuohia sekä laitt Turun poikakuoroon laulaan
Pre crime.... Täähän on leffasta... Minority Report.
Melkoisen "tarkkaavainen" katsoja olet jos et scifi/toimintaa erota dokkarista...
kaikki keinot on sallittuja napatakseen näitä lastenraiskaajia!
Johan tätä hommaa olen minäkin täällä tehnyt 8 vuotta ja ko. tapaukset ilmoitellut poliisille ja sekä Suomi24 Ylläpidolle. Takaisin nuo näyttävät silti tulevan , kiitos Suomen alkukantaisen, typerän, ja välinpitämättömän lainsäädännön !

Hei Herra Presidentti / Alias Sale! OTA asiaksesi tämä epäkohta ja tee lakiehdotus lastenhyväksikäyttö tuomioiden suhteen, jotta ne tulisivat kovemmiksi ja loppuisi tämä kumma seksi- rikollisten hyyssääminen !

Henk.koht. mielipide, että munat pois ja äijät häkkiin ! Vaan on noita pedareita naisissakin löytynyt , jopa täältä!
Jos sie hakisit eevilcattinen eduskuntaan niin mie kyllä sinuu äänestäisin ihan varmalla!!!!!!
Ennustaja poliisit...

kuulostipa niin Minority Report - leffalta... :)
Vaan toki mahdollista.
No joo, siitähän se taisi olla.

Kysymykseni muuten oli huonosti kirjoitettu, nimittäin rikoksen yritys on ihan normaali rikos, joten pikemmin olisi parempi kysyä, minkä tuomion antaisit rikoksen aikomisesta?
Luulenpa että täällä ollaan jo aikas vauhdilla poliisivaltiossa, jossa jokaista liikettämme pyritään monitoroimaan aina liikennekameroista ja turvakameroista ja kännyköistäkin paikallistamalla..

joten riittäisi varmasti maininta että tulemme valvomaan jokaista liikettänne tässä valtiossa vieläkin tehokkaammin.

Vaan milläpä poliisi tietää mitä toisen päässä liikkuu... mitä
nyt Rauni-Leena Luukanen-Kilde on maininnut että on teknologia, jolla ajatuksia
että unia voidaan lukea... ja kai niitä ohjaillakin voi...

joten periaatteessa se mitä telkussa näytetään on jo todellisuutta ollut pitemmän aikaanja paljastetaan kansalle viihteen turvin pikkuhiljaa..

Mietipä Inception-leffaakin... meille syötetään ajatuksia jatkuvasti kuin ne olisivat meidän omiamme..
ja telkkua katsovat omaksuvat ne vieläkin nopeammin... eikä se sulje nettiäkään pois tuosta...

Voimme vain tunnustella että mikä todella on vielä omaa tahtoamme ja mikä
tulee ulkopuolelta...

Pedofiliakin on kulttuurin luoma käsite.
Joissain kulttuureissa kautta aikain on saatettu laittaa todella nuorena avioon.
Ja nykyaikana se on vain muuttunut tabuksi.

Tosin aika, ympäristö ja tilanteet ovat myös muuttuneet
olen samaa mieltä siinä, että suureen väärinkäyttäytymiseen olisi
ihmiskärsimyksen estämiseksi voitava puuttua jollain tavoin.

Mutta mikä on se oikea tapa, on se vielä hiuksen hienoa selonottamista
ettei poljettaisi ihmisten perusoikeuksia aivan lakoon.
Onhan se mielenhallintaa mitä teeveessä ja kaikkialla näytetään, tosin sitä ei varmaan kukaan eikä mikään järjestö ohjaile, ainakaan tarkoituksella eikä suunnitelmallisesti mihinkään suuntaan.
voisihan noita järjestöjä keksiäkin...

Illuminati vaikka näin aluksi ja loput voivat sitten olla siitä haarautuvia... ;)
Tarviiko kaikille nimiäkään...
Se kellä valtaa vain on huipulla riittää yhdeksi listalle...
Viestäsi sai vähän pedofiilin tuntua. Toivottavasti et aja heidän "oikeuksiaan".
Jos ei tee mitään lain vastaista niin ei pitäisi olla mitään pelättävää.
Kukapa tässä maassa ei jotain pientä vilunkia yrittäisi asiassa jos toisessa...
toiset myy yhä litrahinnoin marjoja vaikka olis pitänyt siirtyä kilohintoihin...
ynnä muuta ynnä muuta...

Eli jos jokaista asiaa seurataan hyvin tarkkaan niin silloin on jokainen kansalainen aivan suotta silmätikkuna.

Ja kannattamatta pedofiliaa tai pikemminkin lasten seksuaalista hyväksi käyttöä toin esille sen,
että se todellakin on kulttuurisidonnainenkin asia sekä ajallinen muutos ihmisten käsityksissä tuosta asiasta myös sen lisäksi.
Intiassa varmaan edelleen vanhemmat sopivat lastensa avioliittoja ja ehkä muuallakin etukäteen ja jossain jopa tapahtuu tämä liian nuorena avioliittoon sysääminen, joka valitettavasti mahdollistaa hyväksikäytön,
joka tuntuu kyllä järkyttävältä eikä kovinkaan miellyttävältä.

Nyt sitten joku voisi sanoa että maassa maan tavalla tai että monikulttuurisuus kunniaan...
Vaan mitenpäin se sitten meneekään parhaiten?

Arvostan toki sitä että on eri kulttuureja ja tapoja,
mutta en kyllä aivan jokaista.. esim. en pidä sukupuolielinten silvonnasta.
Ja mielestäni sukupuoliseen kanssakäymiseen lähtevän olisi hyvä olla asiasta myös henkisesti valmis, olipa sitten yli tai ali 18 v. ja katottava kumppaninsa mieluusti tarkkaan. Kun raskauskin yllättää olisi monen peruslähtökohdan oltava turvallinen ja turvattu. Tai se ettei mahdolliseen aborttiin olisi suurta kuolemariskiä komplikaatioihin mitä se mahdollisesti aiheuttaa jos aiheuttaa.
En ole asiassa asiantuntija.

Surulla katson kun nuoret ryyppää ja tekevät tuolloin paljon ajattelemattomia asioita keholleen vaan eipä alkoholi ole aina ainut tekosyy.
Lisäksi jotkut näistä nuorista ovat keksineet, että kehoaan myymällä
he voivat ostaa kaikenlaista kivaa itselleen mitä vanhemmat eivät heille ostaisi,
olipa kyseessä sitten vaatteet, hienot tekniset vempeleet taikka alkoholi ja muut päihdyttävät aineet.

Ja ketä silloin pitäisi osoittaa sormella? Nuoria vai aikuisia?
Tietysti myös aikuisia. Mutta ovatko nämä nuoret sitten täysin viattomia
sillä tuolloin he sallivat tuon yhteyden tapahtuvan?
Ei ole yksiselitteistä vaikkei olisikaan sallittava tilanne näin yleisellä tasolla
eikä ehkä henkiselläkään näitä nuoria ajatellen.
Vaan kuka meistä on sanomaan mitä nuoret itse haluavat joka hetki?

Itse ainakin ala-ikäisenä olisin voinut haaveilla voivani olevani lähemmässäkin kontaktissa joidenkin täysi-ikäisten vastakkaisen puolen edustajien kanssa.
Joten olivatko sitten nuo ajatukset tuomittavia?

Ei todellakaan ole yksiselitteistä.
Joten tässä hieman selontekoa jottet yrittäisi ymmärtää tahallasi väärin.
Eräät hoitolaitukset eivät anna potilasta lomaqlle kuin vanhemmilleen tai sisarilleenEi tämän parhaimmille läheisille? Kun alussa mainittuja ei käytännössä ole,saa potilas avuttomuuttaan "homehtua" ikäisiinsä kuulumattomien kanssa laitoksessa vaikka hautaannasti? Poliisilta on ollut vastaus ihmissoikeuksiin että eivät puutu hoitoasioihin? Ihmissoikeuksista SPR oli voimaton kiukkuista johtajatarta vastaan hoitolassa? Mikä helvetin Bunkkeri kyseinen paikka sitten on viemään yhteiskunnan varoja näine metodein ja polkemaan potilaidensa ihmissarvoa?Jääviys ei enää kauan riitä!
Jepa, eipä toi perverssien kiinni nappaaminen ole ton vaikeampaa. Harmi kun Suomen oma poliisi on niin tehoton. Mopojen desibelejä mitataan tien päällä mutta mitään oikeasti hyödyllistä ei kyllä aikaan saada. On vähän luottamus kadonnut sinivuokkojen suhteen. Mut tsemii vaan, homma etenee.
Kyllähän poliisi tekee samaa Suomessakin.
Mutta olisko Suomessa vähän pedofiilejä kuin Israelissa?
suomessa on paljon runkkareita,pillua pihtaavia femakkoja ja lesboja,mitä sen jälkeen jää peräkammarin pojille,mansikki navetessa tai seximatkat itään.femakot te ne pedofiilit on kasvattanut ja ootte kaiken pahan alku ja juuri.
Aivan sama millaisia keinoja käytetään eihän tuossa mitään luvatonta mielestäni poliisin toimesta tapahdu. Peitetoiminta kuuluu poliisin toimintatapoihin ja netissä liikuttaessa ei muuta keinoa pedarien kiinnisaamiseksi ole.
Paljon lisää sellaisia poliiseja, jotka pedofiilit saa kiinni............
Ja samalla voisi kaikki pedot viedä saunan taa.............
Tai vaihtoehtona olisi kastraatio
Näin kirjoittaa itse nainen joka itse on palstojen Pedofiili.
Lapselle pervojen kirjoittamisen voisi tehdä rikolliseksi. Munaa suuhun ja perseeseen juttujen puhumiset alaikäisille olisi kriminalisoitava. Nimime olisi vaikka "Pervoläpät lapsille" ja tästä tulisi tuomio. Ymmärrätkö nyt kun et selkeästi ole mikään penaalin terävin kynä.
Maikariltahan tuli myöhäisillassa muutama vuos isitten USAn NBCTV-yhtiön vai oliko CNBC, no sama lafka, tuottama sarja jossa nimenomaan aikuinen kävi netissä keskusteluja joiden tarkoitus oli herättää pedofiilien huomio. Sitte sovittiin tapaaminen lapsen kotiin. Useimmiten monia pedofiilejä saapui paikalle osa satojen kilometrien päästäkin. Kaikenlaisia ammatteja oli edustettuna mm. rabbi.

Jotku selitti kiinni jäätyään että tulivat vain varottamaan lasta pedofiileista. Osa päästettiin vapaaksikin, jos ei ollu tarpeeksi näyttöä, eivätkä nettikeskustelussa ihan törkeyksiin meneet ku osasivat olla varuillaan. Jotku sano et hyvä ku jäin kiinni. Totta vai ei?

Osa oli nähnyt telkkarissa sarjan aikaisempia osia ja silti tulivat paikalle, vaikka pelkäsivät että kyseessä voi olla poliisin ansa.

Maikkari vois lähettää uusintana
Tais olla South Park.
Tosiaan lisää "hyvää viihdettä" telkkariin kiitos.

Sitten turvakameroita ois kiva katella telkusta 24/7.


NBC's Dateline sets up pedophiles who knowingly chatted to underage girls on the internet before arranging to meet and surprises them, this video makes me angry disgusted and amused all at the same time
se tuli vissiin joskus 2006-2009 vuosina,muistan ku pedofiilien kanssa sovittiin treffit ja he tulivat aina hienoon isoon taloon ja yht.äkkiä nurkan takaa tuli Bleiseri päälle pukeutunut hieno mies ja aloitti ``hyvää iltaa olette televisio ohjelmassa`` jos pedofiilit yrittivät pakoon poliisit olivat pihallakin odottelemassa,jotkut muistaakseni valehtelivat että ovat työtn kavereita ja esittivät ettei mitään ois tapahtunut. harmi ku ei näy nykyään enään telkkarissa, tuli muistaakseni joskus sunnuntai tai maanantai myöhään illalla.
Poliisihan voi ainakin joidenkin rikosten tutkimisessa harjoittaa jonkinlaista peitetoimintaa. Tässä se voisi olla suhteellisen tehokaskin tapa, vaikka kokeneena ja piintyneenä chattikeskustelijana olen huomannut, että pedofiilien avoin metsästys on taakse jäänyttä elämää - onneksi. Kun chat oli uusi keksintö, monet pedofiilit eivät vaivautuneet salaamaan toimintaansa mitenkään muutoin kuin kätkeytymällä nimimerkin taakse.

Asiantuntijat määrittelevät pedofilian lähinnä taipumukseksi, lapsiin kohdistuvaksi seksuaaliseksi haluksi. Halu sinällään ei ole rikos, sen sijaan tuon halun vähäinenkin toteuttaminen, esimerkiksi netistä saadun lapsipornokuvan hallussapito, on rangaistava teko. Mielestäni poliisin peitetoiminta ei kuitenkaan saisi antaa virikkeitä taipumuksen haltijalle. Arvelen, että pedofiilejä löytyy yllättävän paljon, jos ihmisistä ruvetaan väen väkisin sellaisia tekemään. Neuvostotyylistä kyttäysjärjestelmää ei parane pistää pystyyn. Siitä huolimatta hyväksikäytön siivoaminen netistä on tärkeä tavoite, eikä se keinoitta onnistu.

Kantani on, että tällainen peitetoiminta pitää sallia. Mitä tahansa poliisin valelolitarinkejä ei kuitenkaan saa perustaa - kahdestakin syystä: ensinnäkään hyväkään tarkoitus ei oikeuta mitä tahansa hölmöilyä netissä. Toisekseen, en vähääkään epäile, etteikö joillakin poliiseillakin olisi pedofiilisia taipumuksia. Ei heidänkään tarvitse päästä tyydyttämään taipumustaan lainvalvonnan verukkeella. Sitten on vielä sellainenkin seikka, että ei sinne poliisilaitokselle varmaankaan ole syytä marssittaa kuultavaksi jokaista aikuista, joka juttelee alle 16-vuotiaan kanssa. Rikosepäily ei käsittääkseni voi perustua kovin vähäisiin aiheisiin. Pitää olla epäilys siitä, ketä ja milloin joku on käyttänyt hyväkseen. Siispä tämäkin toiminta pitäisi aloittaa harkiten ja tutkaillen, millaisia tuloksia toiminta tuottaa.

Muutoin olen sitä mieltä, että poliisi saisi toisinaan olla ihan näkyvästikin läsnä esimerkiksi juuri chateissa. Vaan mitäpä poliisilta ei nykyään pyydettäisi ja vaadittaisi.
Viikon mittaisen tuomion jälkeen voisi päästää nämä vapaaksti....mutta otsaan voisi hakata ensin pedon merkki. Ei tietenkään estäisi niitä toimimasta netissä, mutta ainakin namusedän tunnistaisi jo kaukaa.
Jenkeissä tuomittu seksirikollinen ja/tai pedofiili joutuu ilmoittautumaan naapureilleen ja pitämään autossaan tekstiä, jossa lukee "Tämän auton kuljettaja on tuomittu seksirikollinen/pedofiili".
Jenkeissä mm. Oprah ja Dr Phil ovat kampanjoineet pedarien kiinnisaamiseksi näyttämällä pedarien kuvia ja luvanneet palkkion niille, jotka tuntee ja tietää missä tämä pedarit asustaa ja liikkuu. Minusta oikea tapa toimia on laittaa naamat julkisesti esille ja kaikkien tiedoksi. Liian kauan ovat saaneet toimintaansa harjoittaa vapaasti, kun ei olla tartuttu oikeisiin aseisiin pedofiliaa vastaan. Siihen ei voi soveltaa samanlaisia menettelytapoja kuin muihin rikoksiin vaan siinä on tuotava ja kaivettava psykologiset asiat ja menettelytavat esiin.
Juuri näin!

Pedarien pyydystämiseen on myös annettava enemmän voimavaroja. Nykyinen poliisien määrä on riittämätön. Ei kenttätyötä tekevä poliisi voi illalla mennä vahtimaan chatteja. Toisaalta lakikaan ei mahdollista poliisin esiintymistä vaikkapa alaikäisenä, se olisi lainsäätäjien syytä muuttaa pikaisesti.

Ainut tehokas keino pedojen kitkemiseen tällä hetkellä on kansalaisten oma valppaus ja pedoista tiedottaminen poliisin nettivinkkipalveluun ja MLL:n lapsipornovihjepalveluun.

Jos lapsesi sopii tapaamisen jonkun netissä kohtaamansa kaverin kanssa, on syytä soittaa tälle henkilölle ja varmistua että se on sen ikäinen mitä väittää olevansa. Toisekseen lapsen mukaan on laitettava joku aikuinen, isä/äiti/veli tai sisko ja tapaamiset pitää sopia julkiselle paikalle.
MLL:n vinkkipalveluun tulleista ilmoituksista suurin osa on ollut vääriä ja perustuneet pelkästään ilmiantajan hysteriaan.

Juuri tämä on se ongelma jos sille tielle lähdetään että kansalaiset laittavat kukkahatun silmille ja alkavat valvomaan itse nettiä, koska silloin oikeasti pedarien tutkiminen jää kaiken maailman paskan tutkimisen alle

Joku tuossa mainitsi ajatuspoliiseista ja ennustajista. Eräs suomalainen poliisin tutkija sanoi televisossa kerran näistä ennustajista, että heistä on häiriötä poliisin tutkinnalle koska lain mukaan jokainen mahdollisuus ja ilmoitus ON tutkittava. Eli jos joku soittaa poliisille éttä on saanut näyn että kadonnut henkilö on siellä ja siellä, niin poliisin on pakko hajoittaa tutkijaryhmänsä ja tutkia kyseinen ilmoitus. Poliisi ei voi tuosta vaan hylätä yhtään mitään, koska mitä jos se ilmoitus onkin tärkeä ja se on hylätty?

Kun tuo yhdistetään pedaritutkimuksiin, niin siinä on sellainen soppa että oksat pois. Kohta pollareilla ei olekaan kuin pedareita tutkittavana, ja sitten paljastuu että osa on pelkkiä provoilijoita, osa muuten vain paskanpuhujia, osa ilmoittajista häiriköi ja haluaa aiheuttaa haittaa jne. Ne pedarit jotka ovat oikeasti vaarallisia jäävät piiloon.

Hysteria ei ole muutenkaan hyväksi. Esimerkiksi lapsiporno.info sivustolla olleessa listassa oli paljon sellaisia osoitteita jotka eivät edes sisältäneet lapsipornoa, vaan ihan laillista homopornoa tai "teenagepornoa", eli nuoria, mutta täysi-ikäisiä amerikkalaisia pornomalleja.

Hysteria ei ole koskaan hyväksi missään asiassa. Pitää kuitenkin muistaa se että pedofilia on äärimmäisen harvinainen ilmiö, ja heitä ei ole joka paikassa nettiä vaanimassa lapsia. Suurin osa pedareista saataisiin myös pois ihan sillä että lapsille opetettaisiin netin käyttöä ja nettikäyttäytymistä, ilman sitä pedarihysteriaa, vaikka kouluissa. Myös aikuisille pitäisi opettaa netin käyttöä ja nettikäyttäytymistä.
Ennenkuin jakelette tuomioita,olkaa varmat karsaan katsomistanne ettei heitä tuomita sijaiskärsiöinä? Minkä lainpiiriin nämä sitten kuuluvatkaan ja millaisin tuomioin?Jo vihjauskin on ihmisoikeus rikos sekä panettelua.
Paatuneet pedarit ei välitä vaikka kasvot menee. Joku kovempi keino olisi hyvä saada. Parit ja isäpuolipedarit tulisi laittaa vankilaan eikä pääsyä pois. Käsittämätöntä että yhteiskunta kehitys on näin näivettynyt ja mätä ettei lainsäätäjät "osaa laittaa tai keksi tiukkaa lakia". Väkisinkin tulee mieleen että lainsäätäjät ja muut päättäjät pelkäävät itse tulluksi tuomituksipedaritoiminnasta, hyväksyvät pedaritoiminnan antaen siunauksensa koska laki jää aina mitättömäksi. Tämän vuoksi en luota poliitokkoihin enkä viranomaisiin koska ovat kykenemättömiä syystä taikka toisesta. Tyhmempikin näkee että lainsäätäminen ja ko. pedaritoiminta on yksinkertaisesti hyväksytty pedarien, viranomaisten ja ministeriön puolelta.

Lapset eikä ihmiset ole missään turvassa.
Entä jos käyttää lippistä, pipoa tai muuta hattua?
Tottakai sais esiintyä valeprofiililla poliisit.....
>kaikki keinot sallittuja.!ei voi ollla pahempaa että käyttää lapsia hyväksi.!niskalaukaus vain.nm.vaari.
Äärioikeistolaisen poliisijohdon näkemys rikollisuudesta, on veropakolaiseliitin sanelemaa. Tavallaan poliisi suojelee isoja talousrikollisia, kun se antaa korruption valtionjohdossa jatkua, esim. Kokoomuksen puoluetukijoina on veropakolaiseliitin edustajia, jotka siten varmistavat yksityisten bisneksiensä edut, esim. asekaupassa.

Virka-asemien väärinkäytökset ministeritasolla, salaiset, Suomen perustuslain vastaiset Bilderberg -kokouksiin osallistumiset, ym kaikki olisivat Valtakunnanoikeusasioita, missä syytteet viipyvät ?

Resursseja kyllä löytyy riistokapitalismin ylivaltaa ja mielivaltaa vastustavien nuorten kadunvaltaajien kimppuun, armeijallinen poliiseja, mutta raha- ja valtaeliitin veropakolaiset saavat jatkaa valtionjohdon lahjomista, veronmaksajilta ryöstetyillä rahoilla.
Cayman saarille kuljetetaan katulapsilta ryöstettyjä munuaisia, että pummieliitti saa jatkaa ryöstelyjään.
Mutta siinähän rikottais samalla lakia. On laitonta esiintyä netissä toisena henkilönä.
Onko? Miksi sinä siis esiinnyt ja rikot lakia?
On rikollista esiintyä etissä toisena ihmisenä, joka on oikesti olemassa. Kyse on tällöin identiteettivarkaudesta.

Minkä ihmeen takia poliisin pitäisi ottaa jonkun oikean lapsen identiteetti tämän tietämättä???
No ois aihetta kurvata Kuopion Minna taloon -keskustaan tarkistamaan yhen äijän jokapäiväisiä touhuja. On Koulujen sulkemisaikaan aina koulutyttöjen liepeillä 60-62v ukko. Pitka 190 ja valkoisen harmaantunut, keskeltä kalju. Käyttäytynyt miellyttävästi. aika normaalivartaloinen kuulema. Mitä ihmettä näille pitäs tehdä? Tämä erikoistunut erit. vaaleitten tyttösten stalkkaamiseen. Kertokaa joku joka tietää enemmän.
Minnassahan on vartijoita, miksi ette ilmoita niille tuommoisista.
Epäilyistä ilmoitettu vartijoille siellä jo paljon aiemmin.Mutta ukko nähty yhä.Millähän kriteereillä vartija voi napata sen äijän?
Kyllä vanhemmat vastaavat lapsistaan,elleivät ole antaneet heitä jo yhteiskunnan haltuun.
Kyllä vanhemmat vastaavat lapsistaan,elleivät ole antaneet heitä jo yhteiskunnan haltuun.
Ilmoitus poliisille. Ja jos itse pääsee niin paikalle seuraamaan sen kaverin touhuja ja syytä olla siellä. Toimet se mukaan.
Poliisia aina nälvitään ja haukutaan? Miksi he nyt ovat niin keskeisellä sijalla?
Mielestäni meillä on ensimmäinen jo vanhuus iässä oleva sukupolvi joka osaa kirjoittaa ja lukea. Olisi syytä tehdä kartoitus miten pedofilian kohteeksi joutuminen on heidän elämäänsä vaikuttanut.

http://www.vaestoliitto.fi/nuoret/seksi/seksuaalinen_kaltoinkohtelu/

nyt löytyy kriteerit mitä luetaan seksuaaliseen kaltoin kohteluun ja hyväksi käyttöön. Uskon aikuisen ihmisen kykenevän erittelemään; mitä vaikutuksia kaltoin kohtelulla ja hyväksi käytöllä on ollut kasvamiseen ja koko elämään.
Olipas söpö tyttö.
Ja kiva peppu.
Iso, kalju, karvainen mies-poliisi esittämässä pikkutyttöä. Nyt pois tuo mielikuva :(
On ihan sama kuka tahi ketkä käyttävät tai yrittävät käyttää lapsia hyväkseen, siperiaan vaan.

Nettipoliiseja enemmän ja heille resursseja torjumaan meidän lastemme tulevaisuutta. Myös vanhempien vastuulla on seurata mitä heidän jälkeläisensä tekevät netissä ja keitä heidän ystävät ovat tai esittävät olevansa chattipalstoilla.

Lapset ovat kiinnostuneita luonnollisesti ja sitä sairasmieliset "saalistajat" käyttävät sitä hyödykseen. Kiinni vain kaikki täysikäiset, jotka etsivät alaikäisiä lapsia. Ja ketkä ovat mielessään sairaita niin mielivankisairaalaan "pakkohoitoon" ja muut linnaan oman elämän ajaksi ilman pääsyä tietokoneelle kunhan vain eivät uskalla yrittää uudestaan.
onkohan aloitus provo... käsittääkseni israelissa on ja muissa muslimimaissa on "tapa" avioitua jopa lastenkanssa. korjatkaa jos olen väärässä...

muuten kyllä samaa mieltä linnaan vaan ennenkuin kerkiävät tekee mitään. ja julkiseen saantiin tiedot omalla alueella asuvista pedofiileistä...
LAPSIA NAI!!

Hamas organises mass wedding in Gaza - 2 Aug 09http://www.snopes.com/photos/politics/masswedding.asp
Paitsi nuo videot on tunnetusti propagandaa
Kyseessä oli Israel eikä Palestiina.
Sivistä itseäsi urpo!
Israel sijaitsee maantieteellisessä Palestiinassa...
SYNTYI PALESTIINASSA!!

Amin Al Husseini spends WWII by Hitler's side.
http://www.tellthechildrenthetruth.com/gallery/

Icon of Evil: Hitler's Mufti

http://www.amazon.com/Icon-Evil-Hitlers-Mufti-Radical/dp/1400066530
Sillä verukkeella voidaan ajaa köyhät ja työttömät kyykkyyn. Levittää törkeää paskaa internetissä ja ja poliittista propagandaa mediassa.
En hyväksy.
niinkö
En hyväksy missään nimessä mitään poliisin valeprofiileja. Vaikka ajatus on sinänsä hyvää tarkoittava poliisilta, on VARMAA, että samaa tekniikkaa tullaan käyttämään myös harmittomien kotipiraattien ja kannabiksen kotikasvattajien narauttamiseen. Muutenkin samaa tekniikkaa tullaan käyttämään kansalaisten tarpeettomaan kyttäämiseen ja vainoamiseen, on tämä maa jo nykyisin sellainen poliisivaltio.

Nythän poliisi on viemässä tuetkin rikollisilta, se nyt ei ainakaan vähennä ryöstelyä vaan lisää sitä kun rikollinen ei enää saa yhteiskunnalta mitään laillisesti.

Ei, en hyväksy mitään valeprofiileja.
Onneksi tämän pilviveikon mielipiteellä ei ole mitään arvoa kun ja jos lakeja sorvataan.

Taidat olla poliisin vanha tuttu.
Kaikilla mielipiteillä on arvoa enemmän tai vähemmän,ja niitä voidan lukea joka suunnalta.
Israel on alkuasukas maa Ei ihme että tollanen menee läpi.
Joku tolkku täytyy olla mitä poliisi saa tehdä.
Joka asiaa nykyään valvotaan.
Ei ne pedofiilit mihinkään katoo se on sairaus.
Lopetuspiikki jokaselle mutta ei lisätä poliisien valtuuksia enää yhtään.
Mikä se pervo on?Ehkä pizza-lataus housuissasi? Vähän kauravelliä päälle niin vatsa tervehtyy.
Karvapersepersu ei osaa käyttää sivistyneitä sanoja afrikkalaisista, vaikka kokevat noinkin julmia asioita. Lasten raiskaajat pitäisi vetää hirteen.
Ajojahti on hyödytöntä. Jos syytön ihminen leimataan niin pedofiilin maineesta ei helpolla pääse eroon. Veikkaan, että julkisella ajojahdilla syntyy lisää syrjäytyneitä ihmisiä ja mahdollisia uusia rikollisia.

Paras rangaistus pedofiileille olisi pitkä vankeustuomio ja vankilan jälkeen kemiallinen kastraatio eli lääkkeillä seksihalut pois. Tuomittu joutuisi säännöllisin väliajoin käymään terveyskeskuksessa ottamassa lääkkeen valvotuissa olosuhteissa, ettei voisi huijata. Jokin terapia siihen päälle olisi vielä hyväksi. Jalkapanta vielä seurantaa varten.
Pedofiilit ovat vai yksi yhteiskuntamme vinoutuma.Pahoinpitelyt varkaudet jne.Miksi vankiloihin on niin kova tungos?Siksikö että mamsut haluavat sinne paremmat ja paremmat olot?Silloin ymmärtää rikosten määränkin?Ei meillä ole varaa elättää näin mittavaa kaartia!
Eiko ne halut lähde sillä että poistetaan kivekset? tilalle pari marmorikuulaa. Ei pedot tule ikinä oppimaan mitään terapiassa, tämä ihan ajan ja varojen haaskausta.

pedoilla vääristynyt seksuaalinen vietti, osa haaveilee, osa ryhtyy tekoihin jos rangaistukset sekä kiinni jäämisen riski on pieni. Rahallahan nämä pedot heiluu aasiassa muna pystyssä. Ainoa ratkaisu asiaan on tosiaan pallien poisto.

Vaimon suvussa setä joka käytti omia ja muiden lapsia hyväksi 60-70 luvulla, kukaan ei tehnyt mitään vaikka suku kuulemma aavisteli jotain. Tämän pedon tytär ollut varmaan 5-6 kertaa naimisissa ja ihan seko. Poika kuoli alle 50-vuotiaana pari vuotta sitten, alkoholi syynä. Tämän pedon sisarusten lapset pärjänneet elämässä normaalisti. Itse päättelen tästä, että tämän pedon lapset eläneet helvetissä joka sitten pilasi elämän. Olenkin sanonut, että pitäisi hoitaa pois päiviltä. Oksettaa koko homma.
Minun mielestäni tällaisen toiminnan voisi hyväksyä poliiseilta. Netti-pedofiliaa voisi kuitenkin vähentää toisellakin tavalla: valistamalla lapsia.

Nykyään aika hyvin lapsia ja nuoria jo tiedotetaan internetin vaaroista ja valehenkilöllisyyksistä. Minäkin nuorempana seikkailin kaiken maailman internet-sivustoilla ja siellä on tullut jos jonkinlaista ihmistä nähtyä. Omien kuvien näyttämistä kannattaa välttää, camia ei kannata vieraiden kanssa käyttää ja live-näkemiset julkisiin paikkoihin. Sanallista ahdistelua on välillä tullut tuntemattomilta, mutta keskustelusta poistuminen tai tekstien täysi huomiotta jättäminen toimivat hyvin.

Ylipäänsä ihmettelen, miten niin monet vieläkin joutuvat netti-pedofilian uhriksi. Älykäs selviää tilanteista, joihin viisas ei joudu.
Joissain isoissakin maissa alaikäisen termi, suojaikäraja on 13v. Suomessa
on siis 16v. Tääkin on kyllä osittain melkoista hurskastelua, toisissa maissa
jos 60v. seniori harjoittaa sukupuolista kanssakäymistä esim. 14v. kanssa,
siinä ei ole tapahtunut mitään rikosta, tässä maassa vastaavassa tapauksessa
on. Kyllä nykymenoon suhteutettuna tuo 16v. suojaikäraja tässäkin maassa
on melkoista hurskastelua. Juna on mennyt tuossakin mielessä jo aikapäiviä
sitten.
Hyväksyisin vaikka kenen esiinytvän lapsena jos se auttaisi saamaan pedofiilejä kiinni. Tässä vois kyllä kayttää mielestäni kansalais valppautta. Kukavaan voisi narauttaa pdon. Kun saisi tietoon täälaisen niin siitä tietysti pitäisi ilmoittaa poliisille eikä käyttää mitään oman käden oikeutta...että pysytään lain puitteissa. Muuten olen kyllä sitä mieltä jokainen niin sairas ihminen pitäs viedä saunan taakse ja vähän opettaa...
En hyväksy.

On naurettavaa etsiä uusia ratkaisuja, uusine kustannuksineen ja lieveilmiöineen, kun vanhatkin keinot ovat vielä käyttämättä - isommat rangaistukset.

Terveisin,
6-kertainen pedofiili, 4-kertainen rattijuoppo ja 9-kertainen pahoinpitelijä Pekka
Joo, provohan tää selvästi on. Suomessahan on jo nettipoliisi ja valeprofileita käytetään. Mut täytyyhän ylläpitäjän saada keskustelua aikaan...
Mä ainakin murrosikäisenä haaveilin, että joku vanhempi nainen olisi ottanut syleilyynsä ja opettanut lemmensalat. Mieli teki revaa niin kovasti, että ihan itketti.
Nyt yli 60 v. ei neää seiso kuin järki ja kaiholla muistelen himon riivaamaa nuoruutta, jolloin revaa ei saanut ainakaan maaseudulla, vaikka kuinka olisi halunnut. Hyvä etten lehmiä pannut...
niinkö
Valeprofiileita on sivustoilla jo paljon.
Suurin osa treffipalvelun naista on pelkkiä saman fiktiivisä henkilöitä.
He eivät vastaa viesteihin, mutta pysyttelvät sivustailla vuosi vuoden perään.
Koska kyseessä on harkitty petos... jossa viilataan tarkoituksella linssiin..
Minä olisin hyvä matkija.Osaan myös hyvin puhua.Olen tehnyt töitä puhelimella monta vuotta.Kuka palkkaisi minut tähän? Olen myös hyvin kekseliäs.
ei ole mikään suuri ongelma, niin ikävältä kuin saattaa kuulostaakin. Yksikin uhri on periaatteessa liikaa, MUTTA tilastoarvoiltaan lasten hyväksikäyttö ei ole niin iso asia. Täytyy aina muistaa että poliitikoilla on agenda ja on olemassa suuntaus joka yrittää yhdistää tiedostojen jakaamisen suoraan lapsipornografian välittämiseen. Älkää antako pahan ilman lintujen pelotella siihen pisteeseen että luovutte omista oikeuksistanne. Voi olla et olet vielä puhdas mutta tiedä mihin syyllistyt kunhan ajatusrikokset on otettu käyttöön. Poliisille vähemmän oikeuksia, käyttävät väkivaltamonopoliaan muutenkin häikäilemättä hyväksi!

P.S fuck children, they suck anyway!
katolilaisen kirkon... Siinä vasta oikea maalimanlaajuinen lastenraiskaajien salaliitto. Mutta eipä kuulu ketään vaatimassa kardinaalien ja *yäk* Ratzingerin haastamista oikeuteen. Sen sijaan yritetään mustamaalata yksittäisiä netinkäyytäjiä... Hullu maailma. Kannatta aina katsoa verhon taakse, jos et tee niin, olet itsekin uhri!
Miksi ihmeessä näin hyvä juoni piti mennä pilaamaan uutisoimalla maailmanlaajuisesti? USA:ssakin saadaan tällaisten idioottimaisten möläytysten vuoksi kiinni netistä vain kaikkein älyllisesti taantuneimmat ahdistelijat, ei niitä älykkäimpiä ja vaarallisimpia, joilla on eniten uhreja.

Hyvä työ, mutta älytön rehentely ja paistattelu pilaa jatkon. Kellä onni on, se onnen kätkeköön.
Tietenkin oikeusvaltiossamme pitäisi narauttaa kaikkia rosvoja?Onko asia sitten näin,että mitä kansastamme jäisi sitten jäljelle,vai mistä tällainen jääviys?
"Pervoja riittää maassamme, on parempi että ne saadaan kiinni yrityksestä kuin että nuoren ihmisen elämän turmelemisesta teon jälkeen"

huomauttaisin että pervous ei tarkoita että on lasten raiskaaja pedofiili tai muukaan pahantekijä. pervous voi olla ihan yhteistä kivaa vaikka vaimon kanssa yhteisestä halusta.

pedofiilit eivät ole pervoja vaan sairaita yksilöitä.
 /   /  / Nettipoliisi voisi napata pedofiileja Suomessakin

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta