AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  /  / Out of Africa / Michael Howard

Out of Africa / Michael Howard

67 Vastausta 1 307 Lukukertaa
Michael Howard aloittaa syyskuussa kokoustoiminnan Tampereella.
Mitä hän edustaa?
Onko joku seurakunta mukana taustalla?
?????
?????

http://www.ooa.fi/component/option,com_eventlist/Itemid,5/func,details/did,98/
Ylistysharhaa. Ylistämällä ostetaan Jumalan suosio.
"http://www.ooa.fi/Opetuksia/Michael-Howard-kirjoittaa-uutiskirjeessa-2012-02.html"

Kyllä näyttää olevan kaveri ihan muuta kuin korvasyyhyn julistaja!
M Howard on kiertänyt Suomessa silloin tällöin. Itse olen käynyt kuuntelemassa muutamia kertoja. Mainos oli kovin ylistyshenkinen, mutta Howard on enemminkin aika jyrkkä ja vanhoillinen puhuja. Konservatiivi hemkeen ja vereen, hän on éi ole mikään ylistyksen airut, pikemminkin vanhat englantilaiset virret on hänen musiikkiaan. Pata vanhillinen, jota siksi moni nainen vihaa ja naisvihaajaksi haukkuvat.
"ei ole ihan tervettä" nimimerkki ei taida tuntea koko kaveria, tyypillinen sivusta huutaja! Jos tiedät Petri Patrosen luterilaiselta puolelta, hän on Michael Howardin koulun oppilaita.
Howard on ihan terve saarnaaja, ei siis torontolaisuuden äänitorvi!
Petri Patrosen tulin tietämään tv7 kautta lähinnä hellarina. Joka tapauksessa ns. uskovien upotuskaste- opin kannalla. Toimi Pawsonin tulkkina siinä kastekeskustelussa surkuhupaisassa Nokia missiossa. Hämmästyin, kun sittemmin näin hänet lut. puolella jossain Verkosto -srk.ssa toiminnanjohtajana. En oikein usko että olisi näkemystään vaihtanut. MIkähän kuvio siinä mahtaa olla takana, falskia mielestäni.

Sen mitä MH:sta tiedän, lähinnä tv seiskan kautta, joitakin uutiskirjeitään olen netistä myös lukenut, niin ei hän hulluimpia ole henkimaailma - opetukseltaan, mutten suosittelisi. Jotain outoja juttuja hänellä on. Enemmän tosiaan lakihenkistä. En ymmärrä, miksi tänne pitää raahata ulkomailta kaiken maailman tyyppejä opettamaan meitä, ikään kuin ei meillä omasta takaa olisi yhtä hyviä ja parempiakin sananopettajia.
Ilmeisesti Howard tulee tänne omasta aloitteestaan.

Kotisivulla lukee:
"Hän sanoi tietävänsä nyt miksi on tulossa Suomeen syksyllä pidemmäksi aikaa pitämään kokouksia ja olemaan tälle kansalle Huutavan ääni."

Sinisilmäiset suomalaiset rahoittaa hänen toimintaansa.
Kyllä Petri Patronen on aina ollut luterilainen, vaikka kannattaa uskovien kastetta. Tosin niinhän iso osa luterilaisista uskovista on käynyt uskovien kasteella, eli kasteasialla ei voi sanoa kuka on luterilainen ja kuka ei. Voisin luetella heti useita tuttujani, jotka ovat käyneet uskovien kasteella.

Tietysti ihmettelen minäkin, miksi raahataan kaiken maailman puhujia ulkomailta, vaikka HYVIÄ omia olisi pilvin pimein!

No taidanpa käydä kuuntelemassa silti MH puheet, niin voin kommentoida paremmin!
...paitsi en PPsta.
Opiltaan ja uskonnäkemyksiltään PP ei siis todellakaan ole luterilainen. Jäsenhän evlutissa voi olla kuka vain, jopa Haloskan luin liittyvän ev.lutin jäseneksi. (Mutta The Säätiön yhteisön jäseniksi eivät pääsisi). Minulla on hellarituttavia, ja tiedän heitä sellaisia olevan vielä enemmän, jotka jostain syystä edelleen maksavat kirkollisveroa.
ei oo nyt ihan samaa tasoa, koska hyvin harva on käynyt saman koulun (=hengellisen koulun) kuin hän, nimittäin aika opettavaisessa ympäristössä Afrikassa. Jos haluat enemmän tietää, lue hänen omaelämäkirjallisia kirjoja niin ei tarvii niin ihmetellä kun oppii tuntemaan faktat.
Manipuloituja "Jumalan läsnäolon" fiiliksiä ja kovaa lakia?! Kymmenysopetuksen veikkaisin kuuluvan Howardin repertuaariin myös! Arvasinko oikein?
Ollaanko pystyttämässä uutta seurakuntaa Tampereelle?
Alkaako ulkolaiset valloittaa Suomen?
Afrikkalaiset ovat jo toiminnassa.
Miksi meillä ei ole Hengen tulta?
Silmäilin tuota yllä mainittua linkkiä, ja MH:n uutiskirjettä. Ja tulihan se sieltä, olennaisin lopuksi: syyllistävä ja vaativa velvoite lahjoittaa rahaa hänen projekteihinsa. Neuvoo ottamaan toisen työn jos ei rahat muuten riitä uhraamiseen, ikään kuin toinen työ olisi noin vain otettavissa. Olen puolityöttömäksi jouduttuani aktiivisesti etsinyt osa-aikaista työtä koko tän vuoden, ja vähemmän aktiivisesti aikaisemminkin, mutta tähän mennessä turhaan.

Eli inhorealistinen käsitykseni on, että rahan pyydystämiseksi nuo tulevat kokoukset ennen kaikkea ovat.
Olen osallistunut monta kertaa Out of African järjestämiin kokouksiin ja seminaareihin, joissa Michael Howard on ollut puhujana. Luotan vahvasti hänen opetuksiinsa ja motiiveihinsa.

Jos Michael Howard haluaisi rahaa (Jumalan haluamiin) projekteihin Malawissa, hänen kannattaisi lähteä pidemmäksi ajaksi johonkin englanninkieliseen maahan.

Uskon Jumalalla olevan tarkoituksensa siinä, että Michael Howard on nyt tulossa Suomeen.
Lupaahan Raamattu todellakin, että Jumala lähettää väkevän eksytyksen niille, jotka eivät totuudesta tahdo välittää vaan ovat mielistyneet vääryyteen ja haluavat uskoa mieluummin valheen.
Havainto on oikea, narsistisaarnaaja tuossa keräilee rahaa egonsa pönkittämiseksi.

Kuulijajoukkoa ympärilleen keräävä saarnaaja on luonteeltaan narsisiti, ainakin lievä psykiatrinen tapaus siis. Nykyään tunnetaan näitä ihmismielen ilmiöitä:

"Narsistista persoonallisuushäiriötä poteva antaa usein itsestään vahvan, jopa karismaattisen kuvan."

http://www.ts.fi/teemat/terveys/153306/Narsisti+on+maailman+napa

http://www.perttila.fi/Kirja_arvioinnit/Rissanen.htm

Näissä Toronton herätyksissä ja Nokia missioissa ihmisiä viedään kuin pässiä narussa, ja egonpullistumasaarnaajat nauravat sielunsa syvyyksissä yksinkertaisille rahanluovuttaja-alamaisilleen.
Homoepäilyksistä uutisoidaan Afrikassa,siksi tulikin Suomeen?
"Autuaita olette te, kun ihmiset puhuvat teistä valehdellen kaikkea pahaa. Niin he tekivät profeetoillekin."

(Siteerattu ulkomuistista.)
Amen; no voi voi!!

Arvoisa Michael Howard opetti joskus, että tietty rumpukomppi tuo Pyhän Hengen voitelun (vrt. Matti Pyykkönen: Ylistys ja Palvonta harhateillä-Syrjäyttääkö aikamme ylistystrendi Kristuksen sovitustyön-vhkonen, Juurikasvu Kustannus, ISBN 952-99675-0-0,).

Howard ei usko, että Pyhä Henki voisi olla mukana mollissa laulettaessa todeten: "Molli on murheen musiikkia, se on orjuuden ja riiston perinnettä." tai "Uudestisyntynyt ei laula mollissa." Samainen MH nuhteli erästä sairasta suomalaista naista, kun tämä ei ylistänyt hänen mallinsa mukaan demonisoiden koko henkilön.

Michael Howard voi olla Torontoa vastaan tai Benny Hinniä vastaan, mutta käytännössä moinen irvistely on kotoisin ihan samasta lähteestä; korottaen ITSEÄ, omaa ministryä ja eksyttäen jos mahdollista valitutkin. Vältän tätä sahuria kuin ruttoa; galatian hengen (omat teot vs. Jeesuksen teot) vallassa hän saarnasi Tampereen Saalemilla joskus v. 2005 paikkeilla..
Minäkin olen lukenut MH:sta tuosta Pyykkösen vihkosesta. Itse en Howardia ole kuullut mutta Pyykkösen todistukseen luotan. (Eipä ole tainnut Howard sitä yrittääkään kumota?)
Jaa... Tuo rumpukomppiasia voi tuntua irrallisena lauseena varsin erikoiselta. Mutta jos Jumala jollain hetkellä NIMENOMAAN haluaa jotain tietynlaista ylistystä (vaikka rummuilla), niin kyllähän Jumalan nimenomaisten määräysten noudattamisen luonnollisena seurauksena voisi olla Pyhän Hengen voitelu.

VASTAAVA ESIMERKKI: Argentiinan ensimmäisten "herätysten" alkuaikoina 1940-50 lukujen vaihteessa lähetyssaarnaaja Miller kutsui pienen seurakuntansa rukoilemaan maanantai-iltana klo 20-24. Viisi tai seitsemän ihmistä saapui kaikkiaan paikalle. Mitään ei tapahtunut. Miller kysyi, kokiko kukaan mitään erityistä. Yhdellä naisella oli erikoinen tunne, että hänen pitäisi koputtaa huoneen keskellä olevaa pöytää. Ei kuitenkaan suostunut tekemään sitä, koska asia tuntui täysin typerältä. Tiistai-iltana oli samanlainen rukouskokous, jossa ei tapahtunut mitään, MUTTA samalla naisella oli sama ajatus pöydän koputtamisesta. Muistaakseni keskiviikkoillan kokous meni samalla tavalla. Sitten tuli torstain rukousilta, ja edelleenkin tämä yksi nainen tunsi, että hänen pitäisi koputtaa pöytää. Niinpä Miller johti asian niin, että he lauloivat jotain hengellistä laulua kävellen samalla pöydän ympäri, ja koputtivat pöytää... kaikki muut PAITSI tämä nainen, joka koki, että hänen pitäisi koputtaa pöytää... Kului pitkän aikaa, ja vihdoin tämä nainenkin kopautti pöytää. Mikä oli seuraus? Yksi henkilö täyttyi välittömästi Pyhällä Hengellä. Yksi kaikkiin näihin rukousiltoihin osallistunut, luopiotilassa ollut henkilö uudistui välittömästi. Pyhä Henki muutti tilanteen ja ilmapiirin välittömästi!

MITÄ TÄSTÄ OPIMME? Tuskinpa kukaan tekee sellaista johtopäätöstä, että pöydän koputtamisella saadaan Pyhän Hengen voitelu…! Mutta tässä nimenomaisessa tilanteessa Jumala testasi yhden henkilön kuuliaisuutta ja kykyä kuulla hänen ääntään ja SEURAUKSENA tästä Pyhä Henki tuli tilanteeseen voimallisesti.

Tätä taustaa vasten voin hyvin uskoa, että JOSSAIN tilanteessa jopa tietynlainen rummutus voi tuoda Jumalan läsnäolon. Olen itse kuunnellut Michael Howardin opetusta varsin paljon erilaisissa tapahtumissa. Sen pohjalta voin todeta, että lause ”tietty rumpukomppi tuo Jumalan läsnäolon” on sellaisenaan hieman harhaanjohtava. Mutta kun asia tehdään KUULIAISUUDESSA Jumalalle, niin SILLOIN jopa rummutus voi tuoda Jumalan läsnäolon.

2. Kuningasten kirjan luvussa 13 on kerrottu profeetta Elisasta ja kuningas Jooaksesta. Elisa käski kuningasta lyödä nuolilla maahan. Kuningas löi nuolilla maahan kolme kertaa. Elisa torui kuningasta, koska oli lyönyt vain kolme kertaa: kuningas voittaisi Aramin (Syyrian) vain kolme kertaa. Tästä ei kuitenkaan pidä ajatella, että lyömällä nuolia maahan voitettaisiin aina vihollinen. Ei; se oli Jumalan profeettansa kautta antama avain SIIHEN tilanteeseen.

Aika paljon olen Michael Howardia kuunnellut. Hänen saarnoissaan on kyllä poikkeuksellisen vahva Kristus-keskeisyys. Ei tuota ”Galatian henkeä” ole kyllä hänessä havaittavissa.

Jokainen ihminen on tietysti oma persoonallisuutensa, jokainen saarnamieskin. Ja erilaiset persoonallisuudet voivat helposti ärsyttää. Muistan joskus vuosia sitten, että erään saarnamiehen tapa ilmaista itseään ”ärsytti” minua aika paljon. Mutta Jumala käsitteli minussa tätä ärsyyntymistä sen kautta, mitä Jeesus sanoi juutalaisten suhtautumisesta Johannes Kastajaan ja häneen itseensä. Ja sen jälkeen aloin todella kunnioittaa tätä kyseistä saarnaajaa, jolla todella on sydän paikallaan!
"Mutta jos Jumala jollain hetkellä NIMENOMAAN haluaa jotain tietynlaista ylistystä (vaikka rummuilla), niin kyllähän Jumalan nimenomaisten määräysten noudattamisen luonnollisena seurauksena voisi olla Pyhän Hengen voitelu."

VOI PYHÄ YKSINKERTAISUUS!

Nuo ovat ihmisten toimiviksi havaitsemia ja siksi jatkuvasti käytettyjä tunnelman aikaansaamiskonsteja. Niissä syntyy vain SIELULLINEN hurmiotila, sellainen kuin rock-konserteissa ja urheilukilpailuissa ja muissa suurissa massatapahtumissa voi tulla.
Jos saarnaaja tai ylistyksen johtaja haluaa jollain nimenomaisella hetkellä viulusoolon tähän ja patarumpusoolon tuohon kohtaan, niin eivät ne ole mitään heille Jumalan antamia kehotuksia, vaan he itse päättelevät, miten tunnelmaa on parasta milläkin hetkellä nostattaa, että lauma saadaan johdatettua hurmokseen.
Saarnaaminen, rukoileminen ja ylistäminen voi olla lähtöisin suurimmaksi osaksi ihmisestä (=sellaista, jossa Pyhä Henki ei ole mukana). Ja sitten saarnaaminen, rukoileminen ja Jumalan ylistäminen voi olla Pyhän Hengen vaikuttamaa. Mitä tahansa sitten teemmekin, niin varmaan me kristityt pyrimme siihen, että Pyhä Henki vaikuttaa?
Ei mitään voimavaikutuksen tunteita pidä psykologisilla tempuilla manipuloida.
Tunnin rumpujen pauke ja raaka jytke ja huutaminen ennen kokousta onko Jumalan
ilmestymisen edellytys?
Diskotanssia ja tunnelmaa.
Onko maailma tullut seurakuntaan.

Tämäkö on herätyksen edellytys?
Kyllä Paavali oli ihan turha jätkä kun ei ollut näin Hengen vietävissä. Saarnasi vain ristiinnaulittua Kristusta. Ei edes rummuttanut yhtään.

Kommenttisi menee ihan samaan kategoriaan näiden Todd Bentleyn ihmisten hakkaamisten kanssa. Jumala muka "laskeutuu" tilaisuuteen kun hän potkaisee jotain mummoa naamaan... ym, ym,

ME. EMME. TUO. JUMALAA. TOIMINNALLAMME. ALAS. Hän ei liiku mihinkään, minne me sanomme. Jumala on Jumala ja ihminen on ihminen.

Mutta tällaista on karismaattinen teologia. Paul Washerin sanoin: "Tuhat mailia leveää ja tuuman verran syvää."
Me ei voida pakottaa Jumalaa tekemään yhtään mitään. Mikään meidän tekomme ei varsinaisesti pakota Jumalaa tekemään mitään. Tosin Jumala tekee sen, mitä on luvannut, joten jos Jumala on kirjoitetussa sanassaan luvannut vastata johonkin asiaan tietyllä tavalla, niin Jumala pitää varmasti lupauksensa.

Sitten jos Jumala jossain tilanteessa nimenomaan käskee tekemään jotain, ja me olemme kuuliaisia hänelle, niin asiasta on varmasti myös joitain seurauksia. Jumalan todellisuus voi tulla tilanteeseen aivan erityisellä tavalla. Ei ole silloin kyse siitä, että meidän tekomme toisi "temppuna" Jumalan johonkin tilanteeseen. Ei, vaan kyse on suhteesta ja kuuliaisuudesta: Jumala puhuu meille, me kuulemme ja tottelemme.
Jotain tässä mielipiteessä on tosi huonoa ja väärin ymmärrettyä.
Rumpukomppiteoriasi on silkkaa shamanismia tai valkoista magiaa eli noituutta! Paavalin UT:n opetukset toimivista PH:n rumpukompeista kiitos!
JOS joku opettaisi, että rummutuksella saadaan aikaan Jumalan läsnäolo tilanteesta ja paikasta riippumatta, niin SITTEN olisi kyse shamanismista.

JOS joku opettaisi, että lyömällä nuolilla maahan (2.Kun.13, profeetta Elisa ja kuningas Jooas) voitettaisiin vihollinen tilanteesta ja paikasta riippumatta, niin SITTEN olisi kyse noituudesta tai shamanismista.

JOS joku opettaisi, että kiertämällä joku kaupunki ensin kuutena päivänä peräkkäin kerran ja sitten seitsemäntenä päivänä seitsemän kertaa, valloitettaisiin joku kaupunki (hengellisesti) aina ja kaikkialla (Jerikon valtaus), niin SITTEN olisi kyse noituudesta.

JOS joku opettaisi, että pitämällä käsiä ylhäällä ja tarpeen tullen muiden tukemana (Aaron ja Huur kannattelivat Mooseksen käsiä) voitettaisiin aina ja tilanteesta riippuen vihollinen (vaikkapa hengellisesti), niin SITTEN olisi kyse noituudesta ja shamanismista.

MUTTA kun JUMALA antoi ohjeet Jerikon valtaukseen... Kun Jumala antoi Moosekselle, Aaronille ja Huurille ohjeet taistelun voittamiseen... Kun JUMALA antoi profeetta Elisan kautta avaimen vihollisen voittamiseen... Niin missään näissä tapauksissa ei ollut millään tavalla kyse noituudesta, koska ne olivat Jumalan nimenomainen tahto tiettyyn tilanteeseen. JOS sitä vastoin jatkossa oltaisiin yritetty saavuttaa jotain näiden ulkoisten tekojen kautta, niin SITTEN olisi kyse noituudesta tai ainakin taikauskosta.

Näitä tapauksia voi hyvin soveltaa tähän rummutusasiaan. JOS ajattelee, että rummutus on aina ja kaikkialla tie Jumalan läsnäoloon, niin SILLOIN on kyse noituudesta. JOS sitä vastoin JUMALA jossain tilanteessa nimenomaan haluaa, että häntä ylistetään rummuttamalla (esimerkiksi juhlitaan ja iloitaan Jumalan suuruuden vuoksi), niin silloin ei ole kyse noituudesta. Silloin on kyse Jumalan nimenomaisen tahdon toteuttamisesta. Ja sitä voi aivan hyvin seurata Jumalan voitelun ilmestyminen.
Jumala ei halua, että Häntä jossain tilaisuudessa ylistetään rummuttamalla, eikä Pyhä Henki tule PALKINNOKSI siitä, että ollaan JUURI OIKEALLA TAVALLA osattu JUURI OIKEALLA HETKELLÄ YLISTÄMÄLLÄ JUMALAA MIELLYTTÄÄ!

Ei Jumala ole joku vitun riikinkukko!!!!!
En suosittele Howardia muille kuin niille jotka tietäävät miehestä muutakin kuin nimen. Vaikea persoona kaiken kaikkiaan.
Onko opetus raamatullista kaikelta osin?
Siis linjassa totuuden kanssa?
Itse en kuulu MH ihailijoihin, mutta kyllä kuuntelen jos kohdalle sattuu.
Hänen saarnansa voi vaikuttaa aika kovalta, joten ehkä ihminen joka haluaa korvasyyhyyn puhujan ei kyllä ilahdu saarnoista! Asia puhetta kyllä, mutta ei ihan maitobaarin ihmisille. Eli kauemmin aikaa uskossa olleelle aika mukavaa kuultavaa, maitoa tarvitseville liian tukevaa ruokaa.

Paras on itse kuunnella ja tehdä siitä omat johtopäätökset!
Netissä on tämän Herran saarnoja joista saa jonkinlaisen käsityksen hänen tyylistään.
Älkää koskeko Jumalan profeettaan. Siitä on Raamatussa kerrottu miten Jumalan profeetan arvostelijoille käy... Ei Jumala anna profeettaansa pilkata. En minä ainkaan usklataisi. Varokaa vaan...
Jos Matti Pyykkönen on rankannut Michael Howardin rumpukomppi-saarnaajaksi, niin se riittää ainakin minulle. Ja katselinpa itsekin erään klipin tuon MH:n lavatyöskentelystä ja tyhjänpuhumisesta.

Väärä mikä väärä, turha sinun on Jumalan profeetasta puhua MH:n yhteydessä. Varoita mieluummin harhaopettajasta, siinä sinulla on arvokasta tehtävää, kun M.Howardia lähdet esittelemään.

Onnea matkaan, ja muistakin sanoa suorat sanat M.Howard-huijarista ja muistakin tuntemistasi rumpukomppi-petkuttajista.
Täällähän ihan hengästyy kun joutuu korjaamaan karismaattisia Raamatun raiskaajia!

Daavid sanoi kun häntä kehoitettiin TAPPAMAAN Saul, että hän ei kajoaisi Jumalan voideltuun. Myöhemmin hän kuitenkin Saulin leiristä paettuaan NUHTELI häntä turvallisen välimatkan päästä.

ELI Jumalan voideltua EI SAA TAPPAA! Mutta erottelua tulee käyttää, Raamatun ohjeen mukaan!

JURPO!
Miten mahtaisi onnistuisi uskovilta ylistys muutoin kuin sähköisin soittimin joita tuskin taivaassa on.
No hanurein....
Tosin Nokia Mission aloittama Hanuriylistysherätys ei ainakaan minua henk. koht. kiinnosta. Olen onnellisesti naimisissa naisen kanssa, joka on uskossa, puhuu kielillä ja rakastaa Jeesusta!
Vuosia sitten tämä Brown oli Hgin Kultturitalolla. Edesmennyt lähetysveteraani Åke Söderlund touhusi keulassa ja Junnu Aaltosen kokoama kööri lauloi Profetaalista ylistysmusiikkia kuten Hesarissa mainostettiin.

Sunnuntain tilaisuus olim pvän toinen ja piti alkaa klo 18. Paikalla väkeä ja erityisesti hilluvaa nuorisoa. Kokous alkoi 25 min myöhässä ÅSn tönäistyä tilaisuus käyntiin mikkinsä kanssa patseeraten. Alkurukousta ei ollut! Siis, kokoonnuttiin HBn nimissä! IHMETTELIN KOKENEE saarnamiehen toimia, siis ÅSn!

Sitten juontaja S sanoi, nyt on Junnu sinun vuorosi. Kansa oli jo Söderlundin kehuskelun aikana vihellellyt ja ollut levoton. Sitten kun tämä kööri aloitti, pomppasi kansa pystyyn ja alkoi se kuolettava musiikki ja takapuolen veivaus!

Tunnelma oli kuin arabialaisella torilla, levoton, omituinen ja hengellisesti kipeä! Toisen laulu alkaessa, poistuin delegaattini kanssa!

Soitin Aaltoselle tiistaina, tilaisuuden jälkeen ja kysyin, mitä on profetaalinen ylistysmusiikki! Hän yritti sitä istuttaa puhujan tekstiin sopivaksi, mutta hänhän ei vielä silloin ollut puhunutkaan. Sanoin, ettei Sana tunne tätä käsitettä. Aaltonen kertoi olevansa ryhmän ja musiikin takana. Ja löi sitten luurin korvaani! Se riitti todistukseksi minulle tarkoitusperistä ja tällä linjallahan Aaltone on jatkanut.

ENITEN minua järkytti se, että Söderlund, kaikki pimeän Afrikan saatanan metkut nähnyt veteraani oli mukana tuollaisessa! Eikä mennytkään kuin kesään, niin Herra nouti harhautuneen kotiin enempää itseään ja muita sotkemasta!
Kymmenissä Michael Howardin kokouksissa mukana olleena voin todeta, että eipä vaikuttanut tuo kuvauksesi kovin tyypilliseltä Howardin kokoukselta.

... Alkurukouksen puuttumisesta en ajattele niin, että sen puuttuminen tai rukoileminen tekisi kokouksesta sinänsä paremman tai huonomman. Ilman alkurukousta mutta niin, että sen jälkeen tehdään kaikki asiat Jumalan Hengen ohjaamina… niin tulee hyvä kokous. Tai sitten alkurukouksen kanssa mutta sen jälkeen ihmismielen mukaisia sanoja puhuen … niin ei se alkurukous niitä sanoja pyhitä.
Tuota noin, menikös tuossa nyt sekaisin Rodney HOWARD-Browne ja Michael Howard?

Kovin ovat eri suunnan miehiä...
Miksi hengellisen kokouksien alkupuheessa käsketään äänestämään perssuomalaista?!
Ei ollut Howard joka niin teki.

Miksi politikoidaan hengellisessä kokouksessa?
koska Harri Viherkoski oli perussuomalaisten ehdokas Tampereella - hän on Areenan omistaja ja Out of African hallituksen pj.
Tosi outoa,eihän uskovaisten kokouksissa kuulu politikoida ja vielä perussuomalaisten
puolesta puhua.

.
eh heh hehee uskovat on pahimpia rasisteja kaiken muun paskan lisäks.
Sekoboltseja
Ketä kiinnostaa, ottaa itse selvää, eikä keräile kuulopuheita. Niitä keräilee entiset kyläneukot ja "faktaa" pukkaa.
Samaa mieltä - kannattaa ottaa itse selvää eikä juoruakkojen lailla höpöttää.
niin kauan kun Oma Kaikkitietävä Asenne on äänessä. Tällaisinä aikoina kun Jumalaakin voi surutta mollata, niin ei liene kumma että Jumalan palvelijoitakin lytätään noin vain - paljolti hyvänä kristittynä itseään pitävien toimesta. Kannattaa kuitenkin pitää mielessä itsensä Jeesuksen sanat: "Mutta minä sanon teille: jokaisesta turhasta sanasta, minkä ihmiset puhuvat, pitää heidän tehdä tili tuomiopäivänä." (Matt.12) Veikkaampa että sinä päivänä jona ihmisten kaikki pontevat mielipiteet punnitaan, moni joka ei ole katunut asenteitaan toivoo voivansa vajota maan alle. Jokainen tulee hyvinkin pian seisomaan paljastettujen motiiviensa kanssa Maailmankaikkeuden Luojan edessä. Siksi kannattaisi alkaa käyttämään leimaavia sanoja harkiten.
Vastaat Luojan edessä siitäkin, että et varoita susista vaan kehut niitä ja annat niiden rauhassa repiä laumaa. UT:ssa ei neuvota suhtautumaan harhaopettajiin niin.
Varokaa näitä lopun ajan eksytyksiä
Tottapa tuo. Mutta miten susi & harhaopettaja-kommentit liittyvät Michael Howardiin ylipäätään? Onko tässä moni taas sekoittanut miehen Rodney Howard-Browneen (näin yllättävän monissa keskustelluketjuissa) , joka omasta mielestäni täyttää varottavan Helppoheikki-saarnamiehen merkit, ja itse saattaisin varoittaa jos joku vilpitön ystävän olisi menossa jälkimmäistä kuulemaan.
Tässä ketjussa on kuitenkin kyse Michael Howardista. Miehen rosoisesta tyylistä ei tarvitse pitää, itsekään en PIDÄ kaikista hänen piirteistään mutta kehoittaisin ottamaan selvää miehen ansioista itse, eikä edellä mainitulla juoruakkojen ja -ukkojen levelillä. Helppo on heitellä lokaa nimettömänä ja kasvottomana raukkiksena. On oleeellista, paitsi mitä sanotaa, myös kuka sanoo ja mikä on motiivi. Usean loka-jampan tila on kaikinpuolinen tukkoisuus, pelkkä matalamielinen jorina.
Sen verran tunnen miestä (Michael Howard) että häneltä löytyy uskomatonta lahjomattomuutta ja rohkeutta Jumalan kunnian puolustajana. Myös löytyy kokemusta erinäisten harmillisten sissien, terroristien ja jopa lukuisten ns. kristittyjen juudasten kanssa.
Tällainen on kasvattanut Paavalinkaltaista potentiaalia, jota aika harvalta löytyy.
Suosittelen tiedonhaluisia tutustumaan vaikkapa hänen varhaisista vaiheistaan kertovaan kirjaan, jonka tapahtumat sijoittuvat kommunistiseen Mosambikiin.

http://www.ooa.fi/Kauppa/Kirjat/Rakkaus-Pakottaa/Detailed-product-flyer.html

Samalta sivulta löytyy muutakin tietoa mistä voi muodostaa kuvan millaislla asioilla mies likkuu. Kannattaa perehtyä mielummin kuin ignoranttina heitellä pontevia kritiikkejä.
Vilkaisin joskus videota, jossa Howardi opetti. Ei ollut hääppöistä. Hirveää viuhtomista ja huutamista!
howard on pelle. painukoon takaisin afrikkaan mutta on sotkeutunut siellä liikaa politiikkaan joten on karkumatkalla suomessa nyt,
howard on gonzo evankelista kuten kaikki nää rahankerääjä karsimaatikot.

faktan ja fiktion välillä olevaa myyvää tarinaa kyllä löytyy jolla saadaan tyhmien rahat omaan taskuun.... ;)

mut eihän se oo tyhmä joka pyytää vaan se joka maksaa!!!

ehkä howard kävi pakolaisleirin portilla ihan oikeasti mutta pääsikö sinne pakolaisleirin sisälle ja syntyi herätys... hyvä tarina myy. gonzo journalismia hunter s thompsonin tyyliin. faktan ja fiktion välillä...
voimakas esirukoilija, rukoillut pitkään usean Afrikan maan puolesta.
Nyt saanut sydämelleen Suomen. Taitais olla parasta käydä
rukoukseen meidänkin, jos Howardilla on tuska tästä maasta.
Amen! Nyt tarvitaan voimakasta rukouselämää ja sitä seuraavia Jumalan antamia tekoja ja sanoja!
howard ku.settaa ja tyhmät uskoo sen jorinoita.

painukoon takaisin afrikkaan. ;)
Onko opetus harhaoppia vai raitista Sanan opetusta.
Olen epätietoinen miten on ja voiko ottaa vastaan?
En osaa sanoa opetuksen tasosta,mutta kiinnostaa miten tämän järjestön
ja saarnaajan toimet Tampereella ovat vaikuttaneet ympäristöön ja
paikallisseurakuntiin?

Miten on vaikuttanut näiden kuukausien aikana ei uskosta osattomien kohdalla?
Välttämättä kaikki asiat ja "tulokset" eivät synny heti. Yleensäkin muutos meissä ihmisissä tapahtuu aika hitaasti, kun liha ja järkeilyt ja muut asiat laittavat vastaan.
Kerta riitti.
Kovaa huutoa ja koin epäraittiiksi opetuksen.
Meitä ei käsketä Jumalan Sanassa ketään haukkumaan.
Tietääkö kukaan ketkä pastorin ylistys bändissä soittavat aina lauantaisin?
Onko tämä jonkin pienen ryhmän pappi,joka
yksin sanelee säännöt?
Minkä tasoisia saarnat ovat?
Ovatko linjassa Sanan kanssa?
Sanoi olevansa kaksi vuotta Suomessa! Aika on täynnä . . lähtis jo Afrikkaan.

Harha-opettaja on.
Menis Etelänavalle!
 /   /  /  /  / Out of Africa / Michael Howard

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta