Detur matkatoimistona !!

tiedon haluinen

Haluaisin kuulla mielipiteitä Deturista matkanjärjestäjänä, kuinka on hommat toimineet ?
Olen itse ensimmäistä kertaa lähdössä heidän matkalleen ja sillä kiinnostaisi tietää vähän muidenkin mielipiteitä !!

34

3612

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • :):

      Ihan hyvin on matkat toimineet aikaisemmin. Lennot ovat olleet ajallaan, tosin ovat näitä turkkilaisfirmojen koneita, eli henkilökunta ei puhu suomea.
      Busseissa on ollut oppaat, mikä alkaa olla harvinaista nykyisin, ja ihan suht hyvin ovat asiansa tienneet. Muuten en ole oppaiden palveluita kokeillut.
      Turkkilaisten suista kuulee usein "Detur, p*skin matkatoimisto", mutta en sitten tiedä perustuuko tuo heidän omiin kokemuksiinsa vai turisteilta kuulemaansa. Omalla kohdalla palvelu on ollut ihan OK.
      Kerran olen ollut hotellissa (Iris), muulloin pelkillä lennoilla.

      • tiedon haluinen

        Kiitos paljon asiallisesta vastauksesta, meillä hotelli nimeltään Kleopatra Royal Palm, on 4* ja all inclusive, joten odoton kyllä hyvää....toivottavasti ei tule pettymyksiä.


    • 18+10

      Olen ollut neljä kertaa Deturin matkalla ja aina on kaikki sujunut hyvin. Lennot melkein ajallaan ja opaskin löydettävissä hotellilta tapaamisaikana.
      Oppaat tosin voisivat kertoa kahden tunnin bussimatkalla enemmän Alaniasta ainakin ensikertalaiselle. Mutta liekö hiljaisuuteen syynä se, että kaupunkikierros on maksullinen ja silloin sitten kuulee kyllä enemmän kaupungista.
      Olin kerran ostosreissulla ja opas oli hiljaa ainakin puolitoista tuntia. Liekö heiltä kielletty kertoilemasta vaikka omia kokemuksiaan kaupungista,.
      Opas, joka on asunut jo kauemmin paikkakunnalla osaa tietysti kertoa enemmän kuin sellainen joka menee sinne oppaaksi vain kaudeksi.

    • kokemusta 3 krt.

      Aivan ok. Koneessa vain palvelu on kyllä niin hidasta ja hapuilevaa, ettei kannata mennä nälkäisenä, vaikka eihän tuo lento kestä kuin reipas 3 tuntia. Joskus ei ole meinannut ehtiä kahviakaan tarjoilla ennen laskeutumista, kun sähläävät edestakaisin..
      Mutta Detur on aivan oiva vaihtoehto muihin matkanjärjestäjiin verrattuna.

    • Deturia suosittelen

      Aiemmin käytimme aina deturia,mutta tänä kesänä finnmatkoja ja pettymys oli..
      deturilla aina ollut opas bussissa lentokentältä/kentälle,mutta finnmatkoilla ei ollut opasta kumpaankaan suuntaan ja näin ollen opasta ei ollut hotelliin kirjautuessakaan,toisin deturilla opas aina ollut varmistamassa hotelliin kirjautumisen ja varmistanut että kaikilla kaikki hyvin ja toivottanut hyvät lomat.
      Myöskään meidän finnmatkojen hotellissa ei ollut edes opaspäivystystä,toisin aina deturilla ollut.
      Ainut hyvä finnmatkoilla,finnairin lento ja deturilla turkkilainen kone(paljon yleensä ilmakuoppia esim.)
      Sanoinmin että turhaan ihmiset haukkuvat deturia,kun palvelu parempaa.
      Lisäksi lentokentällä lähtiessä ei nähty ainuttakaan finnmatkojen opasta opastamassa/auttamassa tarvittaessa(esim.ensikertalaisia),vaikka itse olemme lomailleen Alanyassa monta kertaa joten opasta emme olisi edes tarvinneet,mutta muita ensikertalaisia ajatellen en ollut yhtään tyytyväinen finnmatkojen palveluun.

      • Haaaaaah :D

        Ei ne ilmakuopat siita lentoyhtiosta ole kiinni, vaan saasta.


      • akk______________-
        Haaaaaah :D kirjoitti:

        Ei ne ilmakuopat siita lentoyhtiosta ole kiinni, vaan saasta.

        Eiku ne deturin lentokapteenit ajaa aina niihin ilmakuoppiin, kun ne on turkkilaisia:-))


    • Päivi

      Täällä myös ihan hyviä kokemuksia Deturista,kiva on tosiaan opas mukana bussissa ja hotellipäivystyksiä on heillä myös. Kävimme heidän toimistollaan kysymässä meille tärkeää asiaa ja tietoa tuli paljon, se mistä eivät olleet aivan varmoja, ottivat heti soittaen selvää.Alanyassa ainakin tosi iloisia avuliaita:-)

    • aurinkomatkojen matkaaja

      Tämähän nyt ei varsinaisesti deturin kuulu. Meidän matkanjärjestäjämme turkin matkalla oli aurinkomatkat. Oppaat olivat lentokentällä vastassa ja veivät meidät bussilla hotelleille. matkalla kertoivat alanyasta paljon. puolessa välin pysähdyimme huoltoasemalle missä sai käydä vessassa ja tehdä vaikka ostoksia. aikaa oli 15min. Hotellilla auttoivat kirjautumaan sisään. olivat aina hotellilla kun heidän pitikin. olimme jopa kahdella retkellä. Varmistivat aina että jokainen tuli bussiin oikealta pysäkiltä. Heillä oli nimet listassa ja siitä tarkistivat kuka puuttui jos puuttui kukaan. Jokaisella retkellä kertoivat siitä minne olimme menossa ja muutenkin turkista ja alanyasta. olivat erittäin ystävällisiä. lähtöpäivänä tulivat hakemaan hotellilta ja pysähdyttiin taas puolessa välissä ja lentokentällä he opastivat mitä pitää trhdä ja minne mennä. Ja lennot ovat tietenkin finnairin. Olemme valinneet aurinkomatkat muihinkin kohteisiin. eikä heissä ole mitään valitettavaa. me emme ainakaan huomanneet.

    • Camille

      Paska! Ei kaipaa perusteluja, mutta näsäviisaat oppaat tosi ärsyttäviä, Varsinkin Laura, joka naimisissa erään Turkkilaisen kanssa. Motiivi Alanyassa oloon ainakin ihan muua kuin työnteko ja se näkyy.

      • Saaruskainen

        No mut tän kyseisen oppaan poikaystävä/aviomies vaiko nyk. ex ainakin on usein muidenkin naisten kanssa. Itse tutustuin tyyppiin kaverini kautta, jonka kanssa miehellä peliä Tampereella. :) Toiv. on tyttö älynnyt erota tästä miehestä.


    • Ätätyrk

      Kyllä Detur siinä menee missä muutkin matkatoimistot. Olen viitisen kertaa Deturin matkalla ollut, eikä minulla ole varsinaista moittimista. Ihan on kaikki toiminut suunnilleen niin kuin pitääkin.

      Deturin ja muidenkin toimistojen matkaoppaiden tietämättömyys tosin on kiusallista. Esimerkiksi Turkin ja antiikin historiasta tuntuvat deturilaiset olevan pihalla kuin lumiukot, vaikka juuri historia saa monen matkustamaan Turkin ja Kreikan maille. Oppaat kyllä tietävät, mistä löytyy lähin kauppa tai posti ja sellaista, mutta ne asiat kykenisi selvittämään helposti itsekin. Jos oppailta kysyy neuvoa löytääkseen historiallisia paikkoja (muita kuin Efesos, Side tai Aspendos), niin eivät ole koskaan kuulleetkaan.

      Ymmärrettävä tilanne kuitenkin on, sillä matkaoppaat ovat lähes poikkeuksetta parikymppisiä pikkutyttöjä, joilla on koulut käymättä - tai sitten paikallisen kanssa perhettä perustaneita ja ulkomaille muuttaneita entisiä pikkutyttöjä. Näille ei tarvitse maksaa asiallista palkkaa, ja he painavat mieluusti pitkää työviikkoa vain siitä riemusta, että saavat olla ulkomailla jännittävässä työssä. Aikuista ja koulunsa käynyttä, varsinkaan perheellistä ihmistä ei samoilla ehdoilla matkaoppaaksi saisikaan.

      Minä olisin valmis maksamaan siitä, että matkatoimisto hankkisi edes yhden asiantuntijan käyttöönsä vaikkapa yliopistolta. Tämä osaisi kieliä (tässä tapauksessa paitsi turkkia myös klassista kreikkaa) ja tuntisi historiaa ja kulttuuria laajasti. Sellaisen oppaan kanssa olisi ilo kiertää bussiretkillä ympäriinsä, ja nämä pikkutytöt saisivat keskittyä lentokenttäkuljetuksiin ja kiertelemään hotelleilla kysymässä, onko kaikki hyvin.

      Hispania-matkatoimiston kanssa kävin joskus Egyptissä. Hispania oli palkannut Kairon yliopistolta loppuvaiheen historianopiskelijan oppaaksi suomalaisen tytön kaveriksi. Oli hienoa kiertää nähtävyyksiä asiantuntijan kanssa.

      • rmjl

        Tiedon haluiselle!

        Deturin reissuja parikymmentä kertaa käyttänyt. Sekä Marmarikseen ja Alanyaan. Kerran lento ollut reilusti myöhässä, silloin yhtiönä Pegasus. Tosin, eihän Deturin väki koneita lennä...

        Ens kuussa seuraava äkkilähtö Deturilla. Jos Alanyaan, niin tarkoitus ois yrittää just Royal Palmiin. Aikaisempaa kokemusta ei itsellä ole, mutta tutuilta tullut ihan ok suosituksia.

        Deturin matkat kuten muillakin, markalla markan tavaraa ja jos otat kalliimman hotellin saat enemmän vastinetta rahoillesi. Jos sää ja muut olosuhteet ok niin lennot toimii kuten pitääkin, aivan kuten muillakin matkanjärjestäjillä.

        Vaikka lentoyhtiöt Turkkilaisia niin kyllä juomat saa ihan suomeksikin tilattua ja ruoat tuodaan automaattisesti jos ne kyseisen lennon hintaan kuuluvat.

        Jos haluat henkilökohtaista palvelua tai yksityiskohtaisempaa tietoa kohteesta, niin mene oppaan juttusille bussissa/ hotellilla/ Deturin toimistoon niin varmaan kaivavat esiin tarvitsemasi tiedot. Kysyvä ei näet tieltä eksy!

        Muista että maassa maan tavat ja Turkin neljän tähden hotelli ei todennäköisesti ole samaa tasoa kuin Suomalainen 4 tähden hotelli. Nauti mieluummin luonnosta, lämmöstä ja erilaisuudesta, äläkä unohda hamam käyntiä!

        Hyvää Turkin matkaa!


    • kierretään tahkoa

      Sama kokemus Luxorista. Oppaana silloisella Topi vai Top-matkoilla oli suomalainen egyptologi! Oli siinä kuulemista kun käytiin kunnolla lävitse historiaa, tapoja ja tarinoita! Alanyassa tilanne on kyllä aivan toinen. Harva sinne lähtee muinaisnähtävyykisä katsomaan, vaan lämpöön ja lomalle. Lisäksi historialliset kohteet ovat aika hajallaan pitkin rannikkoa ja pidemmälläkin eivätkä normaalisti sisälly retkiohjelmiin. Tosin kyllä niissä opasta tarvittaisiinkin, sillä asiaa tuntematon ei kyllä saa oikein mitään irti kivikasoista eikä edes Siden muureista.

    • BB.G

      Detur on Matkanjärjestäjänä yksi parhaimmista,heidän Oppaansa iloisia ja auttavaisia , eivät nenut nyrpyssä kuten Tjäreborgin pikku "pimut" jotka ovat valinneet ammatin saadakseen bilettää paikallisten jätkien kanssa yökaudet ,ainakin näin koimme asian Alanyassa.

      Deturin matkat ehkä hieman kalliimpia kuin muiden ,mutta Hotellit parhaimpia ja parhaimmissa paikoissa ,sekä laajin valikoima.

      SUOSITTELEN !!!

      • Annie :D

        Niin totta tjären oppaista. aivottomia pikkupimuja, ja sitten nämä kaksi opasta"tyttöä" jotka jo 30 vuoden hujakoilla ja vuodesta toiseen alanyassa opastöissä vain siksi, että saavat bilettää ja olla kesän aikana mahdollisimman monen äijän kanssa. Ei anna hirveen hyvää kuvaa yrityksestä kun oppaat aina paikallinen poika kainalossa 5 promillen kännissä :) Paras oli se, että kerran opas oli vielä queens gardenissa meidän viereisessä pöydässä nousuhumalassa syömässä/juomassa, ja yllätys olikin suuri kun sama opas vei meitä klo. 04.00 kentälle samana yönä. Bilemeikki naamalla ja selvästi kännissä :)


    • 10+2

      Viime syksynä olimme Deturin matkassa Alanyassa. Kentällä tosiaan oltiin heti vastassa, bussissa opas mukana ja tuli hotelliin varmistamaan sisäänkirjautumisen. Ihan riittävää palvelua siis.

      Kleopatra Ada -hotellissa vaan seinät olivat kuin paperia ja känniset venäläiset riehuivat käytävillä ja huoneissa piti kaikkien huutaa kovaan ääneen keskellä yötä. Ainoa juttu minkä deturilaiset mokasivat oli se, kun tulivat hakemaan tervetuliaistilaisuuteen, niin bussi oli 40min myöhässä, kun nuori oululaispoika ei osannut opastaa bussikuskia oikein. Saipahan sihgtseeinkiä vielä sen 40min odottelunkin jälkeen :D Ja kävimme ottamassa tatuoinnit sen yhden Deturin oppaan paikallisen aviomiehen liikkeessä.

      Nyt lokakuussa olemme menossa Deturin kanssa Sousseen, eli uskalletaan edelleen luottaa.

    • hh-HH

      Olin pettynyt Deturin palveluihin nyt heinä-elokuun matkallani Bodrumiin. Olin matkani varannut määrittelemätön hotelli ja jouduin vaihtamaan kesken lomaani hotellia. Ilmoitus tuotiin keskellä yötä, kun olin jo nukkumassa ja syy vieritettiin hotellin henkilökunnan piikkiin. Toiselta oppaalta kysyin hänen paikallaan ollessa yksinkertaista kysymystä milloin lähdetään hotellilta, kun lähtöpäivä koittaa. Hän tokaisi vaan, että tuoltahan noi tiedot löytyy kansiosta. No, tietty löytyy, mutta asiakaspalveluhenkisenä ne olisi voitu myös suullisesti kertoa. Muutenkin tympeä tämä toinen Bodrumin vanhemmista oppaista. Muuhun kaikkeen olin tyytyväinen.

      • mio890

        Määrittelemätön hotelli, tuohon pitää sitten tottua....


      • Hotellissa töissä

        Tästä ketjusta on jo aikaa, mutta kerron vain mielipiteeni. Määrittelemätön hotelli tottakai voi tarkoittaa sitä, että vaihdat hotellia kesken kaiken loman aikana. Mielestäni tästä kuitenkin tulee ilmoittaa päivän/illan aikana (ei keskellä yötä), koska yleensä tiedetään jo päivällä, että uusia asukkaita on tulossa.


    • maikki matkailija

      Turkissa on joka lomapaikassa toimistoja, jotka järjestävät retkiä kaikkiin antiikin kohteisiin. Pitää tietysti osata englantia, saksaa tms. Olen ollut esim Pamukkalessa, Aspendoksessa, Efesoksessa ym. näillä retkillä ja oppaiden tiedot ovat fantastiset! Myös retkiin kuuluneet lounaat, välipalat ym. aivan muuta kuin esim. Deturilla.

    • Tsippadiu

      Olen ollut Deturin matkalla Alanyassa niin viime kuin tänäkin kesänä (pari viikkoa sitten viimeksi). Mutta olenpa myös ollut air finlandin ja finnmatkojenkin järjestämillä Alanyan matkoilla ja kaikki ajaa saman asian. Kuten joku jo mainitsi niin Deturin (corendon airlines) lennoilla toiminta on järkyttävän hidasta. Saatiin vettä tilattua semmone alle tunti ennen Antalyaan laskeutumista. Et kolmisen tuntia odotettii et se hiton myyntikärry pääs kohdalle PIENESSÄ KONEESSA. Ja henkilökunta on turkkilaista ja töykeitä (niin viime ku tänäkin kesänä), asiakkaita jopa tönitään käytävällä, ei siis pyydetä ensin väistymään vaan kävellään vaan päin ja hihkaistaan sitten sorry. Viime kesänä, kun ruoan otimme niin lentopoju HEITTI safkan meille siihen pöydälle :D Tätä nykyähän ruoka maksaa, aiemmin näin ei ollut. Oppaat on vastassa kentällä ja bussiinkin tulee mukaan. Kotia lähtiessä opas ei välttämättä ole suomalainen. Bussimatkalla oppaan suurin aika menee niiden matkojen tyrkyttämiseen, joita hehkutetaan yli-innokkaana ja myydään perin turkkilaisin tavoin. Tämän vuoksi aikaa Alanyasta kertomiseen ei kovinkaan ole. Detur suosittelee useita yhteistyökumppanejaan sen vuoksi, että oppaiden miehiä työskentelee kyseisissä paikoissa. Olen esim käyttänyt kahta eri tautointiliikettä Alanyassa ja viimeisimpänä tätä Deturin suosittelemaa, jonne en enää ikinä aio mennä. Palvelu erittäin huonoa ja hidasta, aikataulut pahasti myöhässä eikä siitä edes tultu kertomaan, vaan ite piti mennä kysymään mikä mättää ja ekan tatskan ottajille ei kerrottu edes hoito-ohjeita!!
      Deturin hinta-laatusuhde ei ole kohdillaan. Kalliit matkat ja hotellin taso saattaa olla kovinkin surkea. Mutta Detur on matkatoimisto siinä missä muutkin ja bisnestähän ne tekee :D Viimeisimmän matkan otin Deturilta ainoastaan sen vuoksi, että sen päivämäärät sopi parhaiten lomaani ja Air finlandin matka peruuntui sattuneesta syystä. En voi kehua erityisesti Deturia, mutta en kehottaa välttämäänkään ja käytän sitä edelleen, jos tarve vaatii. Sen voin kuitenkin sanoa, että esim kesäkuussa tekemäni Air finlandin järjestämästä matkasta jäi parempi mieli käteen kuin Deturista. Liittyy ehkä pitkälti tällä kertaa kokemiin Deturin yhteistyökumppaneihin ja lentokonepalveluun.. Muttapa Deturin ja timturin jeeppisafari oli loistava! :)

    • kahvinkeitin.

      Riinalle terkkuja Alanyaan Deturille.

    • ei perheille

      2 matkaa deturilla, ei koskaan enää. Kaikki pieleen ja ryöstivätkin vielä.. Valituksiin ei kiinnostusta vastata asiallisesti. Onnex ei meidän lapsiperheeltä vieneet kuin muutaman satasen.. Muuttiva kyllä nettisivujaan kiireesti mutta pimittivät tietoa.

      Lennot kuumia, vettä satoi koneen katosta(kondenssi?) johto vie vauvan paikat.. Muutenkin vääräuskoisille huonoa palvelua, paitsitietty matkaoppaat, jota yrittävät kaikkensa työnantajan huonoudesta huolimatta..

      Varokaa halpakallis firmaa kaikin keinoin.. Jos hinta olisi puolet luotettavan matkanjärjestäjän hinnasta, ehkä sitten voisi kokeilla tuuriaan:]
      Mutta älkää ainakaan lapsia ottako deturin kyytiin, liian rankkaa..

      • SunshineReggae

        "johto vie vauvan paikat"??? Vauvoilehan ei varata omaa paikkaa koneessa, koska he lentävät ilmaiseksi. Vai olivatko kyseiset johdot äidin ja isän sylissä, ja vauva piti siksi laittaa muualle (ylälokeroon?)?? Vai tarkoitatko johdolla kenties Deturin johtajia? Istuivatko he äidin ja isän sylissä?

        Itse en ainakaan ole huomannut palvelussa mitään eroa ennen taikka jälkeen islamiin palaamiseni. Palvelu on ollut hyvää koko ajan uskonnostani riippumatta.


    • 1122

      Minulla oli hiljattain eka Deturin matka ja kaikki sujui hyvin.
      Oppaat erittäin ystävällisiä ja palvelualttiita. Käytän toistenkin heidän
      matkojaan .

      • ellibes

        Olen käynyt usein Deturin matkoilla Turkissa ,mutta nyt katson vastedes tarkkaan mikä lentoyhtiö on kyseessä kun matkan varaan.Deturin oppaista pidän kyllä ,paljon asiansa osaavia henkilöitä.
        Viime sunnuntaina Antalyan kentällä sattunut tulipalo Corendonin koneessa oli ikävää luettavaa.En enää astu tämän yhtiön koneisiin ,sillä viimeisin lomareissuni nyt lokak alussa Antalyaan oli tämän ks. yhtiön lento ja se ei todellakkaan ollut miellyttävää.Hidas, onneton palvelu ,sählääminen tilattujen ruokien jaossa ja koneen perälle asti ei riittänyt edes myytävää näitä cafeteria-tuotteita.Roskat lojuivat ihmisten sylissä ja pöydillä kun ne kerättiin vasta viime tipassa laiskasti pois.Kaikki tämä toistui mennen tullen.
        Norjalaiset Deturin matkalaiset selvisivät hengissä nipin napin tässä Antalyan konepalossa ,jalkoja katkeili kyllä ym. ikävää sattui kymmenille ihmisille.
        Eli minä sanon kyllä Detur -toimistolle ja oppaille mutta ison EI tälle Corendon yhtiölle.Sitten kun osuu kohdalle Finnairin lento ,jossa Detur matkanjärjestäjänä ,ei huolta.


      • juuri tullut
        ellibes kirjoitti:

        Olen käynyt usein Deturin matkoilla Turkissa ,mutta nyt katson vastedes tarkkaan mikä lentoyhtiö on kyseessä kun matkan varaan.Deturin oppaista pidän kyllä ,paljon asiansa osaavia henkilöitä.
        Viime sunnuntaina Antalyan kentällä sattunut tulipalo Corendonin koneessa oli ikävää luettavaa.En enää astu tämän yhtiön koneisiin ,sillä viimeisin lomareissuni nyt lokak alussa Antalyaan oli tämän ks. yhtiön lento ja se ei todellakkaan ollut miellyttävää.Hidas, onneton palvelu ,sählääminen tilattujen ruokien jaossa ja koneen perälle asti ei riittänyt edes myytävää näitä cafeteria-tuotteita.Roskat lojuivat ihmisten sylissä ja pöydillä kun ne kerättiin vasta viime tipassa laiskasti pois.Kaikki tämä toistui mennen tullen.
        Norjalaiset Deturin matkalaiset selvisivät hengissä nipin napin tässä Antalyan konepalossa ,jalkoja katkeili kyllä ym. ikävää sattui kymmenille ihmisille.
        Eli minä sanon kyllä Detur -toimistolle ja oppaille mutta ison EI tälle Corendon yhtiölle.Sitten kun osuu kohdalle Finnairin lento ,jossa Detur matkanjärjestäjänä ,ei huolta.

        olen ellibes kanssasi aivan samaa mieltä, tänään tulin ja kyllä semmosta sähläystä oli, että voi hyvää päivää !!
        Deturi ja oppaat olivat asiansa osaavia, lähdin kyllä hiukan negatiivisella mielellä matkaan, mutta näin matkan jälkeen aivan hyvää palvelua saatiin.


      • tyytyväinen
        juuri tullut kirjoitti:

        olen ellibes kanssasi aivan samaa mieltä, tänään tulin ja kyllä semmosta sähläystä oli, että voi hyvää päivää !!
        Deturi ja oppaat olivat asiansa osaavia, lähdin kyllä hiukan negatiivisella mielellä matkaan, mutta näin matkan jälkeen aivan hyvää palvelua saatiin.

        Mun on nyt pakko kommentoida kyllä näin vanhaa keskustelua. Mä kehun kyllä deturin ja sen oppaat maasta taivaaseen! Turkin Kemerissä deturin matkalla jäin auton alle ja olin päiviä sairaalassa, niin deturin oppaat hoiti kaiken siis niin hyvin!!! Toi vaatteita sairaalaan, haki kaupasta purtavaa, soitteli suomeen lääkäreille, vakuutusyhtiölle ja kaikkialle mihin täytyi, teki kaiken niin hyvin!! Laura ja Noora siis oli meidän kans. Poliisiasemallekin saatiin deturin kyyti ja deturin bussikuski ja vielä opas Laurakin mukaan, koska oli iso kieliongelma. Aivan mahtavaa! Ajatelkaapas nyt että bussikuski tuli vapaaehtoisesti tulkkaamaan, vaikka ei tosiaan kuulu sen hommiin! Olen todella kiitollinen ja jos joskus menemme vielä ulkomaille niin ehdottomasti detur!!!


    • useinlomalla

      Yksi parhaista edelleen. Käytän mahdollisuuksien mukaan vain Aurinkomatkoja ja Deturia.

    • Marilee

      Kun katson nyt matkaoppaitanne ja koko ohjelmaanne, olen todella pettynyt. Oppaat ovat täynnä itseään, aliarvioivat matkustajia jatkuvasti, ei saa sympatiaa. Olen matkustanut ympäri maailmaa ja nähnyt paljon, mutta en ole nähnyt moista matkaohjelmaa. Ohjelmassa jopa mollataan Turkkia ja maassa asuvia ihmisiä, ei haeta maan ylpeyksiä ja kauniita kohteita todellisuudessa. Olen todella pettynyt ohjelmaanne. Arvostakaa maata ja muitakin maailman kohteita, ennenkaikkea matkalla olevia turisteja, varsinkin lapsia.

      Todella huono ohjelma, mauton !

    • Hesulit

      Oppaat, nää laardipallukat panettaa itseään ja työ jää sivuseikaks!


      EI ENÄÄ IKINÄ...

      • EI ENÄÄ

        Nimim: Hesulit , kuinka uskalsitkin kirjoittaa noin rehellisen
        mielipiteen näille itsesuggestion vaivaamille sivustoille ?
        Eka ja vika kerta.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      52
      5046
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3317
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1452
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      181
      1295
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      990
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      898
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      857
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      806
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      748
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe