ATOY Autohuolto Varisto

Sonja S.

Kokemuksia huoltopaketeista?

49

18963

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Vitalinnne

      Joo, käytin oman volvoni siellä huollossa, oli paketti hinta, olihan siinä sitten väljää edessä, mutta soittivat ja kertoivat hinnan ja annoin luvan korjata, ihan reilu paikka. Kävin kyllä kaivokselassa

    • Pekki32

      Ittellä ei ole Atoyn korjaamoista kovin hyvää kokemusta.

      • Anonyymi

        Sama täällä!


    • Titta

      Tikkurilan toimipiste ainakin toimii hienosti. Käytimme perheen molemmat autot siellä ja meidän fiat 500:sen huolto oli 600e halvempi kun Fiatilla ja jakopäänhihna ja vesipumppu huoltoineen ja jarruineen tuli tehtyä. Sijaisauto oli iso plussa. Kivaa saada halpa huoltopaikka kun rahaa ei liiemmin ole :(

      • 26

        Tulee vaan aika herkästi mieleen että jos huoltojen hinta ero on 600e niin onkohan jäänyt jotain tekemättä.
        Yleensä huoltohinnoissa ei ihan noin suuria hinta eroja ole, vaikka vertaa maahantuojaa ja vapaanpuolen korjaamoa.


      • Anonyymi
        26 kirjoitti:

        Tulee vaan aika herkästi mieleen että jos huoltojen hinta ero on 600e niin onkohan jäänyt jotain tekemättä.
        Yleensä huoltohinnoissa ei ihan noin suuria hinta eroja ole, vaikka vertaa maahantuojaa ja vapaanpuolen korjaamoa.

        Taisi ollakin ilmainen mainos. Kallliiimpi kuin merkkihuolto tosiasiassa.


    • Borgåmies

      very tyytyväinen olen ilmainen sijaisauto ja hyvät hinnat. kuljen porvoosta helsinkiin töihin ja mukava kun on korjaamo joka ei tee lisätöitä ilman lupaa. pakko suositella.

    • Fantar

      Täytyy kyllä sanoa etten ole ikinä saanut parempaa palvelua kuin Atoyn kaivokselan pisteessä. Todella ammattitaitoista ja osaavaa.
      Pojot vielä sijaisautosta, vaikken sitä tarvinnukkaan.

    • Zinbaof

      En huolloista tiedä mutta kaivokselan atoy teki hemmetin hyvän tummennuksen ja kunnon skobet autoon :) Seat sai uuden ilmeen :)
      Kokeilen kyllä huoltoakin kun aika tulee :)
      Ei moittimista.

      • Gizmael

        Ensinnäkin kaivokselassa ei kuulemma tummeneta ikkunoita. sitten sain ulkomaalaiselta tiskillä erittäin huonoa palvelua, ihan kuin minua pitää täysin dorkana pitää kun asioin huollossa.
        Sitten hinnat ovat pilvissä, verrattuna maahantuojan hintoihin saisi jo vuokrattua sijaisauton vaikka herziltä, polttimoista mm. parkki maksaa vaihdettuna maahantuojalla 12€ mun autoon ja atoylla 17,60€ Ja ajovalo H4 uskomattomat 36€ ja maahantuojalla 18€. Kaikki lisätyöt ovat tosi kalliita eikä ihme että antavat sijaisauton ilmaiseksi kun veloittavat sen sitten muilla töillä, Vertailkaa hyvät ihmiset. Variston Atoy toimi hyvin ja kaivokselaan kun menin kun on lähempänä niin todellisuus iski vastaan. Surkeaa palvelua ja hirveitä hintoja, sitten hinta erokin pisteissä on suuri!


    • RistoLauper

      Havahduin valitettavasti täysin samaan ongelmaan kaivokselassa. Toinen tiskillä nojaa käteensä ja toinen selittää kuin pölyimurimyyjä auton anatomiaa. Itse halusin autoni kuntoon enkä mitään s?¤O)¤nan liirun laarumia miten mikäkin toimii. Sain hinta-arvion mukaani ja menin viereiseen autoasiin jossa antoivat saman homman 140 halvemmalla.
      En suosittele kenellekään.

    • RKova

      Hyvää palvelua kaivokselassa auto tuli kuntoon ja sijaisauton sai käyttöön.
      Palvelu tiskillä oli hyvä ja ammattitaitoinen.Seuraavaksi jarruhuolto kohtuulliseen
      hintaan. Kannattaa käydä.

    • Artoartturi

      Olen käyttänyt varistossa autojani. Ei minulla ole valittamista. Esim Veholla maksoi edllisen auton peilin korjaus 400euroa. Varistossa maksoi 120euroa. Vika oli sama.

    • Persilleenmän

      Erittäin pettynyt Kivenlahden autohuoltoon. Syksyllä teetätin perheen toiselle autolle jarruremontin jonka jälkeen autossa alkoi palamaan STOP valo. Atoilta ilmoittivat että pitää tehdä 600€ lisäkorjus -> ABS kehä rikki. Käytin autoa toiseslla korjaamolla niin ilmeni että olivat asentaneet vääränlaisen ABS anturin. Vaihdatin anturin toisella korjaamolla muutamalla kympillä. Toiseen perheen autoon tilasin akunvaihdo ja ajanvarauksen yhteydessä painotin useaan kertaan että akku pitää olla AGM mallinen jotta auto toimii moitteettomasti ja näin myös sovittiin. Nyt kun hain auton ja katsoin kotona tarkemmin kuittia niin oliva kuitenkin laittaneet perinteisen lyijyakun kysymättä siitä minulta. Lisäksi pyysin tarkistamaan webaston sekä kaukosäätimen patterin jonka ne sit vaihtoi ja ilmoittivat että on aikas tyyris kun on erikoispatteri kyseessä ja hintalappu oli 31€. Kyseinen webaston kaukosäätimen T100 malliin maksaa 8-12€ kaupasta ostettuna.
      Laitoin palautetta palveluun sekä suoraan TJ:lle ja odottelen mielenkiinnolla vastinetta Atoyn toiminnasta.

      • Persilleenmän

        Hotivat asianmukaisesti tämän casen kuntoo


    • Kierräkaukkaa

      Hei,

      Autoni oli toissavuonna määräaikaishuollossa Atoy Kaivokselassa. Parinkymmenen kilometrin ajon jälkeen katkesi moottorin hihna (ei siis jakohihna vaan se näkyvissä oleva). Yhtenä kohtana huollossa on hihnan kunnon tarkastus. Eipä oltu tehty. Auto piti hinata. Rupesin katselemaan autoa tarkemmin, saranoita ei oltu voideltu, suodatinkotelossa ei ollut sormenjälkiä, jännää miten olivat saaneet sen vaihdetuksi noin siististi tai sitten ei. En tiedä olivatko tehneet muutakaan autolle. Huijaripaikka.

      Sen sijaan suosittelen Kaivoselan tepikalla olevaa huoltoa. Siellä Seppo on osaava ja rehti huoltomies.

      • kierrämikä

        Mikä ihme on Kaivo(k)selan tepikka (tai tepika)?


      • Anonyymi

        Onko Seppo itse kirjoittanut arvion?


    • ennenkäytin

      Vielä 4 vuotta sitten ATOY oli hyvä mesta, mutt niin kuin mones muuskin lafkas ammattilaiset on laitettu tai lähteny veks ja pojat on tullu miesten töihin. Ei tehdä mitä pyydetään, vedotaan aikaan vaikka tilatessas oot pyytäny lisätöitä. Ja sekin mikä tehdään tehdään hosuen ja jaloin.

    • ATOYonHuono

      Ikinä en vie autoa enää ATOY:lle.

      Huollon jälkeen käynyt jo kertaalleen jälkihuollossa korjaamassa heidän mokansa ja nyt vielä syttyi vikavalo, joka viittaa kuulemma bensansyötön ongelmiin.

      ATOY vaihtoi bensasuodattimenkin.

      Edes raitisilmasuodatintakaan eivät osanneet pari vuotta vanhaan mersuun vaihtaa, vaan piti käydä paikan päällä uudestaan, että laittavat edes koteloinnit kiinni, kun ilmaa pääsi pahasti avonaisesta kotelosta väliin uusi suodatin kastui jota eivät tietenkään suostuneet edes kuivaan vaihtamaan.

      P A .... paikka!

      Niin surkea, että päätin viedä auton mieluummin Veholle, että tarkistavat ATOY:n kohellukset, maksoi mitä maksoi.

    • Ex-asiakas

      Laatu romahtanut. Hinnat lähes samat kuin merkkihuollossa.

      • ErkkiMerkkiLerkki

        Käytin itse tänään Jyväskylän Atoy autossa Seat in 180 tkm:n huolloss josa vaihdettiin öljyt, suodattimet, ilmansuodattimet, tulpat ja vakaajan puslat. Huollosta laskutettiin 470:e. Mielestäni hieman roimasti yläkanttiiin noinkin vähäisestä työstä.


      • Anonyymi

        Paljon kalliimpi.


    • Mazdanies

      En suosittele mitää atoyn palveluita,repivät ehjiä osia autoista ja vaihtavat paskat tilalle , lapsellista vastenmielistä palvelua ,ei ikinä kiitos!

    • KiitosEi

      Kalliit hinnat ja huono työnjälki.

    • Kalletuukki

      Pari vuotta sitten palvelu oli hyvää ja viimeiset 3 kertaa täysin amatöörimäistä touhua. Huollot ovat olleet ns. valohoitoa ja kaikki ok papereiden mukaan kunnes itse huomaat että osaa asioista ei ole edes tehty tai tarkastettu. Pahoitellaan kyllä mutta jos pari kertaa pitää auto viedä takasin että korjaavat viat niin etsin jatkossa kyllä toisen liikkeen. Vuosihuolto Ford focus vein aamulla auton 7.40 ja sain 40 min myöhemmin tekstarin et valmis. Sisälsi hihnan vaihdon ym. Joten suhteellisen nopeita kavereita ovat.

    • Tsou

      Älkää viekö autojanne kyseiseen firmaan! Kokemattomia pikkupoikia töissä tekevät mitä huvittaa saatte autonne takaisin huonompana kun viedessänne.faktaa! T: passattimies

    • Samtk

      Vein kaaran 180000 huoltoon, hinta oli posket on. Ja eilen muutama kuukausi huollosta katseltiin öljytikkua niin luulenpa ettei sinne ole uusia öljyjä vaihdettu ei noin nopeaa tarvi öljyä lisätä ja tikun öljy oli mustaa kuin yö. Taidan käydä tänään kysymässä suoraan että jos vien autoni muualle tarkastukseen mitä siihen on tehty niin nauretaanko minut ulos. Ja jkl kyseessä...

      • uteliasss

        No mites kävi


      • tympiintynyt

        en suosittele kellekkään


    • Pettynyt2019

      Todettiin että autoon pitää vaihtaa korkeapainepumppu ja hinta olisi 2900 e.
      Vein toiseen korjaamoon ja viaksi todettiin että on ilmaa polttoainejärjestelmässä ja sen korjaus maksoi 100 e.

      Joten Atoy laittaa vaan töpsölin kiinni muttei tarkista oikeasti mikä on vikana.
      Todella kallista valohoitoa.

      EI IKINÄ AUTOA HUOLTOON ATOY VARISTOON !!

    • Anonyymi

      Nyt eletään kesäkuuta 2019 ja katselen Fiat Ducaton Adrianille muutaman nimetyn kohdan huoltoa. Mutta uskaltaako näiden perusteella viedä? Onko Vantaan Variston laatu vielä sama kuin aikoinaan. Huolto saa maksaakin, jos voi luottaa laatuun.

    • Anonyymi

      Älkää hyvät ihmiset viekö autoanne ATOY autohultoon. Törkeät hinnat. Lähes 3000 euroa maksoi päivän työ. Hirveät selitykset mitä oli tehty. En suosittele.

      • Anonyymi

        Köyhälle kallista


    • Anonyymi

      En suosittele Atoy Kivenlahtea! Mieheni kysyi laakerinvaihdon hintaa edellisenä päivänä sanottiin puhelimessa 350/puoli aamulla mies meni paikanpäälle varaamaan aikaa hinta olikin yön aikana noussut 200e puoli. Eli 550 /puoli olikin yhtäkkiä!!! Todella luotettavaa toimintaa. En suosittele kenellekään.

      • Anonyymi

        Sama juttu Jyväskylässä. Varasin huollon, ja sovimme hinnasta ja mitä se kattaa. Paikanpäällä väittivät, että sitä ja tätä ei oltu tilattu ja hinta nousi sovitusta. Epäkohteliaita myös.


    • Anonyymi

      Atoy huollot tosi hyviä. Iso osaava ketju

      • Anonyymi

        Älä valehtele !


    • Anonyymi

      Ainaki Viikin Atoy huoltoa kannattaa välttää kuin ruttoa. Vaihtavat kaksi vuotta sitten vaihdettujakin osia muka viallisina, mutta eivät silti saaneet vikaa korjattua.

    • Anonyymi

      fiatin huolto edukas joo mutta nyt 130tkm ajettu ja molemmat 60tkm huollot teetetty ATOY huollossa.NYT HINTALAPPU 1500€ eivät olleet vaihtaneet duologin öljyjä hydrauliikka puolelle.Eivät tienneet miten huolto suoritetaan.Fiat orgis huolto ja tottakai gurut puoliautomatiikasta tietävät osaavat sen tehdä.:(

      • Anonyymi

        Ja ilmainen sijaisauto?
        Pihaan tuli vuokraauto ja vakuutuksen omavastuuta piti pienentää 70 eurolla!
        Aika kallista lystiä ilmaiseksi sijaisautoksi?


    • Anonyymi

      Varistosta hyvää palvelua Audi 2011 autolle jo vuodesta 2015.

      • Anonyymi

        Tuskin.


    • Anonyymi

      Huoltopaketti sisälsi vain öljyn ja suodattimet. Kaikki muu esim. tulpat, jarru ja jäähdytysnesteen vaihto ym ym maksoi erikseen. Ei ollut mielestäni halpaa. Miksi eivät voi kertoa todellista hintaa netissä. Lisäksi raportin mukaan olivat tarkistaneet jarrupalat. Palat aivan loppu mutta eivät kertoneet minulle. Ilmeni vasta kun vihdoin talvirenkaat. En luota jo firmaan enkä käytä enää heidän palvelujaan

    • Anonyymi

      Proidi vei autonsa Herttoniemen pisteeseen korjaukseen.Akun vaihto.Yllätykseksi matkamittari hajosi ja pimeni.Heidän mielestä ei ollu heidän vika NO KENEN SITTEN .EN SUOSITTELE

    • Anonyymi

      Kun Atoy:n huollon hintaa on katsonut niin näyttää siltä, että se "ilmainen sijaisauto" sisältyy jo huollon hintaan.

    • Anonyymi

      Nykyinen autoni on huollettu ATOY Viikissä 20.05.-21 , jolloin on vaihdettu
      oik. takapyörän laakeri tai ainakin väitetään vaihdetun.
      Laakeri maksoi tuolloin 256 € . Sen jälkeen autolla on ajettu melkoisen vähän.
      Eli 10 tkm:n jälkeen sama laakeri piti vaihtaa uudelleen, hinta 134 € .
      Vaihdettiinko laakeria lainkaan ATOYlla vai murjottiinko uusi laakeri rikki ?
      Vähintäänkin arveluttavaa toimintaa vai mitä sanoo pääasentaja JSI Viikistä.
      Pitää siis tarkastaa "tehty" työ hyvin tarkkaan vai onko osiakin pystytty
      vaihtamaan ihan käsin koskematta ??

    • Anonyymi

      Vein auton huoltoon, jarrulevyt ja palat oli eteen ja taakse vaihtokunnossa heidän mielstään. Annoin vaihtaa vaan taakse ja hinta oli n. 400 euroa ja eteen olisi ollut toiset 400 euroa.

      Vein myöhemmin öljypisteeseen eujarrupalojen ja levyjen vaihtoon ja hinta 280 euroa.

      Hyvin on Atoylla ilmaa hinnoissa ja saatanan paskaa jälkeäkin tekivät. Katsastukseen mennessä oli takajarrut jo jumissa. Joku elämäänsä kyllästynyt Keijo siellä oli tiskin takana. tämä siis Kaivokselan Atoyssa.

    • Anonyymi

      Aivan paska paikka!törkeä hinta huollosta yli 500 euroa ja auto pitää rahsevaa ääntä nyt ajaessa.Soitin ja kysyin voivatko tarkistaa työnsä jäljen niin se sitten maksaa taas lisää!eli ei mitään takuuta tuossa.Älkää ihmeessä viekö autoanne kyseiseen lafkaan!

    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1535
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1174
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1107
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1006
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      965
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      927
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      882
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      19
      852
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      674
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      650
    Aihe