AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / Keivitsan sulkeminen

Keivitsan sulkeminen

16 Vastausta 403 Lukukertaa
Vai pyörii se siinä kinttaalla Keivitsan sulkeminen.. mites sitten suu pannaan jos luukku lyödään kiinni ? Suosittelen TV1 ohjelmaa MOT tänäiltana.
" Kyllähän siinä sellainen riski on, että jos kaivokset jossain vaiheessa lopettavat toimintansa, niin kyllähän me olemme pulassa. Meillä ei ole takaisinmaksukykyä, sanoo kunnanjohtaja Pesonen tämän illan MOT-ohjelmassa."
Kaivosalalla on maailman sivu tiedetty Kevitsan malmin ongelma. Vaikea rikastettava. Kiinan talouskasvun ansiosta tätä kuitenkin kokeiltiin mutta muu taantuma on puolestaan laskenut nikkelin hintaa nopeasti. Uskokaa pois. Lappu on kohta luukulla mutta ei tietysti lopullisesti. Kun hinta palaa jatkuu kaivostoiminta. Nyt näyttäisi, että toimintaan tulee noin todennäköisesti 2-4 vuoden tauko.
Tarkoitit varmaan 24 vuoden tauko.
Vaikea uskoa, että kaivosta suljettaisiin edes väliaikaisesti. Niin paljon pääomaa on kiinni sen pystyttämisessä, että toimintaa ei kannata pysäyttää vaikka parasta hintaa rikasteesta ei juuri nyt saisikaan. Kevitsalla on vielä se etukin muihin kaivoksiin nähden, että sitä ei ole velkarahalla rakennettu. Laivakankaan kultakaivoksen tuottohan ei tällä hetkellä riitä edes lainojen lyhennyksiin, joten jos jossain lappua luukulle pistetään, niin veikkaan Laivaa. Tosin siinäkään ei ole järkeä, kun kullan hinta on edelleen korkea.
Erikoista matematiikkaa. Kallista laitosta käytettäisiin ja kulutettaisiin tappiolla. Ehei. Kaivosyhtiön taloudessa yksi keivitsan jalostuslaitos ei merkkaa mitään.
kyllähän se niin on ettei ne ala ali hintaan myymään... jatkavat sitten ku siitä saa taas oikean hinnan...
Paha isku Sodankylän gay populaatiolle, jos kaivos lopetetaan. Ketä me sitten työstämme pyllyyn?
Voi hyvänen aika! Juuri kun sain Anal lupe rasvan myyntini rullaamaan. Tämä on liiketoimintani loppu. Kirottua!
Ilmoita koska loppuunmyynti alkaa, Ostan 200 litraa kerralla jos alennus riittävä.
Ihan oikein kiinni vaan.Menköön työntekijät kouluun siksi aikaa,niin eivät riko jokapaikkaa ja oppivat vielä joskus rikastusprosessin salat.
kohta joku KOKKARI esittää paikallista sopimista ja palkanalennusta, miltä kuulostaa?
Ai miten niin kokkari?

http://www.keskusta.fi/Suomeksi/Politiikka/Keskustan_teot_hallituksessa/Tekoja_tyossakayville.iw3

Keskusta lähtee siitä, että työmarkkinoiden sopimusjärjestelmän toimivuutta kehitetään yhteistyössä työmarkkinajärjestöjen kanssa. Lisäksi tavoitteena on parantaa paikallisen sopimisen edellytyksiä, mikä edellyttää eri osapuolille ja kaikille henkilöstöryhmille tasavertaisen neuvotteluaseman turvaamista työpaikoilla.
Kepu pettää aina. Se jos mikään pitää paikkansa.
Kaikki muu on turhaa sanahelinää.

Meikä ei usko kenenkään paskapuheita ja kehumisia.
Sitä ollaan sitten tultu kaapista ulos... mites sitä näin paljon löytyykään pienestä hikisestä kylästä näitä samaan sukupuoleen suuntautuneita, olen aina luullut että lapissa touhutaan porojen kanssa... Oppia ikä kaikki, nyt ymmärrän miksi lapin naiset on niin etelän miehen perään kun ei pakkakunnan miehet näemmä ymmärrä naisen päälle mitään.
Kaivoksen sulkemiselle aiwan sama. Loppuuko nuo homojutut tällä saitilla....en tiä.Oisin toivonu rautatietä Sodiksen kautta Norjaan...ei taida tulla....wihtu...:-p
Sehän on tunnetusti silleen että se kaivostoiminta vetää tänne Sodankylään muualta niitä gaykulttuuriin suuntautuneita kaivoskprofiilihomoja.
Pitäshän tämän asian käsittää vähemmilläkin aivojen antimilla.
Länkisääriset, lihavat, 0,5 metriä vaille kaksimetriset, muualta tulleet kaivoskoprofiilihomohujopit ne täällä runoilevat lemmenkaipuussan toisilleen.

Hajusta en tiedä, hyi helkkari. Enkä haluakaan tietää. Pysykää kaukana meikästä.
 /   /  /  / Keivitsan sulkeminen

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta