Teinipomo

yök

Todella ällöttävä ja vastenmielinen pissis tossa ohjelmassa, toi 15-vuotias. Jos saisin tollasen kakaran, hylkäisin sen metsään. Tosin vanhemmat on myös ihan selkärangattomia, ku on tollasen kasvattanu.

20

1634

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jopina

      Ihan empatiakyvytön teini joo, vanhemmat elää näkkileivällä jotta hän pääsee shoppaamaan.

    • AnnikaVeeraK

      Ekaa kertaa ko. Sarjaa katsoin, ja voi luoja, että hävetti teinitytön puolesta. Tuollaista käytöstä ei voi laittaa edes murkkuiässä hyrräävien hormonien piikkiin!

    • alöjfdalödfalösjd

      Juu, monella länsimaisella vanhemmalla lienee tuonkin sarjan perusteella peiliin katsominen millaisia itsekkäitä pikku p _ _ _ _ ja ovat kasvattamassa... Siinä jää kohta Kiinan ainoat poikalapset toiseksi ;)

    • :DDDDD

      "Jos saisin tollasen kakaran, hylkäisin sen metsään. "

      • Maailmanhuonoinäiti

        Näin minäkin olisin ajatellut 10 v sitten. Ja nyt kotonani asuu tuollainen "teinihirviö" (onneksi välillä on ihan ihminen). Rankkaa!!!


      • lapsi rakas ihminen

        Ketään lapsia ei saa hylätä vaikka lapsi olisi minkälainen en ymmärrä miks monet haluaa lapsen hylätä mehtään pienet ja isotkin lapset on ihania kenenkään aikuisen ei pitäisi näin sanoa.Jos eka lapsen haluaa ja tekee pienen lapsen niin anna se lapsi vaikka adoptioon jos ei oo halua kasvattaa eikä opettaa kunnollsia käytös tapoja omalle lapselle.Jos ei oo valmiiksi äidiksi niin sillon ei pidä ajatella edes lapsien hankkimista.Ajatelkaa aikuiset naiset mitä suusta päästätte.Monet jotka haluaa pieniä vauvoja ja lapsia niin kaikki ei niitä lapsia saa vaikka kuinka haluaisi.


      • lapsi rakas ihminen
        lapsi rakas ihminen kirjoitti:

        Ketään lapsia ei saa hylätä vaikka lapsi olisi minkälainen en ymmärrä miks monet haluaa lapsen hylätä mehtään pienet ja isotkin lapset on ihania kenenkään aikuisen ei pitäisi näin sanoa.Jos eka lapsen haluaa ja tekee pienen lapsen niin anna se lapsi vaikka adoptioon jos ei oo halua kasvattaa eikä opettaa kunnollsia käytös tapoja omalle lapselle.Jos ei oo valmiiksi äidiksi niin sillon ei pidä ajatella edes lapsien hankkimista.Ajatelkaa aikuiset naiset mitä suusta päästätte.Monet jotka haluaa pieniä vauvoja ja lapsia niin kaikki ei niitä lapsia saa vaikka kuinka haluaisi.

        joka noin sanoit niin saisit silmät päästä hävetä.


    • eiorkjf

      Tämä toinen teinipomo vaikutti olevan enemmän perillä asioista kuin edellinen. Hoksasi heti, että autoon menee rahaa ( Tosin katsastuksesta ei ollut hajua, mutta liekö tuossa iässä kaikilla edes olekkaan?) Ruokaankin ymmärsi laittaa rahaa eikä (ainakaan näytetty) että olisi kuluttanut itseensä yhtä paljon rahaa kuin edellinen, tosin voin olla väärässä.Tuo vaatteiden osto, mäkkäri ja donitsien osto ja eritoten se, ettei kehdannut mennä kirpputoriin myymään ?laiskuutta[ko] vaiko ei kehdannut mennä? pisti mietityttämään itsekkin.

      Ainoa miinus oli vaatteiden osto ja herkuttelu, mutta tekikö hän niitä montaa kertaa? epäilen että ei.Kaikesta huolimatta kuitenkin sai myytyä joitakin vanhoja tavaroita, sekä sai säästettyä jotakin rahaa. Huomasin heti ohjelmassa, ettei vanhemmat ruvenneet tämän teinin pompoteltavaksi ja yrittivät auttaa häntä. Luulen että tyttö oppi tästä edes jotakin pientä.

    • tainio

      Kyllä saavat nämäkin kakarat käydä kovat elämän koulut .Ehkäpä oppivat kun itse ne rahat hankkivat .

    • äiti myös

      Mielestäni molemmat tytöt olivat kauhuissaan tilanteesta,että joutuivat päättämään niin suurista asioista .
      Jossain määrin kaikki tuon ikäiset näyttelevät pärjäävämpää ja kovempaa kuin ovatkaan.Tytöt olivat suloisia ja kameran edessäkin suht luontevia.Harvempi aikuinenkaan pystyisi siihen.
      Muistakaahan että kyse on sentään lapsista ja muistelkaahan vähän omaa nuoruuttanne!
      Katkeria sanoi kettu pihlajanmarjoista!

    • öklötys

      Voi että kun on pikkuisen katkera ihmispolo julkaissut kommentin,yök.

    • tasa-arvoinen

      Ensimmäinen tyttö oli kyllä melkoinen pomottaja. Ja kuten tuohon ikäkauteen kuuluu, ollaan hyvin itsekkäitä. Itse tuhlataan, mutta muille ei sallita mitään. Osti mieluimmin itselleen vaatteita ja pakotti isänsä näkkileipä kuurille työpaikakalla. Olisin vetäny tyttöä pitkin korvia, sen verran ajattelematon ja välinpitämätön muita kohtaan. Toivottavasti vanhemmat kuukauden jälkeen päätti, että tytön viikkoraha on 10€ ja siitä ei enää neuvotella. Menköön jakamaan lehtiä, jos jotain haluaa ostaa.

      Olis hyvä, jos tähän sarjaan kuuluisi vielä ravintoterapeutti. Kukaan ei tule toimeen näkkileivällä tai syömällä pastaa päivästä toiseen. Nuoret saavat lämpimän aterian koulussa, niin tulee vanhempienkin saada työpaikalla ollessaan. Hehän leivän pöytään tuo ja töissä ei jaksa, ellei syö.

      Melkein kaikilla nuorilla ollut vaikeus käsittää, miten paljon ruoka maksaa ja kuinka paljon sitä perheessä menee. Tämä viimeinen tyttö oli ihan metsässä. Budejttiin laittoi 20 € ruokarahaa viikossa, joka jaettiin äidin, tyttären, kissan ja isojen koirien kesken. Melkoinen saituri. Tyttö ei huomioinu lainkaan sitäkään, että äidillään oli lääkityksiä, joihin meini enemmän kuin se 8 €.

      Ite oon tottunu alle kouluikäisestä asti käymään ruokakaupassa, 7:n vanhana laitoin ensimmäisen kerran ruokaa koko perheelle, 4 vuotiaana aloitin tiskaamisen. Muiden kotiaskareiden tekeminen on ollu selvä asia. Jokainen kantaa kortensa kekoon.

      En olis itse pystyny olemaan noin julma vanhempia kohtaan ja kieltäny kaikkea. Jokaisella on oikeus johonkin hyvään.

      On hyvä että turhia menoja karsitaan, mutta ei tyhmästi. Se näyttää olevan formaatinkin hehkutuksen aihe, kuinka paljon rahaa jäi kuukauden jälkeen, mutta ei ajatella, miten paljon ruoasta on tingitty.

    • mai

      Missä on "Pelastakaa edes äidit ry"???

    • idioottilapsi

      Kyllä melko omaan napaan tuijottava on. Mietin että ajatteleekohan ollenkaan muita kuin itseään.

      'Mä yritän olla reilu ja silti ne vaan kinuaa. Vainoaa mua koko ajan, kun rahaa pitäis saada ja jääkaapis ei oo jotain... Ne luulee et mä oon joku ihmemies joka voi tosta vaan hommata kaiken.'
      Mitäköhän neiti itse tekee? Kinuaa melkein tonnin maksavia Iphoneja. Vanhemmatko sitten on niitä ihmemiehiä, jotka repii rahaa tyttären menoihin milloin vain?

    • hjelp

      Miks ohjelman uusimpia jaksoja ei oo tullut areenaan ? :/ viimes katsoin sen heidi jakson....

      • epp

        Onhan siellä tämän jälkeen 23.01 tullut jakso, johon sarja ilmeisesti päättyi.


    • Kissa pöydälle

      Jep. monet noista teineistä ovat oppineet jotakin rahasta, ainakin siitä mihin sitä kuluu ja miksi sitä ei aina ole.
      En vaan käsitä tuollaisia ohjelmia saati ongelmia. Me ainakin istutettiin teinit pöydän ääreen ja näytettiin tulot ja laskujen muodossa menot. Menivät molemmat hiljaisiksi ja rahan mankuminen loppui siihen. Tyytyivät mielihyvin kuukausirahaansa.

      • rae2

        Onneksi olin (olen) siitä köyhemmästä päästä ja lapseni on myös oppinut niukkaan elämiseen. Vähän turhankin niukkaa tosin oli, kun välillä ei ollut kunnon ruokaan rahaa, ja joutui kieltäytymään lapsen kaikista harrastuksista. Näinpä hän kotonaan piirteli ja soitteli kitaraa. (kitarakin lahjaksi saatu - kiitos siitä). Näitä harrastuksia hän pitää vieläkin yllä kun on jo 24 vee.

        Katsoin juuri teinipomon, missä oli jääkiekkoa harrastava nuorimies. Ja aloittamassa toisen kalliin harrastuksen: golfin.
        perheen yhteiset kuukausitulot olivat 5000 e, mistä tonni meni pakollisiin kuluihin ja neljälle tonnille poika sai laatia budjetin.
        loppupeleissä poika sanoi että hän ei ole hankkinut itselleen mitään. juupa juu. sitten 1800 e oli mennyt ton pojan harratuksiin ja huvituksiin vaatteisiin.
        hänellä oli myös pikkusisko. Hän kulutti vajaan satasen kuussa.

        siis voi elämä !
        ihmeen kiltisti ja mukisematta tuo pikkusisko on niellyt kaiken kuukaudesta toiseen kun veli saa perheen pakollisten menojen jälkeisestä budjetista puolet.
        ja hän vain satasen korkeintaan.


    • Totuus toisenlainen

      Ette kai te nyt ihan oikeesti usko että jollekin teinipellelle annetaan vastuu perheen kuukauden rahoista ? Se on kuulkaa tv:tä, ei reaalimaailmaa.....varmaan joo jääkiekkoharrastuksen lisäksi teinipellelle hommattaisiin vielä golfklubin jäsenyys. Ihan varmaan, joo......tai sitten on harvinaisen munattomat vanhemmat.

      • Yksi teinipomoista

        Kyllä se vaan annetaan kokonaan teinin käsiin, perheenäntalous siis.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      137
      1916
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1908
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1858
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1640
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1448
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1266
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1163
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1160
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1148
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1137
    Aihe