Ei enää ikinä remonttia!

Perseestä!

Olen kaksi kertaa jo epäonnistunut remonttifirman valinnassa! Pari vuotta sitten blosius tölväsi asuntoni ja nyt sitten tämä remontti hyvöset!!

Aikataulu petti ja kaikki maksoikin sitten hirveästi enemmän mitä oli sovittu!

Työn jälki rumaa ja asiakaspalvelu luokatonta!

Eikö todellakaan löydy sellaista firmaa joka osaa asiansa!

22

3499

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • uil.klj-lötltyiru

      Tuon takia minä teen kaiken itse minkä voin! Varjopuolena ainainen remontti meneillään, kun sata asiaa korjattavana ja yksin työt etenevät hitaasti. Mutta säästääpä mukavasti työpalkoissa!
      En ole aikonutkaan alkaa tukea yrittäjiä vaikka saisin kotitalousvähennyksen työpalkoista, itse tehden saa parempaa jälkeä!

    • latiliero

      Teeppä siinä ite LVIS -ja säästä sit ku joku pamahtaa.........Kyl oot hyvä kun osaat tehä,tai ainakin luulet. Rakemtamiseen kuuluu vähän muutakin kun laattojen lätkiminen seinille tai panelin laitto. Tulisi myös tietää jotain rakenteiden käyttäytymisestä,kosteudesta ja ihan vaan rakentamisesta.........

      • juusto

        Niinhän niiden firmojen työntekijöiden tulisi tietää. Mutta kun eivät tiedä.


      • nähnytjakokenut
        juusto kirjoitti:

        Niinhän niiden firmojen työntekijöiden tulisi tietää. Mutta kun eivät tiedä.

        nii,siks me veloitetaan vähän enemmänm kuin tuo 25 alv (ehitus).
        Kun suomalainen aina ottaa sen halvimman voi vaan syyttää iteään. Kyllä ammattilaisiakin löytyy mutta kun ovat niiiiiiiiiin kalllliiiita......otetaan halvin (homemökki)


    • Maan tapa

      Vaikka ne varsinaisen asiansa osaisivatkin, niin yleensä siinä asiakaspalvelussa mättää. Asiakkas saa jonkinlaista palvelua niin kauan kunnes työstä sovitaan, sen jälkeen hän muuttuu enemmän tai vähemmän rasitteeksi, joskus unohtuu pitkäksi ajaksi kokonaan. Perään saa soitella ja kysellä asioita jotka työn tekijä voisi heti alussa kertoa muutenkin, tieto ei kulje ja aikaa kuluu. Mutta lasku tulee vähintäänkin ajallaan.

      • EnnemminVirosta

        Joo näitä on paljon suomalaisia rakennusfirmoja
        Laava saneeraus
        En suosittele


    • Tai näin...

      Kiinnostais enemmän että mistä niitä kunnon asiakkaita löytyy jotka ei ala teettämään persaukisina. Paperia kannattaa käyttää koska ihmisten muisti tuntuu huonontuvan aina laskun saadessa.

      • laiskaVillanen

        Rahaa kyllä on, mutta sepä onkin eriasia, kannattaako huonosti tehdystä tai keskeneräisestä työstä maksaa! Ei todellakaan latiakaan pöytään, ennenkuin laiska rakennusjätkä on perseensä vetänyt tupaan ja korjannut virheensä!


    • deeddes

      Aloittajan tarinassa perää, kokemuksesta, ei tunnu löytyvän tekijää joka tietää mitä tekee, vaikka pitäisi tietää. On merkillistä etteivät "ammattilaiset" osaa edes lukea mitä tuotteiden kyljessä lukee. Tiedoksi ettei ne kirjoitukset siellä pakkauksessa ole painotuotteita valmistavan yrityksen tukemiseksi vaan siksi ettei tehdä sutta ja sekundaa.

      Wc ja lattialaattaremontin jälkeen voin sanoa että parempi kuin tekee itse niin laatat pysyvät kiinni lattiassa eikä vesieristykseen tule reikiä sekä laatoitukset ovat suorat ja välit täsmälliset. Remonttimiehet lienevät katselleet liiaksi salmiakkikuvioita mäkisessä maastossa, taito sekin.

      Jos jonkun palkkaat niin tee kirjallinen sopimus ja sisällytä laatu myös mukaan, äläkä maksa latiakaan ennenkuin kaikki on valmista ja asennettu niin kuin pitää.

    • Nöh nöö

      Minulle aloittivat asentamaan muuta kuin olin tilannut. Onneksi huomasin ja pysäytin asennuksen.

    • Remppaa

      Remonttiala on kyllä ihme ala. Työmiehet on ihan mitä sattuu ja ei mitään kunnianhimoa hoitaa hommia kunnolla. Tämä koskee kylläkin myös sähkö- ja putkimiehiä eli perusduunariosastoa. Eniten itseä on sylettänyt se, että ei osata kontaktoida asiakkaalle eikä pidetä aikatauluun liittyviä lupauksia vaan tehdään sillei kun itselle parhaaksi nähdään ilmoittamatta asiakkaalle mitään

      Perustietoa remonteista: http://www.squidoo.com/workshop/remontti

    • Uusitut tilat:)

      Typerää käytöstä. Meillä kävi edustaja Helsingissä ja alkoi heti haukkumaan muita urakoitsijoita. Oli tärkeää saada tietää onko käynyt muita liikkeitä ja solvaaminen alkoi kun mainitsin muutaman käyneen yrityksen. Päätin heti että en ainakaan tuohon yritykseen luota. Tilasin hänen solvaamalta yritykseltä ja lopputulos erinomainen ja valmistui ajallaan.

      • Uusitut tilat:)

        Siis Blosius oli tuo josta edustaja kävi. Jäi laittamatta yrityksen nimi ylläolevaan


    • TiinaR

      hih. meillä kävi kans joku blosiuksen edustaja. Tärähti porschella pihaan ja hampaat keltasena alkoi ekaksi solvaamaan kilpailijaa jo ovella?.
      Päätimmepä jo siinä että sen ukon kanssa emme jatka neuvotteluja.

    • Ällistynyt

      Sama kokemus meillä Hyvösestä. Aikataulut pettivät, asiakkaan kohtelu aivan ala-arvoista. Huutelua ja nimittelyä. Ei pystynyt antamaan työn valmistumisesta loppuaikataulua. Mitään ei tehdä kunnolla. Hutaisua ja kauhealla kiireellä, sitten kun lopulta tullaan paikalle, joten sattui paljon vahinkoja, joita ei suostunut korvaamaan.

    • Alalla_oleva

      Ymmärrän täysin tässäkin esille tulleet kokemuskset ja mielikuvat rakennusalasta. 20v alalla olleen hävettää usein mikä maine alalla on ja ihan aiheesta. Tiedän kokemuksesta että luotettavia tekijöitä on todella todella vaikea löytää. Yrityksenä emme ole löytäneet 4vuodessa yhtäkään luotettavaa yhteistyökumppania alalta jota voisi oikeasti hyvällä omallatunnolla suositella asiakkaille.

      Rakennusalalla pitäisi tulla suuri muutos tähän tekemiseen ja varsinkin asiakaspalveluun joka tällä hetkellä on lähes olematon. Muutos tapahtuu todella hitaasti sekä se vaatisi asiakkailta enemmän vaatimuksia asiakaspalvelun perään. Me olemme alusta asti pyrkineet erottumaan nimenomaan asiakaspalvelulla. Yksinkertaisia asioita eli kontaktoidaan asiakasta 24t/sisällä yhtyedenotosta,sovitaan aikataulu pysytään siinä ja ilmoitetaan viipimättä mahdollisista aikataulun muutoksista,perehdytään niihin tarjouksiin kunnolla sekä annetaan hinnat jotka pitävät.

      Loppuenlopuksi tälläiset asiat pitäisi olla hyvin yksinkertaisia toteuttaa,mutta väitän että suurin este tällä on yleinen asenne rakennusallala ja osaavien sekä oikeanlaisten tekijöiden löytäminen. Suurimmat esteet kasvulle tuntuu olevan osaavan henkilökunnon löytyminen ja se ei riitä että osaa tehdä sen fyysisen työosuuden vaan pitäisi pystyä palvelemaan asiakasta ja kommunikoimaan heidän kanssaan.

      Muutos tulee todennäköisesti tapahtumaan hyvin hitaasti valitettavasi,mutta mitä enemmän asiakkaat vaativat hyvää palvelua ja laatua sitä nopemmin yritysten on pakko muuttua. Yritystämme en mainitse koska tarkoituksena ei ole nostaa omaa häntää vaan ottaa osaa aiheelliseen keskusteluun rakennusalan puutteista.

      • Anonyymi

        Hyvösiä en suosittele kenellekään! Kyllä johtajalla on varaa ostella kaikenlaisia leluja itselleen esim. Ferraria yms.. sit työntekijöitä kohdellaan kun olisivat mukamas täysiä paskoja, ja eikä ne osaa mitään, vaikka näin ei tosiaankaan ole!🤔 johtajat tulee työmaille huutamaan, ihan vain huvikseen. Kyllä siinä motivaatio loppuu itse kullakin..!


    • Anonyymi

      Tämä johtaja (vesa) on kyllä aika seppä, huutaa ja räyhää työntekiöille minkä kerkee.

    • Anonyymi

      10 vuotta rakennusallalla (Rak.ins) olleena on ollut haasteena löytää ammattimiehiä. Nyt kuitenkin vuosi sitten aloin käyttämään remontin kilpailutus palveluita. Tein hyvän remontti ilmoituksen, jossa listasin kaikki mitää urakoitsijan pitää tietää, neliöt, kuvat jne. Sain yli kymmenen yhteydenottoja 5 tarjousta (keittiö/lattiaremonttiin). Kaikki meni nappiin ja hintakin oli kohtuullinen. Voin lämpimästi suositella https://www.omaurakka.fi/
      Opin että kun vähän näkee vaivaa ilmoituksen suhteen ni voi säästää monta tonnia.

      • Anonyymi

        Oletko terve fyysisesti? Toimiiko kädet ja jalat? Jos vastasit myöntävästi niin miksi ihmeessä teetät kalliilla rahalla ruumiillisia töitäsi muilla? Minä en ole rakennusinsinööri ja silti olen omin käsin rakentanut omakotitalon (on pystyssä vielä, oikein hyvä talo onkin!), kesämökin, sekä tehnyt useita eri sisältöisiä remontteja elämäni aikana, suuria ja pieniä.

        Yleisesti sanottuna minun tekisi aina mieli kysyä, kun nykyaikana nuoretkin miehet välttelee ruumiillista vaivannäköä, että hoidattaako ne akkansakin "ammattimiehillä"?

        Tällaisella kokemuksella ja alan kouluja käymättömänä voin sanoa ettei sen käytännön rakentaminen mitään mystiikkaa tai tähtitiedettä ole. Maalaisjärjellä pärjää pitkälle ja mitä ei tiedä, hankkii tiedot sitten! On tietysti hommia joita ei saa ilman koulutusta ja lupia tehdä kuten esim. jotkin LVIS työt mutta paljon jää vielä reippaalle nuorelle miehelle tehtävää jota voi itse tehdä.

        Väitän että nuori polvi suurimmaksi osaksi on vetelää ja saamatonta uusavuttomien uikertajasukupolvea. Kirjoja kyllä luetaan ja suuta osataan soittaa mutta omilla käsillä ei pystytä tekemään mitään järkevää ja hyödyllistä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Oletko terve fyysisesti? Toimiiko kädet ja jalat? Jos vastasit myöntävästi niin miksi ihmeessä teetät kalliilla rahalla ruumiillisia töitäsi muilla? Minä en ole rakennusinsinööri ja silti olen omin käsin rakentanut omakotitalon (on pystyssä vielä, oikein hyvä talo onkin!), kesämökin, sekä tehnyt useita eri sisältöisiä remontteja elämäni aikana, suuria ja pieniä.

        Yleisesti sanottuna minun tekisi aina mieli kysyä, kun nykyaikana nuoretkin miehet välttelee ruumiillista vaivannäköä, että hoidattaako ne akkansakin "ammattimiehillä"?

        Tällaisella kokemuksella ja alan kouluja käymättömänä voin sanoa ettei sen käytännön rakentaminen mitään mystiikkaa tai tähtitiedettä ole. Maalaisjärjellä pärjää pitkälle ja mitä ei tiedä, hankkii tiedot sitten! On tietysti hommia joita ei saa ilman koulutusta ja lupia tehdä kuten esim. jotkin LVIS työt mutta paljon jää vielä reippaalle nuorelle miehelle tehtävää jota voi itse tehdä.

        Väitän että nuori polvi suurimmaksi osaksi on vetelää ja saamatonta uusavuttomien uikertajasukupolvea. Kirjoja kyllä luetaan ja suuta osataan soittaa mutta omilla käsillä ei pystytä tekemään mitään järkevää ja hyödyllistä.

        Kysynpä vaan, miksi ihmeessä tekisin itse, kun minulla on varaa palkata ammattilainen tekemään työt puolestani. Ei minulla ole mitään vimmaa tehdä väkisin kaikki itse ja yrittää sillä todistaa miehuuttani. Käyn töissä ja saan hyvää palkkaa, jotta voin ostaa palveluita ja viettää vapaa-aikaa. En tiedä, mihin muuhun käyttäisin rahaa, kuin omaan mukavuuteen


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kysynpä vaan, miksi ihmeessä tekisin itse, kun minulla on varaa palkata ammattilainen tekemään työt puolestani. Ei minulla ole mitään vimmaa tehdä väkisin kaikki itse ja yrittää sillä todistaa miehuuttani. Käyn töissä ja saan hyvää palkkaa, jotta voin ostaa palveluita ja viettää vapaa-aikaa. En tiedä, mihin muuhun käyttäisin rahaa, kuin omaan mukavuuteen

        "omaan mukavuuteen"
        Sinäpä sen sanoit. Joku voisi puhua laiskuudestakin... ja mitä tulee tuohon rahaan niin hyvä jos sitä on. Useimmat kuitenkin teettävät omia töitään toisills velaksi ja maksavat velkojaan kymmeniä vuosia että ei se rahan paljous päde yleispätevästi.

        Itselläni ei koskaan ole ollut liikaa rahaa kun pappa har inte betalat vaan kaiken omistamani olen joutunut omalla työlläni hankkimaan.
        Ja miksi esim remontointihommiin pitäisi suhtautua "epämukavuutena"? Sehän on oikein kivaa väsyttää ruumiinsa oikeassa työssä ja säästää vielä huomattavasti rahaakin!
        Lyön vetoa että sinäkin kumminkin käyt vapaa-ajallssi jossain "salilla" tai "padellia" pelaamassa? Eli liikunta on mukavaa ja mikä sen mukavampaa kun hyötyliikunta!


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      373
      4714
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      86
      1904
    3. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      67
      1631
    4. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      44
      1566
    5. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      229
      1463
    6. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      29
      1410
    7. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      60
      1386
    8. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      54
      1367
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1245
    10. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      11
      1234
    Aihe