Rita-keittiön toimitukset

DaisyDuck22

Kuka osaa kertoa Rita keittiöistä? Miten palvelu sujui ? Miten toimitusajat pitävät paikkansa? Millaista asennusjälkeä tuli?

13

8176

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ostajapety

      En ostaisi heiltä keittiötä. Mittatilauskeittiön kuuluisi olla mittoihin tehty ja laadukas niin materiaalien kuin työnjälken puolesta, valitettavasti näiltä ei onnistu mikään em. kriteereistä. Samalla hinnalla saa jo koneetkin muualta ja keittiön joka toimii ja näyttää hyvältä.

    • Keittiö2013

      Kait se rippuu asennusporukasta, mulla ainakin aikataulut piti ja samalla korjautin lattian ja asennutin siihen uuden maton. Aivan toimiva keittiö tuli.

    • Uusi kööki

      Meillä ei aivan putkeen mennyt. Se liesituuletin tai jäädä liittämättä, sanoi asennushemmo ja samalla vilahti perävalot.

    • Luettuamme netistä kommentteja keittiöremonteista vaikutti siltä että Rita keittiöitä arvostellaan kaikista vähiten. Tästä syystä tilasimme keittiön sieltä. Kuten joku sanoi aikasemmin niin asennusporukalla on suuri merkitys, samoin että tehdas on lähellä (oma toteamus).
      Rita keittiöiden tehdas sijaitsee Vantaan Tikkurilassa
      Pertin asennusporukka teki asennukset, jotka pitivät sisällään vanhan keittiön purku ja uuden asennus, junaili sähkömiehen ja putkimiehen paikalle samoin hoiti asioinnin isännöitsijän kanssa. Kaikki sujui niin kuin pitää. Vanhan keittiön purku ja uuden asennus vei ainoastaan 2,5 päivää. Käytännön syistä putkimies kävi kaksi kertaa samoin sähkömies. Maanantaina työt aloitettiin ja perjantaina oli kaikki valmista, viikon keikka !
      Kalusteet ovat OK ja tyylikkäät . Se liesituuletinkin tuli liitettyä ennen kuin takavalot näkyivät. Suosittelen tätä firmaa.Tämä ei ole maksettu mainos !

      Se vielä että alun perin sovittiin toimitusajaksi 3-6 viikkoa. Neljännellä viikolla meille soitettiin ja ehdotettiin aloitusta jo viidennellä viikolla ja sopihan se.

      terv.clasu

      • Anonyymi

        olemme ehdottomasti samaa mieltä ja erittäin tyytyväisiä Rita-Keittiöön ja myös henkilökuntaan. Suosittelemme .
        Lisbeth perheineen


    • koodibosse

      Johtaja lähtee lähtökohtaisesti siitä että asiakas valehtelee esimerkiksi lommosta altaassa kun asiakas soittaa kysymättä korvausta johtaja tulee lankoja pitkin uhkaillen että ei tulla edes katsomaan ennen kuin on puolet maksettu firma lähettää kahta viikonloppua vasten 8päivän nettolaskun ei siis 14pv sihteeri toteaa että oletteko sellaisia ihmisiä jotka eivät maksa laskujaan kivaa miehelle joka yrittää lahjoittaa naiselleen keittiön tämän merkkipäivänä RITA keittiöt hoitaa auliisti rakkainpani itketyksen lisäkalusteena oleva SAVO merkkinen liesituuletin huutaa kuin hengenhädässä oleva savolainen 1 asennossakin (ostakaa kuuloimet) putkimies vei mennessään vanhan tiskipöydän josta olimme kaavailleet pihakeittiö pöytää puutarhapalstalle rosvoja kaikki raukkikset jotka toimii LY numeron varassa SIUNAUSTA JA HERMOJA KAIKILLE JOTKA HARKITSETTE TÄTÄ TOIMITTAJAA asennus luvattiin valaisimille ja pesukoneelle paikalleen jäi eteiseen asentaja kävi painamassa lommon sisään ei mennyt kokonaan lähti ja sanoi soita tehtaalle johtaja haukkui keittiömme värimaailman rumimmaksi koskaan historiassaan näkemättä edes sitä hänelle varmaankin riittää sisustusarkkitehti asentaja mielipide (hah,hah).

      PS.asentaja kehui rintarottingilla änkyttäen että kerrankin oli tapahtunut niin hän oli asentanut samaan asuntoon kaksi kertaa peräkkäin viallisen altaan se siitä laadun tarkkailusta meidän silmissämme tämä on RIITA KEITTIÖ!!!

    • keittiöt

      Tilasin Alppi -Keittiön Porvoonkatu 5-7. Kalusteissa ei ollut yhtään virhettä. Kivitehtaalta käytiin mittaamassa vielä alakaappien asennuksen jälkeen kivitasot ja tulivat asentamaan jo neljän päivän päästä. Loistavaa työtä kaikilta entisien kalusteiden poisto, uusien kalusteiden asennus, lattian asennus ja seinien tapetointi ja maalaus sujui ongelmitta . Sähkömies ja putkimies tuli, kuten oli sovittu ja kaikki valmista viidessä arkipäivässä.
      Koneet olivat edullisemmat kuin Gigantissa. Olen todella tyytyväinen. Suosittelen.

    • Guy

      Teettettiin n. 20 vuotta sitten Rino keittiöllä keittiöremontti. Kaikki onnistui erittäin hyvin!
      Nyt uusittiin Ritalla kaikki ovet,kahvat,laatikot,työtatasot
      tiskipöydän ja hanan. Toimitus,hinta,työaika 6 tuntia!! Olemme erittäin tyytyväisiä tulokseen. Lämpimästi voimme suositella
      Rino keittiötä!

    • Anonyymi

      Myyjäihminen mokasi mitoissaan ja nyt 3 ja puoli kuukautta odoteltu puuttuvia paneeleita. kerran jo asentaja tuli mutta yhden paneelin mitta vielä väärin. Asentajat ammattitaitoisia mutta firman väki osaa vain laskuttaa. Itse on pitänyt kysellä perään. Ja kalliskin on. pisteitä nolla

    • Anonyymi

      En suosittele. Ei voi hyllyjä säätää ollenkaan. Vanhanaikaisesti on laitettu hyllyn kannattimet naulaamalla.

      Eikä kyllä ole hintakaan sen mukainen. Jopa Ikean keittiökin on laadukkaampi.

    • Anonyymi

      Toimitusajoissa ei pysytä. Työn jälki ei ole hyvää. Eikä ole mikään edullinen.

      Varmasti löytyy luotettavampiakin toimittajia suurin piirtein samaan hintaan. Kannattaa ottaa tarjouksia useasta paikkaa, eikä aina kannata ottaa sitä halvinta, vaan vertailla ja valita paras kokonaisuus. Joka ei todennäköisesti ole tämä keittiötoimittaja.

    • Anonyymi

      21 vuotta sitten tehtiin keittiö,kylpyhuoneet 2 kpl ja makuuhuoneisiin kaapistot.
      Viimevuonna uudistettiin keittiö ja ruokatila uuteen uskoon.Toimitukset oli ajallaan ja työn jälki hyvää suosittelen.

      tyytyväinen uuden keittiön omistaja.

    • Anonyymi

      Meillä onnistui hyvin. Mitat pitivät paikkansa. Yksi hylly rikki, vaihto onnistui parissa päivässä. Hankalaa on se, että hyllyt asennettu kiinteästi paikoilleen. Olisiko siihen tullut muutos?

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      53
      5098
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3347
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1482
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      182
      1317
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1016
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      918
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      867
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      816
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      758
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      717
    Aihe