AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / Taas uusi asfaltti-asema Tuusulaan !

Taas uusi asfaltti-asema Tuusulaan !

37 Vastausta 3 140 Lukukertaa
Huhujen mukaan on taas rakenteilla uusi asfaltti-asema Tuusulaan !! Ei ole paljon julkisuudessa puhuttu, nousee taas raskasliikenne ja saastemäärät Myllykylän, Ruotsinkylän ja Lahelan alueella !! Niin ja TIETYSTI sioituspaikka on Seepsulan eli Sjöblomien "monttu", johtuisiko tästä että ei ole tullut julkisuuteen, ja luvat yms....OK !!!
Törkeetä ! Kuka enää tarvitsee asfalttia ja jos tarvitsee, niin mieluummin sitten tehdas keravaan !

Mä niin taas kärsin...
Asfaltti on hyvää kamaa, sillä voi tehdä teistä sileitä.

Kirjoittaja on poistanut tämän viestin

Tarkotetaanko tällä sitä Destian vanhaa asemaa, joka on myyty heinäkuussa 2012 perustetulle Ykkösasfaltille, jonka takana näkyy olevan netistä poimien mm. Asfalttiurakointi KK, Asfaltticenter, Asfalttipojat ja AH. ???
ei
EI ! Vaan Seepsulan "montussa" olevaa asemaa, liekkö ainakin luvat kartellikohun aiheuttaneen Viarexin peruja ! Siaitsee Seutulan kylässä Katriinantien ja Myllykyläntien välisellä alueella, pitäisi keväästä lähtien alkaa kuulemma kunnon "RÄHINÄT" ! Firmana tulee toimimaan uusi nimi alalla, eli Asfalttikallio oy ! Eli Graniittikallio oy:n sivutuote, rahoituksesta vastaa Kallio ja Elg, toimitusjohtajana kartellikohusta Lemminkäisellä kuulusteltu Antti Kalliomaa (ent. Lemminkäisen maajohtaja ja taisi olla vielä pohjoismaidenkin johtaja, sai kenkää). Tämä toiminta ei taida edes alkaa PIENIMUOTOISENA, keväällä nähdään !
Eikö ole hyvä että alalle tulee kerrankin kovaa kilpailua etelä suomeen luulisi siitä olevan kuluttajatkin mielissään sen verran hallitseva Lemminkäinen on pääkaupunki seudullakin ollut. Ja mitä kartelleihinkin tulee voitte olla varmoja et Kallio ei Lemminkäisen kanssa tee mitään yhteistyötä sen verran tulehtuneet on välit, vaan kilpailu kesän töistä tulee olemaan ankaraa. Paras tarjous voittakoon.
Mutta asutko itse tuolla alueella ? Onko sinulla pieniä lapsia jotka tuolla leikkivät ja ylittävät teitä ? Tämä "ralli" varmastikin, ainakin tuplaa raskaankaluston määrän alueella. Taitaa "ralli" myös olla päällä 24 tuntia vuorokaudessa, asfalttiahan joudutaan levittämään myös öisin ? Tuohan on huono asia jos yhteistyötä ei tehdä, tehtään päällekäisyyksiä töissä, joten saatemäärät yms. kasvavat. Kuka tuosta kovasta kilpailusta loppupelissä kärsii ? Ettei vain olisi työntekijä, jolta vaaditaan enemmän pienemmällä korvauksella, kyllähän kovassa kilpailussa joudutaan laadustakin tinkimään, eli asiakas kärsii myös, eikä aina kaikkia lakejakaan voida pilkuntarkasti noudattaa mm. ylityöt, työturva, yms...
Hei valintojen mailma! Jokainen itse miettikööt missä perheensä kasvattaa ja ensinäkään tiealue ei ole mikän lasten leikkikenttä ja mikäli lapset ylittävät teitä on heidät opetettava käyttämään suojateitä Katriinantielläkin on useta. Kyllä minä ymmärrän teidän huolenaiheen, mutta miten helvetissä tässä mailmassa pystyisi mitään tekemään jos yrittäisi aina kaikkia miellyttää. Ja mitä tohon kilpailuun tulee ni kovaan sävyyn täällä ainakin musta maalataan Lemminkäistä kartelleista, iha pikku veikkaus ketä luulette et sen ylihintaisen päälystystyön on loppuviimeks maksanut? Olisko me eli veronmaksajat? Ja te vittu ihmettelette ku verotus vaan kiristyy!!!
HEI ! Mieti ite, kuka oli ja missä ensin ! Aika oikea asenne, ME TULLAAN TÄNNE, PÄÄTTÄKÄÄ MISSÄ ASUTTE, OLETTE VÄÄRÄSSÄ PAIKASSA, KASVATTAKAA LAPSET MUUALLA, Vitt..u, tämä teksti EI tule kuin yhden henkilön suusta ! Keinot tähän kyllä on JA HYVÄT ! Liikenne ei tosin vielä ole alkanut, eli ongelmaa ei vielä viranomaissilmissä ole, mutta kun alkaa, ongelma on ja keinot kyllä valmiina !
Vitt. Luetun ymmärtäminen?!! Sinä tässä olet hyökkäävällä ja itsekkäällä asenteella! Millä perusteella just sun asuinalueesi ympäristöön ei koskaan sais tulla mitään teollista toimintaa tai muuten vain sua haittaavaa?? Ymmärrätkö et jos se asema siirrettäis johonkin muualle pääkaupunkiseudulle ni sielläkin olisi joku joka ei asiasta pitäisi.. Just tommonen helvetin kaupunkilais idjootti asenne (iha sama kuha ei oo mun naapurustossa) !! Voithan sä hakee pankista lainaa ja ostaa koko seutulan alueen ni pääset iha ite päättämään ketä siellä saa liikkua. Muutoin kannattaa varmaan opetella joidenkin asioidenkanssa elämään!! Tolla alueella on tominut jo vuosia erilaisia teollisuus alan yrityksiä esim Seepsulan kiviainesjalostamo, Kuusankosken jätteenkäsittelylaitos. Iha oikeesti kenelle tuli yllätyksenä et siellä saattaa liikkua raskastakalustoa?? Ja loput tosta sun viestistä menee niin helvetisti ohi aihee et morjeta pöytään.. (ongelmaa ei vielä viranomaissilmissä ole) MITÄKÖHÄN VITT.A? Iha tiedoks et ympäristö ministeriö on hyväksynyt Kallion ympäristölupahakemuksen ja tominta on täysin luvallista ja niin kauan ku Katriinan tiellä ei ole Kuorma/yhdistelmäajonuvolla ajo kielletty, ni voimme vain arvailla mitkäköhän sun kuuluisat KEINOT järjestyksen palauttamiseksi on:D Hajoo MELUSAASTEISIIN APINA!!
Jep.Kyllä kuulemma iso raha pyörii mut aika näyttää.
mihin tarvitaan asfalttia kun ette saa edes tuusulan liikennejärjestelyjä kuntoon!!!!!
ristikivelle menevä liikenne tukkii koko saamarin liikenneympyrän ja lisää tulee halleja ristikivelle eli liikenne vaan lisääntyy.., haloo tuusula.
mä muutin jo pois ,kannattaa muuttaa muualle. Tuusulassa ei liikenne toimi.!!!!
Vanha pelargonia....Elannontien ikkunalla....
Niin se oranssin värinen sydänkin sammuu.......
Niin sä luulet.....släps.....
Mä oksalla ylimmällä, kräts......

Mä oksalla alimmalla, kräts......

Maa on niin kaunis..........

Näin tässä tulee käymään, onhan nämä "äkkiä kasvaneet" isot maarakentajat jo nähty !!!!!!
Jepjep.Assua tarvitaan maailman napaan asti ja jossainhan sitä on valmistettava;aina joku"kärsii"...
Uusi asema jo noussut.Isot investoinnit kalustoineen sekä
Henkilöstöt.Kilpailu kovaa isoista sekä kunnallisista töistä ja
Mitä talous tuo tullessaan.Kauan. .erittäin kauan pyörii miinuksella ;)
no eiköhän asfaltti kalliolla ole tarvittava tietotaito takana.ja hyvä että tulee kilpailua ettei vain ncc ja lemminkäinen tee hommia ja työpaikkojahan se tuo.joten terve tuloa joukkoon
Hyvä että tulee yrityksiä Tuusulaan. Alfalttia tarvitaan aina.
Asfalttikalliolla on talous kunnossa ja jos omaavat samat liikemies taidot kun armas niin tuskimpa on mitään hätää,joten kateelliset itkekööt sitä tuttua virttä oikein toistolla.SUURIN SUOMALAINEN SAIRAUS ON KATEELLISUUS,joten asfalttikallio potkikaan juntit ojaan ja massaa ladulle.
.........................................................................................................................................Asfalttia teillemme,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Ja lisää asfalttia..............................................................................................................
No,niin..Asfalttikallio on esittänyt uudella kalustolla ja ammattimiehistöllä ERITTÄIN hyvää pintaa monessakin paikassa.Mm. en eläessäni ole ajanut niin hyvää pintaa,kuin Kurusta Tampereelle päin n.20km..(ja toivottavasti OLI kallion mestaa..)
Hyvää ja ohutta. Kurkon käsilaukku muuten löydetty Ruskeasannan Shellin pihasta...sisältönä oikein nätti vihreä hame.
Ohuempi ja laihempi satsi on kuulemma parempaa ja valttiakin. Eikö käsilaukusta löydetty hameen sijaan rintaliivit, yhdenkoon sukkahousut ja puolikas tampaksipaketti?
Onko tuo siis huono juttu, että tuusulaan tulee lisää veroeuroja ja työpaikkoja vai mistä nyt kiikastaa? En ihan ymmärrä nyt.
Kurkosta uusia havaintoja.........hahmo tavattu keräämästä pulloja Elannontieltä!
Jälleen nopeita havaintoja Kurkon liikkestä.....nyt herra hakenut kirpputori paikkaa Tuusulasta.....ykkös artikkelina HIEMAN harhaan johdettu henkilökunta.....
Kyllähän tälläkin alalla "konnia" riittää:

http://yle.fi/uutiset/asfalttialan_rahanpesusta_kovat_tuomiot_etela-pohjanmaalla/6235185

Asfalttialan harmaan talouden rikoskokonaisuus
Kolmannessa tutkittavana olleessa harmaan talouden jutussa on tutkittu useita asfalttialalla tehtyjä epäiltyjä törkeitä veropetoksia, törkeitä kirjanpitorikoksia, törkeitä rahanpesuja ja rekisterimerkintärikoksia. Rikosepäilyt ovat koskeneet pääasiassa kolmen osakeyhtiön toimintaa. Vältettyjen verojen määrä on noussut yhteensä yli kahteen miljoonaan euroon. Tämän lisäksi yhden epäillyn osalta on vaadittu valtiolle rikoksen tuottamana taloudellisena hyötynä yhteensä yli 800 000 euroa.

Tutkinnan kohteena olleet yhtiöt ovat liittyneet toisiinsa rahaliikenteen ja erilaisten hallintojärjestelyjen kautta. Kaksi yrityksistä on toiminut Etelä-Pohjanmaan alueella. Näillä yhtiöillä on ollut urakointitoimintaa usealla paikkakunnalla koko Suomessa.

Osalla tutkintaan liittyneistä yhtiöistä ei ole ollut lainkaan todellista toimintaa. Yhden epäillyn hallinnassa olleiden yhteensä viiden yhtiön tarkoituksena on ollut pelkästään tekaistujen kuittien toimittaminen edellä mainituille kahdelle yhtiölle ja sitä kautta varojen nostaminen todellista urakointitoimintaa harjoittaneista kahdesta yhtiöstä. Viimeksi mainituista yhtiöistä on lisäksi maksettu pimeitä palkkoja yritysten työntekijöille.

Jutussa on ollut vangittuna kolme henkilöä, jotka kaikki saivat syytteet useista rikoksista. Rikoksesta epäiltyinä on näiden lisäksi kuulusteltu useita muita henkilöitä, joista osa sai syytteen tai useita syytteitä.

Esitutkinnan yhteydessä KRP haki vakuustakavarikkoon ja hukkaamiskieltoon epäiltyjen hallinnassa ollutta omaisuutta yhteensä noin 2 miljoonan euron arvosta. Lisäksi poliisi on tehnyt yhteistyötä Thaimaan esitutkinta- ja oikeusviranomaisten kanssa omaisuuden jäljittämiseksi ja poisottamiseksi Thaimaassa.

Esitutkinta käynnistyi syksyllä 2011 ja valmistui keväällä 2012. Rikollinen toiminta oli edelleen käynnissä epäiltyjen kiinniottohetkellä. Jutun oikeuskäsittely on päättynyt toukokuussa 2012 ja tuomio asiassa annetaan heinäkuun aikana. 1
Joillain on kartelleja, joillain rahanpesua......Tuollaiset eivät kuulu alalle...... !
Onko joku nuista rahanpesijöistä nykyään asfalttikalliolla töissä ?
Eipä ole näillä rikollisilla ja kallio:lla mitään yhteyttä.
Kokkeileppas opetella käyttämään tuota googlea, selvinneepi vastaus piakkoin.......

Vertaaleppas sitä hakuutulosta sitten asvalttikallion sivvuihin, mistä löyhtypi yhteystiiot !
Huhujen mukaan..........................................................................................................................Hienosti lähtenyt rullaamaan tämä valu......eiku puutarhakone homma !
Samanlaista "sutta ja sekundaa", mitä "projektoripäällikkö" on jo 15 vuoden kokemuksella tehnyt pitkin Suomenmaata.........Upeeta.....Mahtavaa.......

Äijät senkun porukassa vaihtuu, milloinhan ylemmät johtajat tajuavat missä vika ?

Alkaisikohan hommat toimimaan "projektoripäällikön" tms...Työnjohdon vaihdon jälkeen.....

Kannattas varmaan palkata joku mustalainen tuohon selittelemään, ovat kovia puhumaan.........
Hienoa kun tulee taas talvi, saa rahaa liitolta ja firmalta. On muuten hieno Mr Tuonelan kehittämä tsydeemi, oli käytössä jo edellisessäkin hänen työpaikassaan eli "ISOSSA ORANSSISSA" !
Maksetaan etukäteen talven töistä "könttä", ollaan talvi liitonrahoilla ja silti töissä, maksetaan palkka tehdyistä "talvitöistä" sitten keväällä "könttänä" kun asfalttikausi taas alkaa......
Ja kaikki "laillisesti", kunhan vain kukaan ei virko mittään......
Tulihan tässä muutama talvi "virmoissa" tienattua........
 /   /  /  / Taas uusi asfaltti-asema Tuusulaan !

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta