AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!

 /   /  / www.subtel.fi

www.subtel.fi

46 Vastausta 5 565 Lukukertaa
Kannettavaan ja pariin digikameraan olisi tarve saada akut.

Tuolta löytyisi:

www.subtel.fi

Onko kenellä kokemusta yrityksen toiminnasta?
En tunne yritystä ennestään. Näyttää olevan saksalainen. Tällöin toimitaan Saksan kuluttajalainsäädännon mukaan. Ei tuossa nopealla katsomisella mitään hämärän tuntuista ole. Kannattaa tietysti vielä googlella katsella meilipiteitä. Jos käyttää maksamiseen Paypalia tai suoraan luottokorttia, on aina varmemmalla puolella.

Pienellä otoksella akuissa esiintyy valmistajana usein Subtel itse. Se on siis teettänyt ilmeisesti Kiinasta hankittuihin akkuihin oman logonsa. Ei ole siis taetta. että akut ovat samanveroisia kuin alkuperäiset.

Katsoin Nokian kännykän akkuja. Tietylle mallille oli kolmea eri akkua, Subtel, Cellonic ja Nokia. Kaksi ensimmäistä oli alle kympin ja Nokian 25 euroa. Noista halpa-akuista ei yleensä ole takeita. Nokian alkuperäinen on taas ylihinnoiteltu. Korvikeakuissa usein kapasiteetti on luvattua pienempi ja latausten kestokin huonompaa. En väitä, etteikö markkinoilla olisi hyviäkin korvikeakkuja. Pitäisi vaan saada selkoa asiasta.

Kiinalaisia halpa-akkuja saa esimerkisi ebaysta selvästikin halvemmalla, jos laadusta ottaa riskin.
Kiitos vastauksesta.

(Itsekin kyllä Googlailin, mutta jostain kumman syystä en noille sivuille päässyt).

Nyt meni vielä lisäharkintaan tämä hankintakanava. Tuntuu, että suurin ongelma on monenkin ostajan kohdalla ollut pitkä toimitusaika. Omalla kohdallani siitä ei aiheutuisi suurta ongelmaa. Tosin jos viivästysten syynä on se, ettei tavaran toimittaja (Itella) hyväksy akkuja kuljetettavakseen (kuten jossain viesteistä oli kerrottu) niin onhan se melko epävarmaa toimittamista. Tosin eräässä viestissä kerrottiin yrityksen sittemmin tiedottaneen asiakkaalle tavaran toimittajan vaihtamisesta (UPS), jonka luvattiin poistaneen toimitusongelmat.

Toki muutama ostaja kertoo saaneensa vääränlaisen tai toimimattoman akun, mikä kyllä varmasti harmittaa ja aiheuttaa lisätyötä mikäli haluaa rahoilleen vastinetta.
Ymmärtääkseni ongelma on se, että Itella ei suostu toimittamaan ainakaan litiumakkuja lentopostina. Tästä syystä on hankala palauttaa akkuja ulkomaille myyjälle takuun tms. takia. Tietääkseni Saksaan paketit menevät kuitenkin laiva/maantiekuljetuksina, jos ei varta vasten halua lentopostissa. Sen sijaan ulkomailta tulleet akut Itella on toimittanut perille Suomessa maapostina, jolla paketit yleensä kulkevat ehkä Lappia lukuunottamatta.

Siis jos akut ulkomainen postilaitos on hyväksynyt toimitettavaksi, niin ne tulevat Suomessakin perille asti. Joitakin rajoituksia on isojen akkupakettien kanssa kuitenkin.

Itselleni on tullut pieniä määriä litiumakkuja useaan otteeseen sekä Euroopasta että Kiinasta ilman ongelmia.
Tilasin akun pari kuukautta sitten. Akkua ei alkanut kuulua 2-4 pv toimitusajan jo tuplaannuttua. Laitoin viestiä sinne ja joku Mika Berliinistä vastasi, että tietojärjestelmähäiriön takia saldo näytti väärin ja ettei heillä ole koko akkua. Tulossa uusi toimitus joskus kuukauden päästä. Tarvitsin kuitenkin akun heti, kun puhelin oli kupeena. Ehdotin, että laittavat kalliimman akun tilalle, kun virhe on heidän. Eivät suostuneet, suostuivat ainoastaan kaupan purkuun ja palauttamaan rahat ilman korkoja. Ei ollut paljon vaihtoehtoja.

Mutta eipä ole rahojakaan kuulunut tilille, kuukausi on siitäkinlupauksesta mennyt. Liekö siinäkin jokin tietokantavirhe... Rahat hukassa ja nyt on asiaa kuluttajan suojaan.

ÄLKÄÄ OSTAKO SUBTELsta!
Kyseessä on saksalainen firma, joka on Saksan kuluttajalainsäädännön alainen. Täytyy operoida sen mukaan. Tosin Suomen kuluttajaviranomaisten kauttakin voi asiaa yrittää viedä eteenpäin, vaikka voi kestää pitkäänkin. Tuloskin on epävarma. Rikosilmoitus Suomen poliisille on viimeinen vaihtoehto.

Jos maksu on tehty suoraan tilisiirrolla, on tuo edellä mainittu tie ainoa mahdollinen. Jos maksu on suoritettu Verkkomaksut Oy;n kautta, voi sinne olla yhteydessä. Paypal on paras vaihtoehto. Sieltä saa disputen kautta rahat takaisen, jos myyjä ei pysty osoittamaan, että on toimittanut tavaran. Tapaus on vietävä Paypaliin 45 päivän kuluessa kaupanteosta. Luottokortilla maksaessa saa rahat takaisin luottokortin myöntäjältä pitemmän ajan päästäkin. Luottokunta on luvannut jopa 4 kk päästä. Liikaa ei kuitenkaan kannata aikailla.
Moi,

Tilasin myös pari akkua, laturit ja jhtosarjan parille puhelimelle 20.9.2012 ja 23.9.2012. Eipä ole vielä kuulunut edes ensimmäistä tilausta. Pitänee yritellä kysyä tilannetta myyjältä.

F.
Hei,

toimitukset erittäin hitaat. Tilasin akun Nokian puhelimeen 3.9 ja saapui tänään 28.9. Hinta kohdallaan, mutta laadusta en tiedä.
Saman suuntaisia kokemuksia HeeBeli:n kanssa , eli kyseessä kannettavan FS akku oli tilauksessa ja viikon hiljaisuuden jälkeen samainen Mika vastaa "tietojärjestelmähäiriön takia saldo näytti väärin ja ettei heillä ole koko akkua. Tulossa uusi toimitus joskus kuukauden päästä" ,elikkä tämä myyjähän selvästi myy olematonta tavaraa.Rahojani olen nyt odottanut 8vrk siitä kun ne ilmoitettiin maksetuksi tililleni.Rikosilmoituksen tekeminen kyseisestä kauppiaasta on vakavasti harkinnassa.

ÄLKÄÄ MISSÄÄN NIMESSÄ MENKÖ SAMAAN HALPAAN !!!
Heh-heh, harva nettikauppa oikeasti huijaa. Tuhlaat vain aikaasi rikosilmoituksiin ja et ymmärrä mitään tietojärjestelmistä ja nettikaupan pitämisestä.
Kokeile tilata vaikka netanttila.com:sta. Joskus sielläkin on saldovirheitä
Ostin kuukausi sitten kameraani akun, joka osoittautuikin epäkuntoiseksi kahden latauskerran jälkeen. Lukemani perusteella takuuasiat ko. liikkeen kanssa ovat sujuneet siihen malliin, että taidan suosiolla jättää homman tähän.

En suosittele.
En suosittele,kovemmmat hinnat verrattuna muihin Saksalaisiin isoihin kauppoihin.

- Edut ostettaessa isoilta myyjiltä saksassa. Esim idealo.de kautta näkee kunnon kaupat.

- Edullisimmat hinnat
-Tavara on varastossa
-Ei selittelyjä sekä viivyttelyjä

Akkuja ja kannettavan akkuja Suosittelen ostamaan Ebayn kautta.
Edullisin hinta.
Tilasin pari akkua marraskuussa. Tulivat n. 10 päivässä postilaatikkoon.
Huono asiakaspalvelu ainakin tuntuu olevan. Tilasin maanantaina erään tuotteen ja kiireessä laitoin virheen osoitetietoihini. Laitoin samantien heille palautettta että nyt tapahtui virhe ja voisitteko korjata osoitetietoni jotta posti osaisi tuoda paketin oikeaan osoitteeseen. En ole saanu heiltä mitään vastausta. Yritin myös tiistaina soittaa heille, 45min roikuin puhelimessa kuunnellen ärsyttävää odotusmusiikkia ja tämän jälkeen kuului nauhote jossa sanottiiin jotain saksaksi ja sitten puhelu katkaistiin. Eilen sama homma. Nyt roikun taas puhelimessa, tällä kertaa mennyt jo 20 minuuttia.
Tänään odotin sitten tasan tunnin että olisivat vastanneet puheluun, sitten kuului taas jokin nauhote saksaksi ja puhelu katkesi. Eli puhelimitse tämän firman tyyppejä ei kyllä tavoita.
Tilaamani akku löysi kuin löysikin perille 2 viikkoa sitten. Turhaan kuitenkin ehdin riemuita, sillä akku alkoi reistailemaan jo viikon käytön jälkeen. En suosittele Subtelia kenellekään.
HUIPPUHYVÄ! TOIMII!! TOSI HYVIN!!
Samoin täällä! Cellonic kännykän akku on toiminut nyt erinomaisesti, toisin kuin monet muut tarvikeakut.
Ei mitään järkeä maksaa eurooppalaiselle välikädelle kymmeniä prosentteja lisähintaa alunperin kiinalaisesta akusta.

Kannattaa ostaa suoraan Kiinasta. Esim. dx.com ja onhan niitä muitakin...
Euroopasta on montakin syytä ostaa, ensinnäkin Kiinasta voi tulla vero jo hieman yli 20 € kaupasta, euroopasta EI TULE.

Toiseksi kiinasta voi saada todella heikkoja esim johdot ei kestä kuin muutaman hetken. Kun akut tulevat täyteen, alkavat nopeasti kuumenemaan, yms. Jos tilaat euroopasta esim. subtel niin sillä on jo hieman laatuvaatimuksia minkälaista tavaraa ottavat myyntiin.

eikä kaikki Kiinan tavara ole kilpailykykyistä, minusta vain alta 10 € tuotteita kannattaa ostella. Kyllä Kiinasta hyvääkin tulee, mutta aina riski on suuri.

Minä ainakin olen hyvin tyytyväinen, monta kauppa on tehty vuosien aikana.
http://www.subtel.fi/
Kameran akku tuolta hommattuna tiputtaa varauksen käyttämättömänä alle viikossa. Jossain puhelimessa tuo ehkä toimii kun on piuhan päässä muutenkin päivittäin.

Li-ion tyypillisesti (normaalisti) tiputtaa 5-10% kuukaudessa.
Huonelämmössä (~21c) ettei tenavat vaan pääse pärisemään.
Subtel on yksi kehnoimmista verkkoliikkeistä. Tomitusajat pettävät todella paljon. Tilasin tuotteita maaliskuussa, enkä ole vielä toistaiseksi saanut muuta kuin naurettavia selityksiä Subteliltä.

En todellakaan suosittele ostamaan noilta Lapin polttajilta yhtään mitään.
Kaikista pelotteluista huolimatta tilasin tuolta puhelimeen akun, jonka sain parin päivän kuluttua postilaatikkoon - toimii kuin buick
- sekä liike että akku. :)
Tilasin heiltä Cellonicin akun HTC:heni. Vanha, alkuperäinen akku oli jo 2.5 vuotta vanha ja vaati latausta pari kertaa päivässä. Vaan eipä parantunut tilanne uuden akun myötä. Edelleen virta oli jatkuvasti lopussa, ladata sai entiseen tapaan.

Päätin vaihtaa vanhan akun takaisin puhelimeen. Silloin huomasin, että Cellonicin akku oli pullistunut. Laitoin moisen pullistelijan odottamaan pääsyä kaatopaikalle. Äsken, reilu kuukausi myöhemmin, löysin akun jemmastaan - nyt se on yksikseen pullistunut niin, että pelkään sen jo ratkeavan liitoksistaan. Väittäisin, että se on vähintään tuplannut paksuutensa.

Todella toimivaa ja turvallista tavaraa - juu EI!
Tilasin subtelista akkuporakoneen akun joka ei tominut. Otin yhteyttä asiakaspelveluun ja pyysivät palauttamaan akun. Sain uuden tilalle, mutta sekään ei toiminut. Tämän jälkeen vaadin kaupan purkamista ja minulle aiheutuneiden lähetyskulujen hyvitystä. Subtel ilmoitti sähköpostitse että hyvittävät tuotten hinnan ja palautuskulut. Pistin paketin postiin ja seurannan mukaan se meni perille. Rahoja vaan ei ole kuulunut vaikka olen pommittanut asiakaspalvelua kerran viikossa.
Minulla on vain hyviä kokemuksia Subtelista.ERittäin nopea toimitus,tilasin kameran akun 10.12.2013 ja paketti tuli 12.12.2013 omaan postilaatikkoon.Hinta oli edullinen maksoi 11.75 euroa toimituskuluineen.Tilauksen maksoin verkkopankissa.

Pariston kestosta ei vielä ole kokemuksia kun juuri sain sen.
EN SUOSITTELE...2 KERTAA TULLUT VÄÄRÄ AKKU

AKKU EI VASTANNUT MALLINUMEROA
Tilasin acer läppäriin akun ja laturin, toimitus muutamassa päivässä (ja tilauksen seuranta ajantasalla) kotiin toimitettuna ja tavara sitä mitä luvattiin. Olen tyytyväinen subtelin toimintaan.
Olen käyttänyt yritystä kolme kertaa ja aina toimitus on pelannut hienosti. Toimituksen seuranta netistä toimii myös hyvin. Yrityksen toimittamat halpisakut (2 x Nokia ja 1 x Samsung) ovat pelittäneet ja en ole huomannut ainakaan ensimmäisen puolen vuoden aikana eroa kalliimpiin alkuperäistuotteisiin.
Tilasin akun kameraan Canon S100. Cellonic. Ladattaessa rupesi käryämään uhkaavasti. Suoraan ongelmajätteeksi, ei kertaakaan kamerassa. Maksoi ab. kympin, en jaksanut ruveta reklamoimaan. Että se siitä firmasta!
Vesku vaan ja muut,

subtel.fi antaa tuotteilleen 24 kuukauden takuun, joten takuuasioissa kannattaa kääntyä subtel.fi:n asiakaspalvelun puoleen.

Puhelinnumero on 0800 918 243 ja asiakaspalvelu on avoinna 10:00 -15:00

Sähköpostia voi lähettää osoitteeseen info(at) subtel.fi
Tilasin 10.4.14 akun sekä laturin Olympus-kameraani. Paketti tuli 15.4.14 postiin. Sitä ennen tuli sähköpostia Saksasta silloin kun lähettivät paketin. Kaikki toimii ja olen sekä palveluun, tuotteeseen sekä hintoihin tyytyväinen. Kaikki toimi todella hyvin :)
I knew the dress I wanted, but was unable to purchase it from a boutique due to the high prices. I was wary of buying a dress online, especially from a website/company based in China. I had read a lot of reviews and did SO much research. I chose to go with millybride because they had been around the longest, so I knew it wasn’t a scam that just took your money and disappeared. I emailed them before I placed an order because I wanted to add a bubble hem to the dress. Nancy was the one I was in contact with the most. She was so helpful, and they added the hem at no extra cost. I placed my order on March 13th, and received the dress on April 5th. Very quick! It is gorgeous, well made, and definitely worth the money I spent. I highly suggest using millybride if you are thinking about ordering your dress online. I am a very happy bride-to-be! This is a dress that i have chosen from www.millybride.co.uk .what more i can say ,i love ,love,love it.
Kuinkahan tänne kirjoitellaan niitä hyviä kokemuksia ko. yrityksestä? Tilasin laturin easynote läppäriin sunnuntaina 4.5. Maanantai aamuna klo 10 vahvistettiin, että tilaus on käsittelyssä. Keskiviikkona tuli s-postia, että tilaus oli lähetetty. Ja torstaina sain laturin käsiini kotiin kannettuna. 27,90 hintaan olen tyytyväinen vaikkei alkuperäistä laatua ole. Kiitos ja kumarrus!
Tilasin viime perjantaina akun kameraani ( Olympus OM-D EM-5 ja paketti tuli kotiin tänään kuplamuoviin pakattuna ja OK. sopii täysin Olympuksen omaan laturiin ja näyttö näyttää lataustilan oikein. Akku aivan samanlainen kuin alkuperäinenkin ja hinta 19,95 € + postikulut 2,85 €. ( alkuperäinen 75 € ) Napsutin akun tyhjäksi kun se oli melkein täynnä ja sain tulokseksi 389 kuvaa täydellä resoluutiolla live näyttö päällä eli enemmän kuin alkuperäisellä joka tosin on jo vuoden ikäinen. Ainakin vielä pelittää. Lataus kesti n.4 tuntia tyhjään akkuun ja merkkivalo sammui kun akku oli täynnä, eikä akku edes lämmennyt enempää kuin alkuperäinenkään.
Ei minulla ole moittimista firman palvelusta eikä tavarastakaan. täysi vastine hinnalle..
Näkyy muuten olevan tuo originaali akku kotoisin Vietnamista että se siitä !
Tilasin akun jvc:n videokameraan, koska vastaavaa ei löytynyt suomesta.
Ensimmäinen subtelin akulla kuvasi yli kaksi kertaa kauemmin kuin orkkiksella. Arvot olivat samanveroisia.

Tilasin perään kaksi uutta akkua ja maksoin etukäteen. Kerron myöhemmin niistä.
SUBTEL on syvältä !
Jo saat oikean ja toimivan akun, ok, mutta jos jokin menee pieleen,
unohda rahasi. Eivät vastaa puhelmeen, eivät emailiin. Tai jos vastaavat,
kysyvät epäolennaista, että saavat asiakkaan luovuttamaan.
Sivulla lukee palautusoikeus, mutta se on vain houkutus.
Ihan pelkkää huijausta. Tilasin kaksi akkua, kumpikaan ei toimi. Kas kummaa, asiakaspalvelu ei vastaa, ei puhelimella eikä sähköpostilla.

ÄLÄ OSTA TÄÄLTÄ!
No ei todellakaan kannata ostaa tuolta yhtään mitään!

Tilasin tavaraa, osa jäi tulematta ja sen sijaan että he toimittaisivat loput kamat, he vaativat että palautan OMALLA kustannuksellani JA ajallani JO TOIMITETUT tavarat sinne, jotta he voivat toimittaa puuttuvat tavarat "täytenä" toimituksena.

Enpä rupea muutaman kympin tilauksen takia pomppimaan kuin aropupu, pakkaamaan, postittamaan ja rahoja odottelemaan, eli haistakoon pitkän paskan koko lafka ja laittelen varoitukseksi muille näitä kirjoituksia nettiin aikani kuluksi:)

DX eli deal extreme toimittaa nopeammin, halvemmin ja luotettavammin kuin tämä kusetusfirma!

Miniinthebox toimittaa nopeammin, halvemmin ja luotettavammin kuin tämä kusetusfirma!

Lightinthebox toimittaa nopeammin, halvemmin ja luotettavammin kuin tämä kusetusfirma!
Varokaa tilaamasta halpoja videokamera-akkuja!! Ei toiminut laitteessani ollenkaan. Se ei kommunikoi laitteeni kanssa ollenkaan, eikä sitä voi myöskään ladata!! Yritin palauttaa, mutta yllätys yllätys, tuli viestintävirastolta kirjeessä bumerangina takaisin. Ei voi lentorahtina itella toimittaa eteen päin!
PIstetään vielä tänne suomi24:eenkin vielä samainen kommentti kuin kaksplussaankin:

Älkää ostako, ongelmia tulee palautuksessa!

Pari akkua hajonnut nyt puolen vuoden käytön jälkeen. Eivät kestä kuin puolisen vuotta. Kun aletaan takuu-asioista puhumaan niin asiat mutkistuvatkin aivan älyttömästi. Vaativat akun lähettämistä Saksaan ja tässävaiheessa alkaakin kiva rumba. Ensimmäisen akun suostuivat suoraan Subtelistä hyvittämään, KOSKA rahtifirmat kieltytyivät ottamasta vastaan - nykyään puolivuotta myöhemmin eivät suostu enää hyvittämään.

Itella ei ota vastaan tälläistä pakettia, DHL ei ota vastaan, UPSilta ei voi suoraan edes kysyä, koska tietää hinnan. Fedexillä hinnaksi olisi tullut 150-200e. Kyllä, 150-200e. (Itellalla olisi ollut noin 20e paikkeilla). Hyvittävät vain 7e asti rahtikuluja ja huomattavasti vähemmän pienemmissä akuissa. Heidän ehdottamansa GLS rahtipalvelu ne lähettää, mutta hinta on 39e + 10e noutolisä yhdelle akulle kuluttajalle.

Kyseisen puljun business on ostaa näitä samoja kiina-akkuja ebaystä tai vastaavista ja myydä niitä noin 400% katteella tyhmille Suomalaisille. Myyvät akkuja 50e/kpl ja ostavat niitä 10e/kpl hintaan.

En suosittele - älkää ostako ja sokeutuko "2 vuoden takuu" lupauksiin. Liian isot riskit sekä julmettumat kulut tulevat takuupalautuksien kanssa. Helpommalla pääsee kun tilaa itse ebaystä vastaavan ja rikkoutuessaan toimittaa akkujen/paristojen kierrätykseen - sama laatu. Vähemmällä vaivalla pääsee ja huomattavasti pienemmillä kustannuksilla.

Toinen vaihtoehto on käyttää sellaisia kauppoja, jotka toimivat Suomessa ja joihin pystyy takuuasioissa postittamaan tuotteen Suomen sisällä.

Kiitos Subtelin Mikalle kesästä 2014 kun hoidit asian kuten piti ja pitkä keskisormi Lisalle Subteliin, joka ei suostu hyvittämiseen. Tälläinen Lisan tapa toimia karsii asiakkaita ja tuo myös julkisesti esiin ongelmat, joista on pakko muille kertoa forumeilla.

Älkää siis ostako mitään - viimeistään takuuasioiden rahtikulut syövät hyödyn!
Älkää ostako kyseisestä paikasta mitään! Vaikka saisitte tuolta pari euroa halvemmalla, se tuskin kannattaa loppujen lopuksi.
vituiksmän kö? tilasin läpparin akun just tuolta subista
Tilattiin laturi ja muistia kuukausi sitten. Roskapostiin oli tullut melko epäilyttävät 2 viestiä.

Toisessa mukamas FedExiltä tulleessa viestissä sanottiin, että "postimies käynyt ovella ja lähetys viety postiin, tarkista alla olevasta tiedostosta lisää."
Liitteenä .rar tiedosto jonka sisällä .exe tiedosto. En avannut tiedostoa koska .exe ja hälytti viruksia jo hyvissä ajoissa.

Muuta ei ole kuulunut.
Älkää tilatko mitään Subtelilta. Kaksi tilausta - tulos 30 - 70 Subtelin hyväks. Neljästä akusta kaksi VIELÄ toimivaa, kaksi ei toiminut ollenkaan. Muistikortti toimitettuna kolme kertaa pienempi, kuin tilatessa :( . Todella huono "palautus/ reklamaatio" -systeemi.
 /   /  / www.subtel.fi

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta