Chevrolet Trans Sport.

Jakki

Kertokaas viisaammat mistä vois metsästää vikaa kun oireet ovat seuraavanlaiset. Risteyksestä oikealle kääntyessä alkaa luistonesto huutamaan ja lakkaa kun suoristat ratin? Suoraan lähtiessä pelittää aivan normaalisti, ainoastaan kääntyessä kys. vika tulee esiin. Voisko kieliä laakeri vikaa? Onko kenelläkään ollut samoja oireita autossaan?

15

1627

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 17

      Voipi olla, että laakerissa sen verran väljää jo että anturi ei pelitä, kun kääntelee. Itsellä oli trans sportissa samanlainen, mutta herjasi vain ABS vikaa. Mitään väljän laakerin tavanomaisia merkkejä ei ollut havaittavissa. Toimiikos tuo luistonesto samalla anturilla, kuin ABS. Oletko katsonut onko kaikki johdot oikeilla paikoilla, ettei ole esim johto irti kiinnikkeestään ja pääsee elämään ja rasittamaan liitintä käännettäessä.

      • jakki

        Just korjasin katkenneeen ABS piuhan kun luistoneston ja ABSn valot palo mittaristossa. Elikkäs siitä päätellen ne samalta anturilta. Vika ei vain korjaantunut kuitenkaan jotenka täytyypi varmaan tarkistella niitä laakeria.


    • jalla66

      ABS -ongelma. Startatessa ja jarrun vapauttamisen jälkeen syttyvät ABS ja jarruvalo välittömästi. Lähden liikkeelle ja vain vakiojarrut toimivat. Ajan sata metriä ja sammutan koneen D-vaihteella. Vaihdan vapaalle (N-vaihde) ja starttaan auton rullatessa eteenpäin N-vaihteella. Kaikki merkkivalot syttyvät normaalisti ja SAMMUVAT muutaman sekunnin kuluttua (myös ABS ja jarruvalo). Vaihdan takaisin D-vaihtteelle ja ABS -jarrut toimivat normaalisti ja ABS että jarruvalo eivät enää ilmoita ongelmasta(ovat sammuneet). Missä vika että joudun kikkailemaan näin sadakseni ABS-jarrut käyttöön? Kiitos vastauksesta etukäteen alan osaavalta ammatimieheltä.

    • El Pollo el Muerta

      Kokeile startata ja lähteä liikkeelle paikaltaan ilman jarruun kajoamista, tökkäset N:ltä suoraan Drivelle. Voi olla viallinen jarruvalokatkaisin joka tekee häröä. Toinen vaihtoehto voisi olla VSS (Vehicle Speed Sensor)-tunnistin. Toki näiden liittimet, johtosarjat ja maadoitukset on myös aina tarkistettava.

      • jalla66

        Etulaakerit uusine ABS-anturineen vaihdettu molempiin eturenkaisiin(jarrulevyt samalla). ABS -valo ja jarruvalo palavat edelleen. Em. kikkailulla saan edelleen ABS-jarrut käyttöön.
        Seuraavaksi selvittämään katkosta oikeaan ABS-anturiin(jonka huoltoliikkeen mekaanikko luki katkenneeksi scannerilla). Vein autoni kaverileni joka veti piuhat irti ABS modulista, tarkastakseen kulkeeko virta oikealle navalle, kulki! Piuhassa ei katkosta navalle! Piuhat uudestaan kiinni ja tulos: ABS-valo palaa, aiemmin palanut jarruvalo sammunut! ABS-moduli paskana??


    • Moduli

      Mulla olisi ylimääräisenä Trans Sportin ABS moduli. Jos tarviit ota yhteyttä
      [email protected].

    • anonym1

      Miten ootte saaneet auton katsastuksesta läpi, jos ko. valot palaa? Itellä sama auto ja sama ongelma.

    • selviskö

      Selviskö mikä vika?

      • jalla66

        ABS-moottori paskana, tosin vaihdoin koko ABS-hässähän(motor pack, modulaattori, master cylinder). Jenkeistä muutamalla kympillä(käytetty).


    • Ranerassaaja

      missähän tuo abs modulaattori on, pitäisi selvittää tyyppi. Mutten tiedä missä kohtaa konehuonetta toosa sijaitsee

    • Ranerassaaja

      Laakerit vaihdettu, moduuli vaihdettu, jarrupalat vaihdettu. Ja abs valoja tc-valo vain palaa. Mitä tässä enää voi tutkia?

      • Kiva-Auto

        Olet nyt siis arpomalla vaihtanut mekaanisia komponentteja, vaikka kyse on sähköviasta. Sinulla olisi syytä olla autosi tehdasmanuaali. Sen avulla vianhaku helpottuu huomattavasti.


    • Cheppi

      Löytyisikö keltään pikaisesti ABS moduulia näillä merkellä vm 2000 trassport
      BRK PRES MDL PN 18043368
      ECU PN 09384809

      • Cheppi

        ja numero olis 050 3456061 Jari


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1555
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1194
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1127
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1026
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      985
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      957
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      882
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      870
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      714
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      660
    Aihe