Mauttomaksi käynyt suola...

Prof sana

Profeetallinen sana tästä palstasta...

Kun kuulee valituksia siitä, että mm. tällä foorumilla pilkataan ( mikä on kyllä totta) niin asiassa on myös toinen puoli. Tai oikeastaan primääri lähtökohta? Se on tämä:

"Te olette maan suola, mutta jos suola käy mauttomaksi, millä se saadaan suolaiseksi? Se... ei enää kelpaa mihinkään muuhun kuin pois heitettäväksi ja ihmisten tallattavaksi." ( Matt 5:13)

A) Kun vuosikaudet toisensa perästä tuodaan vääriä profetioita, valheellisia ja tyhjiä ennustuksia, jatkuvasti. Aina uusia "miehitysaikoja", uusia ja uusia tempauspäiviä, ja sitä ja tätä ja tuota...

B) Ja kun sitten nämä (suureksi osaksi ennustajien omasta päästä lähteneet näyt, unet, ennustelut) EIVÄT KÄY toteen --- niin ihmetelläkö sitä pitää, että pilkataan? (Toki samassa pilkkasopassa sitten kyllä ihan oikeatkin asiat saavat solvausvettä niskaan, mutta asiaan on syynsä.)

C) Jeesuksen sanojen mukaan "suola on käynyt mauttomaksi". Tyhjät profetiat, jokaöiset "unet" - pelkoon perustuvat ennustukset --- ne ovat kyllä ällöttävää tuotetta. Ei siis IHME, että pilkataan? Uskovat ovat itse asiansa pilanneet, tehneet sen vastenmieliseksi. Omalla typeryydellään. Hyväksymällä kaikkea hömppää ja höpötystä muka "Jumalan" nimissä.
Mihin mauttomaksi käynyt suola? Se ei kelpaa...

D) Mitä tästä?

"Tuomion tulee alkaa Jumalan huoneesta." ( 1 Piet 4:17)
Tämän palstan valhe-ennustajien on ensiksi pyydettävä anteeksi. Jokaisen, joka on jonkun päivämäärän tuonut, jonkun ajan, jonkun ennustuksen, joka EI OLE TODISTETUSTI käynyt toteen, jokaisen erehtyneen on tunnustettava se synniksi. SE on ollut myös Jumalan asian pilaamista. Majesteettirikos.

Elleivät iljettäviin valhe-ennusteluihin ryhtyneet kristityt tee parannusta ja tunnusta syntiään, on aivan laitonta koettaa syyllistää niitä palstan käyttäjiä, jotka ovat nähneet tämän kaiken höpsötyksen. He ovat siinä aivan oikeassa, että höpötetään tyhjää,.

E) On aivan turha kuvitella, että Jumala jotenkin olisi niiden puolella, jotka täällä valheellisia profetioita, unia, ennustuksia tuovat. Ei. Jumala on tätä kaikkea sotkua vastaan. Ja niitä (uskovia) vastaan, jotka Hänen Nimissään höpöttävät täyttä soopaa. Jumala kun ei ole valheen kannattaja. Eikä väärien profetioiden kannattaja. Ei.

Kun "suola on käynyt mauttomaksi" - ja kun se nyt on pilkan ja arvostelun jalkojen alla, - on vain nöyrästi myönnettävä, että itse on tämä tilattu.

Toinen kysymys onkin, että Herra on tänäänkin noita "profeettoja vastaan", jotka höpöttävät omiaan. Hän sanoo samat sanat kuin Jeremian aikana:
" Heistä ei ole mitään hyötyä tälle kansalle". ( Jer 23:32.

Mitä Jumala lupasi heille heidän hyödyttömien sotkujensa perästä? MInä käyn niiden kimppuun. Vastuun aika ja paikka tulee. Varmasti. Jumalaa ei pidä tehdä keppihevokseksi, ja naurunalaiseksi. Se maksaa.

38

348

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Insinöörille

      kohdistettu teksti ja ihan hyvä sellainen. Hänhän siitä pilkkaamisesta viimeksi puhui...

    • =====

      Tuli muistiin Raamatun sanat:

      "Sillä Jumalan viha ilmestyy taivaasta kaikkea ihmisten jumalattomuutta ja vääryyttä vastaan, niiden, jotka pitävät totuutta vääryyden vallassa."
      Room 1:18

      "Älköön kukaan pettäkö teitä tyhjillä puheilla, siillä semmoisten tähden kohtaa Jumalan viha tottelemattomuuden lapsia."
      Efe 5:6

      "Sillä näin sanoo Herra Sebaot. Israelin Jumala:
      - Älkää antako profeettainne, joita keskuudessanne on, ja tietäjäinne pettää itseänne, älkääkä totelko unianne joita uneksutte.
      Sillä valhetta he ennustavat teille, minun nimessäni, minä en ole lähettänyt heitä, sanoo Herra."
      Jer 29:8-9

      Siis:

      1) Ne (kristityt) jotka pitävät totuutta vääryyden vallassa, saavat varautua Jumalan vihaan.
      2) Jotka pettävät toisia tyhjillä puheilla, samoin saavat varautua Jumalan vitsaan. Tottelematttomuus.
      3) Älkää antako petkuttaa itseänne. Jumalan nimissä touhutaan liian paljon soopaa!

      • =====

        Joo, turha kristittyjen on inistä ja valittaa pilkkaamisesta, kun itse
        OVAT ANTANEET AIHETTA! Ei Jumalan nimissä saa petkuttaa!! Ei Jumala sellaista suojele....


      • ...
        ===== kirjoitti:

        Joo, turha kristittyjen on inistä ja valittaa pilkkaamisesta, kun itse
        OVAT ANTANEET AIHETTA! Ei Jumalan nimissä saa petkuttaa!! Ei Jumala sellaista suojele....

        ....


    • 4+14

      Nyt kun olet tämän kirjoittanut ja tiedät että se mitä kirjoitit, se on totta, niin kysyn sinulta, miten käy nyt hänen joka kirjoitti tässä ketjussa tämän?

      http://keskustelu.suomi24.fi/node/10944034

      ________________________________________________
      Tule esille!
      27.9.2012 11:10
      0
      Sulje
      Jo pelkää numero-nikki. Miksi? 13 7.

      Jos OLISI hyvä omatunto, voisi kertoa nimensä taikka edes vanhan tutun nimimerkkinsä! Mutt koettaa piiloutua numerologian taakse...

      Ei tule tepsimään. Kun laitonta ja luvatonta iljettävyyttä harjoittaa, eli koettaa tuhota Joiden Kirjoittajien mielipiteen vapauden, on pimeydessä sortunut sellaiseen, että LUULEE voivansa olla Oma-Tekoinen Palsta-Sensuuri-Mies --- ei ole NYT pakoonpääsyä.

      Joko vapaaehtoisesti tunnustaen laittomuuden, luvattoman omavaltaisen toiminnan Suomi24 sääntöjen vastaisen - taikka sitten pimeyden Teot asetetaan tekijöineen Julkiseen katseluun.

      Valinta on vapaa. 30.9.2012 saakka.

      _____________________________________________________

      Koskeehan häntäkin tämä kohta?

      Tämän palstan valhe-ennustajien on ensiksi pyydettävä anteeksi. Jokaisen, joka on jonkun päivämäärän tuonut, jonkun ajan, jonkun ennustuksen, joka EI OLE TODISTETUSTI käynyt toteen, jokaisen erehtyneen on tunnustettava se synniksi. SE on ollut myös Jumalan asian pilaamista. Majesteettirikos.

      Koko kirjoitus koskee myös häntä, eikö?

      Koska tahdon saada selville, että tämä kyseinen profeetallinen sana tosiaan on totta, eikä mikään valheprofetia jota vastaan totuus sen sisällä itsessäänkin jo käy?

      • Ei-numero-sarjaa

        Numeronikki 4 14 (joka on käyttänyt myös numeronikkejä 1 13, 18 7, 17 14, 16 6 12 1 14 4 -- kysyy?

        Mutta mikä niistä on se numeronikki, JOKA nyt kysyy, ja mitä?

        Kun annettu aika on ohitettu, toimenpiteet seuraavat, ja ovat seuranneet.


      • 7-7-7-7
        Ei-numero-sarjaa kirjoitti:

        Numeronikki 4 14 (joka on käyttänyt myös numeronikkejä 1 13, 18 7, 17 14, 16 6 12 1 14 4 -- kysyy?

        Mutta mikä niistä on se numeronikki, JOKA nyt kysyy, ja mitä?

        Kun annettu aika on ohitettu, toimenpiteet seuraavat, ja ovat seuranneet.

        Tämäköhän se vaivaa numeronikkiä 4 14 joka myös ilmoittautunut numeronimmarien 1 13, 18 7, 17 14, 16 6 12 1 jne taustavoimaksi?

        Tämäkö alla oleva se vaivaa, painaa? Näet kun sekin teksti katosi bittien taivaaseen, taikka datasiirtojen kalmistoon - kuinka vain haluat sen nähdä?

        Nytkö rupesi kalvamaan? Että MITÄ tapahtuu 30.9.2012 perästä?

        Kyllä, kyllä on tapahtunut ja edelleen. Et voi siitä erehtyä.
        _______________________________________
        Sensuroitu teksti...................


        Profetiapalst. Siivous

        Tämän palstan aihe on: ”Keskustele profetioista, näyistä, unista...”. Tämä on ilmainen ja vapaa kirjoitusfoorumi. Profetiapalstalla ei ole seriffiä. Suomi24 säännöt eivät silti anna mitään erillisoikeuksia (joillekin) lukijoille ja/tai kirjoittajille toimia kuin salaisena sensuuritahona.

        On käynyt ilmi, että tälle palstalle on pesiytynyt laittomia voimia. Jotkut tahot ovat viimeisen parin viikon aikana ryhtyneet kuin pimeässä toimiviksi, mielivaltaisiksi piilo-seriffeiksi, eli laittomiksi mielipiteen sensuuritahoiksi. Kyseessä on näyttö systemaattisesta menettelystä, tahallisesta ja tietoisesta, jonka laittomuuden aste on vakava. Näyttö on selkeä.


        A) Tapausselostus

        Erään kirjoittajatahon (joka ei tänä vuonna ole kirjoittanut tällä foorumilla!) - aloitukset on 12.9.2012 perästä saatettu em. systemaattisen ajojahdin objektiksi. Merkittävää on, että juuri Tietyt aloitukset (ja kokonaiset kirjoitusketjut) ovat kadonneet kuin tuhka tuuleen! Tässä luettelo (Huomatus: viestien aloitukset ovat olleet TÄYSIN Suomi24 sääntöjen mukaisia, profeetallisia asioita!)
        1) 12.9. 12 aloitus ”Missä menet Suomi?” Illalla siinä lähes 50 latausta. Poistatettu samana iltana.
        2) Aloitus: Mihin se katos? - pysyi parisen päivää. Taas poistatettu...
        3) Aloitus: Tahdotteko kuulla, 14.9., jossa 16.9.2012 lähes 200 latausta.
        4) Aloitus: Näky Suomesta 15.9.2012, jossa viikon aikana n. 700 latausta, poistatettu..
        5) Näky täyttyy Suomesta.... poistatettu.
        6-7 ) Samoin poistatettu aloitukset: Minne menet maa? Ja eräs toinen.

        B) Näyttö

        Näyttö on erittäin selkeä. Kun Suomi24 foorumeilla on tuhansia ja kymmeniä tuhansia viestejä, kaikilla eri foorumeilla, ylläpito ei missään tapauksessa tutki jokaista viestiä erikseen (joka vaaditaan poistettavaksi). Datasiirtojen hautausmaalle menevät myös asialliset viestit. Tässä yhteydessä näyttö on kiistaton. Kun eilen vielä oli vaadittu poistettavaksi ketjut Profeetall.Jumalan mitta ja Visio-mikä? Ja eräs kolmaskin, asia ei selityksillä hoidu. Noin 10 aloitusta; ketjua on poistatettu vajaan 2 viikon aikana, saman kirjoittajan aloituksia.

        C) Toimenpiteet
        Koska se taho, joka harjoittaa luvatonta palsta-sensuuria, ja kohdistaa tämän näytön mukaisesti tämän laittoman mielipiteen rajoituksen vain Tietylle taholle, asia antaa aihetta.
        C.1. Ensiksikin. Jotta kukaan laittomuuteen syytön ei joutuisi kärsimään, ehdoton seikka on, että tämä iljettävä ja pimeä piilorikollinen taho astuu esille. Tunnustaa laittomuutensa, väärän ja luvattoman toiminnan. Katuu sitä ja lopettaa. Tähän parannuksen tekoon on aikaa 3 päivää.

        C.2. Ellei KUKAAN ilmoittaudu henkilöksi, tahoksi, joka on tehnyt ALOITTEEN vaatia poistettavaksi kohdassa A ja B luetellut aloitukset, viestiketjut, asiassa vastuulliksi nimetään epäillyt nimimerkit ja kirjoittajat. Siis – joukkovastuuta kantavat kaikki. Joka ei sanoudu irti likaisesta ”poistattamiskiihkosta” - joka on mielipiteen vainoa ja laitonta, on yhteisessä vastuussa.

        Tämänkertainen laiton ja iljettävä mielivaltainen ”sensuuri-hanke” ei ole uutta tällä palstalla. Ja koska se toistuu, se antaa aihetta. Jatkotoimet ilmoitetaan, ellei tekovastuussa oleva tule esille kolmen (3) päivän sisällä. Tämä viesti menee Suomi24 ylläpidolle. Tiedoksi.


      • 4+13
        Ei-numero-sarjaa kirjoitti:

        Numeronikki 4 14 (joka on käyttänyt myös numeronikkejä 1 13, 18 7, 17 14, 16 6 12 1 14 4 -- kysyy?

        Mutta mikä niistä on se numeronikki, JOKA nyt kysyy, ja mitä?

        Kun annettu aika on ohitettu, toimenpiteet seuraavat, ja ovat seuranneet.

        "Mutta mikä niistä on se numeronikki, JOKA nyt kysyy, ja mitä?"

        Yksi ja sama henkilö täällä kysyy ja kysyy tätä:

        Tämän ketjun aloittaja alkaa näin:
        Profeetallinen sana tästä palstasta...

        Eihän kukaan nyt valhetta profetoisi, näkeehän sen tämän ketjun aloittajan kirjoituksessa, kuinka kovat seuraukset sellaisella olisi.
        Ja siellä on myös ohje miten tällaisesta teosta pelastutaan.


        Siksi kysyn, eikö tämä kyseinen profeetallinen sana ole kaikille väärintekijöille?
        Jos se on profeetallinen, se koskee myös häntä, joka kirjoitti nimimerkillä
        "Tule esille!"

        Jos aloitus on vain aloittajan päästä, niin sillä ei ole merkitystä, muuten kuin aloittajaan itseensä.
        Koska mitä me kylvämme, sitä me niitämme.

        Kuulen mielelläni aloittajaa, että mistä tälläinen profetia on vedetty?

        Herrahan on totuuden puolella, joten totuudellisilla ei ole hätää.


      • 11+9
        7-7-7-7 kirjoitti:

        Tämäköhän se vaivaa numeronikkiä 4 14 joka myös ilmoittautunut numeronimmarien 1 13, 18 7, 17 14, 16 6 12 1 jne taustavoimaksi?

        Tämäkö alla oleva se vaivaa, painaa? Näet kun sekin teksti katosi bittien taivaaseen, taikka datasiirtojen kalmistoon - kuinka vain haluat sen nähdä?

        Nytkö rupesi kalvamaan? Että MITÄ tapahtuu 30.9.2012 perästä?

        Kyllä, kyllä on tapahtunut ja edelleen. Et voi siitä erehtyä.
        _______________________________________
        Sensuroitu teksti...................


        Profetiapalst. Siivous

        Tämän palstan aihe on: ”Keskustele profetioista, näyistä, unista...”. Tämä on ilmainen ja vapaa kirjoitusfoorumi. Profetiapalstalla ei ole seriffiä. Suomi24 säännöt eivät silti anna mitään erillisoikeuksia (joillekin) lukijoille ja/tai kirjoittajille toimia kuin salaisena sensuuritahona.

        On käynyt ilmi, että tälle palstalle on pesiytynyt laittomia voimia. Jotkut tahot ovat viimeisen parin viikon aikana ryhtyneet kuin pimeässä toimiviksi, mielivaltaisiksi piilo-seriffeiksi, eli laittomiksi mielipiteen sensuuritahoiksi. Kyseessä on näyttö systemaattisesta menettelystä, tahallisesta ja tietoisesta, jonka laittomuuden aste on vakava. Näyttö on selkeä.


        A) Tapausselostus

        Erään kirjoittajatahon (joka ei tänä vuonna ole kirjoittanut tällä foorumilla!) - aloitukset on 12.9.2012 perästä saatettu em. systemaattisen ajojahdin objektiksi. Merkittävää on, että juuri Tietyt aloitukset (ja kokonaiset kirjoitusketjut) ovat kadonneet kuin tuhka tuuleen! Tässä luettelo (Huomatus: viestien aloitukset ovat olleet TÄYSIN Suomi24 sääntöjen mukaisia, profeetallisia asioita!)
        1) 12.9. 12 aloitus ”Missä menet Suomi?” Illalla siinä lähes 50 latausta. Poistatettu samana iltana.
        2) Aloitus: Mihin se katos? - pysyi parisen päivää. Taas poistatettu...
        3) Aloitus: Tahdotteko kuulla, 14.9., jossa 16.9.2012 lähes 200 latausta.
        4) Aloitus: Näky Suomesta 15.9.2012, jossa viikon aikana n. 700 latausta, poistatettu..
        5) Näky täyttyy Suomesta.... poistatettu.
        6-7 ) Samoin poistatettu aloitukset: Minne menet maa? Ja eräs toinen.

        B) Näyttö

        Näyttö on erittäin selkeä. Kun Suomi24 foorumeilla on tuhansia ja kymmeniä tuhansia viestejä, kaikilla eri foorumeilla, ylläpito ei missään tapauksessa tutki jokaista viestiä erikseen (joka vaaditaan poistettavaksi). Datasiirtojen hautausmaalle menevät myös asialliset viestit. Tässä yhteydessä näyttö on kiistaton. Kun eilen vielä oli vaadittu poistettavaksi ketjut Profeetall.Jumalan mitta ja Visio-mikä? Ja eräs kolmaskin, asia ei selityksillä hoidu. Noin 10 aloitusta; ketjua on poistatettu vajaan 2 viikon aikana, saman kirjoittajan aloituksia.

        C) Toimenpiteet
        Koska se taho, joka harjoittaa luvatonta palsta-sensuuria, ja kohdistaa tämän näytön mukaisesti tämän laittoman mielipiteen rajoituksen vain Tietylle taholle, asia antaa aihetta.
        C.1. Ensiksikin. Jotta kukaan laittomuuteen syytön ei joutuisi kärsimään, ehdoton seikka on, että tämä iljettävä ja pimeä piilorikollinen taho astuu esille. Tunnustaa laittomuutensa, väärän ja luvattoman toiminnan. Katuu sitä ja lopettaa. Tähän parannuksen tekoon on aikaa 3 päivää.

        C.2. Ellei KUKAAN ilmoittaudu henkilöksi, tahoksi, joka on tehnyt ALOITTEEN vaatia poistettavaksi kohdassa A ja B luetellut aloitukset, viestiketjut, asiassa vastuulliksi nimetään epäillyt nimimerkit ja kirjoittajat. Siis – joukkovastuuta kantavat kaikki. Joka ei sanoudu irti likaisesta ”poistattamiskiihkosta” - joka on mielipiteen vainoa ja laitonta, on yhteisessä vastuussa.

        Tämänkertainen laiton ja iljettävä mielivaltainen ”sensuuri-hanke” ei ole uutta tällä palstalla. Ja koska se toistuu, se antaa aihetta. Jatkotoimet ilmoitetaan, ellei tekovastuussa oleva tule esille kolmen (3) päivän sisällä. Tämä viesti menee Suomi24 ylläpidolle. Tiedoksi.

        Kohta C.2

        C.2. Ellei KUKAAN ilmoittaudu henkilöksi, tahoksi, joka on tehnyt ALOITTEEN vaatia poistettavaksi kohdassa A ja B luetellut aloitukset, viestiketjut, asiassa vastuulliksi nimetään epäillyt nimimerkit ja kirjoittajat.

        Tuo ei todellakaan ole mitään oikeaa oikeutta, voit olla varma, että tuon kohdan toimenpiteitä ei suorita yksikään oikeudentajuinen.

        Kuka edes kehtaa tunnustaa että tekisi näin?

        Syyllinen ei ilmoittautunut, joten ruoskikaamme joku joka näyttää epäilyttävältä.
        Hei tuo tuolla joka ei pidä oikeana meidän käsitstämme oikeudesta, ottakaamme hänet ja rankaiskaamme häntä.


    • Ingenjör_81

      "Ei Herra viivytä lupauksensa täyttämistä, niinkuin muutamat pitävät sitä viivyttelemisenä, vaan hän on pitkämielinen teitä kohtaan, sillä hän ei tahdo, että kukaan hukkuu, vaan että kaikki tulevat parannukseen." - 2. Piet. 3:9

      • /-/-/-/

        Kyllä, kyllä numeronikki 4 13 (ja kaikki muut numeronimmarit joiden takaa hän viestii...1 13, 18 7, 17 14, 16 6 12 1 14 4 -- jne)
        - kyllä, hänet on noteerattu. Tiedetään KUKA hän on, missä asuu, jne. Tiedetään hänen salaisetkin syntinsä, toki , kuten kaikki muukin.

        Entä sitten?

        Jokainen tekee tiliä. Ennemmin tai myöhemmin.

        "Sillä Jumala tuo kaikki teot tuomiolle, joka kohtaa kaikkea salassa olevaa, olkoon se hyvää taikka pahaa." ( Saarn 12:14)

        Maailmankaikkeuden Korkein ja Täydellinen oikeusistuin osaa tehdä tehtävänsä. Siihe ei tarvita "apulaistuomareita".

        Olkaa valmiit.


      • 5. Moos. 18

        20. Mutta profeetta, joka julkeaa puhua minun nimessäni jotakin, jota minä en ole käskenyt hänen puhua, tahi puhuu muiden jumalien nimessä, sellainen profeetta kuolkoon.'
        21. Ja jos sinä ajattelet sydämessäsi: 'Mistä me tiedämme, mikä sana ei ole Herran puhetta?' niin huomaa:
        22. kun profeetta puhuu Herran nimessä, ja kun se, mitä hän on puhunut, ei tapahdu eikä käy toteen, niin sitä sanaa Herra ei ole puhunut; julkeuttaan se profeetta on niin puhunut; älä pelkää häntä."


      • 20+4
        /-/-/-/ kirjoitti:

        Kyllä, kyllä numeronikki 4 13 (ja kaikki muut numeronimmarit joiden takaa hän viestii...1 13, 18 7, 17 14, 16 6 12 1 14 4 -- jne)
        - kyllä, hänet on noteerattu. Tiedetään KUKA hän on, missä asuu, jne. Tiedetään hänen salaisetkin syntinsä, toki , kuten kaikki muukin.

        Entä sitten?

        Jokainen tekee tiliä. Ennemmin tai myöhemmin.

        "Sillä Jumala tuo kaikki teot tuomiolle, joka kohtaa kaikkea salassa olevaa, olkoon se hyvää taikka pahaa." ( Saarn 12:14)

        Maailmankaikkeuden Korkein ja Täydellinen oikeusistuin osaa tehdä tehtävänsä. Siihe ei tarvita "apulaistuomareita".

        Olkaa valmiit.

        Lopetahan nyt puhumasta puuta heinää.

        Jos olet minut noteerannut, niin toivottavasti oikein.
        Eli mitä olen kirjoittanut, onko se totta vai valhetta.

        Mutta minä tiedän, että sinä: Et tiedä kuka olen, missä asun jne.

        Luehan tuosta noteeramisesta vaikka tämä:
        Johannes 4

        39 Ja monet samarialaiset siitä kaupungista uskoivat häneen naisen puheen tähden, kun tämä todisti: "Hän on sanonut minulle kaikki, mitä minä olen tehnyt".
        40 Kun nyt samarialaiset tulivat hänen luoksensa, pyysivät he häntä viipymään heidän luonaan; ja hän viipyi siellä kaksi päivää.
        41 Ja vielä paljoa useammat uskoivat hänen sanansa tähden,
        42 ja he sanoivat naiselle: "Emme enää usko sinun puheesi tähden, sillä me itse olemme kuulleet ja tiedämme, että tämä totisesti on maailman Vapahtaja".


      • Omituisa on.
        20+4 kirjoitti:

        Lopetahan nyt puhumasta puuta heinää.

        Jos olet minut noteerannut, niin toivottavasti oikein.
        Eli mitä olen kirjoittanut, onko se totta vai valhetta.

        Mutta minä tiedän, että sinä: Et tiedä kuka olen, missä asun jne.

        Luehan tuosta noteeramisesta vaikka tämä:
        Johannes 4

        39 Ja monet samarialaiset siitä kaupungista uskoivat häneen naisen puheen tähden, kun tämä todisti: "Hän on sanonut minulle kaikki, mitä minä olen tehnyt".
        40 Kun nyt samarialaiset tulivat hänen luoksensa, pyysivät he häntä viipymään heidän luonaan; ja hän viipyi siellä kaksi päivää.
        41 Ja vielä paljoa useammat uskoivat hänen sanansa tähden,
        42 ja he sanoivat naiselle: "Emme enää usko sinun puheesi tähden, sillä me itse olemme kuulleet ja tiedämme, että tämä totisesti on maailman Vapahtaja".

        Mitä ihmettä tuo 20 4 jauhaa?????


      • 9+15
        Omituisa on. kirjoitti:

        Mitä ihmettä tuo 20 4 jauhaa?????

        Oikeutta ja totuuttahan tässä yritän Jauhata.

        Toisille se on ihmetys, toisille ei.


      • ====
        9+15 kirjoitti:

        Oikeutta ja totuuttahan tässä yritän Jauhata.

        Toisille se on ihmetys, toisille ei.

        Kyllä numeronikki 9 15 jauhaa kaikkea muuta kuin oikeutta ja totuutta...
        Oma ongelmaansa koettaa setviä. Koirakin joskus ottaaa kiinni omasta hännästään, ja ajaa sitä takaa, pyörii kuin hyrrä. Ja luulee sitä omaan häntäänsä, että SE ON JOKIN vihollinen....

        :)


      • 8+17
        ==== kirjoitti:

        Kyllä numeronikki 9 15 jauhaa kaikkea muuta kuin oikeutta ja totuutta...
        Oma ongelmaansa koettaa setviä. Koirakin joskus ottaaa kiinni omasta hännästään, ja ajaa sitä takaa, pyörii kuin hyrrä. Ja luulee sitä omaan häntäänsä, että SE ON JOKIN vihollinen....

        :)

        Vai kaikkea muuta jauhan?

        Eikö kristityn tulisi puuttua vääryyksiin?
        ja miten tulisi puuttua, niin ei siten kuin ihmiset yleensä, vaan totuudellisesti ja oikein, myös nuhtelemalla jne. Mutta AINA TOTUUDELLISESTI JA OIKEUDEN MUKAISESTI.
        Jos allekirjoitat tämän, niin hyvä.

        Jotkut jättävät asiat käsittelemättä loppuun, vaikka sanoisivatkin että pakoonpääsyä ei ole.
        Se on totta, että Jumalalta ei kukaan pääse pakoon, mutta Jumalalle menee asiat silloin, kun ratkaisua ei löydy kahden riitapuolen väliltä.
        Silloin kun tarvitaan tuomaria, silloin tuomari ottaa asian käsittelyyn.

        Kristittyjen tulee osata ratkaista ongelmansa ilman että kaikkia viedään korkeimpaan oikeuteen.

        Olen mukana taas tässä pienessä ketjussa, joka on menossa korkeimpaan oikeuteen, jonne vedetään sivullisia mukaan syytettyinä.

        Tämä tapaus menee näin:

        Oli henkilö, joka kiinnitti kirjoituksiaan ilmoitustaululle.
        Joku tai jotkut poistelivat suurimmaksi osaksi hänen kirjoituksiaan taululta, ja niin hän kirjoitti lisää ja nekin poistettiin.
        Tästä tuohtuneena hän kirjoitti vieläkin enemmän viestejä jotka olivat tarkoitettu näille poistajille.
        Mutta niitäkin poistettiin.
        Suutuksissaan hän tarkkaili lähistöllä olevia ja heitti kalikan väkijoukkoon.
        Ja se osui johonkin ja kuului tuo kuuluisa "älähdys"
        Heittäjähän tiesi, että se koira älähtää johon kalikka kalahtaa.
        Näin kävi, paitsi, että kalikka oli tarkoituksella heitetty ja minne sattui.
        Heittäjän ongelma oli siinä, että hän ei tiennyt kuinka tuo kyseinen sananlasku oikeasti toimisi, joten hän käytti sitä kirjaimellisesti ja luuli sen tuovan oikean tuloksen.
        No tämä johon kalikka kalahti, tahtoi tietää syyn, miksi se kalikka juuri häneen kalahti, mutta ei hän saanut tietää syytä, vain syytöksiä kuin hän todella olisi syyllinen tähän kaikkeen.
        Kovalla äänellä syyttäen ja tätä osoittaen, hän syytti ja siinä muitakin oli hänen kanssaan syyttämässä.
        Syytetty puolustautui totuuden mukaisesti ja tiesi totuuden ettei ollut syylistynyt mihinkään, mistä häntä syytettiin.
        Tosin hänellä oli kalikasta tullut mustelma joka todisti että häntä oli heitetty kalikalla.

        Niin hänet tahdottiin viedä väkisin tuomarin eteen, korkeimman tuomarin eteen.
        Ja syytetty matkalla tuomarin eteen kertoi syyttäjille, että he tekevät virheen hän tiesi, ettei mitään näyttöä häntä vastaan ole ja totuus on se joka hänet vapauttaisi.
        Mutta hän tiesi, että samalla totuus tuomitsisi nämä valheellisesti syyttävät.
        Ja heidän tuomionsa tulisi olemaan heidän sanojensa mukainen.

        Miten käy tällä matkalla tuomarin eteen?
        Jos syyttäjien joukko todella tietää toimivansa ja toimineensa oikein ja totuudessa, niin matka jatkuu.
        Jos taas syyttäjien joukko tietää, huomaa tai aavistaa että he ovat menetelleet väärin, he tekevät parannuksen ja tekevät sen tavalla jollaista tapaa he muiltakin odottavat.


        :)


    • ====

      Ja mitähän JÄRKEÄ, taikka HYÖTYÄ on alla olevasta soopasta?

      ____________________________________



      Järistysten vuosi
      7.6.2009 20:15
      0
      Sulje
      Suomennos
      "Vuonna 1998 Herra puhui minulle. Hän otti käteni ja osoitti sillä kesäkuun 9. päivän kohdalle ja sanoi: `Tuomio, tuomio, tuomio`. Sitten Hän sanoi: `Maanjäristys, maanjäristys, maanjäristys`. Hän ei koskaan sanonut mikä kesäkuun 9:s. Joulukuussa 2008 sain sanan Herralta ja Hän sanoi tuovansa suuren ravistuksen ja että suuri maanjäristys iskisi pian. Helmikuussa 2009 Herra kertoi, että se tulisi olemaan myöhäinen kevät ja tapahtuisi kesäkuussa.

      En tiedä, tuleeko se tapahtumaan kesäkuun 9. tai että tarkoittiko Hän kesäkuussa 2009. Tiedän Hänen sanoneen, että myöhään keväällä suuri maanjäristys iskisi Amerikkaan. Tähän tarvittava ymmärrys on kahden kuukauden sykleissä ja kolmas 60 päivän sykli loppuu 9.6.2009. Viikon keskivaiheen alussa
      Amerikassa tapahtuu mahtava järistys kahden kuukauden - kahden vuoden syklissä aikajanalla, josta kirjoitin 1993, ja joka alkoi kesäkuusta 1994 päättyen kesäkuuhun 1996. Jokainen kahden vuoden sykli alkaisi ja kesäkuusta heinäkuuhun 2009 alkaisi kahden kuukauden sykli. Joten nyt kun et ymmärrä, mitä sanon, pyytäisin sinua menemään takaisin ja lukemaan kaikki kirjeet alusta ja aikajanan, ja se selittää suurimman osan siitä, mitä ajan takaa."

      Suom. huom.: Itseasiassa en itsekään ymmärrä noista aikajanoista sun muista, ja muutenkin kyseistä pätkää oli vaikea suomentaa puuttuvien sanojen takia, mutta olennaista tuossa oli varmaankin päivämäärä 9.6., jonka hän sai maanjäristyksen ajankohdaksi. Vuotta ei siis tosiaan kerrottu.
      _______________________________________________

      Voi, sääli näitä helppoheikkijeä!

      • =====

        4 13
        1.10.2012 17:39
        0
        Sulje
        "Mutta mikä niistä on se numeronikki, JOKA nyt kysyy, ja mitä?"

        Yksi ja sama henkilö täällä kysyy ja kysyy tätä:
        ________________________________________

        Mikä se nyt NIIN VAIVAA? Vai kalvaako huono omatunto, ja miksi?

        Täälä kertaa numero on sama: 4: 13 ....

        Mutta kaikki muut numeronimmarit joiden takaa hän viestii...1 13, 18 7, 17 14, 16 6 12 1 14 4 -- jne?

        Mikä se yksi ja sama henkilö on? Ei, ei näytä uskottavalta?

        Virtuaaliohahmo kyllä - ja yhä uusilla numeronimmareilla?

        Jospa ENSIN kertoisit: Kuka se Yksi ja Sama Henkilö on?

        Täällä virtuaalimaailmassa kun moni voi olla muka "yksi" ja "yksi" on sarja numeroita..... mm. 1 13, 18 7, 17 14, 16 6 12 1 14 4 -- jne...

        Niin että mikä NUMERO niistä on se HENKILÖ, ja kuka?

        Kun ekaks kerrot!


      • 5-5-5-5
        ===== kirjoitti:

        4 13
        1.10.2012 17:39
        0
        Sulje
        "Mutta mikä niistä on se numeronikki, JOKA nyt kysyy, ja mitä?"

        Yksi ja sama henkilö täällä kysyy ja kysyy tätä:
        ________________________________________

        Mikä se nyt NIIN VAIVAA? Vai kalvaako huono omatunto, ja miksi?

        Täälä kertaa numero on sama: 4: 13 ....

        Mutta kaikki muut numeronimmarit joiden takaa hän viestii...1 13, 18 7, 17 14, 16 6 12 1 14 4 -- jne?

        Mikä se yksi ja sama henkilö on? Ei, ei näytä uskottavalta?

        Virtuaaliohahmo kyllä - ja yhä uusilla numeronimmareilla?

        Jospa ENSIN kertoisit: Kuka se Yksi ja Sama Henkilö on?

        Täällä virtuaalimaailmassa kun moni voi olla muka "yksi" ja "yksi" on sarja numeroita..... mm. 1 13, 18 7, 17 14, 16 6 12 1 14 4 -- jne...

        Niin että mikä NUMERO niistä on se HENKILÖ, ja kuka?

        Kun ekaks kerrot!

        Aloitus on näin
        "Te olette maan suola, mutta jos suola käy mauttomaksi, millä se saadaan suolaiseksi? Se... ei enää kelpaa mihinkään muuhun kuin pois heitettäväksi ja ihmisten tallattavaksi." ( Matt 5:13)

        Eikö Herran sana kelpaa?


      • 8+8
        ===== kirjoitti:

        4 13
        1.10.2012 17:39
        0
        Sulje
        "Mutta mikä niistä on se numeronikki, JOKA nyt kysyy, ja mitä?"

        Yksi ja sama henkilö täällä kysyy ja kysyy tätä:
        ________________________________________

        Mikä se nyt NIIN VAIVAA? Vai kalvaako huono omatunto, ja miksi?

        Täälä kertaa numero on sama: 4: 13 ....

        Mutta kaikki muut numeronimmarit joiden takaa hän viestii...1 13, 18 7, 17 14, 16 6 12 1 14 4 -- jne?

        Mikä se yksi ja sama henkilö on? Ei, ei näytä uskottavalta?

        Virtuaaliohahmo kyllä - ja yhä uusilla numeronimmareilla?

        Jospa ENSIN kertoisit: Kuka se Yksi ja Sama Henkilö on?

        Täällä virtuaalimaailmassa kun moni voi olla muka "yksi" ja "yksi" on sarja numeroita..... mm. 1 13, 18 7, 17 14, 16 6 12 1 14 4 -- jne...

        Niin että mikä NUMERO niistä on se HENKILÖ, ja kuka?

        Kun ekaks kerrot!

        Ei vaivaa eikä kalvaa huono omatunto, toisin kuin ehkä sinulla saattaisi tehdä, varsinkin jos sinulla on jotain osuutta teoillasi, totuutta vastaan?

        Se yksi ja sama henkilö, on henkilö, joka kirjoittaa sinulle, mutta nimimerkkiosioon pistän laskutoimituksen.

        Toki voi olla muitakin kirjoittajia jotka tekevät samaa, mutta kirjoitus paljastaa kuka nimimerkkiä käyttää.

        Hedelmistä puu tunnetaan.


      • x-x-x-x-
        8+8 kirjoitti:

        Ei vaivaa eikä kalvaa huono omatunto, toisin kuin ehkä sinulla saattaisi tehdä, varsinkin jos sinulla on jotain osuutta teoillasi, totuutta vastaan?

        Se yksi ja sama henkilö, on henkilö, joka kirjoittaa sinulle, mutta nimimerkkiosioon pistän laskutoimituksen.

        Toki voi olla muitakin kirjoittajia jotka tekevät samaa, mutta kirjoitus paljastaa kuka nimimerkkiä käyttää.

        Hedelmistä puu tunnetaan.

        8 8.... outo henkilö? Hedelmäkin outo?


      • Seppo.K.
        x-x-x-x- kirjoitti:

        8 8.... outo henkilö? Hedelmäkin outo?

        Tuli vain mieleen, jotta pitää jättä herran haltuun tuollaiset numeroita viljelevät tapaukset. Ei anna aihetta.


      • ??+?
        Seppo.K. kirjoitti:

        Tuli vain mieleen, jotta pitää jättä herran haltuun tuollaiset numeroita viljelevät tapaukset. Ei anna aihetta.

        Samaa mieltä. Ei anna aihetta.


      • ====
        ??+? kirjoitti:

        Samaa mieltä. Ei anna aihetta.

        Esimerkki mauttomaksi käyneestä suolasta... Väärien ja toteutumattomien sanomien ja näkyjen perästä uskottavuus menee, ja koko asia nähdään mauttomana "pellen" hommana, josta voi heitää vitsiä... Sääli.


        Jochanan Buchanan
        5.10.2012 09:51

        Miten sä Jouko Piho kehtaat avata ketjun itselles? Olisit edes ollut hiljaa ja nöyränä kiitellyt Hesarin toimitusta, että viitsivät noteerata sinut valtakunnan ykkösmediassa.


        Jochanan Buchanan
        5.10.2012 09:55

        Ja vielä Suomi24:ssä!!!!!! Missä kunniallisuus ja arvokkuus???

        ____________________________


    • ====
      • Herran häpäisyä

        Ei lainkaan ihme, että monet ihmiset herjaavat tämän palstan tahoja? Kun pyhät asiat pilataan ihmistouhuin, niin se käy. Mutta mitä sanoo ja tekee Herra, jonka asian häpäisyyn kevytmielisin keinoin on ryhdytty. Se nähdään.


    • Prof sana

      Sarjassa MAUTTOMAKSI käynyt suola...

      Eräs surkuttelee ja valittaa omaa kohtaloaan ja kohteluaan täällä? Ja vetoaa jopa WIKIPEDIAN (raamattuko?) infoon, tullakseen ymmärretyksi? Ensin viesti:
      _____________________________________


      Ingenjör_81
      19.10.2012 11:06

      "Tämä viesti ei ole vähimmässäkään määrin huumoriksi tarkoitettu. "

      Minun täytyy olla todella lähellä totuutta, kun parin kuukauden aikana on aloitettu puoli tusinaa ketjuja, joiden koko tarkoitus on pilkata allekirjoittanutta.

      Tiesittäkö, että tähänkin ketjuunkin löytyy Raamatusta profetia.
      "Autuaita olette te, kun teitä Ihmisen Pojan tähden vihataan ja herjataan, kun ihmiset erottavat teidät keskuudestaan ja INHOAVAT TEIDÄN NIMEÄNNEKIN." - Luuk. 6:22

      http://sv.wikipedia.org/wiki/Ingenjör

      __________________________

      Kommenttia, analyysiä

      1)

      Se, jota Herramme Jeesuksen tähden vainotaan, on totinen Herran palvelija.
      Hän toimii vain Herran ja SANAN viitekehyksessä.

      On syytä olettaa, että Ingerföriin kohdistunut arvostelu johtuu mm. seuraavista:
      - Hän korottaa itseään, jatkuvasti, antaa ymmärtää olevansa "profeetta"..
      - Hän riitelee toisten kanssa, palstalla.
      - Ei siedä kritiikkiä, eikä toisia mielipiteitä..
      - Hän ei pitäydy Jumalan Sanassa, vaan
      - tuo aina uusia "epäjumalia" tarjolle (siis kaiken maailman puhujia, viedeoita, linkkejä jopa pakana-asioista, arveluttavista "salaisuuksista", jne)

      Eli, tuotteet ovat kuin sekasikiötä. Seassa Jumalan Sanaa, seassa sielun, jopa pimeyden kääröjä!

      Mitä sanoi Herra profeetta Jeremialle:

      "Jos sinä tuot esille jaloa, et arvotonta, niin sinä saat olla minun suunani."

      Jer 15:19.

      Ja Jumala lupasi, että Jumala itse pelastaa Jeremian jopa väkivaltaisten käsistä. ( jer 15: 19-21) Ja niin myös sitten tapahtui!

      Jeremia oi USKOLLINEN Jumalalle. Ei sotkenut omia visioitaan Jumalan antamaan Sanaan.

      2)
      Nyt? On erittäin todennäköistä, ja näyttöjen perusteella, että Ingerf. on joutunut Jumalan epäsuosioon. Ja ihmisen ylpeys ja sokeus estää hyväksymästä tätä faktaa. Pimeyden ruhtinas syöttää pajunköyttä, että "olet nyt marttyyri, uhri, väärin kohdeltu...." ja siitä nousee kapina ja katkeruus.

      Eikö Raamattu sano, että "jos Jumala on meidän puolellamme, kuka voi olla meitä vastaan." ( Room 8:31)

      Jos Jumalan voima asuu (Hänen palvelijassaan) hänellä on valta ylitse kaikkien voimien. Valtuus käskeä herjaajia olemaan hiljaa, jne. Mutta jos Jumalan auktoriteetti on hukassa, mitä silloin?

      Eli, Jumalan tutkivan Sanan ja Hengen valossa on nähtävä, että parannus ja nöyrtyminen on AINOA tie parempaan. Ei tule korottaa itseään yli muiden.
      Ei tule haksahtaa kuvitelmaan, että MINÄ olen se AINOA profeetta, ja minuakin he vainoavat! Tällaiseen sielun valheeseen eksyi kerran jopa JUmalan valittu profeetta ELIA. Mutta Jumala palautti hänen realiteetteihin, ja ruotuun.

      Room. 11: 2-5

      On aivan raamatullista, että kun Jumalan palvelija nöyrtyy ja tulee korokkeelta muiden savi-ihmisten tasolle, Jumala antaa anteeksi ja auttaa.

      Jeesus puhdistaa jokaisen oksan, Joh 15:2

      • Älkää juosko!!

    • kyllä!

      "Tuomion tulee alkaa Jumalan huoneesta." ( 1 Piet 4:17)

      • Ilm 2:16

        Se on jo alkanut. Täälläkin se näkyy. Jumala pyhyydessään on "noussut vääriä ja eksyttäviä profetiatahoja vastaan". Hän sotii suunsa miekalla, kuten Pergamon seurakunnalle sanoi. Ilm 2:16


      • mautonta suolaa
        Ilm 2:16 kirjoitti:

        Se on jo alkanut. Täälläkin se näkyy. Jumala pyhyydessään on "noussut vääriä ja eksyttäviä profetiatahoja vastaan". Hän sotii suunsa miekalla, kuten Pergamon seurakunnalle sanoi. Ilm 2:16

        Mauttomaksi käynyttä suolaa. Ikävää nähtävää. herätyskirillistä huumaa ja sitten likaviemärin hajua. http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288509774976.html


      • 0000==

      • Eksyttäjien kerho
        0000== kirjoitti:

        Mauttomaksi se käy, siellä ja täällä.
        Kun unia, unia, unia ja epäraittiita profetia-kuvatuksia tuodaan maailmalta.
        http://keskustelu.suomi24.fi/node/10737996

        Ihan terävää ja oikeaan osuvaa kritiikkiä siitä, että jotkut uskovat palvelevat Yoytuubin jumalia, guruja, jotka bisnestä ja meriittiä itselleen tehden, ovat muka Jumalan asialla!
        _________________________________________________
        Kabooomm !!!!!
        30.10.2012 11:44

        Katos vaan kun tuosta "totuuden torvesta" eli juutuubista on tullut myös kaikenlaisten hömppäprofetioiden levittäjä.

        Eivätkö ne Herran taivaalliset käsky-ja muut kirjeet enää riitäkään kun yläkerrassakin on siirrytty täysin maallisiin tapoihin profetioiden ja ennustusten levityksessä?

        Ja ihan sillä perinteisellä NWO-hörhöilytyylillä.

        Apropoo,milloinkahan ne perinteiset "Venäjä hyökkää Suomeen ja miehittää osan Suomea..."-unet ja muut näyt taas palaavat takaisin?

        Vai onko ne päätetty unohtaa?


      • =====
        Eksyttäjien kerho kirjoitti:

        Ihan terävää ja oikeaan osuvaa kritiikkiä siitä, että jotkut uskovat palvelevat Yoytuubin jumalia, guruja, jotka bisnestä ja meriittiä itselleen tehden, ovat muka Jumalan asialla!
        _________________________________________________
        Kabooomm !!!!!
        30.10.2012 11:44

        Katos vaan kun tuosta "totuuden torvesta" eli juutuubista on tullut myös kaikenlaisten hömppäprofetioiden levittäjä.

        Eivätkö ne Herran taivaalliset käsky-ja muut kirjeet enää riitäkään kun yläkerrassakin on siirrytty täysin maallisiin tapoihin profetioiden ja ennustusten levityksessä?

        Ja ihan sillä perinteisellä NWO-hörhöilytyylillä.

        Apropoo,milloinkahan ne perinteiset "Venäjä hyökkää Suomeen ja miehittää osan Suomea..."-unet ja muut näyt taas palaavat takaisin?

        Vai onko ne päätetty unohtaa?

        Joo, se mauttomaksi käynyt suola?

        Se on mädännyt kristillisyys, maailman kanssa symbioosissa, mukautunut tämän maailman kanssa, ja sekös maailmaa huvittaa? Kristilliset asiat ovat naurunalaisina, niitä ei noteerata.
        Mutta kun alkuseurakunnassa Jumalan PYHYYS teki, mitä piti tehdä- niin oliko

        "suola mautonta" ihmisten jalkojen tallattavissa? Ei.

        "Ja suuri pelko valtasi koko seurakunnan ja kaikki ne, jotka tämän kuulivat.. ja ... kansa piti heitä suuressa kunniassa...." Apt 5:11-13.

        Ja seuraus? Kun seurakunta nautti kunnioitusta ja sillä oli Jumalan auktoriteetti, ja se piti huolta synnin tuomitsemisesta ja Jumalan Pyhyyden asiasta, mitä siitä seurasi? Pyhän Hengen voima toimi, asia eteni.

        Ettäkö ihmiset pakenivat, kun ei saarnattu "jumalan rakkaudesta", joka kaiken sietää, ymmärtää, hyväksyy, siunaa... hössöttää pikku epäjumaliesi keskellä...

        Ei. Tuli laajempi (herätys) - Jumalan ihme!

        "Ja yhä enemmän karttui niitä, jotka uskoivat Herraan, sekä miehiä että naisia suuret joukot." Apt 5:14-16

        Kun Jumala toimii kansansa keskellä, pyhyydessään, voimassaan, se ei ole mikään negatiivinen asia. Se vetää ihmisiä. Jotka kaipaavat jotakin PAREMPAA, puhdasta, aitoa.

        Mutta te krisitytyt? Älkää edes ihmetelkö, etteivät ihmiset ole kiinnostuneita tulemaan kristittyjen mädännäisille tunkioille! Maailma on täynnä tunkioita.
        Kuka nyt "krisilliselle" tunkiolle enää tahtoisi? Maailma nauraa uskovien puheille, kun näkee tekopyhyyden, tuplamoralismin!

        Mutta? Jos Jumalan kansalle maistuu PYHITYS, puhdistus - niin että sen perästä Jumalan VOIMA voi toimia - terveesti, raittiisti, niinkuin apostolisena aikana - niin silloin on TOIVOA!

        Pyhä Henki ei tule voimallisesti ilmestymään, Jeesusta kirkastamaan, kristittyjen likaisille tunkioille. Ei. Saatte toivoa, koettaa, mutta Jumalaa ei lahjota. Pyhä Henki on kuin kyyhkynen, eikä kyyhkyset viihdy kaatopaikoilla?

        Oletko valmis? Oletko valmis omalla kohdallasi siihen, että Jumala voisi armossaan vielä ilmestyä tämän maan kurjuuden keskelle?


      • Jäännösjoukko
        ===== kirjoitti:

        Joo, se mauttomaksi käynyt suola?

        Se on mädännyt kristillisyys, maailman kanssa symbioosissa, mukautunut tämän maailman kanssa, ja sekös maailmaa huvittaa? Kristilliset asiat ovat naurunalaisina, niitä ei noteerata.
        Mutta kun alkuseurakunnassa Jumalan PYHYYS teki, mitä piti tehdä- niin oliko

        "suola mautonta" ihmisten jalkojen tallattavissa? Ei.

        "Ja suuri pelko valtasi koko seurakunnan ja kaikki ne, jotka tämän kuulivat.. ja ... kansa piti heitä suuressa kunniassa...." Apt 5:11-13.

        Ja seuraus? Kun seurakunta nautti kunnioitusta ja sillä oli Jumalan auktoriteetti, ja se piti huolta synnin tuomitsemisesta ja Jumalan Pyhyyden asiasta, mitä siitä seurasi? Pyhän Hengen voima toimi, asia eteni.

        Ettäkö ihmiset pakenivat, kun ei saarnattu "jumalan rakkaudesta", joka kaiken sietää, ymmärtää, hyväksyy, siunaa... hössöttää pikku epäjumaliesi keskellä...

        Ei. Tuli laajempi (herätys) - Jumalan ihme!

        "Ja yhä enemmän karttui niitä, jotka uskoivat Herraan, sekä miehiä että naisia suuret joukot." Apt 5:14-16

        Kun Jumala toimii kansansa keskellä, pyhyydessään, voimassaan, se ei ole mikään negatiivinen asia. Se vetää ihmisiä. Jotka kaipaavat jotakin PAREMPAA, puhdasta, aitoa.

        Mutta te krisitytyt? Älkää edes ihmetelkö, etteivät ihmiset ole kiinnostuneita tulemaan kristittyjen mädännäisille tunkioille! Maailma on täynnä tunkioita.
        Kuka nyt "krisilliselle" tunkiolle enää tahtoisi? Maailma nauraa uskovien puheille, kun näkee tekopyhyyden, tuplamoralismin!

        Mutta? Jos Jumalan kansalle maistuu PYHITYS, puhdistus - niin että sen perästä Jumalan VOIMA voi toimia - terveesti, raittiisti, niinkuin apostolisena aikana - niin silloin on TOIVOA!

        Pyhä Henki ei tule voimallisesti ilmestymään, Jeesusta kirkastamaan, kristittyjen likaisille tunkioille. Ei. Saatte toivoa, koettaa, mutta Jumalaa ei lahjota. Pyhä Henki on kuin kyyhkynen, eikä kyyhkyset viihdy kaatopaikoilla?

        Oletko valmis? Oletko valmis omalla kohdallasi siihen, että Jumala voisi armossaan vielä ilmestyä tämän maan kurjuuden keskelle?

        Kyllä, jotkut ovat valmiita. Avoimin rehellisin sydämin!


    • onko suola

      muuttunut paremmaksi?

    • ...

      ...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6293
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      4036
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      263
      2446
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1970
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1433
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1316
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1087
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1060
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      1006
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      981
    Aihe