"Pane mua"- tyyppiset muijat?

mikä ettei

Moni varmaan pistänyt merkille, että milloin missäkin törmää näihin "pane mua" -tyyppisiin (usein nuoriin) misuihin. Tällä siis tarkoitetaan pukeutumista, meikkaamista ja non-verbaalista viestintää, jotka kaikki yhdessä huutavat: "mä haluun, että sä haluut mua ja panet mua!".

Jos muijat haluaa näin kovasti "viestittää", niin olisko ne myös sitten helposti saatavilla, jos menee ehdottelemaan vaikka jotakin kivaa? Vai mikä heillä on ideana oman itsensä esittelyssä?

24

18040

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Rippi Realisti

      Tarkoititko ''pane mua perseeseen'' muijia?

      Saattaa olla helppoja houkutella vaakamamboon, mutta kyseisillä haarahaavoilla useimmiten tanssitaidot on vähän niin ja näin ja tanssikamat on joko levähtäny tai vanhentunu pahemman kerran...

      • Anonyymi

        2012 alotus ??????


    • Kaikkiapanettaajoskus

      Tytön näkökulmasta voin sanoa että hyvällä maulla tehdyt ehdotukset sytyttää. Joskus baarista mennään hakemaan nimenomaan "fuckbuddya" ja paljon helpommalla pääsee kun mennään suoraan asiaan. Eli rohkeasti vaan ehdottelemaan ;)

      • lkjnhbvgc

        Ai rohkeasti vain ehdottelemaan ja ottamaan vastaan syytteitä seksuaalisesta ahdistelusta?!

        Te joilla on pimppi, ette tajua, että kaikki on tämän asian suhteen vaikeampaa, jos ei ole pimppiä.


      • Turhautunut.turjake

        Näinhän se on. Jos ehdotat, olet saatanan pervo. Jos et ehdota, olet joku saatanan homo.
        Koeta siinä sitten tehdä valintasi.


    • tytykkä

      En tiedä. Mutta mulla on ongelma mua p*nettaa vaikka oon alaikänen

      • 20+17

        Miksi se on ongelma :)


      • Selkänoja2000

        Tumputa. Se auttaa.


      • Anonyymi

        Ei se ongelma ole ,jos panetta ni sil pannaan


    • huh huh elämäää

      Öööö... siis tarkoitatko naisia, jotka tulee sun luo ja sanoo pane mua? No sitten tee niin!

      Mutta jos tarkoitat naisia, jotka vaan sattuu olemaan yökerhossa, ja pukeutuu yökerhomaisesti (provosoivasti) niin hitto soikoon, suurin osa niistä on kihloissa olevia neitsyitä, jotka vaan pukeutuu niin ja twerkkaa kun ovat nähneet jonkun videon... ei niillä ole mitään halua panna sua, se on ihan sun tyhjässä mielessä... he vaan haluaa leikkiä vaikkapa nicki minajia, ja ovat vaan liian nuoria ja viattomia tajuamaan, mistä oikeesti olis kysymys...

      Eli, ellei nainen tule ja suoraan sano sulle päin naamaa asiaa, niin eivät todellakaan halua n ussia sua...

      Ymmärtäkää tämä, pliis... ni ei tule turhia murheita.

    • Pierre Bien

      Haluaa ne panna ... mutta ei MEITÄ :D... ne odottaa sitä harteikasta ja leukasta kaveria jolla on kireä pikeepaita. Jopa ne naamaltaan petolinnun pelättimet.

      Ei mutta seriously. Siis ihan yhtä helppo voi olla joku farkkuihin ja t-paitaan pukeutunut mimmi. Ei niistä tiedä. Sen voi sanoa, että mitä meikatumpi muija, sitä huonompi itsetunto yleensä.

    • Nnhdk

      Ois se kyllä helpompaa, jos naiset kulkis koko vartalon ja kasvot peittävissä väljissä vaatteissa. Tällön ei miesten vaivata päätään millään pane mua-jutuilla.

      • ArabEmir

        Onneksi lähitulevaisuudessa näemme naiset itsensä täysmustaan lakanaan verhonneina kun liikuskelevat ulkona, ei tarvitse miesten enää kiveksillään ajatella. Alan ymmärtämään arabiveljiämme aina vaan paremmin, niillä on homma hallussa.


    • todellavaikeeta

      Ajat näyttävät entisestäänkin koventuneet ainakin, jos on viimeaikoina seurannut aktiivisesti uutisia koskien tuota metoo kampanjaa. On ollut ilmassa sitä, ettei kohta moni mies uskalla edes valmentaa missään lajissa ahdistelusyytösten pelossa. Toki on hyvä, että ahdistelu saadaan kuriin silloin kun sitä todella tapahtuu. Mutta itse olen tullut sen verran varovaiseksi varsinkin viimeaikaisten uutisten jälkeen, että lähden siitä, että sellaisia "Pane mua" tyyppisiä naisia ei ole edes olemassa. Täällä joku nainen ehti sanoa, että hyvällä maulla tehdyt ehdotukset sytyttää. Tuo on yksinkertaisesti vale.

      • Anonyymi

        Pane mua-tyyppiset ehdotukset ovat yliseksuaalisten kuulemia harhoja. Kun jo pukeutuminen tulkitaan väärin, myös sanoma ja sanat kuullaan eri tavalla kuin ne puhutaan. Monet raiskaajat kuulevat, että raiskauksen kohde pyytää panemaan häntä tai seksiä just hänen kanssaan. Oikeasti tytöt/naiset eivät puhu tällä tavalla vaan raiskaaja kuulee aistiharhoja, koska on liikaa viettiensä vallassa tai jossain mielenhäiriössä tapahtumassa.


    • Anonyymi

      Enpäs osaa

    • Anonyymi

      Vähäinen pukeutuminen johtuu yleensä täysin eri syistä kuin siitä, että halutaan panna noin vaan. Jos on helleilma on järkevämpää pukeutua säänmukaisesti vähäisimpiin vaatteisiin kuin peittäviin. Monet pitävät itse paljastavista vaatteista, voi kokea itsensä vapaaksi puritaanisista sukupuolirooleista. Naisen vaatteet ja pukeutuminen ei yleensä liity miehiin millään tavalla vaan naisen omaan vaatemakuun ja tyylitajuun. Jos miestä halutaan houkutella siihen ei tarvita paljastavia vaatteita, se onnistuu muullakin tavoin. Jos on suhteessa silloin nainen voi miestään varten pukeutua seksikkäästi mutta nainen ei pukeudu seksikkäästi tuntemattomien miesten takia tai kaikkien miesten takia. Jos mies on yliseksuaalinen tai ei pura seksuaalisuuttaan jollain luonnollisella tavalla silloin hän voi nähdä tällaisia "vihjeitä seksiin" pukeutumisessa jota ne eivät oikeasti ole. Silloin kannattaa miehen purkaa seksuaalisuuttaan mutta ei raiskaamalla vaan ensin esim. masturboimalla, urheilemalla tai hankkimalla seksisuhteen, jossa on molemmat osapuolet halukkaita siihen. Kun riittävästi seksuaalisuuttaan purkaa oletan että alkaa nähdä nuoret naisetkin muina kuin seksiä jahtaavina.

    • Anonyymi

      ”Pane mua” on katsojan silmissä. Sellaisen jolla on paha asenne ongelma. Jos aikuinen ihminen ei ymmärrä ettei kenenkään pukeutuminen ole viesti juuri hänelle, niin ei kannata poistua kotoa.

      Vaikka joku nainen pukeutuisi, niin että saa itselleen huomiota, se ei tarkoita naista pitäisi sen takia mennä lähestymään. Oikeilla klubeilla (ennen Koronaa) tuli aina ongelmia kun paikalle eksyi ”turisteja”. Eli henkilöitä joille on eksoottista kun naiset tanssivat vapautuneesti.

      Jos nainen haluaa panna sinua, niin hän kyllä tulee tekemään aloitteen. Kokemusta on ja paljon.

      Jos itse menet tekemään aloitetta, niin… no älä mene. Todenäköisyys että olet käsittänyt ”viestit” väärin on erittäin korkea. Kuten sanottu, jos naista kiinnostaa niin hän osaa kyllä itse tehdä aloitteen.

    • Anonyymi

      isot rinnat tyrkyllä mutta ne on vain etä nillä on mukava olla ei ollenkaan näyttötarkoitukseen.

    • Anonyymi

      Erikoisia näkemyksiä tässä keskustelussa. Lähinnä se, että vain nainen saisi olla aktiivinen seksuaalisessävytteisessä sosiaalisuudessa. Kahden ihmisen välinen seksuaalisesti latautunut (kieli)peli on kuitenkin vahva osa kaikkien kansojen kulttuuria. Arkinen flirttailu, ulkoisilla merkeillä (vaatteet jne.) seksuaalisuuden viestiminen, eroottinen runous, rock-lyriikka ja moni muu pohjimmiltaan seksuaalisuutta korostava kulttuurituote pitäisi siis korvata sillä, että nainen sanoo päin naamaa "pane mua". Aika ankealta tuo minusta tuntuu.

      Ja sitten vielä sekin, että ainakin minua miehenä vähän niin kuin voisi ahdistaa, että minulla itselläni ei olisi mitään sanomista seksuaalisessa elämässäni, vaan joku vaan saattaisi tulla ja sanoa "pane mua". Ja mistäs se nainen sen tietäisi kiinnostaako panohommat minua? Sehän kuulostaa aikalailla samalta kuin joku äijä joka vonkaa paljastaviin vaatteisiin pukeutuneelta nuorelta naiselta panoa huutelemalla jostain terassilta kaljatuopin takaa... Itse ainakin suosin hiukan hienovaraisempia keinoja.

    • Anonyymi

      jos omistaisin ison lekan, menisin baariin ja yllättäisin naiset takaapäin laittamalla lekani heidän päänsä ylitse samalla hieroen heidän tissejään. Tykkään erityisesti nänneistä jotka erittävät maitoa ps. Levähtänyt tanssikama kiihottaa!

    • Anonyymi

      Pane mua -muijat on parhaita! Varsinkin jos on isot tissit tyrkyllä ja kännissä.

    • Anonyymi

      Emt

    • Anonyymi

      Pukeutumisella viestittävät, että haluavat mieleisen ja pukeutuminen toimii houkuttimena. Heidän tarvii sitä vain valita se mieleisen joukosta, heistä jotka tulee tyrkylle. Helpottavat omaa iltaansa näin. Harvemmin jäävät yksin. Toisille seuran haku on helpompaa kuin toisille.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      246
      3913
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      28
      2318
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2131
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      92
      2039
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      93
      1704
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1401
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1311
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1297
    9. Kenen etua Stubb ajaa Euroopassa ilmoittaessaan olevansa enemmän Ruotsalainen

      Tasavallan presidentti Alexander Stubb kertoi ensimmäisellä valtiovierailullaan Ruotsissa, että hän ei ole koskaan tunte
      Maailman menoa
      306
      1241
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    Aihe