AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!
 /   /  /  /  /  / Vuokrasopimus epsanjaksi

Vuokrasopimus epsanjaksi

7 Vastausta 230 Lukukertaa
Iltaa

Meinaan ehkäpä tehdä kuukauden sopimuksen asunnon vuokrasta teneriffalla, mutta välittäjä ilmoitti että sopimus on espanjan kielellä.

Onko kokemusta lukaali.com välittäjästä, onko luotettava? Mitäs jos sopimuksessa on mitä vaan enkä ymmärrä espanjan kieltä?

Kiitos neuvoista
Kokeiles noitaa alla olevia linkkejä, yksi tuttavani lomailee talvia Teneriffassa, toista talvea tuon Optiman kanssa sopimallaan sopimuksella.
Tuo Finnsuntravel kommunikoi suomeksi, ja auttaa sopimuksen teossa.
Aunnothan ovat pääosin ykstyisten sijoituskämppiä joten suomalaiset ovat siistiksi tunnettuina hyviä vuokralaisia. Ikävä puoli on se että kolme kuukautta on yleisimmin tarjottu minimi vuokrasopimusaika.

http://www.optima-tenerife.com/main.htm
http://www.finnsuntravel.com/Asunnot.php?currDir=./2._Kaksiot&startFrom=0
Pyydä se vuokrasopimus emailina omaan email-osoitteeseesi. Kopio sopimus ja laita se vaikka Qooglen käänöspalveluun. Ylhäällä on Qooglen lista, siellä "enemmän" tai "lisää", avaa se kohta, niin siellä lukee "käännöksiä" tms. Avaa se linkki ja näät kaksipuolisen ikkunan. Kopioi teksti vasemmalle ja valitse sen yläpuolelta kieli: espanja. Sitten voit valita oikealla puolella kielen, johon teksti käännetään, esim. suomi. Käännös tulee heti, mutta ei aina ole kovin hyvä. Kopio se kuitenkin wordiin ja samoin espanjankielinen teksti. Voit itse parantaa suomenkielistä tekstiä, niin näet mitä sopimuksessa lukee.
On useita muitakin käännösohjelmia. Tämän takia ei tarvitse vaihtaa välittäjää.
Omaa positiivista kokemusta on lukaali.com:ista useammalta talvelta ja kaikki on sujunut täsmälleen sovitun mukaisesti aina lähtiessä tapahtuvaa takuuvuokran palautusta myöten. Välittäjähän puhuu myös suomea, joten siltä osinkaan ei jää epäselvyyksiä. Mukavaa reissunriittailua!
Sain itse oman viimetalvisen vuokrasopimukseni siten, että oleelliset asiat oli käännetty suomeksi. Kaikki vastaavat rituaalit, mihin Takkutukka* viittasit sujuivat ihan asiallisesti, suomea puhuva välittäjä oli mukana ja parasta siinä showssa oli se, että omistajan edustaja keräsi tietoa parannettavista asioista.

Oleellisia tietoja vuokrasopimusta tehtäessä ovat mm. sellaiset, kuten keneen/mihin ottaa yhteyttä pulmatilanteissa. Välittäjä ei voi olla talkkari, mutta selvät koordinaatit ovat paikallaan, myös sen suhteen, mikä kuuluu omistajalle ja mikä vuokralaiselle.
Onko sinulla Sotavento nyt tarpeeksi tilaa kirjoittaa täällä kun olet ylläpidon kanssa sensuroinut täältä kirjoittajia pois?
Vastaan Sotavento`n puolesta: Sotavento ja muutamat muut vakituiset ovat kirjoittaneet täällä melkein poikkeuksetta vuosikausia hyviä ohjeita tai kertomuksia Kanarian alueista. Kaikenmaailman vinoilijat sitten käyvät heidän kimppuunsa, jolloin yksi toisensa jälkeen jättää kirjoittelun.
Sinun "ONKO" kysymyksesi on lapsellinen eikä sillä eikä vastaavilla naljailemisilla ole muuta tarkoitusta, kuin pahoittaa juuri tässä tapauksessa S:n mieli. Sitten taas sinä ja kaltaisesi otat jonkun muun "uhriksesi". Miltä tuntuu? Eikö ole mitään parempaa tekemistä?
S on fiksu eikä kommentoi noita veetuiluja. S keskittyy jakamaan tietojaan Kanariansaarista. S vetää siis pisteet kotiin ja komeasti. :)
 /   /  /  /  /  / Vuokrasopimus epsanjaksi

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta