Antakaa blogejenne linkkejä :)

existnce

Päätin itsekin pitkän harkinnan jälkeen tänään aloittaa blogin kirjoittamisen. Toivon todellakin että siitä on hyötyä!

Linkittäkää omia blogejanne, kiva lueskella myös muiden saavutuksia :) Ja kommentteja olisi myös mukava saada. Tsempataan toisiamme!

http://diaryofpuffylife.blogspot.fi/

29

469

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • bulimikko

      http://letmedietonight.blogspot.fi/
      rupesin kirjoittamaan tätä blogia tänään (blogi minulla on ollut aikaisemminki) ja tämä on bulimialleni omistettu blogi. sulla on upee blogi ja rupeen lukemaan sitä, tsemppiä! xx

    • existnce

      bulimikko- ihanaa! musta tuntuu jo näin lyhyellä ajallakin että tosta kirjoittamisesta on oikeasti apua. :) toivottavasti sinulle myös ♥ kiitos, liityin myös sinun lukijaksesi!

      • bulimikko

        mäki todella toivon että tää kirjoittaminen auttais, sillä pakko mun on muuttua, ei tässä enää muu auta. Tsempataan me toisiamme niinku kohtalotivereiden tuleekin :)


    • phoe
      • Tiuhti

        enkelinsiivin.blpgspot.com


      • Tiuhti
        Tiuhti kirjoitti:

        enkelinsiivin.blpgspot.com

        blogspot tosss piti lukea :( eli osote on enkelinsiivin.blogspot.com jos joku ei vielä älynny :P


    • izziee
    • pienijahento1

      www.123kotisivu.fi/pienijahento

    • tässä totuus teille

      Blogejenne ? Miksi et vain kirjoittanut "blogienne" ?

      Ja toinen juttu. Mua kuvottaa teidän kaltaiset narsistit blogeinenne.

      Luulette että kaikkia kiinnostaa lukea teidän tyhjänpäiväistä paskaa mitä suollatte jatkuvalla syötöllä. No, voin kertoa - ei kiinnosta.

      Tuntuu että luulette olevanna kaikki jotain maailman keskipisteitä. Ette ole.

      Olen itse bulimikko, mutta en koe mitään tarvetta kirjoittaa jotain blogia asiasta. Ei siinä mitään niin ihmeellistä ole.

      En häpeä bulimiaani millään tapaa, mutta en pidä siitä turhaa meteliä.

      Mielestäni en sairasta bulimiaa, koska en koe että se on jokin sairaus. Enemmänkin harrastus, jonka olen itse aikanaan keksinyt aloittaa.

      Esim. Syöpä on sairaus. Bulimia ei ole.

      Se on jotain mitä olen vain aikanaan päättänyt alkaa tekemään, ja jota on nyt jatkunut nelisen vuotta. Vajaan vuoden olin oksentamatta tässä välissä.

      Kuitenkin valtaosalla teistä on asiat hyvin. On puolisot, kivat asunnot, ystäviä pilvin pimein, työpaikat jne. Sitten kehtaatte valittaa että "sairastatte" bulimiaa. Se on vain tapanne saada lisää huomiota, koska kaltaisillenne narsisteille jatkuva huomionsaanti on elinehto.

      En itse sano että minulla olisi asiat yhtään sen huonommin. Mutta en myöskään valita "sairastavani" bulimiaa huomion toivossa.

      • bulimikko

        haiskahtaa "pro-mialle".
        syömishäiriöt ovat vakavia psyykkisiä sairauksia jotka pahimmassa tapauksessa johtavat kuolemaan. Syömishäiriöt ovat sairauksia, sillä miksi kukaan terve ihminen itselleen tällaista helvettiä toivoisi?
        Ja sinä yleistät kyllä tosi ikävästi. TOTTAKAI, on niitä jotka "sairastavat" syömishäiriötä ja jotka vain pelleilevät huomiota saadakseen. MUTTA läheskään kaikki eivät ole tuollaisia. Blogin kirjoittaminen voi hyvin monelle (esim. minulle) olla pakotie ja tapa rentoutua. Tapa saada itseään niskasta kiinni. Ehkä ketään ei kiinnosta se mitä kirjoitan blogissani, mutta voin ainakin itse paremmin kirjoitettuani. Toiset piirtävät, toiset kirjoittavat runon, toiset tekevät laulun ja jotkut eivät halua tehdä mitään. Minä haluan kirjoittaa blogia.
        Päältä päin saattaa näyttää että valtaosalla on asiat hyvin. Mutta niin se ei ole. Vai voitko muka väittää että jokaikisellä syömishäiriöisellä on asiat hyvin? Minulla ei ole "pilvin pimein" ystäviä, vain yksi. "Kiva asunto", joo jos tykkää asua vanhempiensa luona missä ovat alkoholiongelmat riistäytyneet pahasti käsistä. Töitäkään ei ole, mutta vaikeatahan sitä olisi koulun ja sairastamisen ohella jaksaakaan.
        Voisin sanoa, että sä kuvotat mua. Voisit ensi kerralla ehkä ilmaista asiasi hieman asiallisemmin, tai yksinkertaisesti pitää turpasi tukossa.
        Kiitän ja kuittaan --


      • väsynytkaikkeen

        ''Luulette että kaikkia kiinnostaa lukea teidän tyhjänpäiväistä ****** mitä suollatte jatkuvalla syötöllä. No, voin kertoa - ei kiinnosta.''

        tämän takia blogit ovat suunnattu tietylle lukijaryhmälle. mielipiteesi perusteella ei sinulle. mutta blogejen luku vaikeista asioita on joidenkin mielestä mielenkiintoista ja sillä voi saada uusia ystäviä ja tukea muilta joilla voi olla kokemuksia samankaltaisista asioista. ei sinun ole näitä blogeja pakko lukea, älä silti kritisoi muiden tärkeäksi katsomaa harrastusta.

        ''Mielestäni en sairasta bulimiaa, koska en koe että se on jokin sairaus. Enemmänkin harrastus, jonka olen itse aikanaan keksinyt aloittaa.
        Esim. Syöpä on sairaus. Bulimia ei ole.''

        Bulimia vain on sairaus, se on fakta. bulimia ei voi olla harrastus. olisi sama kun sanoisi että masennusta kärsivän harrastus on olla alakuloinen, tai skitsofreniaa sairastavan harrastus on nähdä harhoja. vaikka miten haluaisit itsellesi tuota uskotella, tiedät varmaan sisimmässäsi että olet sairas.

        ''Kuitenkin valtaosalla teistä on asiat hyvin. On puolisot, kivat asunnot, ystäviä pilvin pimein, työpaikat jne. Sitten kehtaatte valittaa että "sairastatte" bulimiaa. Se on vain tapanne saada lisää huomiota, koska kaltaisillenne narsisteille jatkuva huomionsaanti on elinehto.''

        mistä sinä tiedät miten meidän asiamme ovat? et mitenkään. minä sairastan bulimiaa ja minun asiani eivät ole todellakaan noin miten kuvailit. en hae huomiota bulimiallani, vaikka siitä välillä blogiini mainitsenkin. etsin kohtalotovereita ja puran omaa pahaa oloani kirjoittamiseen. yleistät aivan liikaa aivan liian arasta asiasta. en luokittelisi missään nimessä itseäni narsistiksi, tiesitkö että bulimikolle se on erittäin harvinainen piirre?
        toivon että sinäkin saat joskus apua tai edes ymmärrät että se mitä teet ei ole harrastus. kohtaa tosiasiat ja myönnä itsellesi että omistat mielenterveyden häiriön.


    • Litte hope
    • Catnipp

      tässä totuus teille, tiedän. Olen kauhean itserakas narsisti. Voisin minä hetkenä hyvänsä repiä hiukset päästäni ja ihoni irti vain siksi, että olen kauhea itserakas, ainoa josta välitän olen minä. Minäminäminä. Tosin voin sanoa, että ystäviä minulla ei ole. Juu, ihan kivassa talossa asun vielä toistaiseksi kun asun kotona, mutta mutta... Huomiota kiitos.

    • itsyourchoice

      Bulimia ei ole harrastus..minulle bulimia on helpoin pakotie asioilta, joita pelkään, jotka stressaavat ja ahdistavat mieltäni. Bulimia ei ole asia, josta olen koko elämäni aikana unelmoinut. Se on asia, joka auttaa hetkellisesti, mutta samalla syövyttää sisältäpäin..Niin, onhan se mukavaa saada osakseen empatiaa ja huolenpitoa..kukapa ei siitä tykkäisi?? Se ei kuitenkaan ole tärkein syy oksentelun jatkamiseen..en ainakaan usko niin. Ja mitä blogeihin tulee, niin olen samaa mieltä bulimikon kanssa..itse kirjoitan lähinnä sen takia, että haluan selvitellä itselleni tiettyjä asioita itsessäni, missä kirjoittaminen voi auttaa..joillekin se sopii, joillekin ei..ja miksi joidenkin blogien kirjoittaminen ärsyttäisi sinua? se on jokaisen oma valinta lukeako niitä vai ei..

    • Addar
    • Moonpie

      http://fullmoonpie.blogspot.fi/

      Tuossa vasta aloitettu blogi. Bulimiaan painottuva. Miten lohduttavaa lukea muiden kirjoituksia ja tajuta, ettei ole asian kanssa yksin.

      Tsemppiä kaikille!

    • marieeeeee

      tänään alotin kirjottamaan :)

      boring.life1.blogspot.fi

    • marieeeeee
    • marieeeee
      • ------------

        www.salainen-maailma.blogspot.fi


    • Vhlfzkrx
    • piuukuli

    • minäsevain
    • Unicorn_Hattara
    • minni1472

      http://pelastameidat.blogspot.fi/

      ei varsinaisesti mikään bulimiablogi, mutta sittenkun taas alkaa kunnolla ''oireilujakso'' niin siinä on sitten aika paljon bulimisia piirteitä vaikka ei oo ikinä mitään syömishäiriötä keretty diagnosoimaan. Niin ja tänään tein, että vielä ei löydy oikeen mitään sieltä mutta kurkatkaa kuitenkin

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      90
      4080
    2. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      43
      3942
    3. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      608
      3835
    4. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      18
      2588
    5. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      78
      2425
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      338
      2048
    7. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      127
      2032
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      188
      1879
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      28
      1559
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1402
    Aihe