Kokkotyö säätiö

millainen?

Millainen paikka Kokkotyösäätiö on? Pitkän sairastumisen jälkeen olisi yksi vaihtoehto mennä sinne, mutta mietityttää millainen paikka se on. Onko pitkät työpäivät ja saako siitä palkkaa? Onko ilmapiiri millainen kun on kuullut kaikenlaista...

53

2621

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hernes maan herne

      Ei siellä palkkaa makseta, ainoastaan vakituisille maksetaan palkka.
      Kerran olen ollut Kokkotyösäätiöllä TE- toimiston toimesta, muistaakseni oli työkokeilu nimikkeellä.
      Mitään palkkaa ei saanut, ainoastaan työmarkkinatuki, ei edes ylläpitokorvausta.
      Muuten oli ihan hyvä ilmapiiri ja työnohjaajat ihan asiallisia.
      Työaika oli 08.00-15.00.
      Työehtosopimuksen noudattamista painotettiin, paitsi palkan osalta.
      Ihmetyttää tällainen toiminta, jos kerta työehtosopimusta velvoitetaan noudattamaan, kuten oikeilla työpaikoilla, niin miksi palkkaa ei makseta, mikä kuuluu joka työpaikalla työehtosopimukseen eli minimipalkka.

      Ei se paljon motivoi ihmistä tehdä työtä ilman palkkaa.
      Eikös työssä olla palkan takia, tuskin kukaan ikänsä palkkatöissä ollut alkaa tekemään töitä palkatta.

      • ei voi ollaa totta

        Mikä ihme paikka tämä on? Tottakai työstä pitää palkka maksaa. Onko työsuojeluun otettu yhteyttä?


      • Työharjoittelijana

        Ei työkokeilusta eli vanhalla nimellä työharjoittelusta koskaan makseta missään palkkaa.


    • ei oo kumma

      Onko kumma jos homma on tuommosta. Melkoinen mestari se henkilöstöpäällikkö

    • raiggelpojke

      Itse käväisin katsomassa. Olin kuullut hurjia kehuja. Mutta paikan päällä totuus iski vastaan.. Tuntui että teen kyllä mitä vain kuin menisin sinne. Mutta mielestäni ilmapiiri näytti hyvältä, ja oli ihanaa nähdä kuitenkin ihmisten toimivan siellä sovussa. Jos elämä tuntuu että on vähän pois raiteiltaan, niin uskon että tuolla voisi aloittaa elämää vähän rutiineilla. Pitempään työttömillekin voisi sopia, että tottuu rutiineihin takaisin. Tai nuorille jotka eivät ole päivääkään tehneet töitä virallisemmin.

      Mutta se, ettei rahaa tule, oli minulle muinoin se suurin kysymys, ja löytyihän siten oma polku.

      Mutta voisi olla hyvä paikka mielenterveyskuntoutujille ja sellaiselle, joka ei niin välitä että saako sitä palkkaa. Uskon että tuolla ainakin voi tutustua ihmisiin "vapaammin" kuin työpaikoilla joissa vallitsee vähän kilpailua työpaikoista ja palkoista. :)

    • .............

      Olin Kokkotyö-säätiöllä muutama vuosi sitten. Työpäiväni oli kuusi tuntia. Palkkana oli työmarkkinatuki. Ihan mukava paikka se oli. Ainakin omassa "yksikössäni" oli rentoa ja porukka oli mukavaa. Viihdyin ihan hyvin siellä. Ilmapiiri oli mielestäni parempi kuin monissa muissa paikoissa, joissa olen ollut. Olen tällainen "ongelmatapaus" ja aika moni oli siellä kuntoutujia yms., joten ehkä siksi ihmiset tuntuivat ymmärtävän erilaisuutta paremmin. Se oli kesä ja ainakin yhtenä perjantaina olimme iltapäivällä pihalla ja saimme jäätelöä.

      • Anonyymi

        Mielenkiintoista..keksi lisää koottuja tarinoita, vaikka tyyliin: "Kokkotyösäätiö, tuhannen ja yhden päivän tarinat".


    • vcefgtryjyujk
      • Anonyymi

        Onnistui lopulta. Mutta kokkotyösäätiö itse mokasi.


    • Sivusta seuraaja

      Hyvä ja tarpeellinen paikka. Siellä on monet saaneet asiansa raiteilleen.

      • joopa jooo,,

        raiteilta,,,,,seuraavalle


      • Anonyymi

        Mutta kokkotyösäätiö ei osannu hoitaa talouttaan. Rahat meni. Mihi lie. Puoli-ilmaiseksi ihmiset oli töissä säätiön kautta ja silti velkaa piti ottaa.


    • ei kurjuutta kummemp

      Älä mene sinne, siellä on liikaa ongelmia. Pukki kaalimaan vartijana

    • sakaritus

      Kyllä saa ylläpitokorvausta 9e päivä!

      • Anonyymi

        Näinhän se on ja jotkut puhuvat siitäkin "palkkana".


    • oi suomen nuoria

      aika siistin näköinen paikka näytti olevan kun käytiin tutustumis visiitillä kahvilatoimintaa myymälän yhteydessä ja oikein mukava myyjä enempi näitä pajatoiminta pisteitä mitä aikasemmin nuoria aika paljon

    • Järkeä peliin ja het

      Tarkkana täytyy olla ja hyvin tarkkaavainen kun käy hoitamassa työttömyydestä johtuvia asioitaan työvoimatoimistossa. Työttömiä kohdellaan kuin rikollisia,työvoimatoimiston virkailija kontrolloi työttömän elämää pikkutarkasti. Poliisikuulustelu lastenleikkiä heihin verrattuna.

      Kyllä työvoimatoimiston toimintatapojen on muututtava tämän vuosituhannen ajan hengen mukaiseksi. Työministeri Ihalaisen näkemykset ovat olleet kuin SAK puheenjohtajan vappupuheita, vaikka ovat jo havainneet epäoikeudenmukaista kohtelua työharjoittelu tukityöllistetyn asemassa.

      Jos työvoimatoimistoita ei lakkauteta niin niiden toimintatapoja on uudistettava pikaisesti. Valtionvirastojen puuhailu on kallista ja tehotonta toimintaa. Työvoimatoimistojen aukioloaikaa voisi muuttaa alkavaksi esim. klo.8-16 mikä ihmeen aukioloaika on se 9-16?

      Kun on olemassa kahdet työmarkkinat pätkätyö, tukityö, silpputyö, prekaarit työntekijät ja vakinaisissa työsuhteissa olevat työntekijät, niin enää ei eletä täystyöllisyyden yhteiskunnassa.

    • hulkkisvei

      Itse jos olisin työtön, niin ehdottomasti tänne, ainakin joksikin ajaksi. Hyvällä ja sinnikäällä työllä voi saada vakkaripaikan (tosin ei tosiaankaan mikään selviö). Mutta paljon parempi, kuin että röhjöttäisi ja masentelisi kotonaan.

      Mulla on paljon työttömiä kavereita, nuorehkoja vielä, joiden arki on sitä, että nukutaan koko päivä, sitten tietokoneelle pelaamaan minkä jälkeen kaljaa maistellaan. Tätä kaljaa vähintään 3 kertaa viikossa tai ei ole "ihminen". Nämä työttömät kaverini aina naureskelevat minulle kun sanon että eiköhän tuo alkoholi riitä minulle, jos juon sitä sen kerran tai kaksi kuukaudessa, ja silloinkin vain kohtuullisesti. Jostain syystä (anteeksi yleistys) ainakin omat tuttavani jotka ovat työttömiä, ovat myös aika saamattomia.

      Kyllähän siinä itsetuntokin rapisee, kun vain kotona kyhjätään. Sitten vanhemmilta kinutaan rahaa uuteen huipputeknologiaan, johon työssä tai opiskelevilla nuorilla ei olisi varaakaan unelmoida. Tähän jos yhdistetään vielä lainat tai jonkinsortin pikavipit että saadaan uutta teknologiaa, niin ollaan jo kusessa..

      Nämä tyypit sitten jaksavat tutkia roskalehtien otsikoita, ja jurputtaa joka asiasta. Eivät keskity elämiseen, vaan siihen, että kerätään nyt pahaa oloa yhteen ja sitten selitetään maaimanmurhilla sitä, että miksi ei jaksa käydä töissä.

      Nuorilla on monesti myös ongelmia siinä, että he haluaisivat heti hyväpalkkaista työtä.. Voi olla, että nyrpistetään nenää, kun kuullaan alhaisempi kuin omat toiveet.

      Näille tyypeille työ Kokkosäätiössä voisi toimia silmien avaajana :)

    • dippiduudaapaa

      Kyllähän se nuorena kuitenkin tärkeä nähdä sitä työelämää että miten siellä pelataan nämä työkkärin vastaanotto laaritkin sellasia että laittavat säätiölle vaikka ei mitään sairautta tsl. oliskaan työttömänä vain nämä on tällasia suden kuoppia monelle sitten kun näkyy työhistoriassa niin ei paremmille mestoille ole asiaa ellei ole puhujan lahjat hallussa tarkkaavaisuutta ihmiset!

    • Pökäle

      Olen ollut pitkään työtön ja masentuuhan siinä, kun ei kelpaa mihinkään töihin, vaikka on ammattitaitoa. Sitten laitetaan harjoittelusta harjoitteluun ja sekin masentaa, kun harjoittelijana on työpaikan alinta kastia. Yksi paikka oli mukava, olin siellä puoli vuotta. Mutta muut ovat olleet sellaisia, että parin ensimmäisen päivän jälkeen ajattelee, että miten kestää vielä monta viikkoa. Vaikka on ahkera ja tunnollinen ja tekee ilmaiseksi muiden työt, niin kiitosta ei heru. Sen sijaan toiset kohtelevat harjoittelijaa kuin paskapökälettä. Sellainen minä olen, paskapökäle. Mitä olen muidenkin kanssa jutellut, niin aina löytyy joka työpaikalta yksi pahanilmanlintu, joka kiusaa ja kyykyttää harjoittelijoita ja esim. koulun opiskelijoita. Tätä esiintyy varsinkin naisvaltaisilla aloilla.

      Kuka puolustaa harjoittelijaa? Ei kukaan. Työkkärin ei kannata mennä valittamaan. Jos vaihtaa työharjoittelupaikkaa, niin rapsahtaa karenssi. Vaikka aloittaisi heti seuraavana päivänä uudessa paikassa. Ei auta, karenssi tulee. Työntekijöillä on liitot ja on työterveyshuolto. Harjoittelijalla ei ole mitään. Kukaan ei ole harjoittelijan puolella.

      Tässä todellakin tuntee itsensä paskapökäleeksi.

      • Jo riittää

        Nämä tapaukset täytyy tuoda esille, valittamalla vaikkapa suoraan Ihalaiselle tai harjoittelupaikan esimiehelle. Työsuojelulaitos on olemassa juuri tällaisten tapauksien selvittämiseen. Tuohan menee jo ihmisoikeuksien riiston puolelle. Jokainen ihminen on arvokas!!!


      • iyduityrd
        Jo riittää kirjoitti:

        Nämä tapaukset täytyy tuoda esille, valittamalla vaikkapa suoraan Ihalaiselle tai harjoittelupaikan esimiehelle. Työsuojelulaitos on olemassa juuri tällaisten tapauksien selvittämiseen. Tuohan menee jo ihmisoikeuksien riiston puolelle. Jokainen ihminen on arvokas!!!

        BARRIKADEILLE!!!


      • työtä on tehtävä
        iyduityrd kirjoitti:

        BARRIKADEILLE!!!

        Kuulevan Dippiduupaa, kyllä se vaan on niin että jos meet työhaastatteluun ja ja sanot että oot ollu säätiöllä niin kyllä se on kuule sillä lailla että se antaa paremman kuvan ku vastaus "kotona oon ollu muutaman vuoden". Hyvä paikka se säätiö on.Ja jos joku nuori sinne tahtomattaan viskastaan niin ihan hyvä jos ei laiskalle velliperseelle muuta löydy. Töitä haetaan IHAN ite ja työkkäristä ei töitä löydy. Säätiöllä oppii nostamaan perseensä penkistä. Vaikka ei palkkaa makseta niin hyöty on usein tulevaisuutta aatellen arvokasta.


    • Pätkätöitä

      Oli se paikka mikä tahansa niin muut ihmiset oma asenne ratkaisee paljon. Jos kusipäisiä ihmisiä tai huono ilmapiiriniin ei se paljon innosta mihinkään menemään, ennemmin ottaa rennosti.

    • dippiduupaa

      nuorisotakuu astuu voimaan 1.1 2013 ja se takaa jokaiselle nuorelle koulutus tai harjoittelupaikan, työpaikan 3 kuukauden sisällä työttömäksi ilmottautumisesta saas nähdä miten toimii taitaa säätiöllä tulla ruuhkaa aika paljon

    • Jairi Palonen

      KOKKOTYÖ SÄÄTIÖ

      Ilman tätä verkostoa ongelmat ruuhkaantuisivat eri toimijoille.Myös Kokkola ei saisi korvamerkittyä ulkopuolista rahaa ilman säätiön toimintaa.

      Säätiö on yhteistyössä eri verkostojen/toimijoiden kanssa mm. työhallinto.Ilman tämänkaltaista toimintaa olisi nuorten syrjäytymisvaara paljon suurempi.Yksi syrjäytynyt nuori maksaa yhteiskunnalle noin 1,2 miljoonaa euroa eläikään asti.

      Tilastojen mukaan on moni nuori saanut uuden alun säätiön kautta.Säätiön toimintaan kuuluukin nuoren elämän polun löytäminen, joko oppi sopimuksen kautta, tai jonkun muun , mitä nuori haluaa.

      Kokkotyö sätiö perustettiin noin 10-vuotta sitten kovan poliittisen väännön jälkeen,sitä ennen toiminta oli pientä ja yhteistyö verkostoja ei ollut, ongelmat patoitui sosiaali, kela, työvoimatoimisto, terveykeskus, poliisi, Kriminaali nämä mainitakseni.

      Allekirjoittanut kävi tätä mallia esittelemässä valtuustopuolueille, sekä kaupungin johdolle 10- vuota sitten, ja suunnitelmalle näytetiin vihreää valoa.

      Säätiön toiminta on saanut kiitosta moneltakin taholta, ja saamme olla ylpeitä
      että tämänkaltainen toiminta on Kokkolassa..

      syysterveisin

      • (oo)

        Mutta eihän säätiö voi tuottaa voittoa, tai jos sittenkin tuottaa niin eikös se pitäisi kohdentaa näiden työntekijöiden hyväksi, jotka tekevät sitä tärkeää ja ILMAISTA työtä siellä säätiöllä, eikä herrojen ja narrien taskuihin.


    • kökkötyö

      ?

    • jaj2

      Eihän niiden päivien tarvitse olla kuin 4 tuntisia. Sitäpaitsi mitä siitä rahasta kun on jotain tekemistä ja näkee vähän ihmisiä. Tuleehan siihen ylläpitokorvaus työmarkkinatuen päälle.

      Itsekin harkinnut nyt tuota kökkötyösäätiötä yhtenä vaihtoehtona ensi vuodelle.

    • harjottelua

      rento paikka kyllä tuolla harjoittelut viettää ennemmin kuin jossain "orjapaikassa" missä ei kuitenkaan mitään töitä oo hyväkskäyttöä vain

    • patrik3

      säätiö on hyvä

    • jalkkiksen puolesta

      sama tyyppi taitaa olla Kokkolan jalkapalloilun este ja hidaste....

    • Kehitettävää

      Kokkotyö-säätiö on työpaikkana parempi kuin monet "tavalliset" yritykset. Työilmapiiri on hyvä, säätiöllä on hyviä tyyppejä ja myös työskentelytilat ovat siistit ,viihtyisät ja hyvin suunniteltu. Talossa on jopa oma kahvila!
      Ainut suurempi haittapuoli on vain tuo monessa viestissä mainittu vain ylläpitokorvauksen suuruinen lisä peruspäivärahaan.
      Mutta organisaatioita ja järjestelmiähän kehitetään. Samoin tulisi monien tavallistenkin yritysten muuttaa toimintatapojaan ja -ajatteluaan, jotta yritys voisi kasvaa ja työllistää myös henkilöitä, joilla ei välttämättä ole upeita ansioluetteloita ja näyttöä aiemmista työpaikoista. Ammattiliitot mukaan työllistämistalkoisiin, samoinkuin valtion- ja yhteiskunnan tukia nauttivat yritykset. Näin saataisiin yhteiskunnan rattaat pyörimään ja oikea palkka motivoisi yrittämään entistä enemmän.

    • Potkut sille!

      Nyt pari kuukautta siellä autopuolella oltuani voin sanoa että sen puolen työ ohjaaja on täys luupää, epäasiallinen siinä miten puhuu ja käyttäytyy työläisiään kohtaan.Pullistelee jatkuvasti omalla osaamisellaan joka on aika kyseenalaista, pilkkaa ja vähättelee muita, uhoaa lapsellisesti ja ei opeta ja ohjaa mikä on hänen työnsä pääpointti eikä muutenkaan hoida työtään vaan kuluttaa aikaa esim. hakemalla vääriä varaosia päivittäin joutuakseen käymään uudestaan.Häìpyy aina ties minne ja on monesti puoli päivää hukassa, ei kukaan seuraa eikä puutu hänen tekemisiinsä.Säätiön papereissa lukee selvästi myös hänen työnkuvaus ja eri tehtävät eikä hän hoida niistä kunnolla mitään.Siellä ei ollut mitään ongelmaa kenenkään muun kanssa ja ihan ok paikka muuten, olisin muuten viihtynyt pitenpäänkin mutta minulla tuli mitta täyteen sen Salmelan kanssa.Onneksi kaikki muut korjaamolla oli ihan huippujätkiä niin jaksoi olla sen pari kk.

      • pettynyt asiakas

        Vein kerran auton huoltoon säätiölle eikä ollut kyytiä pois joten jäin odottamaan auton valmistumista. Odotellessa sivusta seuraten huomasin että salmela puuttui jatkuvasti miesten töihin ja puhui todella loukkaavan oloisesti alaisia kohtaan, vaikka varmasti miehet osaavat hommansa.


      • tunteeko kukaan

        eikö siellä ole nyt uusi työvalmentaja minkälainen se on?


    • kova huutaan

      onko kusti vielä siellä

    • ....................

      en tiiä

    • oopee5677

      onko olli-pekka hyvä työvalmentaja?

    • ghhui

      Jairi!
      Kukahan säätiön käynnisti?

      • joku65

        Säätiön perustivat Kokkolan kaupunki, Keski-Pohjanmaan Koulutuskuntayhtymä, Ventuskartano ry, Keski-Pohjanmaan Sosiaalipsykiatrinen yhdistys ry ja Villa Elba. Myöhemmin toimintaan on tullut lisää toimijoita.


    • pekankaveri

      puolimatkan pekka

    • jean23

      pekka ei ole mukana kysykää mämmin timolta se tietää että asiat on hoidettu todella hyvin

    • Ei töitä löytänyt

      Säätiö on ihan mukava ja rento paikka työskennellä, mutta mitään 6-8 tuntisia päiviä en siellä korotetulla päivärahalla 9 euroa/pvä istuis.

      • mielenkiintoistataiei

        Mietin vain kun siellä vaihtuu avain henkilöt usein... mikäköhän on tän hetken tilanne


      • Työtön-työnhakija

        Ei kuntouttavassa työtoiminnassa olla kuin 4-6 tuntia 1-4 päivänä viikossa.


    • kreikkakokkola

      Kokkotyösäätiö on täysi seula. Sinne menevät veronmaksajien rahat eikä tulosta näy. Aikaisemmin olimme malliesimerkki työllisyyden hoidossa Suomessa- silloin vastuuhenkilöinä olivat Tarja Palosaari ja Boris Nygård. Nyt veronmaksajien rahoja tuhlaa Timo Mämmi ja Margita Lukkarinen Kokkotyösäätiössä ja lisäksi on perustettu toimen molokinkita nimittäin Kokkopesu Oy. Miljoonia veroeuroja käytetään huonosti organisoituun ja tehottomaan palveluun, jota ei edes kilpailuteta hankintalain edellyttämällä tavalla. Osaajat eivät kaupungin organisaatioon kelpaa, ennemmin otetaan poliittisin perustein hyväveliverkoston kuuluvia kavereita ... tai muuten mukavia..??Tarja Palosaari sai juuri valtakunnallisen palkinnon oppilastyöstään. Kuluvana vuonna ei ole saatu keskushallinnossa aikaan yhtään työllisyysselvitystä, eli kuinka lakimuutos on vaikuttanut ja mikä on todellinen rahankulutus näihin palveluihin. Kokkopesu Oy tuotti ensimmäisen vajaan toimintavuotensa aikana tappiota lähes 800.000 euroa, vaikka sen piti tuottaa kaupungille säästöjä!!! Ei tällä toiminnalla pyritä työttömien parempaan tulevaisuuteen ja kestävään kehitykseen -vaan pääasia on että pajatsossa pyöritetään vuodesta toiseen samojakin henkilöitä ja vastuuhenkilöt nostavat yllättävän kovia palkkoja. Piikki on auki kaupungille, koska samat henkilöt istuvat kaupungin työllisyysmäärärahoja koordinoivassa virkamiestyöryhmässä ja Kokkotyösäätiön hallituksessa ja jopa kaupunginhallituksessa samanaikaisesti. Kokkotyösäätiöllä on pitkältä ajalta taloussotkuja, jotka ovat tällä hetkellä poliisitutkinnassa. Aika näyttää saadaanko tämä korruptio kuriin ja palvelun kilpailutus lainmukaiseksi.

      • TarjaPalosaariOnHyvä

        Miksi sotket KokkoPesun Kokkotyösäätiöön? Säätiöllä on oma pesula, ja säätiö omistaa KokkoPesusta vain 10%. Kaupunki omistaa KokkoPesusta 45% ja sairaala loput 45%, jos se tuottaa tappiota eikä säästöjä kaupungille, niin se on kaupungin ongelma, ei säätiön.


    • työllistämistukialisää

      Mikä on kokkolan työttömyysprosentti?

      • Kortistonnoususuhdanne

        Koskenkorva pullosta näät sen mitä ne prosentit lähentelee näin vertauskuvauksellisestikkin sanottuna.


    • potkutsille

      se palvelupajan esimies marjut eli maiju on kamala tyyppi se huutelee siivoojille ja muillekin koko ajan.

    • Anonyymi

      nyt firma meni konkurssiin

    • Anonyymi

      Monille ollu hyvä starttipaikka ja cv:ssä näyttää hyvältä. työllistymismahdollisuudet moninkertaistuneet loistavan harjoittelun jälkeen. Itsepääsinn toimitusjohtajaksi kansainväliseen firmaan kun harjoittelin tuolla. Toki hakemus oli jo laitettu ennen ku aloitin ja lopulta sain unelmieni duunin. Vahva suositus!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      18
      1495
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1305
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1202
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1102
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1036
    6. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      10
      1026
    7. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1025
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      991
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      989
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      980
    Aihe