Vaihtoehtoinen historia

mene ja tiedä

http://www.youtube.com/watch?v=uAm-kbzT7xw

Perin huvittavia teorioita, vaikka täytyy myöntää että toteutus on erittäin mainio. Jotenkin niin tyypillistä että kun meidän tuntemamme uskonnot ja historia alkavat kyllästyttämään, niin kehitetään oma ja tuputetaan sitä youtube-kanavalla kuin pyhää totuutta.
Nykyisin ovat onneksi jo hoksanneet luopuneet noista folihatuistaan, jolla varmaankin yritetään estää viimeistenkin muumien karkaaminen laaksosta.
; )

12

410

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hämärälle kyytiä
    • hikinen olo

      hikipedia.fi siellä on vaihtoehtoista asiaa jokaiseen makuun.

    • ihmettelenpä vaan

      Voisi kysyä mitä vikaa on nykyihmisten itsetunnossa ja oman ihmislajin historian kunnioituksessa kun täytyy etsiä yliluonnollisia selityksiä luonnollisille tapahtumille.

    • Noita vaihtoehtoisia historioita voidaan kehittää melkein rajaton määrä erilaisia jos halutaan ja silti ne olisivat kaikki sopusoinnussa kaiken löydetyn melko harvalukuisen todistuaineiston kanssa. Ei tarvitse muuttaa kuin tulkinnat ja perusolettamukset.

      Tämä muuten pätee jokaiseen tieteenalaan. Tämän takia tiedeyhteisö on hierarkkisesta hallittu keskusjohtoinen järjestelmä. Vähän sama tilanne kuin Raamatun tulkinnan kanssa joitakin satoja vuosia sitten. Paljon analogioita on löydettävissä uskonnon ja tieteen kehityksen välillä. Ihmisluonto ei muutu miksikään.

      Muinaiset astronautit teoria on yksi mahdollinen tulkinta samoin kuin tieteen virallinen kanta mutta siitä virallisuudesta ei seuraa että se ainoa mahdollinen tulkinta. Tiedeyhteisö on vahvasti auktoriteetteihin perustuva instituutio samoin kuin kirkkokin.

      Tuo debunkkaus tapahtuu niin että vaihdetaan oletukset ja tulkinnat toisiksi. Faktoja ei ole olemassa. On vain auktoriteettien hyväksymiä tulkintoja oletusten pohjalta.

      • "Tämä muuten pätee jokaiseen tieteenalaan. Tämän takia tiedeyhteisö on hierarkkisesta hallittu keskusjohtoinen järjestelmä. Vähän sama tilanne kuin Raamatun tulkinnan kanssa joitakin satoja vuosia sitten. Paljon analogioita on löydettävissä uskonnon ja tieteen kehityksen välillä. Ihmisluonto ei muutu miksikään.

        Muinaiset astronautit teoria on yksi mahdollinen tulkinta samoin kuin tieteen virallinen kanta mutta siitä virallisuudesta ei seuraa että se ainoa mahdollinen tulkinta. Tiedeyhteisö on vahvasti auktoriteetteihin perustuva instituutio samoin kuin kirkkokin."

        crevoluution salaliittoharhat sen kuin lisääntyy. Samaa soopaa crevoluutio jatluvasti jauhaa evoluutio- ja ateismipalstalla.

        "Tuo debunkkaus tapahtuu niin että vaihdetaan oletukset ja tulkinnat toisiksi. Faktoja ei ole olemassa. On vain auktoriteettien hyväksymiä tulkintoja oletusten pohjalta. "

        Kun sinä yritit debunkata evoluutiota termodynamiikalla, höpisit energian laatutasoista. Voisitko vihdoinkin selittää nämä tulkintasi ja miten nuo laatutasot erotellaan toisistaan. Vai olisikohan sittenkin niin, että sinä et ole pätevä arvioimaan asioita ja kiihkoilet tiedettä vastaan kuvittelemalla tietäväsi enemmän kuin tiedätkään ja yrität ylenkatsoa tiedettä korottamalla kykyjäsi vaikka oletkin säälittävän tietämätön omasta kyvyttömyydestäsi.


    • minä sinä minä minä

      Siirtykää selvittämään välinne jonnekin muualle.

    • anunaki

      Lyhyestä virsi kaunis. Historia on aina kertonut vain kirjoitusajan historiasta.
      Ei ole kyse absoluuttisesta totuudesta, vaan mutu tulkinnoista. Tätä frameworkia vasten jokainen ns. pseudo tulkinta muinaishistoriastakin on yhtä totta kuin mainstream teoriat.

      • Näin_se_vain_on

        Anunakin tulkinta on lähellä totuutta. Mitä lähempänä historiassa asia on, sitä enemmän siitä väitellään ja mahdollinen voittaja kirjoittaa uuden historian.

        Tieteen kanssa historialla, uskonnolla ja arkeologialla on paljon yhteistä, tieteellisen ajattelun ja osaamisen ulkopuolella toimiessa. Lähtökohta näissä kaikissa on jokseenkin staattiseen tilaan pitäytyminen, todisteiden esittäessä tunnetusti muuta.


    • argh...

      Voisi olla ihan hauska, mutta en kestänyt tuota kimitystä.

    • salaus toimii

      Vaihtoehtoista historiaa ei ole olemassa. Fakta on se, että maapallon ulkopuolisten vierailijoiden mahdollisuus yksinkertaisesti kielletään.
      Älyllinen rehellisyys puuttuu, ihmiskunnan johtavat älyköt eivät yksinkertaisesti halua tunnustaa tosiasioita. Tosiasia on se, että maapallolla on useita kertoja vierailtu ulkopuolisten olentojen toimesta.
      Tämä historia vain salataan ja väitetään mielikuvitukseksi.

      • pipero

        Uskon että ihmiset ovat tähtien poikien tekemiä ja jalostamia. Onhan nykyinen geenitekniikkakin jo varmasti aika pitkällä. Tuskinpa sen kehittäminen siihen yhteen Dolly- lampaaseen jäi. Ties mitä hirviöitä ja kummajaisia ovat labroissaan luoneet. Kai olette huomanneet että geenimanipulaatioista ei puhuta enää sanaakaan kansoille.

        Tähtien poikia kiinnostaa tietysti luomiensa kehitys ja mielenkiinnosta käyvät seurailemassa. Atomipommi räjähti -45 ja ja ufoja ilmaantui joukottain -47. Voisi laskea etäisyyden kotiplaneettaansa jos tietäisi käyttämänsä nopeuden. En nimittäin usko että valon nopeus olisi suurin mahdollinen.


    • katsokaas sellasten ukkojen luentoja kun michael cremo , klaus dona, robert schoch ja vaik graham hancock ja robert bauval.
      Ja noista ufoistai niin kun ei ole mitään todisteita eikä niitä edes olisi tarvittu. Ihmisen oma kulttuuri ja teknologia saattaa olla paljon vanhempaa kuin tähän asti on luultu. göbleki tepekin ajoitettiin sinne 12000v sitten ja meren pohjastakin löytyy jatkuvasti kaikenlaista uutta, kaupunkeja ja ihmisen kyhäämiä kaikenlaisia kivirakenteita. meren pinta nousi semmoset 400 jalkaa n.12000v sitten jääkauden lopulla kun jää suli.On viitteitä siihen että joko kulttuurit ovat olleet tekemisissä toisensa kanssa valtamerten ylitsekin, taikka kaikilla kulttuureilla on sama alkuperä muinainen kadonnut (siis että me ei tiedetä siitä) sivilisaatio. mutta juu ei tähän ufoja kyllä tarvita

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1888
    2. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      118
      1839
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1828
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1610
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      60
      1432
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1256
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1153
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1148
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1138
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1127
    Aihe