Tuomittu jäämään yksin?

32 v neisyt

Olen 32-vuotias jolla ei ole ollut mitään kontaktia naisiin koskaan missään. Olen siis vieläkin neitsyt enkä ole koskaan edes seurustellut. Jotenkin ahdistavaa kun tuntee että koko elämä olisi mennyt hukkaan. Jo yläasteella useimmat harrastivat seksiä ja ryyppäsivät vaan en minä koska olen ikuinen atm (=alemman tason mies) enkä kuulunut sosiaaliseen eliittiin eikä olisi kyllä huolittukaan.

"Kyllä luonto tikanpojan puuhun ajaa" ja muuta lässynläätä hoettiin mutta eipä ajanutkaan. Jotenkin vaikea nauttia aikuisuudestakaan kun en nuoruudestakaan saanut nauttia täysillä kunnolla ollenkaan. Elämäni parhaat vuodet ovat takanapäin, alkoholi on viime aikoina maistunut ja olen kaljuuntunutkin, kuka nuori ja kaunis parikymppinen nainen/tyttö mua muutenkaan enää huolisi?

Kun tuolla yöelämässä katselee noitten juuri täysiän saavuttaneiden poikien örvellystä k18-yökerhojen jonoissa niin kyllä se kolahtaa itsetuntoon, niillähän noita naisia riittää - joita ne eivät edes osaa arvostaa vaan nainen on heille vain se yksi "reikä". Mutta sitten tämmöinen aikuisempi kunnon mies ei kelpaakaan enkä varmaan tule koskaan kelpaamaankaan... Kaikki omanikäiset naiset taas ovat melkein perheellisiä ja naimisissa.

Ja nekin jotka baareissa käy luultavasti vain nauraisivat jos tämmöinen kokematon ja vähemmän komea peräkammarinpoika yrittäisi heitä lähestyä... Olis vaan kiva löytää se oma kulta ennenkuin vanhuus kolkuttelee ovella. No eikai se seksi ja kiinnostus vastakkaiseen sukupuoleen muutenkaan ole yli kolmekymppisten elämässä enää samalla tasolla kuin 10, 15 vuotta nuoremmilla...?

16

302

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Bodari tauolla

      Ei ole ei. Sinkku minäkin enkä ole juuri seurustellut ja jo yli 40v. Takaan ja lupaan sinulle tässä ja nyt, että pimppi ei todellakaan tunnu eikä voi koskaan tuntuakaan yhtä hyvälle kuin vaikkapa oma käsi. Hyvät tekovaginatkin tuntuu paljon paremmalta. Itse olen tehnyt masturboinnista melkein taidetta ja naisen kanssa en voisi kokea mitään niin syvää tyydytystä, ellen sitten tietenkin opastaisi naisia asioissa, olishan se jossain määrin mahdollista. Naiminen kuuluu jokatapuksessa vain parisuhteeseen ja nämä pojat jotka naisillaan retostelee ovat tosiaan ihan keskenkasvuisia joilla on elämän arvot vielä täysin hukassa. Totuushan on se, että paneminen kännissä on sama kuin ajaisi tulpattomalla mopolla, ei toimi. Lisäksi nämä kantavat ikäviä tauteja joista ei puhuta, ne ovat siellä, mutta niistä ei puhuta, vasta kuin lääkärin vastaanotolla.

      Joskus kyllä seuraa kaipaisi, mutta sen pitää olla rakkautta. Lapsia tähän maailmaan on täysin turha tehdä, niitä on jo liikaakin, sillä ei ole mitään merkitystä oletko biologinen isä vai vai et, rakkaus tärkein tässäkin.

      Itse uskon löytäväni joskus ihanan rakkauteni, mutta ilmankin tulen toimeen.

    • neuvoa

      sihteeriopisto.net

    • Vanha mies

      Itse aloitin seurustelun ensimmäisen kerran 37 vuotiaana ja 39 vuotiaana menin naimisiin saman ihanan naisen kanssa. Naimisissa ollaan edelleen nyt neljän vuoden jälkeen.

      Jos nyt aloitetaan ensin negatiivisilla asioilla. Kun ensimmäinen suhde venyy näin pitkälle, niin siihen omaan asumiseen ja elämiseen on jo tottunut niin, että toisen kanssa yhteen muuttaminen on enemmän tai vähemmän shokki. Ei se siltä aluksi - tai vähän myöhemminkään - varsinaisesti tunnu, kun ensi-ihastus ja sitä seuraava "honeymoon" vuosi vievät terän ikäviltä puolilta, mutta kun yhdessä on asuttu 6-7 vuotta, niin sitten se jo tuntuu. Ikävillä puolilla tarkoitan sitä, että yhdessä asuminen - jos sen reilusti tekee - vie sulta paljon vapautta pois ja joudut sellaiseen "kouluun", ettet sellaista tule koskaan enää kokemaan. Harrastukset tehdään käytännössä kelloon tuijottaen ja etukäteen aika varaten. Itse en koskaan juuri juonut, joten mulle ei alkoholin käytön suhteen tullut rajoituksia, mutta useimmilla näin käy. Tulee vastaan naisten mielen outoudet ja hormonaaliset naksahdukset, joita et koskaan tule tajuamaan. Jos luulit ymmärtäväsi naisia, niin tajuat hyvin nopeasti, että sinulla ei ole mitään käsitystä heistä.

      Mitä pidempään ensisuhde venyy, sitä vaikeammaksi sopeutuminen muuttuu. Suhteen onnistumisen kannalta on ihan keskeistä se, kuinka kompromissikykyisiä ja keskustelutaitoisia te olette.

      Vanhemmilla naisilla on usein sitten myös kiire hankkia lapsia. Ikävimmässä tapauksessa nainen on "kiinnostunut" sinusta vain siksi, että pitää löytää sopiva isäehdokas. Vaikka et olisikaan kiinnostunut lapsista tai koko aihe pelottaa sinua, niin siitä huolimatta tämä on keskusteltava melko pian selväksi jo heti suhteen alussa. Haluaako nainen lapsia ja oletko sinä valmis siihen? Jos tässä on ristiriita, niin suhteen tulevaisuus ei näytä hyvältä.

      Positiivista myöhäisessä suhteessa on se, että olette jo vanhempia ja nainen on todennäköisesti ollut useammassa huonossa suhteessa. Hän tietää mitä haluaa, eikä epäröi sitä sinulle kertoa. Jos olet ikäsi mukaisesti jo kasvanut henkisesti, osaat ottaa nämä viestit tosissasi ja myös kertoa omat tarpeesi avoimesti. Parikymppisten suhteet kaatuu järjestään siihen, ettei osata puhua ja selvittää asioita aikuisesti, eikä osata luopua itselle tärkeistäkin asioista silloin kun suhde kokonaisuutena sitä edellyttää. Jos todella välität toisesta ja haluat oman kullan loppuiäksi, niin kyllä se tarkoittaa sitä, että ne omat yksityisjutut jäävät väistämättä vähemmälle. Et voi elää toisen kanssa siten, että elät vain omissa oloissasi samaan tapaan kuin sinkkuna. Se ei ole tossun alla elämistä, vaan realiteettien tajua ja toisen kunnioittamista! Omaa aikaa saa ja pitää olla, mutta sen määrä tippuu rajusti kun asut toisen kanssa yhdessä. Sama pätee tietenkin myös naiseen, eli jos nainen kuvittelee jatkavansa sinkkuelämää sinun kanssasi, niin sille pitää pistää stoppi.

      • Letkeä Esa

        Toi et parikymppisillä loppuu aina suhteet niin se on tätäpäivää. Ei se mun aikana noin ollut, mutta kun tämä internet on räjähtänyt niin niitä uusia ehdokkaita on tuhansia toinen toistaan parempia. Naiselle on siis melkein mahdotonta pysyä uskollisena, ellei se oli erittäin syvään juurrutettu hänen elämänkatsomukseensa. Nainen pettää huomattavasti useammin kuin mies, tämä on kylmä totuus. Mies, jos se saa hyvän naisen eikä ole mikään Brad Pitt niin ei lähde vaarantamaan suhdettaan pettämällä, mutta naisen kun ei tarvi olla mikään Angelina Jolie niin silti on joka kulman takana kymmenen miestä valmiina siittämään naista, luonnon laki, ja kun nainen on vähän huppelissa niin homma on sillä selvä.

        Minusta on ihan turha edes yrittää vakavaa suhdetta nykypäivänä alle 35 vuoden. Mitä enemmän ikää tulee niin sitä enemmän nainenkin oppii kunnioittamaan maallisia arvoja ja pettämisriski pienenee. Itse olen yli 40 ja törmännyt näihin pettäviin tai jättäviin naisiin eikä huvita kokeilla kenen tahansa kanssa enää. Aistin kyllä nopeasti sen voiko toiseen luottaa lopun elämäänsä, toisinsanoen karsin lähes kaikki naiset pois, mutta vielä se kulta löytyy kunhan kohtaamme. Uskollisen naisen käsitys alkaa olla legendaa nykypäivänä, mutta kyllä niitä vielä on, kuulemma.


    • Adam 40+

      Itse uskon että jokaiselle löytyy joku jonka kanssa voi viettää laatuaikaa.
      Hyvin paljon on kiinni itsestäsi, omasta toiminnasta ja aktiivisuudesta, miten onnistut.
      Surkuttelemalla ei pitkälle pötkitä, se on varmaa.
      Muutama neuvo:
      1. Positiivinen asenne on kaiken a ja o, pidä hymyä yllä.
      2. Mene ulos, hakeudu ihmisten pariin, ole esillä että sinut voidaan löytää sillä kukaan ei varmasti hae sinua kotoasi.
      3. Luota itseesi, avaa suusi aina kuin mahdollista, keskustele, ole kohtelias, hauska ja flirttaile.
      4. Pidä huolta itsestäsi, kuntoile ja syö terveellisesti, ole siisti ja pukeudu asiallisesti.
      5. Älä luovuta äläkä katkeroidu vaikka sinut torjuttaisiin, siirry seuraavaan.
      6. Kunnioita aidosti tapaamiasi ihmisiä ja ole heistä kiinnostunut ja opettele kuuntelemaan.
      8. Älä teeskentele tai vedä roolia vaan ole aina oma itsesi niin paljon kuin mahdollista.

      Tiedän toki että em. neuvot vaativat työtä useimmilta mutta se työ kyllä palkitaan ajan kuluessa... .... ehkäpä jopa elämänkumppanilla joka mullistaa koko loppuelämäsi :)

      • Tim 42v.

        Mikä mahtaa olla kohta 7?
        Jokatapauksessa noi 3 ekaa kohtaa on aika mahdottomia jos on ujo ja huono small talkissa. Viimenen virhe jonka apealle ihmiselle voi tehdä on sanoa, että hymyä naamaan, kyllä se siitä. Sitten noita loppuja kohtia ei taidakaan tulla kun 3 ekaa meni pieleen. 6 ja 8 kohta on ihan asiallisia.

        Onneksi on näitä nettitreffejä. Itse olen käynyt varmaan reilu 200 nettitreffillä ja joskus on nähty useamminkin. Tosin siihenkin on turtunut niin, että ei kiinnosta juurikaan nettitreffailla noin monen yrityksen jälkeen. Pitää vaan uskoa, että siihen oikeaan sitten törmää sattumalta ja sitä on mahdotonta hakemalla hakea.


    • 67jiuyk9870ol

      Miten tämä ketju liittyy kehonrakennukseen? Menkää jonnekin sinkku/parisuhde foorumille jauhamaan paskaanne, kiitos!

      • miten on?

        Oletko ajatellut että olisit homo?


      • Alaston keskustelija

        Kyllä nämä kuviot liittyy kehonrakennukseen. Kehonrakennus on myös henkistä tasapainoa, henkien taistelua. Ihmissuhteet ja niistä keskustelu on kehonrakennuksen ydintä.


    • Mee muualle

      Tämä ei taida kauheasti liittyä kehonrakennukseen, mutta vastaan silti.

      Miksi ihmeessä joku parikymppinen kiinnostuisikaan, jos olet itse jo yli 30v? Eiköhän ne hengaa ennemmin oman ikäistensä kanssa. Kannattaisi ehkä käydä jossain muualla kuin k18-paikoissa, koska niiden 18-kesäisten silmissä olet vanha patu, vaikka olisit kuinka kokematon.

      • --"--

        yleensä täällä käydään keskusteluja homostelusta, ripulipaskasta, pippelinkasvatuksesta, Hitleristä, haukutaan lyhyitä ihmisiä jne. kaikesta muusta kuin kehonrakennuksesta. Niin onko sitten hirveä synti jos joku osuu vähän harhaan näissä keskustelun avauksissa?


    • turha palsta

      No miksi tämä palsta sitten on varustettu otsikolla kehonrakennus jos täällä kerran jauhetaan kaikesta muusta paitsi ko. urheilu/kuntoilumuodosta? Eikö palstan nimeksi sopisi paremmin vaikka ripulipaska, näin kasvatat penistäsi tai pura yksinäistä sydäntäsi täällä sinkku?

    • x-mies...

      Naiset, ne ovat petoja. Itse jätin naiset jo yli vuosikymmen sitten kun tajusin sen perisyntisen kataluuden joka heihin jo sikiöaikana asetaan. Mieheen voi luottaa, seksi on parempaa ja eikä kuukauteen mahdu ailahtelevia päiviä.

    • henry von

      Kirjoituksestasi päätellen olet jo tutustunut Henry Laasasen markkina-arvoteoriaan. Tämän tulisi olla kaikille miehille itsestäänselvyys mutta, koska nähtävästi se ei sitä ole niin googlatkaa, lukekaa ja pettykää.

    • Mauno-Kyllikki

      As his hand slid up her creamy white things, she could feel his huge bratwurst pulsating with desire.

    • -.-

      Väärä palsta!!!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1675
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      19
      1545
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      69
      1444
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      46
      1411
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      50
      1333
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      15
      1278
    7. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      10
      1153
    8. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1130
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1114
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1105
    Aihe