Metsokankaan asunnot - miksi paljon myynnissä?

Metsokankaalla

Metsokankaalla on paljon myynnissä rivitaloja ja omakotitaloja. Onko syynä, että alue ei olekaan hyvä, vai että sattumoisin vaan on paljon kohteita myynnnissä? Olen jonkun aikaa seurannut myytäviä kohteita paluumuutto mielessä, mutta nyt kiinnitti huomiota, että juuri tällä alueella on jostain syystä paljon myynnissä muutama vuosi sitten rakennettuja kohteita, myös kaliimman puoleisia omakotitaloja mistä voisi kuvitella, että rakennettu ns. itselle moneksi vuoksi / vuosikymmeneksi.

160

13215

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Värttö Blues

      Alue ei ole hyvä ja se on ihan vitun kaukana palveluista ja keskustasta. Yleensä ihmiset haluavat asua max. 5 km keskusta. Katso asuntojen hintoja niin huomaat kuinka tärkeä sijainti on.

    • 1jorma

      Lestadiolaiset myy kämppiään, ja kohta rakentavat uuden, kiirreellä ja halvala. Ole varovainen jos niiltä ostat.

    • lestankuohittuvittu

      Metsokankaalla on myös todella tympeä asua jos naapuriksi sattuu vielä lestadiolaisperhe kiljuvine kakaroineen (20kpl) ja räksyttävät häkkipiskit päälle. Koita siinä kulkea töissä.

      • Anonyymi

        Metsoknkanhas ton tosiaan lapsirikas alue, ja kyllähän niitä lesta perheitä löytyy mutta pää-asiassa todella mukavaa aluetta. Nyt kun tuo k-markettikin tuohon pari vuotta sitten rakennettiin eli ihan turha puhua niin sanottua kakkia metsokankaasta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Metsoknkanhas ton tosiaan lapsirikas alue, ja kyllähän niitä lesta perheitä löytyy mutta pää-asiassa todella mukavaa aluetta. Nyt kun tuo k-markettikin tuohon pari vuotta sitten rakennettiin eli ihan turha puhua niin sanottua kakkia metsokankaasta.

        Oletko lesta kun et kirjoittanut paskaa vaan kakkia..


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Oletko lesta kun et kirjoittanut paskaa vaan kakkia..

        Hän on fiksu ihminen. Sinunkin olisi syytä siivota suusi.


    • asuntoa ostamassa

      Mistä tunnistaa, että talo on lestadiolaisen rakentama? Ei ole televisiota? Onko näin vielä nykyisin? Muita tuntomerkkejä?

      • karu fakta.

        Jaa että jos ei ole televisiota niin talo on lestadiolaisen RAKENTAMA? Mitä jos se onkin jonkun ateistin rakentama, ja lesta onkin vain rakennuttaja? Mene nukkumaan, sulla on huomenna taas koulupäivä.


      • Kuullut asioista

        Antenni on usein sisäpihalla näissä l-taloissa.


      • Anonyymi
        Kuullut asioista kirjoitti:

        Antenni on usein sisäpihalla näissä l-taloissa.

        Tai se on ok-talon vintillä tai yläpohjassa.


    • Idiootti.

      Metsokangas on hyvä alue. Tarjontaa runsaasti Ritaharjun lailla sen luonnollisen syyn vuoksi että se on tällähetkellä kaupungin tonttijakopolitiikan ykköskohde Ritaharjun lailla. Eihän tuo nyt kovin kumma ole jos kaupunginosiin rakennetaan UUTTA JOKA PÅIVÄ ja sit siellä on tavaraa myymättä.

    • ohan se selvää

      Metsokangas on kempeleessä, eli keskellä ei mitään! Persesilmän kokoisella lentomelu ja kerosiinisaastealueella olevalla tontilla et kuse omalta portaaltasi aiheuttamatta naapuririitaa, koska kuset aina naapurin puolelle kustessasi omalta portaaltasi.

      Metsokankaalla paljon inssejä joilla velkaa ja elämä ollut kiinni Nokiassa, eli kun työ menee uratuneella tollolla, niin mitä muuta tekee kuin myö kämpän pois? Sama homma Talvikankaalla ja Ritaharjussa. Myöskin avioeroja paljon ko. alueilla.

      • Kerrostaloasukki

        Miksi helkkarissa kukaan haluaa kusta omille portaillensa?!?!


      • Opettele lukemaan
        Kerrostaloasukki kirjoitti:

        Miksi helkkarissa kukaan haluaa kusta omille portaillensa?!?!

        Omilta portailtansa kusemisesta oli kyse noin esimerkillisesti.


    • koppasvinsti

      ..kaveri asuu perheineen metsokankaalla,ei perke*e,en ikinä muuttas sinne .ei viihtysän oloinen alue...

    • Talokaupat v. 2009

      Joo, samat sanat!! Siellä on kiireellä pystyyn kyhättyjä homeisiakin taloja, joten pysykää kaukana alueelta, ellette halua itsellenne loppueloksi homekämppää, kun ette sitä pysty sitten myöhemmin enää myymäänkään. Ja tuokin niin totta --> rakennettu niin taajaan, että jos pissit omilta portailta, et voi olla pissimättä naapurin tontille. Tämä on myös yksi syy, miksi taloja siellä paljon ja yhä edullisemmin myynnissä. Alueen talojen arvo on laskenut kuin lehmän häntä, jos seuraatte vähänkään hintoja? En suosittele, nimim.talonsa aikanaan sieltä, kuitenkin homeettomana myynyt.

      • Anonyymi

        Meillä on ihan saatanan kiva tontti, iso talo, iso piha, iso piharakennus ja iso sählykenttä eli en ehkä teinä puhuis paskaa metsokankaasta vaan muuttaisin metsokankaalle sieltä teijä homeisista vanhan kaakkurin rivitaloista.


    • 13+7

      Alue on rauhallinen, mutta kaukana kaikesta. Ja ylihintaa näkyy olevan mahdottomasti noilla asunnoilla. Esim. pikkuinen kaksio maksaa Metsokankaan korvessa vähintään kymppitonnin enemmän kuin vastaavat asunnot lähempänä keskustaa. Ilmeisesti rakennettu hirveä määrä asuntoja kerralla, ja laman iskiessä ei tahdota jäädä tappiolle ja yritetään myydään kalliilla.

      Seuraus: kukaan ei osta niitä kalliilla varsinkaan lama-aikana, eli ahneus kusee omaan nilkkaan ja asunnot jää myymättä ja rahat saamatta. Noh, maan tapahan on että ei suuryrittäjä Suomessa tappiolle jää. Isot raksafirmat ottaa kyllä voitot mutta pari saunareissua keskustalaisten kanssa ja tappiot on delegoitu veronmaksajille.

      • Onko se elämää ees

        Kuöissit kaatuu monella. Työlle eläneet inssit jää työttömäksi ja elämä menee päin helvataa, kun elämässä ei ole mitään.
        Enää ei pääse työreissuille ryyppäämään, vaan pitäisi jaksaa eukon naamaa katsella ja pentujen kitinää kuunnella. Akkakin paljastuu petturiksi. Sitten talo myyntiin!

        En lähtisi mihinkään kaukaiseen lähiöön omakotitaloon!


    • tarsani1

      Kyllä kuulostaa porukka taas kateelliselta. Oikeinki mukavaa seutua ja ainakin itse tykkään asua. Nopeasti pääsee moottoritielle ja kymmenessä minuutissa Oulun keskustassa jos sinne mieleni minun tekevi. Ja Zeppeliiniin vielä nopeammin.

      • Kylmänen

        Ei kai se kateelliseksi tee jos ei halua elää motarin varressa lentomelussa?


      • 9 12

        Vai kymmenessä minuutissa, joopa joo.


      • Ei käy kateeksi
        9 12 kirjoitti:

        Vai kymmenessä minuutissa, joopa joo.

        Heh. Metsokankaalta ei pääse kymmenessä minuutissa Bauhaussiin, muuta kuin yöllä. Sellainen trafiikki aina!


      • kyllä
        9 12 kirjoitti:

        Vai kymmenessä minuutissa, joopa joo.

        Aikalailla, jos täältä Lumijoelta ajaa 25min Oulun keskustaan. Täältä katsoen tuohan on samaa Oulua koko roska.


      • naapurijokaeivalita
        Ei käy kateeksi kirjoitti:

        Heh. Metsokankaalta ei pääse kymmenessä minuutissa Bauhaussiin, muuta kuin yöllä. Sellainen trafiikki aina!

        Pääseepäs. Ite pääsen noin viidessä


    • metelimies1

      Kateelliset vuokralla-asujat höpisee. Taloja on myynnissä nyt paljon koska on asuttu se 2 vuotta ja saa ilman veroja myydä. Osa on sillä mielellä rakentanutkin että otetaan voitot pois. Ja sehän on ihan ok, jos talo vain on hyvin rakennettu.

      Tuo on ihan luontainen tapahtuma uusilla alueilla, noin kävi siinä vieressä Metelinkankaallakin. Nyt siellä ei ole myynnissä enää juuri mitään. Molemmat ihan mainioita lapsiperheen asuinpaikkoja. En oikein tiedä ketkä noista lestoista höpisee, itseä ei ole 10 vuoden aikana haitannut kertaakaan missään muodossa.

      • Tämähän siis totuus

        Itse asumme okt:ssa ja 2500m2 tontilla, että kateudesa ei lienee kyse. En myöskään elä yli varojeni, kuten eräät, eli ei ole pakottavaa tarvetta myydä asuntoani alta;)

        Muutama tuttu asuu siellä Metsokankaalla ja Metelissä. Ihan helevetin pienet tontit ja ei mitään omaa rauhaa. Talvet tapellaan lumien läjityksestä ja siitä mikä on ajolinja kun toinen kääntää ahtaaseen kotipihaan ja kesät grillataan HK-tarjousjauhelijapihviä saapurin tontunrajalla, niin mitä vtun omakotitaloasumista se on? Monella on kyseessä eka omakämppä. ensiasunto, eli ei kannata myydä koska siitä saa verovähennystä tosi hyvin. Monelle varmaan on vaan ollut yllätys e, että a. parisuhde ei kestä perheleikkiä omakotitalossa, b. eukolla herää vieraan munanhimot - kun insinöörihän on insinööri miehenä ja sängyssäkin, c. lapset ei tuoneet onnea todellakaan, d. Kaakkurinseutu ei ole todellakaan viihtyisää aluetta vaan melualuetta jossa aina kauhea trafiikki kun bauhaussissakin harvoin käy. Minulla ei ainakaan kestäisi hermot sellaista "omakotitaloasumista" kun ei ole mitään omaa rauhaa. Lapset kaan ei saa rauhassa ola pihalla, kun pervot ja rattijuopot ajelee nurkissa.

        Eli: Monelle tullut taloudellinen ahdinko ja kun se alue nyt ei ole mistään kotoisin, niin kuin ei ole muutkaan Oulun lähiöt! Kaupungissa on paremmin yksityisyyttä kun asuu kerrostalossa tai koerkeintaan rivarissa. Ja eihän se ylltys ole, jos ei 400 000€ veloista ja helvetinmoisesta muille todistelevasta kerskakulutuksesta aiheutuneista veloista ei tonni viidensadan liitonrahalla selviä. Liitonrahahan ei ole kuin max. 1500€ vaikka tulos olisikin olleet 5000€ ylitöiden ja matkakorvausten kera eli maksappa siinä sitten 5000€ osamaksut ja elätä penikat ja akka joka ei osaa keittää edes kautrrapuuroa..

        Moni, ei uusavuton, myöskin muuttaa maalle ja myy omaisuuden pois, alkaa elää oikeaa elämää...niin se on! Pois oravanpyörästä!


    • Tietovuotoako?

      Ehkä vaikuttaa uusi tuleva kaatopaikka lähivuosina ruskon tilalle?

    • ...

      Omakotitaloja on varmaankin myynnissä siksi, että reilut kaksi vuotta on jo omana asuntona pidettyjä, jotka voi myydä nyt ilman luovutusvoiton verotusta. Metsokangas on vasta rakennettu/rakenteilla oleva asuinalue, kun uuttaa tehdään, on niille haettava asukkaatkin. Kuivasjärvellä on asuntoja kaupan, vaikka ovat rakennettu jo 80-luvulla, siksi ehkä vähemmän.

      Varsin perinteiseen perioululaiseen keskusteluun, jossa kaikki muut paitsi oma asuinalue on huonoja, hevonkuusessa ja rauhattomia, en ota kantaa. Metsokangas on pientalovaltainen, vahvasti omistusasuntopohjainen alue - en oikein keksi huonoa sanottavaa. Joku mainitsi lentomelusta, oletko aivan tosissasi? Lähestymisreitti kulkee aika kaukana rantaviivaa pitkin..

      • Väljästi asuva

        Moni on kaksi vuotta sinnitelluy inssinä töissä eläen pskaa parisuhdetta ja elämää joka nyt kariutuu naisen kiiman kyrpykkään herättyä. Muijjasta tulee pubiruusu yh, ja äijjästä katkera, masentunut juoppi-runkkari. Talo menee pilkkahinnalla. Kaksi vuotta on maksettu kämppää ja nyt myydään talo velan jäämäosuudella. Sama olisi ollut elää sekin kaksi vuotta vuokralla, kun eihän se mitään okt- asumusta edes ole pienellä tontilla leikkiä kotista.

        Itse olen lentolupakirja omistava henkilö, ja kyllä kaakkuri on ylilentoaluetta tietyillä sääolosuhteilla eli miltei aina.
        Motari pitää kauheaa melua ja voimalinjat on kuin Tsernobylissä. Kaikenlaiseen pskaan sitä ihmiset on joutuneet rakennuttanaan, nyt myyfä npois niiyä ongelmia, kun naapurit yksiä molopäitä ja räystäät yhteen talot lähekkäin rakennettu.

        Ei Oulun uusissa ghetoissaole okt-asumista ...
        En ostaisi okt:ta Metsolankaalta. Sama ostaa kerrostalohuoneisto ostarilta, jos tykkää asua ruuhkausessa Kaakkurissa keskellä ei mitään.


      • ...
        Väljästi asuva kirjoitti:

        Moni on kaksi vuotta sinnitelluy inssinä töissä eläen pskaa parisuhdetta ja elämää joka nyt kariutuu naisen kiiman kyrpykkään herättyä. Muijjasta tulee pubiruusu yh, ja äijjästä katkera, masentunut juoppi-runkkari. Talo menee pilkkahinnalla. Kaksi vuotta on maksettu kämppää ja nyt myydään talo velan jäämäosuudella. Sama olisi ollut elää sekin kaksi vuotta vuokralla, kun eihän se mitään okt- asumusta edes ole pienellä tontilla leikkiä kotista.

        Itse olen lentolupakirja omistava henkilö, ja kyllä kaakkuri on ylilentoaluetta tietyillä sääolosuhteilla eli miltei aina.
        Motari pitää kauheaa melua ja voimalinjat on kuin Tsernobylissä. Kaikenlaiseen pskaan sitä ihmiset on joutuneet rakennuttanaan, nyt myyfä npois niiyä ongelmia, kun naapurit yksiä molopäitä ja räystäät yhteen talot lähekkäin rakennettu.

        Ei Oulun uusissa ghetoissaole okt-asumista ...
        En ostaisi okt:ta Metsolankaalta. Sama ostaa kerrostalohuoneisto ostarilta, jos tykkää asua ruuhkausessa Kaakkurissa keskellä ei mitään.

        Nyt en lentomeluna puhunutkaan siitä sinun kolme kertaa kesässä lentävästä ultrasta, sillä et lentomelua saa aikaan, vaan kaupallisesta liikenteestä.

        Muutoin vastauksesi on hyvin perinteistä oululaista katkeraa peruslinjaa. Koeta kestää.


      • Pilotti......
        ... kirjoitti:

        Nyt en lentomeluna puhunutkaan siitä sinun kolme kertaa kesässä lentävästä ultrasta, sillä et lentomelua saa aikaan, vaan kaupallisesta liikenteestä.

        Muutoin vastauksesi on hyvin perinteistä oululaista katkeraa peruslinjaa. Koeta kestää.

        Ikävä tuottaa pettymys, mutta Metsokankaan yli kurvataan koneilla. Hyvin usein tuulee mereltä ja lasku on vastatuuleen. Jos tuuli toisin, maatuuli, niin nousu Kaakkurin yli. Lasku aiheuttaa laipoista hidastusääntä sekä moottorimelua. Nousussa taas koneesta otetaan tehot irti.
        Kerosiiniä tulee kaakkurilaisten niskaan ja muuta lentomyrkkyä - esim. sulatusaineet. Niin, vtuttsis muaki jos oöisin Kaakkuriin muuttanut tappelemaan naapureiden kanssa slummiin meluisen motarin varteen keskelle ei mitään. Edes luontoa ei kaakkurissa ole. Ihan tupattu möntiksi koko alue. Ja ihmisillä kauheat velat niistä ongelmataloistaan. Huomaa ettet ole ouöulainen, silsi teit kuin muutkin ja rakennutit pöljä talon lähiöön. Itse paljasjalkainen jolla tietoa, muutin maalle perheen kasvaessa.
        Kaupungissa olisin asunut kerrostalossa, kiska omakotiasumisra ei kaupungissa saa!

        Ei teille katkerille kukaan katkera ole..pahoittelen..


      • ...
        Pilotti...... kirjoitti:

        Ikävä tuottaa pettymys, mutta Metsokankaan yli kurvataan koneilla. Hyvin usein tuulee mereltä ja lasku on vastatuuleen. Jos tuuli toisin, maatuuli, niin nousu Kaakkurin yli. Lasku aiheuttaa laipoista hidastusääntä sekä moottorimelua. Nousussa taas koneesta otetaan tehot irti.
        Kerosiiniä tulee kaakkurilaisten niskaan ja muuta lentomyrkkyä - esim. sulatusaineet. Niin, vtuttsis muaki jos oöisin Kaakkuriin muuttanut tappelemaan naapureiden kanssa slummiin meluisen motarin varteen keskelle ei mitään. Edes luontoa ei kaakkurissa ole. Ihan tupattu möntiksi koko alue. Ja ihmisillä kauheat velat niistä ongelmataloistaan. Huomaa ettet ole ouöulainen, silsi teit kuin muutkin ja rakennutit pöljä talon lähiöön. Itse paljasjalkainen jolla tietoa, muutin maalle perheen kasvaessa.
        Kaupungissa olisin asunut kerrostalossa, kiska omakotiasumisra ei kaupungissa saa!

        Ei teille katkerille kukaan katkera ole..pahoittelen..

        Osaattepa te liikennelentäjät laskeutua melkoisella vajoamalla Oulunsaloon, en nimittäin ole Metsokankaalla koskaan nähnyt muita kuin niin korkealla lentäviä matkustajakoneita, että piirtävät tiivistymisjuovaa mennessään. Olen varmaankin menettänyt lähinäköni - varmuuden vuoksi olisi siis parempi muuttaa Kiiminkiin tai Haukiputaalle?

        Olet oikeassa, en todellakaan ole Oulusta, mutten ole rakennuttanut taloa. Ilmeisestikään en siksi osaa suhtautua eri kaupunginosiin tuolla samalla intohimolla kuin sinä. Kerropa noin natiivina, mikä on se oikea paikka asua Oulussa?


      • Lentojätkä... ..
        ... kirjoitti:

        Osaattepa te liikennelentäjät laskeutua melkoisella vajoamalla Oulunsaloon, en nimittäin ole Metsokankaalla koskaan nähnyt muita kuin niin korkealla lentäviä matkustajakoneita, että piirtävät tiivistymisjuovaa mennessään. Olen varmaankin menettänyt lähinäköni - varmuuden vuoksi olisi siis parempi muuttaa Kiiminkiin tai Haukiputaalle?

        Olet oikeassa, en todellakaan ole Oulusta, mutten ole rakennuttanut taloa. Ilmeisestikään en siksi osaa suhtautua eri kaupunginosiin tuolla samalla intohimolla kuin sinä. Kerropa noin natiivina, mikä on se oikea paikka asua Oulussa?

        Joku Kaukovainio tvs. lähiö...kerrostalo.. Kotkeintaan rivari...

        Kaakkurista/ Metsokankaalta on linnuntietä alle 10km lentokentälle. Siinä kohdalla mennään laskussa noin kilometrissä. Nousussa parissa. Kuuro pitää olla jos ei lentomelua. Kerosiinu mahtaa haista? Hirveä ongelmapesa Metsokangas. Ei ihmisen paikka


    • sivistynytinsinööri

      Ei stana mitä junttikommentteja.Onko oulu suomen juntein paikkakunta?

      • Leikin loppu

        Niin se on. Ja muijja muuttaa nyt sen vieraan mulkun perässä erilleen, kun ei tarvii enää kituuttaa puutteessa yhteisten asuntolainojen takia. Yjteiset penikat on hankitty, kun muilllakin on. Onni jäi löytymättä. Asia ja tappio myöntämistä
        vaille selvä.

        Eroja tulee ihan pirusti...


      • Huussin taa

        Oulu on junttila. Tänne on muuttaneet kaikki juntit insinööreiksi. Nyt ne on täällä haittana.


    • tyhmyyksien huiput

      Hävetkää oululaiset kirjoittelijat!
      otte varmaan eri planeetalta kuin muut suomalaiset.
      Ei noin paskaa kirjoittelua näy muitten kaupunkien palstoilla.
      Kusetta ommaan nilikkaanne!

      • Oulu my ass

        Lue ylempi kommentti..Oulu on ongelmapesä; on insinöörejä ja lestoja - kaikki hullut!


    • ukkometso70

      Ei ainakaaan savottatien vierestä kannata ostaa asuntoa.Aamusta alkaa aivan kauhea liikenne ja loppuu vasta iltamyöhään.tiellä 40 rajoitus mutta vetävät kuin moottoritiellä konsanaan. aivan järetön meteli jos kuisti savottatielle päin...rillaile siinä sitten.

      • Muuttakaa maalle!

        Joo koko Metsokangas on anaalista. Lestoja, avioeroja ja talot myydään lessuille -muut ei osta, syrjähyppyjö, meteliä joka suunnasta, tungosta, rikollisia, Kaalkurin yh-äitit jakaa pillua jne. Monet kulissit kaatuneet!


      • ritaharjun insinööri
        Muuttakaa maalle! kirjoitti:

        Joo koko Metsokangas on anaalista. Lestoja, avioeroja ja talot myydään lessuille -muut ei osta, syrjähyppyjö, meteliä joka suunnasta, tungosta, rikollisia, Kaalkurin yh-äitit jakaa pillua jne. Monet kulissit kaatuneet!

        Ihan hyvä alue se metsomäki on. Samanlaisia lieveilmiöitä kuin ritavaarassakin on. Koulut täynnä,lestaatiolaisia ja insinöörejä. Erojakin lapsiperheissä tapahtuu. Rouvien munanhimosta en osaa sanoa muuta kun sen että ainakaan lestaäideiltä sitä ei tunnu puuttuvan...


    • 33ja

      En itse ainakaan halua asua paikassa, joka on kaukana kaikesta, niinkuin metsokangas on. Vieläpä kalliisti , ei kiitos !

    • Juntit...

      Köyhät ne täällä kirjottelee. Mahtaa olla paha mieli.

      • Näin se on

        Köyhät (henkisesti ja fyysisesti)asuu Metsokankaan tapaisissa lähiöissä velkamökissä ja leikkii jotain rikasta paskat housuissaan pelko perseessä, kun työt ja parisuhde loppuu, mutta velat jää.


    • onnellinen mulkero

      heh heh, ihan hauska lukea noista kateellisten kommentteja.

      Itse siis asun Metsokankaalla, melko lähellä Metelinkangasta hulppeassa omakotitalossa. Vaimo on kaunis ja perhe-elämä mukavaa. Lainaa on 80 tuhatta enää, ja senkin voisi maksaa pois parissa vuodessa muttei kannata.

      Kaukana? Siis mistä? En oikein tajua. Kaikki tarpeellinen löytyy kilometrin säteeltä pyörällä ja kolmen kilometrin säteellä autolla. Ja kun on pakottava tarve päästä keskustaan niin taksit kulkee ihan mainiosti.

      Eniten täällä tuntuvat kommentoivan ne betonilähiöiden vuokrakaksiossa asuvat työttömät haaveksijat joilla ei ole mitään tulevaisuutta eikä menneisyytää. kaippa sellainen vetää katkeraksi.

      • Voi voi..

        Juurikin näin, täysin samaa mieltä. Ihan järetöntä tekstiä ihmisiltä täällä yleensäkki..se joka jauhaa negativista niin sillä on oma elämä pikkasen huonossa jamassa. Näin Se elämä menee..toivottavasti koko oulu ei ole täynnä tämän palstan omaavia ihmistyyppejä..


      • EnOleMuuttamassaPois

        Just näin... Kaksi ruokakauppaa ihan lähellä ja Zeppeliinikin noin vartin päässä! Rauhallista ja mukavaahan täällä on. Koulukin meillä kilometrin päässä, kirjasto löytyy ihan läheltä... Mitäpäs minulla on valittamista, mahtava paikkahan tämä on!


      • Anonyymi
        Voi voi.. kirjoitti:

        Juurikin näin, täysin samaa mieltä. Ihan järetöntä tekstiä ihmisiltä täällä yleensäkki..se joka jauhaa negativista niin sillä on oma elämä pikkasen huonossa jamassa. Näin Se elämä menee..toivottavasti koko oulu ei ole täynnä tämän palstan omaavia ihmistyyppejä..

        Onkohan täällä Oulussa paljonkin näitä ilkeitä ja huonokäytöksisiä ihmisiä. Ei kuulosta hyvältä. Kielikin on hyvin ala-arvoista. Ovatko nämä samat ihmiset ihan erilaisia, kun livenä tapaa. En ole juurikaan Oulussa tällaista käyttäytymistä ja kielenkäyttöä tavannut, vaikka olen paljon ihmisten kanssa tekemisissä ja jutelen ihmisten kanssa. Tutut, ystävät, kaverit ja sukulaisetkin asuvat laidasta laitaan jokapuolella Oulua. Oulu on kyllä minulle hyvinkin tuttu.


    • Iines <3

      Hehee, hauskaa lukea noita kommentteja suupielet hymyssä. Mutta se on kyllä totta, että täällä Metsokankaalla asuu paljon sellaisia ihmisiä, jotka ovat ostaneet täältä talon vain sillä pohjalla, että ajattelevat olevansa jotain eliittiiä. Se on kyllä todella kaukana siitä. Mielessään voivat ajatella niin, mutta kyllä näissä taloissa asuu kaikkea muuta kuin eliitti-porukkaa. Ihan tavis perheitä, joissa molemmat vanhemmat käyvät töissä, eikä ole varaa kotiapulaiseen, saatikka siivoojaan. Velkaa on paljon ja kulujakin paljon. Mm. pienten tonttien vuokrat ovat aivan älyttömän kalliit suhteessa siihen, kuinka kaukana tämä on keskustasta. Jos haluaa asua talonsa kanssa naapurien kanssa kylkimyyryssä ja kalliisti syrjässä kaikesta, teretulemast tänne. Olen itse niin umpisosiaalinen ihminen, että minulle tämä asumismuoto sopii hyvin ja tunnen lähinaapurit kuin parhaat kaverini, eikä minulla ole läheskään joka päivä keskustaan asiaa :)

      • Päiväunille aikova

        Metsolankaalla on paljon lestoja ja heidän lapsisäilömöjäään eli taloja. Sitten muut on niitä, jotka meni Nokialle töihin ja perusti perheen jonkun toisen tomppelimaisesti kanssa( kun muutkin), osti talon ja auton, -kun muillakin on. Helvetisti otettu velkaa, työt katkolla, parisuhde -mikä se sellainen on? ja oikeasti siisäisesti ovat onnettomia. On omakotitalo ja hienon näköinen keittiö, mutta emäntä ei osaa ja ehdi kuin nakkeja lämmittää mikrossa.
        Vähän sellaista tyhmien ja mielikuvituksettomia junttien asumista. Samaa se o muissakin lähiöissä, mutta Kaakkuri on kaukana kaikesta ja hirveä melu! Minulle tulee mieleen siitä joku Tsernobyl, kun voimalinjat halkoo aluetta.

        Ihan kulisseja ja luultua egoa ne talot!


    • Adjutantti*

      Mutta aatelkaapa, jos olis sota-aika, olisko sillon asiat mielestänne paremmin?

      Ja kumma, kun aina nää Oululaisten kirjoitukset kaartaa tuonne alapäähän, oli alkuperäinen kyse mistä tahansa.

      Olitta vissiin muualla, kun sydämen sivistystä jaettiin!

    • Veiko3

      Kuka hullu siellä hevon kuusen korvessa haluasi asua?

    • maalla-asuja1w

      ihan hyvä vaihtoehto se on, nuiden edellisten kommentoijien perusteella.ei tarvitse katsella kateellisia, selkäänpuukottajia,pervoja ja muita pöpejä.

      • Kertoisitko sen?

        Mikä siis on hyvä vaihtoehto?


    • MurtoTvä

      Kyllähän näin käy usein uusille alueille, rakennetaan talo ja sitten erotaan. Ei ne luvatut palvelut ihan heti tule uudelle alueelle, joka voi lisätä muuttointoa.

    • Marja 1978

      Asuin siellä muutaman vuoden mutta lähdin pois kun meinasi mennä pää sekaisin siellä tyhjyydessä. Kaikki palvelut kaukana, mihinkään ei tule lähdettyä kun kulkeminen vaikeaa. Naapurit vain kyylää toisiaan, ihan kahjo alue.

    • Ällitälli

      Nykyään rivitalot- ja kerrostaloasunnotkin rakennetaan tupakeittiöperiaatteella ja kaikkein tympeimmissä tapauksissa heti eteisestä on suora näkymä tai käynti keittiöön tai keittonurkkaukseen/-tilaan, joka kököttää pienenpienenä olohuoneen nurkassa.Lisäksi keittiötilassa ei ole ehkä kuin pieni tiskiallas ja kaiken lisäksi sekin ehkä pyöreä. Pesepä siinä sitten uunipannut tai -pellit. Itse en moiseen asuntoon muuttaisi mistään hinnasta. Voihan sellainen keittiö ehkä uusavuttomalle pizzan ja valmiina ostetun ruoan syöjälle käydä. Usein vaatehuoneetkin puuttuvat asunnoista.
      1960- 1980- luvulla rakennettujen asuntojen pohjapiirrustukset ovat usein selkeitä ja järkeviä. Nyt kaiken huippuna monissa asunnoissa ovat masentavat mustat tai hyvin tummat seinät tai jos niitä ei ole alkuaan ollut, asunnot on remontoitu mielestäni pilalle laittamalla sellaiset ja purkamalla väliseiniä esim. olohuoneen ja makuuhuoneitten väliltä. Mitään rauhaa/ vetäytymispaikkaa ei mielestäni esim. kaksiossa asuvalla kahdellakaan henkilöllä ole sellaisessa tapauksessa.

    • Muikeeta menoa

      Asun Metsokankaalla ja ihmettelen näitä puheita täällä, rauhallista ja palvelut lähellä, jos haluaa että kauppa on vieressä niin kannattaa valita jo ostaessa asunto niin että siinä on se kauppa eikä alkaa valittamaan siten että ekaks muuttaa johonkin ja odottaa että joku ihme tuo ne palvelut sun olohuoneeseen. Tykkään olla täällä ja kaupunki sopivan kaukana noin 5-8 kilsaa ? Tännehän tulee kauppoja toki ja kioskeja, ekaks vaan pitää tulla tarpeeksi ihmisiä :) Toki taloa en täältä ostais ikinä, ei kiinnosta räystäät vastakkain asua ja maksaa siitä hemmetisti, tilaa pitää olla.

      • En lähtisi

        Metsokankaalla kun asuu, niin pitää melkein oma auto olla. Sieltä kestää 45minuuttia keskustaan. Samassa ajassa menee bussilla jonnekin vitun Kuivaniemelle tai Rantsilaan suunnilleen.


      • jane18
        En lähtisi kirjoitti:

        Metsokankaalla kun asuu, niin pitää melkein oma auto olla. Sieltä kestää 45minuuttia keskustaan. Samassa ajassa menee bussilla jonnekin vitun Kuivaniemelle tai Rantsilaan suunnilleen.

        Moottoritietä keskustaan töihin ajan viikonloppuna 5 minuutissa, viikolla ruuhka-aikana 7 minuutissa!


      • Tarzanin stondis
        jane18 kirjoitti:

        Moottoritietä keskustaan töihin ajan viikonloppuna 5 minuutissa, viikolla ruuhka-aikana 7 minuutissa!

        Joo mutta bussilla 45 minsaa.. Onhan se vitun skuttaa koko Metsokangas.


      • oam velaton
        Tarzanin stondis kirjoitti:

        Joo mutta bussilla 45 minsaa.. Onhan se vitun skuttaa koko Metsokangas.

        Vain vuokraluuserit ajelee julkisilla.


    • ei-metsokankaalainen

      Siellä nyt vaan on niin järkyttävän paljon asuntoja, että kyllä niitä myyntiin riittää. Onko alue hyvä... ei kai huonokaan (ainakaan vielä). Jos nyt haluat asua järkyttävän isolla alueella, jossa on samannäköisiä taloja vieri vieressä. Kuvittele millaista siellä on 10 v kuluttua, kun kaikki ei ole enää niin uutta ja modernia ja ne lapsukaiset on kaikki kasvaneet teineiksi. Btw, lapsille ei löydy päiväkoteja tai kouluja alueelta, kaupungin viisaat on tehny pikku laskuvirheen, 10 bussilastin vaje koulupaikoissa.

      • Metsokangas oli virhe

        Metsokankaalla paljon muualta muuttaneita ihmisiä. Muuttaneet jostakin pienistä ympyröistä, hankkineet koulutuksen ja työn, perustaneet perheen -kun muillakin on. On ostettu/ rakennutettu talo isoon rahaan Metsokankaalle kulissiksi ja mm. autot vaihtuu sitä mukaa miten työkavereillakin tai naapureilla. Kilpailu ka egotus on kovaa. Omaa reviiritilaa ei ole.

        Nyt kupla puhkeaa: syrjähyppyjä (naisten suorittamia), avioeroja, perheväkivaltaa, ylivelkaa, uusavuttomuutta jne. Ongelmat ja lieveilmiöt vasta edessä päin.


    • Sanna -78

      Yhdyn Marjan kommenttiin: Olen myös asunut Metsokankaalla ja se on todella tyhjiö paikka asua!!! Kolme vuotta jaksoin siellä kituuttaa ja kun muutin pois, ymmärsin, että se olisi pitänyt tehdä aikoja sitten. Siellä ei kerta kaikkiaan ole normi ihmiselle yhtään mitään tarjottavaa, ei edes harrastusten puolesta. Ahdistaa kun ajattelenkin, jos pitäisi muuttaa sinne takaisin :(

    • 2+12

      Syitä:
      - Paljon uusia rakennettuja rivareita
      - Nokialaisten ex-inssien myynnissä olevia liian isoja taloja, joita yritetään myydä ylihinnalla
      - Kaupunki ja palvelut kaukana
      - Kaakkuri liian lähellä
      - Alemman keskiluokkainen lähiö, mikä näkyy ilmapiirissä
      - Perheasumiseen liittyvät lieveilmiöt

      • 1Jorma

        Nokialaisten ex-inssien myynnissä olevia liian isoja taloja, joita yritetään myydä ylihinnalla. Ei vaan lessujen tienaamis tarkoituksessa ylihintaisia,rötelöitä. Kohta helpottaa Metsokankaalla kun nämä lessut lähtevät Kivikkokankaalle.


      • Vituttais muaki
        1Jorma kirjoitti:

        Nokialaisten ex-inssien myynnissä olevia liian isoja taloja, joita yritetään myydä ylihinnalla. Ei vaan lessujen tienaamis tarkoituksessa ylihintaisia,rötelöitä. Kohta helpottaa Metsokankaalla kun nämä lessut lähtevät Kivikkokankaalle.

        Isoja kämppiä ihmisille Metsokankaalla. Ylitarjonta laskee hinnat.


    • Suren vain lapsia

      Metsokankaalla on myös paljon perheitä, jotka "leikkivät kotista" uusioperheineen, lukuunottamatta uskossaan vahvat perheet, jotka ajattelevat täyttävänsä koko Metsokankaan suvuillansa ;) Nämä em. uusioperheet ovat tyypillisesti sellaisia, jotka ovat talonsa hankkineet kulissiksi sille, että hyvin pyyhkii, vaikkei pyyhikkään. Ostavat talon täyttämään elämänsä sisäistä tyhjyyttä ja sitten huomaavatkin että eipä tämä toimikaan ja rahat ei riitäkään tällaiseen elintasoon, mitä M.kankaalla asuminen vaatii ;) Sitten ei muuta kuin talo myyntiin ja näppejä nuolemaan nurkan taakse, kun talosta ei saakaan sitä, mitä on siitä itse maksanut. Parhaimmissa tapauksissa perhekin on entinen uusio- ja kantapäät laitetaan kulissien kaatumisen kunniaksi vastakkain...Voi lapsipoloisia, viattomia ovat kaikkeen tähän.

      • Vieraileva stara

        Tämän olen huomannut vieraillessani Metsokankaalla, mutta sama pätee muihinkin Oulun ghettoihin. Kulissit pystyssä, mutta kauanko?


    • kumi palaa !!!!

      mutta kyllä ne kuitenkin taas ensivuonna lipastavat hanskalokeron kortonkeja täyteen ja lyövät ne pyörillä olevat siitos-yksikkönsä siihen espoolaisen ekonomistin märän päiväunen koukuun (volvo V-70, autom. tekoeläimen puolinahka penkit) ja lähtevät työntäämään koko orkesteri siitos-tapahtumaa kohti.

      silloin on M-K :lla hiljaista, linnut vain sirkuttelee. . . . .

      • LLLLLLLLLLLLLLLLLLLL

        Ei käytä L kumia vaimon kanssa vaan siellä missä ei koskaan käy ja mitä ei koskaan tee.


    • joopa joo vaan

      Aika seonnutta porukkaa tässä ketjussa.

      • Älä vingu kun et tajua

        Realisteja nämä on.


    • kotis kotis kotis

      kotisleikkimies jatkaa vuodesta toiseen... on ne insinöörit vittumaisia:)

    • Asnskku

      Karsea paikka assuu se mehtokangas. En ennää muuta kun pois pääsin.

    • stadin kingis

      oulu on tämän keskustelun perusteella karsea paikka, kateellisia ja pervoja paskahousuja.

      • Selvät sävelet

        Miten niin kateellisia? Pervoja kyllä, onhan meillä lestat!


    • asdf

      Itse asun Metsokankaalla. Minulla on kohtuukokoinen talo ja nautin asua täällä. Ihanat naapurit. Kuka nyt Bauhausin kyljessä haluaisi asua? Vai missä se paras paikka olisi asua? Mielestäni tämä on sopivan matkan päässä kaikesta. Ihmettelen näitä kommentteja, joita tässä ketjussa kirjoitellaan..Onko ihmisillä liikaa aikaa kun vahdataan toisten elämää katkerana?

      Eläkää ja antakaa toistenkin elää :)

    • alueen asukas

      Kaikki kukat kukkii aikansa.
      Metsokankaalla on vuodesta 2006 lähtien ollut kova rakennustahti päällä. Kaava alkaa oleen pikkuhiljaa valmis ja rakentaminen on jo voiton puolella. Itse olen asunut alueella nyt 3 vuotta. On hyviä ja huonoja puolia myös omasta mielestäni. Ehdottomasti kuitenkin plussat voittaa.
      Ajattelenkin nämä kaikki negatiiviset asiat olevan lähinnnä uuden infran ja asukkaiden tulon myötä pakollisia kasvukipuja. Ja kun lukee kommentteja, miten täällä alueella on kaikki huonosti ja ollaan kaukana kaikesta sivistyksestä, niin kaikilla on oikeus omaan mielipiteeseensä. Totuus on jokaiselle oma.
      Itse en hauku aluetta tai naapureita, mutta lähikauppa olisi mukava saada alueelle, ettei tarvitsisi Cittariin asti kulkea maitopurkkia hakemaan.

    • Normis

      Lestojen, kepulaisten ym. kahojen asuttamaa aluetta, en lähtisi kirveelläkään. Niin hemmetin kaukana vielä kaikesta.

    • joopajoo2

      vertaappa metsokangasta vaikka kaukovainioon, toppilaan, kaijonarjuun ja tuiraan .. mikä ihanne asuinalue lapsipereelle. :)

      • Kiikkumaan kaikki!

        Mikä ihanne siinä on asua jeerassa jossakin lentomelualueella kerosiinin ja pakokaasun saastuttamasta ilmassa ja esittää naapureille että hyvin menee? Kun naapuri vaihtaa auton, niin se on lähdettävä pankkiin itsekin. Kotielämä on yhtä perkeleen emotionaalisesti kuollutta suorittamista ja muille todistelua. Penikoita kuskataan harrastuksesta toiseen ja itse ollaan kanssa aina harrastamassa ja puuduttamamssa pahaa oloa. Jos minä asuisin Metsokankaalla tai vastaavassa chetossa kulissitalossa ja eläisin muille, menisin Bauhaussiin ostamaan köyttä.
        Ritaharjun väki saa köyttä Puuilosta!


    • kauppa ei käy
      • SUURTA HERKKUA!!!

        Ihan oikein noille, varsinkin Nokialta poispotkituille. Olivat vielä 10 vuotta sitten niin ylpeää sakkia, ettei mitään rajaa. Sitten paljastui totuus. Tekivät niin huonoja puhelimia, ettei niitä enää kukaan kelpuuttanut, ja siksi porukalle lopputili. Tunnen suurta mielihyvää jokaisesta asunnon menettäneestä noksuinssistä.


      • Urpoja inssejä
        SUURTA HERKKUA!!! kirjoitti:

        Ihan oikein noille, varsinkin Nokialta poispotkituille. Olivat vielä 10 vuotta sitten niin ylpeää sakkia, ettei mitään rajaa. Sitten paljastui totuus. Tekivät niin huonoja puhelimia, ettei niitä enää kukaan kelpuuttanut, ja siksi porukalle lopputili. Tunnen suurta mielihyvää jokaisesta asunnon menettäneestä noksuinssistä.

        Saahan sitä salaa ylpeä olla, mutta ylimielinen ja vähätellä muita jonkun inssinkin, niin se on jo mautonta.


    • kyllä kelepaa9

      Me asumme Metsokankaalla! rauhallinen,siisti alue,Ihmiset ok..ei valittamista.Jos perheellä kouluikäisiä lapsia,koulu lähellä.Tervetuloa vaan ajelemaan! JOs vielä haluat
      muuttaa alueelle,löytyy asuntojakin niin pieni/ suuri rahallisillekin,

      • Oiggghhffvb

        Ahtaasti tupattua seutua ja kaukana ihmisten ilmoilta.


      • Metsokankaan jeppe
        Oiggghhffvb kirjoitti:

        Ahtaasti tupattua seutua ja kaukana ihmisten ilmoilta.

        Ei se kaukovainio tai toppila nyt mitään ihmisten alueita ole vaan sinunlaisien luusereiden!!


      • Hhkgfjkbch
        Metsokankaan jeppe kirjoitti:

        Ei se kaukovainio tai toppila nyt mitään ihmisten alueita ole vaan sinunlaisien luusereiden!!

        Veikkaan ettei Kaketsub ja Doubbilan porukka ajattele kuin viinaa, mutta kyllä kerrostaloasuminen on trendikästä ja helppoa.

        Kaakkurissa tuli ensin erot ja nyt työttömyys aiheuttaa talokauppaa.


    • rauhallissssss

      onko nuo osnan kämpät kuinka rauhallisia?

    • Ei tullut kauppoja

      Muutama vuosi sitten katsoimme kahden rivarin yhtiöstä asuntoa. Myyjä mainosti luonnon läheisyydellä. Olihan siinä sillon mettää, mut eipä oo ennää. Tullut pari taloa lisää siihen ns. takapihalle.

      Jokin siinä alueessa vain ei sytyttänyt minua. Se tuntui ja tuntuu edelleen jotenkin kolkolta ja syrjäiseltä. Hr.

    • ex-nokialainen

      Huvittaa ja ihmetyttää tämä aikuisten(?) ihmisten katkerien mielipiteiden oksentaminen. Olen asunut Metsokankaalla OK-talossa kohta 2 vuotta. Kyllä, tontit ovat pieniä, mutta missä päin Oulua uudistontit ei olisi? Kyllä, lestadiolaisia asuu täällä normaalia enemmän, mutta meidän lähistölle ei ole sattunut noin häiritsevän sorttista perhettä, joita keskustelussa aiemmin on tuotu esille. Vai onko meidän sietokyky vaan jotenkin poikkeava?
      Lentomelusta saatikka kerosiinin katkusta minulla ei ole havaintoja.
      Harrastuksia löytyy omaan makuun: Kaakkurista kuntosali, lähistöltä pururadat, kouluilta lapsille liikuntakerhot. Muualle pääsee autolla.
      Itse käyn moottoritietä pitkin Oulun pohjoispuolella töissä. Aamulla puoli 8 liikenteessä, jota pidetään paikallisella mittapuulla ruuhkana, ajan pihasta pihaan 15 minuutissa. Mielestäni ei paha verrattuna tuttavaani, joka liikenteestä riippuen ajaa samaan paikkaan Rantakastellin lintukodosta 30-40 minuuttiin. Kaupunkiin, silloin harvoin kun sinne tulee tarvetta mennä, pääse nopeasti.
      Onhan täällä huonojakin puolia, josta nostaisin päälimmäiseksi Metsokankaan koulun ahtauden. Se on täynnä nyt ja pitkälle tulevaisuuteen. Tänne muuttavien täytyy valmistautua siihen, että lapset voivat joutua käymään kauempana koulua. Tämä ei ole asukkaiden vika, vaan Oulun päättäjien, jotka eivät ole asiaan varautuneet. Ongelma ei ole pelkästään Metsokankaalla.
      Mutta muuten tämä on vain yksi lähiö muiden joukossa. Kertokaa valittajat mikä tekee teidän naapurustosta niin paljon paremman?

      • Vika ei päättäjien

        Metsokankaan kouluhan on täynnä lestojen takia.


    • ajoaika ei täsmää

      Omasta kirjoituksestasi huokuu kateus tälle sinun Ranta-Kastellissa asuvalle työkaverille.

      • Oulujokivarresta

        Totta on, ajoaika ei täsmää. On vaan lohdutellut sinua metsokankainen..


      • Oletko ingenjööri?
        Oulujokivarresta kirjoitti:

        Totta on, ajoaika ei täsmää. On vaan lohdutellut sinua metsokankainen..

        Hah. Rantakadtellista vaikka konttaa keskustaan 40 minuuttiin :)


    • eiymmärrä

      samanlaisia lähiöhelvettejä noi kaikki ahtaasti kavoitetut ns. omakotialueet on. mitä omakotiasumista tuollainen muka on?

      ja sitten joku urpo vielä kehtaa kehuskella tuollaisella helvetillisellä asumismuodolla, säälittävää!

    • hullukylä

      Tätä palstaa luettuani ihmettelen kuka ylipäänsä haluaa muuttaa Ouluun?

      • 2+8

        ei kukaan järkevä ulkopuolinen. lapin porot on asia erikseen. ne ei paremmasta tiedä.


    • Event gone wrong

      Kyllä on sairasta porukkaa. Ihminen on ihmiselle osittain aina susi. Ryhmäpaine on valtava yhteiskunnassa... Vain ulkonäöllä on merkitystä pintaliitomaailmassa enää. Pitäisi muuttaa pois tästä yhteiskunnasta ja velka/vero-orjuudesta. Ostamisen pakko-, naapurille näyttämisen orjuudesta. Kannattaako edes lisääntyä? Lestat ja musulmaanit lisääntyy joka tapauksessa moninkerroin muiden puolesta.

      • Ei lestoja valtaan

        Hei, kannattaa lisääntyä. Juuri tuollaisia ajattelevia ihmisiä tarvitaan lisää. Jos sinä et tee lapsia ja lestat tekee liikaa, kuten nykyisin, niin kohta ne kaasuttavat meitä hengiltä päästyään valtaan. Siihen ne pyrkii. Tee lapsia 2 kpl, mutta tee ne vasta kun elämä kunnossa ja pystyt lapsillesi tarjoamaan parasta vanhemmuutta ja hyvän parisuhteen. Se on noin 35 vuoden iässä.


    • ei lestavihaaja

      Olen ikäni asunut Oulun seudulla ja siitä asti kun oma järki on juossut, olen ihmetellyt tätä lestavihaa. Mitä hemmettiä ne lestat on muille tehneet? Onhan niillä lapsia ja muutenkin hieman poikkeavat elämäntavat mutta ei niistä ainakaan minulle ole ollut minkäänlaista häiriötä vaikka naapureissakin on niitä asunut. Mukavia ja rentoja ihmisiä, siinä missä muutkin.

      En voi olla ajattelematta että tuohon lestavihaan on pääasiallisena syynä kateus. Lestoilla kun yleistäen sanottuna pyyhkii hemmetin hyvin kotioloissa. On oma talo, hienot autot, perhe-elämä kukoistaa jne.

      Eikä lestoilla ole tuohon elämään mitään hokkuspokkustemppuja. Siinä missä tavallinen matti meikäläinen lähtee perjantaina baariin ja pistää muutaman satasen kurkusta alas tai vie muijansa lauantaina ravintolaan syömään, lestat laittaa senkin rahan perheeseen.

      Lainaahan lessuillakin on luonnollisesti mutta tuskinpa ainakaan enempää kuin muillakaan. Perus lestamies kun oppii jo poikasena isossa sisaruslaumassa sen että kaikkea ei saa valmiina vaan saadakseen jotain, se on joko tehtävä itse tai ansaittava työllä. Tällä kotikasvatuksella suurin osa lestoista rakentaakin talonsa itse, sen sijaan että teettää sen kalliilla avaimet käteen.

      • ei lestavihaaja

        Ja samasta syystä lestat myös myyvät talojaan herkästi. Kun se on itse rakennettu, siitä on mahdollista saada hyvä tienesti omalle työlle parin vuoden asumisen jälkeen.

        Eikä ainakaan minua pelottaisi ostaa lestalta taloa. Toimin rakennusalalla itsekin ja olen nähnyt lukemattomia lestoja työssään, timpurina, muurarina, liipparina, maalarina ja monessa muussa hommassa. Työn jälki ei häpeä yhtään muille. Päinvastoin väitän että heillä se on keskimääräistä parempaa ja takuulla ainakin tuottavampaa, noin niinkuin työnantajan näkökulmasta. Lestat kun ovat perusluonteeltaan erittäin ahkeria. Tämäkin luonteenpiirre juontunee kotioloista.

        Jos nyt alkaisin rakennuttaa itselleni taloa ja joutuisin jokaiseen työvaiheeseen palkkaamaan työntekijän, valitsisin tietenkin parhaat tuntemani ammattilaiset ja Oulun alueelta tuntemistani rakennusmiehistä oikeastaan vain laatoittaja olisi sellainen joka todennäköisesti ei tulisi olemaan lesta. Ei siksi, etteikö lestatkin osaisi laatoittaa mutta kun tunnen yhden erittäin hyvän laatoittajan joka ei ole lesta. Kaivurikuski löytyisi todennäköisesti lestojen piireistä, timpurit ihan takuulla, samoin sähkäri. Eräästä putkimiehestä jonka palkkaisin, en ole ihan varma onko L-positiivinen vai ei. Muurari taas olisi ex-lesta. Lattian liippari aivan umpilesta. Laatoittaja niin kaukana lestasta kuin itä on lännestä. Maalariksi taas löytyisi hyvä vaihtoehto sekä lestoista että ei-lestoista.


      • Tuo sama
        ei lestavihaaja kirjoitti:

        Ja samasta syystä lestat myös myyvät talojaan herkästi. Kun se on itse rakennettu, siitä on mahdollista saada hyvä tienesti omalle työlle parin vuoden asumisen jälkeen.

        Eikä ainakaan minua pelottaisi ostaa lestalta taloa. Toimin rakennusalalla itsekin ja olen nähnyt lukemattomia lestoja työssään, timpurina, muurarina, liipparina, maalarina ja monessa muussa hommassa. Työn jälki ei häpeä yhtään muille. Päinvastoin väitän että heillä se on keskimääräistä parempaa ja takuulla ainakin tuottavampaa, noin niinkuin työnantajan näkökulmasta. Lestat kun ovat perusluonteeltaan erittäin ahkeria. Tämäkin luonteenpiirre juontunee kotioloista.

        Jos nyt alkaisin rakennuttaa itselleni taloa ja joutuisin jokaiseen työvaiheeseen palkkaamaan työntekijän, valitsisin tietenkin parhaat tuntemani ammattilaiset ja Oulun alueelta tuntemistani rakennusmiehistä oikeastaan vain laatoittaja olisi sellainen joka todennäköisesti ei tulisi olemaan lesta. Ei siksi, etteikö lestatkin osaisi laatoittaa mutta kun tunnen yhden erittäin hyvän laatoittajan joka ei ole lesta. Kaivurikuski löytyisi todennäköisesti lestojen piireistä, timpurit ihan takuulla, samoin sähkäri. Eräästä putkimiehestä jonka palkkaisin, en ole ihan varma onko L-positiivinen vai ei. Muurari taas olisi ex-lesta. Lattian liippari aivan umpilesta. Laatoittaja niin kaukana lestasta kuin itä on lännestä. Maalariksi taas löytyisi hyvä vaihtoehto sekä lestoista että ei-lestoista.

        Hah. Vai toimit rakennusalalla ja lestat tekee hyvin hommat. Niinpä niin. Minä olen eriä mieltä. Olen itse korjannut lestojen paskaa työjälkeä. Olen myöskin nähnyt, kun joku ostaa lestasta talon, niin kusessa on.


      • voi hyvä luoja...
        Tuo sama kirjoitti:

        Hah. Vai toimit rakennusalalla ja lestat tekee hyvin hommat. Niinpä niin. Minä olen eriä mieltä. Olen itse korjannut lestojen paskaa työjälkeä. Olen myöskin nähnyt, kun joku ostaa lestasta talon, niin kusessa on.

        Korjaavatko lastenvalvojat, tilastotieteilijät ym. muut teeskentelemäsi ammatit rakennuksia siis voi helvetti. Kuinka monta ammattia aiot valehdella sulla olevan.


    • Ex nuukilaiset :-(

      Nokian inssit myy konkurssihökkeleitään.

      Unelmahöttö romahti ja velka vaatii maksajaa...

    • Melko sakkia

      Muuttakaa , vaikka maan alle, jos mikään ei miellytä.Kaikki nämä haukkujat, ja paskanpuhujat heillä on jo niin paha olla, että kannattaa hakeutua mielenterveyspalveluiden piiriin.Sieltä löytyy pahaan oloon apua.Jos sieltä saisitte rauhan sielullenne.Kannattaa opetella ensin kirjoittamaan ennen kuin tulee yleisille palstoille viestittelemään.niin paljon kirjoitusvirheitä monella,että siitäkin tietää, minkä tyylistä moni kirjoittaja on.....kouluja on käyty:)ja järki sen mukainen.

      • Haista pitkä vi..u

        Ei tuo sinunkaan tekstisi todellakaan täydellistä ole :)


    • taina18

      Yleinen talouden tilanne ajaa uudet asutuskeskukset tähän jamaan, kyllä se sitä alue muuttuu kun kasvusto kasvaa. Mukavia ihmisiä siellä asuu, itse ostaisin juurikin sieltä talon juuri nyt. Hinnat alhaalla joten ostajan markkinathan ne siellä.

      • En muuttaisi

        Just tuollaisissa tulevaisuuden slummeissa on halvat talot nyt.


    • Viihtyisä

      Haha eeppinen thredi jossa Oululaisten kateus ja katkeruus tiivistyy itkupotkuraivareina kun joillakin menee paremin kuin itsellä :P

    • Kosmopolitrukki

      Eikai oulussa muuta olekkaan kuin paskoja asuinalueita. Tulee ihan siperian pikkujunttikylät mieleen.

    • näintämämenee

      Oulun on Teknologiateollisuudessa tapahtuneen muutoksen takia palaamassa aikaan, jota elettiin 80 luvulla. Eli siis siihen aikaan kun Teknologiateollisuutta ei ollut. Oulussa tämä teollisuuden ala on ollutta ja mennyttä. Oli hyvä tuuri ja sattumaa, että tällainen Teknologiateollisuus tuli Ouluun aikoinaan. Joku keksi kännykän ja Oulun yliopisto oikeaan saumaan koulutti osaajia tähän uuteen teollisuuteen. Oulu ehti tähän ensin ja tästä tuli täysin poikkeuksellinen tilanne Oulun työvoimakysynnän ja teollisuuden kannalta. Maantieteellisesti kännyköiden ja siihen liittyvien muiden tuotteiden tekeminen on lähtökohtaisesti järjetöntä Pohjois-Suomessa. Pohjois-Suomi on kaukana raaka-ainemarkkinoista ja lopputuotteen myyntimarkkinoista sekä sijoittajista. Lisäksi työvoima on kallista. Kaikki nämä em. tekijät ovat Aasiassa, Euroopassa ja USA:ssa. Oululle kävi vain ennen kuulumaton tuuri ja onnistunut ajoitus tässä kännykkäliiketoiminnassa. Oulussa oli hetken aikaa jotakin, jota ei ollut missään muualla ja josta oli kova kysyntä eli uuden liiketoiminnan huippuosaajat. Nyt tämä ei ole enää uusi liiketoiminta ja osaajia on siellä missä on raaka-aineet, markkinat, sijoittajat ja halvemmat työntekijät. Eli nyt ollaan itse asiassa ihan normaali tilanteessa Oulussa eli tilanteessa, jossa Oulu on aina työvoima ja teollisuusrakenteeltaan ollut ja jossa sen kuuluu normaalitilanteessa ollakin. Ongelma tällä hetkellä on se, että Oulussa on vielä paljon työvoimaa, joka on koulutettu ja jolla on kokemusta liiketoiminnasta joka kuului tuohon poikkeustilanteeseen. Oulussa on rakennettu tehtaita, maanteitä, taloja, palveluja, kauppoja yms tämän poikkeuksellisen liiketoiminnan kysyntää palvelemaan. Näin tietenkin kuuluikin tehdä. Tästä otettiin kaikki hyvä irti mitä se toi. Hyvä niin. Nyt on tilanne, jossa nämä rakenteet puretaan, joudutaan purkamaan ja ne purkautuvat. Tähän liittyy yhtenä osana Oulun uudet asuntoalueet ja niille rakennetut asunnot. Asunnot ja alueet on rakennettu pääosin teknologialiiketoiminnan aiheuttaman kysynnän vuoksi. Tämä ei tarkoita sitä, että näillä alueilla asuisi vain Nokian kännykkäbusineksessa olleita ihmisiä vaan sitä, että Nokia toi koko Ouluun kaikkeen toimintaa lisäkysynnän ja tämä toi rahaa ja kulutusta kaikille, myös Oulun talousalueen lähipiiriin. Tyhmintä mitä nyt voi tehdä, on ostaa asunto Metsokankaalta. Viisainta taas on myydä asunto Metsokankaalta vielä kun ehtii ennen lopullista romahdusta. Onko Metsokangas hyvä vai huonoalue, se on sivuseikka. Ongelma on se, että jos työt loppuu ja on pakko muuttaa jos haluaa kunnollista normaalia elämää, tulee iso taloudellinen vahinko kun muuton yhteydessä pitää myydä asunto Metsokankaalta. Tämä on se iso riski. Jos on miljonääri ja omistaa asunnon Metsokankaalta eikä ikinä halua muuttaa mihinkään, sitten Metsokangas on ihan hyvä paikka. Ihan kuin Salla, Kemijärvi, Kemi, Lestijärvi, Kivesvaara tai Kusimännikkö. Näiltä paikkakunnilta ei saa tulevaisuudessa töitä ja palvelut on surkeat. Jos se ei haittaa, sitten kaikki on hyvin. Eli mikä on sinut tilanne ?

    • älytöntä

      Mitä hiton järkeä on rakentaa asutusalueita metsään, keskelle ei mitään? Jos joku haluaa asua maalla, muuttaa maalle. Oulun kaupunkisuunnittelu ihmeellistä. Kaupunkialueella paljon rakentamatonta tilaa. Muutoinkin tulevaisuutta ajatellen tiheämmin asutulle alueelle helpompi järjestää palvelut jne.

    • Pekkajolla

      Köyhät kateellisia kun ei ole vara ostaa ko. alueelta

      • Nykyajan-trendi

        Ei kait myyn kukaan sieltä peltojen keskeltä osta mitään. Keskustasta maksimi 1.5km se olla pitää nykyään. Ja asunto missä ei ole pihatöitä.


    • ressukatlessukat

      sixi ku sielä asuu paljon lessukoita

    • ennustaja_eukko

      Kalevan mukaan Ouluun on saapunut suuri määrä nuoria lahjakkaita koneinsinöörejä ja ammattimiehiä ja jopa sydänkirurgeja. Kyllä tällä moniosaajien joukolla laitetaan Oulu uuteen nousuun ja tarvitaanhan heille myös asuntoja esim. juuri Metsokankaalta.

    • Hönöö

      LESTOJA LESTOJA LESTOJA LESTOJA

    • LestatHaisee

      lestojen paskan hajun takia

    • exmetso

      Ainakin noissa alueen rivi- ja luhtitaloissa on niin heikot äänieristykset, ettet voi olla kuulematta naapurin kusella käyntiä tai aivastusta. Samoin asuntojen energiatehokkuus tekee niistä pirun kylmiä ja koneellinen ilmanvaihto tuo vedon tunteen sekä imee ulkoa kaiken pölyn ja paskan sisään. Aamu- ja iltaruuhkat ovat välillä todella älyttömiä ja motarille pääsy todellakin kestää tolkuttoman kauan, itse motarillahan suohki sitten nopsaan, jos ei jotain nihilistejä sattunut tien tukkona olemaan. Nyt ei tosin moneen vuoteen motarikaan vedä, joten taitaa polkypyörä olla nopein kulkuväline. Kerosiinista tai lentoliikenteestä en huomannut haittaa olevan, mutta talvella kaahaavat aurakuskit olivat välillä surkuhupaisia ja välillä otti vähän päästäkin, kun huudattivat vehkeitään kuin mielipuolet. Bussikuskithan Oulussa ovat /c:stä muutenkin ja Metsokankaan labyrinttiteillä niistä on vielä isompi riesa ja yrittivät tunkea isomman oikeudella eteen milloin mistäkin.

      Hyviä puolia oli, että Tinderin kautta löytyi "hikijumpalle lähteviä" perheenäitejä todella helposti ja tarjontaa oli niin paljon, että sai todellakin katsella vakiseuraksi ne parhaat ja huonoimmat jättää muille. Mahtui joukkoon toki muutama epätoivoinen lapseton sinkkukin, joista oli vähän vaikeampi päästä eroon ja yksi aikoi käräyttää erään emännän syrjähypyt tämän ukolle, mutta miten lie kävi.. ottiko ukosta itselleen uuden panokaverin. Metsän keskellä asumisen hyvä puoli oli siinä, että enskalla pääsi melkein pihasta metsään ja niitä metsäreittejä riitti paljon.

      Ja ne pakolliset pari vuotta minäkin tuolla asuin, kunnes möin asunnon ja ostin kauempaa omakotitalon lähes samalla hintaa.

    • Pikkusielut

      Niin lapsellista puhetta täällä ku olla ja voi.Eikö se ole tärkeintä, että katto pään päällä jokaisella, ja turpa kiinni tämmöisistä turhan päiväisistä raakkumisista.Hävetkää saatana.

    • Suuralue

      Maksakoot kukakin niin paljon ittensä kipeiksi kämpällään, mutta turha kenenkään jonnin joutavan jäbän on turha tulla siihen antamaan minkään valtakunnan ns.viisasta mielipidettä asiaan.Sillä ei ole mitään merkitystä.On nähty kaakkurin hörhöalue ja omakotitaloalue.Kuka haluaa asua täällä kolhoosissa .Ennemmin muutan takaisin rauhallisemmalle alueelle.Köyhätkin vain koulun penkille, niin tiliä alkaa tulla, niin ei tarvi itkeä omakotitaloasujien perään.Lestoja on ja tulee olemaan.Jokaisen lestan perään ei kannata itkeä.Enemmän näistä kaakkurin huumehörhövarkaista on ollut ongelmiaTervetuloa todellisuuteen!!!Pyörät lähtee ja häkkivarastoon tutustutaan , jos sieltä, vaikka sattuisi löytymään myytävää tavaraa.Tätä se on tässä cittarin kuppeessa.Se puhuu , joka tietää.

    • lessutovatsyy

      lessutovatsyy

    • Anonyymi

      Koulu on huono, oppilaita liikaa, kaikki pelkkää massaa, opettajat vaihtuu lapsella koko ajan ja muutenkin koulussa opettajien vaihtuvuus suurta. Mistä lie johtuu, huono ilmapiiri?

      • Anonyymi

        Lestoja opettajissa ja asukkaissa. Siitä johtuu huono ilmapiiri ja vaihtuvuus. Ja todellakin sen alueen ihmiset ovat elämän teatteria esittävää massaa. Kulissipakkoavioliittoja ja kilpavarustelua naapureiden kesken. Ei ole ihmisen paikka asua. Miehet vehtaa keskenään, eli ei ihan heteroita olla.


      • Anonyymi

        Kulissia koko Metsokangas, ei ollenkaan viihtyisää ja aitoa, koulukin kamala kulissikoulu, jossa ei kukaan viihdy.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kulissia koko Metsokangas, ei ollenkaan viihtyisää ja aitoa, koulukin kamala kulissikoulu, jossa ei kukaan viihdy.

        Aika moni Metsokankaan perheen isä viihtyy miesten kanssa.


      • Anonyymi

        Muuta lähemmäs keskustaa tai sellaiseen paikkaan, missä asuu monenlaisia ihmisiä. Keskustassa on elämisen meininki, joen ranta, meri lähellä ja harrastusmahdollisuuksia lapsille eli elämää. Sitä aitoa elämää ei Metsokankaalta löydy. Ja mieluummin Ritaharjun kuin Metsokangas, koulunkin takia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Muuta lähemmäs keskustaa tai sellaiseen paikkaan, missä asuu monenlaisia ihmisiä. Keskustassa on elämisen meininki, joen ranta, meri lähellä ja harrastusmahdollisuuksia lapsille eli elämää. Sitä aitoa elämää ei Metsokankaalta löydy. Ja mieluummin Ritaharjun kuin Metsokangas, koulunkin takia.

        En jaksaisi lähteä muille elämään ja suorittamaan. Sen alueen ihmisillä on psyykkisiä ongelmia, ja se näkyy esimerkiksi pakkomielteisenä liikkumisena niin lapsilla kuin vanhemmillakin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        En jaksaisi lähteä muille elämään ja suorittamaan. Sen alueen ihmisillä on psyykkisiä ongelmia, ja se näkyy esimerkiksi pakkomielteisenä liikkumisena niin lapsilla kuin vanhemmillakin.

        Metsokankaan koulussakin vain kilpaillaan ja vertaillaan lasten suorituksia ja paijataan parhaimmistoa ja niitä, jotka tuovat koululle julkisuutta. Myös henkilökunnassa pärjää ne jotka tuovat itseään esille jos jonkinmoisissa lehdissä ja tempauksissa. Hohhoijaa. Pitäkää kiinni elämästä ja muuttakaa muualle älkää tuonne.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Metsokankaan koulussakin vain kilpaillaan ja vertaillaan lasten suorituksia ja paijataan parhaimmistoa ja niitä, jotka tuovat koululle julkisuutta. Myös henkilökunnassa pärjää ne jotka tuovat itseään esille jos jonkinmoisissa lehdissä ja tempauksissa. Hohhoijaa. Pitäkää kiinni elämästä ja muuttakaa muualle älkää tuonne.

        Niinhän se on joka paikassa, että ne jotka itsestään elämää pitää ja on esillä esittäen tärkeää ja tekevää saavat kaiken kunnian. Pitäisi olla turkky ja tyhmä .

        Metsokankaalla asuu paljon perheenisiä joilla on taipumusta homouteen. Ja se näkyy totta kait avioeroina. Ei ole heteroiden toinmntaaa viihtyä liikaa naapurinmiesten kesken.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niinhän se on joka paikassa, että ne jotka itsestään elämää pitää ja on esillä esittäen tärkeää ja tekevää saavat kaiken kunnian. Pitäisi olla turkky ja tyhmä .

        Metsokankaalla asuu paljon perheenisiä joilla on taipumusta homouteen. Ja se näkyy totta kait avioeroina. Ei ole heteroiden toinmntaaa viihtyä liikaa naapurinmiesten kesken.

        No anna olla homoja jos ovat, tai sitten jotenkin oudosti projisoit.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No anna olla homoja jos ovat, tai sitten jotenkin oudosti projisoit.

        Eihän hän muuta teekään Muuta kun antaa olla kaappihomoja. Se Metsokankaan perheenisien taipumus selittää tätä talojen myyntiä osaltaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Lestoja opettajissa ja asukkaissa. Siitä johtuu huono ilmapiiri ja vaihtuvuus. Ja todellakin sen alueen ihmiset ovat elämän teatteria esittävää massaa. Kulissipakkoavioliittoja ja kilpavarustelua naapureiden kesken. Ei ole ihmisen paikka asua. Miehet vehtaa keskenään, eli ei ihan heteroita olla.

        Onko sinulla todisteita miesten vehtaamisesta keskenään? Vai onko se vain omaa luuloa?
        Aika outoja väitteitä esität täällä.

        On se vain kumma, miten paljon kielteisiä mielipiteitäitä eri asioista juuri Metsokankaalla asumisesta näyttää löytyvän. Itse en asu siellä, mutta lapseni perhe asuu siellä, mutta onneksi ei asu lestaperheitä naapurina. Naapurit ovat kivoja lapsiperheitä ja ystävällisiä. Taloyhtiössä vallitsee rauhallinen ja mukava yleisilmapiiri.

        On sillä merkitystä, millaisen naapurin sattuu saamaan, mutta omat kokemukset alueesta lapsen perheen kautta ovat myönteiset. Leikkipuistoja useita ja luontoa on lähellä. Rauhallinen paikka asua, mutta oma auto on tarpeellinen je oikeastaan ehdoton. Lähipalveluyt Kaakkurissa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onko sinulla todisteita miesten vehtaamisesta keskenään? Vai onko se vain omaa luuloa?
        Aika outoja väitteitä esität täällä.

        On se vain kumma, miten paljon kielteisiä mielipiteitäitä eri asioista juuri Metsokankaalla asumisesta näyttää löytyvän. Itse en asu siellä, mutta lapseni perhe asuu siellä, mutta onneksi ei asu lestaperheitä naapurina. Naapurit ovat kivoja lapsiperheitä ja ystävällisiä. Taloyhtiössä vallitsee rauhallinen ja mukava yleisilmapiiri.

        On sillä merkitystä, millaisen naapurin sattuu saamaan, mutta omat kokemukset alueesta lapsen perheen kautta ovat myönteiset. Leikkipuistoja useita ja luontoa on lähellä. Rauhallinen paikka asua, mutta oma auto on tarpeellinen je oikeastaan ehdoton. Lähipalveluyt Kaakkurissa.

        En ole tuo sana henkilö, mutta vastaan.

        Et varmaan vain näe miten asiat on.
        Menepä kävelylle siihen Ouluntullin levarille illalla, niin näet kuinka siellä nahkafagottia Metsokankaan iskät soittelee. Ja paljon sitä tapahtuu autotalleissa, mökeillä ja kodeissa kun on miesten viikonloppu ja perhe pois.


    • Anonyymi

      Tuttava pariskunta (ikäihmiset) rakennutti talon Metsokankaalle. Kun menin eka kertaa sinne vierailulle, niin en ollut löytää koko taloa. On se niin sokkeloisen mutkan takana.
      Naapurissa on lapsiperheitä joita tuttavani näyttävät karsastavan.
      Mitään palveluita ei ole mailla eikä halmeilla. Tuttavani joutuvat ajelemaan tämän tästä Oulun keskustaan palveluiden perässä.
      Itse en ikäni puolesta ikikuuna päivänä haluaisi asua Metsokankaalla.

      • Anonyymi

        Ei se ole ihmisen paikka iästä riippumatta. Ongelmapesäke.


    • Anonyymi

      Ovatko kyllästyneet asumaan Todella Rasittavan Juttutupalaisen naapurissa?

    • Anonyymi

      Sopii ilmeisesti lapsiperheille asua Metsokankaalla, mutta ei vanhemmille ihmisille. Ei ainakaan sellaisille, jotka tarvitsevat paljon erilaisia palveluita ja joilla ei ole omaa autoa käytettävissä.

      • Anonyymi

        En kyllä siihen sen nukkumalähiön teatteriin mukaan lähtisi. Leuhkoja oirehtivia pentuja ja älytöntä roolileikkiä. Jos naapuri maalaa taloa, itse pitää tehdä sama. Autoa vaihdetaan kilpaa ja varusteita hankitaan ja harrastetaan ettei luurangot kolise kaapista. Anorektikot juoksee vastaan aina siellä ja etenkin ilmaisin. Hankkikaa oma elämä ja lopettakaa se Facebookissa toisten elämän ja toisille eläminen.


    • Anonyymi

      No onhan se vähän syrjäseutua ja kaukana kaikesta

    • Anonyymi

      Ei ole paljon palveluita tarvitsevien ihmisten asuinalue. Etenkään jos ei omista autoa.
      Ihan mahdoton paikka.

      • Anonyymi

        Palveluita ei tosiaan ole riittävästi nyt kun lisää taloja on tullut lähialueille, kuten Linnakankaalle ja Kaakkuriin. Ei riitä pelkkä cittari ja K-kauppa ja autolla täytyy kaikkialle kulkea. Keskustaan bussilla menee paljon aikaa. Koulukaan ei ole enää hyvä, kiusaamista on paljon koska lapsia on liikaa pienessä tiloissa ahdettuna. Kaikki kivat opettajat vain häviävät jonnekin ja äkäiset jäävät. Tontit on pieniä ja raivarit alkaa olla jo halpoja vaikka ovatkin suht uusia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Palveluita ei tosiaan ole riittävästi nyt kun lisää taloja on tullut lähialueille, kuten Linnakankaalle ja Kaakkuriin. Ei riitä pelkkä cittari ja K-kauppa ja autolla täytyy kaikkialle kulkea. Keskustaan bussilla menee paljon aikaa. Koulukaan ei ole enää hyvä, kiusaamista on paljon koska lapsia on liikaa pienessä tiloissa ahdettuna. Kaikki kivat opettajat vain häviävät jonnekin ja äkäiset jäävät. Tontit on pieniä ja raivarit alkaa olla jo halpoja vaikka ovatkin suht uusia.

        Tunnelma alueella on kyttäilevä ja teennäinen. Ystävän perhe rakennutti talon sinne ja muuttivat heti parin vuoden päästä pois sieltä. Palvelut, pienet tontit, kaukana kaikesta julkiset yhteydet ei hyvät ja koulukin jotenkin kolkko ja julkisivuaan kiillottava paikka. Kuka haluaisi lapsensa sinne kasvamaan? Tuo jonkun mainitsema kilpailuhenkisyys paistaa kaikesta läpi, opettajat ovat teennäisiä ja itseään täynnä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tunnelma alueella on kyttäilevä ja teennäinen. Ystävän perhe rakennutti talon sinne ja muuttivat heti parin vuoden päästä pois sieltä. Palvelut, pienet tontit, kaukana kaikesta julkiset yhteydet ei hyvät ja koulukin jotenkin kolkko ja julkisivuaan kiillottava paikka. Kuka haluaisi lapsensa sinne kasvamaan? Tuo jonkun mainitsema kilpailuhenkisyys paistaa kaikesta läpi, opettajat ovat teennäisiä ja itseään täynnä.

        Kaikki siellä on teeennäisiä elämän suorittajia. Kilpailu päällä .


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kaikki siellä on teeennäisiä elämän suorittajia. Kilpailu päällä .

        Kaikki myös näyttää siltä jos itse näkee asian niin.


    • Anonyymi

      Tarkistakaapa onko homekämppiä. Homekämpässä romahtaa terveys fyysisesti ja henkisesti. Jopa harhoja nähdään homeen takia. Ja kaikki homeet eivät haise!

    • Anonyymi

      Lapseton tuttavapariskunta osti talon Metsokankaalta. Nyt valittavat kun naapurin kakarat huutavat aamusta iltaan omalla pihallaan. Paikka ei sovi niille, jotka kaipaavat omaa rauhaa ja hiljaisuutta.

    • Anonyymi

      Metsokangas on niin suosittua aluetta, että tällä hetkellä saa hyvän hinnan asunnoista. Palvelut lähellä ja rauhallinen alue. Moni "nuorehko pariskunta" lähtee sieltä myös rakentamaan omakotitaloa muualle koska vapaita tontteja ei enää Metsokankaalta löydy.

    • Anonyymi

      Lentokentän lähestymiskarttojen mukaan jos suunta on itään sisämaahan kone heti noustaessa kaartaa etelään. Lentomelu jää Metsokankaasta 8 km päähän Sarkkirantaan ja Tupokseen. Sama laskeutuessa. Kiitoradan länsipuolella melu jää Oulunsalon rantaviivan yläpuoliseen alueeseen lauttarantaan asti.

      Maanpäällisiä voimalinjoja ei Metsokankaalla ole yhtään.

      Palveluita 2 km sisällä löytyy K-market, S-market, Citymarket, Bauhaus, Verkkokauppa, Tokmanni, Jysk, Power, pari kuntosalia, n. 20 ravintolaa/pikaruokalaa, kohta myös Lidl ja Rusta. Kärkkäinen ja Prisma ovat myös tulossa lähellä Kempeleen puolella.

      Alueella on hiihtoladut, jalkapallohalli ja kenttiä, jääkiekkokenttiä, kuntopuisto, useita näköalakukkuloita, kuntoportaita, mikroautorata, maastopyöräreitit, uimaranta ja kohta tapahtuma/kaupunkipuisto uimalampeineen.

      Kouluja on rakennettu lisää ja asuntojen hinnat ovat vain kohonneet.

      • Anonyymi

        Unohtui että 2 km:n sisällä löytyy myös terveyskeskus, kirjasto, nuorisotila, asukastupa, eläinlääkäriasema, n. 10 parturia/kampaamoa, useita hierontapaikkoja ja leipomo-myymälä. Ainoa mikä puuttuu on tunnelmallinen kahvila, mutta sellainenkin on avautumassa historialliseen taloon lähistöllä. Uimahalli ja hammaslääkäriin täytyy lähteä Kontinkankaalle/Raksilaan jonne pyörällä menee 30 min, bussilla 20 min tai 15 min autolla. Bussilinjoja ollaan suoristamassa jolloin se putoaa 15 minuuttiin.


    • Anonyymi

      Meillä oli Metsokankaalla aika erikoinen vuokranantaja. Asunnosta lähdettyä yritti köniä keinolla millä hyvänsä vakuusrahan. Ei saanut niin otti työnantajaani yhteyttä ja keitti kunnon sopan. Asia oli siis siviili ja yksityinen asia ei työ asia. En ole ehtinyt vielä poliisin pöydän äärelle mutta lupaan että menen.

    • Anonyymi

      Metsokankaalla Tukkireentiellä asuu huora. Huoran puoliso on joko cuck tai sitten ei tiedä huoran toimista mitään.

    • Anonyymi

      Onko tietoa miksi just Merkkaajantieltä Metsokankaalta tulee vähän väliä taloja myyntiin? Mikä siellä mättää?

      • Anonyymi

        Nehän alkaa olla nyt just sen 2v vanhoja, eli saa myydä ilman että joutuu maksamaan järkyttäviä veroja myyntivoitoista. Ne on toisaalta myös niin uusia tontteja, että vuokrat on ihan poskettomia. Lisää jo kuukausitasolla asunnon kuluja huomattavasti!


    • Anonyymi

      Äänestä persuja.

    Ketjusta on poistettu 24 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1635
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      80
      1275
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      90
      1182
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1106
    5. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      2
      1102
    6. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      586
      1039
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      21
      991
    8. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      942
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      12
      907
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      9
      771
    Aihe