AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  /  / ankka hotelli ei toimi

ankka hotelli ei toimi

13 Vastausta 357 Lukukertaa
Onko Ankka Hotelli lopetettu? Ankka Hotelli ei toimi
Ei toimi minullakaan! Tietääkseni Ankkahotellia ei ole lopetettu, siitä kyllä oltaisi ilmoitettu erikseen. Olen tässä kyllä miettinyt samaa kun ei oikein Ankkahotelli tunnu toimivan. Terveisiä teille, jotka sitä Ankkahotellia pelasitte ;) Raptor
No poissa se on turha siitä listaa alkaa ottaa:!
minun mielestä ankka hotellista tuli pro hotelli ku pro hotelli on niin suosittu mutta en nyt tarkkaan tiedä että olisiko sellanen mahollista mutta luulisin jos stara hotelliki meni punttiin..
Leikepipari19832, Ankka Hotellista ei ole tullut Pro Hotelli. Pro Hotelli on ollut olemassa pian jo kaksi vuotta, mutta Ankkahotelli vasta noin 3 kuukautta. Pro Hotellin omistaa Daim, ja Ankkahotellin Shine.
kuka on daim
Kuules lapsukaiset! Älkää pelatko semmoisia peleijä. Minun aikaani ei pelatttu koskaan kuin nyky aikana ollaan vaikapa koko päivän pro hottelissa ja missäs muusa varmaa tuossa gosupermidol ja kaikkee tämmöstö nuorisovaihdon vaihtosta tuleekin nörtti. _____
Mullakaa ei toimi! >:O Siihe vaa tulee joku sellane jutska mut ei pääse kirjautuu
Siis en tiiä miks se ei toimi! :( Se on kai lopetettu :'( Se oli aika hyvä paikka :DD Mut en tajuu et miks se ois lopetettu ku se oli nii paras. Että aika outoo ois jos se ois lopetettu joo jankutan täs vaa jtn xDD T: Eveliina.k1
Minustakin kaikki tietokone-pelit on turhia! Menee vaan pääsekaisin, kun sensiaan voisi olla vaikka lenkillä tai lukemassa :) Oishanse mukavaa pelata ja jutella kavereiden kanssa, mutta miettikää 1900-lukuu, oliko silloin Ankkahottelia tai Prohotellia? Terveisin 12 vuotias tyttö :)
valitettavasti on :( ! kaikki poro hotellit on lopetettu . kirjotan myös tän venäjän kielellä: QeWeIeu Ie :( Ewqyrite pro hiqet le leop .
Juu, ne on lopetettu. MUTTA käykääs kattomassa uus SnowHotelli :) Iha samallainen melkeen ku nuo ankka, pro, yms. itekki oon ollu proossa :D Muistaakseni joskus kaua sitte myös Ankas. Mut juu, Snowhotelli, toimii ;) Eli ei ole kokonaa noita paikkoja lopetettu. (Paitsi on tietty Habbokin mut se ny vasta surkee on!)
on kyllä paljon englantilaisia tommosii retroja nii pakko kysyy osaattekste englantia?????
Ankka tullut takas osoite Ankanmaa vaan kuukeliin niin löytyy.
 /   /  /  /  / ankka hotelli ei toimi

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta